ATENTIE la Partidului Popular European masonic

https://i0.wp.com/1888.org/images/2013/05/23/11232/25523.jpg  Ceea ce este cu adevarat relevant este ISTORIA acestui Partid Popular European (PPE) si implicarea sa in fondarea Uniunii Europene (UE).
Partidul Popular European (PPE) a fost fondat in anul 1925.

Pe atunci purta numele de Partidul Popular Crestin-Catolic (PPC) si era format doar iezuiti .

Primul Congres al PPE are loc in anul 1925 la Paris, Franta.

Tot atunci s-a stabilit „Secretariatul International al PARTIDELOR de INSPIRATIE IEZUITĂ. Iezuitii sunt cei care au initiat asta iar scopul propus nu este greu de inteles. „Partidul Popular European îşi declara sprijinul pentru candidatura lui Basescu la un nou mandat de Preşedinte al României. Admiterea României în Uniunea Europeană a avut loc în timpul mandatului şi cu contribuţia directă a Preşedintelui Traian Băsescu.” S-a urmarit cooptarea altor partide crestine in acest PPE, de diferite religii, (un fel de ecumenism politic) pentru a „ascunde” faptul ca cei care coordoneaza PPE si UE sunt… MASONI.

Un alt fapt interesant este si acela ca in anul 1925, la inceputul PPE-ului, „binecuvantarea” asupra acestui partid si celorlalte initiative (ecumenico-politice) a fost data de Papa Pius al XI-lea.
Din partea spionajului iezuit, „binecuvantarea” a venit prin generalul iezuit (the black pope), Wlodimir Ledochowski.
https://i0.wp.com/i1.ytimg.com/vi/_S0xwqdpoH0/hqdefault.jpg  Nota: Tot in perioada acestui papa (1929) a fost semnat si „Tratatul Lateran”. Este interesant deasemenea ca pe 22 decembrie 1945 este infiintat un alt partid format doar din iezuiti si anume Partidul Popular Catolic, dar este desfiintat in anul 1980.

Membrii acestui partid au fost cooptati in randurile Grupului Crestin Democrat, adica Partidul Popular European (PPE).
http://en.wikipedia.org/wiki/European_People’s_Party Deasemenea „Grupul Partidului Popular European” în Parlamentul European (Grupul PPE) reprezintă o fortă politică majoră în Uniunea Europeană, fiind moștenitorul direct al tradiției instituite în anii ’50 de către Robert Schuman, Konrad Adenauer si Alcide de Gasperi.
Atat USL și PD-L cat si UDMR sunt membrii cu drepturi depline in Grupul PPE din Parlamentul European.

 
 
 
 
Partidul Popular European (PPE) apartine spionajului iezuit. Laszlo Tokes a fost si este agent al Vaticanului.
„Sfantul Scaun” este implicat, prin politica PPE din Parlamentul European, in modelarea Europei in viziunea sa „medievala”.
Laszlo Tokes, desi cetatean roman, lupta pentru distrugerea Romaniei, sustinut de tradatorii romani si straini membrii al grupului PPE din PE.

http://stigdragholm.files.wordpress.com/2013/10/766927031_1359970033.jpg STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI

Uniunea Europeana: vechi ideal masonic
Idealul realizarii Uniunii Europene este un vechi deziderat masonic. El este de fapt primul pas in vederea realizarii unei uniuni mondiale conduse de francmasonerie. Primul pion al masoneriei prin care se dorea realizarea acestei uniuni a fost Napoleon, care declara: „Avem nevoie de un cod european, de o curte de casatie europeana, de o moneda unica, de aceleasi masuri si greutati, de aceleasi legi. Trebuie sa fac din toate popoarele Europei un singur popor”.

In 1929, Aristide Briand, ministrul de externe francez, reia ideea si propune in numele guvernului sau crearea unei structuri federale europene. Planul sau nu este insa bine primit de statele europene.

