Masonii Uniunii Europene s-au reunit cu liderii Masoneriei din Europa. Ce va urma ?

Image   Citez o știre de pe un site masonic: În data de 5 noiembrie 2013 a avut loc reuniunea anuală a liderilor Uniunii Europene cu liderii Masoneriei din Europa. La reuniune a participat José Manuel Barroso (Preşedintele Comisiei Europene), Herman Van Rompuy (Preşedintele Consiliului European), László Surján (Vicepreşedintele Parlamentului European) şi Mari Maeştri din Germania, Belgia, Franţa, Ungaria, Portugalia şi Grecia. Cititi și

Uniunea Europeană – opera francmasoneriei

Citez o știre de pe un site masonic ca să vedeti cât de mare este această organizatie mafiotă: 7 decembrie a avut loc Ceremonia Masonica de sărbătorire a primului secol de existenţă al Marii Loji Naţionale Franceze. La această ceremonie au participat Marile Loji din: Israel şi Spania (delegaţiile au fost primite în aplauze), Brazilia (17 Mari Loji, plus Marele Orient al Braziliei), Statele Unite (Arizona, Washington D.C., Maryland), Peru, Cuba, Canada (Ontario), Venezuela, Italia, Benin, Senegal, Togo, Portugalia, Coasta de fildeş, Gabon, China, Turcia, Ungaria Azerbaijan, Mauritius, Niger, Armenia, Camerun, Djibouti, Congo, Andorra, Maroc, Slovenia, Moldova, Guineea, Croaţia, Burkina Faso, Rusia şi Albania. De asemenea, au participat şi reprezentanţii Conferinţei Mondiale a Marilor Loji, Confederaţiei Masonice Inter-americane, Marelui capitol American şi Royal Arch din America.

Marele Maestru Servel a mulţumit Marilor Loji care sunt alături de GLNF, vorbind în discursul său şi despre eforturile depuse anul trecut. Marii Maeştri din Spania, Israel şi Washington D.C. au vorbit despre susţinerea GLNF.
Image
GLNF a recăpătat recunoaşterea Marilor Loji din Portugalia, Ontario (Canada) şi Pennsylvania. Marea Lojă a Turciei susţine şi ea, cu putere, GLNF, anunţând că nu va recunoaşte nicio soluţie care nu va fi acceptată de GLNF.

Image  Un site masonic confirmă că mandela era un veritabil mason. CitezL: La ceremonia lui Nelson Mandela au participat numeroşi şefi de stat şi de guvern, precum şi Francmasoni. Nelson Mandela a fost membru al mai multor Ordine, dar şi al Ordinului Masonic (28 iunie 1990).
Wow ! Omul era membru la mai multe ordine…

FRANCMASONERIA  O GIGANTICA CONSPIRATZIE SATANICA MONDIALA

       Viata nu este ceea ce vrea societatea sa fie si nu poate fi inchisa la infinit intr-o structura arbitrara si rigida de catre scoala, familie, societate. Iesirea din aceste lanturi rigide se face prin evolutie spirituala, prin ridicarea nivelului de constiinta, prin dorinta fiecarei fiinte umane de a se autodepasi si de a nu mai accepta sa fie o fiinta gandita si manipulata prin presa, radio si televiziune, de o mana de oameni avizi dupa putere care alcatuiesc tagma ganditorilor – tagma ce ii manevreaza pe cei care se lasa ganditi…

        Aceasta mana de oameni avizi dupa putere este formata din conducatorii secreti ai unei organizatii tainic malefice numita FRANCMASONERIA.

    Image    Francmasoneria este o organizatie secreta oculta, o conspiratie mondiala cu orientare tainic malefica (singura organizatie politica care utilizeaza in scopuri malefice energiile subtile ale naturii) ce actioneaza din „umbra” urmarind sa manipuleze in mod malefic oamenii acestei planete si sa instaureze pana in anul 2050 o asa-zisa Noua Ordine Mondiala, care in realitate este noua dezordine a lui Lucifer, prin care sa domine intreaga planeta. Acest plan malefic, de a instaura o asa-zisa noua ordine mondiala de pe urma careia sa profite o mana de oameni care se inchina diavolului apartine Francmasoneriei. Viitorul Dictator Mondial, Anticristul, este Francmasoneria care utilizeaza tehnici subtile de magie neagra, incheie tratate (a se vedea cel de la Malta), stabileste ierarhii intre state si puteri militare, intervine politic, organizeaza blocade economice si de orice tip asupra tarilor care isi apara independenta amenintata si adesea ocupa teritorii si tari, nu se da in laturi de la nici o faradelege, iar in final, cand stapaneste un obiectiv, vorbeste de democratie si de drepturile omului pe care le apara in vorbe si le incalca in fapte.

         Iata ce spune in acest sens masonul David Rockefeller: „Suntem in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora potrivita si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala”.

         Noua Ordine Mondiala (condusa din umbra de Francmasonerie in S.U.A. prin sistemul bancar Rotschild/ Rockefeller) a anulat toate drepturile americanilor garantate constitutional: libertate, sanatate si ffericire.

         Pentru a inrobi America francmasonii aveau nevoie de cantitati enorme de aur. Astfel, in 1917 Francmasoneria, prin Rothschild, a finantat Revolutia bolsevica, ca sa fie omorati si jefuiti anumiti oameni foarte bogati din Rusia. Cu aurul si banii furati, francmasonii au pus la cale prin oamenii lor (bancherii internationali) depresiunea economica din anii ’30 si apoi au cumparat bancile si companiile americane la preturi infime, ceea ce le-a sporit puterea si influenta asupra economiei si politicii americane.

         Mai intai, folosindu-se de companii foarte puternice, francmasonii au determinat vanzarea unor cantitati importante de marfuri. Aceste vanzari erau „regizate” si se faceau intre marile companii francmasone, determinandu-se voit o scadere rapida a pretului marfurilor. Astfel, intr-un timp foarte scurt s-a creat o panica generala si situatia investitiilor a devenit din ce in ce mai nesigura. In aceste conditii, investitorii au inceput sa vanda din ce in ce mai putin si in deficit. Datoriile au devenit inevitabile, investitorii fiind nevoiti sa faca imprumuturi cu dobanzi nefavorabile, ceeea ce leva agrava situatia si mai mult. In sfarsit, banci ca J.P.Morgan si Guaranty Trust, amandoua controlate din umbra de Francmasonerie, posedau debitele (datoriile) facute de toti investitorii in prag de faliment.

         Bancherii masoni au devenit astfel, in mod legal, „stapani de sclavi” din punct de vedere financiar. Cand oamenii au fost nevoiti sa-si vanda pamanturile si sa-si bage averea in afaceri pentru a acoperi datoriile pe care le aveau, bancherii au cumparat aceste pamanturi „pe nimic”!

         Crescand posesiunile bancherilor masoni, a crescut si puterea acestora asupra economiei S.U.A. In aceste conditii datoriile au devenit cel mai eficient mod de a implementa aceasta „sclavie fara lanturi”.

               Comisia Trilateral sau Guvernul Mondial din umbra

         Comisia Trilateral a fost constituita in 1973 de catre reprezentantul de seama al Francmasoneriei, bancherul de talie internationala David Rockefeller.

         De asemenea, grupul Bilderberg este similar Comisiei Trilateral prin faptul ca este fondat si condus in mare masura de francmasonul Rockefeller, fiind format din bancheri internationali, industriasi, magnati, academicieni si oameni politici care au aderat la francmasonerie. Scopul acestor doua organizatii masonice este de a manipula popoarele, guvernele si economiile tuturor natiunilor astfel incat acestea sa serveasca interesele bancilor multinationale si ale corporatiilor. (Nu este intamplator faptul ca bancile, care sunt institutii masonice, se dezvolta atat de mult pana si in saracia din Romania! Prin diabolicul sistem bancar oamenii sunt transformati in sclavi datorita dobanzilor si datoriilor mari pe care le au de platit si care sunt calculate astfel incat omul sa munceasca toata viata ca sa le achite!)

         De asemenea, este necesar sa precizam ca aceste doua grupuri masonice sunt conduse de Rockefeller dupa niste principii marxiste inspirate din cartea profesorului Zbigniew Brzezinski, de la Universitatea Columbia.

         Unul din scopurile principale ale Comisiei Trilateral este sa „plaseze” presedinti masoni, formati de Trilateral, la Casa Alba.

         Astfel, in 1973, Rockefeller si Brzezinski au selectat o mana de liberal – democrati binecunoscuti si cativa republicani care doreau sa coopereze si sa serveasca interesele Comisiei Trilateral. Pentru a crea un echilibru, cu caracter local, Rockefeller a invitat si pe guvernatorul de orientare democratica Jimmy Carter – pe atunci obscur – sa faca parte din comisie.

         Rockefeller avea de mult legaturi cu francmasoneria locala din Atlanta. De fapt, o mare parte din investitiile personale ale lui Rockefeller s-au focalizat asupra proprietatilor imobiliare din Atlanta. David Horowitz considera ca: „Atlanta este Centrul Rockefeller de Sud”. (Acum putem sa intelegem mai bine de ce loja masonica B’nai B’rith a urmarit sa medieze la Atlanta problemele minoritatii ungare din Romania!)

         Guvernatorul Floridei, Reuben Askew, a fost de asemnea selectat pentru a servi Comisiei Trilateral si era vazut, ca si Carter, un posibil candidat la presidintie. Brzezinski spunea: „Era o competitie stransa intre Carter si Askew, dar noi am fost impresionati de faptul ca Jimmy Carter a deschis bunuri de comert in Atlanta, Bruxell si Tokyo, iar acest lucru se potrivea perfect cu planurile Comisiei Trilateral”.

         In 1976, atat Carter cat si Askew si-au depus candidatura, dar, datorita intereselor lui Rockefeller, Carter a primit un impuls in plus. Din acel moment totul era ca si facut (poporul american trebuia „sa joace dupa cum i se canta”).

