Oreste mason membru al Ordinului Templierilor

Image   Oreste Teodorescu si-a orientat de la un timp interesul catre zona temelor controversate precum alchimia, tarotul, astrologia, kabbala intr-un cuvant stiinte ezoterice.

Se pare ca atractia lui Oreste ca moderator de televiziune fata de aceste subiecte nu este intamplatoare, el fiind si in viata de zi cu zi implicat in diverse activitati nu tocmai obisnuite.

Fostul coleg al lui Mircea Badea este nici mai mult, nici mai putin decat cavaler al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH), care se doreste a fi un continuator al Ordinului Cavalerilor Templieri infiintat in 1118. Oreste este în continuare un susţinător al masoneriei prin unele din emisiunile sale. Oreste cavaler al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH) … Cineva spunea că a fost nevoit să prezinte şi emisiuni despre masonerie nu din convingere, ci pentru că patronii de la B1 Tv , Antena 2 , etc. sunt masoni . Oreste este convins că masoneria este ceva bun, benefic, mai ales că, mai nou, am aflat că are un nou blog despre istoria obiectivă a francmasoneriei (nu o să-i fac trimitere aici) şi scrie la o revistă condusă de un mason declarat. Deci este mason. Individul a deschis un nou blog http://www.istoriafrancmasoneriei.blogspot.com/
ca sa nu mai fie nici o indoiala.
Iar in profilul sau blogger este Redactor sef revista Initierea • Director executiv Centrul Independent de Studii si Cercetari Ezoterice ambele ambele conduse de Vlad Sauciuc care spune despre sine:
„Conduc loja masonică din Anticul şi Primitivul Rit de Misrain şi Memphis din România, un rit masonic cu sediul în Italia şi sunt Marele Prior al Prioratului Martinist-Martinezist din România. In plus Oreste are la domenii de interes si ordinul masonic www.osmth.ro . Cred ca am dat destule argumente. De acum e decizia fiecaruia daca vrea sa fie „caldicel” sau alege sa demaste complet fariseii si lupii in piele de oaie, atat cei mari precum guvernul mondial al illuminatilor cat si cei mici precum oreste , prigoana etc.

5 gânduri despre &8222;Oreste mason membru al Ordinului Templierilor&8221;

 1. da , am vazut acea emisiune … i-mi pare rau pentru el…, e un tip interesant si fffffff inteligent… m-a dezamagit cumva( sustine noua ordine mondiala…new age…bla bla bla,,,,,)

 2. Buna Seara.
  Emisiunea este facuta de cei care vor prin sustinerea noii ordini mondiale , precum marea „CRIZA” Doar pentru creare a HAOSULUI de catre cel care fara de nume este.
  Sa fim uniti si proprii nostri stapani , asa cum invatatura prin traditie am primit.

 3. Va trebui sa fac o mentiune , si anume faptul ca OSMTH ( Ordo Supremus Militaris Templi Hierosolymitani ) este total separat de organizatii masonice si paramasonice , este un ordin oficial si nu are caracter secret sau discret si nu este inclus in masonerie operativa sau ezoterica , doar in Ritul de York din Franc-Masonerie intalnim gradele de Cavaler Templier , dar OSMTH ( Ordo Supremus Militaris Templi Hierosolymitani ) este total exclus de franc-masonerie ! va recomand sa faceti niste cercetari serioase in domeniu daca nu cunoasteti si va veti convinge ! In concluzie daca Oreste apartine OSMTH el este pur si simplu Templier neavand de a face cu ritualurile si practicile masonice , insa daca ar fi apartinut de ritul de york si ar fi avut grad de cavaler templier in cadrul masoneriei ar fi fost altceva , insa dupa cum bine este precizat in articol , fiind un membru decent al OSMTH avem de a face cu un Oreste care este doar Templier si atat neavand implicatii in franc-masonerie , dar e foarte posibil sa fi avut si in cea ezoterica dar si sa nu , evident exista si masoni bine-intentionati spre cai spirituale si exista si masonerie operativa departata de legile divine care s-a ocupat de conceptul de noua ordine mondiala prin elita illuminati si alte structuri similare , dar sa nu confundam acestea doua , si in ce il priveste pe Oreste tind sa cred ca este doar Templier , organizatia Templierilor care are un caracter de a oferi educatie spirituala in societate cu un caracter crestin si specific ortodox in cazul Romaniei ! sunt sustinatori ai ortodoxiei ! va recomand sa studiati exact , o zi placuta Doamne ajuta !

 4. Buna seara,
  Referitor la Clubul Colectiv si celelalte incendii din cluburile aceluiasi personaj, respectiv Costin Mincu, intrebarile sunt:.
  – Oare nu au fost puse intentionat pentru a nu declara falimentul? – metoda utilizata in occident pentru a incasa capitalul cu niste documente trucate urmare unor relatii.
  – Pentru celelalte cluburi incendiate, individul a respectat normele de securitate? daca DA, ar fi implicat procese, avocati manipulatori categorie superioara, … fiind vorba de 5 incendii fara acesta.
  – A folosit tot materiale de proasta calitate pentru decorare si antifonare?
  – De ce tineri din cei care au fost in club vineri seara, au declarat „am primit un apel de la un prieten care mi-a spus sa plec …. „urmariti toate filmarile si declaratiile de pe toate posturile de TV de sambata
  …….. intrebarile urmeaza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s