SPECULANTII DE STAT – STAPANII LUMII

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1488174_209071689276943_1931460647_n.jpg  ORDINUL DE MALTA-STAPANII LUMII-SPECULANTII DE STAT
Cine sunt speculantii de stat, finantatorii loviturilor de stat si investitorii in Romania si in lume?
Speculantii de stat, finantatorii loviturilor de stat si investitorii sunt evreii rusi (sefii diplomatiilor din Consiliul de Cooperare RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti-CRIMINALII PERFECTI.
Image  Evreii rusi (RUSIA-UE) prin Emma Nicholson, raportor special al Parlamentului European pentru Romania a dat un averisment serios tarii noastre in 2001„in 100 de zile, sa ia masuri pentru accelerarea reformei, in special in ceea ce priveste restructurarea sau privatizarea marilor intreprinderi perdante, privatizarea bancilor de stat si a IAS-urilor (adica, daca nu va grabiti sa dati degeaba intreprinderi, banci si IAS-uri evreilor rusi, iar romanii sa fie sclavii lor, vom avem grija de voi), crearea unui cadru legislativ favorabil investitiilor straine (crearea unui cadru legislativ in care INVESTITORII sa nu plateasca taxe si impozite statului roman, vezi APA NOVA si altele) si un sistem de protectie sociala corect pentru toata lumea. „
Unul dintre cei mai mari speculatori de stat si beneficiar al Bursei de Valori este Clanul Rothschild.
Clanul ROTHSCHILD este cel mai bogat din lume, stapineste finantele lumii, acorda imprumuturi, finanteaza lovituri de stat, razboaie civile, atentate, asasinate politice si multe altele.
Nathan Rothschild mare bancher contemporan cu Napoleon, care i-a stricat majoritatea afacerilor lui Rothschild pe intregul continent european.
Image  Pentru a-l distruge pe Napoleon, Rothschild a acordat imprumuturi uriase Prusiei, Rusiei si Angliei. La batalia de la Waterloo din 18 iunie 1815, Rothschild il plateste pe maresalul Emmanuel de Grouchy sa-l abandoneze cu o treime din efectivele franceze pe Napoleon, acesta motivind ca urmareste, armata prusaca condusa de Blucher, paraseste grosul armatei.
Napoleon tradat de maresalul Grauchy pierde batalia de la Waterloo. Rothschild care a urmarit desfasurarea bataliei ascuns in spatele armatei engleze, a vazut cum Napoleon este infrint, a fugit la Bruxelles si de aici la Ostande. Rothschild a platit 2000 de franci unui pescar sa-l traverseze marea Nordului si Stramtoarea Dover pentru a ajunge la Londra. In data de 20 iunie 1815 Rothschild fiind singurul detinator al stiri infrangerii lui Napoleon la Waterloo se instaleaza la Bursa din Londra si aduce vestea falsa precum ca Napoleon a castigat la Waterloo si printr-o actiune banditeasca a vandut masiv actiunile sale, preturile la bursa s-au prabusit. Bursa a fos impanzita cu actiunii ale datoriei publice engleze fiind un dezastru militar, actiuni care sunt cumparate de agentii lui Rothschild care cumparase si actiunile vandute de Rothschild.
In zilele de 20 si 21 iunie 1815 seifurile bancherului Rothschild s-au umplut cu actiuni.
Vestea infrangerii lui Napoleon la Waterloo a ajuns la Bursa de la Londra in seara zilei de 21 iunie 1815, dar Rothschild deja castigase 10 milioane de lire sterline.
Inamicul clanului financiar Rothschild, Napoleon devenise un fugar, ulterior exilat si ucis de englezi prin otravire cu cianura (Acesti speculanti de stat au finantat prin banca vaticanului destramarea Yugoslaviei care varsa 1 988 300 de dolari Institutului pentru raspindirea religiei care cumpara arme din Beirut si le livreaza Croatiei cu ajutorul gen. rus Victor Bout care le transporta cu avionul ca si TIGARETELE din Romania. NATO finantata de acesti speculanti de stat a controlat atacul Croat impotriva zonelor Sarbesti in 1995, numita actiunea STROM<furtuna> condusa personal de BillClinton pentru ca dupa aceea americani la HAGA sa-l condamne pe Milan Babic fostul presedinte al republicii Sarbe din croatia la 13 ani de inchisoare pentru ca s-a opus fortelor NATO si extinderii ciumei evreiesti in Balcani, pentru ca ulterior sa-l ucida in puscarie, TPI <alta institutite evreiasca, masonica si satanista criminala internationala>anunta ca s-a sinucis. Milosevici, rapit de CIA, FSB-KGB, SDECE, Mosad si altele este dus la HAGA si judecat de adevaratii criminalii internationali dusmanii fiintei umane, care refuza sa se pronunte in acest caz pentru ca sarbi sa nu atace si sa dea foc ambasadelor SUA, MARII BRITANII, FRANTEI, ITALIEI si altele, la Belgrad, dar il vor ucide incet in puscarie, lucru care s-a si produs. S-a aflat de moartea lui Milosevici , iar stirea din cotidianul Libertatea din 14 martie 2006 a toxicologul olandez Ronald Uges, care a efectuaseră  o analiza a sangelui fostului lider sarb, a confirmat suspiciunile, declarand pentru AFP ca Milosevici „a luat <gresit ii s-a administrat, pentru a fi ucis, intrucat Milosevici nu se putea duce la farmacie, ca TRUTULESCU cu salvarea penitenciarului Rahova la petreceri> un medicament care contine rifampicina, substanta ce anuleaza efectul tratamentului impotriva hipertensiunii”. Rifampicina dupa cateva zile dispare din organismul uman. Rifampicina nu este toxic, dar este contraindicat in cazul hipertensiunii.
Image  Sadam Husein un mare conducator al poporului Irakian care s-a opus invaziei americane in Irak pentru a nu le fura PETROLUL este judecat de asemenea de criminalii perfecti dusmanii fiintei umane, care ii pune un judecator de nationalitate kurda sa-l judece, iar procurorul deja s-a antepronuntat in cazul in care Sadam va fi condamnat la moarte pedeapsa se pune in executie in 30 de zile, dar si acesta a avut soarta lui Napoleon, nu mai continu-I cu Noriega, Somoza si alti vanati de stapanii lumii), iar tradatorul Frantei si al lui Napoleon, maresalul Grouchy este numit comandant suprem al armatei si pair al Frantei.
Anglia si Prusia invangatoare platesc datoriile catre clanul Rothschild, datorii care au crescut datorita dobanzilor aferente.
Clanul Rothschild isi extinde aria de finanatare prin bancile J. P. Morgan si August Belmont, finanteaza Razboiul de secesiune din America. Presedintele Americii Abraham Lincoln informat de jocul financiar al bancilor lui Rothschild in sustinerea financiara a razboiului de secesiune, a dispus sa nu se mai plateasca bancilor Rothschild camata aferenta datoriilor de razboi si a insarcinat Congresul American sa tipareasca dolari, asa numiti GREEN BANCK cu care sa se plateasca armata.
John Wilkes Booth agent al Rotschilderilor il asasineaza pe Abraham Lincoln la data de 14 aprilie 1865, iar oamenii lojiei masonice Cavalerii cercului de aur, aflat in subordinea lui Rothschild, il scot din inchisoare pe asasin si-l duc la Londra, unde a trait dintr-o renta stabilita de Rothschild. ( In aprilie 1968, Martin Luther King a fost ucis cu un singur glont, în timp ce se afla pe balconul unui motel din Memphis. Asasinul un delincvent, analfabet James Earl Ray care si-a recunoscut vinovatia, a fost condamnat, fara proces, la închisoare pe viata. Ray nu sta in puscarie in perioada 1968-1998, fiind scos de speculantii de bursa, dar se intoarce cand ii se apropie sfirsitul, pentru a se arata lumii intregi ca asasinul a stat in puscarie in aceasta perioada. Ray a decedat în 1998 in puscarie. Ray inatine de a-si da sfarsitul crestinesc a spus ca, `Asasinarea lui Martin Luther King a fost vointa lui Dumnezeu. „Acest lucru nu este ADEVARAT. A ucide un om nevinovat precum martin Luther King numai pentru ca isi sustine ideile care privesc viata comunitatii in care traieste este opera celor care lupta impotriva fiintei umane. Numai evreii, masonii si satanisti criminalii ucid, saracesc si infometeaza fiintele umane. DUMNEZEU iarta greselile fiintei umane, dar nu ucide fiintele caroara le da viata. Fiecare dintre NOI avem o misune pe care trebuie sa o indeplinim pe fata pamantului. Un lucru este cert numai EVREII, MASONII SI SATANISTII ucid fiintele create de DUMNEZEU.
Dolarii Green Banck au fost scosi din circulatie fiind cumparati de Rothschild la preturi infime, prin bancile J. P. Morgan si August Belmont.
Image  John Kennedy a vrut sa micsoreze deficitul bugetar al SUA si la 18 iulie 1963 a informat Congresul Americi ca, propune introducerea unui impozit asupra procentelor incasate de cetatenii americani care au depus bani in bancile din strainatate in valoare de 15%, fiind un atac pe fata impotriva clanului Rothschild si al marilor finantisti speculatori de stat de la Bursa. Kennedy a continuat atacul asupra Rothscihlderilor si ai marilor finantisti producatorii de armament si a hotarat sa se puna capat conflictului din Asia si a activitatii CIA in zona, fapt care ducea la scaderea beneficiilor Rothschilderilor si a altora care finantau dotarea si aprovizionarea fortelor terestre, aeriene si maritime americane.
La 22 noiembrie 1963 Kennedy este asasinat de soferul sau mason si agent CIA care se intoarce si trage in fata lui Kennedy, iar partea din spate a capului creier, oase si par sunt imprastiate pe capota din spate a masini, iar sotia lui Kennedy se arunca pe capota masinii pentru a le aduna.
Asasinatul a fost pregatit de agentii CIA Orando Bosch, HoWard Hunt, Frank Strugs, Jack Rubenstein, Lee Harvey Oswald fiind si agent KGB este asasinat de Jack L. Ruby care si-a recunoscut vinovatia, a fost condamnat pe viata, fara proces, la fel ca si James Earl Ray la închisoare pe viata. Lee Harvey Oswald a fost asasinat pentru a nu deconspira membrii complotului, asasinii lui Kennedy. Jack L. Ruby a trait in libertate si nu in puscarie cum vor, EI sa sustina. Jack L. Ruby a fost bagat in puscarie in ultimele sale zile de viata. Jack L. Ruby a murit de cancer in puscarie. Gargara, minciuna evreiasca pentru populatia planetei, asa cum col. Trutulescu omul FSB-KGB-ului sovietic-rus a stat in puscarie in Romania in cazul TIGARETA II. Col. Trutulescu este condamnat sapte ani pentru contrabanda cu tigari, dar dupa trei ani si jumatate, in data de 22 noiembrie 2001 cand Trutulescu a implinit, 49 de ani este gasit de niste jurnalisti sarbatorind ziua de nastere in cabinetul particular stomatologic al unui doctor iranian de pe Calea Mosilor. Acesta fiind scos din Penticentiarul Rahova cu Salvarea nr. B-14-DBI, iar amicul sau Mihai Ghezea, directorul saptamanalului „Atac la persoana”, era deja acolo, venise sa-i ureze LA MULTI ANI. Cand au intrat jurnalistii in cabinetul stomatologic a disparut haleala, prajiturile si BEREA.
Image  In cazul Kennedy sa constitutit o comisie, numita Warren (O comisie senatoriala indentica formata de SERGIU NICOLAESCU un TRADATOR NATONAL sa se ocupe de dosarul LOVITURII DE STAT DIN DCEMBRIE 1989 din Romania, un tradator pus sa faca dreptate. ), condusa de presedintele Curtii Supreme, Earl Warren din care au facut parte fostul sef al CIA, Allen Dulles <concediat de JFK> si congresmanul Gerald Ford, care peste cativa ani ocupa Biroul Oval.
Inainte de asasinarea lui Kennedy, premierul Israelian Ben Gurion l-a calificat pe JFK drept inamic al Israelului, iar VINOVATII pentru asasinarea lui Kennedy sunt evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti care au ordonat serviciilor secrete CIA, MOSSAD, SDECE, FSB-KGB si alti sa-l asasineze.
Cine a blocat cercetarea in cazul asasinarii lui Kennedy ?
John McCone seful CIA numit de Kennedy.