Sa ne amintim de o veche poveste istorica. Se spune ca un rege dac, pentru a le demonstra supusilor sai necesitatea unirii in fata unui dusman, recurge la demonstratie. El pune intr-o arena doi caini sa se bata. Cand lupta era in toi se da drumul unui lup, iar cainii care pana atunci nu se prea iubeau isi unesc eforturile si ataca fiara. Aceasta strategie o adopta si masoneria pentru realizarea uniunii europene si a unitatii mondiale a statelor, unitate economica, militara si, in ultima instanta, politica. Rolul lupului este jucat mai intai de Hitler, apoi de Rusia si satelitii sai comunisti. De aceea nu trebuie sa ne mire rolul jucat de francmasonerie la aparitia nazismului si a comunismului.

Pasivitatea Frantei, Marii Britanii si a Statelor Unite, la inceput, in fata lui Hitler si apoi in fata lui Stalin nu cred ca au fost doar acte de naivitate politica. Ar insemna sa credem ca guvernele celor trei mari puteri au fost formate din prosti. Pasivitatea celor trei mari puteri in fata dictatorilor a fost gandita pentru a incuraja conflictul si a realiza apoi idealul masonic.

Negocierile privind infiintarea pactului unitar NATO se poarta cu rapiditate pe timpul blocadei sovietice asupra Berlinului (iunie 1948 – mai 1949), iar pe data de 4 aprilie 1949 se semneaza la Washington pactul. Planul Marshall era gandit tot de francmasoni (Marshall era francmason) si se baza pe ideea masonica a integrarii europene.

Bomba atomica le va fi furnizata rusilor prin tradarea unor masoni. Cercurile sioniste vor fi implicate puternic in aceasta tranzactie. Visul masoneriei europene se realizeaza in 1958 prin crearea Comunitatii Economice Europene. In 1991, intalnirea de la Maastricht propune un nou tratat asupra Uniunii Europene. Se urmareste: integrarea economica si sociala a statelor membre, moneda unica, transferul catre uniune al suveranitatii monetare nationale si aplicarea unor sanctiuni pentru tarile membre care se indeparteaza de criteriile stabilite ale convergentei.

Sa mai subliniem un fapt, si anume legatura francmasoneriei cu miscarea iudaica si cu sionismul. Exista o teorie a conspiratiei privind controlul capitalismului occidental de catre evrei. Iudaismul avea in comun cu masoneria lupta impotriva crestinismului. Rabinul Tarphan va spune „Evangheliile trebuie arse fiindca paganismul este mai putin periculos pentru credinta evreiasca decat crestinismul”.

Comunismul isi are originea in masonerie
In secolul al XIX-lea apare un nou curent satanist sub influenta masoneriei, si anume comunismul. Iluminatii americani, sustinatori ai lui Weishaupt, au initiat in 1829 o serie de conferinte la New York tinute de iluminista engleza Frances „Fanny” Wright. Cei prezenti au fost informati ca Iluminatii intentionau sa uneasca grupurile nihiliste si ateiste cu toate celelalte organizatii subversive intr-o organizatie internationala care se va numi comunism. Clinton Roosevelt (stramos direct al lui F.D. Roosevelt), Charles Dana si Horace Greeley au fost numiti pentru a alcatui un comitet care sa stranga fonduri pentru aceasta actiune. In 1843 este fondat in SUA ritul B’nai Brith (Fiii Aliantei), care este rezervat numai evreilor.

O filiala a acestei organizatii este loja israelita „Alianta Dreptilor”, din care va face parte si K. Marx. Marx si Engels confirma In prefata la cea de-a doua editie a Manifestului Comunist, tiparit la Londra in 1872, ca o societate secreta numita Liga Comunistilor (de fapt, o noua firma a Aliantei Dreptilor) i-a insarcinat cu redactarea si publicarea unui program teoretic si practic al partidului. In 1864 se infiinteaza la Londra Intaia Internationala Comunista. Discutiile preliminare s-au tinut la Londra in Freemasons’ Hall, sediul Marii Loje Unite a Angliei. Liderii primei Internationale erau Marx si cneazul Bakunin (care era francmason de gradul 32 in ritul Scotian Antic si Acceptat).