         Goldwater spunea: „Rockefeller si Brzezinski l-au gasit pe Carter ca fiind candidatul lor ideal. Ei l-au ajutat sa castige nominalizarea din partea Democratilor si presidintia!”.

          Primul presedinte format de Trilateral si instalat in 1976 la Casa Alba a fost Jimmy Carter. Pentru a realiza acest lucru, Trilateral a folosit puterea financiara a bancherilor din Wall Street, influenta academicienilor care au aderat la francmasonerie, pe cei care controlau mass-media, membrii C.R.E. (Consiliul pentru Relatii Externe).

          Francmasoneria a urmarit in timpul campaniei electorale sa faca din Jimmy Carter un tip popular, un om al poporului care nu avea nici o legatura cu afacerile murdare si criminale ale Francmasoneriei si care va apara Constitutia Statelor Unite si drepturile poporului american!

          In realitate insa Jimmy Carter, „Omul pe calul alb” al Comisiei Trilateral, a avut in „spate” puterea Comisiei T, banii murdari ai Francmasoneriei, croindu-si astfel drum spre functia de presedinte, stabilind o administratie complet Trilaterala, numind masoni in posturi politice cheie si urmand interesele Comisiei Trilateral „pana in panzele albe”.

         Asa s-a intamplat cu aproape toti presedintii americani, inclusiv cu actualul presedinte.

         Deoarece, spre deosebire de ceilalti, presedintele John F. Kennedy nu a fost de acord cu modul criminal in car actionau francmasonii, acestia l-au asasinat public in complicitate cu serviciul secret C.I.A. si cu F.B.I.-ul, care la randul lor sunt manipulate de Francmasonerie!

               Noua Ordine a Lumii

         Astfel, fiecare noua generatie s-a apropiat tot mai mult de diabolica „Noua Ordine a Lumii”, o lume in care cetatenii sunt chiriasi, costul vietii lor intotdeauna depaseste veniturile, sunt intentionat tinuti in ignoranta. O lume in care industria farmaceutica, alcoolul, tutunul, drogurile sunt promovate, ca sa-i imbogateasca pe bancherii masoni si sa-i mentina bolnavi (usor de exploatat) pe oamenii acestei planete, o lume in care incercarile de scapare sunt observate electronic si numarate economic!

         Diabolica Noua Ordine a Lumii este astfel conceputa de Francmasonerie, incat oamenii (de la mic la mare) trebuie sa munceasca foarte mult, banii (in occident) sa le ajunga doar pentru a plati ratele de la casa, masina, asigurari sociale si pentru a manca bine (ca sa poata munci bine!). Astfel, omul occidental este ca un robot care se duce la servici, vine acasa obosit, mananca, sta intr-o stare pasiva (receptiva) la televizor (unde este sugestionat dupa cum vor conducatorii „Noii Ordini”) si se culca apoi, ca sa fie odihnit dimineata, cand pleaca din nou la servici!

        Asa se intampla an dupa an, oamenii sunt din ce in ce mai mult programati, manipulati(exploatati), ei nu mai au timp, curaj, energie, forta launtrica sa se cunoasca cu adevarat, sa urmareasca sa fie cu adevarat fericiti, sa afle care-i sensul vietii, sa doreasca sa devina intelepti, sa evolueze spiritual.

        Ramanand in aceasta stare de ignoranta si robotizare, oamenii „Noii Ordini” pot fi foarte usor exploatati, prostiti de planurile malefice ale Francmasoneriei.

        Ca urmare a faptului ca Francmasoneria genereaza pe plan mondial, in mod premeditat, un haos general, asistam (multi dintre noi complet debusolati) la evenimente cutremuratoare.

        Frauda a devenit, dupa cum o numeste U.S.News & World Report, „o orgie a crimei economice”. In Statele Unite, numai fraudele din domeniul ingrijirilor medicale au o valoare cuprinsa intre 50 si 80 de miliarde de dolari in fiecare an.

        Din nefericire, furtul la nivel guvernamental a devenit ceva obisnuit si este tipic pentru modul de a actiona al Francmasoneriei.

Cum observa Gary Edwards, presedintele Centrului Resurselor Etice, avem „o societate care de multe ori sarbatoreste necinstea”. El explica: „Facem eroi din ticalosi, din politicieni corupti, din oameni de afaceri care fura guvernul si scapa cu fata curata!”

        Bob Herbert scrie: „Un mare numar de pusti au imbratisat cu entuziasm ideea de a ucide cu arma o alta fiinta umana fara nici un motiv, doar ca sa se distreze! Ucigasilor tineri nu le trebuie mult ca sa ucida.”

Conform unor statistici facute: „Astazi cultura ce infloreste in centrele comerciale si pe culoarele scolilor, influentata puternic de mass-media (manipulata intentionat diabolic de francmasonerie), domina viata adolescentilor. Apoi urmeaza familia. Mass-media este cea mai puternica voce care se face auzita in viata celor tineri. Noua ordine a lumii urmareste sa realizeze o depresiune economoica mai mare ca cea din anii ’30(scaderea valorii dolarului si inlocuirea lui ca moneda internationala intr-un timp foarte scurt, in asa-zisa „Europa Unita” fara frontiere este o noua si diabolica actiune a Francmasoneriei) in urma careia oamenii vor fi si mai mult supravegheati, hartuiti, exploatati in interesul Francmasoneriei. Folosind armele, amenintand perfid pe toata lumea, infricosand pe cei slabi, Noua Ordine Mondiala a lui Satan, realizata prin Francmasonerie, a reusit sa-si subordoneze O.N.U. si sa o tarasca in cele mai murdare actiuni sub asa-zisul steag sfant al dreptatii, al suveranitatii popoarelor, al respectarii drepturilor universale pentru fiecare om.

           Treptat lumea cade si mai mult sub cizma murdara a Francmasoneriei, iar aceasta organizand revolutii si razboaie locale (ceea ce s-a intamplat in fosta Yugoslavie), supune natiuni, dezmembreaza state, si in final pregateste amanuntit crearea unei singure puteri (a diavolului), statele mici si mijlocii disparand fara urma in asa-zisa Noua Ordine Mondiala.

           Ceea ce este uluitor este faptul ca mari personalitati ale lumii au fost ademenite si sunt folosite cu succes de Francmasonerie.

           Francmasonul Robert Muller, subsecretar la O.N.U. timp de patru ani, a declarat ca un „majordom” (un spirit satanic care-l conduce) i-a spus ca pana in anul 2050 ; desi acum, mai mult ca niciodata, lupta lor ia forme din ce in ce mai hidoase si mai crunte cu fiecare zi care a trece; n.m.).

            Francmasoneria urmareste tainic crearea unui guvern mondial „democratic” subordonat si manevrat din umbra de Satan. Prin eforturile Francmasoneriei de a uni tarile Europei in Uniunea Europeana nu se urmareste decat desfiintarea tarilor si a popoarelor si formarea unui conglomerat de populatii in permanenta vrajba si usor de stapanit. Francmasoneria este, aparent, foarte preocupata de organizarea si ierarhizarea statelor in Uniunea Europeana. Totul este teatru si demagogie deoarece adevaratul scop final al acestei organizatii malefice este: stapanirea lumii de catre Satan.

          Se lasa impresia ca O.N.U. este organizatia care in mod democratic cauta sa rezolve toate problemele vitale pentru statele care au aderat la ea. O.N.U. a fost printre primele organizatii care au fost cucerite de Noua Ordine si in prezent sub egida ONU sunt cel mai grav incalcate drepturile omului: razboaie de cotropire, eliminarea unor personalitati nedorite, se desfac tari, popoare intregi cunosc rigorile unor deplasari etnice fortuite, etc.

            Prin O.N.U. se stimuleaza criza politica mondiala, care capata caracter acut, si se dirijeaza prabusirea sistemului mondial existent dupa cel de-al doilea razboi mondial.

             David Spaugher, conducatorul noii religii mondiale create de Francmasonerie- „New Age” -, a spus: „Nimeni nu va intra in Neu Age daca nu se va inchina lui Lucifer!” „New Age”- religia in Noua Ordine Mondiala – folosetste cu precadere arma psihica ca sa influenteze subtil si perfid si sa puna stapanire pe subconstientul oamenilor.

             Analistul american Dwight Kinman a publicat un studiu in care se arata ca exista o asa-zisa „elita” a puterii numita „Ordinea”, care are marele plan diabolic: statul planetar.

            Autorii planului detin cele mai inalte pozitii in guverne, banci, industrie, printre acestia fiind inclusi presedinti, prim-ministri ai celor mai mari natiuni ale globului.

           „Cupola” este formata din 13 persoane care se inchina diavolului. Acesti 13 francmasoni care considera ca conduc lumea (dar de fapt ei sunt condusi si manipulati de planurile satanice) urmaresc crearea unei puternice crize financiare care va determina foamete, somaj, prostitutie, colonizarea tarilor mici si mijlocii, nesiguranta zilei de maine.

           Sistemul bancar, aflat in mainile Francmasoneriei, va conduce lumea astfel incat saracia sa fie din ce in ce mai acuta, iar fiecare individ sa fie atent supravegheat pe sisteme computerizate.

           https://i2.wp.com/doylestownmasons.org/wp-content/uploads/2012/12/american-freemasons-tabbert.jpg Daca francmasonii constata ca au de a face cu oameni integri, care nu se lasa manipulati si care demasca actiunile lor malefice, atunci folosesc tot felul de mijloace coercitive, de intimidare si defaimare: concedierea si lasarea familiei fara mijloace de trai, amenintari, actiuni teroriste asupra locuintelor respectivilor sau chiar „sinuciderea” acestora(metoda devenita celebra sub numele de „sindromul Forrestal”, dupa numele fostului ministru al apararii al SUA James Forrestal, sinucis intr-un sanatoriu pentru ca stia prea multe), etc. In Francmasonerie sunt atrase personalitati din toate domenile, dar in special oameni cu inalte functii politice. Acestia sunt abili pacaliti de catre francmasoni, care le promit sustinerea in realizarea intereselor pe care le au, posesia unor mari sume de bani si obtinerea de foarte multe favoruri.