CINE SUNT EI?
STAPANII LUMII-SPECULANTII DE STAT

Image  JOHN MCCONE seful CIA este membru ordinului masonic-satanist (satanistii sunt aripa tanara a masoneriei) Cavalerii de Malta care ulterior isi schimba denumirea in Ordinul de Malta (asa cum si partidele politice corupte, criminale si mafiote care lupta pentru distrugerea statului si epurarea etnica a poporului Roman isi schimba denumirea, respectiv PDSR in PSD, PUR in PC si altele)se afla in subordinea lui ROTHSCHILD, din care fac parte EDMUND DE ROTHSCIHLD, DAVID ROCKEFELLER (patronul lui Exxon), ALEXANDER HAIG ( ministru de externe al SUA, consilier pe probleme militare in administratiile Kennedy si Johnson si secretar de stat in 1981, precizeaza ca Johnson era efectiv ingrozit de ideea ca poporul american ar putea afla adevarul. Johnson spunea: „pur si simplu nu trebuie sa permitem ca poporul american sa stie ca EVREII au ordonat asasinatul, iar asasinatul in ultima instanta trebuia sa vina de la Fidel Castro, el trebuie sa fie vinovatul de moartea presedintelui nostru”. ), ALEXANDRE DE MARENCHE (sef SDECE), VALERIE GISCARD D`ESTAIGN (premier francez), WILLIAM BUNDY (finantatorul si strategul razboiului din Vietnam), GIOVANNI ANGELLI (uzinele Fiat), JOSEF E. JOHNSON (sef peste securitate in Departamentul de Stat), EUGENE R. BLACK (director la Banca Mondiala, director la Banca Chase Manhatttan <a lui Rockefeller>, director la Federal Express, Royal Dutch Petroleum si Consiliul Atlantic), POPIDOU (presedinte Frantei, salariat al lui Rothschild) NIXON (presedinte SUA), BILL CLINTON (presedinte SUA), MICHAEL BOSKIN (sfatuitorul economic a lui Bush), THEODOR L. ELLIOT (finantator al razboiului din Irak si Afganistan, ambasador in Afganistan), NICOLAS BRADY (secretarul Trezireriei lui Bush), EMILIA CELADO (vice presedinte la compania EXXON a lui Rockefeller), KATERINE GRAHAM (patron al ziarului Washington Post), JOHN REED (presedinte la Citicorp al lui Rothschild), DAN QUAYLE (vicepresedintele lui Bush), JOHN R. BEYRLE (agent CIA si FSB-KGB, gen NATO pentru Europa si Euroasia, consilier la Biroul pentru Noile State Independente, de pe langa Dpartamentul de Stat si specialist in aparare, are masteratul la Universitatea pentru Aparare Nationala din SUA ambasador in Bulgaria, fost adjunct al ambasadorului SUA in Rusia, ambasador in Bulgaria, strateg si participant la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania, in razboiul din Cecenia a furnizat informatii Moscovei), BRUCE JACKSON (Sef CIA si agent FSB-KGB pentru toate tarile blocului sovietic si Euroasia, finantator si participant la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania, Georgia, Ucraina, Cecenia, Uzbekistan si altele, vicepresedinte pentru strategie si dezvoltare al celei mari fabrici de arme din lume LOCKHEED, seful U. S. COMMITTEE ON NATO FOR THE LIBERATION OF IRAK, finanatatorul si beneficiarul razboiului din IRAK, alaturi de mari companii petroliere precum: EXXON MOBIL, patron Rockefeller), EUGEN OVIDIU CHIROVICI (se afla in fruntea Marii Loje Nationale a Romaniei finantata de Ordinul de Malta prezent in guvernul Nastase si Tariceanu din partea partidului PUR-PC, din care fac parte, Boalcas PRM, Ion Iliescu PSD si alti), COLIN HART si PHIL STEVENSON asociatii lui Patriciu la Rompetrol, CARLA DEL PONTE (procuror sef la TPI-HAGA), MICHAEL GUEST (ambasador al SUA la Bucuresti), GEORGE SOROS (miliardar ungur-american cel care manipuleaza cetatenii din R. Moldova si Romania), JONATHAN SCHEELE (Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania), OBIE MOORE (presedintele Camerei de Comert Americane) si alti.
Image  In luna Martie 1994, la Frankfurt, Germania s-a sarbatorit cea de-a 250-a aniversare a nasterii lui MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD, rabinul care-a pus bazele dinastiei bancherilor internationali Rothschild si la care au participat aproximativ 250 de membri ai familiei Rothschild care au venit din toata lumea, cancelarul german HELMUT KOHL, primarul Frankfurt-ului ANDREAS VON SCHOELER (a propus ca pe noua bancnota a Europei unificate, EURO-ECU-ul, sa fie tiparit chipul lui Mayer Amschel Rotschild) si presedintele bancii nationale germane, HANS TIETMEYER.
Masonii pretind pe buna dreptata ca fara sprijinul lor Statele Unite nu si-ar fi dobindit independenta si ca puternica America pe care o cunoastem astazi este rodul muncii lor.
Ministrul afacerilor externe al Suediei ANNA LINDH a fost asasinata de evreii americani (SUA-ONU), masoni si satanisti pe data de 13 septembrie 2003 pentru faptul ca s-a opus ca moneda EURO-ECU al lui Rothschild (moneda evreiasca care nu are acoperire in aur, asa cum nici actiunile de bursa nu au nici o valoare, dar cresc pe vorbe si aer, care oricand poate sa saraceasca si sa jefuiasca poporul suedez, asa cum procedeaza in toate tarile lumii)sa devina moneda nationala suedeza. La acest asasinat politic a participat si Ambasadorul Israelului in Suedia, Zvi Mazel care in 2004 care a vandalizat o expozitie de arta la Stockholm. Zvi Mazel a fost surprins de camerele de securitate ale Muzeul National de Antichitati din Stockholm intr-o stare de agitatie, tragind furios de un cablu de tensiune incercind sa stinga spoturile care luminau exponatul „Alba ca zapada si nebunia adevarului”, ( care consta intr-o mica barca aflata intr-un bazin cu apa colorata in rosu. Pe vas se afla o imagine infatisind-o pe Hanadi Jaradat, militanta a Jihadului Islamic, care s-a sinucis pe 4 octombrie 2003 la Haifa intr-un atentat care a provocat moartea a 21 de oameni)si apoi aruncind catre exponat unul din spoturi.
Acest Zvi Mazel evreu, mason si satanist suparat pe toate fiintele de pe fata pamantului a finantat si participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania (fiind numit ambasador in Romania la Bucuresti cu putin timp inainte de Lovitura de stat din decembrie 1989) impreuna cu toti membrii ambasadei Israelului la Bucuresti, ambasadei SUA, Rusiei, Frantei, Marii britanii, Italiei, Siriei, Palestinei la Bucuresti si altele si COMUNITATEA EVREIASCA DIN ROMANIA.
Image  La fel s-a procedat la Praga- Cheoslovacia, Belgrad-Yugoslavia, si altele, iar acum, fac mitinguri si proteste de strada la Minsk-Belarus pentru a-l inlatura pe Lukasenko pentru ca EI sa poata jefui si ucide in Belarus.
De asemenea trebuie facuta precizarea ca la asasinarea ANNEI LINDH au participat membrii ambasadei SUA in Suedia, comunitatea evreiasca din Suedia, masoni si satanisti, fiind sprijiniti de membrii ai serviciilor secrete suedeze, mambrii ai masoneriei si satanismului Ordinul de Malta.
Toti membrii ambasadelor SUA din intreaga lume sunt evrei, masoni si satanisti, agenti CIA, MOSAD, FSB-KGB, si altele. In cazul Suediei, la Stockholm Sweden sunt reprezentati de: seful CIA- consul Debra Twry, Stephen V. Noble, Edward P. Malcik, Margaret Thursland, Keith Curtis, Colonel Robert T. Veale, Ingrid Kollist, Kevin Wagganer, Casey Christensen, Robert B. Hilton siTeji Thiara.
Aceste persoane conduc congresul SUA, UE si ONU, dar lista continua.

