Mugur Isărescu şi elita ocultă

Imagine  “Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei este membru in Comitetul Executiv al Comisiei Trilaterale. Il gasiti la pagina 3 linkul de mai jos: http://www.augustreview.com/images/pics/tcm-2006.pdf (…)
Comisia Trilaterală este un grup format din 300 de persoane proeminente în domeniile de afaceri, politică, intelectuali cu putere de decizie în cele 3 mari centre Europa de Vest, America de Nord si Japonia, grupul a fost fondat în scopul accelerării procesului de globalizare prin care se va ajunge la un Guvern Mondial. Scopul acestei agenţii particulare este realizarea unei cooperări între cele trei regiuni. Marele scop, pe care nu-l mai ascund, este Noua Ordine Mondială. Fondatorul şi finanţatorul Comisiei Trilaterale este acelasi David Rockefeller, ca si in cazul Consiliului pentru Relatii Externe. Motivul adevărat pentru care a fost înfiinţată este de a prelua puterea Consiliului pentru Relatii Externe, care a căzut în dizgraţie odată cu reacţia dezaprobatoare a publicului faţă de războiul din Vietnam, totodata ca şi în cazul în care înscrii doi cai în aceeaşi cursă şansele de câştig se dublează. Prin comparaţie cu Grupul Bilderberg» şi Consiliul pentru Relaţii Externe, Comisia Trilaterală în aparenţă pare transparentă privind activităţile, membrii şi ideile propagate. Această transparenţă declarată este totuşi contrazisă chiar de secretul păstrat privind discuţiile purtate la conferinţele anuale ale Comisiei.
Ciudatenia apare, ca si in cazul Masoneriei, cand Comisia Trilaterala afirmă că nu are nici influenţă, nici implicare politică. Nu se admite participarea politicienilor activi, dar in prezent, printre membrii marcanţi din SUA se numără: George Bush senior, Dick Cheney vicepreşedintele SUA (a venit la formul masonic de la Cluj semi-icognito), Henry Kissinger secretar de stat în administraţia Nixon si Ford – implicat în războiul din Vietnam, Madeleine Albright, Alan Greenspan directorul American Federal Reserve », Paul Wolfowitz – fostul preşedinte al Băncii Mondiale, Robert S. McNamara – asta e tare fii atent fost preşedinte al Băncii Mondiale, fost secretar al apărarii SUA, fost preşedinte al Ford Motor, clasicul George Soros cu Fundaţiei internaţionale Open Society, plus directorii executivi ai marilor corporaţii sunt incluşi în Comisie (Boeing, Coca Cola, Hewlett Packard, Texas Instruments, AT&T, ITT, Exxon, Enron, Xerox, Mobil, Pepsico, Nabisco, Goldman Sachs etc). Aceste organisme internationale pe care le-au creat, prin taxe, prin migratia fortei de munca, prin mutarea productiei in Asia si mai ales prin legi si acordurile intre state si corporatii – iti fura tie libertatea discret, ajungi din lipsa de bani sa faci credite pentru lucrurile de baza, taxele cresc continuu, iar corporatiile isi maximizeaza profiturile si influenta. Oamenii trebuie sa devina constienti, sa se informeze de amploarea manipularii si sa se opună globalizării, înainte de a fi prea târziu. (…)
Mugur Isarescu este mason, ca toti cei care apartin organizatiilor secrete numite in articol. Si numai naivii mai pot crede ca “revolutia” din dec. 89 au facut-o romanii satui de comunism. Oricat s-ar zbate popoarili nu vor reusi nimic. EI isi urmeaza PLANUL.”
Sursa : 2blackjack1.wordpress.com ! Dezmembrarea României a fost hotărâtă înainte de Decembrie 1989
La inceputul lunii decembrie 1989, presedintele Romaniei socialiste, Nicolae Ceausescu, a primit din partea lui Iulian Vlad un raport despre discutiile din Malta dintre celor doua mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite si URSS. Raportul vorbeste despre ”un nou echilibru pe continentul european”, respectiv ”redefinirea sferelor de influenta”. Documentul a fost facut public si nu insistam asupra lui. Ceea ce nu se stie, este faptul ca alaturi de informatiile mai sus amintite, spionii romani care s-au ocupat de operatiunea ”Malta” au mai adus si o harta. Acest document a produs pe plan intern, in timp, demisia unui sef de Mare Stat Major al Armatei Romane si o catastrofa aeronautica: cea de la Balotesti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce continea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale sa se produca. Mai multe pe http://dantanasescu.ro/2013/02/14/dezmembrarea-romaniei-a-fost-hotarata-inainte-de-decembrie-1989.html

David Rockefeller si Zbigniew Brzezinski si a inceput sa realizeze „un guvern mondial”, desi ideea era mai veche si anume din 1972. Ideea acestei organizatii a fost avansata de David Rockefeller la intalnirea anuala a grupului Bilderberg, tinuta in primavara lui 1972 in Knokke, Belgia. Avea ca scop sa urneasca fortele de varf ale gigantilor industriali si economici, adica ale SUA, Japoniei si Europei Occidentale si sa forteze crearea definitiva a „noii ordini mondiale”. Ea ofera elitei venite din diferite directii ale masoneriei posibilitati de intalnire in toata lumea pentru colaborare secreta si trebuie sa creeze o baza politica extinsa influentei organizatiei Bilderberg. Cei mai multi membri europeni au avut ani de zile contacte cu Rockefeller. Spre deosebire de Bilderberg, aceasta organizatie are cca. 200 membri constanti. Cu membrii CFR, „Comisia Trilaterala” are sub control intreaga economie, politica, armata, energie si mass-media americane. Membrii sunt printre altii directori ai concernelor, bancheri, economisti, politologi, avocati, editori, politicieni, sefi de sindicate, presedinti de fundatii si gazetari. Comisia Trilaterala a fost unica deoarece a adus in interiorul consiliului elita dominatoare din Japonia. Cei mai importanti membri sunt:
– Brzezinski, Zbigniew – consilier de securitate al presedintelui SUA
– Bush, George – fost presedinte SUA, fost presedinte CFR;
– Kissinger, Henry – fost ministru de interne al SUA;
– Mc Namara, Robert – Banca Mondiala
– Rockefeller, David – Chase Manhattan Bank, EXXON
– Rockefeller, John D
– Rockefeller, Edmund de – Royal Dutch, Shell
– Bill Clinton, fost presedinte SUA, membru in CFR, Bilderberg si bursier Rhodes
 Imagine
Asadar in iunie 1973, cei opt delegati din partea Statelor Unite care au participat la sedinta de înfiintare a Comisiei Trilaterale în castelul lui Rockefeller sunt membri ai CFR-ului. Scopul declarat al acestei comisii este, dupa spusele ei, „cooperarea trilaterala strânsa pentru a mentine pacea, a administra economia globului, a promova renovarea economica, a diminua saracia mondiala, permitând astfel evolutia pasnica si linistita a sistemului mondial global” (dupa RE, p. 232). Cele trei „laturi” sunt America, Europa Occidentala si Japonia. Prin aceasta comisie de „dezvoltare economica si comerciala” s-a urmarit ca mare parte din averea poporului american sa treaca în mâinile bogatasilor japonezi si arabi si aceasta fara sa se ascunda nationalitatea noilor stapâni ai pamântului si bogatiilor Americii, astfel încât, daca muncitorul american se vede pauperizat, sa dea vina pe seicul arab sau pe magnatul japonez si nu pe bancheri ca Rockefeller si stapânii lor din umbra.
