Bitcoin pregătită în laboratoarele Ocultei Mondiale

Imagine   Văd că mulţi se lasă din nou amăgiţi şi sunt pe cale să cadă din nou în plasa unei mega înşelătorii. Este vorba de bitcoin, o nouă ţeapă pregătită de Oculta Mondială. Dacă trecerea de la aur la bani de hârtie a însemnat crizele financiare şi sociale din secolul 20, vă daţi seama la ce se va ajunge, dacă se va trece de la bani de hârtie la nişte impulsuri electrice care circulă într-o reţea de calculatoare şi pot fi stocate pe un harddisk??? Realizaţi ce escrocherii şi ce speculaţii se vor putea face şi cu ce viteză, la nivel global?!!!

Dan Tănăsescu

Probabil multi dintre voi nu ati auzit niciodata de Bitcoin, iar daca ati auzit prea putini stiti ce sunt ei.
Pe scurt, Bitcoin este o moneda digitala criptata creata in 2009 de un anume Satoshi Nakamoto. Constructia monedei permite detinerea si transferul anonim de valoare. Bitcoinisi pot fi salvati pe un computer personal sub forma unui fisier portofel sau pot fi stocati cu un serviciu de portofel a unei terte parti, iar în ambele cazuri bitcoinii pot fi trimisi prin intermediul internetului oricarei persoane cu o adresa bitcoin. Topologia peer to peer (de la egal la egal) si lipsa unei administratii centrale fac nefezabil ca o autoritate, guvern , etc. sa manipuleze valoarea bitcoin sau sa introduca inflatie prin producerea lor. Pe scurt, ca prima moneda digitala, Bitcoin e sustinut ca o modalitate de a avea bani ocolind ghearele autoritatilor centrale.

Totusi, desi doar câteva companii accepta Bitcoin ca plata, acesta este deja utilizat pe scara larga de schimb valutar si de comert. Un avantaj al Bitcoin este ca bancile centrale nu au nici un control asupra fluxului de bani, ceea ce pune teoretic schimbul monetar în mâinile oamenilor. Chiar daca Bitcoin face reclama libertati, nu este oare acesta doar un truc creat de Noua Ordine Mondiala sa ne controleze?
De ceva timp, comunitatile conspirationale se intreaba daca Bitcoin nu este doar o creatie NWO frumos deghizata. La urma urmei, unul dintre cele mai rapide moduri a Noii Ordini Mondiale de a prelua controlul asupra lumii ar fi acela de a sti cum toata lumea cheltuie banii lor. Si, din moment ce toate tranzactiile Bitcoin sunt înregistrate pe un registru public cunoscut ca un „blockchain”, ei nu ar mai trebui sa se aplice tactici gen NSA pentru a sti cât de mult ati cheltuit pe bere în ultima luna.

Guvernul SUA, desigur, este pentru adoptarea de Bitcoin. Dupa cum bloggerul britanic Joe Ressington subliniaza, aceasta are sens, pentru ca „un guvern mondial” si armata sunt, practic, aici deja, dar o moneda mondiala nu este. De fapt ca lider economic si militar din lume, singurul lucru care tine Statele Unite sa fie conducatorul absolut al lumii este lipsa unei monede omniprezente. Si se pare ca guvernul SUA ar fi de acord dupa cum spune utilizatorul regddit „nicolaosq”, NSA investigheaza banii criptografi inca de
la inceputul anilor 1990.
Alti utilizatori reddit ca „Ramv46” cred ca, în timp ce ideea din spatele Bitcoin pare initial rezonabila, acesta este de fapt împotriva cele mai bune interese ale oamenilor. El afirma: „M-am gândit la acest lucru pentru o vreme…eu sustin ideea anonimatului Bitcoin si ideea lui, dar în acest fel veti fi fortati sa aprobati, de fapt, prima moneda unica lumii, o idee impotriva careia toata lumea ar trebui sa se impotriveasca.
Si daca sunteti înca sceptici cu privire la motivele reale din spatele Bitcoin, ganditiva doar la fondatorul monedei, Satoshi Nakamoto. În ciuda faptului ca este unul dintre cei mai mari detinatori mondiali de Bitcoins, nimeni nu stie cine este cu adevarat. E ca si cum Noua Ordine Mondiala nici macar nu mai încearca sa acopere urmele sale. Acum la stiri: Seful Pentagonului vine saptamana asta la Bucuresti, seful CIA vine saptamana aceasta la Bucuresti, seful NATO vine saptamana asta la Bucuresti sa vorbeasca cu T. Basescu, vicepresedintele Americii Joe Biden vine saptamana asta sa vorbeasca cu Basescu si cu Ponta, pe langa asta saptamana viitoare masoneria mondiala se intalneste la Bucuresti…deci intelegeti ca Romania are un rol important in alegerea liderului NWO?

Dacă mai existau dubii cu privire la americani.

<<Ce puteau face SUA și aliații lor europeni în acest sens? Erau întrebări legitime care au primit un răspuns parțial neașteptat. În afara altor soluții – în special de ordinul securității militare sau al integrării economice – unii preconizau infectarea URSS / Rusiei cu microbul corupției. “Vom trimite acolo, profitând de deschidere și de fenomenele conexe schimbării, inclusiv de pofta de îmbogățire stimulată totdeauna de schimbare și de oportunitățile de îmbogățire oferite de ea, mafioți, gangsteri, infractori care să creeze lume interlopă, care să producă și să spele bani negri în cazinouri, care să mituiască instituțiile și să lipsească statul de puterea economică trecând principalele sale active în proprietate privată, fără contrapartidă adecvată.” Aveam să primesc confirmarea că aceste idei se găsesc cu adevărat în arsenalul planificării politice americane, peste mai mulți ani, citind cartea lui Naomi Klein, “Doctrina șocului”.>>

Dan Tănăsescu

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s