Illuminati si masoneria il proslavesc pe Satan

Imagine  Masoneria nu este nicicum un club select ci e o sectă virulentă şi criminală
Francmasonul are un aspect public stilat, e bine îmbrăcat, e curat şi îngrijit, etalând un comportament catifelat *. Masonul practică un discurs dulceag, raţional, însă în spatele comportamentului aparent uman, civilizat, se ascunede bruta sanguină, crispată, vicleană, invidioasă, lacomă şi rapace, care acţionează în haită, uzând de toate mijloacele -inclusiv cele mai abjecte, inumane şi condamnabile- folosindu-se de asasinat şi ocultism. Masoneria e azi structurată la scară mondială şi nu e nimic altceva decât un puternic cult satanist. Şorţuleţ francmason destinat ceremonialului cultic. Tote crimele imaginabile, inclusiv asasinatul, fac parte din metodele fireşti prin care aceste societăţi secrete există şi proliferează, împlinind prin astfel de metode abjecte actul de subversie şi de dezagrgare a societăţii .
Masoneria este mult mai mult decât o simplă asociaţie discretă care se vre a fi una a „elitelor” şcolite, sobre şi merituoase, care – chipurile nici ele n-ar şti de ce!!!- cochetează când şi când cu simbolisme încâlcite dar inofensive. Francmasoneria pretinde, verde-n faţă, că substanţa ei e de fapt filosofia umanistă eliberatoare şi/sau egalitatea, echilibrul, imparţialitatea, binele obştesc, leit-motivelele temelor lor publice preferate, care ţâşnesc invariabil din gurile masonice, atunci când cineva -mai temerar- se încumetă să apese public pe buba plină de puroi a francmasoneriei.

Evident, aici e vorba de teme larg apreciate, axiome care s-au dovedit a avea o deosebită priză la oameni în toate veacurile şi în toate civilizaţiile. Viclenia e aici evident una … speculativă (LOL!!). Care om -necăjit sau nu- n-ar vrea un trai mai bun, mai decent, mai multă dreptate şi asta cât mai repede şi cât mai concret, cash-peşcheş, aduse toate colet la scară şi asta subit, încă în timpul propriei sale vieţi??!

Masoneria dochează aici perfect şi exploatează în mod felurit acest deziderat firesc, dar mai ales prostia şi lenevia oamenilor, cei intenţionat abrutizaţi, cei mereu gata să se agaţe de toate balivernele frumos şi public îndrugate de capetele vorbitoare!

În spatele paravanului de vorbe frumoase, franc-masoneria este cu totul alta. Masoneria nu este un club discret ci este un veritabil cult secret, e o -falsă!-religie în sine, practicată în mare secret, cu nivele compartimentate şi comunicaţie selectivă, savant codificată.

Mai mult, francmasoneria e o armată stanistă structurată pe grade, e mânată orbeşte de ierarhii de iniţiaţi în ocultism, având propriile ei mistere metafizice, propriile simboluri, un canon strict, bazat pe o proprie scolastică esoterică***. Până şi pentru înmormântare, masonul are scramentele şi misterele lui proprii, pagâne (la „noi”, din ce în ce mai des cu popime BOR inclusă acum la pachet… a se vedea caz F. Pittiş etc. etc.).

În realitate, masonul – nici cel încolţit!- nu dialoghează, nu-i onest şi nu argumentează cu nimeni, nici măcar pentru a convinge. Masonul nu convinge, pentru că-şi arogă dreptul unic de a învinge!

Masonul deci nu are nevoie de a convinge, deoarece masonul nu lucreză deschis cu societatea căreia i se adresează, ci lucrează ascuns împotriva ei, pentru că înhăitat cu mahări, se crede superior, deasupra acesteia. Masonul conchide că noi plebeii neluminaţi putem lătra cât vrem în mizeria noastră, ah!, cea prea oarbă şi umană…

Masonul fură, taie şi spânzură pentru a se îmbogâţi şi pentru a prelua rapid controlul a cât mai multor arii din societate. Istoria acestora arată de secole nenumărate asemenea mârşăvii în lungul şi-n latul lumii, prea multe şi prea asemănătoare ca acestea să fie discutate sub preş, ca fiind nişte simple scăpări sau numai accidente deplorabile de parcurs sau, aşa cum se întâmplă când crima răbufneşte prea evident şi obscen, mârşăviiile caracteristice ale acestor antiumani să fie declarate ca simple „deviaţii regretabile” ale unei cutare sau cutare „arome” de franc-masonerie dizidentă, nereprezentativă, marginală, deturnată, etc. etc. Praf în ochi!

Cele mai valoroase, demascatoare, declaraţii în acest sens sunt informaţiile provenite de tocmai la ex-masoni şi masonii de vârf, de la proprii lor şefi din paramasonerie (vârful ierarhic), lideri de care turma de capre nu se dezice şi -mereu smirnă/speriată faţă de ierarhiile-i superioare drăceşti- nu-i poate contrazice (Pike, Leadbeater, Mazzini, etc.).

