Papusarii revolutiei din Ucraina

Imagine  Victoria Nuland, secretarul de stat adjunct american pentru afaceri europene şi asiatice, explica în decembrie, în faţa Clubului Naţional de Presă din Washington, că SUA au investit cinci miliarde de dolari pentru “a da Ucrainei viitorul pe care ea îl merită”. Preşedintele Viktor Ianukovici a fost destituit, iar la Kiev a fost deja instalat un nou guvern.

Dar ce viitor merită Ucraina şi ucrainenii? Aşa cum merg lucrurile, nici unul: nu va mai fi Ucraina, apreciază autorul comentariului. În avalanşa de neadevăruri care vine dinspre media tradiţională, lipseşte pînă şi lucrul esenţial, şi anume simpla constatare a faptului că Ianukovici, acest “dictator sîngeros”, a fost ales (în 2010) de către o largă majoritate a ucrainenilor. Nimeni nu a contestat atunci alegerile după victoria sa, chiar dacă pilula a fost greu de înghiţit pentru cei care au finanţat ascensiunea lui Viktor Iuşcenko (preşedinte al Ucrainei după “revoluţia portocalie” şi exclus din primul tur la alegerile prezidenţiale din 2010) şi care i-au găsit acestuia şi a doua soţie: Katerina Ciumacenko. Ea vine direct din Departamentul de Stat american (însărcinată cu “drepturile omului”). Înainte de a face carieră la Washington, Katerina a fost unul din membrii cei mai activi şi influenţi ai organizaţiei neonaziste OUN-B (Organizaţia Naţionaliştilor Ucraineni ai lui Stepan Bandera) în oraşul său natal, Chicago.

OUN-B, departe de a fi dispărut, a dat naştere partidului “ Svoboda”, al cărui slogan este “Ucraina ucrainenilor”, la fel ca cel utilizat de Bandera în timp ce acesta colabora cu Hitler, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În rest, Katerina a condus Comitetul Congresului ucrainean, al cărui fondator este Jaroslav Steţko, mîna dreaptă a lui Stepan Bandera. Despre toate acestea, presa tradiţională nu vorbeşte, însă. Planul gîndit de SUA, şi care nu datează de ieri, de azi, constă în a face ca Ucraina să fie absorbită de Occident şi, dacă e posibil, în întregime.

În 1997, polonezul Zbignew Brzezinski, un artizan major al politice externe a SUA, scria: “Dacă Moscova recuperează controlul Ucrainei, cu cei 52 milioane de locuitori şi cu imensele sale resurse energetice, Rusia va controla din nou Marea Neagră şi, automat, îşi va găsi mijloacele de a redeveni un stat imperial”. Iată, deci, motivul celor cinci miliarde de dolari de care vorbea Victoria Nuland. În ultimii ani, după căderea lui Iuşcenko, zeci de ONG-uri, fundaţii, institute de cercetare europene, americane şi canadiene au invadat viaţa politica ucraineană. Numele acestora? National Democratic Institute, International Foundation for Electoral Systems, International Research and Exchanges Board. Şi, în timp ce erau achiziţionate toate principalele canale de televiziune şi radio ale ţării, o parte din fonduri erau folosite pentru finanţarea celulelor paramilitare care au putut fi văzute în Maidan (Piaţa Independenţei din Kiev), a miliţiilor care, graţie acestor ajutoare, s-au înmulţit. Este vorba astfel de Pravij Sector (“Sectorul de Dreapta” şi “Spilna Prava”), iar ziarul polonez Gazeta Wiborcza vorbea de grupuri paramilitare poloneze care acţionau în Maidan. În piaţă au roit, de asemenea, agenţi ai serviciilor secrete occidentale: au făcut-o în Siria, de ce nu ar face-o şi la Kiev? A fost chiar mai uşor: Ianukovici, “dictatorul sîngeros”, a apărut mai moale decît Miloşevici (fost preşedinte sîrb), un alt “dictator sîngeros” care pierde bătălia urnelor în favoarea Otpor (partidul fondat şi finanţat de SUA).

