ONG-urile lui Soros Think Outside the Box si Uniți Salvăm , parteneri oficiali ai poponarilor.

Imagine  Articol nou: Raportul Lunacek, sau pericolul dictaturii homosexuale in Europa
„Raportul Lunacek, numit și „Foaia de parcurs a UE împotriva homofobiei și discriminării pe motiv de orientare sexuală și identitate de gen”, este un raport de inițiativă al unui grup din Parlamentul European, fără caracter legislativ, programat a fi votat în plenul Parlamentului European pe 4 februarie. Chiar și fără a avea urmări obligatorii, Raportul Lunacek este esențial pentru lobby-ul homosexual, pentru că poate stabili agenda europeană în domeniul sexualității pentru următorii 7 ani….”

Același grup care a inițiat Raportul Estrela, referitor la „drepturile sexuale și reproductive”, respins la vot în P.E. pe 10 dec. 2013, se află în spatele Raportului Lunacek, care reia de fapt și temele Estrela („dreptul” la avort și educația sexuală obligatorie încă din creșă), adaugă definirea comportamentului gay ca fiind „normal”, legalizarea căsătoriilor gay, permiterea adopției de copii de către asemenea „cupluri” etc. și pune bazele pentru o dictatură gay în Uniune.

Ca și Estrela, Raportul Lunacek încalcă principiul subsidiarității: competența statelor membre în ceea ce privește politicile care se adresează familiei, definită încă, în România și în alte state UE, ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Sexualitatea este tratată sistematic ca fiind separată de funcția reproductivă și este văzută ca o activitate recreativă, un „drept” pentru toți, la respectarea căruia trebuie să vegheze Uniunea. De mai mulți ani lobby-ul gay încearcă să-și îmbrace obiectivele politice în haina drepturilor omului. În acest scop, în anul 2006 au fost enunțate principiile Yogyakarta, denumite astfel după un oraș din Indonezia, unde câțiva „experți” s-au adunat pentru a „interpreta” drepturilor omului din perspectiva homosexualilor. Deși documentul nu este recunoscut de nimeni în afara creatorilor săi, conform acestor „principii”, toate statele trebuie să legalizeze căsătoria gay, în caz contrar fiind considerate „inamici ai drepturilor omului”! Libertatea de opinie și de exprimare este ignorată de acești „experți”, promotori ai unei veritabile dictaturi gay.

Raportul Lunacek reprezintă una dintre tentativele de a introduce principiile Yogyakarta în legislația UE. O altă încercare, eșuată, a avut loc recent, în timpul sesiunii Adunării Parlamentare a OSCE (Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa).

Câteva pericole conținute de Raportul Lunacek

1. În primul rând, Raportul propune ca UE să introducă în strategia-cadru un „mecanism” care să asigure faptul că nici o lege ulterioară a Uniunii nu va aduce atingere intereselor persoanelor gay. Acest lucru ar crea un privilegiu fără precedent, având în vedere că orice lege este contrară intereselor unui grup sau altuia. De fapt, un asemenea „mecanism” ar echivala cu un drept de veto pentru persoanele gay, pe care numai ele l-ar avea. O întrebare ar fi: de ce numai ele să aibă drept de veto? Drepturile omului sunt pentru toți și ele nu trebuie să ajungă privilegii pentru unii.

2. Raportul vorbește doar de „drepturile persoanelor LGBTI”. „Drepturile” lor sunt desprinse artificial de drepturile omului și sunt privite ca aparținând unui grup separat, ceea ce subminează principiul universalității drepturilor. Unii sunt mai egali decât ceilalți și drepturile persoanelor gay trebuie să aibă prioritate, spune Raportul, în esență.

3. Raportul face referire la „foile de parcurs” pentru persoanele cu dizabilități și cele de etnie romă. Documentele respective sunt despre persoane cu nevoi speciale care nu pot primi un „tratament egal” pentru a le oferi o viață mai bună, ci un tratament privilegiat; pentru ele sunt gândite politici speciale. A propune politici speciale pentru persoanele gay înseamnă doar să le oferi privilegii, nu să le oferi un tratament egal.

4. Unele propuneri din Raport sugerează că mariajele gay ar trebui recunoscute de facto și în statele care nu le-au legalizat. Acest lucru este insinuat prin cererea ca toate actele civile în care persoanele gay sunt parte să fie considerate valabile și în restul statelor UE.

5. Raportul pretinde că persoanele gay trebuie protejate de orice critică, numită generic „crimă de ură” (hate crimesau bias crime). În același timp se pretinde că libertatea persoanelor gay, „de a se aduna și de a se exprima”, nu trebuie să fie în nici un fel restricționată, mai ales de legile care au scopul să protejeze minorii… Autorii raportului propun un dublu standard: libertatea de exprimare fără restricții pentru grupul gay și libertate de exprimare restricționată pentru cei care îi critică. Toți trebuie să avem libertate de expresie și să fim protejați de crimele de ură, nu doar homosexualii. Crime de ură au comis și homosexualii contra altor grupuri, de ex. în 2013, la Bruxelles, unde slujea un Arhiepiscop, și la Biserica Madeleine din Paris.

Raportul Lunacek aparține agendei anticreștine, cu susținere serioasă la Bruxelles. Odată adoptat, chiar dacă nu are putere legislativă, el va putea servi drept bază pentru o Directivă, lege unională cu caracter obligatoriu.

De pe Cultura vietii

Imagine  Iata cativa factori despre situatia din Romania:

Homosexualii au deja un proiect numit “Sexul Vs Barza” pentru educarea copiilor, de asemenea cei de la asociatia PSI – Romania sunt majoritari homosexuali si au proiecte prin gradinite (dupa spusele unui homosexual, inregistrate audio de mine, in caz ca este necesara o dovada), exista cluburi precum Dianei 4 si Control Club care sunt partenere oficiale ale lunii LGBT, unde isi fac veacul asociatiile propagandiste ale homosexualitatii prin scoli si licee, respectiv asociatiile “CRIM – Militia spirituala” , “ActiveWAtch”, “Accept”, “ReGeneration”, etc. In aceste cluburi se organizeaza si evenimente obisnuite care sunt “la moda”, precum concerte hip-hop cu artisti asemeni lui Kazi Ploae, Dan Basu, etc, dar totodata se organizeaza periodic si evenimente poponare numite “Boulangerie”, trebuie precizat ca in aceste cluburi intra si minori, in special in Club Control, desi este ilegal. De asemenea, exista site-uri foarte promovate in randul tinerilor, prin radio Guerrilla sau alte metode, site-uri care fac propaganda homosexuala. Se poate ajunge foarte usor la pedofilie si prozeletism, sa nu uitam ca asociatiile mai sus mentionate au avut o tentativa de a organiza o conferinta unde era invitat special PEDOFILUL OLANDEZ, care venea sa ne dea lectii de toleranta.

