Instaurarea Fascismului in Europa

Image  Marea miză politică în 2014 este reprezentată de alegerile europarlamentare din primăvară. Dacă până acum UE  a fost condusă așa zis populari , un fel de fasciști moderați, acum se pare că frâiele Uniunii vor fi preluate de organizațiile de extremă dreaptă , sub masca euroscepticismului . Evident de profitat va profita tot oligarhia bancaro- corporatistă , chiar mai mult decât până acum. Cea mai bună dăvadă că UE este o structură creată cu scopul de a servi interesele corporațiilor este aceea că adoptă întotdeauna legi și reglementări care facilitează afacerile multinaționalelor în dauna comunităților locale și a cetățenilor. Exact asta se întâmplă și acum, când așa zișii reprezentanți ai statelor UE vor să permită companiilor de profil exploatarea gazelor de șist fără consultarea populației , iar evaluările impactului de mediu să fie mult mai blânde. Ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene (UE) au propus, în a doua parte a lunii decembrie, modificarea Directivei privind Impactul de Mediu, în aşa fel încât să avantajeze companiile extractoare de gaze şi petrol de şist în UE.
Image
Noile reglementări în domeniu ar exclude evaluarea obligatorie a impactului asupra mediului. De asemenea, se propune eliminarea recomandării prin care companiile trebuie să informeze în avans comunităţile afectate de exploatări şi să obţină aviz pozitiv de la toate instituţiile centrale şi locale.

La data de 9 noiembrie 2013, Herman Van Rampuy, supranumit de jurnalişti „preşedintele Bilderberg“ pentru faptul că singura sa recomandare pentru acest post este cea de membru al grupului elitist secret a inceput sa faca o serie de declaratii socante, pentru orice om cu mintea limpede impotriva nationalismului si a statului de drept pe care ni-l tot flutura ei peste nas.

Image

Potrivit site-ului de stiri dw.de[2] Herman Van Rampuy a declarat ca:

“Populismul si nationalismul nu poate oferi raspuns timpului nostru.”

Ca un bilderberg ticalos ce e, acesta ca si Barosso a militat pentru o “libera” circulatie si sa nu mai existe granite, exact ce am subliniat Spatiul Schengen – ultimul lucru ramas pe Agenda illuminati in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale. Nu vor mai exista state, ci doar un stat fascist global!

La data de 10 Septembrie 2013 Traian Basescu cedeaza Uniunii Fasciste Europene suveranitatea Romaniei!
De ce credeti voi ca s-a format UE, Uniunea Asiatica, Uniunea Nord Americana, Uniunea Africana?

David Rockefeller spunea acum 60 de ani ca:

“vom avea un Guvern Mondial, fie care ne place sau nu, dar intrebarea este, daca acest guvern mondial, va fi instaurat prin consemnare libera ori prin forta bruta!”

Image

Presa din Romania isi face menirea de a manipula zugravind in roz tot acest zid al Guvernului Mondiala! NU II CREDETI! UE doreste ca nimeni sa nu mai cultive seminte naturale ci doar modificate genetic!

La data de 15 Septembrie 2013 Uniunea Fascista Europeana a afirmat ca doreste, ca niciun om sa nu mai cultive seminte ori sa vanda legume sau fructe daca acestea nu sint “testate” de autoritati! Cei care vor face asta vor fi considerati criminali si arestati! Uniunea Europeana isi arata adevarata fata a dictaturii sale!
Uniunea Fascista Europeana pregateste 3000 de super-soldati care sa bata pe protestatarii anti-Guvern!

La data de 16 Septembrie 2013 Uniunea Fascista Europeana pregatea 3000 de super-soldati care sa bata pe protestatarii anti-Guvern!
UE isi arata inca o data adevarata sa fata fascista! Uniunea Fascista Europeana da o lovitura crunta Romaniei aducand straini sa ne cumpere pamantul agricol din tara!
Romania nu are voie de la UE sa se opuna!

La data de 20 Octombrie 2013 Uniunea Fascista Europeana da o lovitura crunta Romaniei aducand straini sa ne cumpere pamantul agricol din tara!
Romania nu are voie de la UE sa se opuna! La data de 30 Octombrie 2013 Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene spuneau doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de “intoleranta” sau nesupunere fata de politica. Iluminatii din Uniunea Fascista Europeana provoaca proteste in Ucraina dupa ce Ucraina a refuzat sa adere la UE!