Internationalismul proletar sub forma socialismului a dat un nou avant ideilor masonice. Razboiul franco-german si caderea lui Napoleon al III-lea In 1870 favorizeaza preluarea puterii in Franta de catre masoni. Din guvernul celor 11, 7 erau francmasoni. La 18 martie 1871 se proclama Comuna din Paris. Victoria finala apartine insa masonilor conservatori, condusi politic de Adolphe Thiers. Aceasta victorie duce la separarea comunistilor de masonerie. Comuniotii isi vor crea organizatii proprii, paramasonice. Ei vor prelua de la masonerie principiul universalismului (internationalismul proletar), deviza „Libertate, egalitate, fraternitate” si unele simboluri masonice (de exemplu steaua cu cinci colturi).

Primul razboi mondial a fost declansat de catre masoni
Primul razboi mondial izbucneste tot in urma unui asasinat masonic. Arhiducele Franz Ferdinand este ucis la Sarajevo in 28 iunie 1914 de catre o societate secreta sarba „Mana neagra”. Arhiducele fusese condamnat la moarte inca din 1912 de catre tribunalul secret al masoneriei. Societatea secreta „Mana neagra” era masonica. Ea isi tinea intrunirile in acelasi local cu al Lojii din Belgrad.

Ce urmarea masoneria prin declansarea primului razboi mondial? Ea isi urmarea planul sau de acaparare a puterii in Europa prin distrugerea vechilor imperii: austro-ungar si tarist. Dupa razboi se infiinteaza, din initiativa preoedintelui american Woodrow Wilson (francmason), Liga Natiunilor, prima incercare de centralizare a puterii politice in lume (primul pas spre guvernul mondial visat de masoni). Ea va fi condusa de fracmasonul L. Boureois. Masoneria a fost implicata si in revolutia din Rusia din 1917.

Revolutia bolsevica din Rusia, condusa si sustinuta de masoni
Prima revolutie este opera masoneriei conservatoare. In guvernul provizoriu, portofoliile cele mai importante sunt ocupate de francmasoni (cneazul Lvov, Kerenski, Tereocenk, Gucikov). Revolutia bolsevica este opera masoneriei revolutionare. Lenin era sprijinit de lojele defetiste europene, iar Leiba Braunstein, zis Leon Trotki, era sprijinit de puternicul ordin masonic evreiesc B’nai Brith, in frunte cu marele bancher Jacob Schiff. Dupa scenariul revolutiei ruse urma sa se desfasoare revolutia si in Gemania si Ungaria. In Ungaria, in urma revolutiei din octombrie 1918, se formeaza guvernul masonic al contelui M. Karolyi. Urmeaza apoi revolutia bolsevica din 1919, condusa de iudeo-masonul Bela Cohen, zis Kuhn.

„Golden Dawn”, o organizatie masonica satanista
Din societatea Rozicruciana apare in 1887 o noua societate, The Golden Dawn, alcatuita din cateva dintre cele mai stralucite spirite ale Angliei. Societatea The Golden Dawn era putin numeroasa si era condusa de Wooldman, Mathers si Wynn Wescott. Ea avea ca scop practicarea magiei ceremoniale si obtinerea de puteri si cunostinte initiatice. Societatea era in legatura cu organizatii similare germane, din care unii membri se vor regasi mai tarziu in miscarea antropozofica a lui Rudolph Steiner. Societatea The Golden Dawn l-a avut dupa aceea maestru pe Aleister Crowley. Mathers, dupa ce a ajuns mare maestru al Societatii The Golden Dawn, a fost inlocuit cu celebrul poet Yeats, laureat al Premiului Nobel.

Yeats si-a luat numele de „Fratele Demon este Deus Inversus”. Din societate mai faceau parte: Arthur Machen, scriitorii Blackwood, Stoker (autorul lui „Dracula”), Sax Rohmer, astronomul regal al Scotiei, Peck, inginerul Allan Bennett si sir Gerald Kelly, presedinte la Royal Academy. Dupa marturisirile lor, apartenenta la societate le schimbase felul de-a vedea lumea, iar practicile carora li se consacrasera n-au incetat sa li se para eficace si exaltante.

