Omenirea e omorata incet si in tacere de alimentele pline de chimicale!

Imagine  Chiar daca ar putea fi socant, totusi trebuie sa spunem adevarul in fata oamenilor: marea majoritate a alimentelor pe care le consumam in ziua de astazi sunt pline de chimicale toxice pentru organismul uman! Pe site-ul Almeea au fost puse de-a lungul timpului mai multe articole pe aceasta tema:
– bauturi energizante (Pericol! Bauturile energizante modifica grav bataile inimii, putand duce la moarte subita! Nu mai bine le evitam?);
– semipreparatele din carne (Produsele de carne din supermarketuri sunt gazate cu monoxid de carbon, cel care iese din tevile de esapament ale masinilor! Evitati-le!);
– berea (Otrava din berea fabricata industrial! Va va intoxica trupul!);
– laptele pasteurizat (Feriti-va de laptele pasteurizat din magazine, caci acesta va imbolnaveste grav!);
– guma de mestecat (Avertisment! Aspartamul din guma de mestecat distruge creierul uman!).

Si acestea reprezinta doar cateva exemple. Prea multe chimicale si E-uri se gasesc in alimentele pe care le consumam zilnic, de parca producatorii si-au propus in mod intentionat sa puna capat vietii umane, decat s-o hraneasca. In acest stadiu, putem spune ca batalia pentru umanitate este aproape pierduta. Substantele toxice din alimente produc boli grave, infertilitate, scad capacitatea de a gandi si de a rationa. Rezultatul este ceea ce vedeti in jurul vostru chiar acum: nebunie in masa, cresterea criminalitatii, infertilitate raspandita in cuplurile tinere, un numar tot mai mare de pacienti cu insuficienta renala si dializa etc. Efectele alimentelor toxice sunt devastatoare pentru civilizatia umana: o forta de munca din ce in ce mai putin capabila, cresterea violentei in lume (vezi ultimele proteste din Ucraina), distrugerea mediului inconjurator si multe alte lucruri.

Sunt unele lucruri care ar trebui sa ne puna pe ganduri ca intentionat se introduc aceste chimicale in alimente:

• In restaurantele McDonald’s se foloseste un compus chimic denumit azodicarbonamida, care este legat de cancer. Acesta este un ingredient care este intentionat adauga la retete, pentru ca produsul chimic sa fie consumat de catre mase. Nu exista niciun motiv logic pentru care azodicarbonamida sa fie adaugata la retetele de paine de fast-food si chifle.

• In multe branduri de multivitamine sunt introduse in mod intentionat niveluri ridicate de cupru, care, daca se consuma zi cu zi , vor provoca nebunii si psihoze. Unele dintre aceste branduri de multivitamine sunt promovate, de obicei, la televizor, oamenii fiind incurajati sa consume vitamine.

• Diverse studii au aratat ca in atmosfera Pamantului se gasesc urme de aluminiu (provenind probabil de la chemtrails), ceea ce inseamna ca toate terenurile agricole pot fi poluate cu acest metal. Desi aluminiul este mult mai putin daunator decat plumbul, cadmiul sau mercurul, totusi o acumulare de aluminiu in organism poate duce la tulburari cerebrale degenerative in randul populatiei.

Acestea sunt doar cateva exemple care arata ca produsele alimentare au devenit o arma impotriva umanitatii. Este un razboi invizibil, purtat in liniste chiar acum. In primul razboi mondial s-a folosit arme chimice brute, cum ar fi gazul mustar. In cel de-al doilea razboi mondial, armele au mai avansat. Dar, in prezent, ne aflam in timpul celui de-al treilea razboi mondial, in care oamenii sunt omorati in tacere de catre alimentele pline de chimicale.