La Kiev, Ianukovici a căzut. Noii decidenţi politici au fost desemnaţi. Tendinţele de secesiune au apărut. Crimeea declară deja că doreşte să fie parte integrantă a Rusiei….Europa, executoare fidelă a planurilor Washingtonului, a deschis Cutia Pandorei. CRIMINALII PERFECTI AI FIINTEI UMANE

Criminalii perfecti-CP ai fiintei umane sunt FINANTATORII loviturilor de stat, razboaielor civile, atentatelor (28 august 2005, Sarajevo, Yugoslavia, moscheii SUNITE si SIITE in Irak) si autotatentate (11 septembrie 2001, New York, SUA) si asasinatelor politice (John Kennedy, Anna Lindh si alti), traficanti de arme, droguri, carne vie, diamante, cafea, tigari si altele, pentru ca apoi sa se numeasca INVESTITORI, oameni de afaceri.
Criminalii perfecti ai fiintei umane sunt speculanti de stat din BURSA DE VALORI
Romania pana in decembrie 1989 avea o economie riguroasa planificata, cu care statul si-a platit datoriile externe. Dupa lovitura de stat economia romaniei a fost distrusa printr-un plan stabilit de finantatorii loviturii de stat si anume, privatizari, restructurari si disponibilizari abuzive si ilegale. De peste 16 ani de zile cetatenii romani sunt aruncati in strada din intreprinderi, care o parte sunt distruse si vandute fier vechi,
iar terenul de sub ele este vandut de INVESTITORI, cealalta parte este data pe degeaba tot unor INVESTITORI straini care disponibilizeaza salariatii romani, nu le da salarii si ii muncesc peste 10-12 ore zilnic (fabrica de frigidere GAIESTI, acestia muncesc fara carnet de munca si fara nici un drept ca cetateni ai romaniei.
Acest JAF NATIONAL si GENOCID s-a produs cu acordul intregii clase politice si a presedintilor de sindicat care au permis distrugerea industriei si economiei romanesti, iar cetatenii romaniei au devenit sclavii, fara carnet de munca si fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei. Priceline, din Connecticut, SUA este o companie care se ocupa de vanzarea biletelor de avion prin INTERNET, actiunile Priceline la Bursa de valori valoreaza mai mult decat compania de avioane American Airways, propietara de avioane, spatii in aeroporturi, hangare, ateliere de reparatii, piste de aterizare si altele.
In1982-1996 numarul miliardarilor, in dolari a crescut in SUA de la 13 la 149, iar conform revistei FORTUNE, ”clubul miliardarilor” numara peste 450 de membri toti proveniti din rindul speculatorilor de stat din Bursa de Valori, iar in RUSIA sunt peste 146 de miliardari in dolari dupa 1989.
Problema este simpla cu aceste actiuni de Bursa. Se fabrica hartii, asa zise actiunii care tin loc de bani care cresc sau scad fara nici o acoperire (banii au acoperire in aur la banci, dar numai in AMERICA se fabrica dolari fara numar, sau in europa se fabrica Euro fara numar, fara nici o acoperire in aur, la fel si actiunile de Bursa)dupa cum doresc patronii Bursei de valori. Actiuni-bani se tiparesc fara numar care se cumpara cu bani putini, iar printr-o simpla vorba de bursa, acestea cresc, dar in realitate este aer, un nimic pe care numai statul il recunoaste si-l plateste, adica oamenii lor din institutiile statului, iar beneficiarii sunt patronii din spatele acestei Burse si prietenii lor din insitutiile statului cu care fura statul si poporul. In realitate Bursa de valori este un fel de banca care fabrica actiuni-bani pe care le (sau ii) vinde statului si jecmaneste populatia.
La Bursa de valori Bucuresti, Romania actiunile cresc pe vorbe, pe aer si dupa cum spun oameni lui VANTU (de altfel, ca in toata lumea).
Gen. NATO Willem Master condamnat in Olanda 1an si 4 luni cu suspendare pentru spalare de bani, escrocherie, falsificare de documente. Master a falsificat documente bancare in special a unei garantii bancare de 200 milioane de dolari pentru a pune la punct un program de brokeraj in Olanda pentru a obtine dobanzi grase, din pacalirea cetatenilor Olandezi, iar banii obtinuti sa-I investeasca in romania cu ajutorul lui Tender si Banca Columna.