LOVITURA DE STAT DIN EUROPA SI EUROASIA
Image
Lovitura de stat din toate tarile foste comuniste-sovietice a fost stabilita de Congresul SUA si Moscova, adica de evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti care printr-un PROTOCOL semnat in 1973 intre George P. Shultz (evreu, mason si satanist presedintele la J. P. Morgan Chase International Council patronata de Rothschild, Shultz este implicat si in afacerea Bechtel Group unde este presedinte si director, fiind vorba de 5 miliarde de dolari, iar dupa ce se termina constructia autostrazi, aceasta intra in proprietatea firmei Bechtel Group si nu a statului si poporului roman. Bechtel încarcă factura autostrăzii Transilvania cu două jocuri de biliard, scaune folosite, chiuvete folosite, dulap metalic folosit, rezervor de apă folosit, televizoare color (6 buc. ), difuzoare (4 buc), fier de călcat, ceas pentru bărbaţi cu brăţară metalică (1 buc, origine GB), ceas de damă cu brăţară metalică (1 buc, origine GB), insignă metalică (1 buc), factura tăiată statului român, respectiv Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale-CNADNR. Conform contractului încheiat de statul roman si firma Bechtel pentru constructia autostrazi Transilvania, statul roman isi asuma obligatia să suporte de la buget taxele vamale pentru utilajele aduse de compania americană, iar Bechtel incarca nejustificat, facturile catre statul român. ) Presedintele Council on Economic Policy din partea SUA si Leonid Brejnev din partea Moscovei pentru viitoarea strategie economica mondiala, adica schimbarea economica a lumii dupa cum doreste Ordinul de Malta.
George P. Shultz pentru LOVITURA DE STAT din romania solicita sprijinul MOSCOVEI pentru implicarea agentilor si cartitelor arabe din palestina, siria, irak, iran si altele care erau si agenti FSB-KGB si care erau din 1970 angajati in structurile securitatii romane, precum Abu Nidal, Abu Abbas, Abu Amar, Khaled Deiab Abdallaa Matar seful agenturii O. E. P. in Romania, colonel in Securitatea Romana care avea in subordine ofiteri Romani, agent Palestinian, Kamel Kader si alti, si agenti SRI, KGB, CIA si altele, viitori revolutionari, devalizatori de banci, traficanti, investitori si mari oameni de afaceri in Romania.
Image  George P. Shultz secretarul de stat American a supravegheat indeaproape Romania in perioada 1985-1989, participand activ la LOVITURA DE STAT din 1989 din Europa de est si Romania, iar dupa aceea a fost inlocuit. George P. Shultz dupa 1989 a revenit in Romania ca, INVESTITOR si om de afaceri, presedinte al firmei Bechtel, iar cetatenii romaniei au ajuns sclavii LOR. Mai mult, sunt cetatenii Romani care dupa decembrie 1989 fug in America sa munceasca tot la firmele LOR.
Acesti dusmani ai fiintei umane folosesc REVOLUTIA ca tehnica a LOVITURILOR DE STAT, scot oamenii in strada „masa de manevra„ pentru a protesta impotriva unor guverne si conduceri de stat, iar cand lovitura de stat reuseste, „masa de manevra„ este ucisa de initiatorii revoltelor si de sustinatorii lor care ajung in institutiile statului dupa lovitura de stat, pentru ca masa de manevra sa se retraga din strada.
In anul 1987 are loc o prima tentativa de lovitura de stat in romania, revolta de la Brasov, cetatenii romani, nu realizeaza ca au fost niste piese de sah si cobai pentru stapanii lumii, speculantii de stat.
In data de 03 11 1988 se da semnalul de incepere al Loviturii de stat din Romania, la ora 10 Gheorghe Apostol la expozitia de mobila Pipera ii inmaneaza scrisoarea celor 6 lui Krasnov, secretar III al ambasadei Rusiei la Bucuresti pe care o duce la resedinta ambasadorului URSS-RUSIEI la Snagov.
6 martie 1989 – Scrisoarea către N. Ceauşescu a şase foşti membri ai nomenclaturii de partid este prezentata in mass media internationala prezenta si la ONU (Silviu Brucan, Constantin Pârvulescu, G. I. Răceanu, Corneliu Mănescu, Gheorghe Apostol, Alexandru Bârlădeanu).
Imediat dupa aceasta scrisoare, in martie 1989 Mitchel consilier politic al ambasadei SUA la Bucuresti, din ordinul ambasadorului SUA la Bucuresti Alan Green jr. ii viziteaza acasa pe Gheorghe Apostol si Constantin Parvulescu pentru a le comunica oamenii de legatura si planul loviturii de stat.
Image  Acestea au fost conexiunile FSB-KGB-CIA pentru lovituri de stat din Romania.
In anul 1989 la Malta Gorbaciov si Bush senior stabilesc strategia de colaborare
pentru lovitura de stat din Europa de Est cu trupele blocului sovietic, NATO, serviciile secrete internationale, dar mai ales impotriva Romaniei, intrucat Ceausescu era singurul obstacol. Ceausescu nu vroia sa cedeze puterea de buna voie, asa cum ii solicitase Gorbaciov.
Omul de legatura dintre Moscova-Gorbaciov si Washington-Bush senior a fost Condoleezza Rice actualul secretar de stat al SUA (asistent al presedintelui NSA, consilier al presedintelui Bush pentru securitate nationala si relatii cu URSS-RUSIA si membru al J. P. Morgan Chase International Council patronata de Rothschild. ).
In luna august 2005 secretarul de stat american Condoleezza Rice (a fost insotita la Bucuresti de Fathi Taher, agent palestinian, SRI, FSB-KGB, CIA si MOSAD nationalitate palestiniană si cetătenie – iordaniană, română si greacă. Dupa 1989 Fatih TAHER nu mai finanteaza actiunile Organizatiei pentru eliberarea Palestinei, iar din ce fura si jefuieste in romania, inclusiv din trafic de arme, droguri, spalari de bani, carne vie, tigari, cafea si altele finanteaza actiunile CRIMEI PERFECTE, adica, lovituri de stat, razboaie civile, atentate si altele in intreaga lume. ) a confirmat-o pe Julie Finley mason, agent CIA, in postul de ambasador al SUA la Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), fost membru al unor organizatii precum Proiectul pentru Democratii in Tranzitie (adica sa imparta terenuri, paduri, case, uraniu, petrol si chiar sa participe la destramarea Romaniei<vezi cazul KOSOVO>, adica TRANSILVANIA sa treaca in liniste, politic in proprietatea UNGARIEI) sau Comitetul SUA pentru NATO. Aceste organizatii il au in spate pe Bruce Jackson mason, agent CIA-FSB-KGB, cunoscut pentru lobby-ul facut la Washington in privinta aderarii Romaniei la Alianta Nord-Atlantica, cel care se gaseste si pe statele de plata ale fostului guvern PSD, partid bolsevic-sovietic-rus. In acest partid PSD se gaseste elita serviciilor secrete FSB-KGB si CIA printre care se numara si MIRCEA GEOANA.
Julie Finley, donator al Partidului Republican si apropiata a lui Bruce Jackson si Randy Scheunemann, figureaza cu peste 80. 000 de dolari in donatii pentru diversi candidati republicani sau pentru evenimente ale partidului.
In romania lucrurile au fost simple, ne-au scos in strada impotriva lui Ceausescu si dupa ce s-a obtinut lovitura de stat in seara zilei de 22 decembrie 1989, militari si studenti ai Academiei militare sunt chemati de ION ILIESC U din sediul MApN sa apere aeroportul Otopeni si sediul MapN, dar sunt ucisi de trupe USLA care deja se aflau in aceste obiective, ulterior 120 de membri ai trupelor USLA au cerut azil politic in Suedia. Cetatenii romaniei din toate orasele romaniei, au fost impuscati de armata, militie si garzile patriotice din ordinul lui ION ILIESCU pentru ai baga in casa.
Au fost mai multi morti dupa 22 decembrie 1989, decat inainte de 22 decembrie 1989.
Ion Iliescu dupa 22 decembrie 1989 a numit in functii in institutiile statului toate persoanele implicate in lovitura de stat pentru a apara gasca lui de criminali ai statului si poporului roman. Gen. Florescu usierul lui Ceausescu numit procuror adjunct la Parchetul General, gen Victor Atanasie stanculescu, Ministru Aparari nationale, Sergiu Nicolaescu seful comisiei pentru aflarea adevarului in cazul Loviturii de stat si alti. Unii au devenit membrii CSAT precum: gen. Virgil Magureanu, gen Talpes, gen. Badalan participant la uciderea cetatenilor Timisoreni in perioada 15-19 dcembrie 1989 si la mineriadele din Bucuresti, Ioan Marin comandantul de mecanizate care a tras in manifestanti din Bucuresti in 21 decembrie 1989, in Piata Universitatii, seful capitanului Dumitru Iliescu (cazul Jimbolia, Ristea Priboi, Ioan Talpes, Magureanu, Doru Ioan Ta racila, Nicolae Vacaroiu, Adrian Costea agent ASDECE franta si alti)care ulterior a fost facut general de Ion Iliescu.
Image  John R. Beyrle mason, agent CIA si FSB-KGB, ambasador in Bulgaria, participant la toate loviturile de stat din Europa de est si Euroasia, inclusiv Romania ( fost adjunct al ambasadorului SUA in Rusia), consilier la Biroul pentru Noile State Independente (gen NATO pentru romania, bulgaria, cehia, slovacia si altele-blocul sovietic-rus) de pe langa Dpartamentul de Stat si specialist in aparare, are masteratul la Universitatea pentru Aparare Nationala din SUA. Beyrle a donat peste 500 000 de dolari Partidului Republica, bani proveniti din trafic de arme si droguri in zona Cecenia-EUROASIA.
Beyrle este diplomatul perfect pentru o misiune in Bulgaria, tara admisa in NATO si programata, alaturi de Romania, sa gazduiasca viitoarele baze americane din estul Europei, conform planului actual de redesfasurare a fortelor SUA in lume si pentru INTIMIDAREA populatiei din BULGARIA, ROMANIA si altele.
Trupele NATO sunt aduse in estul Europei pentru a apara ce s-a obtinut dupa lovitura de stat finantata de CRIMINALII PERFECTI, in toate tarile blocului sovietic-rus.
Zece ani a fost pregatit Gorbaciov (fost ambasador al URSS la Washington, SUA) la Wasingthon pentru organizarea acestor lovituri de stat in toata Europa de Est. Lovitura de stat din Romania a fost organizata la Moscova de Ion Iliescu si PARIS de Petre Roman care i-au trebuit patru ani de pregatire la PARIS pentru a cunoaste amanuntele operatiunii militare privind lovitura de stat.
In cazul Romaniei rusii si americanii sunt aliati. Au impartit petrolul romanesc, respectiv, RAFO si PETROM (OMV patroni evreii-rusi) este al Rusilor, iar Rompetrol al Americanilor. Asociatul lui Patriciu, americanul Phil Stevenson evreu, mason si satanist spune ca procurori romaniei sunt analfabeti, nu stiu carte, procurori nu au citit Tratatul NATO ROMANO-AMERICAN semnat cu bolsevici de la PDSR-PSD in care arata clar ca americanii au imunitate pe teritoriul Romaniei, adica pot sa ucida (vezi cazul TEO PETER), sa fure, sa distruga intrucat tratatul le asigura IMUNITATE, adica nu are voie nici o institutie a statului roman sa se atinga de ei, sunt liberi ca pasarea cerului, iar cetatenii romaniei sunt sclavii lor si bataia de joc a criminalilor americani.
CRIMINALII PERFECTI au distrus industriile si economiile acestor tari pentru a-si creea propriile industrii si afacerii in aceste tari.
Beneficiarii loviturii de stat in Romania sunt agentii SRI, SIE, SIA, DIE, DIA, FSB-KGB, CIA, MOSAD, M16 si alti care au furat terenurile, padurile si casele cetatenilor romani cu ajutorul JUSTITIEI, PARCHETULUI, POLITIEI si PREFECTURILOR. Mai mult si-au facut firme particulare cu care jefuiesc statul si poporul Roman, isi finanteaza propriile firme cu bani proveniti de la Primarii, Guvern si Parlamentul Romaniei si tot prin aceste institutii emit legi prin care isi scutesc firmele proprii de datorii pe care trebuie sa le plateasca statului Roman si chiar primesc inapoi TVA-ul, chiar daca au datorii la stat. Traficul cu armament, droguri, tigari, cafea, carne vie si altele s-au facut cu aprobarea FSB-KGB, CIA, MOSAD, M16 si altele. Securitatea condusa de FSB-KGB din institutiile statului roman a saracit si infometat poporul roman in perioada comunista si dupa lovitura de stat din decembrie 1989.
Rusii-sovietici sunt CALUL TROIAN pentru aliati si SUA, dar si SUA prin agentii sai evreii, masoni-CIA, respectiv John R. Beyrle apara interesele rusesti-sovietice in toate zonele din lume. Mai ales in Euroasia, Cecenia, unde John R. Beyrle a avut discutii cu separatistii ceceni, facand spionaj pentru Moscova si chiar a furnizat un telefon mobil gen Djohar Dudaiev. Gen. Djohar Dudaiev a fost ucis cu ajutorul acestui telefon mobil. In momentul in care Dudaiev a activat telefonul, o bomba a fost directionata prin satelit american spre locul unde se afla Dudaiev care s-a trezit cu bomba la ureche.
Image  Bruce Jackson este SEFUL CIA (si agent FSB-KGB) pentru toate tarile blocului sovietic si Euroasia, asa cum MAHMUD AZAD, unchiul lui OMAR HAYSSAM este SEFUL SERVICIILOR SECRETE SIRIENE (agent SRI, FSB-KGB, CIA si altele) omul de legatura intre MOSCOVA, WASHINGTON, BUCURESTI si DAMASC pentru Europa de Est. MAHMUD AZAD este stabilit la Bacau protejat de PDSR-PSD, VIOREL HREBENCIUC si supravegheaza toate afacerile lui OMAR HAYSSAM.
CRIMINALII PERFECTI finanteaza toate conflictele si loviturile de stat din tarile musulmane sovietice, cu acordul MOSCOVEI-PUTIN
Bruce Jackson este vicepresedinte pentru strategie si dezvoltare al celei mari fabrici de arme din lume LOCKHEED, principala veriga dintre comercianti, traficanti de arme si ideologizarea noilor razboaie si seful U. S. COMMITTEE ON NATO FOR THE LIBERATION OF IRAK, adica firma de armament LOCKHEED care este finanatatorul si beneficiarul razboiului din IRAK, alaturi de mari companii petroliere precum: EXXON MOBIL, CHEVRON TEXACO, SHELL, BP, LUKOIL (firma sovietica -rusa cu sediul central in SUA din perioada falsului RAZBOI RECE).

PETROLUL SI RAZBOIUL DIN ASIA

Image  Razboiul din IRAK si AFAGANISTAN are drept scop distrugerea populatiei autohtone pentru ca evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti sa puna mana pe petrolul din Asia.
In subsolul ASIEI se gaseste PETROL in rezerve exploatabile peste 562 de miliarde de barilii, respectiv Arabia Saudita 262 miliarde de barili
Irak 113 miliarde de barili
Kuweit 97 miliarde de barili
Iran 90 miliarde de barili
America, Nigeria, Venezuela, Azerbasdjan, Uzbekistan si altele toate la un loc au dabea 390 de miliarde de barili.
America se pregateste de razboi in Iran, sa atace Iranul pentru a putea fura petrol si din aceasta tara.
Beneficiarii acestor razboaie si invazii militare sunt CRIMINALII PERFECTI, respectiv patroni, ofiteri, militari, servicii secrete si civili care prin firmele lor finanteaza aceste razboaie pentru ca ulterior sa intre in posesia resurselor natura le ale solului si subsolului aceastor tari si pentru a avea piata de desfacere pentru produsele lor.
Cetateanul american este indus in eroare, intrucat petrolul furat din IRAK de BRUCE JACKSON si gasca lui, il vand la suprapret, prin firmele LOR, pe piata americana, iar aliatii respectiv Romanii trimit militari, armament militar si specialisti militari, platiti de poporul roman pentru ai apara pe evreii rusi, americani, masoni si satanisti sa fure PETROLUL IRAKIAN si sa ucida populatia autohtona din irak la comanda unor generali NATO care sunt traficanti de droguri, spalari de bani, carne vie si arme, spalari de bani (vezi cazul WILLEM MATSER gen. american NATO condamnat prin Olanda pentru spalare de bani si care vroia sa investeasca peste 200 de milioane de dolari in Bursa de valori din Romania prin banca Columna a lui OVIDIU TENDER, care si-a schimbat ulterior denumirea in ARDAF-grupul financiar TENDER, <asa, cum SOV si-a schimbat denumirea din GELSOR in OMNIASIG> avand sediul tot in str. Primaverii, intrucat este mason si fost ofiter de securitate si el imparte legea in romania dupa decembrie 1989).
Bruce Jackson este seful PROJECT FOR TRANZITIONAL DEMOCRACIES, (din aceste organizatii face parte si Julie Finley)adica implementarea democratiei in tarile unde lovitura de stat a reusit. Dupa ce au finantat si organizat loviturile de stat, acum se ocupa cu de implementarea democratiei, isi numesc: SOLDATI in instututiile statelor respective, adica SOLDATI care sa:
distruga industriile si economiile tarilor respective prin privatizare, restructurare si disponibilizari abuzive si ilegale,
sa faca imprumutui externe in numele tarilor respective, dar tot ei sa fie beneficiarii acestori imprumuturi externe, prin firmele lor, adica sa-I cheltuie cum vor muschii lor fara sa plateasca nimic, fara sa plateasca taxe si impozite, iar populatia autohtona sa plateasca aceste credite externe folosite de evreii rusi, americani, masoni si satanisti, prin scumpiri de tot felul si sclavagism mondial
sa le de-a pe nimic intreprinderi, fabrici, bogatiile solului si subsolului acestor tari in numele statului si poporului respectiv.
Image  Bruce Jackson este autorul renumitei declaratii de la Vilinius din Februarie 2003 in care noile state membre NATO trebuie sa DECLARE FIDELITATE NECONDITIONATA PENTRU AMERICA, mergand pe principiul: „CINE NU ESTE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA. „
In spatele lui Bruce Jackson se afla un renumit miliardar evreu Rumsfeld.
Image  Donald Rumsfeld, secretarul american al apararii, Ricardo Sanchez, fostul comandant al trupelor SUA in Irak George Tennet fostul director CIA, Steven Cambone, subsecretarul apararii pentru servicii secrete, Janis L. Karpinski, generalul de brigada trebuie sa raspunda pentru abuzurile comise la Abu Ghraib.
Centrul pentru Drepturi Constitutionale, cu sediul la New York, si Asociatia Avocatilor Republicani din Berlin au anuntat ca impreuna cu cinci cetateni irakieni, maltratati de soldatii americani, solicita declansarea unei anchete de catre procurorii germani asupra activitatilor oficialilor americani in Irak.
Vicepresedintele CDC, Peter Weiss a informat ca a ales Germania datorita Codului Penal al Crimelor impotriva Legii Internationale, introdus in 2002, care ofera tribunalelor germane jurisdictie universala in cazuri de crime de razboi sau crime impotriva umanitatii.
Presedintele CDC, Michael Ratner a declarat ca „Incepand cu Donald Rumsfeld, liderii politici si militari insarcinati cu misiuni in Irak trebuie anchetati si condamnati” si a anuntat ca cei cinci civili irakieni pe care ii reprezinta au fost victime ale abuzurilor, prin tratamente cu socuri electrice, pedepse corporale severe, privare de hrana si abuz sexual.
Colonelul in retragere Stuart A. Herrington, a intocmit un raport in care avertiza ca practicile de arest si detentie utilizate de un grup de elita, din care faceau parte membri ai CIA si soldati sunt abuzive si ilegale din punct de vedere tehnic. Washington Post, releva faptul ca oficiali din cadrul armatei americane stiau despre abuzurile care se practicau asupra prizonierilor cu cel putin o luna inainte sa afle de actele de la inchisoarea Abu Ghraib, in ianuarie 2004.
Bruce Jackson a finantat si participat la lovitura de stat din romania din decembrie 1989 din Romania, alaturi de agenti CIA membrii AMBASADEI SUA, MARII BRITANII, FRANTEI, ISRAELULUI, ITAIEI, SPANIEI, GERMANIEI, RUSIEI si alti la Bucuresti, comunitatea evreiasca din Romania, trupele speciale ale armatei secrete sovietice GRU conduse de gen Vitalie Ustroi, Vitalie Dobanda (fost sef al finantelor in republica Moldova, cel care se ocupa de afacerile lui SOV) si alti, agenti FSB-KGB, agenti francezi din SDECE, agenti unguri AVO, agenti sirieni OMAH HAYSSAM si alti.
Acelasi lucru se intampla in prezent in Belarus la Minsk pentru inlaturarea lui Lukasenko de la putere, dupa data de 20 martie 2006 au inceput proteste de strada si mitinguri impotriva lui Lukasenko, exact la o zi dupa alegerile presidentiale din Belarus.
Realitatea TV in data de 21 03 2006 la stirile de la ora 20 relateaza despre faptul ca la mitingul de protest impotriva lui Lukasenko participa si AMBASADORII UE, adica prin forta strazii vor sa-si puna si in guvernul din BELARUS SOLDATI EVREI, MASONI SI SATANISTI cu care sa fure bogatiile naturale ale solului si subsolului statului Belarus, asa cum a facut in ROMANIA, BULGARIA, POLONIA, CEHOSLOVACIA, UCRAINA, R. MOLDOVA, GEORGIA si altele.
Acesta este UNIUNEA EUROPENA in care vor sa intre cetatenii ROMANIEI, niste hoti, banditi si criminali internationali. UNIUNEA EUROPENA doreste ca EI sa devina stapanii romaniei si NOI sclavii lor.
Nu stiu pentru care motiv AMBASADORII UE, sau membrii altor ambasade straine acreditate in CECENIA nu se duc sa protesteze la Grozni, impotriva invaziei militare RUSE-SOVIETICE in CECENIA si sa inlature conducerea bolsevica impusa de Moscova in Cecenia.
Bruce Jackson a finantat si participat la toate LOVITURILE DE STAT din UCRAINA impreuna cu comunitatea evreiasca condusa de Vadim Rabinovici, liderul Congresului Evreiesc din Ucraina, inclusiv la finanatarea ALIANTEI REVOLUTIONARILOR PORTOCALII.
Bruce Jackson a finantat si participat la lovitura de stat din Georgia cu acordul MOSCOVEI-PUTIN.
http://www.dezvaluiri.go.ro/scrisoare.html

Familia Rothschild sau Clanul ce conduce lumea!