Inca de la jumatatea lunii Noiembrie 2013 Iluminatii din Uniunea Fascista Europeana provoaca proteste in Ucraina dupa ce Ucraina a refuzat sa adere la UE!
UE incearca acum sa rastoarne guvernul ucrainian!
UE ataca orice forma de independenta care se opune Globalizarii si Noii Ordini Mondiale!

De pe site-ul de stiri italian, corrieredelmattino.altervista.org[1] aflam despre o intentie a Uniunii Fasciste Europene care ar trebui sa ingrijoreze orice om cu mintea lucida. Din luna Mai 2014, UE obliga statele membre, asa cum le obliga in toate cazurile caci aici este vorba de dictatura de tip fascist, ca fiecare nou-nascut sa aiba implantat un microcip sub piele. Evident ca acesti ticalosi au folosit din nou acelasi pretext expirat, pueril, penibil si absurd cum ca acesta “asigura protectia”.

Asigura pe naiba, orice sistem electronic se poate hack-uii si consecintele pot fi printre cele mai nefasta pentru o astfel de persoana. Persoanele ca si cea de mai sus citata, care au facut greseala sa-si bage cip au declarat ca, viata lor s-a schimbat in rau. Acel cip ii provoaca mult rau, iar acea persoana nu este singura care pateste asa ceva sint destui naivi, mai ales in America unde au fost spalati pe creier, mai ales dupa evenimentele din 11 septembrie 2001. Dupa ce in Octombrie 2013, UE castigase simpatia naivilor dupa ce venise in “ajutorul” celor care protestau impotriva exploatarii gazelor de sist, acum UE se “schimba” si isi arata opinia (care o avea si initial) despre gazele de sist, ceea ce inseamna EXPLOATARE. 4 Aug 2008 – Italia: A inceput desfasurarea militarilor in orase pentru a asigura ordinea. Aproximativ 3.000 de militari au fost desfasurati in marile orase din Italia, dupa ce un decret referitor la siguranta pe strazi adoptat de Guvernul Silvio Berlusconi a intrat in vigoare, luni dimineata. O mie de militari vor supraveghea obiectivele importante precum ambasadele, o mie au fost trimisi la centrele unde sunt retinuti imigrantii ilegali, in timp ce o mie vor participa la „patrule mixte” cu politia, pe strazile oraselor mari, precum Roma, Napoli sau Milano. La fel se va intampla si in America.

Si uite asa li se baga pe gat italienilor, mai intai, o metoda cam drastica de identificare a fiecarui cetatean.
UE se transforma din stat politienesc in lagar de concentrare. Cand ne pun si ADN-ul pe certificatele de nastere? Nu destul sunt controlati oamenii prin tot felul de taxe, accize, credite, ipoteci, asigurari etc. dar acuma trebuie sa fie si amprentati. In curand o sa avem pe ceafa un cod de bare ca in jocul Hitman! Trist e ca ne supunem ca oile acestor reguli stupide create de niste idioti ajunsi acolo sus la putere!
Image
Eu unul nu doresc sa pot fi identificat de m-UE.
Totul e un scenariu; ca de obicei, sub umbrela securitatii cetatenilor, se va avansa agenda elitei ce ne conduce destinele: tot mai multe si mai multe libertati vor fi restranse, un control tot mai puternic asupra oamenilor, pt. a se indeplini obicetivele majore ale noii ordini mondiale, un stat mondial unic, de sorginte fascista; bineinteles, totul se va realiza in etape; intai Uniunea Europeana, NAFTA cu al sau Amero (uniunea Canada, Mexic SUA), Uniuna Asia-Pacific, etc, care apoi vor fi unite. Nici nu are rost sa mai pomenesc de SUA (unde exista deja cazuri de oameni cu cipuri implantate) si Canada, unde agenda e mult mai avansata, nu a mai ramas nimic din Constituia Amercii, intr-atat si-au batut joc de ea.
Surse:
http://dantanasescu.ro/2013/12/29/ni-se-pregateste-o-europa-neofascista.html , http://dantanasescu.ro/2013/12/28/ue-vrea-exploatarea-gazelor-de-sist-fara-consultarea-populatiei.html . http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s