Mihai Giurgea… comedie cu chelie

Imagine

Bine ati venit in noua lume a capitalului, lumea care te poate ingenuchia si umili, fara sa traga un glont! Lumea libertatii, a competitiei libere, in care cel mai puternic, mai destept si mai nemilos, castiga. Lumea in care exista doar doua feluri de oameni: oameni utili, sau oameni morti.

Este lumea pe care o iubesc.”

Mihai Giurgea.

Miscarea TEA PARTY ,experimentul politic nord american avortat reprezinta sursa de inspiratie pentru Mihai Gadea, un tepar dambovitean infect care a lansat in virtual o struto-capro-camila numita “ capitalism pe paine “ de fapt o pastisa nereusita a unor teorii marca Tea Party ,evident fara a se deranja sa indice sursa, ce p…mea, dar tipul haleste alternatic cacat si capitalism pe paine. Cum este receptat acest avorton cu chelie in blogosfera ?

Mihai Giurgea,posteaza o serie de articole, extrem de virulente asupra angajatilor.

Vorbeste despre eliminarea drepturilor angajatilor iar limbajul este aproape similar cu cel al lui Hitler, cand vorbea despre evrei. Omul are o singura obsesie: angajatii care-si permit sa ceara salariu. Criza poate fi inlaturata doar daca restrangem drepturile sobolanilor.

Acum eu am niste nelamuriri:

-cum de il tolereaza grupul de presa pe platformele lor, vazand ca tipul a depasit orice limita de extremism?

-ce l-a inrait asa pe bietul om? Cand lucra nu primea salariu sau drepturi de autor?

-cum naiba face ca are numai comentarii favorabile opiniei lui, nu cumva  sterge tot ce nu este in consens cu ideile lui?

-daca se imbolnaveste se va opera singur?  Sau va merge la Viena, pe banii sponsorilor, sa fie tratat de medici care au dreptul la salariu?

Ganditi-va ca unii din acesti scelerati “risca” sa ajunga la putere. Brrr, ma ia cu friguri.

 

M-a vizitat Giurgea, din Dashboard. Mi-a moderat un comentariu in stil românesc: m-a banat!

Ii lasasem un comentariu in care scria:

“Extremist de-a dreptul!”

Mi-a retinut insa atentia si m-a scandalizat faptul ca acest gunoi josnic s-a pretat la niste tepe de puslama de ferentari prin intermediul “ firmei” despre care una dintre persoanele tepuite afirma ca “ Mihai Giurgea este MR EVOLORE. El este infamul care se baza pe tinerii creduli, atunci cand ii chema la interviuri, promitandu-le posturi in PR in schimbul unor cursuri platite de candidat. I-a mers vreo 2 ani de zile acest hocus-pocus. “Traningurile durau 3-4 zile erau tinute de nevasta lui si costau vreo 240 ron. Promiteau ca dupa traning iti elibereaza o diploma recunoscuta de M. Ed. In fact, ei iti eliberau o diploma recunoscuta de un ONG, care era proprietatea tot a d-nului Giurgea. Doar daca dai un search pe Google iti dai seama cam ce fel de om este el sau ce fel de firma conducea.”

Apropo de Societatea Comerciala Evolore SRL,  de vazut Monitorul Oficial pagina 7http://www.docstoc.com/docs/46510644/2008_2629 ,
SC EVOLORE SRL
Judet: Bucuresti 
Oras: Sectorul 3 
Adresa: Str. Rotund? 7 BUCURE?TI
Cod Postal: 32701
Telefon: Nu este corect (Ajutor*)
Cod Unic de Identificare: RO 18340188
Nr. Registrul Comertului: J40/1541/2006
Stare societate : SUSPENDARE ACTIVITATE din data 10 Mai 2010
Anul infiintarii : 2006
http://www.firme.info/evolore-srl-cui18340188/
Ma distreaza faptul ca acest guru antreprenorial al capitalismului salbatic ,grandoman de felul sau proclama urbis et orbis ca Evolore: afaceri de 78.000 euro in S1, tinta de 3,5 mil. euro pe 2008
:Firma de PR, traininguri si organizari de evenimente Evolore a raportat in primul semestru din 2008 afaceri de circa 78.000 de euro, iar pana la finele anului, vizeaza un nivel de 3,5 mil. euro, datorita unor contracte consistente, in curs de finalizare sustine Mihai Giurgea, managing partner-ul companiei.
pentru ca brusc genialul guru care ara si  grapa cu limba si cu curu ‘ a tainat gaina cu oua de aur si si-a suspendat activitatea la Evolore, firma lui de gainarii. de  vazut
http://www.monitorul-oficial.org/mof/4/2011/1/31/0348/106/1.936.817/
Cum pofta vine mancind, teparul –gainar aspira acum la statutul de tepal national sau, de ce nu, international . Detalii incitante despre maniera in care