Image

Toata lumea ar vrea sa stie cine este Antihristul. Chiar daca isi spune Maitreya, Sanat Kumara, Kryon sau doar Maestrul(The Master), el este o persoana la fel ca oricare alta insa salasuita de diavol. Problema care se pune este de a afla pe cine a ales Satana pentru acest rol. Greu de aflat pentru ca diavolul este siret si nu se da in vileag prea usor. Totusi,  exista unele  indicii. Cardinalul Giacomo Biffi, cunoscut pentru opoziţia sa fermă faţă de francmasonerie, a enumerat câteva din trăsăturile după care va putea fi recunoscut “fiul pierzaniei”: o personalitate fascinantă, fermecătoare, pacifistă, avocat al respectării drepturilor omului şi ale animalelor, vegetarian, militant pentru protecţia mediului înconjurător, filantrop renumit, expert în Biblie, promotor al unor valori spirituale vagi şi la modă sub a căror mască va urmări “distrugerea creştinismului şi moartea lui Dumnezeu”. El trebuie sa fie evreu, altfel nu se poate declara Hristos si trebuie sa aiba intre 30(varsta la care Iisus si-a inceput propovaduirea) si 33 de ani-dupa unele calcule chiar 37- varsta cand a murit si a inviat prima data. Datorita conjuncturii politice actuale el nu poate si nu trebuie sa fie un om politic, membru al vreunui parttid, pentru ca politicienii si-au pierdut credibilitatea in toata lumea. El trebuie sa fie un cvasi-necunoscut, un apropiat al ONU si un militant puternic pentru pace si stabilitate in lume.

Tot rasfoind internetul am dat peste cativa posibili candidati, despre care lumea stie prea putin sau deloc, in ciuda faptului ca unii dintre ei apartin unei familii celebre. Ordinea prezentarii lor este aleatorie.

1. Matt( Matthew-Dicker) Rothschild (30 ani)

Matt Rothschild

Este nascut pe 28 decembrie 1980. A crescut in lux-un apartament cu 19 camere in Manhattan, soferi, scoli de prestigiu, tot tacamul. Dar la 19 ani, in timp ce se afla la Rollins College, s-a indepartat de celebra sa familie. Intr-o carte autobiografica intitulata ” Doumbfounded”, aparuta in 2008, el isi prezinta familia astfel: mama l-a abandonat pentru a fugi in Europa; pe tata nu l-a cunoscut niciodata si bunicii, in special bunica, au fost cei care l-au crescut si adorat.

A fost educator la gradinita si profesor la o scoala medie si liceu, mai intai la Centrul Comunitar Evreiesc si apoi la Cypress Creek High, pana cand s-a gandit ca autobiografia sa i-ar putea crea probleme prin faptul ca recunoaste ca este gay.

A studiat istoria artei, informatica si religia. In prezent scrie un nou roman, colaboreaza la un scenariu(nu dupa cartea sa) si la o emisiune.

http://www.rollins.edu/magazine/archive/spring2009/profiles/rothschild.html

http://articles.orlandosentinel.com/2008-08-14/news/ROTHSCHILD_1_rothschild-starbucks-childhood

http://www.goodreads.com/author/show/1411869.Matt_Rothschild

http://www.mattrothschild.com/Dumbfounded/About%20Me.html

http://www.bookreporter.com/authors/au-rothschild-matt.asp

http://www.jewcy.com/user/3427/mattrothschild

2.Anthony James de Rothschild (33 ani)

Născut la 30 ianuarie 1977 este co-Managing Director al companiei de muzica A7 cu sediul in  Brighton şi un membru proeminent al familiei de bancheri Rothschild din Anglia .

El este fiul cel mare al lui Sir Evelyn Robert de Rothschild cu a doua sa sotie Victoria Schott.

Printre fostele iubite ale lui Rothschild se numara si modelul Rachel Hunter (fostă soţie a starului rock britanic Rod Stewart ). El este căsătorit cu modelul danez şi prezentatoarea TV din Marea Britanie Tania Strecker.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_James_de_Rothschild

Oricat am cautat pe internet nu am gasit alte amanunte despre el si nici o poza, nici macar de la nunta. De ce o fi asa secreta figura lui?

3. David Mayer de Rothschild (32 ani)

David Mayer de Rothschild

Nascut la 25 august 1978  in Londra. Este un aventurier britanic / ecologist şi şef al Adventure Ecology, un grup expeditionar care se ocupa de sensibilizarea cu privire la schimbările climatice . El este un membru al familiei Rothschild , cel mai mic dintre cei trei copii ai Victoriei Schott (născuta in 1949) şi Sir Evelyn de Rothschild (n. 1931). Cel de-al doilea nume “Mayer” este luat de la numele fondatorului imperiului bancar al familiei Rothschild , Mayer Amschel Rothschild.

După absolvirea Collingham College, în 1996 el a studiat la Oxford Brookes unde a primit o 2:1 B. Sc (Hons) în ştiinţe politice şi sisteme informatice. În anul 2002, de Rothschild a studiat la Colegiul de Medicina Naturopatica, din Londra, unde a primit o Diploma de avansat in Medicina Naturala, ND.

De la varsta de 20 de ani, de Rothschild si-a început propria afacere, a vândut-o, a cumpărat o fermă ecologică în Noua Zeelandă şi a participat la o expediţie la Cercul Polar. Această experienţă l-a transformat într-un întreprinzător eco-explorator.

În 2006, de Rothschild a petrecut 100 de zile,  pentru trecerea tinutului Arctic din Rusia către Canada , ceea ce l-a facut sa  devina una dintre doar cele 42 de persoane, şi cea mai tânără persoană britanica, care a ajuns vreodată la ambii poli geografici. El a devenit deja doar una dintre cele 14 persoane care au traversat vreodată continentul Antarctica , şi a facut parte dintr-o echipă care a spulberat recordul mondial pentru cea mai rapida trecere a calotei glaciare a  Groenlandei.

Ca parte a seriei de aventuri a Adventure Ecology, de Rothschild a condus o expediţie in Ecuador în 2007. Grupul a petrecut timp în pădurea tropicală ecuadoriană, documentandu-se asupra prejudiciului cauzat de companiile petroliere internationale prin forarea rezervelor vaste de petrol.

În martie 2010 de Rothschild şi un echipaj format din 5 persoane a început o expediţie pentru a naviga de-a lungul Pacificului pe un catamaran, parţial facut din sticle de plastic recuperate popst-consum numit Plastiki . Plastiki si-a încheiat cu succes calatoria la Sydney pe 26 iulie 2010 .

David de Rothschild a fost distins cu premiul “Emerging Explorer” de către National Geographic , a fost numit “ambasador internaţional” de către ONG-ul Clean Up The World şi nominalizat ca  “Young Global Leader” de către Forumul Economic Mondial.

În 2007, de Rothschild a scris Live Earth Global Warming Survival Handbook- Or Live Through It: 77 de abilităţi esenţiale pentru a opri schimbările climatice ( ISBN 978-1-59486-781-1  , cu o postfaţă de Kevin Wall , care a fost companionul oficial al cartii la seriile de concerte  Live Earth. În 2008 el a fost editor consultant pentru Earth Matters: o enciclopedie de Ecologie şi a scris prefaţa la True Green Kids: 100 de lucruri pe care le poti face pentru a salva planeta.

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Mayer_de_Rothschild Mai multe pe http://mucenicul.wordpress.com/tag/anthony-james-de-rothschild/

Image  Membrii acestei familii nu apar niciodata în topurile oficiale ale celor mai bogati oameni din lume, dar sunt considerati cei mai puternici oameni de pe planeta, influentând istoria ultimelor secole.Cu banii lor, Ducele de Wellington l-a învins pe Napoleon la Waterloo, schimbând cursul istoriei. Ei au finantat razboiul de secesiune din SUA, consolidând democratia moderna. L-au sprijinit pe aventurierul Cecil Rhodes, cel care a schimbat fata Africii, au finantat armata britanica în timpul cuceririlor coloniale, au facut afaceri cu împaratii Prusiei si cu tarii Rusiei.La începutul secolului trecut, au pus bazele statului Israel, finantînd achiziția de terenuri în Palestina. Intuind perfect „vremurile”, au construit primele cai ferate din Europa si au finantat inovatia. Referintele asupra afacerilor si averii sunt rarisime, nu apar în topurile miliardarilor si se feresc de publicitate. – este vorba de familia Rothschild.
Primul membru al familiei despre care se cunoaste ca a folosit numele “Rothschild” a fost Izaak Elchanan Rothschild, care s-a nascut în 1577. Numele înseamna “Scut Rosu” în germana veche.

-ILLUMINATI. Se spune ca familia Rothschild ar fi înfiintat si finantat organizatia, pentru a proteja “sângele divin”, ai carui descendenti erau.

-AL DOILEA RAZBOI. Se speculeaza ca ei au sprijint ascensiunea nazistilor pentru a putea justifica aparitia statului Israel.

-AURUL. O cunoscuta teorie arata ca pretul mondial al aurului, la Bursa Aurului de la Londra, este stabilit de Casa Rothschild. Cert este ca la ceremonia anuntarii cotatiei zilnice participa si astazi un membru al familiei.

-STAPÂNII PLANETEI. Printr-o retea extraordinar de complexa, cu radacini sioniste, familia Rothschild controleaza si astazi finantele mondiale prin Federal Reserve, Bank of England sau FMI.

-AVEREA. Ultimul dar nu cel din urma mit spune ca membrii familiei Rothschild ar fi mult mai bogati decât vor sa para. Bazându-se pe ultima evaluare a averii, din sec. XIX, s-a calculat, folosindu- se diferite ritmuri de crestere (ex plicabil, orice membru adauga ceva, nu con suma), ca bogatia familiei ar fi între 1,4 trilioane de dolari si peste 100 de trilioane de dolari.

Setul de reguli impus de fondatorul dinastiei, respectat si astazi, este unul dintre secretele succesului si o explicatie pentru discretia Rothschild.Toate posturile importante trebuie sa fie ocupate de membri ai familiei si doar barbatii au voie sa faca afaceri.
Fiul cel mai mare al celui mai mare fiu este seful familiei si tot el mosteneste toata averea, cu litera de lege lasata de Mayer, pt ca averea dobandita in cursul istoriei sa nu se dilueze.
Pentru ca averea sa ramâna în familie, membrii trebuie încurajati sa se casatoreasca între ei, fiind acceptate casatoriile între verisori primari sau secundari.Amschel a scris în testament: “Niciodata sa nu fie facut un inventariu public, de catre tribunale sau oricine altcineva, a averii mele. Interzic publicarea oricarei evaluari a mostenirii mele”.

   
Imperiul financiar creat de această familie


Dinastia RothschildDe peste 200 de ani, banca Rothschild este inima finanţelor mondiale. Are o reţea de 40 de birouri în mai mult de 30 de ţări din Europa, America şi Australia. Edmond de Rothschild (1926-1997) spunea : « Un Rothschild care nu este bogat, evreu, filantrop, bancher şi care nu duce un anume stil de viaţă, nu este un Rothschild ». Istoria este aceeaşi ca a oricărei alte familii de industriaşi din SUA sau din Anglia; numai că trebuie recunoscute circumstanţele puţin favorabile în care s-a produs ascensiunea ei. Familia Rothschild, provenind din evrei din Germania, s-a impus încă din secolul XVI în domeniul bancar şi financiar şi filantropic. La sfârşitul secolului XIX, a susţinut sionismul, pe care Edmond Rothschild îl explica astfel : ” Un evreu american care dă bani unui evreu englez pentru a adduce un evreu polonez în Palestina”.

