Suntem OTRĂVIŢI încetul cu încetul cu bună ştiinţă

Imagine  Suntem foarte obișnuiți să vedem deasupra noastră avioane cu reacție, ale căror urme să persiste pe cer. Aceasta ne face însă, pe cei mai mulți dintre noi, să nu acordăm nicio atenție mai specială acelor dâre persistente  care apar în câte o zi deasupra localității noastre, durând adesea ore întregi, lățindu-se continuu și formând nori artificiali de culoare cenușiu deschis care obturează lumina solară și schimbă atât aspectul cerului, cât și vremea, pe toată această durată.

Dârele de condensare normale ale avioanelor de reacție se numesc CONTRAILS. Acestea se formează, în principal, datorită apei din gazele de evacuare ale motoarelor, apar la înălțimi de peste 9000 de metri, unde temperature aerului este foarte scăzută și se dispersează foarte repede, timp de câteva secunde sau, cel mult, câteva minute, fără a lăsa nicio urmă pe cer și, evident, fără a influența vremea.

CHEMTRAILS au însă particularitățile descrise în primul paragraf. Avioanele care le elimină nu pot fi identificate ca avioane comerciale (lucru ușor de verificat cu exactitate chiar și de către persoanele private), zboară la o înălțime vizibil mai mică decât acestea și au traiectorii neobișnuite, deseori neregulate, deseori intersectate sub forma unui grilaj – situație în care norii alb-cenușii rezultați din lățirea acestora apar mai repede și se întind pe porțiuni mai mari de cer.

Este deja demonstrat  că aceste dâre persistente de chemtrails pot conține aluminiu, bariu, strontiu sau alte metale in stare nenaturală sub formă de săruri, oxizi de sulf, virusi, nanoparticule și că efectele inhalării acestora de sistemele vii (plante, animale și oameni) pot fi dramatice. De asemenea, este foarte bine documentată influența pe care acțiunile de geo-engineering constând în aplicarea HAARP în conjuncție cu chemtrails poate conduce la fenomene climatic extreme (secetă, uragane etc)
ImagineImagine
Prin urmare, importanța cunoașterii și recunoașterii fenomenului chemtrails este de cea mai mare importanță pentru fiecare cetățean. Blocada mediatică este aproape totală pretutindeni în lume, și asemena, discreția autorităților statelor ale căror cetățeni sunt victimele acestor pulverizări secrete, ale căror efecte asupra oricărei forme de viață sunt, în timp, fatale. (observați, de exemplu, efectele chemtrails asupra copacilor din România)

Încă o dată, ne revine nouă, oamenilor simpli, să ne ridicăm din starea de ignoranță și apatie și să luăm atitudine cu curaj împotriva acestui alt mijloc extraordinar de eficient de distrugere a sănătății și vieții noastre și a tuturor celor dragi nouă.

De multe ne putem încă feri, de aerul impregnat cu chemtrails însă, NICIODATĂ! Particulele nanometrice ale substanțelor chimice folosite difuzează prin intermediul aparatului respirator în tot organismul, iar aparatele de aer condiționat nu le pot opri.

Având în vedere ca exista multe dovezi referitoare la nocivitatea chemtrails-urilor, multe dintre ele constatându-le trag Semnalul de Alarma privind acest atac bioterorist permanent, ce se desfasoara pe întreaga suprafata a României.

Dintr-un început facem urmatoarea precizare, ca gazele de condensare ( contrails ) cu care eram obisnuiti înca din copilarie sa le vedem pe cer în urma avioanelor cu reactie, se disperseaza imediat, spre deosebire de dârele chimice ( chemtrails ) care arata la fel la prima vedere, dar diferenta esentiala este ca ele nu se disperseaza decât dupa o anumita perioada destul de lunga de timp, se expansioneaza pe tot cerul, cu o aparenta de „nori” si apoi în final, continutul lor nociv cade pe pamânt afectând grav oamenii si natura în general, din acea zona. Poate parea de neînteles pentru cei naivi si ignoranti, de ce fac aceste avioane comerciale cât si unele avioane militare, zig-zag-uri, linii pararele, X-uri si chiar forma de „S” pe cer, împrastiind în urma lor aceste bizare dâre, ce brazdeaza cerul în lung si în lat, atât ziua cât si noaptea. Cea mai logica explicatie privitoare la scopul dârelor mortii este cea legata de controlul populatiei. Adeptii politicilor de control al populatiei, sustin în mod aberant ca Tera este suprapopulata si ca este nevoie sa fie aplicata la scara mondiala eugenia, adica reproducerea selectiva si controlata a rasei umane. Aceste inteligente cenusii au pervertit semnificatia termenului eugenie provenit din cuvintele grecesti, bun si nastere, transformand-o antr-o stiinta fara constiita. Un exponent al acestei absurditati este Presedintele Microsoft, Bill Gates, care a vizitat România imediat dupa intrarea târii noastre în NATO si UE – februarie 2007. Gates a avut întrevederi la nivel guvernamental, facandu-i-se o ampla mediatizare pe toate canalele media, fiind prezentat ca investitor si unul din magnatii Terei. Iata ce declaratii publice face acest „investitor strategic” din România,

Vizionati filmul numit Bill Gates – CO2 reducerea populatiei . 

Desi nu a specificat la ce vaccinuri sau la ce imbunatatiri ale sistemului sanitar se refera, (în film), comentatorii din Statele Unite sustin, si noi deasemenea, ca în acest context, nu poate fi vorba decât despre un vaccin dedicat sterilizarii populatiei si dezvoltarea procedurilor de avort. Aceste declaratii halucinante ale lui Gates vin dupa ce, acesta anunta ca Fundatia Bill si Melinda Gates va dona 10 miliarde de dolari pentru cercetarea si dezvoltarea unor noi vaccinuri, majoritatea destinate copiilor. Iata ca lucrurile se leaga si intentiile criminale ies la lumina. Sa ne amintim si de la noi episodul din 2009 cu vaccinul Gardasil, care urmarea sa ne sterilizeze fetele sub vârsta de 12 ani. Dr. Diane Harper, cercetator sef în dezvoltarea vaccinurilor HPV, Gardasil si Cervarix si totodata directorul Grupului de Cercetare pentru Prevenirea cancerului ginecologic la Universitatea Statului Missouri, a facut remarca, ca “rata efectelor adverse este mai mare decât incidenta cancerului cervical”. Cel mai tragic caz fiind cel al unei fete de 14 ani, care a cazut moarta pe coridorul scolii, la o ora dupa primirea vaccinului.
Imagine
Experientele din lagarele naziste s-au mutat în institutiile sanitare si în scoli. Secretarul de stat Streinu-Cercel, afirma ca vaccinul HPV va fi dat cu forta, elevelor românce, fara consimtamântul parintilor. Administrarea unui medicament populatiei fara permisiunea acesteia, încalca numeroase legi privitoare la protectia sanatatii si a Drepturilor Omului, deci este ilegala ! Vaccinul HPV face rau.doc. Acest individ dupa ce a dat explicatii în fata comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, în loc sa fie deferit justitiei, si-a reluat functia în Ministerul sanatatii.
Un alt exponent este David Rockefeller, cel care a înfiintat Comisia Trilaterala. Rockefeller a fost prezent la întrunirea acestei organizatii, la Bucuresti, în octombrie 2010, unde ,,elitele” lumii au „gândit mult la prezentul si viitorul omenirii”, iar Mihai Tanasescu, reprezentantul României la FMI, afirma ca:„acest ONG aduce progresul”. Noi ne întrebam, al cui?