Cel care a scris Carta Comisiei Trilaterale si care a fost primul director al acestei comisii (1973 – 1976) a fost Zbigniev Brzezinski, Consilierul presedintelui Carter în ceea ce priveste problemele de securitate nationala. Ca si colaboratorii lui de la Clubul de la Roma, si el doreste sa construiasca societatea dupa principiile lui Karl Marx. Brzezinski recunoaste cu candoare ca pentru a realiza Noua Ordine Mondiala, poporul american va trebui sa accepte scaderea nivelului de trai. Cele trei „laturi” ale Comisiei Trilaterale, si anume Statele Unite, Europa Occidentala si Japonia, sunt regiunile (cu denumirea originala de „regate”) 1, 2 si 3 pe harta Clubului de la Roma. Comisia Trilaterala are 325 membri: 98 din America, 146 din Europa si 81 din Japonia. Fiecare mare corporatie din Japonia este reprezentata cu cel putin un director. Aproape toti reprezentantii francezi sunt masoni în loja Grand Orient.
Metodele de lucru ale Comisiei Trilaterale includ printre alte mijloace satanice, asasinatul politic sau macelul în masa, daca le este util. Dar asasinatul reprezentantului Larry McDonald (deghizat prin lovirea „accidentala” a unui avion întreg), care, în ciuda conspiratiei guvernamentale si a conspiratiei tacerii în mass-media, începuse sa dezvaluie în public activitatea Comisiei Trilaterale între 1981 si 1983, a provocat o reactie de indignare in rândul populatiei. La 15 decembrie 1987 senatorul Jesse Helms a facut o trecere în revista a situatiei politice din Statele Unite ale Americii, si a încheiat cu urmatoarele cuvinte: „…aceste organizatii oculte lucreaza de comun acord cu stapânii din Kremlin ca sa creeze ceea ce ei numesc „Noua Ordine Mondiala”. Organizatii particulare precum: Consiliul pentru Relatii Externe, Institutul Regal de Afaceri Internationale, Comisia Trilaterala, Conferinta de la Darmouth, Institutul Aspen pentru Studii Umanistice, Institutul Atlantic si grupul francmasonic Bilderberg disemineaza si coordoneaza planurile pentru aceasta noua ordine mondiala în cercuri puternice comerciale, financiare, academice si oficiale… acest amalgam amorf de bogatie si legaturi sociale a caror putere rezida în faptul ca ei (francmasonii) au pus stapânire pe sistemul nostru financiar si pe o mare parte din sectorul industrial. Principalul lor instrument de control asupra economiei si finantelor americane este Federal Reserve System… Oricine poate vedea cum (bancherii de pe) Wall Street controleaza Departamentul de Stat si Agentia Centrala de Investigatii… Punctul de vedere al puterii instaurate de francmasoni se cheama azi globalism… Dupa punctul de vedere globalist, statele nationale si granitele nationale nu au nici o valoare. Filozofia si principiile politice sunt pur si simplu relative. Chiar constitutiile sunt doar vorbe goale în fata celor care au puterea. Libertatea sau tirania nu sunt nici bune, nici rele în sine si nu sunt luate în considerare. Conform acestui punct de vedere, activitatea fortelor internationale financiare si industriale trebuie orientata spre realizarea acestei unice lumi globale, având ca punct principal contopirea Uniunii Sovietice cu Statele Unite ale Americii… Tot ceea ce conteaza în ochii lor este sa stoarca profituri maxime printr-o practica descrisa ca fiind capitalism financiar, un sistem care se bazeaza pe doua lucruri: îndatorare si monopol. Acesta nu este un adevarat capitalism. E calea concentrarii economice si a sclaviei politice”. Comisia Trilaterala a fost cel mai bine descrisa de Senatorul Barry Goldwater: „Ceea ce intentioneaza trilateralistii sa faca în realitate este crearea unei supraputeri economice mondiale deasupra guvernelor politice ale statelor nationale afectate. Ca administratori si creatori ai sistemului, ei vor stapâni lumea”.
Cine-si închipuie ca vorbele despre stapânirea lumii sunt vorbe goale, se înseala. Stapânirea lumii de catre un grup dedicat puterii banului, lipsit de nationalitate si loial doar lui însusi înseamna pentru ceilalti lagare de concentrare, viata de mizerie, degradare fizica si psihica si genocid dupa bunul plac al elitei. Comisia Trilaterala cuprinde Statele Unite, Europa si Japonia pentru ca acestea produc doua treimi din productia mondiala de bunuri si pot absorbi restul lumii în sferele lor.