O aberatie marca Bill Gates: “sterilizarea populaţiei poate salva clima”

O aberatie marca Bill Gates :
“Dacă acţionăm pentru crearea de noi vaccinuri şi în domeniul sănătăţii şi al avorturilor, vom putea limita creşterea populaţiei cu 10-15%”, a spus Gates, lăsând să se înţeleagă că vaccinurile despre care vorbeşte au ca efect sterilizarea populaţiei.”

O parere anonima: “Este nazism curat, vor sa faca un Aushwitz sau un Bierkenau din lumea a III-a. Insa, ei sa domine, sa jubileze peste tot in mediile influente.”

După ce a anunţat că va dona 10 miliarde de dolari pentru crearea unor noi vaccinuri destinate ţărilor sărace, miliardarul Bill Gates, patronul Microsoft, spune că doreşte să lupte împotriva modificărilor climatice sterilizând populația planetei prin vaccinareVorbind în cadrul unei conferinţe organizate pe 1 martie, Bill Gates s-a declarat îngrijorat că populaţia planetei se îndreaptă vertiginos către 9 miliarde de locuitori, ceea ce va duce inevitabil la creşterea emisiilor de gaze cu efect de seră, relatează site-ul prisonplanet.com.

“Dacă acţionăm pentru crearea de noi vaccinuri şi în domeniul sănătăţii şi al avorturilor, vom putea limita creşterea populaţiei cu 10-15%”, a spus Gates, lăsând să se înţeleagă că vaccinurile despre care vorbeşte au ca efect sterilizarea populaţiei.

La Forumul Economic Mondial de la Davos, Bill şi Melinda Gates au anunţat că vor dona 10 miliarde de dolari pentru producerea unor noi vaccinuri ce urmează să fie apoi distribuite în statele sărace. Cum aceste state au o rată mare a natalităţii, decizia familiei Gates de a investi în vaccinuri a stârnit suspiciuni asupra unei posibile campanii mascate de sterilizare a populaţiei.

Propunerea lui Gates vine în contextul în care actualul consilier în materie de ştiinţă şi tehnologie al preşedintelui Obama, John P. Holdren, este autorul unei lucrări care, în 1977, propunea ca, în ultimă instanţă, suprapopularea planetei să fie evitată prin sterilizări forţate ale femeilor, după ce acestea dădeau naştere unui număr prestabilit de copii.

Gates a propus ca serviciile din statele dezvoltate să fie reduse drastic, pentru limitarea emisiilor de dioxid de carbon. El a subliniat că este necesară o reducere cu 20% a acestor emisii până în 2020 şi cu 50% până în 2050, pentru ca, în cele din urmă, ele să dispară. Pentru început, patronul Microsoft consideră că statele trebuie să-şi sporească contribuţia la fondurile ONU destinate luptei împotriva încălzirii globale şi că este necesară continuarea taxării emisiilor de dioxid de carbon.

Bill Gates a prezentat teoria sa asupra combaterii încălzirii globale prin sterilizare la o conferinţă a organizaţiei nonprofit TED. Printre invitaţii TED se numără şi fostul vicepreşedinte american Al Gore, un militant celebru împotriva încălzirii globale, care a investit, alături de mari bănci americane, şi în recent apărutele tranzacţii cu permise de poluare din Europa.

Bill Gates vrea să reducă populaţia Pământului prin vaccinare

Afirmand ca populatia globala se indreapta inspre cifra de 9 miliarde, Gates a declarat: “Daca facem treaba buna cu noile vaccinuri, cu sistemul de sanatate, cu serviciile de sanatate a reproducerii (avortul), am putea reduce aceasta cifra probabil cu 10 sau 15 procente.“

Mai tarziu, in prezentarea sa, Gates mentioneaza alegerea unui vaccin “care imi place“, vaccin ce va fi folosit pentru a reduce emisiile de CO2.   El sustine, de asemenea, investitiile mai mari in inselatoria incalzirii globale prin intermediul Organizatiei Natiunilor Unite, ca si a “taxei asupra CO2” si a certificatelor de carbon, subliniind faptul ca tarile dezvoltate vor trebui sa-si reduca standardele de viata taind din serviciile esentiale ce genereaza CO2.

 

 
                                                             
 
Suntem oficial şapte miliarde de oameni, iar Pământul începe să dea semne de… oboseală. Suntem prea mulţi, spun minţile luminate care caută deja soluţii. Unii le-au şi găsit. Surprinzătoare şi înfricoşătoare este varianta propusă de multimiliardarul şi filantropul Bill Gates care vrea să ţină sub control creşterea populaţiei prin vaccinare.

„Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni, număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%” a declarat Bill Gates. 

Bill Gates este pasionat de vaccinuri. A finanţat programe de vaccinare pentru lumea a treia şi a investit sute de milioane de dolari în tehnologii de „castrare temporară”.

 
Traian Băsescu şi Bill Gates, în 2007
 
Nu întâmplător numele lui Gates s-a vehiculat când Guvernul Rwandei a anunţat,că va controla rata natalităţii în ţară prin sterilizarea voluntară a bărbaţilor. Până în 2015, unul din şapte ruandezi va fi infertil.Programul e finanţat de Fondul HIV/SIDA al Organitaţiei Naţiunilor Unite. O instituţie despre care un alt magnat  afirma că are soluţia pentru controlul demografic.Bill Gates sau David Rockefeller nu sunt primii care militează pentru depopulare. Soţul reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Philip, declara în august 1988 pentru Deutsche Press: „Dacă m-aş reîncarna, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigaş care să reducă populaţia umană.” Teoria infectării intenţionate a populaţiei cu un virus distrugător a provocat mişcări de masă în anii ’80 după descoperirea virusului HIV. A luat din nou avânt după ce moartea unui număr mare de oameni a fost asociată cu boli ca gripa aviară, gripa porcină sau boala vacii nebune.”