Vizionati filmul numit Comisia Trilaterala la Bucuresti.

 Iată în continuare declaratiile lui Rockefeller la Natiunile Unite care induce falsa idee ca am fi prea multi oameni pe planetă. Dacă ar fi prin absurd să dăm crezare acestei idei ar trebui sa fim conştienţi că fiecare dintre noi suntem vizaţi, inclusiv dumneavoastră, căruia vă adresăm acest Memoriu.

Vizionati filmul numit David Rockefeller vorbeste despre controlul populatiei
. Din aceeasi categorie face parte si Henry Kissinger care afirma ca: „Depopularea ar trebui sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe a SUA fata de lumea a treia. Populatia lumii trebuie sa fie redusa cu 50%”.În filmul de mai jos, Kissinger spune ca prin intermediul lui Obama s-a creat aceasta „criza” pentru a implementa Noua Ordine Mondiala.

Vizionati filmul numit Declaratia lui Henry Kissinger despre Noua Ordine Mondiala
. Metodele pe care le utilizeaza aceste „elite” în razboi cu omenirea, sub conceptul de Noua Ordine Mondială ( New World Order ) sunt în special de natura biochimica. Toţi aceştia pozeaza în filantropi interesati de „binele” si „progresul” omenirii. Aveti în link-ul de mai jos o lista cu alte ,,personalitati” care îsi declara intentia de a reduce si controla populatia lumii prin diverse modalitati care depasesc ca ingeniozitate diabolica metodele de exterminare a oamenilor, utilizate de Stalin si Hitler.
http://dantanasescu.ro/2013/08/30/noua-ordine-mondiala-prezenta-de-peste-50-de-ani-in-discursurile-politicienilor.html
Iată „binele” care ni-l vor!
Chemtrails-urile sunt folosite împreuna cu actiunea undelor electromagnetice, printe altele, pentru a se actiona asupra atmosferei si pentru a se controla în întregime clima. Se stie deja, de multa vreme, cum poate fi provocata ploaia prin „însamantarea chimica” a norilor. Se cunoaste ca, ploile diluviene (furtuni, ploi torentiale), inundatiile, seceta, zapada, poleiul pot pune capat unui conflict foarte rapid si chiar pot servi ca metoda de control si subjugare a unei natiuni sau a unei regiuni. Astfel de actiuni pot degenera cu usurinta în distrugerea sau perturbarea climatului unei regiuni date. În România, am putut remarca zapezile abundente. Tot ne laudam ca omul controleaza fortele naturii, dar nimeni nu spune în folosul cui, pentru ca populatia este afectata atât de seceta care a fost si de furtunile si inundatiile din primavara. Seceta este o consecinta directa a acestor chimicale deversate în atmosfera României.http://dantanasescu.ro/2012/08/12/seceta-de-anul-acesta-produsa-cu-haarp-si-chemtrails.html  Priviti în filmul urmator, cum dispar cumulusii în chemtrails-uri. Astfel este absorbita umiditatea din atmosfera si rezulta SECETA!

Vizionati filmul numit Bariera chimica
. Si în alte tări s-au remarcat astfel de anomalii climatice cum nu s-au mai văzut niciodata si se cunosc experiente care s-au facut în unele ţări europene, dar organizaţii civice si instituţii au luat atitudine.
Imagine
În ultimii ani, clinicile medicale şi sălile de urgenta ale spitalelor sunt mereu pline cu oameni care suferă de boli. Se înregistrează astfel, un val de bronhiolite, care afecteaza în fiecare an din ce în ce mai mulţi nou-nascuti, BRONHIOLITA.doc, recrudescenta astmului, leziuni ale cailor respiratorii, leziuni pulmonare, dureri ciudate în gât, angine care dispar pe neasteptate la fel cum au apărut, gripe care nu sunt cu adevarat gripe, maladii ale ochilor, ale pielii si organelor interne….lista este lunga. In urma analizelor la care au fost supuse substantele chimice din care sunt formate chemtrails-urile, există dovezi incontestabile ca multe din aceste maladii nou aparute, au drept cauza conţinutul acestor dâre ale morţii.
În toamna fiecărui an, apare un nou vaccin antigripal! Pentru a-si vinde mai bine vaccinurile, marile companii farmaceutice ne anunţă, prin intermediul mijloacelor de informare în masă, cu o precizie suspectă – care este în realitate dovada actiunii dupa un plan prestabilit, epidemii de gripă, de meningită si altele, care ar proveni de pe Nil sau din cine stie ce alte regiuni ale lumii. Virusul este anuntat, cu o îngrijorare prefăcută, pentru jumâtatea lui ianuarie, iar altul va fi, chipurile, la apogeul său către sfărşitul lui februarie! „Nici o problema…..avem deja pregatite vaccinurile potrivite!” suntem anunţaţi prin ştiri generatoare de panica. Cum ar putea însă, aceste laboratoare şi companii farmaceutice gigantice să cunoască atât de precis momentul de declanşare a epidemiilor, dacă nu ar fi chiar ele, pe ascuns, la originea acestor epidemii şi nu ar acţiona după nişte planuri!

Vizionati filmul numit Adevarul despre vaccinuri. Fosta ministru a sanatatii din Finlada rupe tacerea

O alta consecinta a acestui genocid este cel al profitului, dar NU de partea populatiei, ci de cel al producătorilor, nu de armament cum erau în secolul trecut, ci în cel al industriei farmaceutice. Gloanţele de altă dată s-au transformat în allos-pathos (altă suferintă), ceea ce înseamna că boala este tratată cu mijloace contrare naturii sale şi crează o noua suferinţă. Din partea autoritatilor medicale, ni se ofera ca solutie la aceste noi maladii, vaccinuri si antibiotice super-tehnologizate, în conditiile în care s-a demonstrat deja că utilizarea excesiva a vaccinurilor si a antibioticelor de tot felul nu a facut dacât sa reducă în mod iremediabil capacitatea sistemului imunitar de a proteja organismul, acesta fiind de altfel, unul din scopurile ascunse ale celor care fac propaganda şi promoveaza vaccinurile.

