Represiunea Elitelor va fi pe măsura opoziției maselor

Imagine  Elitele conducătoare sunt extrem de serioase în a vedea că orice înnoire a sistemului internațional este în interesul lor. Ele folosesc o versiune a tacticii de tip morcovul și bățul pentru a menține controlul politic și economic pe plan intern și internațional. Tehnicile de control vor fi mai mult sau mai puțin perverse , în funcție de o combinație de factori care implică starea economiei și , mai important , situația opoziției populare. Cu cât mai amenințătoare și persistente vor fi miscările pentru a contracara planurile lor și de a construi modele alternative , cu atât mai violentă va fi tactica lor de represiune. Sursa articolului original http://dantanasescu.ro/2014/03/24/represiunea-elitelor-va-fi-pe-masura-opozitiei-maselor.html Manipularea maselor prin tulburare emoțională ! Diferite tipuri de convingeri pot fi implantate oamenilor după ce funcțile creierului au fost în mod deliberat tulburate prin inducerea accidentală sau deliberată a fricii,furiei, sau entuziasmului. Dintre rezultatele cauzate de astfel de perturbații cea mai comună este insuficiența temporară a gândirii critice și o sugestibilitate mai mare. Continuarea în link http://dantanasescu.ro/2012/07/02/manipularea-maselor-prin-tulburare-emotionala.html

Nasterea statului politienesc global

“Un singur guvern mondial, o singura moneda si o singura religie, sub o oligarhie permanenta, nealeasa de popoare, care se alege singura din cercurile ei, sub forma unui sistem feudal, ca in Evul Mediu.” – John Coleman, fost ofiter MI6 in cartea “Ierarhia conspiratorilor – Comitetul celor 300″

Agenda elitelor presupune in mare urmatoarele

1. Crearea unui guvern mondial dominat de catre o mica elita.

2. Crearea unei monede unice electronice cu ideea de a diviza lumea in doua clase : stapani si sclavi.

3. Implantarea in fiecare persoana a unui cip cu informatie biometrica cu datele sale si banii electronici care ii detine, asa obtinandu-se controlul asupra fiecarei persoane de pe planeta.

4. Reducerea drastica a populatiei pentru a ne controla mai usor si a administra resursele naturale.

Cum se va ajunge acolo ? Planul este in desfasurare de cativa ani. Inceputa deja de cativa ani criza economica face jocul marilor corporatisti ce au in biroul lor masina de facut bani. Prin aceasta criza foarte multi oameni si-au pierdut economiile si locul de munca, in special in Europa si Statele Unite. Dupa cum s-a vazut in ultimi ani multe corporatii au inregistrat cresteri economice tocmai datorita crizei. In concluzie, doar omul de rand a avut de pierdut de pe urma crizei. „Criza este o modalitate de jaf. Atunci cand cineva da faliment, altcineva castiga din asta” – Dmitri Smirnov, economist. O alta consecinta a crizei sunt protestele oamenilor. Odata cu cresterea protestelor, elita va crea grupuri teroriste antisistem false,care pe langa crime vor instala haos . Consecinta finala va fi instaurarea unui guvern cu o auterita puternica de tip fascist, probabil tot la cererea populatiei.

In perioada pre capitalista razboiul se poate defini ca un joc de sah, fiecare parte incercand sa castige. In capitalism acesta se aseamna mai degraba cu un cazinou, unde jucatorii se lupta atata timp cat acestia pot obtine credit pentru mai multe jetoane, iar castigatorul real se dovedeste a fi casa – bacherii ce finanteaza ambele parti. Nu doar ca aceste razboaie sunt cele mai profitabile “afaceri” din societatea capitalista, ci prin alegerea castigatorilor, si gestionarea reconstructiei, familiile elitiste sunt in masura,in timp, a regla situatia geopolitica din zona pentru a se potrivi cu interesele lor proprii. Populatii intregi sunt folosite pe post de pioni in jocurile lor. Milioane de oameni mor in razboaie, infrastructurile sunt distruse, iar in timp ce lumea plange, bancherii isi numara castigurile si fac planuri de reconstructia de dupa razboi pentru si mai mult profit si control.

Din pozitia lor de putere, ca si finantatori ai guvernelor, elitele bancare au perfectionat in timp metode de control. Stau mereu in spatele scenei, trag sfori ce controleaza mass-media, partidele politice, agentiile de informatii, pietele bursiere si birouri guvernamentale. Probabil ca cea mai mare parghie de putere este controlul asupra valutei. Prin intermediul ingineriilor bancare s-au creat boom-uri economice, au fost tipariti bani din nimic pentru a imprumuta guverne si populatii si au fost incasate dobanzi de zeci sau sute de ori mai mari. Insa o crestere economica pe o piata finita inseamna o crestere finita.

Surse conspiratiișimistere

conspiratii și mistere

Un gând despre &8222;Represiunea Elitelor va fi pe măsura opoziției maselor&8221;

  1. Criza economica s-a datorat atat Germaniei, cat si statelor europene consumiste, cum ar fi Grecia. Totul a funcionat foarte simplu. In urma cresterii economice dintre anii 2000-2004 sistemele bancare, creditele si preturile au functionat pe baza de specula. Comsumerismul si indatorarea a fost popmpata artificial. Te dceai la banca si cereai credit pentru locuinta, ei te sfatuiau, daca nu iti babagu pe gat si un credit pentru masina, mai fortau nota cu ceva asigurari ca sa mai stoarca niste bani, companiile prestau servicii pe datorie etc. In acest fel cerinta de euro a crescut din ce in ce mai mult. Statele consumeriste europene au imprumutat euro din Germania, iar Germania pentru a acoperii cererea a vandut obligatiuni Bancii Europene care tipareste acesti bani. Prin aceste obligatiuni, Germania se obliga sa plateasca banii respectivi cu dobanda, indatorand astfel populatia germana. La un moment dat, Banca europeana, a tras linie si le-a spus nemtilor „Nu va mai dam niciun ban pana nu va platit datoriile”. Nemtii la randul lor si-au cerut banii inapoi, cu dobanda, urgent, pentru a nu-si bloca economia. Statele datoare Germaniei, neavand de unde sa mai plateasca s-au imprumutat de la FMI. FMI-ul a impus standarde pentru a acorda aceste imprumuturi si de acolo a venit austeritatea si criza oarecum a devenit mai rea la inceput, deoarece a scazut consumul brusc, a scazut cererea, s-au facut restructurari de personal in firmele producatoare etc. In timp s-a mai deblocat situatia
    Totusi situatia asta suna mai mult a incompetenta decat a conspiratie. Ce au castigat bancile din toata schema asta artificiala. Nu s-au ales decat cu blocaje si batai de cap in lichidarea proprietatilor amanetate, pentru ca banca nu lucreaza cu proprietati ci cu bani, si odata ce ai reposedat o proprietate amanetata si nu ai cui s-o vinzi pentru ca lumea nu mai are bani sa o cumpere te-ai ales cu o belea, pentru ca si proprietatile astea necesita mentenanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s