Imagine

Citez din articolul Bill Gates says vaccines can help reduce world population:

(NaturalNews) Într-o prezentare recentă în cadrul conferinţelor TED, miliardarul Microsoft, Bill Gates, care a donat recent milioane de dolari pentru eforturi de creare a noi vaccinuri, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi de efectele acestora asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă pentru urmărirea emisiilor de CO2 după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

P = Populaţia (oamenii)
S = Servicii per persoană
E = Energie consumată per persoană
C = CO2 pentru fiecare unitate de energie

Apoi el adaugă că pentru a reduce CO2 la zero, „probabil că una dintre cifrele de mai sus va trebui să se apropie destul de mult de zero”.

Apoi, Bill Gates începe să descrie felul în care primul număr – P (de la Populaţie) – ar putea fi redus. El spune:

   „Lumea din prezent are o populaţie de 6,8 miliarde de oameni… aceasta se apropie de 9 aproximativ miliarde. Acum, dacă facem o treabă bună cu vaccinurile, serviciile de sănătate, serviciile de sănătate a reproducerii, am putea reduce cifra aceasta cu 10 sau 15 procente.”
   Puteţi urmări singuri înregistrarea aici:
http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A…

Reducerea populaţiei globului prin vaccinuri

Această afirmaţie a lui Bill Gates a fost făcută fără nicio ezitare, stângăcie sau altceva care să indice că ar putea fi o greşeală. Pare că a fost o parte deliberată, calculată, a unei prezentări bine închegate şi coerente.

Deci ce înseamnă atunci când Bill Gates spune „dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri… am putea scădea [populaţia globului] cu 10 sau 15 procente”?
Este clar, această afirmaţie implică faptul că vaccinurile sunt o metodă a reducerii populaţiei. La fel şi “serviciile de sănătate,” pe care majoritatea cititorilor NaturalNews le cunosc ca fiind parte mai degrabă dintr-un sistem al „serviicilor de îmbolnăvire” care de fapt mai mult dăunează sănătăţii oamenilor decât să îi ajute.
Probabil că acesta este şi întregul scop. Având în vedere faptul că tehnologia vaccinurilor aproape că nu ajută pe nimeni din punct de vedere ştiinţific (http://www.naturalnews.com/029641_v…), ridică întrebarea: cu ce scop sunt vaccinurile atât de mult împise în faţă?
Bill Gates pare să spună că unul dintre scopurile principale [ale vaccinurilor – n.tr.] este acela de a reduce populaţia globală ca un mecanism prin care putem reduce emisiile de  CO2. Încă o dată, uitaţi-vă la videoclip pentru a-l auzi cu propriile dvs. urechi:
http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A…

Cum pot fi folosite vaccinurile pentru reducerea populaţiei?

Să încercăm un experiment mental asupra problemei. Dacă vaccinurile vor fi folosite pentru reducerea populaţiei, în mod evident ele trebuie să fie acceptate de majoritatea populaţiei. Altfel, eforturile de reducere a populaţiei nu ar fi foarte eficiente.

Şi pentru ca ele să fie acceptate de către majoritatea oamenilor, ele evident că nu pot omorî direct oamenii. Dacă toată lumea ar începe să îşi dea duhul la 24 de ore de la administrarea vaccinului pentru gripă porcină, pericolul vaccinurilor ar deveni evident destul de repede şi vaccinurile ar fi retrase de pe piaţă.
Aşadar, dacă vaccinurile vor fi folosite ca un efort eficient de reducere a populaţiei, sunt de fapt trei moduri prin care ele pot fi teoretic „eficiente” din punctul de vedere al celor care îşi doresc să reducă populaţia la nivel mondial:
1) Pot ucide oamenii încetul cu încetul într-o manieră care este de nedepistat, făcându-şi efectul probabil peste 10-30 de ani prin accelerarea bolilor degenerative.
2) Ele pot reduce fertilitatea şi asfel pot coborî în mod dramatic rata natalităţii în lume, astfel reducând populaţia lumii în generaţii succesive. Această metodă de „ucidere uşoară” poate părea mai acceptabilă pentru oamenii de ştiinţă care vor să vadă populaţia lumii scăzând, dar nu au curajul să omoare oamenii direct cu medicina convenţională. Există deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi (http://www.naturalnews.com/027512_v…).

3) Pot creşte rata de mortalitate printr-o pandemie viitoare. Teoretic, eforturile extinse de vaccinare pot fi urmate de către o lansare deliberată a unei tulpini de gripă virulentă cu o rată mare de mortalitate. Această abordare de „armă biologică” ar putea omorî milioane de oameni al căror sistem imunitar a fost slăbit de injecţii cu vaccinuri anterioare.

Apropo, acesta este un efect secundar necunoscut al unor vaccinuri. Un studiu despre acest aspect a fost publicat în PloS. Citiţi povestea aici:
http://www.naturalnews.com/028538_s…

Iată titlul studiului şi citarea sursei: Oare vaccinarea anti-gripă de sezon creşte riscul îmbolnăvirii cu virusul pandemic A/H1N1 din 2009?
Viboud C, Simonsen L (2010) Does Seasonal Influenza Vaccination Increase the Risk of Illness with the 2009 A/H1N1 Pandemic Virus? PLoS Med 7(4): e1000259. doi:10.1371/journal.pmed.1000259
Răspunsul scurt este da, vaccinurile anti-gripale sezoniere cauzează susceptibilitate crescută la virusul pandemic H1N1. Cu alte cuvinte, vaccinurile pentru  gripa sezonieră ar putea pregăti populaţia pentru o pandemie cu „mortalitate mare” care ar putea mătura o porţiune mare din populaţia globală (poate 10-15 procente, precum sugera Bill Gates).