Vizionati filmul numit Important!!!
Gripa A(H1N1) – Profitorii Panicii . Întregul ecosistem este bulversat de acţiunea criminala a acestor dâre chimice. Am vazut cu toţii la ştiri cum mii de mierle din Arkansas au căzut pe străzi.
La noi, pe litoral au căzut mulţi pescăruşi, fără ca specialiştii să ne spună cauza morţii, iar în judetul Hunedoara lânga dealul Tâmpa, în toamna lui 2010, era un câmp plin cu ciori paralizate, altele moarte. Diferenţa consta probabil în dozajul substantelor pulverizate în atmosferă.
Acest fenomen este întalnit şi în alte tări, membre NATO, de exemplu Italia, unde păsările sunt primele „beneficiare” ale acestor otravuri pulverizate de avioane.

Vizionati filmul de pe DVD difuzat de RAI 2, intitulat Atmosfera si oceanele-tinta razboiului geoclimatic
. Realizatorii scot în evidenta faptul ca se urmăreşte muşamalizarea atât a masacrului păsărilor din Italia cât si a pestilor din Norvegia, întrebându-se retoric; „Ce vor sa ascunda?” Raspunsul ni-l ofera mai târziu când vorbesc despre H.A.A.R.P. – High Frequency Active Auroral Research Program, un program secret de Cercetare pentru Înalte Frecvente, condus de Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate – Directoratul vehiculelor spatiale al Laboratorului de cercetare al Fortelor Aeriene.
Specialisti ca Dr. Nick Begich si Jeane Manning, care au facut studii serioase, vad în HAARP cea mai mare amenintare la adresa vietii de pe planeta noastra ( Angels Don’t Play This HAARP ). Acest sistem este capabil sa influenteze sau sa controleze deopotriva vremea, cîmpul electromagnetic al Pamântului, sistemul de comunicatii, traficul aerian, ecosistemul si constiinta omului. Practic, din 1992, prin programul HAARP, SUA experimenteaza manipularea în secret a schimbarilor climatice, uriase explozii în scoarta terestra, declasatoare de miscari tectonice, utilizarea sistemelor de comunicatii si de energie electrica drept arme strategice, care vor permite Statelor Unite si Noii Ordini Mondiale sa domine regiuni întinse ale Terei. Este cel mai mare încalzitor al ionosferei construit vreodata pe Pamânt care depaseste cu mult puterea de ucidere a armelor atomice si este total necunoscut majoritatii oamenilor.

Pe lânga aceste fapte, sunt prezente în societatea de astazi si alte substante care ne otravesc viata, precum:

– fluorul, sub forma diversilor compusi în medicamente, în materialele plastice, în insecticide, pesticide , tutun, produse de stricta necesitate ca de exemplu pasta de dinti si multe altele, care conduce la o stare de apatie. Fluorul dupa cum se stie este un element foarte toxic si a fost administrat prizonierilor în lagarele naziste din cel de-al doilea razboi mondial pentru ai face mai docili. Ingerat în timp în cantitati infinitezimale reduce puterea de autocontrol a fiintei, prin otravire si narcotizare lenta a creierului;

– otravirea hranei, prin bine cunoscutii aditivi alimentari – conservanti, coloranti, emulgatori, stabilizatori, antiaglomeranti etc. care ruineaza sănătatea. Legumele si fructele ce se mai gasesc încă de vânzare sunt pe zi ce trece din ce în ce mai chimizate, urmărindu-se modificarea lor genetică; în ultimii ani o persoana consuma anual în medie între 8 – 10 kg de aditivi, iar studii recente au aratat ca, la nivel mondial, aditivii chimici reprezinta a treia cauza a mortalitatii, dupa consumul de droguri si medicamente, urmata de accidentele de circulatie.
Imagine
– sucurile si bauturile carbogazoase din comert ce contin îndulcitori artificiali, ca de exemplu aspartamul, substanta toxica. Odinioara, aflat pe lista Pentagonului ca arma biochimica, aspartamul în prezent este nelipsit din alimentatia zilnica a populatiei afectând grav sistemul nervos si atacând celula nervoasa;

– aditivarea sării este o actiune la fel de grava. Cine nu a auzit de povestea plina de întelepciune „Sarea în bucate”? Cu totii stim de traditia noastra ca popor ospitalier, de a ne primi oaspetii cu pîine si sare. Sarea este indispensabila în organism. Fara ea practic nici nu putem exista. Metabolismul nu poate avea loc în absenta sarii. Suntem fiinte de apa, ca si planeta pe care locuim, avem în constitutie 70% apa, iar creierul nostru este alcatuit din 90% apa. Apa în organism este fixata de sare. Daca Guvernul român la art. 4 din HG 779/1995 spunea: „pentru industria alimentara si pentru conservarea alimentelor se va utiliza sarea neiodata”, Guvernul Nastase, obliga producatorii de sare sa „iodeze” 20 de milioane de oameni prin HG 568/2002. „Dupa 4 ani de functionare a nefastei H.G. 568/2002, numarul cancerelor tiroidiene s-a dublat, iar numarul hipertiroidiilor a crescut de la 3127 la 6387 ”, declara profesorul dr. Pavel Chirila. Toate produsele alimentare procesate din România contin sare iodata, astfel ca aportul de iod în alimentatia românilor este mult mai mare decât ne imaginam, aceasta conducând la inhibarea continua a sintezei hormonale. Ca si cum nu ar fi fost îndeajuns, Guvernul Boc prin HG 1904/2006 obliga la cresterea concentratiei de iod, pîna la 30, chiar 40 mg iod/kg sare.Putini dintre români stiu însa ca prin procesare si aditivare se înlatura oligomineralele, bune pentru sanatate, si se adauga antiaglomerantii, E535 (ferocianura de sodiu) si E536 (ferocianura de potasiu) – niste otravuri sigure!. Oare de ce în alte tari acest fenomen de impunere a fost interzis, oprindu-se acest experiment?!

Mecanisme politico-economice impun, prin Codex Alimentarius, pseudoalimente lipsite de valoare nutritiva, pervertind dieta si distrugând micii producatori si agricultura locala, numita acum tendentios, „agricultura de subzistenta”, precum si orice tehnologii traditionale si soiuri de culturi locale, care au fost înlocuite cu soiuri modificate genetic. Va rugam sa remarcati câte eforturi se fac pentru a fi otraviti!!! si înca n-am inclus apa, produse farmaceutice si de igiena sanitara, poluarea psihica prin anumite emisiuni tv, mass-media, droguri, alte arme psihotronice, etc. Aceasta tradare incredibila fata de cetateni, bazata pe abuz de putere, conflict de interese, conspiratie si minciuna, este o încalcare flagranta a Drepturilor Omului si a vietii însasi,ea desfasurându-se sub masca pompoasa a democratiei, a caritatii si a libertatii individuale.