          Realitatea este de fapt alta: in mod diabolic, Francmasoneria se foloseste un timp de acesti oameni dandu-le senzatia ca ii ajuta in realizarea intereselor lor si apoi, cand este necesar sa fie gasit un „tap ispasitor”, fara nici un scrupul, conducatorii secreti ai francmasoneriei ii sacrifica fara a ezita nici o clipa pe cei care au fost de fapt niste simpli pioni in mainile Francmasoneriei(asa cum s-a intamplat si cu Ceausescu!).

           Francmasoneria are o ierarhie precisa: unitatile in care sunt grupati membrii ei se numesc loje. In fruntea fiecarei loje se afla un asa-zis „venerabil’, ajutat de un consiliu. Mai multe loje formeaza o mare loja, condusa de un asa-zis „mare maestru”, inconjurat de venerabilii lojelor componente. Exista ritualuri de initiere ai caror simboluri variaza de la gradele inferioare, unde se prezinta o fata umanitara a Francmasoneriei, complicandu-se apoi si schimbandu-se cu totul la gradele superioare, in special la primirea gradelor 18 si 33; spre a corespunde scopului malefic al Francmasoneriei si mijloacelor cunoscute numai membrilor acestor grade superioare si a celor absolut secrete. Din pacate atat marea masa a oamenilor, cat si francmasonii care ii manipuleaza si au senzatia ca  (pana in 2050; n.m.) vor impune o noua ordine internationala (care nu este la unison cu Armonia Divina) nu-si dau seama ca se indreapta cu pasi repezi spre autodistrugere! Noua ordine economica pe care doreste sa o impuna Consiliul Europei (care este controlat de francmasoni), faptul ca una din conditiile de intrare a Romaniei in Uniunea Europeana este sa legifereze homosexualitatea , precum si masinatiile malefice ale Francmasoneriei de a-i modela pe oamenii acestei planete in rau (emisiuni la radio si TV care promoveaza violenta, crima, homosexualitatea, alcoolul, tigarile, cafeaua, etc.) demonstreaza fara nici un dubiu orientarea satanica a Francmasoneriei.

           Treptele Francmasoneriei sunt: Francmasonii cu sort ; Lojele Albastre; Rotary, Lions; Ritul York; Ritul Scotian(1-33); Comunismul; Grand Orient; B’NAI B’RITH; Clubul celor 500; Consiliul celor 33; Consililul celor 13 si as mai putea adauga planurile subtile malefice care conduc cu adevarat Francmasoneria. Un moment important al masoneriei este infiintarea in 1118 la Ierusalim, de catre Hugues de Payus, a Ordinului Templierilor, dupa numele ruinelor templului legendarului rege al iudeilor, Solomon, unde si-au format prima resedinta. Incepand cu anul 1163, toti membrii trebuiau sa jure supunere neconditionata marelui Maestru, avand reuniuni de doua tipuri: secrete si publice. Este stiut faptul ca Ordinul Templierilor a infiintat Masoneria operativa.

           In anul 1315, sapte templieri deghizati in mestesugari constructori au ajuns la Londra si au format prima Mare Loja Masonica Speculativa. Astazi, initierea in gradul 30 din ierarhia masonica aminteste de cavalerii templieri din vremea lui Filip cel Frumos.

          Un alt satelit al Francmasoneriei este Prioriatul Roman al Cavalerilor de la Malta, care a dobandit personalitate juridica in Romania la 21 octombrie 1992. Aceste organizatii tainic masonice urmaresc sa atraga in plasa lor malefica cat mai multe personalitati din Romania: oameni politici, oameni de afaceri, bancheri, specialisti din toate domeniile de activitate, cu scopul de a-i manevra (folosi) in interesele tainic satanice ale Masoneriei.

          Din buletinele informative de seara si de noapte ale canalului de televiziune „EuroNews” din 26 octombrie 1994 a reiesit ca Regele Cioaba (care conducea o comunitate de 400000 de romi) era singurul tigan primit in acest ordin format de cruciati la Ierusalim in 1118. Cunoscand modul pervers in care Francmasoneria ii foloseste pe unii dintre membrii sai (pioni pe care ii manipuleaza, exploateaza si apoi ii sacrifica) ne dam usor seama ca aceasta organizatie satanica urmareste sa se foloseasca de autoritatea pe care o are. Ordinul Cavalerilor de la Malta, Ordinul Templierilor, urmaresc sa racoleze cat mai multi membri in Romania, iar loja masonica americana „B’nai B’rith”, exclusiv evreiasca, cu orientare pro-comunista si cu un formidabil fond de trezorerie urmareste sa medieze problemele minoritatii ungare in Romania! De ce oare aceasta loja masonica evreiasca se amesteca in problemele minoritatii ungare din Romania? Sunt ei oare atat de altruisti (dezinteresati) si vor sa rezolve (din compasiune!!!) problemele noastre sau ale ungurilor? Are ea vreun drept pentru a face acest lucru?

          Pentru orice om care gandeste este evident faptul ca aceasta organizatie malefica (Francmasoneria) se amesteca in problemele politice ale Romaniei pentru a controla si exploata poporul roman!

          La ora actuala intreaga lume este condusa din umbra de Francmasonerie spre o perioada de incertitudini. Astfel, omul de pe strada (ignorant) poate fi folosit foarte usor, manipulat, el nebanuind macar ce viata i se pregateste. Oamenii lucizi si informati realizeaza ca toate evenimentele internationale care se succed cu atata rapiditate sunt dirijate din umbra de un grup diabolic (Francmasoneria – cei 13 care considera ca conduc lumea) ce are ca scop instituirea unui „Guvern al lumii”. Tot haosul care exista la ora actuala pe aceasta planeta (si in special in Romania) a fost si este in continuare dirijat intr-un mod diabolic de Francmasonerie. Intrebarea fireasca pe care si-o poate pune orice om cu simt este: de ce provoaca ei atata mizerie si suferinta? Raspunsul e simplu: datorita faptului ca francmasonii (conducatorii lor in special) se inchina diavolului, sunt sustinuti in aciunile lor de diavol, iar acesta urmareste prin ei sa distruga , sa inraiasca, sa subjuge, sa exploateze, sa se hraneasca cu energia oamenilor de pe aceasta planeta care permit prin comportamentul lor sa fie vampirizati si folositi pana la distrugere de catre planurile satanice. Diavolul si exponentii sai in planul fizic (cei 13 conducatori secreti ai lumii) folosesc cu multa abilitate suprema inselatorie (minciuna) a raului, care este: sa-i faca pe oameni sa creada ca el, raul (diavolul sau cei 13), nu exista!

          In Romania, mai mult decat in orice alta tara, Francmasoneria urmareste sa inrobeasca poporul (initiatii masoni in magie neagra fac chiar ritualuri satanice pentru a adormi (inabusi) sufletul national roman!). Francmasoneria se bazeaza  si pe ignoranta si delasarea multor romani, care pot fi astfel foarte usor manipulati prin presa, radio, televiziune.

         Datorita impactului deosebit de mare pe care televiziunea il are asupra subconstientului marilor mase de oameni, Francmasoneria foloseste emisiunile TV (abil si malefic realizate) pentru a-i manipula si „programa” pe cei ignoranti.

         Omul modern, „homo televisiens”, a devenit dependent de televizor si pierde cel putin trei-patru ore pe zi in fata micului ecran.

         La intocmirea programelor TV, alaturi de specialisti din cele mai diverse domenii de activitate, lucreaza si psihologi care, in conformitate cu planurile malefice ale Francmasoneriei, manipuleaza prin sugestie constiinte, creeaza opinii de masa, influenteaza politic si educational telespectatorii. Prin repetare, prin prezentare in forme atractive imagine – muzica – sunet, prin sugestie, apar in subconstientul telespectatorilor germenii autosugestiei, care actioneaza insidios, permanent si distructiv.

         Astfel, fara sa-si dea seama, telespectatorul se lasa condus, manipulat. Comoditatea preluarii mesajului audio – vizual a facut telespecatatorii sa accepte bucurosi informatii prefabricate subtil malefic, aranjate si decupate, care le capteaza atentia, transformandu-i astfel, din fiinte care ar trebui sa gandeasca in fiinte gandite.

          Francmasoneria urmareste ca prin diverse si atractive jocuri si concursuri sa abata atentia oamenilor de la modul pervers in care urmaresc sa instaureze noua „ordine mondiala” prin care vor sa exploateze oamenii acestei planete.

          In timpul emisiunilor TV abil si atractiv concepute, atunci cand este captata atentia constientului (care ar trebui sa cenzureze informatiile care ajung in subconstient) prin faze, cuvinte, sunete si mai ales prin imagini special alese, se va produce implantarea in subconstient a mesajului urmarit a fi transmis, iar apoi oamenii vor reactiona conform modului in care le-a fost programat subconstientul!

          In fata micului ecran, vrand-nevrand, fiinta umana isi formeaza psihologia de consumator, devine foarte receptiv, iar televizorul va deveni o necesitate (generand boli psihice), asa cum este alcoolul pentru un betiv sau cum sunt tigarile pentru un fumator.

           Libertatea telespectatorului de a alege este limitata, lui i se propun emisiuni special create, avand scopuri prestabilite, fiecare din ele avand un mesaj subtil ales. Un om care vine obosit de la servici este foarte receptiv (pasiv) in fata televizorului, iar psihologia lui este de a prelua fara nici un discernamant mesajul primit.

           Francmasoneria urmareste ca majoritatea filmelor prezentate la televizor sa aiba scene violente, de groaza, care sa genereze perturbari psihice celor care vizioneaza aceste filme. Cu ajutorul televiziunii poti dezinforma, forma opinii gresite, sau chiar impune puncte de vedere politice, economice, sociale, etc. despre un grup de oameni, o societate sau un popor.