În mod convenabil, decesele acestora ar putea fi cauzate de o pandemie, aşadar îndepărtând vina de la aceia care sunt cu adevărat responsabili pentru intrigă. Ca încă un efect secundar benefic pentru ucigaşii de populaţie globală, morţile răspândite ar putea fi folosite ca un instrument de frică pentru a-i face pe oameni să se vaccineze din nou şi întregul ciclu ar putea fi repetat până ce populaţia va fi fost adusă la un nivel administrabil dorit… totul în numele sănătăţii! 

Cu cât sunt mai mulţi oameni vaccinaţi înaintea lansării acestui virus pandemic cu „mortalitate mare”, cu atât mai puternic este efectul puternic al abordării.    

   Fundaţia Bill şi Melinda Gates

Poată fără a fi o coincidenţă, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari în programele de vaccin care ţintesc oameni din întreaga lume. Un astfel de program cercetează dezvoltarea „vaccinurilor activate de sudoare” care ar putea folosi nano-materiale special filmate pentru a furniza vaccinuri oamenilor fără a fi nevoie de injecţii.

Şi mai interesant, fundaţia acestuia a mai investit milioane în tehnologii de sterilizare care au fost numite o soluţie de „castrare temporară”. (http://www.naturalnews.com/028887_v…)

Se pare că acţiunile fundaţiei Gates sunt pe de-a întregul consistente cu formula pentru reducerea CO2 pe care Bill Gates a ocolit-o în discursul său de la conferinţa TED: CO2 = P x S x E x C.

Prin reducerea ratei de naşteri (prin tehnologiile de sterilizare) şi creşterea pătrunderiii vaccinului în rândul populaţiei lumii (prin utilizarea nano-vaccinurilor activate de sudoare), scopul lui declarat de a reduce populaţia globului cu 10 până la 15 procente ar putea fi atins în doar câţiva ani.

Cine va supravieţui? Oamenii inteligenţi

Lucrul interesant legat de toate acestea este acela că această campanie de a reduce populaţia globului prin vaccinuri nu va avea un impact asupra oamenilor care evită în mod conştient vaccinurile. Şi aceşti oameni, în marea majoritate, au tendinţa să fie oameni mai inteligenţi, mai capabili, care chiar au o abilitate îmbunătăţită de a ajuta la dezvoltarea civilizaţiei umane cu o atenţie profundă.

Îmi pot doar imagina că aceşti oameni care proiectează această măsură de control a populaţiei indusă de vaccinuri ar putea sta în jurul unei mese râzând şi spunând, „Doar oamenii proşti vor fi oricum omorâţi, deci această măsură de fapt ajută umanitatea”. (cuvintele lor, nu ale mele).
Într-o manieră ciudată de guvern mondial, acest efort ar putea fi de fapt bazat pe o viziune distorsionată a filantropiei unde unii dintre cei mai puternici oameni din lume cred realmente că modul în care se poate salva umanitatea este aceea de a ucide cât mai mulţi oameni creduli cu putinţă. Vaccinurile sunt, astfel, un fel de „geniu malefic” pentru a realiza un test IQ la nivelul marii populaţii: dacă te vaccinezi în fiecare sezon de gripă, nu eşti prea inteligent şi probabil că nu ai capacităţile mentale suficient de puternice necesare pentru umanitate, de care omenirea cu siguranţa că va avea nevoie pentru a ţine piept unui viitor în care este evident că nu suntem singuri în univers.

   Dacă omenirea se va salva de la autodistrugere şi va intra în competiţie cu o specie superioară din Universul nostru, uciderea membrilor mai puţin inteligenţi ai societăţii (sau făcându-i infertili) ar putea părea pentru cei care controlează lumea ca fiind o abordare perfect raţională. Eu nu sunt de acord cu abordarea, dar poate fi exact ceea ce ei gândesc.

În orice caz, alegerea de a primi un vaccin pentru gripă sezonieră este fără îndoială admiterea faptului că ai picat un fel de test de inteligenţă, fie că aceasta este sau nu intenţia influenţatorilor mondiali precum Bill Gates.

Şi mai important, este de asemenea o trădare a propriei biologii, pentru că indică faptul că nu crezi în abilitatea propriului sistem imunitar de a proteja chiar şi de cele mai moderate infecţii.

 

Poate că cei care conspiră pentru vaccinul mondial se gândesc că, dacă oamenii sunt dornici să se trădeze pe ei înşişi oricum, nu este cu mult diferit pentru guverne şi instituţii să îi trădeze de asemenea. Cu alte cuvinte, dacă nu îţi pasă suficient de mult de propria-ţi sănătate, de ce i-ar păsa vreunui guvern de protejarea sănătăţii tale?

Imagine  Pe măsură ce cugeţi la toate acestea, ţine contul şi de următorul lucru: SUA devine falimentară din cauza costurilor pentru îngrijirea bolnavilor care cresc în mod dramatic sub noua reformă a sistemului federal de sănătate. Poţi ghici felul cel mai rapid şi mai uşor de a reduce aceste costuri legate de sănătate? Dacă ai ghicit, „dezlănţuirea unei pandemii cu mortalitate mare care seceră o porţiune semnificativă a celor slăbiţi sau bolnavi”, atunci ai ghicit corect. Din nefericire, uciderea acelora mai vulnerabili la boli ar putea aduce guvernului SUA economii de miliarde de dolari în costuri pentru îngrijirea bolnavilor. În plus, ar putea salva încă şi mai multe miliarde de la Asigurările Sociale prin evitarea remuneraţiilor lunare. (Din nou, sunt complet împotriva unei asemenea abordări penru că pun preţ pe viaţa umană, dar ştiu de asemenea că trăim într-o lume unde oamenii aflaţi la putere au puţin sau deloc respect pentru viaţa oamenilor şi vor sacrifica vieţi umane pentru a-şi atinge scopurile).
În ce-l priveşte pe Bill Gates, analizaţi declaraţia sa în contextul a ceea ce am discutat aici: „Lumea din zilele noastre are o populaţie de 6,8 miliarde de persoane… care se îndreaptă la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem cu adevărat o treabă bună cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate, serviciile de sănătate a reproducerii, am putea coborî numărul populaţiei cu poate 10 până la 15 procente”.

Subit pare să aibă o logică atunci când înţelegi că prin reducerea populaţiei se reduc emisiile de CO2 şi folosirea mai multor vaccinuri pe mai mulţi oameni, creşte raţa mortalităţii a populaţiei.