Toate acestea sunt foarte grave, dar faptul ca ne este otravit aerul, ne afecteaza pe toti mai devreme sau mai târziu, indiferent de vârsta, pozitie sociala sau habitat. Suntem în fata unor provocari extrem de grave, aceasta este sigur si trebuie sa dam dovada de suficienta maturitate si de responsabilitate atât fata de semenii nostri cât si fata de noi însine. A tacea înseamna a ramâne complice în fata acestui GENOCID, care va expune atât pe dumneavoastra însiva, cât si pe familie si pe cei dragi, unor cumplite consecinte ce nu vor întârzia sa apara. Din cate se poate observa, sistemul imunitar al multora slabeste vazând cu ochii în ultimii ani, la scoala copiii sunt raciti si bolnavi unul dupa altul, iar tinerii sunt mai bolnavi decât batrânii. Pentru a afecta cât mai mult populatia si a scoate maximum de bani investiti, cele mai eficiente sunt armele biochimice, sunt cu mult mai ieftine decât cele traditionale. Acesta este aspectul critic în armamentul ne-letal, el nu ucide instantaneu, ci mai întâi distruge sistemul imunitar, apoi expunerea la aceste chemtrails-uri predispune pe oameni la infectii, le provoaca boli cronice şi apoi aceştia devin dependenţi de medicamente. Pentru că de fapt este o industrie farmaceutică militara! Oare ce va mai urma? Dumnezeu să ne aiba în pază! În urma analizelor efectuate au fost descoperite, germeni patogeni extrem de toxici, cantitati considerabile de bariu si aluminiu, virusi foarte periculosi cum ar fi virusul gripei aviare (H1N1) precum si virusul gripei porcine, bacterii exotice, nanocipuri ( sub forma de „praf”), care sunt rezultatul a ceea ce la ora actuala se numeste nanotehnologie.

Pentru ca am amintit de aluminiu, prin toxicitatea sa genereaza pierderi de memorie, pierderi de coordonare, confuzie si dezorientare. Alzheimerul nici nu era în anii ’50, persoanele învârstă deveneau uneori senile şi mai vorbeau fără noimă, dar nu era vorba de demenţă, ca în cazul acestei noi maladii a secolului 21. Iată alaturat, un grafic al evoluţiei spectaculoase al acestei maladii provocate.In România, în urma pulverizarii din avioane a substantelor nocive au fost compromise culturile de legume si pomii fructiferi. Chiar si ţăranii cu care am discutat la piaţă recunosteau că le cad poamele înainte de vreme şi că li se mănează legumele într-un mod nefiresc. Acest lucru l-am constatat si noi în ultimii ani în propriile grădini.

Ca si cum nu ar fi toate acestea de ajuns, primariile din unele localităţi din ţară executa atât terestru cât si avio aşa zise lucrări de dezinsectie, cu K-Othrine EC 25 ( Deltamethrin ) pentru stârpirea insectelor dăunatoare. Această măsura nu este eficienta atâta timp cât cei care ne deranjeaza cel mai mult – tântarii, exista în continuare. În schimb mor albinele, frunzele multor specii de arbori si pomi fructiferi am remarcat ca sunt arse, contorsionate sau pur si simplu cad, crengile ramânând goale, iar oamenii se îmbolnavesc. Solutia nu este otravirea mediului ci curatenia si îngrijirea lui cu multa daruire.
În tot acest razboi biochimic sunt si tari care au luat atitudine, exemplul Rusiei, Chinei
Chiar daca la noi, mass-media tace fiind complice la acest lant de nenorociri premeditate, ce sunt înfaptuite, mai ales pentru ca în naivitatea noastra, refuzam sa credem ca asa ceva este cu putinta sau pentru ca nu ne pasa, noi ne facem datoria sa va informam din perspectiva societatii civile si sa preîntâmpinam un dezastru pâna ce nu va fi prea tarziu.

Acest material este cuprinzator, abordând domenii adiacente, pentru a va oferi o imagine de ansamblu asupra acestei realitati cutremuratoare pe care o traim cu totii. Cu siguranta este un GENOCID cu efectele sale dezastruoase atât pe termen mediu cât si pe termen lung, asupra populatiei si a mediului înconjurator. Ne adresam dumneavoastra în primul rând ca om si apoi ca reprezentant al Institutiei Prezidentiale, apelam la bunul simt si inteligenta unui român care nu închide ochii în fata acestui adevar dureros, care este evident si obiectiv pentru orice minte lucida.

Se duce un razboi insidios asupra poporului român pentru a se obtine controlul asupra a ceea ce gândim. Altii decât noi sunt cei care stabilesc limitele a ceea ce este permis sa gândim, sa dezbatem si sa punem sub semnul întrebarii. Este vorba despre conditionarea vicleana si abila a maselor, despre influentarea opiniei publice, despre manipularea consimtamântului, despre controlul impus oricarei gândiri libere.

Dacă privim cu atenţie ce se petrece actualmente în ţara noastra şi dincolo de graniţele ei, descoperim că în realitate fiecare dintre noi este într-o anumita măsura responsabil pentru toţi ceilalţi. În faţa acestei situatii fără precedent în viata noastra si chiar în istoria poporului nostru, va solicitam sa interveniti cu responsabilitate PENTRU A STOPA toate acestea si în acelasi timp vă atenţionăm că institutia pe care o deserviti este direct răspunzatoare de aceste fapte si nu veti fi exonerat. Pe internet exista o harta a raspândirii acestor dâre ale mortii (chemtrails-uri), harta pe care figureaza toate statele NATO.

Mai recunoaşteţi cerul senin al ţării noastre sau remarcati dârele toxice care-l brazdeaza? Iată cum arata în fotografia alaturata cerul Hunedoarei plin cu dâre!

Vizionati arhiva de fotografii din România cu „nori” si dâre chimice si filmul Chemtrails Pitesti 2010. Prin complexitatea sa, problematica acestor chemtrails-uri se încadreaza la acest capitol, având multe ramificatii dar care conduc toate catre o singura tinta, Noua Odine Mondiala. Studiind cu atentie şi în profunzime acest fenomen, descoperim ca în spate se afla organisme si companii apartinând acelorasi „elite” si familii pe care le-am amintit la începutul Memoriului si care sunt promotorii Noii Ordini Mondiale. Acesti „iluminati” care dirijeaza din umbră, NU pot să faca din noi, fără permisiunea noastra, ce vor ei!!! Noi NU ne-am dat acordul să murim! Sistemul de protectie al biosferei cuprinde o ultima poartă de acces, pe care fiecare dintre noi o poate închide sau deschide. Este vorba de fapt, despre LIBERUL ARBITRU! Culoarea albastră a cerului are o explicatie concretă ce este în legatura cu puritatea si limpezimea aerului pe care îl respiram.

Cerul albastru este dreptul nostru prin naştere şi o sursă de fericire. El face parte din esenta existenţei noastre.