Proiectul lui Soros pentru Ucraina

”Dupa sirul de inspaimantatoare violente, revolta din Ucraina a dus la un rezultat surprinzator de pozitiv. Contrar tuturor asteptarilor din Ucraina, un grup de cetateni inarmati doar cu bate si scuturi facute din cutii de carton si capace de tomberoane a coplesit fortele de politie care au tras cu munitie de razboi. S-au inregistrat multe victime, dar cetatenii au invins. A fost unul dintre acele momente istorice care lasa o amprenta puternica in memoria colectiva a societatii”, scrie George Soros pentru Project Syndicate.

Seful partidului majoritar din Ukraina – Partidul Regiunilor, spune ca G Soros a pregatit acelasi scenariu pentru Ukraina ca si in Libia!

http://rt.com/politics/leading-party-soros-prepares/
Reteaua George Soros

Desi nu este sef de stat, miliardarul George Soros si-a castigat, prin rolul jucat de-a lungul anilor ’80 – iar  prin finantarea si organizarea “revolutiilor colorate” din Georgia (2003) si Ucraina (2004) – reputatia unui super-lider al “Noii Ordini Modiale”. Soros a stat in spatele ascensiunii unor lideri, carora le-a fost si prieten, de la Gorbaciov la Havel, de la Saakasvili la Iuscenko.

“Organizatiile Non-Guvernamentale” (ONG) au aparut la inceputul anilor ’80, prin “privatizarea” unor activitati specifice CIA. Fondatorul lui “National Endowment for Democracy”, Allen Wistein – un ONG binecunoscut – spunea recent: “Facem o multime de lucruri, pe care acum 25 de ani le facea CIA.” Ideea a fost foarte buna. Prin “privatizarea” unor activitati CIA, SUA impiedicau astfel adversarii sa o critice pentru “amestec in treburi interne”. Pentru ca acum era vorba despre organizatii “non-guvernamentale”, deci (aparent) fara legatura cu Guvernul american sau CIA.

Asa au aparut “Freedom House” (director James Woolley, fost director CIA), “National Democratic Insitute” (condus de fostul secretar de Stat, Madeleine Albright), “Open Society Institute” (patronata si finantata de George Soros), “National Endowment for Democracy” si multe altele. Toate aceste ONG-uri si-au creat rapid filiale in tarile de interes pentru politica americana.

La inceputul anilor ’80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin “Open Society” (“Societatea Deschisa”). Un concept formulat de filosoful britanic Sir Karl Popper, profesorul si mentorul sau. Innobilat in 1965, filosofia lui Popper a capatat consistenta prin crearea de catre George Soros a lui “Open Society Institute”, sustinut financiar de “Soros Fund Management”. Din 1979, “Open Society” patrunde in Europa Centrala si de Est (statele comuniste), dar si in multe alte state din Africa, Asia si America Latina. In 1992, Soros a fondat – la Budapesta – “Central European University”, care formeaza cadre selectionate din intreaga Europa de Est si fosta URSS. Inclusiv din Romania.

Metoda preferata a lui Soros: atragerea establishmentului comunist prin burse. “In fiecare tara identificam un grup de oameni – unii dintre ei chiar din aparatul de conducere, altii mai putin cunoscuti – care impartaseau ideile mele”, afirma Soros despre metoda sa de a castiga increderea “establishmentului” comunist de atunci. Metoda lui Soros de a atrage, in primul rand, oameni nemultumiti ai sistemului – pe cei din interiorul grupului de conducere comunist mai ales – care cunosteau foarte bine atat sistemul, cat si punctele sale slabe, a facut ca, in curand, “Open Society” sa numere in randurile sale oameni politici, sefi ai armatei si serviciilor secrete, economisti, finantisti si juristi, oameni din media, penetrand astfel “coloana vertebrala” a sistemului comunist.