Sfatul meu? Încercaţi să evitaţi să vă aflaţi printre acele 10-15 procente care trec prin programele globale de vaccinare. Nu doar că vă veţi salva viaţa, veţi trece de asemenea „testul universal de inteligenţă” care determină dacă eşti suficient de inteligent pentru a şti că injectarea corpului tău cu substanţe chimice şi fragmente virale pentru a stopa „gripa sezonieră” este un demers prostesc.

Fiţi sănătoşi şi înţelepţi şi veţi supravieţui efortului de depopulare a lumii care îi victimează pe gânditorii convenţionali care nu au suficientă inteligenţă pentru a pune la îndoială ceea ce li se spune de către propriile guverne corupte. Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ! „Tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”
– David Rockefeller, într-un discurs din 23 septembrie 1994
la un dineu al ambasadorilor ONU!
John Davison Rockefeller ( 1839 – 1937 )fondeaza in 1870 , impreuna cu fratele sau William Rockefeller ( 1841 – 1922 ) , mega colosul Standard Oil stramosul :

Standard Oil of New Jersey (SONJ) , redenumita Exxon acum parte a ExxonMobil , corporatie membra Council on Foreign Relations .

Standard Oil of New York , redenumita Mobil , acum parte a ExxonMobil.

Standard Oil of California , redenumita Chevron , corporatie membra Council on Foreign Relations .

Standard Oil of Indiana , redenumita Amoco , acum parte a BP , corporatie membra Council on Foreign Relations .

Standard Oil of Ohio sau Sohio , acum parte a BP.

Anglo-American Oil Co. , acum Esso UK.

South Penn Oil Co. , devenita Pennzoil acum parte Shell , corporatie membra Council on Foreign Relations .

Este considerat a fi fost cel mai bogat om al tuturor timpurilor . S-a casatorit cu Laura Celestia (“Cettie”) Spelman in 1864 , avand patru fete si un baiat , John D. Rockefeller, Jr. Este de asemenea fondatorul The University of Chicago si al Rockefeller University in 1901 , denumita initial Rockefeller Institute for Medical Research , care a “ produs “ 23 de laureati ai premiului Nobel . In 1913 este creata Rockefeller Foundation .
John Davison Rockefeller, Jr. ( 1874 – 1960 ) fiul John D. Rockefeller . In 1897 scrie un studiu despre lucrarea lui Karl Marx “ Das Kapital “.
Membru al societatilor secrete Alpha Delta Phi si Phi Beta Kappa. Dupa terminarea studiilor devine director la Standard Oil si mai apoi director si la compania lui J. P. Morgan , U.S. Steel .

In 1930 , banca familiei , Chase National Bank ( acum JP Morgan Chase ) , devine cea mai mare din lume .

James Stillman ( 1850 – 1918 ) , impreuna cu W. H. Harriman , Jacob Schiff si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate ( Texas and Pacific Railroad, Southern Pacific Railroad, International-Great Northern Railroad, Union Pacific Southern Railway, St. Louis, Brownsville and Mexico Railway, Mexican National Railroad ) precum si National City Bank of New York.

Fetele lui , Sarah Elizabeth Stillman si Isabel Goodrich Stillman s-au maritat cu William Goodsell Rockefeller si Percy Avery Rockefeller , fii asociatului , prietenului si presedintele Standard Oil , William Rockefeller .

Unul din descendentii astfel rezultati , James Stillman Rockefeller , a fost presedintele National City Bank of New York , acum Citibank dar a lucrat si pentru Brown Brothers Harriman . Tot el a incorporat si First National Bank .

In 1946, David Rockefellerdevine singurul bancher al familiei ( Chase National Bank ) . Pe atunci presedinte era unchiul sau , Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich, si fratele mamei sale , Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita JPMorgan Chase.

Banca joaca astfel rolul de rivala a National City Bank of New York , devenita First National City Bank , acum Citibank, parte a Citigroup . In fapt , National City a avut o lunga asociere cu Rockefeller family . James Stillman Rockefeller si David au fost inscaunati la conducerea celor doi giganti in 1959 , respectiv 1960 . Actualul patriarh al familiei este David Rockefeller ( 1915 – ) FONDATOR al Bilderberg Group , MEMBRU CONSILIU DE CONDUCERE PE VIATA ( din 1954 ) . Membru Bohemian Grove. Seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center .

Cum laude Harvard University, teza “ Fabian socialism “ .

Director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger Hiss( NOTA 12 ), John Foster Dulles ( Central Intelligence Agency ) , Dwight D. Eisenhower si fondatorul IBM Thomas J. Watson

In 1946, David Rockefellerdevine singurul bancher al familiei ( Chase National Bank ) . Pe atunci presedinte era unchiul sau , Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich, si fratele mamei sale , Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita JPMorgan Chase .

In 1949 devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . A initiat Marshall Plan .

Printre apropiatii lui David : Rothschild, generalul George C. Marshall, membrii Ford family, Bill Clinton, Henry Kissinger , Riley P. Bechtel ( Bechtel Group) , Gianni Agnelli ( Fiat ) , John Loudon ( Royal Dutch-Shell ) , C. Douglas Dillon, David Packard(Hewlett-Packard ) , familia Dulles , Katharine Graham( Washington Post) , Brooke Astor ( Astor family – Waldorf-Astoria Hotel ) , Peter G. Peterson( presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations) , Arthur Ochs Sulzberger, Jr.( presedintele New York Times) .

Paul Volcker , un apropiat al familiei , a lucrat pentru banca sa , inainte de a deveni presedinte Federal Reserve.

Banca sa are stranse legaturi cu World Bank . Trei dintre presedintii acesteia , John J. McCloy , Eugene R. Black, Sr. si George Woodsau lucrat pentru el . James D. Wolfensohneste chiar asociat apropiat al familiei , fiind director al Rockefeller Foundationsi al altor organisme Rockefeller . De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale World Bank si International Monetary Fund .

Un alt apropiat al familiei , Joseph Verner Reed, Jr , a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. ( al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve ) .