Chemtrails filmate de un pilot http://youtu.be/GrljJghdr-c

Razboiul biochimic http://youtu.be/cYTuobDXqEg

Diferenta dintre CON trail si CHEM trails http://youtu.be/UhOKzvXlcuE

CHEMTRAILING

(pulverizarea de CHEMTRAILS)
Imagine
Chemtrailing este termenul public pentru modificarea continuă și secretă a sistemelor de climă terestre, prin utilizarea nano-materialelor (aerosoli) pentru reflectarea luminii solare. Aerosolii sunt dispersați prin intermediul unor urme (dâre) lasate de avioane, care expandează formând nori artificiali,

(http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-definition-of-terms/)

Încă din jurul anului 1998, mii de oameni au început să observe avioane care pulverizează X-uri, linii paralele și grid-uri de-a lungul și de-a latul cerului. Aceste urme arată inițial ca și contrails-urile, dar, în realitate, nu sunt. În conformitate cu U.S. Air Force, contrails-urile sunt urme de condensare care se produc atunci când produșii de evacuare fierbinți ai motoarelor condensează cristalele de gheață în urme de vapori de dimensiunea unui creion care dispar curând, ca și valurile din urma unei bărci, foarte asemănător cu respirația atunci când se vorbește afară, într-o zi rece de iarnă.

Chemtrails-urile, pe de altă parte, durează timp de ore și se întind pentru a forma zone largi de acoperire cu ”nori”.

Există câteva teorii cu privire la felul în care aceste operațiuni se produc. Oricum însă, majoritatea documentației disponibile indică geoingineria și militarizarea spațiului drept cauzele pentru care se produc aceste operațiuni de pulverizare. Un concept care continuă să apară în studii guvernamentale majore est ideea că pulverizarea de particule de oxid de aluminiu în atmosferă crează un ecran solar.

Acest concept este exact ceea ce respectatul om de știință Edward Teller, tatăl bombei cu hidrogen, a promovat în 1997, pe când lucra la Lawrence Livermore National Laboratories. Într-un raport guvernamental sponsorizat numit Global Warming and Ice Ages (Încălzirea global șiglaciațiunea), el a propus împrăștierea a 1 milion de tone de material înatmosferă, cu scopul de a reflecta 1% din lumina solară. El a afirmat că ar fi mai ieftin să încetinești încălzirea globală prin ”difuzarea stratosferică a particuelelor de oxid”, decât să încetinești producția de gaze cu efect de seră conectate cu producerea de energie prin arderea combustibililor fosili.

Conceptul de ecran solar este promovat, de asemenea, într-un studiu major , numit Policy Implications of Greenhouse Warming (Implicațiile politice ale efectului de seră) care a fost sponsorizat de Academia Națională de Științe, Academia de Inginerie și de Institutul de Medicină. Acest studiu uriaș a fost realizat în 1992 și este textul de bază despre gazele cu efect de seră, încălzirea globală, deciziile și negocierile politice (în domeniu). În acest studiu, se vorbește despre pulverizarea în atmosferă a ”prafului sau funinginei stratosferice” și de ”simularea norilor”în scopul de a diminua efectele încălzirii globale. Studiul propune, de asemenea, deversarea de fier în ocean pentru a stimula dezvoltarea planctonului care ar putea, în mod potențial, să consume dioxidul de carbon.

Dar teoria aceasta a fierului a eșuat, atunci când un mare număr de pești au murit. Așadar, care sunt consecințele neraportate ale pulverizării în atmosferă?

Acest tip de operațiune de pulverizare poate da consecințe de mediu severe și poate cauza probleme grave de sănătate. Copiii noștri sunt acum învățați la școală acest concept de ”întunecare” aeriană. Aceste operațiuni sunt, de asemenea,avantajoase pentru HAARP– care înseamnă High Frequency Active Auroral Research Program’ (Programul de cercetare de înaltă frecvență auroral). HAARP este un proiect de cercetarefoarte bine finanțat din Alaska, care țintește la alterarea și manipularea atmosferei pentru dominație militară și climatică.

SUA are o lungă istorie de pulverizare a chimicalelor asupra oamenilor inocenți din această țară (SUA).

Aceste experimente, inclusiv la pulverizarea de agenți biologici asupra orașului San Francisco în 1950, pentru a observa ce persoane se îmbolnăvesc.Acesta este numai un exemplu din multe. Doar recent, în 2001, căpitanul Reily s-aridicat împotriva testării militare cu bacterii în aer liber. Sunt multe alte exemple în istoria operațiunilor de pulverizări aeriene despre care puteți citi pe site-ul Chemtrails911.com.


În 1997 și, din nou, în2000, U.S. Title 50, Section 32 a fost revizuit pentru a permite excepții constând în realizarea de experimente pe cetățeni neavizați.

Rezultatele la testele pentruchemtrails (Test results) au evidențiat pozitiv aluminiu, bariu, bacteria,viruși, sânge uman și mucegaiuri. Aceste chimicale sunt pulverizate pe cerul nostru.Sunt în aerul pe care îl respirăm, la nivele considerate riscante.

Astmul este în creștere la nivelul tuturor oamenilor din SUA și este cea mai întălnită boală gravă la copii. Este foarte posibil să nu existe numai un singur motiv pentru Chemtrails. Pot fi mai multe scopuri pentru această operațiune. Fără presiune publică, nu e deloc probabil că ne vor spune vreodată pentru ce se pulverizează asupra noastră.

Din nefericire, scopurile acestei activități nu sunt cunoscute cu certitudine, pentru că atunci când înalți oficiali sunt întrebați cu privire la aceste operațiuni de pulverizare, aceștia spun că ceea ce se vede este ”normal”. Aceste operațiuni ne-au provocat mari preocupări. Nu ne place să fim parte dintr-o operațiune de pulverizare secretă, fără consimțământul nostru. Suntem foarte îngrijorați în privința efectelor pe care le are pulverizarea de chimicale periculoase pentru sănătate. Nu existăniciun motiv pentru a crede că acestea se vor schimba fără presiune publică. Pretutindeni în țară, oamenii observă că ceva este pulverizat din avioane și acel ceva îmbolnăvește oamenii. Este timpul să devenim atenți și să vorbim despre asta! (www.chemtrails911.com/intro_to_chem.htm).
Chemtrails: O catastrofa planetara creata prin geo-inginerie
http://www.geoengineeringwatch.org/rothschilds-and-the-geoengineering-empire/

Planeta Pământ a fost asediată de numeroase și variate experimente științifice în decursul ultimilor 100 de ani. Științele aplicate și tehnologia au cunoscut, literalmente, o explozie de operațiuni top-secrete și secretizate realizate în atmosferă, pe suprafața planetei, ca și adânc, în interiorul crustei acesteia. Totuși, niciunul nu se apropie de nivelul de alterare continuă adusă biosferei ca programul de geoinginerie sponsorizat de DARPA.

Imagine

Numai o singură componentă a acestui program secret de geoinginerie este cunoscut ca și chemtrails. Pentru toți cei care nu au auzit niciodată de chemtrails, ele nu trebuie confundate cu contrails, care sunt vaporii normali de evacuare proveniți din motoarele cu reacție în timpul zborului.