 

Realitatea e că Gicunștain are interese omenești în regiune, jagardeaua statului fiind pilon de bază și crucișător ciclopic al raptului din România.
Am ales la întâmplare câteva titluri scornite în ultimul an de mintea stearpă a lui Mihai Giurgea  pentru a-i demonstra prostia fără margini.
Repet, din 1 iunie 2012 am ieșit din dolar și am tot mizat pe dobânzile mari la_leu, în paralel cu dezastrul apocaliptic care se petrece în exclusivitate pe platforma cacapitalism în loc de pâine. Comunistul are șanse bune să iasă pe plus destul de consistent, în timp ce dreptacii au lins curu’, s-au tânguit de pomană sau/și, foarte probabil, au mizat greșit.
Dacă i-ar interesa cu adevărat pe pupinbăsiștii goi/tonetarii proști care se perindă pe acolo în ce constă apocalipsul economic ce va să vină și cine vor fi primii loviți, s-ar detașa instant de…  Mihai Giurgea. 🙂 P.S. Relația impenetrabilă dintre giurgea și „dreptacii” lui, rezistența acestora din urmă la orice rahat de informație livrată de mafalda băsistă demonstrează faptul că nu sunt absolut deloc deranjați de capitolul… pierderi financiare. Asta se întâmplă dintr-un singur motiv… frustrații ăia n-au bani. Ei sunt „ideologi„. Mai o chapeau pe contributors, mai un „să moară bugetarii” la giurgea pe blog, mai un ceiuț și o felie de pâine unsă cu… ceva (viețile pupinbăsiștilor proști sunt pline de_dileme) și timpul trece mai repede… la tonetă. Surprinderea mea este că totuși unii dintre ”activiștii” lui Giurgea nu sunt chiar tonetari proști…!Chiar nu sunt! Dar săracii de ei se lasă manipulați de propriile nemulțumiri!Ce face GIURGEA?Își construiește capital electoral exact ca DIACONESCU!
Iar idioții cu studii superioare și pretenții de capitaliști autentici nu-și dau seama!
Toată lumea să înțeleagă ceva ciclurile recesiune-boom economic se REALIZEAZĂ MONETAR!
Adică băncile pompează bani fără acoperire apoi opresc robinetele și retrag toate lichiditățile!
Rezultatul STATUL umflă impozitele și cei loviți sunt cei săraci!
Micii întreprinzători ar trebui să lovească în bancheri și nu în slugile acestora politicienii!
Itreprinzătorii lui GIURGEA tot proorocesc ei că se vor uni și că vor controla politicile statului!
Cu banii lor! Dar banii lor nu vor mai avea nici o valoare dacă Mugurle inundă piața cu hartie tipărită!
Despre GIURGEA? Un dobitoc pupincurist! A păpat de la Băsescu și nu pupă nimic de la USL de aia ii tot critică!  http://www.thinkagain.ro/despre-circoteca-cretinoidului-mihai-giurgea/

Un gând despre &8222;Mihai Giurgea… comedie cu chelie&8221;

  1. Suna intr-adevar CA un membru tea party CA Si idiotii aia de mark levin Si rush Limbaugh. Nu ma leg de comentariile lui la adresa clasei politice romane unde sunt de accord cu ce zice. In schimb de comentariile economice militare Si geostrategice e afon fara cunostiinte de baza. As Vrea Sa am timp Si Sa port o dezbatere tip oxford cu el (daca stie ce e aia) insa cred CA e individul ce prefera o infruntare de genul cine striga mai tare – esti prost, nu tu esti prost. Practica o usoara dezinformare (intentionata sau nu) fie se datoreaza analizei subiective PE care o face la adresa subiectului. Tonul este nejustificat arogant Avand in vedere CA nu este marele capitalist care se tine ci suna mai mult CA un proaspat imbogatil cramponat la un anumit plafon financiar Si intellectual. De remarcat este faptul CA adevaratii capitalisti (vorbesc de miliardari, de CEO conductori de imperii etch nu sunt CA el ci chiar umili Si in general sunt persoane placute) Daca este adevarat articolul de mai sus Si compania lei e in dizolvare dupa ce a facut doar 78000 euro individul e pathetic, EU ar trebui sa-i dau lectii de capitalism deoarece sunt (conform proprii scari valorice) mai sus CA el. Nu se poate scuza CA taxele l-au ucis deoarece USA patria capitalismului salbatic are a doua corporate tax CA marime din lume dupa japonia 35%

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s