– Fondatorul familiei,“tatăl pieţii financiare internaţionale”
Amschel Mayer Rothschild s-a născut la 23 februarie în 1744 la Franckfurt, ca fiu al lui Moses Amschel Bauer. El a transformat comerţul cu vânzare pe datorie, practicat de tatăl său, într-o bancă. Averea lui Mayer a avut ca punct de plecare afacerile acestuia cu aristocratul Guillaume, care moştenise una dintre cele mai uriaşe averi din Europa şi care i-a cerut lui Mayer să i-o gestioneze. De altfel, Guillaume a şi plecat timp de mai mulţi ani într-un fel de exil, având încredere totală în Rothschild.
Amschel avea 7 copii, din care cinci erau băieţi. Fiecare dintre ei, cum împlinea 25 de ani, a fost trimis să creeze sau să preia conducerea unei filiale a băncii Rothschild din Londra, Paris, Viena, Napoli şi Franckfurt, operă a tatălui lor. Aşa au apărut cele cinci ramuri ale familiei. La 29 septembrie 1822, împăratul Austriei François Ier îi ridică la rangul de baroni pe toţi cei cinci fii ai lui Mayer, astfel că descendenţii lor legitimi pe linie masculină poartă titlul, indiferent de naţionalitate. În 2005, Mayer a ocupat locul 7 pe lista celor mai influenţi oameni din întreaga istorie, potrivit revistei Forbes, care l-a declarat “tatăl pieţii financiare internaţionale”.Căsătoriile dintre ramuri au permis familiei să păstreze controlul asupra averii şi să se dezvolte în mai multe domenii ale activităţii bancare, capacitatea lor de a finanţa, oferind oportunităţi de investiţii. În secolul XIX, au devenit importanţi finanţatori şi acţionari în exploatări miniere şi în dezvoltări de căi ferate, două paliere ale dezvoltării industriale din Europa. Schimbările de guverne şi evenimentele politice au jucat, după împrejurări, un rol pozitiv sau negativ asupra averii Rothschild. Revoluţia din 1848, criza din anii ’30 şi apariţia nazismului au marcat serios istoria clanului.

– Putere financiară şi politică
Astăzi, mai există doar ramurile franceză şi engleză ale familiei, celelalte trei- germană, austriacă şi italiană-dispărând. De-a lungul anilor, chiar dacă expansiunea Rothschild era o realitate, decalajul dintre ramuri a început să apară, provocat de viaţa din ce în ce mai decadentă şi plină de snobism şi aroganţă , manifestate de membrii generaţiei a treia de după fondator. Ei şi-au folosit întreaga putere financiară şi politică pentru a-şi învinge concurenţii şi pentru a se instala în noile sectoare industriale create de revoluţia industrială de la mijlocul sec. XIX. Crahul din 1929, cu un impact puternic asupra finanţelor, l-a determinat pe baronul Louis von Rothschild să încerce, fără succes, consolidarea Creditanstalt, prin fuziune cu filiala băncii Rothschild. Aşa că în1938 şi-a abandonat afacerea şi a părăsit Austria. Palatele Rothschild au fost confiscate şi distruse de nazişti. În 1999, guvernul austriac a returnat celebrei familii 250 de opera de artă furate de regimul lui Hitler şi care s-au regăsit în muzeele vieneze. În Italia, odată cu reunificarea ţării din 1861, bănca Rothschild s-a închis. Nici ramura germană n-a fost mai norocoasă. Wilhem Carl von Rothschild (1828-1901) a fost ultimul bancher al familiei la Franckfurt.
Instalat la Londra, Nathan Mayer Rothschild (1777-1836), fondator al băncii londoneze, ar fi făcut avere, fiind informat înaintea tuturor, printr-un porumbel voiajor, de victoria englezilor de la Waterloo, ceea ce i-a permis speculaţii financiare avantajoase. Aceasta, pentru că avusese inspiraţia de a finanţa campania ducelui de Wellington împotriva lui Napoleon.Două titluri de nobleţe au fost create pentru a-i răsplăti pe membrii familiei Rothschild : cel de baronet şi cel de baron. Lionel de Rothschild (1808-1879) va finanţa guvernul britanic pentru participarea la lucrările de la canalul Suez şi se va lansa în dezvoltarea căilor ferate din Franţa, iar fiul său, Alfred, va conduce 20 de ani banca londoneză. Fraţii Rothschild au preluat şi controlul companiei miniere spaniole, Rio Tinto, devenind acţionari principali ai minelor de diamant din Africa de Sud.

– Baronul Guy, patriarhul clanului
În Franţa, James de Rothschild (1792-1868) a instalat prima bancă a familiei pe strada Laffite din Paris.Mare colecţionar de artă, pasionat de cai, vin şi recepţii filantropice, el a construit castelul De Ferrières. Cu trecerea anilor, familia a trebuit să facă faţă şi antisemitismului, moment gestionat cu mână de fier de baronul Guy de Rothschild. Averea i-a fost confiscată de regimul de la Vichy şi de nemţi. După eliberarea Franţei, banca Rothschild s-a relansat, dar a fost naţionalizată în1981. In replică, Guy a părăsit Franţa, stabilindu-se o vreme la New York şi acuzându-i pe francezi de antisemitism. Patriarhul familiei Rothschild, cum era denumit Guy, s-a născut pe 21 mai 1909 şi şi-a petrecut o bună parte din copilărie într-un castel al familiei, atât de somptuos încât se spune că un monarh european ar fi exclamat:”Un rege nu şi-ar putea permite aşa ceva. Doar un Rothschild poate”. Mai târziu, după revenirea la Paris, avea să declare: “M-am dus în America pentru că fusesem expulzat din lumea afacerilor în Franţa. Acum, se ştie că noi contam la fel de mult ca verii noştri englezi”. Fiul său, David de Rothschild, atunci în vârstă de 39 ans, a decis să creeze o nouă bancă la Paris. În 2003, el preia conducerea “NM Rothschild”. Deşi a susţinut o politică de investiţii în companii ca Michelin, De Beers şi IBM, despre baronul de Rothschild s-a spus că a avut marele rol de a prevedea extinderea agresivă a investiţiilor în afara Occidentului, inclusiv a exploatărilor petroliere din Sahara şi a celor miniere din Mauritania, la care se adauga finanţările acordate de Rothschild unor mine de plumb din Peru. În 1980, familia Rothschild avea în Franţa 2.000 de angajaţi şi controla afaceri cu un profit anual pe atunci de peste 11 miliarde de dolari. Tot în 2000, France Telecom primea sfaturi de la Rothschild&Co în achiziţia Orange. Numai din consultanţa financiară, Rothschild a dominat piaţa franceză în perioada respectivă, adunând 17 miliarde de euro din 20 de contracte şi încă 10 miliarde din alte opt contracte gin 2001.

– Elie Robert avea 25% din averea familiei
Anul trecut, celebrul clan Rothschild, a fost de două ori în doliu. După moartea baronului Guy de Rothschild, s-a stins şi baronul Elie Robert de Rothschild (90 de ani). Cunoscut drept unul dintre membrii eminenţi ai ramurii franceze a clanului de mari bancheri, Elie a murit în urma unui atac de cord, survenit la o partidă de vânătoare, pe domeniul său de lângă Innsbruck.Elie a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, în trupele aliaţilor şi împreună cu regimentul său, Anciens Cuirassiers, el a fost capturat de armata germană. A fost dus la Nienberg, dar, după ce a fost descoperit că avea planuri de evadare, a fost mutat într-unul din cele mai dure lagăre, din Lubeck. Acolo s-a întâlnit cu fratele său, Alain, ambii bucurându-se de şansa de a fi trataţi ca ofiţeri capturaţi, reuşind să scape de lagărele de exterminare.Revenit în Franţa, el a contribuit intens la prosperitatea afacerilor familiei. S-a ocupat de celebrele podgorii Château Lafite Rothschild, care se întind pe 100 ha. Baronul Elie Robert a deţinut 25% din capitalul imperiului bancar şi a dirijat reconversia companiei feroviare Paris-Lyon-Marsilia într-un lanţ de hoteluri şi restaurante, înainte de a prelua conducerea podgoriilor din regiunea Bordeaux. Un expert degustător de vinuri, baronul a înfiinţat Château Lafite Rothschild, în anii 1950.

Rothschild– Un veritabil Rothschild acumulează averi
După 200 de ani de la înfiinţarea dinastiei, Nathaniel Rothschild, 36 de ani, e pe punctul de a deveni cel mai bogat descendent al renumitei familii.Câştigurile obţinute de cel de-al cincilea baron de Rothschild vor atinge în curând pragul de un miliard de dolari. Investiţiile din Ucraina, Europa de Est şi, cel mai important, acţiunile deţinute la Fondul de investiţii Atticus Capital, evaluat la 14 mld. euro, îi asigură un loc confortabil între miliardarii lumii.Asemeni strămoşilor, Nathaniel preferă să fie o prezenţă discretă în viaţa publică. El este principalul consilier al lui Oleg Deripaska, unul dintre cei mai bogaţi oligarhi din Rusia, proprietarul gigantului de aluminiu Rosal, care a fuzionat recent cu alte două grupuri pentru a crea cea mai mare companie de aluminiu la nivel mondial.
Şi ca un Rothschild veritabil, lui Nathaniel îi place să trăiască viaţa la maximum: schior pasionat, are reşedinta principală în Klosters, Elveţia, şi foloseşte avionul personal pentru a ajunge la celelalte locuinţe din Paris, Moscova, Londra, New York şi Grecia. Se întâlneşte cu actriţe celebre şi cu fotomodele, este membru al CA al Brookings Institution, organizatia de cercetare din Washington, şi bea vinuri doar din podgoriile Rothschild. “A face parte din familie înseamnă enorm. Nat ştie că îşi va îndeplini misiunea de baron Rothschild doar dacă va acumula mari averi”, spune Jeffrey Leeds, un apropiat al baronului. De altfel, povara de a fi urmaşul dinastiei Rothschild este destul de grea. În 1996, unuia dintre nepoţii Rothschild, lui Amschel,41 de ani, i s-a cerut să conducă banca familiei din Londra. A fost găsit spânzurat în camera de hotel… Patru ani mai târziu, Raphael de Rothschild a murit pe o stradă din New York din cauza unei supradoze de heroină. http://marinbodrug.wordpress.com/2013/03/11/familia-rothschild-sau-clanul-ce-conduce-lumea/

Familia Rothschild – Profeţii banilor . „Adevărata ameninţare la adresa oricărei republici este guvernul invizibil, care, ca o caracatiţă gigantică, îşi întinde tentaculele scârboase peste oraşele şi naţiunile noastre. La vârf se află un grup mic de case bancare, la care se face referire, în genere, prin expresia ‘bancherii internaţionali’. Această mică gaşcă ne conduce guvernele către propriile ei ţeluri egoiste. Operează din spatele unui paravan auto-creat şi ne confiscă funcţiile publice, organele legislative, şcolile, tribunalele, ziarele şi orice agenţie creată vreodată cu scopul de a proteja publicul.” John Francis „Jonef ” Hylan (1868-1936)
(1868-1936)
The House of Rothschild – Money’s Prophets este un film eclectic, creaţia unui anonim care a reunit secvenţe aparţinând unor filme diferite, fapt uşor de constatat datorită prezenţei mai multor comentatori şi, mai ales, a unei viziuni departe de a fi unitară ca scenariu, în încercarea de a relata, „istoric”, ascensiunea celei mai periculoase dintre toate familiile parazite care au asuprit vreodată acest Pământ.

Titlul este preluat de la lucrarea cu acelaşi nume a lui Niall Ferguson, publicată în noiembrie 1999, care este, de fapt, o epopee servilă şi entuziastă, dedicată „succesului” nemaipomenit al acestor monştri, ce nu au nimic uman în ei, care ne sunt prezentaţi drept etalon al manifestării, cu discreţie, a unei puteri incomensurabile.

Am fost obligat să apelez la aceste secvenţe, fiindcă am pomenit adeseori influenţa nefastă a familiei asupra ultimelor două secole ale istoriei terestre şi am considerat că este necesar să vă faceţi o idee privind sursele puterii şi gradul de extindere a acestei caracatiţe financiare şi mă îndoiesc că veţi avea chef să şi dansaţi pe valsurile care constituie coloana sonoră.

Înainte de toate, aş vrea să răstorn ideea, promovată insistent, a unei familii care şi-a câştigat rolul pe scena lumii numai datorită scamatoriilor şi speculaţiilor iniţiale ale lui Nathan Rothschild, prin care a obţinut controlul Băncii Angliei, aşa cum veţi vedea şi din film, deşi este lăsată oarecum în suspensie enigma aflării în posesia unui textilist evreu obscur din Manchester a unei cambii substanţiale ca valoare, pe numele unui prinţ regent al Imperiului Britanic.

Până în ultimele decenii ale secolului trecut, fiecare comunitate evreiască, din orice ţară, se autoizola spaţial, religios, moral şi social, vârfurile financiare şi religioase întreţinând o corespondenţă acerbă cu cele similare, din alte ţări, într-un flux informaţional supra statal.

Chiar mai mult de atât: la 1611 încă se vorbea despre Principii în Exil, conducătorii de drept ai tuturor comunităţilor ebraice împrăştiate în lumea întreagă, numiţi şi exilarhi, care aveau dreptul de a judeca şi de a emite legi, putând fi itineranţi sau stabili, într-o anumită zonă geografică.

Dacă mai există şi astăzi?

Congresele mondiale evreieşti se pare că le-ar confirma existenţa, iar Enciclopedia Iudaică subliniază: „Destul de curios, exilarhii sunt încă menţionaţi în oficierea Sabatului după ritualul Ashkenazim…”, ceea ce implică faptul că Sanhedrinul (consiliul superior evreu compus din 71 de membri, numiţi de principe şi nu aleşi de popor) încă mai există şi continuă să stăpânească cu o autoritate indiscutabilă.

De altfel, există şi informaţii mai concrete: Sanhedrinul, desfiinţat formal în 70 e.n., apare ca din neant în Franţa, la 1807, fiind convocat de Napoleon, care se vede obligat să trateze cu evreii domolirea haosului generat de mizerabila „revoluţie” de la 1789, ceea ce indică, mai mult decât clar, cine anume se aflase, de fapt, în spatele ei.