            Un astfel de exemplu l-a dat televiziunea britanica, B.B.C., (care este controlata si dirijata de Francmasonerie), prezentand maltratarea lui Mihail Cofariu la Targu – Mures ca fiind o actiune de purificare etnica a romanilor impotriva minoritarilor unguri. Aceasta a fost o actiune mascata, a Francmasoneriei, de „manipulare ordinara” a opiniei telespectatorilor englezi in favoarea Ungariei, pentru a faramita teritoriul Romaniei. Francmasonii urmaresc prin tot felul de actiuni politice sa slabeasca forta poporului roman, ce consta tocmai in unitatea sa.

            Confuza recomandare 1201 este de natura geopolitica. Daca va deveni un document juridic obligatoriu, ea va da satisfactie Francmasoneriei, care este interesata sa dezintegreze Europa.

           O Europa a „Gagauzilor” este mult mai usor de controlat si stapanit decat o Europa a natiunilor! Desi pare incredibil pentru oamenii naivi si superficiali, Consiliul Europei dovedeste inca o data prin recomandarea 1201, prin proiectul de spargere a statelor nationale, ca este o organizatie masonica.

           Recomandarea 1201 poate „Yugoslaviza” Europa Centrala si de Est, fiind o posibila noua Yalta.

           Statele din aceasta zona a Europei (si in primul rand Romania) sunt foarte mult defavorizate de noua „directiva” a Consiliului Europei, acest pseudonim postmodern al Kominternului. Dar cine mai apara Europa natiunilor in fata actiunilor diabolice ale Francmasoneriei,  Daca nu vom intelege aceste aspecte si nu vom actiona cat mai repede si mai eficient impotriva actiunilor malefice ale Masoneriei, vom trai maine intr-o Europa a „Gagauzilor”!

          A afirma ca Romania nu este deloc vizata de si obligata sa respecte recomandarea 1201 datorita prevederilor articolului 11 din recomandare poate fi o mare pacaleala!

          Spun acest lucru pentru ca recomandarea 1201 poate fi un prim pas pentru realizarea planului malefic al francmasoneriei de a faramitza unitatea acestui popor, asa cum de altfel au procedat si in 1940. Nu intamplator francmasonii de la B.B.C. au transmis de mai multe ori fapte deformate despre Romania si despre poporul roman. Daca majoritatea oamenilor ar intelege aceste aspecte, daca s-ar transforma in bine, daca ar evolua spiritual, atunci francmasonii (care genereaza dezastrul din Romania bazandu-se pe ignoranta si rautatea oamenilor) ar fi demascati si n-ar mai putea actiona.

           Romanii ar trebui sa-si aminteasca o zicala romaneasca care spune: „S-a intalnit hotul cu prostul”. Deci, cu alte cuvinte, pentru ca hotul sa poata fura trebuie sa existe prostul care sa accepte situatia de fapt.

           Din aceasta cauza romanii nu ar mai trebui sa se complaca in aceasta situatie, sa ia o atitudine ferma, sa fie vigilenti, sa respinga sistematic raul, sa se transforme in bine, nemaipermitand astfel francmasonilor sa-si bata joc de ei si sa-i manevreze din umbra pentru realizarea scopurilor lor marsave.

           Este necesar sa mentionam ca pentru a-si atinge acest tel francmasonii profita de slabiciunile oamenilor, de nivelul scazut de constiinta al unora dintre ei, de lasitatea lor, de lipsa unui ideal superior pentru marea majoritate a oamenilor, de coruptibilitatea lor morala etc.

Theodor Roosevelt: “În spatele guvernului la vedere tronează un guvern invizibil care nu este credincios poporului şi nici răspunzător faţă de popor. A distruge acest guvern invizibil, alianţă fără Dumnezeu între afaceri corupte şi politică mârşavă, este datoria şefului statului.”

Francmasoneria este cea mai secreta si mai temuta organizatie care a existat vreodata pe aceasta planeta. Atat de temuta incat multi care amintesc de ea, nici macar nu au curaj sa-i pronunte numele, facand referiri cu termeni ca: Oculta Internationala, Iluminatii, Marea Conspiratie, Dusmanii lui Hristos, Grupuri Oculte de Interes, Guvernul din Umbra, Marea Finanta Internationala, Olimpienii, Arhitectii Lumii Moderne (artificiale), Nobilimea Neagra, Bubulii, sau pur si simplu Ei.
Originile francmasoneriei se pierd in negura vremurilor. Cele mai vechi descrieri provin de acum circa 2000 de ani din Mesopotamia si vorbesc despre Fratia Sarpelui (sau Fratia Babiloniana) ca fiind o organizatie secreta anti-spirituala, cu aceleasi structuri, mijloace si scopuri oculte care s-au pastrat pana la francmasoneria moderna.
Bratele caracatitei francmasoneriei sunt: FMI, BM, ONU, NATO, UE, Grupul Bildenberg, Comisia Trilaterala, Comitetul celor 300, Council of Foreign Affairs (CFR), Clubul de la Roma, Rotary Club, Lion Club, Jockey Club, The Round Table (Masa Rotunda), Ordinul Templierilor, Ordinul Cavalerilor de Malta, Majestic 12 (MJ 12) si multe alte organizatii internationale care lucreaza pentru implementarea Agendei francmasonice si instaurarea Noii Ordini Mondiale.
Masons_baphomet       Francmasonii spun ca ei se inchina Marelui Arhitect al Universului, dar tot ei sustin ca acesta NU este Dumnezeu. Atunci cine altcineva ar fi acest Mare Arhitect decat Satana? Acesta este si principalul motiv pentru care Biserica Crestina a combatut si interzis de multe ori francmasoneria. In realitate, francmasoneria este o organizatie oculta, mondiala si satanista, care venereaza demoni si se inchina la Lucifer, Belzebuth, Jahbulon sau Satana. Scopul lor este de a pregati Noua Ordine Mondiala pana la venirea Antichristului. Desigur, oficial ei neaga aceste aspecte, dar in secret, intre ei, stiu bine ce au de facut. Cei care au fost “inauntru” au vazut toate acestea.
Masonii sunt organizati in loji conduse de cate un maestru francmason. Desi se adreseaza toti intre ei cu termenul “frate” si elogiaza egalitatea si fraternitatea, ei se supun unei ierarhii stricte, pe grade; astfel, fiecare “frate” mason trebuie sa se supuna neconditionat masonilor de grad mai mare.
Cel mai important lucru pentru ei este pastrarea secretului asupra intalnirilor si organizarii lor, secret care este pastrat datorita unor juraminte oribile, barbare, criminale, pe care fiecare mason trebuie sa le depuna. In baza acestor juraminte (care de multe ori contravin juramintelor depuse de ei ca demnitari ai statului, de respectare si aparare a Constitutiei si a poporului), ei se simt la adapost de orice fel de divulgari, permitandu-si sa deruleze cele mai criminale planuri de afaceri financiare sau politice. Aceste secrete bine pazite au si permis crearea in cadrul acestor loji masonice a unor grupuri de tip mafiot care opereaza actiuni economico-financiare contra intereselor statului. Principalele activitati le au in domeniul traficului ilegal de droguri, arme, carne vie, petrol, metale si pietre pretioase. Desigur ca informatii despre acesti baroni nu veti gasi in mass-media care este in marea majoritate controlata tot de francmasonerie si care are ca scop doar sa ofere “circ” populatiei. Locatiile in care masonii se intalnesc sunt in general secrete. Doua astfel de sedii ale lor din Bucuresti se afla in cladirile AGIR din Piata Romana (vizavi de ASE) si de pe Calea Victoriei (vizavi de Hotelul Bucuresti); oricine trece pe langa aceste cladiri, poate simti emanatia malefica a lor.
Atunci cand se afla in public, masonii comunica intre ei prin semne si simboluri secrete, ce transmit atat informatia respectiva cat si gradul sau loja de apartenenta a masonului care transmite aceste semnale.
images       Poate va veti intreba cum a reusit francmasoneria de atatea mii de ani sa-i pacaleasca pe majoritatea oamenilor. Aceasta a fost posibil in principal datorita unor actiuni magice, ce au facut ca mintile si sufletele oamenilor – atat din interiorul cat si din exteriorul francmasoneriei – sa fie acoperite ca de un fel de ceata si sa nu mai perceapa corect Adevarul. Acest val de iluzie generalizata care inconjoara oamenii poate fi rupt doar prin rugaciune sincera si profunda catre Dumnezeu si ingerii Lui de lumina. De aceea, principalul “inamic” al masonilor il constituie traditiile spirituale autentice, pe care ei incearca sa le demoleze si in multe cazuri chiar au reusit.

Principala doctrina a francmasoneriei a fost rezumata de cele 24 de Protocoale ale Inteleptilor Sionului, autentic tratat de manipulare a intregii umanitati. Masonii spun ca aceste Protocoale ar fi false, niste inscenari, insa cel mai important argument al veridicitatii lor este faptul ca pana acum tot ce a fost scris in ele de sute de ani, s-au indeplinit intocmai, de la Razboaiele Mondiale si pana la banalele jocuri si concursuri din mass-media. Protocoalele expun cu exactitate planul de instaurare a Noii Ordini Mondiale. Cel mai simplu mijloc de a opri aceste planuri infernale este acela de a le face publice.

Este interesant de citat un pasaj din cuvantarea lui Albert Pike (Mare Maestru francmason de Rit Scotian, grad 33) din 4 iulie 1889: „Religia noastra, a masonilor celor mai inalti in grad, este credinta neprihanita in Lucifer. Daca Lucifer nu este Dumnezeu, atunci nici Cristos nu este Dumnezeu. Dar ei sunt amandoi Dumnezei. Deoarece stiinta ne invata ca nu exista lumina fara umbra, frumusete fara uraciune, alb fara negru. Absolutul poate exista numai prin doi Dumnezei. Lucifer este Dumnezeul luminii”.
Pike era satanist. El i-a acordat presedintelui american Andrew Johnson gradul al 32-lea in „Ritul Scotian”. In ierarhia ordinelor era o lege ca cel dintr-un ordin inferior trebuie sa se supuna orbeste ordinului superior fara sa faca uz de propriul lui discernamant.
In concluzie: contemporanii nostri, care, in mod constient, renunta la vointa lor proprie, cedeaza raspunderea lor personala in favoarea altei persoane, organizatii sau conducator, nu merita sa fie tratati civilizat, deoarece in zilele noastre nu este obligatoriu sa se intre cu forta intr-o organizatie sau sa se adere la o religie sau o secta.