Ingrediente toxice, cum ar fi nitritul de sodiu si aspartamul, nu actioneaza imediat, ci pe termen lung, crescand cazurile de cancer la nivel mondial, insuficienta renala, precum si tulburarile psihice extreme. Aceasta deteriorare a trupului si a mintii, la randul sau, distruge economiile, sistemele de educatie, progresul stiintific, democratiile libere si chiar integritatea culturala. Dupa ce oamenii sunt imbolnaviti de alimentele toxice, apoi ei trebuie sa plateasca taxele obligatorii pentru gigantii farmaceutici (pentru medicamente), pentru spitale, pentru medici si pentru firmele de asigurari de sanatate. La fel ca victimele genocidului nazist, carora li se scoteau plombele de aur din guri, inainte de a fi gazati la moarte, consumatorilor de azi le sunt golite conturile bancare, inainte de a fi aruncati la cos de catre sistem. Tauri modificaţi genetic şi pui umflaţi de hormoni
Imagine
Potrivit unui raport oficial publicat în toamna anului trecut, un taur modificat genetic ajunge să cântărească şi 450 de kg până la vârsta de 8-10 luni, iar la maturitate poate depăşi o tonă. Aceste vite modificate genetic sunt tot mai căutate pentru masa musculară extrem de mare, iar în Statele Unite, şi nu numai, există asociaţii ale crescătorilor acestei rase de bovine, care îşi vând produsele din carne în Europa. La alte rase, vacile dau câte 50-60 de litri de lapte pe zi.

Puii, numai buni de tăiat la doar 4-5 săptămâni după ce au ieşit din ou, şi găinile care fac deja ouă la 2-3 luni sunt alte exemple, întâlnite la tot pasul. În realitate, însă, deşi nu sunt dopaţi direct cu hormoni, vitele şi puii din ferme îi „fabrică” oricum din cauza alimentaţiei intensive. Îngrăşaţi forţat, cu furaje special proiectate pentru fiecare rasă, puii se umflă văzând cu ochii, luând în greutate de aproape 20 de ori într-o lună. Faptul că sunt trecuţi pe regim de îngrăşare face că organismul lor să secrete în mod fiziologic hormoni de creştere, care nu sunt distruşi prin preparare termică şi, apoi, trec uşor în organismul consumatorilor. Sunt afectaţi în mod special copiii, care sunt cei mai predispuşi la dereglări, fiind în creştere. Astfel, numeroşi copii suferă de obezitate la vârste fragede, băieţilor le cresc sâni din cauza cărnii „tunate”, iar fetiţele intră la pubertate de la vârsta de 8-9 ani.
Injectarea cu hormoni este o tehnică folosită cu succes în America, iar puii produşi pe bandă sunt exportaţi peste tot în lume. Nu puţini sunt românii care s-au bucurat, spre exemplu, de preţul scăzut al „pulpelor americane” şi au făcut provizii considerabile în congelator. În timp ce produsele naturale sunt interzise, militarii din teatrele de operaţiuni sunt hrăniţi cu prafuri la pungă, care au gusturi şi miresme diferite, în funcţie aromele artificiale şi cantitatea de glutamaţi pe care le conţin. Combatanţii secolului XXI, care participă la misiunile internaţionale – cum sunt şi militarii români aflaţi în Afganistan -, au la dispoziţie o varietate de meniuri internaţionale, de la pui umplut cu coaste de porc, la pui mexican sau mediteranean, până la Ratatouille sau Ravioli. Toate sunt ambalate în pungi cenuşii şi au un termen de valabilitate de până la 30 de ani, motiv pentru care aceste date nici măcar nu sunt ştanţate pe ambalaj. Toate conţin, în principiu, aceleaşi combinaţii de pudre, iar ceea ce le diferenţiază este cantitatea de glutamaţi, grăsimi şi arome artificiale. Interesele oculte urmăresc decimarea populației (reglarea numărului populaţiei prin hrană, nu prin războaie), iar una dintre căi o reprezintă „Codex Alimentarius”, un proiect prin care sunt interzise elemente vitale de alimentaţie, în timp ce populaţia este hrănită cu organisme modificate genetic şi produse tratate cu substanțe cancerigene. Guvernul condus de Emil Boc a aderat, la 31 decembrie 2009, alături de alte 165 de state (aproape 85% din populaţia planetei), la „Codex Alimentarius”, un compendiu de legi alimentare introdus de AG Farben. Implementarea se face pe mai multe etape, urmând să intre în vigoare până în 2016, şi porneşte de la faptul că populaţia globului este mult prea numeroasă ca Terra să poată susţine o alimentaţie naturală. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite în laborator, aditivate şi iradiate. Populaţia, hrănită cu medicamente

Toate suplimentele alimentare naturale vor fi înlocuite de 28 de produşi de sinteză farmaceutică, disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Clasificate ca toxine, vitaminele, mineralele şi plantele medicinale vor fi pe piaţa numai în doze foarte mici, care nu au impact asupra nimănui. Tot ceea ce nu este pe lista Codex-ului – precum coenzima Q10, glucosamine, etc.- vor fi ilegale. Produse naturale, folosite de mii de ani ca leacuri – usturoiul, menta, ceaiul verde – sunt catalogate de Codex drept droguri şi sunt scoase în afara legii.