Este probabil că rabinii şefi execută ordinele directe ale Sanhedrinului, în ţările în care acesta nu are o prezenţă efectivă, fiindcă, analizând cu atenţie evoluţia din ultimele secole a comunităţii evreieşti internaţionale, sub oblăduirea sionismului finanţat de familia Rothschild, este evident că nimic nu a fost haotic şi că au fost puse în aplicare planuri foarte concrete, care au condus, într-un final, la reînfiinţarea statului Israel.

Luând în considerare toate aceste aspecte, acel misterios şi foarte eficient „sistem informaţional”, pus cu generozitate la dispoziţia reginei Victoria, trebuie să fi aparţinut nu familiei, ci comunităţii evreieşti internaţionale şi, în lumina acestui fapt, consider că membrii familiei Rothschild, tocmai fiindcă numele le sunt cunoscute şi fiindcă multe dintre afacerile lor pot fi identificate, nu reprezintă conducerea supremă a evreimii mondiale.

Ca o ultimă clarificare: Mossad-ul, despre care mulţi ofiţeri de informaţii susţin că ar fi, de fapt, serviciul secret al familiei Rothschild şi nu al statului Israel, deşi nu a avut, nici măcar în epoca sa de vârf, din perioada războiului rece, mai mult de câteva mii de ofiţeri de caz, a fost întotdeauna mult mai eficient decât KGB-ul, de pildă, care avea peste 200.000 de ofiţeri operativi, răspândiţi în întreaga lume, iar explicaţia este foarte simplă – toţi evreii din lume se pare că sunt obligaţi să acorde sprijin, necondiţionat, agenţilor Mossad, logistic vorbind (cazare, conturi bancare, maşini de închiriat ş.a.m.d.), ceea ce simplifică la maxim aparatul acestui serviciu de informaţii şi, simultan, confirmă, o dată în plus, dacă mai era nevoie, existenţa unei conduceri centralizate.

În timp ce slugărnicia lui Heinrich Heine poate fi scuzată, din moment ce trăia din stipendiile familiei Rothschild, unul dintre comentatori pare să fie destul de retardat, când face afirmaţii stupide de genul „garantarea păcii”, „absenţa opoziţiei la monopolul statal de a bate monedă”, „reticenţa familiei de a-şi vedea rivalii eşuând” sau, pur şi simplu, aruncă la coşul de gunoi toate faptele care ştirbesc faţada de respectabilitate a acestor demoni, încadrându-le dispreţuitor în rândul „teoriilor conspiraţiei”.

Uitându-şi rapid propriile vorbe, recunoaşte senin, câteva minute mai târziu, tocmai ceea ce negase şi anume subordonarea marilor lideri politici sau a familiilor bancare internaţionale, gen Cecil Rhodes sau Harriman sau Vanderbilt sau Carnegie „şi mulţi alţii” – conform propriei exprimări – prezentând totul ca pe o mare realizare a geniului financiar al familiei Rothschild.

S-a declarat, oficial, că numai în urma primului război din Golf profitul net al bancherilor mondiali a fost de peste 100 de miliarde de dolari, în timp ce datoria SUA, faţă de aceeaşi bancheri, a crescut cu 200 de miliarde.

Când capitalismul a devenit afacerea lor de familie, în care sunt împinşi spre bursă numai fraierii, buni de jumulit şi jefuit prin scamatorii şi speculaţii financiare, de genul „crizelor economice” regizate de „băncile naţionale” private, care le aparţin – cele de la 1815 sau 1825, regizate direct de Nathan Rothschild sau cele din 1929 şi 2008, regizate de cozile de topor ascunse în firma J.P. Morgan – este normal că a fi naţionalist devine echivalent cu terorist, fiindcă absenţa naţionalismului şi a identităţii naţionale înseamnă „piaţă liberă” sau, mai concret spus, acel regim internaţionalist care le permite să te calce economic în picioare, ignorând graniţele care te-au protejat vreodată împotriva poftei lor libidinoase.

Singurul motiv, pentru care familia Rothschild a garantat vreodată pacea, într-o ţară, a fost că deja obţinuse sistemul politic dorit, prin războaiele sau „revoluţiile” finanţate anterior, sistem populat cu propriile lor mascote politice masonice.

Dacă Alfred Milner a fost figura cheie a războiului anglo-bur de la 1899-1902 şi, simultan, era subordonatul lui Lionel Walter Rothschild, oare ale cui ordine le respectase când a regizat şi prezidat masacrul din Africa de Sud?

Dacă Rothschilzii nu urmăresc decât înfiinţarea de „bănci naţionale” private, pe cine ar fi afectat mai mult politica lui Lincoln de independenţă financiară, prin baterea propriei monede ?

Dacă nu avem probleme în a recunoaşte că Rothschilzii au finanţat toate războaiele şi „revoluţiile” posibile, din toată lumea, care s-au soldat cu moartea a sute de milioane de oameni, de ce avem atâtea probleme în a recunoaşte că au decis asasinarea unui preşedinte american – sau doi sau trei – şi ne grăbim să aruncăm anatema „teoriei conspiraţiilor”?

Oare aceştia se căciulesc plini de respect în faţa unui lider politic de paie, când ei înşişi deţin, de cel puţin două sute de ani, puterea de a numi guverne sau regi sau chiar de a crea dinastii regale, plecând de la obscure familii germanice gen Saxe-Coburg-Gotha, revopsită Windsor?

Oare este o simplă întâmplare faptul că în ducatul condus de familia Saxe-Coburg s-a înfiinţat, la 1776, ordinul masonic Illuminati? Desigur că toate aceste întrebări sunt retorice. Am putea, de exemplu, să acceptăm răspunsul formulat de James Madison, care afirma:

„Istoria demonstrează că mânuitorii de bani au folosit orice formă de abuz, intrigă, înşelătorie şi orice metode violente posibile pentru a-şi menţine controlul asupra guvernelor, controlând banii şi emiterea acestora.”

Și trebuie să acordăm un oarecare credit acestor vorbe, dacă ţinem cont că le-a rostit un stăpân de sclavi, care a devenit al patrulea preşedinte al SUA şi care, de pe poziţia sa de iniţiat, trebuie să fi cunoscut destul de intim subiectul în cauză.

Documentarul mai are şi alte puncte slabe, atunci când ne-o prezintă, de pildă, pe regina Victoria plină de verticalitate, refuzând acordarea titlului de lord pentru Lionel de Rothschild, când nu încasase, încă, renta lunară acordată de acesta sau atunci când încearcă să ne convingă că Rothschilzii nu aveau nimic de-a face cu Theodor Herzl.

În privinţa minciunii respectului manifestat pentru dreptul statelor de a bate monedă, sper că nu vă scăpa şi poziţia lui Edmund de Rothschild, de „proprietar şi operator” al Royal Mint Refinery, fiindcă nu despre o rafinărie şi nici despre mentă nu este vorba aici, ci de monetăria britanică, care se află în proprietatea lor încă de la 1852.

Partenerul de nebunii al lui Nathan Rothschild, Alexander Baring, care conform lui Byron ar fi rivalizat cu Rothschilzii ca avere şi influenţă, a fost doar unul dintre directorii Barings Bank (1762-1995), care vă reamintesc că se face vinovată de acelaşi gen de escrocherii ca toate celelalte bănci din sistemul mondial, făcând dispărută suma de 827 milioane lire sterline, prin filiala din Singapore şi intrând în colaps în 1995, an în care a fost „achiziţionată”, în întregime, pentru fantastica sumă de 1 liră sterlină, de către o bancă actuală, care vă este foarte cunoscută şi care – coincidenţă sau nu – a păstrat doar trei litere din numele iniţial.

Mai aproape de noi, în 2004, scriitorul canadian Henry Makow avansa ideea că actuala invazie a SUA din Irak este, de fapt, „promovarea programului Rothschild către o dictatură mondială”, explicând mai pe larg, într-un articol ulterior:

„Intelectualii neo-conservatori sunt agenţi ai cartelului bancar Illuminati Rothschild. Ţelul său este de a integra Orientul Mijlociu în ‘noua ordine mondială’, pe seama contribuabililor şi soldaţilor americani. Aceasta este adevărata natură a ‘imperialismului’. Printre agenţii lui Rothschild, care mânuiesc sforile paiaţei Bush, se numără Richard Perle, Paul Wolfowitz, Douglas Feith, William Kristol, Elliot Abrams şi Charles Krauthammer […]”

Scriitorul britanic Nicholas Hagger, în cartea sa, „The Syndicate: The Story of the Coming World Government (2004)”, susţinea că: „[…] un grup de agenţi Rothschild, pro-Israel, cu baza în SUA – reprezentat de un grup de presiune, Proiectul pentru un Nou Secol American (PNAC) – a sprijinit invazia, pentru a acorda un răgaz statului Israel, în timp ce un grup de agenţi britanici Rothschild au jucat, de asemenea, un rol în înlăturarea lui Saddam Hussein şi securizarea aprovizionării cu petrol, prin ameliorarea poziţiei statului Israel”.

Dincolo de tabloul îngrozitor – care se prefigurează când studiezi, în detaliu, vieţile şi carierele acestor psihopaţi – ce conduce la concluzia, inevitabilă, că nici un eveniment major al istoriei cunoscute nu s-a putut desfăşura fără „binecuvântarea” lor, faptul că au continuat să se menţină în umbră, preferând clandestinitatea luminilor rampei, îmi alimentează optimismul şi mă face să cred, cu tărie, că atotputernicia lor este una de formă, un simplu uriaş cu picioare de lut, care dă semne că se prăbuşeşte tocmai în aceste zile, în care par să fi pierdut controlul asupra unui mecanism al jafului economic, imaginat, cu migală, vreme de peste două secole.

„Arareori au fost văzuţi Rothschilzii implicându-se deschis în dezbateri publice pe probleme importante. Nici nu au căutat vreodată să ocupe funcţii guvernamentale. Chiar şi atunci când, în ultimii ani, unii dintre ei au intrat în parlament, nu au ieşit deloc în faţă, nici la Londra, nici la Paris şi nici la Berlin. Toate acestea în timp ce contribuiau, din plin, la modelarea evenimentelor importante ale zilei: acordând sau refuzând fonduri, finanţând oameni de stat, cu experienţă în serviciul diplomatic, influenţând numirile în marile posturi oficiale şi printr-un contact direct, aproape zilnic, cu toţi marii factori de decizie”. Derek Wilson Rothschild: A Story of Wealth and Power (1988)

antiiluzii.blogspot.ro

O înţelegere mai cuprinzătoare a „Problemei Palestinei”, a unora dintre cauzele care au generat-o, va fi facilitată de o cronologie scurtă a evenimentelor care au avut loc în zona Orientului Apropiat şi Mijlociu, mai ales începând din timpul Primului Război Mondial.

Pentru acest documentar (împărţit în mai multe articole), autorul a trebuit să selecteze din declaraţiile unor personalităţi politice şi militare, din amplele comentarii apărute în diferite cotidiene şi săptămânale străine, relatările transmise de agenţiile de presă, informaţii şi concluzii din nenumărate documente şi cărţi apărute pe această temă. Apoi şi-a expus puncte de vedere şi supoziţii pe care foarte mulţi s-au ferit să le aştearnă pe hârtie. Mai ales că majoritatea evenimentelor din zona respectivă sunt rezultatul activităţii Ocultei Mondiale, a „Iluminaţilor”. Fluiditatea evenimentelor după adoptarea Hotărârii Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite nu am prezentat-o, considerând că majoritatea cititorilor sunt la curent cu ele, iar pentru că au intervenit şi intervin mereu elemente pe care autorul nu le-a putut prevedea în timpul redactării documentarului, las la latitudinea cititorului de a interpreta evenimentele la zi…

Spre sfârşitul secolului al XIX-lea, au luat naştere două ideologii, care s-au dezvoltat, formând doi monştri, după cum afirmă mai mulţi cercetători: sionismul şi naţionalismul arab. Ambele ideologii dădeau expresie aspiraţiilor naţionale şi religioase. Mişcarea arabă dorea să creeze o conştiinţă şi o mândrie arabă, care să alunge de la putere conducerea turcească. O conducere detestabilă, ce domina în Mediterana de Est, mare parte a nordului Africii şi Balcani de peste 400 de ani. Mişcarea evreilor dorea înfiinţarea unei ţări a lor, în ceea ce era patria natală a palestinienilor.

Rezultatele Primului Război Mondial se cunosc: a permis familiei Rothschild să pună stăpânire pe mai bine de jumătate din averea Omenirii, a instaurat comunismul în Rusia şi…a dus la prăbuşirea Imperiului Otoman. Această prăbuşire a dat posibilitatea formării unor naţiuni individuale specifice în mai multe ţări arabe.

TREI RĂZBOAIE MONDIALE PENTRU…”STĂPÂNII LUMII”

Pe parcursul materialelor anterioare, aţi luat la cunoştinţă, sunt convins, nedumeriţi şi neîncrezători, cine sunt „Iluminaţii” şi cum pot avea o putere atât de mare, încât să dirijeze destinele Omenirii. Vă reamintesc că, în 1773, în casa lui Mayer Amshel Rothschild, din Frankfurt, avea loc o întâlnire secretă, cu participarea a 12 bancheri evrei, când s-a discutat elaborarea unui plan pentru a putea controla averea întregii lumi şi a instaura „Guvernul Mondial”.

Aşa s-au născut „Protocoalele Înţelepţilor Sionului” şi Noua Ordine Mondială, despre care s-au scris şi se vorbeşte enorm în ultimele decenii ale secolului XX şi începutul mileniului III.

Doresc să aduc la lumină scopul declanşării celui de al Doilea Război Mondial: constituirea statului Israel.

„Înţelepţii Sionului” şi agenţii lor au acţionat deosebit de perfid. Afirmaţii gratuite sau şocante? Vă veţi lămuri lecturând materialele care vor urma.,.