Fondul Monetar International si Banca Mondiala sunt brate ale acestei comisii, care formuleaza planuri pe 20-30 de ani înainte. In 1973, planul Comisiei Trilaterale era de a scadea nivelul de trai al claselor de jos si de mijloc, de a spori autoritatea presedintelui, de a consolida cooperarea dintre guvern si sectorul particular, faurind planuri economice, un control guvernamental mai sever asupra presei si dezarmarea muncitorilor. Henry Kissinger a devenit în 1977 membru în Comitetul Executiv al Comisiei Trilaterale si sef al Consiliului International al Bancii Chase-Manhattan a lui Rockefeller, pe a carui mosie a fost fondata Comisia Trilaterala în 1972. Fondurile pentru salariatii si activitatile Comisiei Trilaterale au fost donate de cei care profita de pe urma activitatilor ei: Rockefeller si cumnatul sau Franklin (director la CFR între 1953-1971), David Packard de la Hewlett Packard, si o serie de megaindustrii si fundatii ca Ford, Lilly, Kettering, fratii Rockefeller, Thyssen, General Motors, Sears, Caterpillar, Deere, Exxon, Texas Instruments, Coca-cola, Times (publicatii), CBS (televiziune), Wells-Fargo (banci). Senatorul Barry Goldwater numeste Comisia Trilaterala „noua cabala internationala a lui Rockefeller”, caci este internationala (din ea fac parte directorii bancilor Chase-Manhattan din America, Mitsubishi din Japonia, Dresdner Bank din Germania, Swiss Bank Corporation – Banca Elvetiana, Amsterdam Rotterdam Bank din Olanda, Bank of Montréal din Canada, Crédit Agricole din Franta, si altii); dar Rockefellerii sunt, credem noi, subordonati casei Rothschild. In 1991, la una din conferintele secrete ale grupului Bilderberg din Germania, David Rockefeller a multumit ziarelor de larga circulatie din Statele Unite, Washington Post, The New York Times, si Time ca timp de 40 de ani au pastrat secretul asupra a ceea ce face aceasta organizatie. David Rockefeller a fost un foarte activ agent al Comisiei Trilaterale în ultimii 40 de ani. In 1964 s-a întâlnit cu Nikita Hrusciov si dupa 4 luni acesta a fost schimbat. In 1973 s-a întrunit cu 27 sefi de stat inclusiv ai Uniunii Sovietice si Chinei comuniste. In 1974 l-a vizitat Papa Paul VI, dupa care enciclica papala chema la amalgamarea popoarelor. In 1976, premierul australian Malcolm Fraser a venit sa se întâlneasca cu presedintele Statelor Unite, dar înainte de aceasta s-a întâlnit cu David Rockefeller. In 1989 acesta l-a vizitat pe Gorbaciov si a oferit Uniunii Sovietice intrarea în Fondul Monetar International (International Monetary Fund, IMF) si în Banca Mondiala; apoi s-a dus în Polonia. Dar împrumuturile acordate oricarui guvern de catre Fondul Monetar International sunt garantate de avutul natiunii: de munti, râuri, lacuri, câmpii si dealuri, de pamântul tarii, de baza existentei locuitorilor. Jesse Helms le-a vorbit americanilor, dar cuvintele lui se adreseaza tuturor natiunilor.
Dintre realizarile Comisiei Trilaterale se pot cita:
1) Tradarea si exilarea sahului Iranului, care reusise sa aduca prosperitate si stabilitate în Iran astfel încât, daca petrolul iranian s-ar fi epuizat în decurs de un secol, Iranul ar fi putut continua sa prospere cu o economie echilibrata în granitele proprii. Eliminarea sahului a lasat portile deschise agentilor sovietici si fanaticilor dementi si setosi de sânge, ayatollah-ilor. Sahul a fost convins sa-si investeasca banii în banca lui Rockefeller, Chase Manhattan; si Carter l-a trimis pe generalul american Robert E. Huyser, comandant adjunct al fortelor din Europa, sa le ceara generalilor iranieni sa nu se opuna loviturii de stat a lui Khomeini. Dupa câteva ore, generalii iranieni au fost împuscati. Mai mult, când primul ministru iranian Amir Hoveida a cautat sa arate în parlament ca Ayatollah Khomeini, care a preluat puterea, era un impostor care se dadea drept Ayatollah Khomeini, a fost târât afara din parlament si împuscat pe loc (adevaratul Ayatollah avea un deget mijlociu lipsa; impostorul nu avea nici un deget lipsa). Michael Goloniewski, expert polonez, afirma ca impostorul care a trecut drept Ayatollah Khomeini a fost un agent sovietic .
 Imagine
2) Exacerbarea terorismului comunist în Africa de Sud, unde ambasada americana a devenit cartierul general al criminalitatii si a terorismului armat împotriva populatiei pasnice.
3) Predarea Canalului Panama unui dictator marxist. Numai dobânda pentru datoriile dictatorului panamian Torrijos fata de bancile americane Chase Manhattan, First National City Bank, Bank of America, Banker’s Trust, First National Bank of Chicago, Republic National Bank of Dallas, si Marine Midland Bank (a lui Sol Linowitz, care a conceput tratatul de cedare al canalului) însuma 39% din bugetul sau national. Cedând Canalul Panama lui Torrijos, acesta îsi putea plati datoriile fata de aceste banci din taxele ridicate de la vapoarele care-l folosesc. Ce a pierdut poporul american au câstigat bancile sus-numite; caci în tratatul de cedare al Canalului Panama catre Torrijos, guvernul Statelor Unite s-a obligat sa plateasca lui Torrijos milioane de dolari pentru ca a acceptat sa primeasca Canalul. Jumatate din bancile care i-au dat bani cu împrumut falitului Torrijos aveau cel putin un membru al Comisiei Trilaterale în comitetul de directie. Dintre cei 16 senatori americani care erau la ora aceea membri în CFR, 15 au votat sa i se dea canalul lui Torrijos.