       Francmasoneria este o organizaţie secretă, o perfidă conspiraţie mondială cu scopuri malefice ascunse (singura organizaţie politică ce foloseşte în rău energiile naturii, prin ritualuri de magie neagră şi prin invocarea forţei Satanei), care urmăreşte să stăpânească într-un mod tiranic oamenii acestei planete (consideraţi simple animale cu faţă umană), prin instaurarea unei aşa-zise Noi Ordini Mondiale, în realitate noul haos al Satanei. Francmasoneria este de fapt condusă din umbră de mişcarea Sionistă prin intermediul aşa-zisului Guvern ultrasecret “invizibil” al Terrei numit şi Majestic 12 şi prin Marea Lojă Mamă şi Consiliul Suprem (formate numai din membri sionişti) B’NAI B’RITH.
Francmasoneria este una dintre cele mai vechi organizaţii malefice care există până în zilele noastre. În urma unor săpături făcute în 1888, în Libia, s-au găsit foi de papirus în care se menţionează date despre întruniri secrete de tip masonic, înainte de Cristos. Masonii, organizaţi în bresle, au ajutat la construirea templului lui Solomon. De asemeni, s-au găsit informaţii despre masoni şi în scrierile necrologice din Egipt. Masonii, încă de pe atunci, foloseau limbaje secrete pentru a comunica unii cu alţii, embleme, cifre (3, 6, 13, 33, 666). Cel mai important simbol era un şorţ scurt care a fost înlocuit cu o blăniţă albă de miel în timpul preoţilor din Melchisedec.
Mişcarea sionistă este formată din magnaţi evrei, adevăraţii bogătaşi ai Pământului, care controlează la ora actuală într-un mod diabolic finanţele şi aurul lumii. Membrii mişcării Sioniste utilizează tehnici subtile de magie neagră, se închină Satanei şi cu o inteligenţă diabolică stabilesc ierarhii ale răului între state şi puteri militare, organizează blocade economice şi de orice alt tip asupra ţărilor care îşi apără independenţa ameninţată, adesea ocupă teritorii şi ţări, creează conflicte interetnice în urma cărora fărâmiţează ţări (vezi tragedia din Iugoslavia pe care vor să o realizeze şi în România prin conflicte interetnice şi inter-religioase în Transilvania; să nu uităm evenimentele din martie 1990 de la Târgu-Mureş); francmasonii folosesc metode foarte perverse: şantaj economic, politic, militar, informaţional, manipularea unor întregi naţiuni prin metode clasice (propagandă deschisă, corupţie, şantaj şi prin tehnici de război psihologic: intoxicarea cu informaţii false, pervertirea conştiinţelor omeneşti, dirijarea intereselor unor naţiuni şi popoare în direcţii contrare intereselor proprii, semănarea urii şi dezbinării între cetăţenii aceleiaşi naţiuni sau între popoare diferite).
Pentru a realiza acest plan diabolic, mişcarea Sionistă a elaborat în 1897 la Congresul masonic mondial din Elveţia, 24 de procese verbale cunoscute sub numele de “Protocoalele înţelepţilor Sionului”. Deşi francmasonii susţin în mod pervers că aceste protocoale sunt false şi au fost făcute de cei care vor să denigreze francmasoneria, totuşi este evident pentru orice om inteligent că ele sunt reale pentru simplul motiv că tot haosul actual al omenirii confirmă în mod izbitor în cele mai mici amănunte ideile Protocoalelor, care constituie chiar planul fundamental de acţiune al Francmasoneriei, elaborat cu o inteligenţă diabolică de “înţelepţii Sionului” în aceste 24 de protocoale încă din 1897. Este evident că nu este vorba de o simplă coincidenţă şi că aceste protocoale stau la baza acţiunilor mişcării Sioniste care conduce şi coordonează în realitate toate lojile masonice şi reprezintă de fapt ce vrea să spună sloganul masonic “Prin haos la ordine”.
Ideile fundamentale ale protocoalelor sunt:
1. Francmasonii nu admit alt drept decât cel al forţei; “liberalismul” propagat de ei printre creştini a distrus religia creştină şi autoritatea statului.
2. Aurul a intrat în mâinile mişcării Sioniste şi cu ajutorul lui aceasta a acaparat presa, dominând opinia publică ce comandă guvernele în statele aşa-zis democrate.
Membrii mişcării Sioniste sunt numiţi în cercurile lor: “iluminaţi”, “înţelepţi”, “eminenţe cenuşii”, “big-Brother”, “guvern ultra-secret din umbră”. Datorită faptului că francmasoneria acţionează ca o societate secretă (deşi francmasonii susţin că francmasoneria nu este secretă ci doar “discretă”) manipulând din umbră masele de oameni prin guvernele marionetă pe care le instalează la conducerea tuturor ţărilor, pentru că în spatele tuturor lojilor masonice se află membrii mişcării Sioniste (necunoscuţi de marile mase), pentru că în faţa oamenilor sunt împinşi oameni politici care respectă numai condiţiile impuse din umbră de membrii mişcării Sioniste infiltraţi sub nume adaptate poporului respectiv în toate partidele politice (indiferent de culoare şi orientare) şi pentru că se folosesc de sloganuri ca: “democraţie, libertate, fermitate, egalitate” în spatele cărora se ascund cele mai mari crime şi fărădelegi, W. Churchill a definit mişcarea Sionistă şi francmasoneria “Fiară fără chip”.
Membrii mişcării Sioniste pentru a rămâne în umbră înfiinţează în toate ţările din lume loji masonice, le măresc neîncetat numărul, atrag în ele personalităţi ce pot urca sau sunt deja în funcţii publice folosindu-se de setea de putere şi de bani a acestora sau de naivitatea lor. Aceste loji sunt dirijate cu o inteligenţă diabolică din umbră de o administraţie centrală, pe care numai membrii Sionişti o cunosc. Ei merg pe principiul că nimeni nu se poate lupta cu o “putere necunoscută”. Masonii nesionişti, indiferent de rasă, naţionalitate şi funcţie folosesc drept paravan şi sunt pionii de sacrificiu (aşa cum a fost masonul Ceauşescu şi alţi lideri politici sacrificaţi) pentru masonii Sionişti şi scopurile lor malefice ascunse. Planul de acţiune al celor 13 lideri Sionişti care se închină diavolului este pentru toţi ceilalţi “fraţi masoni” un secret.
Strămoşii mişcării Sioniste de astăzi sunt fariseii care l-au răstignit pe Iisus.
Francmasoneria este organizată în loji care au diferite denumiri şi aparent se luptă între ele. Astfel putem întâlni denumiri ca Francmasonii fără şorţ, Lojile albastre, Grand Orient, Ritul Scoţian Antic şi Acceptat, Loja Naţională Română, Loja militară Cairo, loji parlamentare, loja italiană Propaganda Due, Rotary Club, Lions Club, Ritul York, Clubul celor 500, Clubul de la Roma, B’NAI B’RITH, Consiliul celor 33, Consiliul celor 13, Majestic 12, etc.
În realitate toate aceste loji şi grupări masonice sunt conduse la vârf de elita mişcării Sioniste într-un mod atât de diabolic încât nimeni din aceste loji masonice nu cunoaşte adevăratul plan satanic al celor care-i conduc din umbră.

       Scopul declarat al francmasoneriei este de a ajuta umanitatea, de a face fapte caritabile, filantropice. Scopul ascuns cunoscut doar de liderii mişcării Sioniste este de a omorî 5 miliarde de oameni pentru a-i putea controla pe cei care rămân şi pentru a-i exploata după cum doresc aceşti lideri Sionişti. Asta înseamnă de fapt sloganul “Noua Ordine Mondială”!
Înţelegerea acestor aspecte cutremurătoare vă va ajuta să deveniţi lucizi, să vă exprimaţi liber şi total necondiţionat opţiunile, să deveniţi stăpâni pe propriile dumneavoastră vieţi şi sisteme de valori. Dacă veţi deveni lucizi, vă veţi putea opune printr-o rezistenţă pasivă refuzând să faceţi jocurile satanice care servesc scopurilor monstruoase urmărite de francmasonerie în această ţară.
Puţini sunt la ora actuală aceia care ştiu că mai mereu în spatele oricăror guverne oficiale se găsesc şi acţionează, nebănuite, din umbră, grupări francmasonice secrete care le dublează şi le manipulează în scopurile lor planetare îngrozitoare. Tăcerea francmasonilor şi ignoranţa noastră, ambele la fel de vinovate, îi ajută din plin pe francmasoni să ne scufunde şi mai mult într-o infernală prăpastie.
       Scopul ascuns al Francmasoneriei este dominaţia asupra întregii planete, întemeierea unei republici mondiale cu desăvârşire laică, condusă de francmasoni cu o omenire îndobitocită de mizerie şi de patimile inferioare dezlănţuite. Scopurile principale pe care ei intenţionează să le realizeze până în anul 2050, sub numele generic de Noua Ordine Mondială, sunt:
1) Stabilirea unei Noi “Ordini” Economice Internaţionale, sub directul control al unui organism francmasonic mondial.
2) Stabilirea şi impunerea necondiţionată a unui guvern mondial francmasonic care va fi manipulat din umbră de Noua Ordine Mondială.
3) Stabilirea viitoarelor State Unite ale Europei ca aşa-zisă naţiune dominantă, guvernată de guvernul mondial.
4) Alegerea şi impunerea unui rege planetar unic, iniţiat de maeştrii francmasoni, pentru a conduce guvernul mondial.
5) Crearea şi promovarea unei aşa-zise “religii mondiale” care va coordona toate religiile pământului (“religia” satanică) care va avea în frunte un fel de pontif mondial.