Pentru ducerea la îndeplinire a planului conceput în 1773, s-a hotărât dezlănţuirea a trei războaie mondiale. La 15 august 1871, Albert Pike, suveranul maestru al ritului scoţian, îi trimite lui Giuseppe Mazzini, conducătorul „Iluminaţilor”, un plan care prevedea scopurile celor trei războaie mondiale:

– primul război mondial va fi declanşat pentru ca Rusia ţaristă să intre sub controlul „Iluminaţilor” şi instaurarea comunismului. „Pe ruşi îi vom folosi de sperietoare pentru activităţile noastre în restul lumii”.

– al doilea război mondial „va avea loc pentru manipularea neînţelegerii dintre naţionaliştii germani şi sioniştii politici şi provocarea unui conflict. De aici, va rezulta extinderea sferei de influenţă rusească şi întemeierea statului Israel în Palestina”.

– al treilea război mondial „se va naşte din contradicţia de păreri dintre sionişti şi arabii islamici. Planul nostru prevede extinderea foarte mare a conflictului”.

Albert Pike a planificat toate acestea, prevăzând că al treilea război mondial se va sfârşi prin instaurarea „Guvernului Mondial”, care îşi va avea sediul la Ierusalim.

După cum se ştie, primele două războaie mondiale au avut loc, atingându-şi scopul. Pe care opinia publică nu îl cunoaşte. Este adevărat, cel de-al treilea război mondial încă nu a fost declanşat, el fiind mereu amânat. Însă, „se lucrează” din greu şi poate izbucni oricând. Motive sunt destule.

În 1878, scriitorul evreu Jules Meshil-Marigny, în „Istoria economiei popoarelor vechi”, prezicea atotputernicia statului Israel: „(…)Stăpânul aurului va fi stăpânul lumii. Cine alţii vor fi stăpânii lumii, dacă nu ecreii? Apropiata ascendenţă a Ierusalimului pe colinele gloriei este aproape sigură. Noi lucrăm de secole în această direcţie, nimeni nu ni se poate împotrivi. Noi vom vedea curând că statul Israel, după ce va ajunge în posesia tututror averilor lumii, va domina, se va extinde şi va creşte, alungând popoarele ca pe o cireadă” (fără comentarii!) (1).

În 1881, evreul Theodor Herzl a întemeiat „Mişcarea Sionistă”, cu scopul de a ajuta la crearea statului Israel în Palestina.

„EVREUL ANTISEMIT” – DEZVĂLUIRI ŞOCANTE DIN INTERIOR

Cel care a prezentat cel mai convingător, din interiorul „Conspiraţiei Satanei”, jocurile de culise pentru crearea statului Israel, a fost Benjamin Freedman. S-a născut în 1890, fiind crescut şi educat în cercurile plutocraţiei americane. După terminarea studiilor, ajunge, cum era şi normal, un prosper om de afaceri, care deţinea majoritatea acţiunilor manufacturii de detergenţi „Woodbery”. Prin faptul că avea legături cu cele mai înalte cercuri ale organizaţiilor evreieşti, cunoştea foarte bine planurile acestora. Prieten foarte bun cu preşedintele Woodrow Wilson şi Franklin Roosevelt, simple marionete ale „Conspiraţiei Satanei”, şi cu J.F.Kennedy, pe care însă Franc masoneria nu a putut să-l dirijeze deloc, la vârsta de 56 de ani, dezgustat şi dezamăgit de intenţiile evreilor sionişti faţă de civilizaţia creştină, a ieşit din cercurile lor şi s-a dezis de talmudism şi sionism, convertindu-se la catolicism. Şi-a dedicat restul vieţii şi averea de peste 2,5 milioane dolari pentru demascarea planurilor evreilor sionişti. În 1954 publică volumul „Facts are Facts – The Truth about Khazars” (Faptele sunt fapte – Adevărul despre Khazari) devenind inamicul public numărul 1 al sioniştilor, evreu antisemit, deoarece prezintă planurile pentru distrugerea civilizaţiei şi a naţiunilor creştine.

În anii ’60, Benjamin Freedman ţine mai multe prelegeri fulminante. „În SUA – precizează el -, sioniştii au pus mâna pe absolut toate ramurile guvernului. Sioniştii şi coreligionarii lor domină în SUA ca monarhi absoluţi”.
Cele afirmate de el au fost completate de Frank Murphy, membru al Curţii Supreme, care a mărturisit congresmanului Martin Deas: „Suntem condamnaţi, Statele Unite sunt condamnate! Comuniştii controlează totul. Ei îl controlează pe Roosevelt şi pe soţia sa. Este imposibil ca cineva să-l vadă dacă audienţa nu-i aranjată prin David Miles şi banda sa” (2). Dar James Combs spune că „Murphy desigur că a greşit când a făcut afirmaţia că „comuniştii domină Statele Unite”, întrucât comunismul este doar un instrument, realul stăpân fiind evreimea, care acum, după 25 de ani, şi-a consolidat controlul asupra întregului guvern al Statelor Unite”.

În sprijinul afirmaţiilor sale, Fredman a adus dovezi din istoria secolului XX. În primii doi ani ai Primului Război Mondial, arată el germanii erau învingători, armata franceză fiind în incapacitatea de a lupta. Marea Britanie era izolată, submarinele germane nepermiţându-i să intervină în nici un fel. Cu toate acestea, Germania a oferit Marii Britanii condiţii avantajoase de pace, pe care guvernul britanic se pregătea să le accepte. Însă, în octombrie 1916, intervin sioniştii din Londra, care împiedică încheierea păcii, promiţând Marii Britanii o vistorie pe care le-o va facilita SUA, care, la acea dată, nu era în conflict cu nimeni! Însă, au pus o condiţie: Marea Britanie să le dăruiască patria palestinienilor sioniştilor. Adică Palestina, la care nimeni nu avea dreptul.

Trebuie să menţionăm că, în timpul Primului Război Mondial, evreii deţineau în SUA controlul asupra presei şi a finanţelor. Dorind înfrângerea Rusiei, bancherii de pe Wall Street (evrei, în covârşitoare majoritate) refuzau să finanţeze Anglia şi Franţa, aliaţii Rusiei. Însă, când sioniştii din Londra au obţinut promisiunea că li se va dărui Palestina, de unde îi vor putea izgoni pe palestinieni, toată presa americană, pro-germană până atunci, şi-a schimbat atitudinea cu 180 de grade. Nemţii au devenit „huni”, iar războiul împotriva Germaniei era „sfânt”. Preşedintele SUA a declarat război Germaniei datorită unui „cassus beli” diabolic. Apoi la Londra a fost scrisă „Declaraţia Balfour”, prin care s-a dat sentinţa de moarte palestinienilor.

Trebuie să menţionez că, în apropierea preşedintelui Roosevelt, a mai fost şi evreul David Miles, despre care se afirma că guverna efectiv SUA! „Numele lui adevărat este Neyhus şi a fost cumnatul lui Harry Hpkins, care s-a bucurat de cea mai mare încredere din partea lui Roosevelt” (3). El este cel care a pus la cale declararea independenţei Israelului.

După Conferinţa de Pace de la Paris (1919), nemţii şi-au dat seama că înfrângerea lor, distrugerea Germaniei şi „reparaţiile de război” care le-au fost impuse îşi au rădăcina în târgul în virtutea căruia evreii din Răsăritul Europei puteau folosi forţa financiară şi militară a Marilor Puteri pentru ca să practice genocidul împotriva palestinienilor” (4).Şi-au dat seama de greşeala pe care au săvârşit-o când i-au primit pe evrei cu braţele deschise: îi lăsaseră să se îmbogăţească şi să prospere. Trebuie să subliniez că toate acestea au fost scoase în evidenţă de Banjamin, participant în cadrul delegaţiei americane – compusă din 117 persoane, toţi evrei – , condusă de Bernard Baruch, care a luat parte la Conferinţa de Pace de la Paris. El precizează: „Am fost unul dintre ei şi ştiu cum s-au petrecut lucrurile”. Mai subliniază faptul că, în Germania, evreii deţineau toată industria şi finanţele, cel mai bogat fiind de departe, industriaşul evreu Rathenau. Şi, în timp ce nemţii au oferit toate condiţiole pentru prosperitatea evreilor, aceştia i-au înjunghiat pe la spate, în schimbul pământului palestinienilor.

Benjamin mai precizează că ura pe care şi-o atrăseseră nemţii pentru prosperitatea lor industrială şi comercială, din partea Marii Britanii şi Franţei, care-şi vedeau hegemonia financiară periclitată, a fost folosită de sionişti pentru a distruge cele mai primitoare şi generoase gazde pe care le avuseseră vreodată. Reacţia nemţilor, după ce şi-au dat seama de toate acestea, nu a întârziat. Chiar publicaţiile sioniste recunoşteau că antisemitismul german nu era nici religios, nici rasial ci doar reacţia la modul cum îşi răsplătiseră evreii gazdele primitoare. Au fost create lagăre. Dar documentele autentice, ascunse cu grijă şi falsificate de „istoriografia sionistă”, scot în evidenţă faptul că nici unui evreu, până la venirea lui Hitler la putere, nu i s-a adus atingere. În 1933, Departamentul de Stat american îl trimite pe evreul Hugo Schonjeld să cerceteze situaţie evreilor din lagărele germane. Spre surprinderea lor, acesta raportează că în lagăre erau internaţi doar comunişti şi alţi adversari politici ai regimului. Din care, toţi erau în bună condiţie fizică. Este adevărat, raporta el, în lagăre erau mai mulţi evrei, având în vedere că aceştia reprezentau 98% din comunişti, mulţi fiind masoni sau membri ai unor organizaţii oculte.

În iulie 1933, la Congresul evreimii mondiale, nemţii au primit un ultimatum: „Hitler trebuie să fie înlăturat şi toţi evreii trebuie să fie repuşi în poziţiile pe care le deţineau, indiferent dacă sunt comunişti sau nu”. Nemţii nu au acceptat. Atunci, Samuel Untermayer, la o emisiune radiofonică, a anunţat public declaraţia „de război sfânt al evreimii mondiale împotriva Germaniei”.

Pământul Germaniei nu putea hrăni întreaga populaţie, două treimi din alimentele necesare fiind importate în schimbul unor produse industriale. Prin „războiul sfânt”, aceste produse erau refuzate pe toate pieţele de desfacere ale lumii dominate de bancherii evrei.

„În timp ce poporul german suferea în urma acestui boicot, în timp ce mulţimile de americani erau aţâţate de calomniile pline de ură din ziare şi de linia politică a lui Roosevelt la isterie colectivă anti-germană, nici un fir de păr nu fusese atins în capul vreunui evreu din Germania în 1933”, zice Bnajamin Freedman. „Am trăit în Germania – spune el – şi ştiu că evreii hotărâseră să pună la încercare destinul Europei şi să hotărască dacă Europa va rămâne creştină sau va fi bolşevizată. Ei o doreau bolşevizată. Nici un american nu ştia la vremea aceea că fiii lor vor fi trimişi să lupte pe câmpul de luptă ca să asigure sioniştilor Palestina ca bază pentru dominaţia lumii”.

Decenii al rând, Benjamin Fredman a demascat planurile Ocultei Mondiale şi doctrina satanică a Noii Ere.
În încheierea acestui prim material, în care a trebuit să anticipez unele evenimente, doresc să subliniez că, încă de la începutul anului 1943, exista constituit un embrionar stat Israel, ce avea un Consiliu Naţional. Din acesta, au făcut parte şi Zabrouski, cel pe care preşedintele Roosevelt l-a numit mediator pe lângă Stalin din partea Statelor Unite şi Marii Britanii,precum şi Harry Hopkins, cel mai apropiat sfetnic al lui Roosevelt. Iar la 17 februarie 1950, bancherul Warburg, directorul băncii FED (Federal Reserve) din Statele Unite, a anunţat:

„Noi vom avea în viitor un guvern mondial, indiferent dacă de convine sau nu! Singura întrebare este dacă acest lucru se va instaura prin violenţă sau pe cale paşnică”.

„William Cooper din Serviciul de Informaţii al Marinei americane (Naval Intelligence of Navy) a dat la iveală, într-o carte, că al treilea război mondial era plănuit la mijlocul anului 1996. El a fotografiat documentele acestui plan. Unul dintre oraşele mari ale Americii urma să fie bombardat. Acest lucru urma să fie pus pe seama extremiştilor din Orientul Apropiat, poate din Irak şi să devină un motiv de război…” (1). Cei care cred că toate aceste informaţii sunt minciuni sau exagerări să ia aminte! Oraşul de bombardat era New York şi planul a fost pus în aplicare în…11 septembrie 2001!

Vă spune ceva acest plan diabolic?

Surse: 1. Almanahul „OBIETIV MAGAZIN” 1998, din articolul „Guvernul mondial dirijează istoria Omenirii!”, semnat de Eugen Delcea; 2. Buletinul Congresului american, din 22 septembrie 1950, p.A6833; 3. Cotidianul „The Saturday Evening Post” din 24 decembrie 1949; 4. Traian Golea, „Realizarea unei noi condamnări a poporului român”, Editura Antet, 2001

Ei bine, e oficial: oficialii americani au declarat că Banca Centrală a Republicii Iranului este adevărata lor ţintă, şi nu energia atomică dezvoltată de această ţară islamică. Acest lucru n-ar trebui să constituie o surpriză pentru cei care înţeleg maşinaţiunile sistemului Federal Reserve (banca oficială de emisiune a SUA), dar şi a băncilor centrale globale private, ce aparţin unor carteluri de bănci private. Precum se ştie, Federal Reserve, banca ce emite dolarul american, e deţinut de un cartel de bănci controlat de puternica familie Rothschild..

“Ultima rundă de sancţiuni americane vizează închiderea băncii centrale a Iranului, a declarat joi un înalt oficial american, admiţând astfel pentru prima oară intenţia adevărată. “Trebuie să închidem Banca Centrală a Iranului”, a declarat un oficial, cu condiţia păstrării anonimatului, adăugând că Statele Unite se vor mişca rapid pentru punerea în aplicare a sancţiunilor” (Sursa: National Post).