4) Tradarea Nicaraguei. Somoza, presedintele ales al Nicaraguei si izgonit de conspiratia sandinista, a vazut cu uimire ca „exista o conspiratie care planuieste în mod intentionat sa distruga forma de guvernare republicana si s-o înlocuiasca cu dictatura totalitara (Anastasio Somoza, „Nicaragua Betrayed – Nicaragua Tradata”, p.291). Pentru ca a cautat sa avertizeze publicul american de felul în care guvernul american introduce treptat dictatura totalitara, Somoza a fost asasinat la câteva saptamâni dupa aparitia cartii sale. „In 9 luni comunistii au facut mai mult rau în Nicaragua decât a facut Somoza în 10 ani”, scrie un fost conducator sandinist. Circa 12.000 de oponenti politici au fost aruncati în închisoare, sute de oameni pur si simplu au disparut. Comunistii dicteaza toate amanuntele vietii în Nicaragua. In fiecare zi junta acapareaza mai multa avere. Au confiscat peste un milion de acri de pamânt arabil, dar mai putin de a cincea parte din pamânt e cultivata azi. Peste doua luni vom muri de foame” (The Review of the News, 30 iulie 1980). Principala preocupare a sandinistilor, în afara de jaf si asasinat, pare sa fie exportul de revolutie în El Salvador, Honduras, Guatemala, si Costa Rica. Totusi, declarându-se satisfacut ca „regimul marxist din Nicaragua nu ajuta gherilele comuniste din El Salvador si Guatemala”, Carter le-a dat sandinistilor 75 milioane de dolari în 1980 ( 24 septembrie 1980). Ideea de baza a ideologiei Comisiei Trilaterale se contureaza astfel : „Poporul, guvernele si economiile tuturor tarilor trebuie sa serveasca nevoilor bancilor multinationale si corporatiilor”. Un critic al Comisiei Trilaterale, Senatorul Barry Goldwater (R-Ariz.), spunea : „Organizatia Trilaterala creata de David Rockefeller era un surogat – membrii erau selectati de Rockefeller, scopul definit de Rockefeller, fondurile asigurate de Rockefeller. David Rockefeller examina si selecta fiecare individ care era invitat sa participe”.
Grupul BILDERBERG a fost infiintat in 1954 la hotelul Bilderberg din Oosterbeek Olanda, prin printul Bernhard al Olandei, care a fost ofiter SS, in armata de elita a lui Heinrich Himmler. Din aceasta organizatie fac parte cam 180 de personalitati politice, culturale, economice, universitare, mass-media s.a.m.d din aproape 50 de tari.
Insa principalele tari din care provin membrii sunt cele ale Europei Occidentale, SUA si Canadei.
Telurile principale sunt : un guvern mondial pana in anul 2000 (se pare ca scopurile lor nu au putut fi realizate nici pana azi) si o armata globala prin ONU. Un comitet de consfatuire, compus dintr-o comisie de conducere (24 europeni si 15 americani), decide cine e invitat la intalniri. Johannes Rothkranz scrie ca sunt invitate numai acele persoane care si-au dovedit loialitatea nestramutata pentru interesele Rockefeller – Rothschild. Totusi nu toti cei prezenti sunt „initiati”, ci pot fi doar reprezentanti ai comunitatilor de interese sau alte persoane.
Cativa dintre cei mai importanti reprezentanti *:
-Agnelli, Giovanni (sef FIAT);
– Brzezinski, Zbigniew (presedinte al Comisiei Trilaterale si important agent Rockefeller);
Bush, George (fost sef CIA, fost sef CFR, fost presedinte SUA, Comitetul celor 300);
– Carrington, Lord (G.B.) (Comisia celor 300, Kissinger Associates, fost presedinte NATO);
– Dulles, Allen (fost sef CIA);
– Clinton, Bill (fost presedinte SUA, CFR, Comisia Trilaterala);
– Ford, Henry II;
– Gonzales, Felipe (secretar general al Partidului Socialist spaniol si mai tarziu prim ministru);
– Kissinger, Henry (si membru al lojei italiene P2);
– Mc Namara, Robert (Banca Mondiala);
– Reuther, Walter P.;
– Rockefeller, David;
– Rockefeller, John D.;
– Rockefeller, Nelson;
– Rothschild, Baron Edmund de;
– Tindemanno (fost prim ministru al Belgiei);
– Warburg, Eric D.;
– Worner, Manfred (NATO).
(*aceste nume au fost preluate de la diferiti autori si nu au fost cercetate).
Bildelbergers se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa si America, în hotelurile cele mai luxoase, rezervate cu mult înainte si pazite de politia proprie cu câini dresati. Membrii participanti vin cu avioanele lor proprii, helicoptere proprii, sau daca hotelul este undeva la mare, cu yahturile lor personale. În luna aprilie se întruneste conferinta Trilateral Commission. Despre aceste conferinte nu se sufla un cuvânt, nu se scrie o litera si este pentru toata lumea un subiect „tabu.” Cea mai importanta este ultima care se întruneste în mai, adica organizatia ultra secreta Bilderberg.
De un secol si mai bine, functiile de prim rang ale tarilor „democratice,” se acorda numai acelora care fac deja parte din una sau mai multe organizatii secrete:
-Council of Foreign Relations : http://www.cfr.org/(CFR)
-Trilateral Commission : http://wwww.trilateral.org/
Bill Clinton a fost chemat, la summitul Bilderberg de la Baden Baden din Germania din 1991 unde, dupa interviu, a fost propus sa candideze la Presedinta Americii. În 1992 Bill a fost ales Presedintele Statelor Unite ale Americii.
· Tony Blair a fost chemat la summitul Bilderbergers din Grecia în anul 1993. In Iulie 1994 a devenit Presedintele Partidului Laburist, iar în 1997 a fost „ales” Primul Ministru al Marii Britanii
Jacques Santer, chemat sa i se ia un interviu în 1991 la Baden Baden a fost „ales” Presedintele Uniunii Europene in 1995, desi fusese îndepartat dela Conducerea Statului pentru coruptie.
Romano Prodi, membru al Comitetului Director Bilderberg înca de la mijlocul anilor ’80, la mitingul din Iunie 1999 din Portugalia i s-a spus ca va fi „ales” Presedintele Uniunii Europene. A depus juramântul ca Presedintele Uniunii Europene în Septembrie 1999.
Lordul George Robertson, a fost chemat la mitingul Bilderbergers din Scotia în anul 1998. In August 1999 a depus juramântul ca Secretar General al NATO. Si lista ar putea sa continue mult si bine.
In anul 2004 conferinta Bilderberg s-a tinut la Grand Hotel des Iles Borromees in Stresa, Italia. A avut pe lista prioritatilor, în principal relatiile dintre America si Europa, situatia din Iraq, confruntarile dintre Israel si Palestinieni, relatiile geopolitice europene, NATO, China, problema globala a economiei si problema energiei. Au fost „invitati” peste 230 de somitati politice, economice, universitare, religioase, mass-media (Directorii ziarelor Washington Post si The New York Times, care n-au scris un cuvânt despre conferinta) precum si :
– Barnavie, Elie – Department of General History, Tel-Aviv University
– Bernabe, Franco – Vice Chairman, Rothschild Europe
– Gates, Melinda F. – Co-Founder, Gates Foundation, sotia lui Bill Gates
– Kissinger Henry A. – Chairman, Kissinger Associates Inc.