Vă puteți imagina că guvernul a etichetat aceste chemtrails drept activitate contrails normală?
Geoengineeringwatch.org (acest site este cea mai documentată resursă de pe internet în domeniul geoingineriei, chemtrails și al altor subiecte care susțin teza că geoingineria impinge planeta spre un punct fără întoarcere, din cauza convergenței mai multor paradigme distructive)

Orice cititor al acestui articol trebuie să înțeleagă că, în ce privește distrugerea completă a habitatului uman, geoingineria este factorul suprem, având în vedere potențialul său de aface planeta improprie pentru viață… orice viață – umană, animal sau vegetală. Geoingineria are atât de multe fațete, fiecare din ele fiind extraordinar de dăunătoare pentru toate nivelele atmosferice ale pământului, întregul mediu de suprafață, ca și pentru geologia subterană și oceanele lumii.

Atât de periculoase și atât de puțin înțelese sunt repercursiunile profunde ale acestui asalt al geoingineriei, încât aceia dintre noi care sunt inițiați în acest domeniu ne întrebăm dacă nu cumva suntem, literalmente, ”un minut înainte de miezul nopții” (“oneminute to midnight“ ).

Imagine

Ce anume este mai precis un chemtrail? Care sunt chimicalele toxice pe care le pulverizează asupra noastră?

Termenul de chemtrail este o combinație a cuvintelor ”chemical” (chimic) și ”trail” (dâră ), după cum contrail este forma contractată a “condensation trail.”. Termenul nu se referă la alte forme de pulverizare aeriană, cum ar fi pulverizarea agricolă (”prăfuirea recoltelor” ), însămânțarea norilor, scrierea pe cer sau lupta aeriană. Termenul se referă în mod specific la dâre aeriene, cauzate de eliberarea sistematică, la mare altitudine, a unor substanțe chimice care nu se găsesc în simplele contrails-uri și care apar ca niște traiectorii aeriene.

”Chemtrail… dâra lăsată de avion constă în pulverizarea deliberată de agenți chimici sau biologici la mari altitudini, pentru scopuri ascunse publicului larg și dictate de diverși reprezentanți guvernamentali.”

”… existența chemtrails-urilor…fenomene asemănătoare unor fluxuri care persistă timp de ore întregi și aceasta ,în pattern-urile lor încrucișate, asemănătoare unui grid sau în linii paralele, eventual unite până la a forma nori de mari dimensiuni. Susținătorii văd prezența unui spectru color vizibil în aceste fluxuri, concentrări neobișnuite de traiectorii aeriene într-o singură zonă sau traiectorii persistente lăsate de avioane nemarcate sau militare care zboară la altitudini și în locații atipice, ca difuzori de chemtrails-uri.” – Wikipedia

(Cunoașteți că atunci când Wikipedia oferă o descrieră atât de corectă, chiar dacă superficială, atunci sunt mult mai multe în spatele acestei operațiuni sub acoperire, decât au fost în stare să determine chiar și cei mai buni cercetători.)

Pentru o discuție mai în amănunt vă vom încredința experților care au analizat științific chemtrails-urile, în cea mai mare măsură posibilă. Explicația lor este cea mai bună posibilă.

GeoEngineeringWatch

Cât despre componentele chimice care s-au găsit în urma lor, aceste substanțe toxice cunoscute nu mai pot fi negate. Site-ul următor este un loc bun pentru a găsi un prim răspuns la aceste două întrebări:

Geoengineering & Chemtrails: What In The World Are TheySpraying? And Why? (Cu ce oare ne pulverizează? Și de ce?) ”În decursul ultimului deceniu, testări independente ale chemtrails-urilor ) au arătat o compoziție periculoasă, extrem de otrăvitoare care include: bariu, fibre de sticlă acoperite cu nano-aluminiu (cunoscute ca CHAFF), toriu radioactiv, cadmiu, crom, nichel, sânge deshidratat, spori de mucegai, micotoxine de ciuperci galbene, dibromură etilenică și fibre de polimeri. Bariul poate fi comparat ca toxicitate carsenicul. Bariul este cunoscut pentru efectele sale nocive asupra inimii. Aluminiul are o istorie de alterare a funcțiunilor cerebrale. Cercetători ș ilaboratoare independente continuă să prezinte nivele dincolo de cele maxime aleacestor otrăvuri. Câțiva oficiali ”anonimi” au recunoscut această pulverizare continuă cu aerosoli.”

Noi nu dorim în niciun fel să minimizăm neîncetatul atac la adresa sănătății umane care are loc pe întreaga planetă prin respirarea și ingestia chimicalelor conținute în chemtrails. Ce bine poate veni vreodată de la sărurile de aluminiu sau de la oxizii de aluminiu sau mercurul vaporizat sau stronțiul 90 sau uraniul 238, pulverizate pretutindeni pe cer? Cu siguranță, efectele extrem de dăunătoare ale acestora la adresa sănătății umane, ca și a tuturor organismelor vii sunt evidente.

Geoingineria este un termen care include forme avansate de știință aplicată și tehnologie, o varietate de agenți chimici și materiale sintetice nou-descoperite, constrângerea cu mijloace științifice a realității fizice, ca și un ansamblu de proceduri de inginerie care sunt combinate pentru a produce rezultate specifice.
http://dantanasescu.ro/2014/02/03/controlul-climei-prin-geoinginerie.html
De fapt, cu cât încearcă mai mult comunitatea științifică să supună vremea ingineriei (de ex. prin manipularea uraganelor și a tornadelor sau crearea norilor de ploaie) cu atât mai mult se produce un efect de bumerang.

Pentru cei care nu au văzut niciodată pulberile de aerosoli ejectate de avioane special echipate, iată câteva indicații. Dorim să demonstrăm că această operațiune globală a chemtrails-urilor este, cu siguranță, ceva mai mult, prin consecințele sale.

Rapida prolifera a pulverizării cu chemtrails în decursul ultimilor câțiva ani a mărit foarte mult șansele ca frecvențele (generate de HAARP) să fie diseminate prin ”noua atmosferă” care este prelucrată prin inginerie. Aceste frecvențe sunt setate pentru a produce un număr de rezultate diferite, cel mai semnificativ fiind acela de a încetini fenomenul încălzirii globale, care se manifestă, în prezent, pretutindeni pe planetă.

Din cauza faptului că asemenea încercări de rău augur de a efectua schimbări dramatice în patternurile vremii care au fost stabilite de secole, vedem acum secetă în locuri în care odată ploaia era din belșug.

De pildă, sunt locații în California de Nord și Oregon, care nu au avut ploaie timp de 6 luni. Pădurile din acele zone mor, literalmente, din cauza lipsei de apă, iar slăbirea lor le face susceptibile la boli și epidemii.

