Documentul oficial care demonstrează existenţa unei conspiraţii mondiale, precum şi legătura între Illuminati şi comunism

Image  De-a lungul timpului, adepţii teoriei conspiraţiei au fost acuzaţi că sunt nebuni, că visează toată ziua conspiraţii, că trăiesc într-o lume imaginară şi că fabrică dovezi care nu există. De parcă adevărul ar fi într-o singură tabără, iar ceilalţi care nu se conformează curentului oficial sunt ignoranţi şi slabi de minte…

Una din conspiraţiile celebre ale lumii este aceea privind legătura dintre organizaţia Illuminati, comunism şi Noua Ordine Mondială. Mulţi au luat în derâdere această legătură şi poate că şi eu am fost privit cu multă ironie atunci când am vorbit despre această posibilă legătură într-un articol de-al meu (http://www.lovendal.ro/wp52/steaua-rosie-a-comunismului-e-de-fapt-simbolul-secret-al-stelei-mortii-sau-al-planetei-nibiru/). Iată ce spuneam în articolul menţionat mai sus: “La 1 mai 1776, Adam Weishaupt, înfiinţează secta Illuminaţilor, sectă ce avea puternice rădăcini francmasonice. Printre altele, această organizaţie cerea abolirea proprietăţii private, abolirea moştenitorilor, abolirea familiei, abolirea tuturor religiilor”. Întâmplător sau nu, exact aceleaşi principii ale organizaţiei Illuminati le întâlnim şi în “Manifestul comunist” al lui Karl Marx, întemeietorul comunismului. Aşadar, nu mai e un secret pentru nimeni că acest comunism îşi are originea în francmasonerie.”

Întâmplător sau nu, afirmaţia mea din articolul de mai sus se găseşte şi într-un document oficial american din anul 1953, mai precis în Cel de-al 11-lea raport al Comisiei pentru Educaţie a Senatului Statului California (SUA), din legislatura anului 1953. Din această comisie au făcut parte şase membri, conduşi de senatorul Nelson S. Dilworth. Aşadar, este un DOCUMENT OFICIAL, ce nu a fost scris de adepţii teoriei conspiraţiei, pentru a fi bănuit de subiectivitate. Să vedem ce scrie la paginile 169 şi 170 ale acestui raport:

“Acest aşa zis comunism modern se pare că este aceeaşi conspiraţie mondială şi ipotetică în a distruge civilizaţia, la originea sa aflându-se Ordinul secret Illuminati din Bavaria, fondat pe 1 mai 1776, şi care a acţionat şi în coloniile noastre în perioadele critice înaintea adoptării Constituţiei noastre federale. Conspiraţia mondială revoluţionară pare să fi fost atât de bine organizată şi continuă să există, încât ea se află în punctul de a profita de orice oportunitate ivită sau care conspiraţioniştii ar putea crea-o. E semnificativ faptul că în anul 1783, atunci când existau anumite nemulţumiri în coloniile americane, circulau documente anonime şi subversive care îndemnau la revolte (…) Iar George Washington credea că centrul acestei conspiraţii secrete se află la New York. Această conspiraţie secretă a continuat să folosească New York-ul ca bază pentru activităţile sale până în timpurile prezente. Nu e întâmplător că New York-ul este în prezent centrul pentru activităţile comuniste din întreaga ţară (…).

Recunoaşterea datei de 1 mai 1776 ca data fondării acestei conspiraţii mondiale revoluţionare nu e dificilă de înţeles, din moment ce data de 1 mai este celebrată chiar şi în timpurile recente, prin revolte şi vărsări de sânge la scară mondială (…) În anul 1847 sau 1848, conspiraţioniştii comunişti, care au operat până atunci în secret, au scos la iveală Manifestul Partidului Comunist, de Karl Marx şi Friedrich Engels, prin care ei erau împotriva civilizaţiei moderne şi a instrumentelor sale: Dumnezeu, religie, familie, libertate individuală (…) În redactarea acestui manifest, conspiraţioniştii comunişti credeau că timpul lor va veni, atunci când va putea fi realizată o guvernare mondială (…) Ei au încercat să ascundă că această conspiraţie exista încă din 1776 şi au decis ca 1848, anul Manifestului Comunist, să fie considerat ca anul fondării comunismului, iar Karl Marx să fie proclamat ca autorul Manifestului”.

În concluzie, din acest raport oficial se recunoaşte următoarele:
– că există o organizaţie conspiraţionistă Illuminati care acţionează în secret şi subversiv în instalarea unui guvern mondial şi a unei Noi Ordini Mondiale, bazate pe dispariţia religiilor şi a proprietăţilor;
– că există o legătură între Illuminati şi comunism;
– că există o conspiraţie mondială pentru distrugerea civilizaţiei omenirii.

Iar toate aceste lucruri, eu le-am susţinut prin zeci de articole ce pot fi găsite pe acest site. Încă mai credeţi că nu există conspiraţii!?? ImageImage

Interesant dar chestiunea e mult mai complexa. Comunismul nu-i o inventie a evreului Karl Marx , ci o componenta a NOII ORDINI MONDIALE gandita inaintea lui de catre illuminatii finantati de ruda sa prin alinanta Rothschild. Karl Marx a fost mason , s-a tras dintr-o familie de rabini , dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul, ci au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului.

Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:

Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

La acea data 477 din cei 545 de oficialitati bolsevice erau evrei. Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

Vladimir Lenin, in culmea gloriei sale fiind, spunea:

Statul nu functioneaza asa cum ne-am dorit. Masinaria nu se supune. Se vede un om la volan si pare ca o conduce, dar masina nu merge in directia voita de el. Se misca insa dupa dorinta altor forte.”

https://i1.wp.com/www.newsofinterest.tv/_sam_noitv/politics/book_summaries/illuminati_summary_makow/index/_thumbnail_images/illuminati_makow_large.png Normal, erau fortele celor ce au finantat revolutia bolsevica. Si aici se cuvine sa amintim de:

Jacob Henry Schiff (1847–1920), evreu, nascut in Germania, bancher american. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez. Dar ce este mai grav, a finantat Revolutia Rusa din 1917.

In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial.

In 1906, cand s-a format American Jewish Committee , a fost unul din primii lideri.

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie. A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve. De asemenea a fost director la New York City National BankEquitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad . Mai multe pe http://www.newsofinterest.tv/politics/book_summaries/illuminati_summary_makow/index.php

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYnSmhsxZJxSV_WUdH3HDUVWbDGFmo6Tx7rBLgWh3VaJKF-j_TwA  Blestemul satanic al comunismului – Video

Lovendal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s