Un agent CIA a fost capturat in timp ce se implica in protestele din Ucraina! Tot mai credeti ca Ucraina nu este tinta asasinilor economici asa cum a fost Romania in decembrie 1989? UE, SUA, FMI si Banca Mondiala toate doresc sa indeparteze pe toti cei care mai apara nationalismul in dorinta globalizarii! Am fost aspru criticat de o anumita parte a cititorilor romani atunci cand am afirmat ca “protestele din Ucraina sint create de catre UE deoarece aceasta a refuzat sa se asocieze sclaviei dictate de UE”. Printre argumentele mele de baza pe care le-am prezentat atunci si care greu se pot demonta, indiferent de cat de politruc este cel care ar incerca sa o faca, au fost cele impotriva UE. http://youtu.be/jjTTm2bnlrU

Ucraina e langa noi si acum aveti o imagine destul de simpla si clara in care toti cetateni planetei pot vedea lucrarea bancherilor care se gasesc in spatele revoltelor planetare si sunt cei care finanteaza si organizeaza lovituri de stat planetare.

Bancherii si-au creat SRL-uri planetare FMI, Banca Mondiala, NATO, ONU, UE si altele.

evreiMai trebuie oare sa reamintesc ca protestele din Ucraina si atacul asupra lui Ianukovici au fost declansate pentru faptul ca Ianukovici a refuzat sa bage Ucraina in UE?

Liderii elveţieni au ordonat îngheţarea conturilor lui Ianukovici

http://www.bursa.ro/liderii-elvetieni-au-ordonat-inghetarea-conturilor-lui-ianukovici-230615&s=international&articol=230615.html

Pardon! Despre ce vorbim?

Despre lovituri de stat planetare organizate si finantate de bancheri care conduc SRL-urile ONU si NATO si M-UE si controleaza toate serviciile secrete CIA, MOSSAD, si altele de pe aceasta planeta, iar FBI e politia lor particulara.

Care e problema elvetienilor?

Problema lor este sa jefuiasca conturile lui Ianukovici, asa cum au jefuit conturile lui Ceausescu, Saddam si alti.

Mai trebuie sa vorbesc oare despre cele 3 miliarde de euro pe care trebuia sa le primeasca Romania de la Saddam si Irak si unde sunt?

Nu ca e simplu ca buna ziua.

Cu evidente clare ca protestatarii au fost platiti printre acuzatii ca au fost inarmati de catre Statele Unite, povestea din spatele crizei Ukrainiene este mult mai complexa decat o simpla revolta civila impotriva coruptiei. Protestatarii pro-UE cauta in mod ciudat legaturi mai apropiate cu o Uniune Europeana recunoscuta pentru coruptia institutionalizata, coruptie care costa anual cat intregul PIB al Ucrainei.

Multi dintre activistii care au preluat cladirile guvernamentale din Kiev fac parte deasemenea din grupul Spilna Sprava, care este o organizatie sponsorizata si sprijinita de catre miliardarul globalist George Soros prin Open Society Institute.

Scena a fost pregatita pentru ca revolta din Ukraina sa devina violenta in Decembrie cand secretarul de stat adjunct pe Europa, Victoria Nuland a anuntat ca America va investi 5 miliarde cu scopul ca Ukraina sa obtina “o forma buna de guvernamant”. Adevarata natura a acelui guvern a fost descoperita la inceputul acestei luni cand a aparut o inregistrare a unei convorbiri telefonice dintre Nuland si ambasadorul SUA in Ucraina, Geoffrey Pyatt, in care conspirau sa aleaga viitorii conducatori marioneta ai Ukrainei, respectand juramantul lui John McCain de a neutraliza influenta Rusiei.