„Industria farmaceutică are un interes financiar direct în perpetuarea acestor maladii, pentru a-și asigura menținerea și chiar creșterea pieței de medicamente. Pentru acest motiv, medicamentele sunt făcute pentru a alina simptomele și nu pentru a trata adevăratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent și răspândit, ucigând, în acest mod, milioane de oameni. La fel va fi și în cazul Codex-ului, care nu e altceva decât o măsură de decimare a populației planetei, care va mânca produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor conține cobalt și vor fi modificate genetic, generând cancere”, a declarat, în urmă cu patru ani, medicul Matthias Rath. e este „Codex Alimentarius”?

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Organizația pentru Alimente și Agricultură (FAO) – ambele, organisme ale ONU – finanțează proiectul „Codex Alimentarius”. Denumirea provine din limba latină, însemnând „Codul produselor alimentare”, și reprezintă standardele alimentare adoptate la nivel internațional. Guvernele mondiale au declarat că scopul proiectului este acela de a proteja sănătatea consumatorilor, apărându-se, astfel, normele corecte în comerțul alimentelor preparate, semipreparate sau crude. Substanțe nocive

Hexaclobenzenul este un fungicid cu aspect solid, cristalin, insolubil în apă, dar care se dizolvă în benzen, cloroform și eter. Substanța este toxică – doza letală pentru un adult este de 0,13 mg/ kg -, iar efectele nocive apar asupra aparatului genital. Transmiterea se face prin laptele matern. Rata de mortalitate în rândul sugarilor este de 95%.

Dieldrinul și aldrinul sunt utilizate în agricultură și sunt răspunzătoare pentru existența unor reziduuri care rezistă o perioadă îndelungată, depistate pe păsări moarte, în ouă, în pești, amfibieni, nevertebrate, dar și în sol. Aldrinul se găsește în lactate, doza letală pentru un adult fiind de 83 mg/ kg. Efectele acestora sunt letale, atât pentru oameni – prin laptele sugarilor, cât și pentru păsări și pești.

Clordanul este un insecticid cu spectru larg, care se regăsește în numeroase alimente, doza letală pentru un adult fiind de 25-50 mg/ kg.

Dioxinele sunt vinovate de apariția leziunilor dermice, alterarea funcțiilor ficatului și scăderea imunităților. Poate fi ingerat prin consumarea fructelor și legumelor nespălate corespunzător.

Hepatoclorul este etichetat drept substanță cancerigenă, cu afecțiuni asupra sistemului imunitar, având, așadar, efecte toxice asupra organismului.

Initiumul este un ingredient activ care se regăsește pe lista substanțelor chimice impuse de „Codex Alimentarius” și care duce la dezvoltarea cancerului de colon. Se regăsește, printre altele, în struguri, roșii, castraveți, cartofi.

Roundup-ul și glifosatul, într-o concentrație de 0,01%, au efecte toxice asupra celulelor umane din testicule și placentă. S-au găsit legături între aceste pesticide și sinteza hormonilor steroizi. Glifosatul mărește riscul de contaminare a grâului cu Fusarium – un mucegai care produce o gamă largă de toxine răspunzătoare pentru malformații ale fătului și pentru dezvoltarea de tumori canceroase.

Almea.com

Un gând despre &8222;Omenirea e omorata incet si in tacere de alimentele pline de chimicale!&8221;

  1. Spaimele, obsesiile, fobiile legate de alimentatie trebuie tratate prin doua mijloace: revenirea la o alimentatie din surse gospodaresti, deci autohtone si prin psihoterapie, pentru cei mult prea angoasati si deprimati de ce se intamplă in lume. Daca aerul este poluat, ce facem ? R1) nu mai respirăm şi deci murim imediat;R 2) respiram si murim ceva mai tarziu;R 3) cautam sa plecam undeva unde aerul nu este poluat; dar acolo nu avem Moll, nici Internet😁

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s