A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘ 50 . Apropiati ai familiei : Allen Dulles , directorul Richard Helms , Archibald Roosevelt, Jr. , Kermit Roosevelt, Jr. , William Bundy.

In vara lui 1964 are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov . Apoi si cu succesorul sau , Leonid Brejnev

In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat Council of the Americas. Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement ( NAFTA ) despre care Henry Kissinger spunea :

“ NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

In 1973 a fost creata la initiativa sa Comisia Trilaterala . Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker , ambii fosti capi ai Federal Reserve . De asemenea si Zbigniew Brzezinski , care a fost si director .

In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx .

A fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973 . „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala„

Sub impulsul lui David Rockefeller , Grupul Bilderbergse intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg , de unde si denumirea , langa Arnhem , intre 29 si 31 mai 1954 . Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se intrunesc periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller(din partea Council for Foreign Relations) , cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

“Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …” De mentionat ca prima conferinta Bilderberg din SUA , din 1957 , a fost sponsorizata de Ford Foundation.
Un alt membru al familiei este Jay Rockefeller( 1937 – ) , actual US Senator , nepotul lui Nelson W. Aldrich , ruda cu Charles H. Percy , ruda cu Mark Dayton . Impreuna cu fiul sau sunt greii Asia Society , creata de tatal sau . Membru Council on Foreign Relations, participant Bilderberg Group , presedinte al Intelligence Committee care include :

Office of the Director of National Intelligence,

Central Intelligence Agency,

Defense Intelligence Agency,

National Security Agency,

National Geospatial-Intelligence Agency,

National Reconnaissance Office

Componentele de informatii din :

Department of State,

Federal Bureau of Investigation,

Department of the Treasury,

Department of Energy.

In conditiile War on Terrorism si USA PATRIOT Act consecinte ale evenimentelor din 11.09.2001 , acest post se dovedeste mai mult decat important .
In 2002 face o vizita oficiala in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa .

Mai detine urmatoarele functii :

Vicepresedinte comisia senatoriala Oversight of the Terrorist Surveillance Program

Presedinte comisia senatoriala Aviation Operations, Safety, and Security

Presedinte comisia senatoriala Health Care

Se pronunta pentru o stransa legatura intre companiile de telecomunicatii si National Security Agency (NSA) pentru monitorizarea cetatenilor . De asemenea pentru tortura practicata de CIA .

Nelson A. Rockefeller

Nelson Aldrich Rockefeller ( 1908 – 1979 ) , fost US Vice President, fost Governor of New York , nume greu in Council on Foreign Relations si Trilateral Commission . Membru Casque and Gauntlet , Phi Beta Kappa si Psi Upsilon .In 1956 a creat Special Studies Project ( finantat de Rockefeller Brothers ) pentru care l-a recrutat ca director pe Henry Kissingersi pe “ luminatii “ Edward Teller, parintele bombei cu hidrogen , John Gardner ( presedintele Carnegie Corporation ) si greul din presa Henry Luce . De asemenea pe fratii sai Laurance si John D. 3rd

Participant intruniri Bilderberg Group si Bohemian Grove.
Intr-un articol intitulat “O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962 , a scris :

“ Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala. “

Iata in continuare activitatile si membrii familiei Rockefeller care se ocupa sau s-au ocupat de ele :

1 ) Council on Foreign Relations – David Rockefeller , David Jr., Nelson A. Rockefeller , John D. Rockefeller 3rd , Jay Rockefeller , Peggy Dulany Rockefeller , Rockefeller Foundation, Rockefeller Brothers Fund.

2 ) Trilateral Commission – David Rockefeller , Rockefeller Brothers Fund.

3 ) Bilderberg Group – David Rockefeller , John D. IV.

4 ) Asia Society – John D. Rockefeller 3rd , John D. IV, Charles, David Rockefeller .

A fost fondata in 1956 de John D. Rockefeller III avand scopul promovarii prieteniei si intelegerii intre popoarele , intre liderii si institutiile Asiei si SUA si al implementarii noilor idei in politica , afaceri , educatie , arta si cultura .

Co sponsorizeaza US-Asia Update Roundtable Series la Council on Foreign Relations

A cooptat si Bill & Melinda Gates Foundation ( care s-a mai alaturat familiei si in programele de promovare a avortului ) . American International Group (AIG) a fost in 2006 unul din sponsorii majori . Evident si Rockefeller Foundation si Rockefeller Brothers Fund . Un suport special vine din partea personalitatilor Kofi Annan, Henry Kissinger , Rupert Murdoch

Chairman of the executive committee este Richard Holbrooke , un vechi asociat al familiei .

Corporatii finantatoare :

American International Group , corporatie membra Council on Foreign Relations

Citigroup , corporatie membra Council on Foreign Relations

Coca-Cola , corporatie membra Council on Foreign Relations

Merrill Lynch , corporatie membra Council on Foreign Relations

Morgan Stanley , corporatie membra Council on Foreign Relations

Pfizer , corporatie membra Council on Foreign Relations

Sony , corporatie membra Council on Foreign Relations

American Express , corporatie membra Council on Foreign Relations

Boeing ,corporatie membra Council on Foreign Relations

ExxonMobil , corporatie membra Council on Foreign Relations

IBM, corporatie membra Council on Foreign Relations

JP Morgan Chase , corporatie membra Council on Foreign Relations

Merck , corporatie membra Council on Foreign Relations

Time Warner, corporatie membra Council on Foreign Relations

Jay Rockefellerimpreuna cu fiul sau sunt greii actuali ai Asia Society .
Presedinte al Rockefeller Brothers Fund ( 1940 – 1956 ) si Rockefeller Foundation .

In 1967 creaza Asian Cultural Program pentru incurajarea schimburilor culturale dintre extremul orient si vestici .

La initiativa sa se creaza Lincoln Center ( Chamber Music Society of Lincoln Center, Film Society of Lincoln Center, Jazz at Lincoln Center, Juilliard School, Lincoln Center Theater, Metropolitan Opera, New York City Ballet, New York City Opera, New York Philharmonic, New York Public Library for the Performing Arts, School of American Ballet si Lincoln Center for the Performing Arts, Inc. ) , careia ii devine presedinte si pe care o finanteaza masiv .