FMI sponsorizate „Democrația” în Ucraina

http://www.globalresearch.ca/imf-sponsored-democracy-in-the-ukraine-2/5360920

Cine este si ce trebuie sa stim despre George Soros ?

Fiecare il cunoaste pe George Soros in functie de ariile sale de interes. Ba un guru al banilor si investitiilor, ba fondator si cap al diferitelor organizatii de prin lume. Insa vom merge putin la sapat sa vedem ce informatii valoroase putem gasi, despre acest membru al elitei, respectiv un jucator cheie din structura Noii Ordini Mondiale.
Faptul ca este un dezinformator pentru burse asta nu mai este o noutate si nici nu ar fi o exceptie, deoarece multe institutii financiare mari sau oameni de prestigiu au furnizat adesea informatiile exact contrare cu ceea ce faceau ei in real. Cat despre Soros, am glumit deja odata ca atunci cand spune sa vinzi aur inseamna ca el cumpara si vice versa, insa pana si in media financiara s-au facut deja glume pe tema asta. Dupa cum spuneam cand lucrurile devin prea evidente incep sa apara si brese in planificarea initiala.
Sa nu uitam ca tot el este unul dintre „remarcabilii” castigatori din Miercurea Neagra din 1992 cand a castigat peste 1 miliard de dolari pentru ca a pariat pe picajul lirei. La cate stim noi astazi mai credem ca asta a fost un simplu noroc sau versatilitate in trading ? Trebuia sa risti foarte multi bani ca sa castigi suma aceea, si fara informatii de culise sau cine stie poate chiar din postura de initiator al acelei zile m-as mira ca si-ar fi expus el astfel capitalul.
Omul nostru este un personaj controversat, insa odata cu listarea tuturor detaliilor stranse despre el de-a lungul vremii, devine un personaj periculos si malefic in toata puterea cuvantului.
De altfel astazi mai niciunul dintre oamenii influenti si puternici pe scara mondiala nu rezista acolo fara sa fie parte din increngatura Noii Ordini Mondiale si care planeaza asupra noastra intr-o maniera covarsitoare (vedeti lupta momentului cu transfomarea Europei in Statele Unite Europene).

De unde are Soros atata putere si capital ? Stiati ca executantii lui au tot cumparat in mod silentios majoritatea manufacturierilor de arme de foc si munitie din Statele Unite ? Nu e deloc simplu sa descoperi provenienta banilor care duc spre Soros, insa poti sapa si face munca de investigatie prin miile de documente si calauzit de semne. De exemplu te duci la toate acele documente SEC si inregistrari statale despre actionarii corporatelor si astfel vei putea ajunge la George Soros. Dupa ce va fi detinatorul exclusiv al tuturor acestor fabrici de armament si munitie probabil se va trece la etapa urmatoare, de interdictie in achizionarea armelor si munitiilor straine (din motive de siguranta desigur), aducand asta satisfactia garantata pentru prosperitatea de lunga durata a afacerilor sale de arme (si control). Doar are puterea, influenta si banii in a controla niste legislatii si schimbari de articole, asta se cam intampla astazi in toate guvernele corupte din lume. Iar monopolurile fac tot mai des jocul noilor schimbari prin care oricine vrea sa se descurce singur e inghitit de corporatii. Deocamdata sapaturile indica o detinere de 50 % a acestor fabrici de catre nume ce duc apoi spre Soros. Mai are putin si devine mandrul proprietar al acestei industrii aducatoare de „pace si prosperitate”. Toti actionarii din recentele achizitii au o conexiune directa sau mai ascunsa cu George Soros. Faptul ca unii dintre ei sunt fosti militari e doar o fatada buna pentru public.
Insa el are in spate o serie intreaga de grupari care coordoneaza site-uri, media, politicieni pana la Obama, toti comunisti convinsi precum si Van Jones (aflat la cateva birouri de Obama la Casa Alba, fost condamnat violator si sociopat, cu o serie intreaga de scandaluri in spate). Astfel de oameni se afla sub nota de plata a lui Soros. Unii considera ca Obama este o marioneta in mainile lui Soros. In 1994 Soros a afirmat in „The New Republic” ca fostul Imperiu Sovietic este numit acum Imperiul Soros. Scandalul cu Russia-gate din 1999, care aproape a colapsat economia ruseasca a fost etichetat de Jim Leach, seful House Banking Committee ca „cel mai mare jaf social din istoria umana”. Da, intr-adevar „Imperiul Soros”.
In 1997 Soros aproape a distrus economiile Tailandei si Malaeziei. In acel timp, primul ministru malaezian, Mahathir Mohamad, l-a denumit pe Soros ca „un bandit si un imbecil”. Activistul tailandez Weng Tojirakarn a spus: „Noi il consideram pe George Soros un fel de Dracula. El suge sangele oamenilor.”
Site-ul grecesc „Greek National Pride” spune ca „Soros a fost parte din presa ce a destabilizat Iugoslavia si a cauzat probleme in Georgia, Ucraina si Myanmar (Burma). Denumindu-se un filantrop, rolul lui Soros e strans legat de ideea globalizarii si de Noua Ordine Mondiala in timp ce-si promoveaza castigurile financiare. El nu are constiinta, e un capitalist ce functioneaza fara urma de moralitate.”
Franta a admis o sentinta impotriva lui Soros pentru insider trading. El a fost amendat cu 2.9 milioane de dolari.
De asemenea si tara sa natala, Ungaria, l-a amendat cu 2.2 milioane pentru „manipulare ilegala a pietei”. Elizabeth Crum scrie: „Economia Ungariei se afla intr-o tranzitie in timp ce cauta sa devina mai stabila si occidentala. Soros cauzand deliberat caderea actiunilor la una dintre cele mai mari banci ungare a pus tara intr-un vartej malitios, unul din care incercam sa ne revenim.”