Aleister Crowley (1875-1947) era membru in The Golden Dawn, ca si in Ordinul martinist si in Ordo Templis Orientis. Crowley a scris multe carti despre magie, fiind pornit foarte mult impotriva creotinismului. El era satanist si se identifica unui „sfant al lui Satan”. Crowley se droga si practica magia sexuala. Samanta aruncata de el va duce la aparitia miscarii hipiotilor.

In ultimele doua secole, masoneria nu a facut altceva decat sa-si continue politica duplicitara. Pe fata se declara partizana drepturilor omului si lupta pentru libertate, egalitate etc., dar adevarata lupta a francmasoneriei este pentru obtinerea puterii politice si guvernarea lumii.

Pentru aceasta, lupta cu o ura neimpacata impotriva crestinismului si a libertatii reale a oamenilor, neezitand nici cand este vorba de crime sau chiar genocid. In timpul Revolutiei franceze, masoneria ataca pentru prima data biserica catolica, dorind inlocuirea crestinismului cu o religie pagana.

Masoneria impotriva lui Dumnezeu
Secolul al XIX-lea este secolul ofensivei francmasoneriei impotriva crestinismului. Masonii creeaza scoli laice opuse celor confesionale. Conventul masonic de la Lausanne, intrunit la 6 septembrie 1875, la care au participat 10 consilii supreme din 22 cate au fost convocate, neaga credinta in Dumnezeu.
Consiliile supreme ale Scotiei, SUA, Americii Centrale si Irlandei, intrunite in 1877 la Edinbourgh, denunta deismul declaratiei de la Lausanne. Marele orient al Frantei, intr-un convent din septembrie 1877, suprima articolul 1 din statutul sau, cel care consfintea existenta lui Dumnezeu si nemurirea sufletului. Din 1880, Marea Loja Sobolica Scotiana abandoneaza si ea referinta la Marele Arhitect al Universului. La 20 aprilie 1884, Papa Leon al XII-lea emite o bula prin care decreteaza francmasoneria ca „sinagoga lui Satan”. Masoneria este condamnata si de biserica ortodoxa.

Atitudinea crestinismului fata de masonerie
O tendinta constanta a manifestat masoneria in incercarea ei de a penetra in marile biserici crestine prin impunerea unor inalti prelati masoni. Se pare ca acest lucru i-a reusit de mai multe ori, insa atitudinea Bisericii fata de masonerie nu s-a schimbat. Declaratia asupra fracmasoneriei a cardinalului Ratzinger din 1983 spune clar: „S-a pus problema daca nu cumva judecata Bisericii s-a modificat in privinta masoneriei. Judecata negativa a Bisericii este neschimbata in privinta societatilor masonice, deoarece principiile lor au fost totdeauna considerate incompatibile cu doctrina Bisericii, si, prin urmare, aderarea la ele ramane in continuare interzisa. Credinciosii care apar in societati masonice se afla intr-o stare grava de pacat”. Miscarea ecumenica contemporana nu este straina de francmasonerie. Dupa N. Homuth, intreg protestantismul si neoprotestantismul actual, descompuse din punct de vedere eclesiastic, se afla in mrejele francmasoneriei.

Divizarea protestantilor, opera masoneriei
Faramitarea protestantismului este opera unor francmasoni: Wesley, Chalmers, Zinzendorf, Brigham Young, Josef Smith, C.T. Russel. Secte precum „stiinta crestina”, mormonii, martorii lui Iehova, antropozofii, sunt creaturi ale francmasoneriei. Thomas Chalmers, fondatorul Aliantei Evanghelice in 1846, a fost vicepresedinte al organizatiei francmasone Royal Society din Edinbourgh. Presedintele Federatiei mondiale baptiste in 1985, Duke McCall, este francmason din Clubul Rotary. Cultul metodist este si el penetrat de francmasonerie, F.P. Corson, fost presedinte al Congresului Mondial Metodist, este Mare Maestru al Marii Loje din Pensylvania. Episcopul metodist R.A. Mueller, fost presedinte al Consiliului National al Bisericilor NCC (organizatia ecumenica din SUA), este francmason activ. In Suedia, 535 de parohi luterani sunt francmasoni. In Germania, cluburile francmasonice se impletesc cu organisme ecumenice. Sa nu uitam ce se ascunde in spatele francmasoneriei.