-Phillipe, HRH Prince – Printul Phillipe al Belgiei
– Rockefeller, David – Member JP Morgan International Council, Chairman, Council of the Americas
– Evelyn de Rothschild, Chairman a lui Rothschild & Fii
– Javier Madariaga Solana, care a fost de toate în ultimii 30 de ani, coleg cu Mugurel Isarescu la Clubul Romei.
– Tony Blair, Primul Ministru al Angliei, si lista ar putea continua pâna la al 230-lea „invitat.”

Imagine

Grupul Bilderberg este un club exclusiv european si nord-american, conferintele lui anuale reunind elita puternicilor planetei: lideri ai marii finante si industrii, sefi de partide si guvernanti, conducatori ai unor organisme internationale, magnati ai presei, experti in probleme economice, militare si de politica externa… Panopticul este completat cu membri ai familiilor regale, reuniunile Bilderberg oferindu-le acestora un forum unde isi pot exprima opiniile, in conditiile in care Constitutiile monarhiilor democratice europene le interzic implicarea activa in procesul politic. Invitatii sunt selectati – pe baza cunostintelor, pozitiei detinute si experientei – de un Comitet Director (Steering Committee) si un Grup de Consilieri (Advisory Group). 80 dintre cei circa 115 participanti provin din Europa Occidentala, iar restul din America de Nord; o treime este formata din politicieni si guvernanti, iar celelalte doua treimi – din personalitati angajate in industrie, finante, educatie si comunicatii.
Imagine
Comitetul Director este format din 24 de europeni si 15 americani, acestia din urma fiind si membrii ai Council for Foreign Relations (CFR). Actualul presedinte este lordul Carrington, seful administratiei Christie’s International plc., ex-secretar general al NATO si ex-mediator pentru spatiul fostei Iugoslavii. Secretariatul Grupului are sediul la Haga. Printre membrii structurilor de conducere a Grupului se afla manageri de companii si banci, specialisti in domeniul economiei, finantelor, relatiilor externe si comunicatiilor, comisari europeni, fosti ministri… Cateva nume mai cunoscute pe meleagurile noastre: Henry Kissinger, David Rockefeller, Peter Southerland, James Wolfensohn.
Reuniti in mici localitati din Europa Occidentala, Statele Unite si Canada, participantii la conferintele Grupului Bilderberg au abordat, de-a lungul anilor, cele mai arzatoare probleme ale actualitatii politice, economice si sociale, precum: economia lumii; atitudinea fata de comunism si Uniunea Sovietica; integrarea europeana si politica de aparare comuna; imigratia; evolutia relatiilor Est-Vest; directiile spre care se indreapta Statele Unite si Europa; ce trebuie facut pentru Europa de Est; securitatea alimentara; globalizarea; viitorul NATO; razboiul din Irak… In timpul reuniunilor nu se voteaza nimic, nu se adopta nici o rezolutie, nu se face nici o declaratie politica si nici vreo relatare in mass-media.
Imagine
Unul dintre initiatorii Grupului Bilderberg si primul presedinte al Comitetului Director a fost printul Bernhard, sotul reginei Iuliana a Olandei. In 1976, printul a fost nevoit sa demisioneze, din cauza implicarii lui in scandalul de mita de la compania Lockheed Aircraft. Lui i-au succedat Lordul Home of the Hirsel, ex-premier al Regatului Britanic, Walter Scheel, ex-presedinte al Republicii Federale a Germaniei, si Lordul Roll of Ipsden, liderul S. G. Warburg Group plc., pentru ca, din 1989, presedintia sa fie asumata de Lordul Carrington. Dar cea mai importanta personalitate legata de nasterea Grupului Bilderberg este Joseph H. Retinger, cunoscut si ca „eminenta cenusie” a forumului, personaj cu o viata aventuroasa care l-a propulsat in topul puternicilor lumii.
 A aparut in Anglia la 5 februarie 1891, prin Cecil Rhodes. Membrii fondatori au fost printre altii : Stead, lord Esher, lord Alfred Milner, lord Rothschild, lord Arthur Balfour. Telul principal al gruparii era extinderea dominatiei britanice in intreaga lume si a englezei ca limba universala. Prin Rothschild, „The Round Table” a intrat in legatura cu sionistii si in acelasi timp cu familiile : Schiff, Warburg, Guggenheim, Rockefeller si Carnegie din SUA. Lordul Milner a preluat mai tarziu conducerea gruparii, din care au rezultat : Royal Institut of International Affairs (RIIA) si CFR. Robert Oppenheiner si Albert Einstein s-au ocupat de „Institut for Advanced Study” (AS) provenit tot din „The Round Table” si pentru care au dezvoltat mai tarziu prima bomba nucleara.
Primul sau „lider” oficial a fost Cecil Rhodes, omul care fara mila a manipulat Africa de Sud si a luat acele pamanturi de la negrii. Desi, teoretic, negrii s-au reintors in controlul politic al Africii, adevaratele decizii sunt inca luate de elitele europene si americane prin presedintii – marionete si liderii de culoare. „Independenta” este o iluzie.
Rhodes a instigat trib impotriva altui trib pana ele s-au distrus reciproc in razboi, astfel permitandu-I lui Rhodes si britanicilor sa continue razboaiele in Africa. Rhodes a spus ca scopul Mesei Rotunde a fost sa creeze Guvernul Mondial controlat de Britania (Iluminatii se bazeaza pe Britania).
Cand el a murit in 1902, a lasat bani in testamentul sau pentru a fonda „Bursele Rhodes” prin care studenti din strainatate beneficiau de achitarea cheltuielilor pentru a studia la Universitatea Oxford – centrul Iluminatilor de manipulare a „educatiei”. Scopul acestor „Bursieri Rhodes” care se intorc in tarile lor pentru a accede in pozitii de putere politica, economica si media este enorma comparata cu populatia studenteasca, in general. Ei s-au comportat ca agenti Iluminati. Cel mai celebru „Bursier Rhodes” in lume azi este Bill Clinton, de doua ori presedinte al Statelor Unite. Dar in timp ce Rhodes era oficial omul de linia intai al Mesei Rotunde, adevaratii manipulatori si fondatori au fost, si sunt, Casa Rothschild, dinastia bancara care este in inima atator conspiratii globale.