Ce deducem din toate astea, este ca Soros este un parazit planetar. Insa lacomia si controlul sau au o intindere globala. Si cum ramane cu America ? Soros a vorbit in „The Australian” ca: „America – centrul pietelor financiare globalizate, a supt economiile lumii. Insa asta s-a terminat. Jocul s-a sfarsit.”, apoi a adaugat ca vremurile ce vin vor aduce „ajustari serioase in obiceiul de consum american”.

Gata de strans curelele, America ?

Ce a mai spus Soros in acelasi cotidian australian ? Ca aceasta criza financiara a fost „stimulanta” si „intr-un fel, culminarea muncii mele de o viata”. Stimulanta. Gasiti ca pierderea locurilor de munca, pierderea caselor si incredibila datorie nationala este stimulanta ? Nici eu.
Obama a promis recent 10 miliarde din banii contribuabililor catre Brazilia pentru a-i ajuta sa-si extinda suprafetele de exploatare a petrolului. Si aceasta mana larga a venit dupa ce Soros a inceput sa investeasca generos in Brazilia (prin Petrobras).
Tait Trussel scrie: „Imprumutul Petrobras poate fi un castig pentru Soros si Brazilia, insa este o afacere proasta pentru America, conform Institutului American de Petrol exploatarea in Statele Unite ar putea crea 160.000 de locuri noi de munca bine platite, si 1.7 trilioane in buzunarele guvernelor federale, statale si locale, cat si o mai mare siguranta energetica.”
Aveti senzatia ca platitorii de taxe americani sunt tratati ca niste fraieri ?

Soros a muncit activ la distrugerea Americii din interior spre exterior, de multi ani deja. Oamenii tot trageau semnale de alarma. Acum 2 ani, Bill O”Reilly spunea in „The O’Reilly Factor” ca Soros e un extremist care vrea frontiere deschise, o politica comuna pentru toata lumea, droguri legalizate, eutanasiere si tot asa. Este mai mult decat periculos …”.
In 1997 Rachel Ehrenfeld scria: „Soros foloseste filantropia pentru a schimba – sau mai bine spus pentru a deconstrui – valorile morale si atitudinea lumii vestice, mai ales a poporului american. „Societatea deschisa” despre care vorbeste nu este despre libertate, este despre licente. Viziunea sa respinge notiunea de libertate ordonata, in favoarea unei ideologii de drepturi si titulaturi.

