Doctrina luciferiană

Image   Milton William Cooper, fost membru al Serviciului Secret Naval al SUA, revelează informaţii păstrate secrete de către guvernul american încă din anii ’40. Din cauza dezvăluirilor sale , asasinarea lui J. F. Jennedy, războiul drogurilor şi multe altele, Bill Cooper a fost ucis în împrejurări dubioase în anul 2001.

William (Bill) Cooper a fost ofiţer naval, veteran decorat, autor de emisiuni radio şi un conferenţiar şi autor renumit în toată lumea. A fost împuşcat şi omorât pe 5 noiembrie 2001 în circumstanţe suspecte. Aceasta este povestea lui.

William „Bill” Cooper a fost ucis într-o incăierare cu poliția la data de 6 noiembrie 2001. Un ajutor al șerifului din Arizona s-a dus la miezul nopții pentru a-l aresta pe Bill. Ajutorul a fost internat în stare gravă, cu două gloaţe în cap, iar Bill a fost ucis. Moartea sa a fost învăluită în mister. În timpul vieții a mai suferit atacuri asupra persoanei sale, care s-au soldat cu numeroase cicatrici și pierderea unui picior.

A lucrat în aviație până în 1965 și în Marina Militară, de unde a fost eliberat în 1975. În martie 1999 și-a trimis familia în afară granițelor SUA, iar el a rămas singur în casa sa din Arizona, unde a și fost ucis.

În cartea sa „Behold a Pale Horse” (Iată un cal galben-vânăt), intitulată astfel după Cap. 6:8 din Apocalipsa, William Cooper dezvăluie multe lucruri despre guvern și  Illuminati .

Sursa: http://mucenicul.wordpress.com/tag/william-cooper/

Doctrina Luciferiană – William Cooper

Image „Adepţii acestei ideologii consideră că omul este pentru sine propriul Dumnezeu şi de aceea singura care contează este voinţa proprie. Această concepţie este de fapt o interpretare greşită a unor doctrine religioase orientale cum ar fi budismul şi hinduismul, iar scopul ei este opoziţia totală cu religia creştină care presupune smerenia, supunerea faţă de un Dumnezeu exterior şi iubirea faţă de aproape. Datorită faptului că omul se consideră egal cu Dumnezeu, această filozofie este de natură luciferiană, deci satanistă.

Satanismul este o doctrină foarte apropiată de fascism, deoarece presupune dreptul celui cu instincte mai puternice şi cu o voinţă personală mai mare de-al domina şi chiar elimina pe cel cu o voinţă mai slabă sau care este dominat de sentimente de compasiune faţă de ceilalţi. Rezultatele se văd foarte bine azi în întreaga lume: războaie interminabile, inechitate şi polarizare socială, ură, nebunie, dezbinare, anarhie, crize economice, lăcomie nemăsurată, violenţă generalizată.

Departe de a deveni zei, mulţi dintre indivizii care au adoptat în viaţa lor ideologia satanistă au sfârşit jalnic, fie în spitale de psihiatrie, fie au murit din cauza abuzului de droguri şi alcool, fie şi-au găsit sfârşitul în accidente violente de maşină, ceea ce arată că această filozofie nu este deloc benefică omului, nici chiar pentru cei ce o practică! Satana nu-şi cruţă nici măcar adepţii!” – http://dantanasescu.ro/2011/08/17/filosofia-satanista-promovata-in-cultura-occidentala.html

Image  O clarificare: majoritatea luciferienilor de rang inferior, sunt păcăliţi în a crede că NU există Lucifer, iar ei văd in satanism, doar o ‘religio-filozofie’ după care îşi trăiesc întunecata viaţă.

Sursa: http://oasteadigitala.com/2012/01/06/doctrina-luciferiana-william-cooper/  Mystery Babylon este o serie de emisiuni ce demasca secretele unor societati secrete infiintate pe baza doctrinelor anticelor “Scoli al Misterelor” de origine Babiloniana asa cum ar fi Masoneria, Ordinul Cavalerilor Templieri, Societatea Skull & Bones si multe altele. Bill Cooper incearca sa elucideze mistere ce au supravietuit miilor de ani si ii arata pe cei care au stat in spatele acestor culte ale misterelor atat in lumea antica cat si in prezent.  Pe parcursul a peste 40 de emisiuni ce insumeaza multe ore veti putea invata si intelege ce este si ce a fost in mintea celor ce au influentat lumea in care traim astazi” .. SURSA http://foculrenasterii.blogspot.ro/

Bill Cooper este unul dintre primii teoreticieni ai conspiratiei care au incercat sa patrunda in mintea elitelor oculte care conduc din umbra aceasta lumea. Interpretarile lui lasa loc subiectivismului insa este un punct de vedere ce merita investigat mai ales ca Bill a fost ucis prin impuscare in 5.11.2001 dand astfel un plus de credibilitate teoriilor lui. In 28.062001, deci cu putin timp inainte de evenimentele de la 11 sept, a demascat incercarea manipulatorie a presei de a-l scoate responsabil pe Bin Laden pentru un eventual atac asupra Americii (ascultati emisiunea in limba engleza aici) .Se vorbeste tot mai mult despre iminenta unui razboi intre Israel si Iran, cele mai multe amenintari venind din partea Israelului. Dar iata ca, in ciuda acestui fapt, evreii se pare ca il iubesc si in apreciaza pe liderul iranian Mahmoud Ahmadinejad, asa cum reiese si din aceasta intregistrare video.

In timpul unei intalniri a presedintelui Iranului cu mai multi lideri israelieni, se vede clar cum o serie de rabini si oameni de afaceri evrei il imbratiseaza, il binecuvanteaza cu urari de viata lunga si il saluta cu urarea traditionala araba Insha’Allah.

Exercitiu militar americano-israelian de simulare a atacarii Iranului in citeste mai departe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s