Nu în ultimul rând cuvintele din NT sunt revelatoare, deoarece masoneria nu este un cult recent, unul menit să recupereze -ca la noi- pe toţi ticăloşii din spuza javrelor marxiste, sau să dea generoasă sânul la toate găştile de giurumele criminale, ci e un fluviu ocult, arzător, milenar.

„Dialogul” mason este deci inexistent, fiind în realitate un discurs paravan, mistificator, plin de sclipici şi artificii intelectualle care orbesc sau încântă narcismul intelectual al celor pe care-i strânge pantoful condiţiei umane.

„Dialogul” LOR nu face decât să disimuleze abil esenţa satanistă a cultului, pentru ca acesta să se poată grefa astfel liniştit pe societatea amorţită, imbecilizată, îmbuibată şi pervertită, petru a coroda Legile noastre Creştine, rânduieli (încă??!!) bazate pe Revelaţia Mântuitorului Isus Christos, din Graţia Lui Dumnezeu Tatăl.

Masoneria este intrinsec legată de mondializare, fiind UNA dintre forţele ei motrice. Masoneria de azi a intrat în linia dreaptă, în faza finală a realizării acestui vis luciferic, care fu odată zădărnicit în Babilonul biblic al ieri-ului nostru.

Unele introduceri în temă, împreună cu unele informaţii mai detaliate se găsesc în josul paginii. Restul depinde de structura dumneavoastră spirituală şi intelectuală, de voinţa şi de ajutorul pe car-l puteţi primi de la sferele angelice care ne ocrotesc şi ne fericesc, şi nu, totul nu este un simplu spectacol, nu e un meci la care numai să priviţi, s-au să-l comentaţi la infinit la un pahar desfundato-mioritic de vorbe, ci -de credeţi sau ba- e însăşi viaţa dumneavoastră, e raţiunea de a fi un OM adevărat, liber, în care sălăşuieşte Suflul Divin şi nu un simplu sclav biped, care are doar atâta minte cât să priceapă comenzile la care se conformă. Forţa creatoare a acestora are capacitatea de a materializa uşor şi cu naturaleţe energia potenţială a eterului neutru, concretizând-o conform tiparelor şi ţelului la care sunt înhămaţi. Organizaţiile secrete raţionează astfel: Dacă ai de partea ta pe cei care au o viziune, care pe deasupra mai posedă şi forţa, împreună cu determinarea de a o materializa, decizi astfel asupra unei părţi a viitorului lumesc, căci banii şi ostilitata brută a masoneriilor, cât or fi ele de „iluminate” şi ghidate, nu pot îzbândi întotdeauna, ai nevoie de oameni-unealtă.

În plus mai vine şi factorul că omul creator nu este de găsit între cei uniformizaţi, cei reduşi şi depersonalizaţi. De ce atâţia artişti, tocmai în vârfurile masoneriilor? Pentru că tot creatorul este o victimă ideală, pictorul, scriitorul, actorul, designerul, fotograful, compozitorul sau cântăreţul suferind etern de precaritate profesională şi materială, în plus, acest creator acumulează motivaţie şi potenţial, lovindu-se mereu de neînţelegrea contemporanilor, a oamenilor obişnuiţi, îndeobşte a celor reduşi la o masă amorfă, fără orizont, a oamenilor care nu trăiesc cu adevărat în prezent, având perspectiva unui viitor deschis în faţă, ci -aidoma unor veritabili zombies- aceştia există mecanic, dezumanizaţi, laicizaţi, numai în trecutul rudimentar şi confortant al formelor de mult concretizate de către alţi înaintaşi.

Acestor creatori, masoneria le întinde mâna bucuroasă, câştigându-i relativ uşor pentru cauza lor. Producţiile (secreţiile) corozive ale artiştilor înhămaţi la cauza masonă sunt revelatoare în acest sens. Înregimentaţi acum la maşina satanistă de „succes” automat , artiştii vanitoşi devin subit plini de ei, sunt metamorfozaţi de egoul umflat până la ridicol de către „succesele lor” unanime, de popularitatea şi stabilitatea venită instantaneu pe reţeaua masonă, cea care de secole ştie să împartă clientelei -judicios şi calculat- afrodisiacul puterii şi cel al succesului lumesc.

Din păcate, gunoaiele acestor bieţi boemi, deveniţi acum sclavi ai satanei, au invadat şi la noi mediile purtătoare şi instituţiile tutelare.
Masoneria nu e bună nici măcar pentru membrii ei, indivizi pe care e adevărat că-i angajează, îi hrăneşte, îi educă, îi promovează şi îi îmbogăţeşte, dar de care -la nevoie- se debarasează cu dispreţ, ca de un dinte stricat. Nu puţini sunt masonii de toate gradele, care au fost asasinaţi -cultic- pentru că erau incomozi, deveniseră un balast în plus, sau erau necesari sacrificiului. http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_brotherhoodss01c.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s