Population Council

Cu toate ca a fost controversat , avandu-si radacinile in miscarea “ eugenie “ , consiliul si-a vazut linistit de treaba , devenind cu timpul un gigant in domeniu cu ramificatii in peste 60 de tari . Cel mai important obiectiv al sau este family planning .

Primul presedinte al ei a fost eugenistul apropiat familiei , Frederick Osborn , autorul Preface to Eugenics ( 1940 ), liderul American Eugenics Society si unul din fondatorii Pioneer Fund. Acesta scria in 1968 : “ Scopurile eugenie ar trebui realizate sub alte denumiri decat eugenia “ .

Apoi presedintele Nixon a infiintat Commission on Population Growth and the American Future , cunoscuta ca Rockefeller Commission cu Rockefeller presedinte . Presedintele Nixon a dat o importanta mare acestor comisii , creand cadrul legislativ adecvat functinarii lor dar si pentru punerea in practica a hotatarilor luate de acestea . Se considera de neacceptat realizarea previziunilor ca in 2013 populatia SUA sa ajunga la 400 milioane ( daca se continua ritmul de atunci al cresterii demografice ) .

Ca modalitati importante avute in vedere pentru mentinerea unui numar constant al populatiei se aflau :

Legalizarea avortului prin ABSORTIE

Educatia sexuala in scoli

Equal Rights Amendment – suport financiar masiv .

Iata preocuparile acestui stricator de valori crestine si umane , Equal Rights Amendment :

NOW and Abortion Rights/Reproductive Issues ( avorturi )

NOW and Lesbian Rights .
Council of the Americas a fost fondata in 1965 ca organizatie de afaceri pentru promovarea comertului liber , al democratiei si al pietei libere pe intreg cuprinsul continentului american de nord si de sud . Membrii ei din SUA sunt inclusiv mari corporatii cu interese de afaceri in America Latina , presedinti , ministrii , banci centrale , politicieni , afaceristi si finantisti .

Consiliul a fost un suporter si un instrument in conceperea North American Free Trade Agreement (NAFTA) si Central American Free Trade Agreement (CAFTA), ambele promovate puternic de David Rockefeller .

Principalele corporatii membre :

American International Group

Chevron

Citigroup

Coca-Cola

Exxon Mobil

Ford

GE

General Motors

IBM

Johnson & Johnson

JP Morgan Chase

Kissinger McLarty Associates

McDonalds

Microsoft

Pfizer

Phillip Morris

Shell International

Time Warner

Toyota

Wal-Mart.
Group of Thirty – Rockefeller Foundation.

Group of Thirty este un grup select fondat in 1978 la initiativa Rockefeller Foundation, format din lideri finantisti , capi ai gigantilor bancari privati sau ai bancilor centrale si academicieni , ce studiaza solutiile optime economice si financiare necesare precum si impactul lor asupra publicului si sectorului privat . Aria de interes include schimburi valutare mondiale , tranzactionari , transferuri , capital markets international , institutii financiare internationale , banci centrale , macroeconomie . Brookings Institution – John D. Rockefeller, Jr.

Brookings Institution este unul din cele mai vechi think tanks americane ( 1916 ) specializat pe stiinte sociale , economie , politica , guvernare , politica externa , economie globala si dezvoltare . A contribuit la crearea United Nations, Marshall Plan, Congressional Budget Office .

Finantari enorme au venit din partea Rockefeller si Ford Foundations .
In 2006 au fondat John L. Thornton China Center , un foarte important centru de cercetare al politicii chineze , avand si sprijinul fostului President si COO al Goldman Sachs , John L. Thornton . Urmeaza deschiderea Brookings-Tsinghua Center la Tsinghua University in Beijing si Brookings Doha Center in Qatar in lumea musulmana .
Peterson Institute ( Institute for International Economics ) – David Rockefeller .

Peter G. Peterson Institute for International Economics (Peterson Institute) este un think tank focalizat pe economie internationala fondat in 1981 . Chairman este Peter G. Peterson , chairman al Council on Foreign Relations si fost United States Secretary of Commerce .
Institute for Pacific Relations – John D. Rockefeller, Jr. si Rockefeller Foundation

Interesul familiei in zona China , Orientul Indepartat , Pacific a fost major inca de la inceputul secolului 20 . Ca si al ELITELOR de altfel . Dupa al doilea razboi mondial , Rockefeller influenteaza decisiv dezvoltarea Japoniei sfatuind liderii ei importanti .

Institute of Pacific Relations (IPR) a fost creata in 1925 ca un soi de forum de discutii al problemelor si relatiilor dintre Rusia , China , Japonia , Australia si a altor 10 tari din regiune . O influenta determinanta asupra ei au avut-o John D. Rockefeller, III si Abby Aldridge Rockefeller . Iar finantari majore au venit din partea Rockefeller Foundationsi Carnegie Foundation . Acest organism a avut stranse legaturi cu The Inquiry . The Inquiry a fost un grup de studiu creat in 1917 de presedintele Woodrow Wilson . Formal , in fapt de Edward Mandell House ( 1858 – 1938 ) sfatuitorul sau apropiat , persoana ce a avut o enorma influenta asupra sa . Membrii ei , in cadrul American Commission to Negotiate Peace au fost la Paris Peace Conference in 1919 umbra presedintelui Wilson . Pe vremea aceea Time magazine ii numea “ gasca straina si pestrita , o banda de elite aventuriere “ .

Cat de bine au studiat problemele zonei stim din evenimentele petrecute in timpul celui de al doilea razboi mondial si dupa . Intrega activitate a IPR a dovedit simpatii comuniste in zona . Frederick Vanderbilt Field ( 1905 – 2000 ) , unul din personajele importante ale Institute of Pacific Relations , a fost un suporter al atat de multor organizatii comuniste incat se considera el insusi un soi de membru al acestei miscari internationale .
United Nations Association – David Rockefeller .

Rockefeller Foundation

A fost creata in 1913 de John D. Rockefeller (“Senior”) , si este una din cele mai influente fundatii private mondiale . In 1917 chairman devine John D. Rockefeller, Jr. , alti membri marcanti fiind C. Douglas Dillonsi Henry Kissinger. Actuala presedinta a fundatiei este Judith Rodin , director Citigroup .