       Sloganuri francmasonice:
“Prin haos la ordine”
“Politica şi morala nu trebuie să aibă nimic comun”
“Dreptul constă în forţă”
“Toţi pentru unul şi unul pentru toţi”
“Scopul francmasonic justifică întotdeauna mijloacele”
“Democraţie, libertate, egalitate, fraternitate”
“Dreptul trebuie să fie al celui mai tare”
“Mulţimea este oarbă şi de aceea poate să fie uşor manipulată de francmasoni”
“Creştinii sunt în general naivi, proşti şi mici”
“Libertatea este o idee himerică”
“Oamenii politici creştini sunt nişte păpuşi de paie în mâinile maeştrilor sionişti”
“Nevoia pâinii zilnice îi dresează gradat pe oameni”.

Modalităţi de realizare a scopurilor ascunse în următoarele domenii:

Fara masonerie in Romania!

Fara masonerie!

       ECONOMIC. Mişcarea Sionistă care conduce din umbră toate lojile masonice (chiar dacă aparent acestea se luptă între ele pentru supremaţie) acţionează prin sistemul bancar mondial sionist Rotschild/Rockeffeller pentru îmbogăţirea fără limite şi fără scrupule a membrilor sionişti şi sărăcirea celorlalţi oameni, indiferent de rasă şi naţionalitate. Iată ce spune în acest sens unul din liderii masoni sionişti David Rockeffeller: “Suntem în pragul unei transformări globale. Trebuie să declanşăm o criză majoră (economică, militară, politică, socială, educativă, religioasă) şi toate naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.” Mişcarea Sionistă prin lojile masonice infiltrate în toate ţările lumii sub diferite nume şi măşti urmăreşte să aibă controlul total asupra finanţelor lumii. Pentru aceasta creează mari monopoluri particulare (Rotschild, Rockeffeller) care să fie depozitele imenselor bogăţii ale lumii, provoacă crize economice ca să destabilizeze statele lumii sustrăgând banii depuşi acolo, acumulează mari capitaluri private care au fost sustrase din circuitul bancar al statelor silind astfel aceste state să ia bani de la Banca Mondială, F.M.I. (instituţii create, organizate şi coordonate de mişcarea Sionistă) sub formă de credit şi să accepte condiţii aberante care duc statele respective la haos. Creditele impuse de F.M.I. împovărează statele cu procente imense care le transformă în sclavi fără voinţă.
Nu întâmplător, pe clădirea FMI este aşezat simbolul satanic, 666! Acest aspect demonstrează o dată în plus că planurile satanice inspiră şi susţin activitatea FMI.
Pentru a se îmbogăţi membrii mişcării Sioniste acţionează după principiul hegelian (teză, antiteză şi sinteză):
1. creează conflicte şi chiar războaie (războiul de secesiune din America, primul război mondial, al doilea război mondial, războiul din Vietnam, războiul din Golful Persic, războiul din Iugoslavia) în care creştinii (goimii sau “dobitoacele creştine” cum îi numesc membrii mişcării Sioniste pe creştini) luptă unii contra altora, generând suferinţă, foamete, sărăcie, mizerie, boli, moarte, haos;
2. nu apar la vedere ca autori ai conflictului respectiv;
3. băncile sioniste susţin cu bani toate părţile beligerante pentru ca apoi să ceară dobânzi imense celor care au fost împrumutaţi, îmbogăţindu-i astfel pe membrii mişcării Sioniste;
4. apar apoi ca o instanţă împăciuitoare, care doreşte terminarea conflictului;
5. în urma haosului astfel format de ei din umbră, impun condiţii statelor care au participat la respectivul conflict, emit pretenţii asupra unor teritorii ale statelor respective (în ce priveşte România vezi “Ultimatumul ruşilor” şi Dictatul de la Viena).
Un exemplu în această privinţă este războiul de secesiune american 1861-1865. Înainte de război, agenţii familiei sioniste Rotschild au dus o mare propagandă “pentru uniune” în statele din Nord. În acelaşi timp, alţi agenţi ai aceleiaşi familii sioniste Rotschild duceau o campanie “contra uniunii” în statele din Sud. La izbucnirea războiului, Banca Rotschild din Londra a finanţat războiul în statele din Nord, Banca Rotschild din Paris a finanţat statele din Sud. În final, singurii care au câştigat foarte mulţi bani de pe urma împrumuturilor şi “războiul” au fost numai membrii familiei Sioniste Rotschild.
Un alt exemplu este al doilea război mondial, care a fost realizat de mişcarea Sionistă şi care l-a susţinut cu bani ai Băncilor Sioniste din Elveţia pe Hitler, preferând să sacrifice reprezentanţi ai poporului evreu pentru ca apoi, după război, să ceară pământul pe care se află acum Israelul şi daune imense care i-au îmbogăţit pe membrii mişcării Sioniste. Al doilea război mondial a fost o înscenare odioasă a mişcării Sioniste care s-a folosit de caracterul paranoic al lui Hitler manipulându-l fără ca acesta să-şi dea seama.
Al doilea război mondial demonstrează că liderii mişcării Sioniste acţionează fără scrupule omorând oamenii poporului din care provin.

       SOCIAL – DEMOGRAFIC. Francmasoneria mondială generează haos finanţând, susţinând şi răspândind: drogurile, alcoolul, tutunul, pornografia, prostituţia, homosexualitatea, desfrâul, viruşi mortali (SIDA, Ebola), violenţa, crimele, terorismul, conflictele interetnice.
O carte publicată în S.U.A. de eminentul savant dr. Horowitz “Emerging Viruses” demonstrează faptul că virusul SIDA a fost fabricat intenţionat în laboratoarele americane, începând cu experimentele asupra viruşilor de cancer spre sfârşitul anilor ’60. Analizând documentele “declasificate” şi contractele semnate de National Cancer Institute, dr. Horowitz este profund convins că SIDA a fost răspândită în mod intenţionat prin vaccinurile contra poliomielitei şi hepatitei. Această carte incriminează cele mai mari instituţii medicale americane şi pe cei mai mari cercetători care au fost manipulaţi pentru a crea agenţi biologici capabili să distrugă sistemul imunitar în contul NCI şi a Ministerului de apărare la sfârşitul anilor ’60. Pretenţiile conform cărora aceşti viruşi creaţi în laborator ar fi evoluat în mod natural şi ar fi trecut apoi de la maimuţă la om apare ca o manipulare grosolană în lumina informaţiilor copleşitoare reunite în această carte extraordinară. Cartea demonstrează rolul important jucat de anumiţi lideri politici (şi francmasoni în acelaşi timp): dr. Henry Kissinger, consilier pentru securitatea naţională; Frank Carlucci şi Joseph Califano, secretari la Departamentul de Sănătate, de Educaţie şi protecţie socială; preşedinţii Richard Nixon şi Gerald Ford; Nelson şi Laurence Rockfeller; personalităţi din lumea economică şi membri ai mişcării Sioniste. Dr. Horowitz demonstrează că virusul SIDA a apărut subit şi simultan în timpul campaniilor de vaccinare în cadrul unor populaţii bine determinate, în zone geografice şi culturale atât de diferite precum SUA (vaccinările contra hepatitei la homosexuali) şi Zair sau Haiti (campania contra variolei).
În România s-a constatat acelaşi fenomen şi anume harta cu copiii care au fost infectaţi cu SIDA se suprapune exact peste harta vaccinării copiilor împotriva hepatitei de tip B! Trebuie precizat faptul că România este pe primul loc în lume în ceea ce priveşte numărul de copii bolnavi de SIDA! De asemeni s-a constatat că vaccinul împotriva hepatitei B care a fost refuzat de Ministerul Sănătăţii din Franţa (pe motiv că nu sunt bani pentru campania de vaccinare) a fost acceptat de fostul ministru al sănătăţii I. Mincu şi campania de vaccinare din România a fost sponsorizată de organizaţia masonică Rotary Club. Din cercetările făcute până acum reiese că toţi copiii din România au fost infestaţi cu aceeaşi tulpină de virus HIV! Acest lucru demonstrează că a fost o sursă unică de virus HIV pentru toţi copii infestaţi din toată ţara. Datorită faptului că virusul HIV se modifică şi devine specific persoanei infestate rezultă că este imposibil ca aceşti copii să fi fost infestaţi datorită neglijenţei personalului medical prin nesterilizarea corespunzătoare a seringilor care ar fi transmis virusul HIV de la diferite persoane la copii. Acest lucru demonstrează că copiii din România au fost infestaţi în mod voit în timpul campaniei de vaccinări sponsorizate şi susţinute de masoni.
Activitatea Mafiei este ghidată şi controlată tot de francmasoni. De asemenea, tot ei manipulează mass-media (presa, radio, televiziunea), generând printr-un anumit gen de reclame, publicitate, articole şi emisiuni diabolic concepute, dezinformarea şi manipularea marilor mase de oameni.
Prin sisteme de tip Mind Control (controlul minţii) se induc în minţile oamenilor idei eronate, psihoze, obsesii, devieri psihice, amplificându-se astfel numărul celor care comit fapte antisociale, crime sau se sinucid. La ora actuală în Suedia, spre exemplu, au fost descoperite cipuri electromagnetice de tip Mind Control (care au rol de interfaţă între un calculator central şi creierul uman generând astfel anumite stări şi gânduri negative celor care le au în corpul lor) la mii de oameni. Acestor oameni li s-au introdus respectivele cipuri când erau în stare inconştientă (în spitale, în puşcării) din ordinul Guvernului Suedez manipulat de membrii mişcării Sioniste internaţionale.
La ora actuală se realizează de către aceeaşi mişcare Sionistă o diabolică monitorizare a oamenilor acestei planete prin CIP-uri introduse în buletine, paşapoarte şi cărţi de credit.