De asemenea, sunt zone în Sud-est (-ul SUA), cum ar fi Florida și Georgia de Sud care tocmai au văzut primul lor anotimp musonic dinistoria modernă. Dinamicile meteorologice pentru aceste schimbări radicale sunt direct cauzate de geoinginerie. De fapt, deși e o poveste foarte complicată și una care, pe alocuri, pare chiar incredibilă, s-au strâns dovezi concludente care arată stricăciunile generalizate cauzate mediului de către chemtrails și geoinginerie.

Imagine
Probabil că nu e nicio altă amenințare mai mare la adresa sustenabilității vieții pe pământ, decât această problemă a geoingineriei. Unuldin motivele primare este aceea că rămâne ascunsă și negată de guvernele lumii. De aceea, continuă netulburată și se extinde cu fiecare rotație a pământului.

Aceia dintre noi care știm și am observat rezultatele sale excepțional de distructive și am protestat, am fost întâmpinați cu o rezistență îndârjită. Intenționăm să explorăm în profunzime motivele pentru această obstrucționare fără egal și să revelăm cât de critic este ca umanitatea să oprească acest plan (agendă ) o dată și pentru totdeauna.

Concluzie:

Cum poate fi o concluzie la această piesă introductivă în geoinginerie, când de-abia am zgâriat puțin la suprafață?

Când ghețarii care au supraviețuit timp de mii de ani se topesc într-un ritm record și calotele polare se dezintegrează în fața ochilor noștri, se poate înțelege gravitatea acestei chestiuni. Dacă se evaluează evenimentele climatice catastrofale din ultimii10 ani, devine deja clar că există forțe care lucrează și care nu pot fi încetinite. Orice încercare de a face aceasta, va face lucrurile doar cu mult mai rele. Și așa s-a și întâmplat.

Din cauza insitenței omului de a se juca de-a Dumnezeu cu forțele naturii, echilibrul normal a fost alterat în mod irevocabil. Pe măsură ce comunitatea științifică continuă să aplice o ”abordare farmaceutică” de a repara lucrurile, este clar că scenarii cu mult mai rele sunt puse în mișcare.Tratând (numai) simtomele transformării planetare care trebuie să își urmeze cursul, acele guverne și corporații responsabile au aruncat și mai mult gaz peste foc. ”Focul” încălzirii globale (sau al schimbării climatice globale, dacă preferați) nu va fi stins până când Terra nu a și-a completat perioada de reînnoire și renaștere. Este acum timpul pentru ca civilizația planetară, să participe, mai degrabă decât să împiedice, acest proces necesar de metamorfoză planetară.
Acest concept de geoinginerie are două sensuri.Știința măsurării și modelării pământului pentru aplicații din domeniului ingineriei civile, ingineriei climei, remedierii climei și intervenției asupra climei.

Geoingineria este înțeleasă la modul comun ca și manipularea pe scală largă a mediului planetar, în scopul contracarării schimbării climei. Geoingineria este distinctă de distrugerea pe scală largă a mediului și schimbarea accidentală a mediului cauzată de oameni, care sunt, ambele, efecte secundare ale activități iumane, mai degrabă decât consecințe intenționate. Definițiile termenului nu sunt universal acceptate. Extragerea globală a hidrocarburilor de sub suprafața pământului utilizând geoștiințele și tehnologia ingineriei a fost denumită ”geoingineria petrolului”, ca activitate cu impact global.
Chemtrails-urile pot conține cip-uri RFID prelucrate prin bioinginerie sub formă de nanofibre. Transumanismul impus cu forța
Această prezentare a Sofiei Smallstorm se centrează asupra fenomenului chemtrails, norii de materie persistenți care par să acopere cerul cam peste tot pe glob, în zilele noastre.

Sunt multe ipoteze care tratează acest subiect, începând cu controlul mental (mind control) și terminând cu conexiunea cu HAARP și legătura cu transumanismul (transhumanism) – acesta din urmă fiind consideratdrept unul din cele mai importante.

Sofia vorbind despre conexiunea bioingineriei cu chemtrails (Chemtrails)și faptul că s-au raportat geluri căzute din cer după o pulverizare cu chemtrails, probabil cel mai frecvent raportat fiind incidentul de la Joplin Tornado,unde rezidenții au contractat o infecție cu ciuperci stranie numită mucormicoză (mucormycosis). Ea a menționat că, analizând aceste geluri într-un laborator,s-au găsit în ele nanofibre, cristale, celule roșii și semiconductori.

VEZI VIDEO

http://www.pakalertpress.com/2012/02/03/chemtrails-may-contain-bio-engineered-rfid-chips-in-the-form-of-nano-fibres-forced-transhumanism-is-here/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+pakalert+%28Pak+Alert+Press%29


Dacă ne uităm puțin la componentele RFID-ului, în mod particular, la cele ale cip-urilor RFID passive (RFID chips), este credibil că nanofibrele menționate mai înainte, împreună cu alte componente menționate,pot, de fapt, să se asambleze împreună pentru a crea un cip RFID pasiv la scală nanometrică, în interiorul corpurilor noastre:

Sumar al componentelor RFID:

Tag-uri – acestea sunt inima unui system RFID, pentru că înmagazinează informația care descrie obiectul urmărit. Informații specifice sunt stocate în memoria tag-urilor și accesată via semnalul radio al cititoarelor RFID.

Datele sunt transferate între tag și cititor prin undele de putere mică care sunt tunate la aceași frecvență. Pentru a obține informații de la un tag, aparatul de emisie-recepți trebuie să trimită un semnal către tag-ul RFID, determinând astfel tag-ul să își transmit informația către aparatul de emisie-recepție. Acesta citește apoi semnalul, îl convertește într-un format digital și îl transmite unei aplicații desemnate, cum ar fi un sistem de gestiune a stocurilor.

Tag-urile pot fi active sau passivesau read-only, write-once sau read-write. Mai jos, este o descriere a fiecărui tip:

Tag-urile active au o baterie care menține în funcțiune circuitele microcip-ului și permite tag-ului să trimită un semnal mai puternic cititorului la o distanță de citire de appx. 100 picioare.

Tag-urile pasive nu au baterie. În schimb, pot lua putere de la un cititor care trimite unde electromagnetice care induc un curent în antena tag-ului și pun în funcțiune circuitele microcip-ului.Cipul modulează apoi undele pe care tag-ul le trimite înapoi la cititor.Tag-urile pasive au rază de appx. 30 de picioare.

Tag-urile read-only conțin date, cum ar finumere de urmărire seriale care sunt ]nscrise, în prealabil, pe ele de către producătorul sau distribuitorul tag-ului. Acestea sunt cele mai puțin scumpe,pentru că ele nu pot să permit adăugarea de informații adiționale, pe măsură ce se mișcă de-a lungul lanțului de aprovizionare. Orice actualizări la acele informații trebuie să fie menținute în soft-ul aplicației care urmărește mișcarea și activitatea unității de stocare.