Elita interioara a acestei Mese Rotunde in US si UK reprezenta membrii cheie ai administratiilor guvernamentale de razboi inainte si dupa Primul Razboi Mondial. Dupa cum poate fi dovedit cu documente, ei au lucrat impreuna pentru a pune la cale circumstantele care au condus la acel conflict global. Prin tehnica lor de – a crea problema-apoi-de a oferi-solutia, ei au vrut sa distruga echilibrul global prin acel razboi si datorita acestui fapt de a avea oportunitatea de a re-desena imaginea lumii in agenda lor odata conflictul terminat. Aceasta este exact ce au facut.
In 1919 a fost Conferinta Pacii de la Versailles langa Paris unde elita Mesei Rotunde din Britania si US, oameni ca Alfred Milner, Edward Mandel House, si Bernard Baruch au fost desemnati pentru a-si reprezenta tarile la intalnirile care au decis cum va fi schimbata lumea ca rezultat al razboiului pe care aceeasi oameni il creasera. Ei au decis sa impuna plati imposibile pentru reparatii asupra Germaniei, astfel sa se asigure de colapsul Republicii Germane de dupa razboi tintind un colaps economic de necrezut si astfel creand chiar circumstantele care l-au adus pe Hitler (un Rothschild, de fapt, pe linie de sange) la putere. Aceasta se intampla in timp ce in Paris se intalneau acesti Iluminati, Masa Rotunda, la Hotel Majestic pentru a incepe procesul crearii retelei Bilderberg – CFR-RIIA-Comisia Trilaterala. Ei au decis de asemenea, la Versailles, ca acum toti sustineau crearea unui teritoriu evreiesc propriu in Palestina
Presedintele american, Woodrow Wilson, a fost „sfatuit” la Versailles de catre colonelul House Bernard Baruch, ambii clone Rothschild si lideri ai Mesei Rotunde; prim-ministrul britanic, Lloyd George, a fost „sfatuit” de Alfred Mulner, angajat Rothschild si lider al Mesei Rotunde, si Sir Phillip Sassoon, un descendent direct al Mayer Amschel Rothschild, fondatorul dinastiei; liderul francez, George Clemenceau, a fost „sfatuit” de ministrul sau de interne, George Mandel, al carui nume real era Jeroboam Rothschild.
Cine credeti ca lua deciziile aici??
Ca rezultat al intalnirii lor secrete la Hotel Majestic, Institutul Regal al Afacerior Internationale a fost fondat in Londra in 1920, Consiliul Relatiilor Straine a urmat in 1921, si apoi a fost Grupul Bilderberg (1945), Clubul de la Roma (1986) si comisia Trilaterala (1973). Acestea sunt dominate de catre Rothschild si Rockefellers, si manipulatori importanti ca Henry Kissinger, care, in schimb, au raspuns marilor puteri ai iluminatilor.
Aceste organizatii au avut printre ei oameni de varf in politica globala, afaceri, banci, domeniul militar, media, „educatie” si asa mai departe. Acestea sunt canale prin care aceleasi politici globale sunt coordonate in afara cunoasterii publicului prin tari aparent neconectate, partide politice si institutii. Nivelurile de varf ale societatilor secrete ca Francmasonii, Cavalerii de Malta, etc. sunt conectate la aceasta Masa Rotunda de asemenea. ” In viata de zi cu zi in cele mai marunte gesturi si cuvinte va afirmati independenta, libertatea, orgoliul. De fapt, domnii mei, va afirmati neputinta; va recunoasteti statutul de sclavi. Sunteti servitorii voluntari ai celui mai monstruos vis al omenirii : NOUA ORDINE MONDIALA. Da, acesta este adevarul. Incet si sigur, acesti stapani din umbra pun stapanire pe creierele noastre, pe sufletele noastre. Societatea de azi a devenit una preocupata de alte probleme : nevoie fizice zilnice, o slujba buna, televizorul, sportul etc. Ni s-a oferit circul si painea (exact ca in vechea Roma), pentru a nu vedea adevarata fata a lumii. Vor sa faca din noi, cetateni model, ascultatori, supusi la reglementarile lor, preocupati de putinul lor, fara interes pentru ceilalti oameni din jur. Uitati-va la americani. In profida faptului ca o duc bine (desi sunt procente bune din populatie care traieste la pragul mizeriei), americani au aceste simptome de cetateni-model : ascultatori, nu prea interesati de restul lumii, nu-si vad decat de serviciul lor, preocupati de televizor, bani, sport, muzica etc. Poporul american este primul popor pe care s-a experimentata acest lucru si in viziunea lor merge. Noi, urmasi ai neinfricatilor daci, nu vrem sa plecam capul. Pentru romani, LIBERTATEA a insemnata intotdeauna mai mult decat orice. Privind in istorie vedem ca tati, bunici si strabunici de-ai nostri, sange din sangele nostru, au murit aparand acest ideal. Nu putea dezerta de la aceasta cale. Ar fi impotriva fiintei noastre…nu ne-am putea intoarce in morminte, caci nu ne-ar primi strabunii.”

Datele, informatiile despre aceste structuri sunt de cele mai multe ori disparate. E greu sa refaci intregul puzzle. Eu impreuna cu ceilalti, incercam sa facem acest lucru. O perioada am crezut ca evreii sunt cei care doresc dominarea lumii. Cunosteam ideologia lor cu privire la neevrei. Stiam de PROTOCOALELE SIONULUI. Existau multe marturi ale implicarii lor, ca sa nu mai zic de puterea financiara tinuta in maini de evrei. In cea mai mare parte, bancile din lume sunt evreiesti. Dar apoi am vazut ca nu este chiar asa. Oculta financiara nu are natie. Ei sunt uniti de tel, de pozitia socio-financiara, de conceptii, de conjunctura.” „Un istoric a cazut in plasa incurcaturilor si i-a considerat raspunzatori pe sionisti si evrei. Sau un cercetator crestin s-a napustit asupra masonilor, crezand ca ei sunt vinovati de toate. Nici toti membri familiei Rothschild n-au contribuit la ideologia dominatiei mondiale. De aceea noi dorim sa fim mai precauti. Sa nu tragem inca niste concluzii nefondate. Expunem doar niste date…cu timpul poate vom intelege. ” A fost infiintat in 1729 de BEIMC (British East India Merchant Company) pentru a se ocupa de problemele bancare si comerciale internationale, pentru a sprijini comertul cu opium si este condus de coroana britanica. Reprezinta intregul sistem bancar mondial si cuprinde si reprezentantii cei mai importanti ai natiunilor vestice. Prin „Comitetul celor 300” toate bancile au legatura cu Rothschild. Dr. John Coleman publica in cartea sa „Conspirators Hierarchy : Comitetul celor 300” alaturi de 290 de organizatii si 125 de banci, chiar 341 de nume de fosti si actuali membri ai comitetului, din care vom enumera doar cateva nume cu rezonanta :
– Bush, George
– Carrington, Lord
-Constanti, Casa de Orania
– Delano, familia ( Frederic Delano a fost membru in Consiliul Rezervelor Federale
– Du Pont
– Frederik IX, regele Danemarcei
– George, Lloyd
– Grey, Sir Edward
– Hohenzollern, Casa
– House, Colonnel Mandel
– Kissinger, Henry
– Morgan, J.P.