       POLITIC. Francmasoneria urmăreşte să conducă oamenii acestei planete manipulând guvernele tuturor ţărilor lumii şi toate partidele politice. De asemenea, tot ei sunt autorii unor sisteme unice şi absolute de control mondial (ONU, UNESCO, Uniunea Europeană, NATO, FMI, Banca Mondială) prin care impun condiţii aberante popoarelor lumii pentru a crea haosul ce va duce la aşa-zisa Nouă Ordine Mondială (de exemplu României i s-a impus să legifereze homosexualitatea pentru a intra în Uniunea Europeană!). Deşi francmasonii susţin că nu se amestecă în politică există nenumărate dovezi că ei manipulează guvernele tuturor ţărilor lumii.
De-a lungul istoriei mişcarea masonică Sionistă a urmărit să instaureze şi să răstoarne sisteme politice cum a fost de exemplu Comunismul. Datorită faptului că membrii mişcării Sioniste au acţionat din umbră folosindu-se de caracterul paranoic al lui Ceauşescu şi, în acelaşi timp, de ignoranţa, laşitatea şi inerţia unor români în momentul în care comunismul, în frunte cu Ceauşescu au picat, marea majoritate a românilor au fost păcăliţi că au scăpat de suferinţă, ei neputând să-şi dea seama că, de fapt, atât timp cât mişcarea masonică Sionistă va continua să acţioneze în România şi, în general, pe întreaga planetă, vor avea de suferit chiar dacă, aparent, vor vota un aşa-zis guvern democrat. Deocamdată, datorită ignoranţei şi lipsei de curaj, oamenii nu realizează faptul că trebuie să-i depisteze şi să-i demaşte prin toate mijloacele pe membrii mişcării Sioniste care sunt de fapt adevăraţii vinovaţi pentru toate crimele şi fărădelegile realizate împotriva umanităţii. Atât timp cât nu este înlăturată cauza, efectele negative vor continua să existe chiar dacă, aparent, ele se vor manifesta sub altă formă. Deci nu are rost să ne mai “îmbătăm cu apă rece” considerând că dacă vine alt partid politic la putere viaţa noastră va fi mai bună, atât timp cât guvernanţii şi cei care sunt guvernaţi nu au luciditatea şi tăria morală de a demasca şi de a se opune acţiunilor extrem de perverse şi diabolice ale francmasoneriei şi mişcării Sioniste.

       MILITAR. În ziarul Cronica Română din 14.02.1997 notează: “Masonii români afirmă că au intrat în lojile masonice ale bazelor NATO, încă din 1993!”
Blocul NATO este format din două structuri masonice: una militară şi alta politică, coordonate de Marea Lojă supremă din New York, B’NAI B’RITH, formată numai din membrii Sionişti.
Baza militară din Frankfurt găzduieşte “filiala europeană” a lojei Sioniste B’NAI B’RITH. Emisari ai acestei filiare europene au fost trimişi în România pentru acţiuni ostile poporului român în perioada 1990-1991 şi acestora li s-a pus la dispoziţie pentru întâlnirile lor oculte secrete tocmai Cercul Militar Naţional! Oare de ce autorităţile române au făcut acest lucru?
Din punct de vedere militar mişcarea Sionistă internaţională acţionează în special prin războiul economic, psihologic şi prin arme biologice. Toată mascarada cu blocul NATO este realizată pentru a distruge capacitatea naţională de apărare a ţărilor care aderă la acest bloc militar, pentru a folosi oameni şi echipament militar (cumpărat cu eforturi financiare imense de ţările respective) în interesul mişcării Sioniste internaţionale şi străine intereselor popoarelor care fac sacrificii imense pentru a trimite soldaţi şi echipament militar în acele zone.
La ora actuală nu se mai pune problema unei agresiuni militare cu armament clasic sau nuclear deoarece acum se acţionează printr-un război economic şi psihologic. Este aberant să ne mai păcălim că integrarea în blocul NATO ar asigura o protecţie militară în cazul unei agresiuni cu arme clasice sau nucleare pentru simplul motiv că cei care au declanşat până acum războaiele clasice (mişcarea Sionistă internaţională) nu mai acţionează în acest fel şi folosesc povestea cu blocul NATO pentru a impune condiţii economice aberante ţărilor pe care vor să le subjuge în acest fel.
Membrii mişcării Sioniste cunosc faptul că în următorii ani după realizarea unei armate unice în cadrul Uniunii Europene, blocul NATO nu va mai avea nici un rol în Europa. Blocul NATO va deveni atunci o poliţie intercontinentală şi un organ de represiune internaţional. În aceste condiţii ne întrebăm de ce politicienii români mizează atât de mult pe NATO, acceptând condiţiile aberante care se impun României (integrarea în NATO costă România peste 24 miliarde de dolari (bugetul României pe 5-6 ani), iar acţiunile militare pe care România va fi obligată să le întreprindă în alte ţări în scopuri străine intereselor poporului român, vor costa sute şi sute de milioane de dolari).

       JUSTIŢIE. În cadrul justiţiei francmasoneria a urmărit să coopteze avocaţi, judecători, procurori în lojele masonice, iar în cadrul Ministerului de Justiţie a urmărit să infiltreze cât mai mulţi francmasoni pentru a genera haosul care există la ora actuală. Astfel, nu întâmplător, judecătorii au sute de dosare de rezolvat, procesele se întind pe ani de zile datorită birocraţiei judiciare, dreptul juridic este utilizat în mod intenţionat echivoc, legile, prin modul în care sunt formulate, permit interpretarea lor în funcţie de anumite interese etc.

       ÎNVĂŢĂMÂNT. La ora actuală în Statele Unite învăţământul a fost atât de eficient degradat de mişcarea Sionistă, încât la aproape toate concursurile internaţionale studenţii şi elevii americani se califică pe ultimile locuri. Violenţa în clase a atins culmi greu de imaginat. Profesorii sunt bătuţi de elevii nemulţumiţi, utilizarea stupefiantelor este în floare, iar profesorii beau alcool şi fumează cot la cot cu elevii. În Franţa elevii din clasele mici ştiu să scrie numai pe calculator, urmărindu-se să se formeze generaţii de tineri care să nu mai ştie să facă calcule (să nu cunoască tabla înmulţirii), să nu mai ştie să scrie. La ora actuală în România se constată o degradare din ce în ce mai evidentă a învăţământului, elevii beau alcool şi fumează împreună cu profesorii, se droghează (după unele statistici 50% din elevi în anumite şcoli şi licee folosesc stupefiante), au loc bătăi violente care nu pot fi oprite de profesori pentru că le este frică de “mafia” liceană, tinerii sunt preocupaţi în special de muzica satanică metalic-rock, aderă la grupări satanice care fac magie neagră şi apar din ce în ce mai multe cazuri de sinucideri în rândul elevilor care participă din inconştienţă la ritualuri satanice.
Ne întrebăm oare de ce poliţia şi organele abilitate ale statului (care sunt controlate de francmasonerie) nu iau măsuri pentru a opri răspândirea drogurilor şi depistarea reţelelor de tip mafiot din licee? Ne întrebăm oare de ce mass-media (care este controlată de francmasonerie) nu realizează o campanie concentrată de prezentare a pericolelor majore pe care le reprezintă drogurile, reţelele de tip mafiot din licee şi grupările sataniste în rândul tinerilor din şcoli şi licee?
În luna mai 1997 un grup de tineri satanişti a plecat din Suceava la Neptun cu trenul şi în timpul călătoriei au devastat vagoane întregi dându-i jos din tren pe călătorii care au îndrăznit să le atragă atenţia că nu este bine ce fac. Pe parcursul a 15 ore cât a durat călătoria din Suceava până la Neptun poliţia C.F.R. şi nici alte forţe de poliţie specializate nu au intervenit pentru a aresta pe cei care au devastat trenul respectiv! O dată ajunşi la Neptun, acelaşi grup de tineri satanişti au făcut ritualuri de magie neagră într-un hotel al staţiunii respective şi au organizat un concurs satanic: “Cine devastează mai repede o cameră de hotel”! În urma acestei acţiuni demente un întreg hotel a fost distrus (geamuri smulse, uşi distruse, pereţi deterioraţi, mochete sfâşiate, mobilier distrus, ars şi aruncat pe geam, etc.). Nici în această situaţie poliţia nu a intervenit pentru a opri aceste manifestări demente şi nici nu a luat măsuri pentru a-i prinde şi ancheta pe cei care au procedat în felul acesta. Răspunsul poliţiei a fost că nu a putut interveni în cazul respectiv pentru că tinerii satanişti erau prea violenţi! Este hilar argumentul adus de poliţie dar în acelaşi timp este şi extrem de îngrijorător. Atitudinea poliţiei cât şi a mass-mediei în acest caz demonstrează o dată în plus că atât poliţia cât şi mass-media sunt controlate de francmasonerie care urmăreşte să încurajeze şi să susţină astfel de acţiuni satanice.
În Marea Britanie, ţară în care există peste 8500 de loji masonice, însumând peste 350000 de membri (mulţi dintre ei sunt infiltraţi în guvern, poliţie, servicii secrete) a fost publicată o carte (cu concursul francmasoneriei) ce a stârnit imediat controverse fără precedent în rândul oamenilor, relatează cotidianul Daily Mail. Este vorba despre un aşa-zis manual de “sexologie” care se ocupă strict de domeniu homosexualilor şi lesbienelor, manual destinat şcolarilor de peste 5 ani! Şi mai şocant este faptul că acest manual destinat şcolarilor între 5 şi 16 ani este prevăzut şi cu imagini edificatoare, pentru mai buna înţelegere a ceea ce reprezintă fenomenul de homosexualitate!
În Statele Unite, de asemenea, copiii din clasa I au în manuale imagini şi informaţii despre homosexuali, fiind obişnuiţi cu ideea că este absolut firesc să ai doi tătici sau două mămici!
Datorită faptului că guvernele Statelor Unite şi ale Marii Britanii sunt în totalitate controlate de mişcarea Sionistă, datorită faptului că Uniunea Europeană este un produs al aceleiaşi mişcări Sioniste şi datorită faptului că una din condiţiile acceptării României în Uniunea Europeană este să se legifereze homosexualitatea la noi în ţară, este evident că această organizaţie ocultă, satanică, care este mişcarea Sionistă promovează într-un mod diabolic homosexualitatea şi urmăreşte să realizeze şi în învăţământul din România ceea ce se petrece la ora actuală în Statele Unite, Anglia, Franţa şi alte ţări ale lumii.
Ne întrebăm până când vor mai dormi românii şi vor mai accepta acţiunile satanice de distrugere a acestui popor? Vor oare românii să-şi vadă copii învăţând despre homosexualitate şi să-i vadă cum devin homosexuali? Oare când se vor trezi oamenii acestei ţări şi vor lua atitudine împotriva francmasoneriei şi mişcării sioniste?