S-a implicat in timpul primului razboi mondial , mai ales prin omul lor , canadianul William Lyon Mackenzie King in relatiile industriale .

In anii 1930 incepe o masiva aducere a evreilor bine pregatiti sau cadre universitare din Europa . Desi aveau mijloace financiare sa scoata toti evreii , n-au facut-o insa …

A finantat si Peking Union Medical College , a carui denumire a fost schimbata in timpul revolutiei culturale in “Capital University of Medical Sciences” dar care a revenit la vechiul nume in 1979 .

Mii de oameni de stiinta din intreaga lume au lucrat pentru ei in vaste si foarte importante programe :

Council on Foreign Relations (CFR), notabil War and Peace Studies ( 1939 – 1945 ) care a sfatuit US State Department si guvernul in planurile strategice si de perspectiva .

Royal Institute of International Affairs (RIIA) din Londra .

Carnegie Endowment for International Peace , diplomatic training program .

Brookings Institution

World Bank , finantarea training-ul oficialilor straini in cadrul Economic Development Institute .

Harvard University , Center for International Affairs

Yale University , Institute of International Studies

Princeton University , Office of Population Research;

Columbia University , Russia Institute;

University of the Philippines, Los Baños , College of Agriculture si construirea unui centru pentru studentii straini

Library of Congress

Bodleian Library , Oxford University

Population Council

Social Science Research Council

National Bureau of Economic Research.

Kokuritsu Kōshū Eisei-in in Tokyo (1938);

Group of Thirty

A suportat multe programe ale Natiunilor Unite , intre care si First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999 . A creat modele pentru World Health Organization , National Science Foundation , National Institute of Health .

A sustinut campanii de vaccinari , a finantat stiinte sociale , institutii culturale internationale .

A declansat si finantat Green Revolution , reforme in agricultura pe plan mondial , introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii , hibridizari , modificari genetice . A cooptat in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation .Alger Hiss ( 1904 – 1996 ) , membru Phi Beta Kappa , reprezentant New Deal in 1933 , director OSPA, executive secretary la Dumbarton Oaks Conference, ce a finalizat planurile pentru organizarea United Nations.

In 1945 este membru al delegatiei americane la Yalta Conference . In 1945 este secretar general al United Nations Conference on International Organization (the United Nations Charter Conference) . Mai tarziu devine Director plin al Office of Special Political Affairs.

In 1946 devine presedinte al Carnegie Endowment for International Peace , pana in 1949.
John Foster Dulles

John Foster Dulles ( 1888 – 1959 ) , U.S. Secretary of State sub President Dwight D. Eisenhower , 1953 – 1959, fratele directorului CIA Allen Welsh Dulles .

In 1918 este consilier in delegatia americana de la Versailles Peace Conference ajutandu-l pe unchiul sau , viitorul secretar de stat Robert Lansing , apoi membru al War Reparations Committee .

Devine partener al firmei internationale de avocatura Sullivan & Cromwellcare a facut afaceri cu regimul nazist, Dulles fiind un suporter al lui Hitler .

In 1945 participa la San Francisco Conference consiliindu-l pe Arthur H. Vandenberg si ajutand la pregatirea United Nations Charter . A fost delegat american United Nations General Assembly 1946, 1947 si 1950.

Ca secretar de stat si-a adus un aport considerabil la consolidarea NATO .

In 1953 , impreuna cu fratele sau , in cadrul Operation Ajax , l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sah Mohammad Reza Pahlavi .

Chairman si cofondator al Commission on a Just and Durable Peace of the Federal Council of Churches of Christ in America ( National Council of Churches ), Chairman of the Board for the Carnegie Endowment for International Peace, Trustee of the Rockefeller Foundation1935 – 1952, membru fondator Council of Foreign Relations. Prieten apropiat al familiei Rockefeller .
Dwight D. Eisenhower

Dwight David “Ike” Eisenhower ( 1890 – 1969 ) , mason, President of the United States 1953 – 1961 , general armata SUA , comandant suprem al trupelor aliate din Europa in timpul celui de al doilea razboi mondial , comandant suprem NATO in 1951 .

Ca presedinte , a facut din dezvoltarea armelor nucleare o prioritate . Bill Clinton

William Jefferson Blythe III( 1946 – ) , participant Bilderberg Group , fost US President, 1993 – 2001 , membru Council on Foreign Relations , membru Trilateral Commission, membru Bohemian Grove , a autorizat bombardamentele asupra Serbiei ( sa ne amintim ca in zi Sfanta de Pasti , americanii scriau pe bombe “ Paste Fericit “ ) . In colegiu a intrat in fratia Alpha Phi Omega si mai apoi in Phi Beta Kappa. De asemenea a devenit membru al Ordinului DeMolay si al Kappa Kappa Psi . Prieten cu familia Rockefeller.

Citat Bill Clinton :

“ Nu trebuie sa fim chiar atât de fixati în dorinta noastra de a pastra drepturile americanilor. “

Hillary Clinton

Hillary Diane Rodham Clinton( 1947 – ) , participanta Bilderberg Group , US Senator, candidata prezidentiale 2008, viitoare Secretary of State in administratia Obama, participanta World Economic Forum, Salzburg Global Seminar si Renaissance Weekend. Membra Democratic Leadership Council , membra Trilateral Commission , membra Council on Foreign Relations . A intrat de mica in CASTA politicienilor , ajutandu-l pe guvernatorul Nelson Aldrich Rockefellerin campania republicana .

Intr-o actiune pro avort din timpul campaniei ei electorale a spus ( referitor la o vizita in Romania ) :

„ Atat de multi copii au fost abandonati si lasati in orfelinate incat, din pacate, aceasta a dus la o epidemie de SIDA“ .
Henry Kissinger

Henry Kissinger ( 1923 – ) , evreu, participant Bilderberg Group , Secretary of State, 1973 – 1977 . Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project ( unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller ) . Participant activ Trilateral Commission. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09. , fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ). Membru Bohemian Grove

In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale , formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala .

A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord .

Tot el mai spunea in 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

“ Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “

A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.

Iar la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

“ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ “ NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger. Din delegatie mai faceau parte: George Schultz, Robert Rubin, Thomas Graham, fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.

Delegatia americana face parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s