Dorinţa de dominare completă asupra monedelor lumii este scopul final al cartelurilor bancare centrale globale, căci profitul lor vine din împrumuturile de monedă acordate a guvernelor şi a populaţiilor, cu dobândă. Iranul, fiind una dintre ultimele naţiuni ale lumii a cărei monedă naţională e emisă ÎN MOD GRATUIT, fără dobândă, reprezintă o sfidare la adresa Noii Ordini Mondiale. A nu se uita că Gaddafi, “dictatorul” Libiei, a fost debarcat şi ucis anul trecut, întrucât ameninţa să scoată dolarul ca monedă de referinţă în tranzacţiile cu petrol şi să-l înlocuiască cu dinarul de aur african. lovendal

După 12 ani în care “Second Bank of the United States” (bancă de emisiune a SUA înfiinţată în 1816 la iniţiativa familiei francmasonice Rothschild) a manipulat fără milă economia americane în detrimentul poporului, adversarii acestei bănci l-au desemnat pe senatorul Andrew Jackson (1767-1845) din Tennessee să candideze la preşedinţie.

Spre disperarea familiei Rothschild, Jackson câştigă preşedinţia la sfârşitul anului 1828, şi a declarat clar că va folosi mandatul său în a distruge această bancă, la prima sa ocazie. El îşi începe mandatul îndepărtându-i pe toţi apropiaţii acestei bănci aflaţi în serviciul guvernamental. Era vorba de 2.000 de angajaţi (din 11.000 ai guvernului federal) care ascultau de ordinele date de Rothschild.

Întrucât “Second Bank of the United States” a fost creată pe o perioadă de 20 de ani (între 1816 şi 1836), în anul 1832 susţinătorii băncii trimit Congresului un proiect de lege pentru prelungirea privilegiului acestei bănci. Rothschild îşi freca mâinile de bucurie. Va mai putea manipula încă 20 de ani economia americană. Congresul aprobă legea şi i-o trimite preşedintelui Jackson pentru a o semna. Dar Jackson se foloseşte de dreptul său de veto şi respinge legea:

“Mai mult de opt milioane de acţiuni ale Băncii sunt deţinute de către străini … Nu există niciun pericol pentru libertatea şi independenţa noastră, ca să ne punem finanţele la dispoziţia unei bănci care, în natura ei, o leagă atât de puţin de ţara noastră? Controlând moneda noastră, primind banii noştri publici şi deţinând mii de cetăţenii în dependenţă … această bancă e mai periculoasă decât o putere militară a inamicului. Dacă guvernul s-ar limita la protecţia egală a tuturor, aşa cum o fac şi Cerurile, oferind ploaia atât celor mari cât şi celor mici, celor bogaţi şi săraci, atunci acest lucru ar fi o binecuvântare. De aceea, legea care mi s-a oferit în faţă mi se pare a se îndepărta de aceste principii drepte.”

      (3,129 vizualizari)|

Istorie si Civilizatii

Secretele lui Lovendal

După 12 ani în care “Second Bank of the United States” (bancă de emisiune a SUA înfiinţată în 1816 la iniţiativa familiei francmasonice Rothschild) a manipulat fără milă economia americane în detrimentul poporului, adversarii acestei bănci l-au desemnat pe senatorul Andrew Jackson (1767-1845) din Tennessee să candideze la preşedinţie.

Spre disperarea familiei Rothschild, Jackson câştigă preşedinţia la sfârşitul anului 1828, şi a declarat clar că va folosi mandatul său în a distruge această bancă, la prima sa ocazie. El îşi începe mandatul îndepărtându-i pe toţi apropiaţii acestei bănci aflaţi în serviciul guvernamental. Era vorba de 2.000 de angajaţi (din 11.000 ai guvernului federal) care ascultau de ordinele date de Rothschild.

Întrucât “Second Bank of the United States” a fost creată pe o perioadă de 20 de ani (între 1816 şi 1836), în anul 1832 susţinătorii băncii trimit Congresului un proiect de lege pentru prelungirea privilegiului acestei bănci. Rothschild îşi freca mâinile de bucurie. Va mai putea manipula încă 20 de ani economia americană. Congresul aprobă legea şi i-o trimite preşedintelui Jackson pentru a o semna. Dar Jackson se foloseşte de dreptul său de veto şi respinge legea:

“Mai mult de opt milioane de acţiuni ale Băncii sunt deţinute de către străini … Nu există niciun pericol pentru libertatea şi independenţa noastră, ca să ne punem finanţele la dispoziţia unei bănci care, în natura ei, o leagă atât de puţin de ţara noastră? Controlând moneda noastră, primind banii noştri publici şi deţinând mii de cetăţenii în dependenţă … această bancă e mai periculoasă decât o putere militară a inamicului. Dacă guvernul s-ar limita la protecţia egală a tuturor, aşa cum o fac şi Cerurile, oferind ploaia atât celor mari cât şi celor mici, celor bogaţi şi săraci, atunci acest lucru ar fi o binecuvântare. De aceea, legea care mi s-a oferit în faţă mi se pare a se îndepărta de aceste principii drepte.”

În 1833 are loc din nou o campanie electorală prezidenţială, în care Jackson foloseşte ca slogan electoral “Jackson and No bank”, adică “Jackson şi fără nicio bancă”. Chiar dacă cei din familia Rothschild au cheltuit peste 3 milioane dolari în campania electorală a  adversarului preşedintelui Jackson, senatorul republican Henry Clays, preşedintele Jackson este reales de oameni. Cu toate acestea, el ştie că lupta este abia la început, când afirma că “Hidra corupţiei este doar înăbuşită, nu şi moartă!”

În 1834, Jackson începe retragerea depozitelor guvernamentale din The Second Bank of America în alte bănci americane. Acest lucru creează panica familiei Rothschild, care face la ceea ce se pricepe mai bine: creează artificial o depresie a finanţelor americane. Acest lucru determină furia lui Jackson care spune despre francmasonii lui Rothschild: “Sunteţi un cuib de vipere şi, cu graţia lui Dumnezeu, vă voi distruge”.

Pe 30 ianuarie 1835, un asasin încearcă să-l împuşte pe preşedintele Jackson, dar, miraculos, ambele focuri de armă trase ratează ţinta. Preşedintele Jackson afirma mai târziu că ştia de faptul că în spatele tentativei de asasinat se afla familia Rothschild. Chiar şi potenţialul asasin, Richard Lawrence, s-a lăudat mai târziu că a fost angajat de “oameni puternici din Europa” care i-au promis că-l vor proteja dacă va fi prins. A nu se uita că, la acea dată, familia Rothschild era cea mai puternică şi mai bogată familie din Europa.

În 1836, după ani de luptă împotriva intereselor malefice ale familiei Rothschild, preşedintele Jackson  a reuşit să pună capăt domniei francmasonice în finanţele SUA, căci privilegiul băncii Second Bank of the United States nu a mai fost reînnoit. Rothschild va sta departe de finanţele americane, până în 1913, odată cu înfiinţarea celei de-a treia bănci centrale din America, Federal Reserve, aflată din nou sub controlul familiei Rothschild.

Aşa preşedinte patriot, care să lupte pentru interesele poporului său, şi nu pentru interesele unui clan familial, mai rar vezi… Bravo lui! Un exemplu care ar fi trebuit să fie urmat şi de conducătorii noştri… lovendal

Rotschild, Morgan şi Rockefeller, pun la cale crearea lui Federal Reserve Bank

Începând cu anii 1830, SUA nu deţinea o bancă centrală, aşa cum aveau alte ţări europene. Iezuiţii (societatea secretă şi ocultă a Vaticanului) îşi doreau foarte mult o bancă centrală şi în America, cu ajutorul căreia să poată manipula banii în întreaga lume financiară.

În 1910, şase oameni s-au întâlnit pe Insula Jekyll (SUA) pentru a pune bazele unei bănci centrale a Statelor Unite, bancă pe care ei au numit-o Federal Reserve Bank. Aceşti oameni erau: Nelson Aldrich şi Frank Vanderlip, ambii reprezentând imperiul financiar a lui Rockefeller; Henry Davison, Charles Norton şi Benjamin Strong, ce-l reprezenta pe J.P. Morgan; şi Paul Warburg, ce era emisarul dinastiei bancare Rothschild din Europa. Se pare că familia Rothschild erau agenţii bancari ai iezuiţilor, deţinând astfel cheia bogăţiei Bisericii Romano-Catolice.

Interesantă e relaţia dintre cele trei familii atotputernice. Familia Morgan era apropiată de familia Rothschild, şi asta de când firma londoneză a Morganilor a fost salvată de la ruina financiară de către Banca Angliei în anul 1857. Dar Banca Anglliei se ştie că în acea perioadă era sub influenţa familiei Rothschild. După aceea, Morgan a fost în toată perioadă ca “agent financiar” a familiei Rothschild. În schimb, Rockefeller şi cu Morgan erau mari competitori; dar, în final, au ajuns să lucreze împreună creând un cartel naţional bancar, denumit Federal Reserve.

Familiile Rothschild, Morgan şi Rockefeller erau în schimb “infiltrate” de iezuiţi, aşa că ele serveau interesele Ordinului Iezuiţilor. Unii ar putea să conteste asocierea între o familie de evrei (cum e Rothschild) cu un ordin creştin (cum sunt iezuiţii). Vreau doar să le reamintesc faptul că atunci când există bani şi dorinţa pentru putere, diferenţele religioase dispar instantaneu.

Image

Titanicul, proprietatea familiei Morgan

Să revenim însă la Titanic. Construcţia navei a început în anul 1909 la şantierul naval din Belfast (Irlanda de Nord). Belfast-ul era un port protestant şi se ştie aversiunea iezuiţilor faţă de protestanţi. Cui aparţinea Titanicul? Celebra navă era construită la comanda societăţii White Star Line, companie care era controlată de…familia Morgan. De altfel, Titanicul a fost construit la ordinul dat de iezuiţi lui J.P. Morgan.

Cine nu e cu noi, va muri înecat în largul mării…

Această navă “rezistentă” ar putea servi ca “navă a morţii” celor care s-ar fi opus planurilor iezuiţilor de a crea Federal Reserve. Existau în acele timpuri o serie de oameni bogaţi şi puternici care ar fi putut bloca crearea lui Federal Reserve; de aceea, era necesar ca puterea şi bogăţiile lor să le fie luate din mâinile lor. Ei ar fi trebuit să fie distruşi prin mijloace pe care nimeni să nu le suspecteze vreodată c-ar fi vorba de nişte crime. Nimeni n-ar fi trebuit să-i suspecteze vreodată pe iezuiţi. Aşa că Titanicul era vehiculul perfect pentru uciderea celor care se împotriveau creării lui Federal Reserve.

Pentru a îndepărta orice suspiciune, pe vasul Titanic au fost invitaţi să călătorească mulţi irlandezi, francezi şi italieni, toţi de religie romano-catolică. Dar oameni care puteau fi uşor de lepădat. La fel, şi mulţi protestanţi s-au îmbarcat pe celebrul vas. Dar nu aceştia erau ţinta iezuiţilor, ci oamenii cei bogaţi şi puternici de care iezuiţii doreau să scape.

Trei mari bogătaşi se aflau pe vasul Titanic

Cine credeţi că se aflau pe nava Titanic? Trei dintre cei mai bogaţi şi mai importanţi oameni ai momentului: Benjamin Guggenheim, Isador Strauss şi John Jacob Astor. Benjamin Guggenheim (1865-1912) a fost un mare om de afaceri american; Isador Strauss (1845-1912), proprietarul celebrelor magazine Macy, iar John Jacob Astor (1864-1912) era probabil cel mai bogat om al timpurilor sale. Averile lor cumulate, în banii actuali, erau de circa 11 miliarde de dolari.

Toţi aceşti trei oameni au fost încurajaţi să mergă pe Titanic, “palatul plutitor”. Dar ei trebuiau să fie ucişi în această călătorie marină, pentru că iezuiţii ştiau că toţi trei s-ar folosi de bogăţia şi de influenţa lor pentru a se opune creării lui Federal Reserve Bank.

Edward Smith, căpitanul vsaului Titanic, era iezuit

Căpitanul vasului Titanic era Edward Smith. Acesta a colindat apele Atlanticului de Nord timp de 26 de ani şi era la vremea aceea cel mai experimentat pilot naval al rutelor din America de Nord. Dar, el lucra de mulţi ani pentru J.P.Morgan. De fapt, Edward Smith era un “ajutor de preot iezuit”. Nu era propriu-zis preot, ci îl ajuta pe acesta în slujbele de la biserică. Edward Smith a servit cu abnegaţie Ordinul Iezuiţilor.

Ca o concluzie…

Image  Şi astfel, una dintre cele mai mari tragedii ale secolului XX, scufundarea Titanicului, pare a fi opera Ordinului iezuiţilor. Nava cea mai rezistentă, “palatul plutitor” al lumii, Titanicul, a fost creat doar pentru a fi mormântul celor bogaţi, celor care se opuneau creării lui Federal Reserve Bank. În aprilie 1912, odată cu scufundarea Titanicului, orice opoziţie împotriva înfiinţării lui Federal Reserve a fost eliminată. Banca Centrală a SUA a fost înfiinţată în decembrie 1913 şi astfel s-a împlinit şi visul iezuiţilor. Dar cu ce sacrificiu uman…

lovendal

 
Sursa: Blogul Dezvaluiri!http://antiiluzii.blogspot.com/

Un gând despre &8222;SPECULANTII DE STAT – STAPANII LUMII&8221;

  1. Now i’m not a number of in which you will be taking your facts, however wonderful issue. We ought to spend some time mastering a great deal more and also working out far more. Thank you for fantastic details I used to be searching for this data for my quest.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s