Tag-urile write-once permit unui utilizator să scrie date pe tag o dată în timpul producerii sau distribuției sale. Această informație poate fi un număr serial sau alte date, cum ar fi un număr de lot.

Tag-urile full read-write permit ca noi date să fie scrise pe tag, după nevoi, și rescrise peste datele originale.

Cititoare și antene
Imagine
Cititoarele RFID sunt instrumente care convertesc undele radio de la tag-urile RFID într-o formă care poate fi transferată unui soft middleware. Un cititor de tag-uri RFID utilizează antene pentru a comunica cu cip-ul RFID. Cerințele cititorului variază în funcție de tipul de sarcină și de aplicație, aproape toate aplicațiile cerând mai multe tipuri de cititoare pentru a forma un sistem de succes.

Există o varietate de sisteme de citire și tehnologii (technologies) diferite. Acestea includ:

Cititoare de mână care funcționează ca un scanner de cod de bare manual.
Cititoare RFID incorporate în instrumente mobile de colectare a datelor.
Cititoare fixe, care sunt montate pentru a citi automat tag-uri ca itemi care trec sau se află în apropierea lor.

Middleware

Aplicațiile middleware și software sunt, deopotrivă, cerute într-un mediu RFID. O problemă majoră pentru companiile care caută să implementeze o soluție RFID este lipsa unui middleware suficient pentru a lega sistemele RFID și aplicațiile de întreprindere. Software-uri sau aplicații middleware sunt necesare pentru a administra fluxul de date de la cititoare si a trimite datele la sistemele de management back-end. Middleware-ul RFID contribuie cu următoarele:

Recuperarea datelor de la cititoare
Filtrarea fluxurilor de date pentru aplicațiile software
Generarea notificărilor mișcărilor de stocuri
Monitorizarea (Monitoring) performanței rețelei tag-ului și reader-ului.
Păstrarea istoriei
Analiza evenimentelor citirii de tag-uri pentru tunarea și optimizarea aplicației

(Sursa: What Every Internal Auditor Should Know About RFID,Knowledgeleader, Junie 2006.)

În măsura în care lumea natural moare în jurul nostru, ce îi va lua locul? Ingineria planetară include măsuri de bioremediere care să ne aducă copaci și recolte obținute prin inginerie genetică. Dar ce se va întâmpla cu noi, oamenii? Vom fi și noi transformați din interior spre în-afară?

Prezentată la Conspiracy Con 2011, această prezentare  a Sofiei Smallstorm prezintă descoperiri primare și științifice ascunse în ”cutele” mediei alternative principale.

Oamenii de pe tot globul observă pulverizarea de aerosoli (numită și ”chemtrails”;) și norii artificiali ciudați . Cerul de culoare albă filtrează lumina,în timp ce copacii din toată țara se îmbolnăvesc și mor. Teste de sol și apă indică nivele înalte de metale grele, iar fibre artificiale cad peste noi din cer.

Este pulverizarea cu aerosoli numai o chestiune de experiment climatic? Ce semnifică fibrele auto-replicatoare descoperite în bolnavii de Morgellons? De ce se găsesc materiale obținute prin inginerie în probele găsite înaerul înconjurător (environmental)?

Toate acestea sugerează că un program de inginerie planetară care afectează și țintește către toate organismele vii. Biologia sintetică este cea mai excitantă nouă frontieră a științei, care combină genetica, robotica și nanotehnologia (technology) cu inteligența artificială, hibridizând forme naturale și țesuturi obținute prin inginerie, dincolo de cele mai sălbatice vise ale noatre. Explozia tehnologiei (technology) este exponențială, iar inteligența artificialăva depăși curând propriile noastre capacități.

Cum va fi lumea organizată atunci? Ne vom transforma noi înșine în mașini? Sau vom deveni chiar noi hibrizi tehnologici?

În acest video, ea dă o perspectivă mai largă a ceea ce este numit “End Game” (A Global Conspiracy) & cum noi,ca Homo Sapiens putem să avem deja ”inamicul interior” (“The Enemy Within”;), uninamic care poate să fie deja ascuns în genetica noastră și cum globaliștii  membrii Illuminati și ai altor cabale secrete pot utiliza asta pentru a-și realiza scopul de a depopula planeta cu 97%, da, am spus 97% – Illuminati chiar au avut aroganța de a săpa acest obiectiv pe piatră, ceea ce este acum cunoscut ca “The Georgia Guidestones”

Scepticii rămân convinși că este doar o teorie a conspirației însă există brevete ce fac posibilă existența și manifestarea chemtrails-urilor. Aceste arme chimice cu efect întârziat sunt atacuri bioteroriste ce se desfășoară pe întreg globul. În cadrul brevetelor lui  i Bernard Eastlung   se menționează că este posibilă dispersarea bariului în straturile superioare ale atmosferei și se specifică faptul că aceasta este de natură să mărească foarte mult conductivitatea, favorizând în felul acesta declanșarea anumitor fenomene de rezonanță ce permit folosirea sistemelor secrete de tip  HAARP.

Doar una dintre substanțele chimice pulverizate abundent în chemtrails, aluminiu, provoacă tot felul de probleme de sănătate. Substanță chimică atacă în primul rând sistemul nervos, provocând tulburări de somn, nervozitate, instabilitate emoțională, pierderi de memorie, dureri de cap, etc. Dacă deodorantele și antiperspirantele pe bază de aluminiu nu sunt indicate a fi folosite, cum pot oare aceste chemtrails să nu ne afecteze? Expunerea prelungită la aluminiu poate provocă :degenerarea creierului, anemie, probleme digestive, insuficiență renală, probleme de vorbire, dureri musculare, scade densitatea oaselor. împiedică asimilarea calciului.

Bariul este de asemenea un produs chimic ce a fost găsit în zonele puternic pulverizate. Prezența acestuia în organism, chiar și în cantități infime pot duce la vărsături, dureri adbominale și diaree apoasă. Un alt element cu care suntem otrăviți este stronțiu-90. Acest compus chimic este utilizat în producerea tuburilor electronice, pentru tratarea anumitor boli de ochi și în industrie. În cazul în care este inhalat se vadizolva pe suprafața plămânilor ajungând astfel în sânge . Astfel poate reduce numărul de celule roșii din organismcauzand oboseală excesiva și o rezistentă scăzută împotrivă bolilor.

Acestea sunt doar câteva substanțe ce sunt împrăștiate împreună cu multe altele. Ce urmăresc elitele prin aceste programe ? Pur și simplu să fim o rasă de oameni docili, care să le folosească substanțele chimice oferite chiar de ei prin industria farmaceutică. Este un întreg laț în jurul nostru și depinde de noi dacă ne vom lasă pradă acestuia.


Surse pentru acest articol includ

http://chemtrails-romania.webs.com/
http://www.dreptate.org.ro/actiuni/30-the-community/63-oprii-genocidul-impotriva-poporului-roman.html și http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/09/14/chemtrails-darele-mortii-otrava-din-cer/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s