Poate cei mai importanti dintre cei ce il demasca sunt David Horowitz si Richard Poe. In cartea lor „The Shadow Party” descriu exact cum Soros a deturnat Partidul Democrat si cum astazi il detine, lacat dupa lacat, centimetru cu centimetru.
Soros a umplut partidul cu radicali, si a indepartat rand pe rand democrati in decursul anilor. Gasiti un interviu cu Poe aici.
Iar Partidul Umbrei a devenit Guvernul Umbrei, iar acesta a devenit administratia Obama.
DiscoverTheNetwork scrie: „Dupa insusi Soros, el a ajutat in loviturile de stat din Slovacia, Croatia, Georgia si Iugoslavia. Cand Soros ia in vizor o tara pentru schimbare de regim el incepe prin crearea unui guvern al umbrei – un guvern format in totalitate in exil – gata sa intre la putere cand oportunitatea apare. Partidul Umbrei construit in America seamana izbitor cu cele construite in alte tari anterior unor lovituri de stat.

Sa vedem un alt citat din 2008 din „Der Spiegel” in care Soros isi da cu parerea despre ce ar trebui sa faca viitorul presedinte in oficiu: „Cred ca avem nevoie de un pachet masiv de stimulare …. ” (QE). El considera atunci ca in jur de 600 de miliarde ar fi de ajuns. Totodata el s-a folosit de ocazie sa afirme ca „Eu cred ca este o mare oportunitate sa ne ocupam odata pentru totdeauna de incalzirea globala si dependinta energetica. Statele Unite au nevoie de un sistem pentru a da drumul la licentele pentru drepturile de emisie.” Suna cunoscut ? Soros detine Partidul Republican, asa cum detine Democratii, sa nu ne facem iluzii, tentaculele sale se intind si intr-acolo.
Soros este un partener in grupul Carlyle in care a investit peste 100 de milioane de dolari. Si dupa articolul din Baltimore Chronicle’s de Alice Cherbonnier, Grupul Carlyle este condus de un sir de nume impresionante din cadrul fostilor lideri republicani, de la omul CIA Frank Carlucii, pana la capul CIA si fostul presedinte George Bush, Sr.
In 2006, Soros a cumparat 2 milioane de actiuni la Halliburton – taramul lui Dick Cheney.

images  Cand democratii si republicanii si-au tinut conventia in 2000, Soros a tinut conventii ale partidelor umbra in aceleasi orase, in acelasi timp. John McCain a fost vocea cheie pentru conventia lui Soros din Philadelphia. Si ca si cum asta nu era de ajuns, el a tinut conexiuni stranse cu CIA.

Si sa nu omitem implicarea sa in LSM (Lame Stream Media), industria divertismentului (el detine si 2.6 milioane actiuni din Time Warner), cat si alte organizatii de publicitate si divertisment politice in care varsa periodic milioane.

Precum Richard Poe scria: „Filantropia privata a lui Soros este de aproape 5 miliarde, continuand sa submineze valorile traditionale vestice. El a dat fonduri pentru drepturi de avort, ateism, legalizarea drogurilor, educatie sexuala, eutanasiere, feminism, control asupra armelor, globalizare, imigrare in masa, mariaj homosexual si alte experimente radicale in cadrul ingineriei sociale.

Cateva dintre organizatiile sale neguvernamentale in care-si varsa miliardele sunt: MoveOn.org, The Apollo Alliance, Media Matters for America, the Tides Foundation, the ACLU, ACORN, PDIA (Project on Death In America), La Raza, si multe altele. Pentru o lista mai completa mergeti aici.

Poe mai scrie: „Prin reteaua sa globala de Open Society Institues si Open Society Foundations, Soros a cheltuit 25 de ani de recrutare, instruire, indoctrinare si instalare a unei retele de operativi loiali in 50 de tari, punandu-i in pozitii cheie si de influenta in media, guvern, finante si academie.”