– Oppenheimer, Sir Harry
-Rainier, Print
-Rockefeller, David
– Rothschild, Baron Edmond de
– Schultz, George
– Warburg, S.G.
Originile comitetului vin din Aristrocratia Neagra (The Black Nobility), care erau in secolul al 13-lea lideri bancheri si membrii ai curtii regale Europene, Cavalerii Templieri. Ei erau in stare sa castige imense bogatii si putere prim camata si speculatii, infiintand structuri independente in toata lumea. Unii dintre marii jucatori, pana in ziua de azi, au legaturi de sange cu familii ca Warburg, Hapsburg (care descinde din Merovingian) si in special cu familiile regale britanice care sunt relationate cu German-Venetian Guelphs via Queen Victoria.
Aceste casatorii intre familii si dinastii regale cu legaturi intre conducatorii statelor si lumea afacerilor internationale controleaza lumea azi. Capul este insasi Regina Angliei. Acest comitet are legaturi cu The Order of the Garter, The Priory of Sion, The Knights of St. John of Jerusalem (Protestant), The Knights of Malta (Catolic) si The Order of the Bath… si multe altele. Toate acestea sunt asociatii masonice. Una dintre principalele dorinte ale comitetului este Unirea Statelor Europei prin Uniunea Europeana, o renastere a Imperiului Roman. Acesta va avea propria lui monarhie, cu oricare din Hapsburgii Catolici sau din monarhii britanici romanizati ca liber. Biserica Romano-Catolica si Papalitatea, prin miscarea ecumenica si Consiliul Mondial al Bisericilor, ar forma o singura spiritualitate religioasa mondiala. TELURILE Comitetului celor 300 sunt :
o Distrugerea identitatii tuturor natiunilor si a mandriei nationale
o Legalizarea drogurilor si a pornografiei
o Depopularizarea unor orase mari potrivit experientei mesagerului evadat din regimul lui Pol Pot in Cambogia
o Sfarsitul industrializarii si producerii de energie electrica produsa nuclear in ceea ce numesc ei „cresterea zero a societatii post-industriale”
o Reducerea populatiei lumii, prin moartea a 3 miliarde de oameni, numiti „mancatori fara valoare”
o Distrugerea unitatii familiei
o Controlul culturii tinerilor de astazi realizat prin proiecte elaborate in cadrul institutului Tavistocksau al institutului Standford.
o Raspandirea unor noi culturi religioase
o Sa preia controlul sistemului educativ in America
o Penetrarea si subminarea tuturor guvernelor lumii
o Sa organizeze o lume deschisa dispozitivului terorist si negocierii cu teroristii oricand au loc activitatile acestora.

IMPERIUL OCULT FINANCIAR! Inceputurile lui se pierd in timp. Nu este o creatie recenta. Isi are inceputurile in urma cu mai mult de 200 de ani (desi altii prezinta dovezi al unei vechimi incredibile). Exista multe ipoteze legate de perioada aparitiei. Ceea ce se stie cu siguranta este ca acest Imperiu Ocult EXISTA. Va vom prezenta mai multe fapte care vor atesta acest lucru. Numai cine nu vrea sa vada, nu va vedea. Persoanele despre care aducem vorba sunt absolut independente de orice religie si nu apartin nici unei natiuni. Ei nu sunt nici de dreapta si nici de stanga, nici liberari, dar folosesc toate institutiile pentru scopurile lor. Sunt membri ai unei sau altei organizatii, dar numai cu scopul de a ingreuna orice investigatie, de a produce deruta printre cei „curiosi” si a-i aduce pe o filiera gresita. Ei se folosesc de crestini ca si de evrei, de fascisti ca si de comunisti, de sionisti ca si de mormoni, de ateisti ca si de satanisti, de cei bogati ca si de cei saraci…DE TOTI! Ei nu sunt oameni de rand, ei sunt cei mai bogati oameni de pe pamant. Nu apar nici la televizoare, nici in mass-media, ei sunt cei care controleaza aceste foruri. Ei doresc stapanirea lumii si atunci trebuie sa provoace cat mai multa neintelegere intre popoare, acestea fiind cat mai incurcate in plasa dezinformarii. Mijloacele cele mai puternice prin care ei raspandesc neintelegerea intre oameni sunt „organizatiile secrete internationale”. Insa atentie, adevaratii stapanii al lumii nu sunt aceste organizatii internationale, ci figurile din spatele lor. Aceste organizatii sunt doar simple mijloace. Creierele ce conduc se ascund mai bine, in spatele lor.