       CULTURAL – ARTISTIC. Francmasoneria internaţională urmăreşte prin orice mijloace distrugerea tradiţiilor cultural-naţionale şi a identităţii naţionale de neam. Modifică tradiţia poporului respectiv şi ierarhia valorilor.
Finanţează, promovează şi susţine muzica, pictura, sculptura satanică, generând astfel în oameni rezonanţe malefice, demoniace. Mişcarea Sionistă prin reprezentanţii săi masoni măsluieşte istoria şi dovezile lingvistice, îndoctrinează tineretul în spirit satanic, folosind pentru aceasta în special muzica satanică de tip metalic rock.

       RELIGIA. Francmasonii generează conflicte între diferite religii, susţin financiar diferite secte religioase. Se infiltrează în religia creştină pentru coruperea preoţilor, îi trimit la studii în străinătate pe banii francmasoneriei, îi cooptează în francmasonerie determinând astfel tăcerea totală (explicabilă doar în felul acesta) a Bisericii Ortodoxe faţă de acţiunile criminale ale mişcării sioniste şi ale francmasoneriei. În ziarul Evenimentul zilei din 1.07.1997 se afirmă: “O carte împotriva francmasoneriei declanşează un scandal de proporţii la Cluj. Autorul cărţii “Strategia diabolică a forţelor oculte pentru instaurarea Noii ordini mondiale” se numeşte Nicolae Trofin, are 27 de ani şi este proaspăt absolvent, cu nota 10, al Facultăţii de Teologie din Cluj. Această carte a declanşat un adevărat scandal, încă înainte de lansarea oficială a cărţii. Nicolae Trofin a declarat că este prima lucrare de acest gen publicată de un reprezentant al Bisericii Ortodoxe, după lucrarea mitropolitului Ardealului Nicolae Bălan din anul 1937. Nicolae Trofin afirmă că din cauza acestei cărţi a fost bătut în luna octombrie 1996 în plină stradă şi că înainte cu trei săptămâni de lansarea cărţii a fost convocat la sediul SRI Cluj, unde a fost ameninţat şi i s-a spus că în Germania ar fi fost arestat pentru atitudine revizionistă şi antisemită. “Am fost anchetat de mai multe ori dar am refuzat să dau o declaraţie. Apoi am fost la Arhiepiscopul Bartolomeu Anania care mi-a spus: «Da’ cine eşti tu să scrii aşa ceva? Cine te crezi? Te crezi scriitor? »”. Nicolae Trofin consideră că Bartolomeu Anania merge pe linia francmasonică, în predicile lui fiind lesne intuit acest lucru.
Ne întrebăm retoric din ce cauză oare din anul 1937 şi până în 1997, timp de 40 de ani, preoţii (în special din România) nu au luat atitudine împotriva francmasoneriei aşa cum au făcut preoţii greci de pe Muntele Athos care au mobilizat mase întrebi de oameni şi au făcut mitinguri împotriva mişcării Sioniste şi a francmasoneriei?

SOLUŢII PENTRU CONTRACARAREA ACŢIUNILOR MALEFICE ALE FRANCMASONERIEI

       Pentru a învinge răul trebuie să ştim că binele este absenţa răului iar răul este absenţa binelui deci ideea de bază pentru contracararea acţiunilor diabolice ale francmasoneriei este aceea a înlocuirii răului cu binele, sau altfel spus, a răului cultivat de ei cu binele în care noi ne ancorăm cu fermitate.
Astfel:
– viclenei lor dezinformări prin presă îi vom răspunde prin urmărirea cu inteligenţă, luciditate şi atenţie a informaţiilor din presă pentru a putea delimita falsul de adevăr. Astfel să ne punem mereu întrebarea “Qui prodest?” – urmărind apoi să vedem faţa ascunsă a lucrurilor intuind perfida manipulare care se realizează la ora actuală prin mass-media. Vizionând programele de televiziune, să o facem în mod conştient, lucid, urmărind să identificăm elementele manipulării.
– declanşării şi amplificării conflictelor între ortodoxie şi catolicism îi vom opune o înţelegere profundă a adevărurilor sacre revelate de Iisus care ne ajută să trecem peste această falsă dihotomie apelând la ceea ce ne uneşte – iubirea creştinească a aproapelui.
– impunerii unor programe aberante de învăţământ i se va opune protestul ferm al profesorilor şi cadrelor didactice împotriva acestor măsuri anti-educative.
– decimării populaţiei prin boli create în laborator i se va răspunde prin menţinerea cu fermitate şi voinţă a stării de sănătate în mod profilactic prin măsuri dietetice adecvate şi regim de viaţă ordonat.
– laşitatea, orgoliul, avariţia, setea de putere pot fi înlăturate prin transformarea lăuntrică a tuturor oamenilor în sensul structurării unor personalităţi ancorate în valorile spirituale.
– satanismului cultivat prin aşa-zisă muzică metalic-rock şi prin ritualuri satanice i se vor răspunde prin cultivarea credinţei în Dumnezeu, prin rugăciuni colective (vezi apariţiile Fecioarei Maria de la Fatima şi Metjugorge). Tineretul trebuie reorientat către muzica clasică şi modernă, armonioasă şi elevată. Trebuie să li se ofere cu răbdare tinerilor informaţia şi cunoaşterea necesară pentru a vedea faţa adevărată a mişcărilor metalic-rock şi sataniste.
Francmasonii au o iniţiere secretă ce le permite să-şi dezvolte o voinţă dizarmonioasă, malefică, ei dispunând de puternice mijloace în plan material şi social pentru a subjuga voinţa celorlalţi oameni. Sufletele lor sunt întunecate de orgoliu, egoism, ambiţii deşarte, dorinţa de a parveni, de setea de putere cu orice preţ, de dorinţa de a acumula bani şi putere politică, de a-i înrobi pe ceilalţi, etc. Ei pot fi înfrânţi doar de fiinţe cu credinţă în Dumnezeu, care rezonează mai mereu cu binele şi adevărul, care sunt la unison cu voinţa divină.
De aceea orice om lucid şi credincios ar trebui să se mobilizeze cu toată forţa ca să rezoneze numai cu binele (să gândească, să vorbească, să acţioneze preponderent benefic), să se roage cât mai des la Dumnezeu, să evolueze spiritual şi dacă are forţa necesară să practice anumite căi spirituale autentice (ceea ce l-ar ajuta considerabil să devină o fiinţă benefică excepţională).
Francmasonii se tem de unitatea planetară benefică. Ei se tem de unitatea oricărui popor, a oricărei naţiuni, urmărind dezbinarea tuturor naţiunilor pentru a le putea înrobi.
       Toţi românii trebuie să fim uniţi în bine pentru ca în felul acesta francmasonii să nu ne mai poată dezbina.
       Adevăraţii români ar trebui să desconspire acţiunile de tip masonic, să scrie articole şi cărţi despre aceste acţiuni malefice, să organizeze mitinguri de protest împotriva francmasoneriei, să strângă semnături de la oameni pentru scoaterea în afara legii a acestei organizaţii satanice internaţionale.
Francmasonii urmăresc să-i dezbine pe oameni şi tocmai de aceea, noi românii trebuie să fim uniţi şi cu toţii la unison să luăm atitudine împotriva francmasoneriei.
Francmasoneria urmăreşte distrugerea unităţii naţionale româneşti, tocmai de aceea trebuie să menţinem cu fervoare şi curaj patrimoniul culturii şi limbii naţionale.
Francmasoneria urmăreşte să realizeze conflicte interetnice, iar noi românii pentru a contracara această tendinţă a francmasoneriei trebuie să avem sentimente de bunăvoinţă, iubire faţă de toţi oamenii alături de care trăim în acest teritoriu.
Acţiunile malefice ale francmasoneriei sunt posibile datorită ignoranţei şi necunoaşterii. Din această cauză trebuie să fim cât mai informaţi, să cunoaştem cât mai mult, să avem discernământ şi să-i ajutăm şi pe ceilalţi să înţeleagă şi să cunoască. Din această cauză este bine ca aceste informaţii să fie date la cât mai mulţi oameni.
Francmasonii îşi acoperă faptele mârşave prin jurăminte de păstrare a secretului, prin ameninţări la adresa celor care vor să-i demaşte, demonstrând astfel că le este teamă că opinia publică ar putea să afle adevărul despre ei. Tocmai de aceea, noi, românii, trebuie să urmărim permanent să-i demascăm, să dezvăluim planurile criminale ale francmasoneriei.
ROMÂNI, ACŢIONAŢI, PENTRU CĂ ÎNCĂ MAI ESTE TIMP SĂ NE SALVĂM!
Fiecare îşi spune “Ce pot eu să fac? pentru că sunt mic, slab şi singur.” În realitate însă suntem mulţi şi puternici. Forţa noastră stă în unitatea noastră! În această privinţă Iisus a spus: “Unde se adună doi oameni în numele Meu, acolo sunt şi Eu.”
Trebuie doar să devenim conştienţi de forţa noastră şi să acţionăm!
Iisus a spus: “Cine are credinţă cât un bob de muştar va muta şi munţii din loc!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s