Si dupa cum spuneam deja, America sta in fata unei provocari majore ale existentei sale ca si republica libera de dupa Razboiul Civil. Si daca ea pica, la fel va pica si restul lumii.

Deci sa fie Soros vinovat de calamitatea americana ?
Pai sa vedem, fara el ar mai functiona masinaria Saul Alinsky in Chicaco ? Si-ar mai exercita SEIU, ACORN si La Raza activitatile abjecte ? Ar mai corupe banii multi pe toti acesti lobiisti guvernamentali ? Ar mai fi campusurile universitare case de pensionare pentru radicalii anilor 60′ ? Da, da, da si da – insa la un grad mult mai scazut.
Pentru ca fara aceasta misculare financiara a lui Soros si manipularilor sale machiavelice, America ar fi in mod considerabil mai sigura, sanatoasa si stabila. Acum ea sta pe marginea unui abis, direct atribuit lui Soros, care a planificat riguros, intelept si insidios ruinarea americana.
Conduita sa a fost mereu imorala, duplicitara si tradatoare. Luandu-i cetatenia americana, ar fi primul pas in fata urmatoarelor procese. Si procese vor fi. Nu conteaza cat va costa, insa toti acesti tradatori si vipere de la Capitol Hill si restul trebuiesc adusi si pusi sa plateasca pentru fapta lor sau altfel America e terminata. Insa lucrurile trebuiesc facute cu cap, si deoarece sunt si altii care fac parte din mare schema de cotropire a lumii, industriile trebuiesc impartite frateste. Il avem pe un alt membru marcant Illuminati, Warren Buffet, care si-a ales partea cu transporturile. Sa nu uitam ca toate aceste achizitii sunt strategice, nu vizeaza chiloti sau celofan. Buffet este tot mai ocupat in cumpararea de linii de cai ferate, companii de transport marfa, etc. Publicul stie de 10 % din total, insa pe aceeasi ruta de sapaturi cifra e pe undeva la 50 %, cot la cot cu Soros si armele. Cu o astfel de putere el poate bloca, paraliza zone intregi dupa bunul sau plac si interese. Si sapaturile departajeaza oameni si grupari care isi continua drumul in a monopoliza sectoare intregi. La fel se intampla in cazul mancarii procesate si a aditivilor, bine-nteles corelata cu schimbarile legislative ce ii scot din circuit definitiv pe micii fermieri. La fel se intampla si cu industria farmaceutica, dar pentru asta revenim pe meleaguri europene, deoarece farmaceuticele sunt controlate din aceasta zona. Sapaturile catre cine sa afla in spatele acestui conglomerat de nume ce alcatuiesc „Big Pharma” inca sunt in faza de inceput si inca nu avem nimic concret.

In orice caz suntem in mijlocul unor preluari agresive a tuturor sectoarelor esentiale pentru viata. Stim si cu apa care e treaba, cu toate facilitatile construite pentru a face viata mai usoara monopolistilor atunci cand vor iesi jubiland la rampa pentru ca vor fi acaparat toate structurile necesare in a-i mentine siguri si teferi. http://theworld-we-live-in.blogspot.ro/2011/10/cine-este-si-ce-trebuie-sa-stim-despre.html Protestele din vestul Ucrainei sunt organizate de organizatii masonice CIA , Departamentul de Stat al SUA , de Washington și de organizatii non – guvernamentale finantate de George Soros și Uniunea Francmasonica Europeana ( ONG-uri ) , care lucreaza în colaborare cu Departamentul de Stat al SUA și CIA. Scopul protestelor este de a răsturna hotărârea guvernului al Ucrainei de a nu adera la UE. SUA și UE au cooperat initial in efortul de a distruge independența Ucrainei și să facă din ea o entitate subordonată UE guvernată de birocratii de la Bruxelles. Pentru UE , scopul este de a extinde Uniunea după planul francmasoneriei mondiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s