Imagine
PRINCIPIILE SISTEMULUI OCULT : 1. a crea conflicte in care oamenii lupta unii contra altora si nu contra adevaratei cauze a conflictului; 2. a nu aparea la vedere ca autor al conflictului; 3. a sustine cu bani toate partile beligerante; 4. a aparea ca instanta impaciuitoare, care doreste terminarea conflictului. Citind cele de sus poate si intelegeti evenimentele actuale, gen razboaie/conflicte interetnice din Yugoslavia sau intre palestinieni si partea israelita, razboiul dus in Irak etc. Un sistem bancar care a acordat un credit unei tari ce poarta razboi, este desigur foarte interesant ca razboiul sa nu se termine repede. Prin razboi si situatii care creeaza nelinisti, natiunile pot fi aduse in situatia sa accepte, de exemplu, intrarea in NATO, in ONU, lucru pe care nu l-ar fi facut in conditii normale, de liniste. Cercetarea in domeniul organizatiilor secrete internationale, cat si descoperirea stapaniilor din umbra nu este o activitate usoara, certa si sigura. Nu este usoara, intrucat lucreaza pe un teren unde regula secretului este maxima. Membrii acestor organizatii se ascund; in mod normal, oficial, unele organizatii nu sunt recunoscute, plus ca a face investigatii despre oamenii cei mai bogati ai planetei nu este ceva simplu. Nu este o cercetare certa pentru ca intervine extrem de mult DEZINFORMAREA. Isi acopera activitatea, isi ascund intentiile. Actioneaza prin intermediari. Niciodata stapanii din umbra nu sunt gasiti ca autori. Ei manipuleaza, incurajeaza, finanteaza orice actiune care le serveste intereselor lor. Cred ca exemplu cel mai concludent este al evenimentelor din 11 Septembrie din S.U.A., unde autorii atacurilor teroriste au fost membri grupului terorist Al-Qaeda, in frunte cu Osama Ben Laden. Insa putini stiu ca aceasta actiune a servit extrem de mult intereselor oculte, fiind incurajata, sugerata si sprijinita de oamenii Ocultei. Cum? Incepand chiar cu creierul care a organizat-o : Osama Ben Laden care a fost mult timp omul CIA-ului american. Nu este o cercetare sigura pentru ca oricine a incercat sa intre in miezul acestei probleme, a fost deturnat, amenintat sau chiar lichidat. Ex. : In 1951 un autor englez – ROBERT PAYNE – a publicat o carte intitulata „ZERO – istoria terorismului”, in care incerca sa arate ca, inainte de folosirea sistematica de catre diferite forme de regimuri totalitare, exista forte oculte care folosesc aceasta arma teribila in umbra guvernelor vizibile. Dupa publicarea cartii s-au produs o serie de „coincidente” curioase : misteriosi emisari au cumparat intregul stoc disponibil si cu tot caracterul senzational al revelatiilor cartii, nici o cronica n-a aparut in marea presa; casa de editura, una din cele mai solide de pe piata londoneza, a ajuns in pragul falimentului; mai multi oameni au murit misterios cateva luni mai tarziu. Aceasta cercetare nu poate fi intreprinsa de orice persoana, deoarece Oculta Financiara duce un razboi psihologic, singurii specialisti pregatiti in acest domeniu pentru ai contracara fiind cei din structuri informative de elita. Si totusi, desi stim aceste aspecte ale cercetarii, o vom CONTINUA, AMPLIFICA si vom LUPTA astfel impotriva acestui fenomen mondial criminal : Oculta Financiara.
ORGANIZATII „SECRETE” MONDIALISTE Exista trei organizatii puternice cu o influenta foarte mare in Statele Unite, Europa Occidentala si Japonia. Council on Foreign Relations, Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg. Aceste organizatii sunt oficiale, nu sunt secrete, se stie despre existenta lor, insa sedintele lor sunt tinute in secret, nu sunt mentionate in presa sau la stiri. Council on Foreign Relations (CFR) a fost fondat la Londra in 1921 de Nelson Rockefeller si Colonelul Edward Mandell House, eminenta cenusie din spatele Presedintelui Woodrow Wilson. Wilson a spus despre colonelul House, „El este un fel de alter ego al meu; gandurile lui si ale mele sunt in acord”. Colonelul House il admira foarte mult pe Marx si ii citise toate cartile. Council on Foreign Relations are in jur de 3000 de membri din toate sectoarele societatii americane. Politicieni, directori de canale de televiziune, bancheri, directori de sindicate muncitoresti, redactori sefi de ziare si reviste, decani de la universitati renumite, presedinti si actionari de corporatii. Printre membri ii amintesc pe Oochs, Sulzberg si Dryfoos, redactori la ziarul „The New York Times”, Katharine Graham, redactor-sef la ziarul „The Washington Post”, Dwayne Andreas, presedinte si proprietar al corporatiei agro-industriale ADM -Archer Daniels Midland, Bill Clinton, fost Presedinte al Statelor Unite, George Bush Sr., fost Presedinte al Statelor Unite.
FAPTE ALE ACTIVITATII DE STERGERE A URMELOR DUSE DE OCULTA FINANCIARA REFERITOARE LA ACTIVITATILE EI – Cu cativa ani in urma a fost turnat un film despre „Club of Rome”, care astazi este interzis peste tot in lume. Mai sunt in circulatie cam 5 copii. Acest film (The Club of Rome) descrie actiunile si oamenii din umbra ai gruparii cu uneltirile lor criminale. Toate persoanele care au colaborat la turnarea filmului sau au avut in vreun fel legatura cu productia au murit dupa aparitia filmului. – In 1919, o tanara care traia in mijlocul avangardei artistice a momentului – Irene Hillel-Erlanger, fiica unui israelit, publica la o editura pariziana o foarte curioasa carte „Voyager en kaleidoscope”, in care, sub forma unui derutant poem suprarealist, revela importante secrete ale Marii Opere alchimice. La coctailul care sarbatorea editarea cartii, in aceeasi noapte, autoarea moare intoxicata, desi toti comesenii servisera aceleasi meniuri. Inainte de punerea in vanzare a cartii, misteriosi „cititori” au cumparat intregul stoc disponibil, desigur pentru a-l distruge. Presa n-a publicat nici o recenzie asupra lucrarii. – Ziaristul canadian Serge Monaste a murit in circumstante suspecte. El se ocupa cu studierea ocultei financiare si chiar descoperise ceva. Manuscrisele lui Monaste au ramas incomplete, cauzate de moartea sa prematura, in conditii neelucidate. Toate documentele confidentiale folosite de autor au disparut – nu stim daca recuperate de asasini sau preluate de prieteni, pe care victima i-ar fi pus in tema cu posibila sa ucidere. Manuscrisul incomplet a fost publicat cu grija lui Michael A. Beaumonn in cartea : PROTOCOALELE DE LA TORONTO. – Cazul autorului englez – ROBERT PAYNE – din 1951, care a publicat o carte intitulata „ZERO – istoria terorismului” – fapt expus mai sus. ai sunt si altii. ARTICOLE PRELUATE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s