Albert Pike, aceasta autoritate a masoneriei (era francmason de gradul 33), in secolul al XIX-lea este cel putin sincer in cartea sa „Morala si dogma” cand recunoaste originea gnostica a francmasoneriei, marturisind ca il venereaza pe Lucifer. Pentru Albert Pike, Lucifer era zeul luminii, iar Dumnezeu cel al intunericului. Practicarea ocultismului de catre unii masoni de grad inalt este un fapt subliniat de multi autori. De exemplu, L. Pauwels si J. Bergier arata ca Societatea Rozicruciana engleza, infiintata prin 1867 de Robert Wentworth Little, isi recruta membrii dintre maestri masoni. Aceasta Societate avea 144 de membri, intre care si Bulwer-Lytton, autorul „Ultimelor zile ale Pompeiului”.

La 5 iunie 1947, în condiţiile începerii Războiului Rece, generalul Marshall a propus Europei ajutorul SUA cu condiţia înscrierii bătrânului continent într-un plan general de reconstrucţie. Pentru aceasta, la 27 iunie 1947, la Paris a început conferinţa ce se va finaliza la 16 aprilie 1948 printr-o convenţie de înfiinţare a Organizaţiei Europene de Cooperare Economică (OECE). La mai puţin de o lună, între 7 şi 11 mai 1948 s-a desfăşurat, la Haga, Congresul Europei care a propus crearea unei Adunări Europene Constituante. La 5 mai 1949, zece state europene au semnat convenţia care dădea naştere Consiliului Europei. Anterior , Franta, Marea Britanie, Belgia, Olanda şi Luxemburg semnează tratatul de la Bruxelles (17 martie 1948), pentru 50 de ani , prin care lua fiinţă Uniunea Occidentală.

La 26 iulie 1950, un memorandum semnat de William J. Donovan, șeful CIA, susținea ideea cum că Europa are nevoie de un parlament care să controleze și să ia deciziile asupra problemelor sociale, economice și politice. Mai mult de atât, este stipulat faptul că în 1958, peste 50% dintre fondurile atribuite unui astfel de proiect erau puse la dispoziție de către anumiți agenți CIA. Ideea era stabilită, apoi finanțarea pentru ca în cele din urmă, ani buni mai târziu, Uniunea Europeană să devină realitate.

Mișcarea europeană de tineret, o secție e Mişcării Europene, era controlată în totalitate de la Washington. Atunci când Joseph Retinger, unul dintre cei mai importanți fondatori ai ideii de UE, s-a împotrivit ajutorului venit din SUA, el a fost repede mustrat și amenințat cu “deportarea” în spatele cortinei politice.

Mai mult de atât, în același document se arată faptul că oameni precum Retinger, Robert Schuman sau chiar fostul prim ministru belgian Paul Henri Spaak au fost tratați de sponsorii americani precum niște pioni care trebuiau să-și îndeplinească misiunea cu orice preț. Nu erau lăsați să gândească prea mult și li se ofereau ordine clare pe care le executau fără prea multe întrebări.

Finanțarea Uniunii a provenit de la fundații precum Ford și Rockefeller, dar și grupuri de afaceri apropiate guvernului american.

ue

În aceste condiții, nu putem decât să deschidem ochii mai bine și să realizăm în ce lume absurdă putem să trăim. Orice se realizează trebuie să aibă în spate un scop bine de finit, de care profită elitele ascunse ale societății, în timp ce prostimea trage la jugul social fără a pune prea multe întrebări.

În cel de-al V-lea protocol masonic, în legatură cu viziunea masoneriei asupra guvernării, se spune: ”Crearea unei cât mai puternice centralizări a Guvernului. Mijloacele tainice de a-şi însuşi puterea care sunt specifice francmasoneriei. De ce adeseori statele nu se pot înţelege între ele. Elitismul generator de mândrie al francmasonilor. Aurul şi banii sunt totdeauna motorul principal care face să se mişte toate mecanismele în state. Monopolurile create de francmasoni în comerţ şi în industrie. Importanţa nebănuită a criticii. Instituţiile statului aşa “cum se văd”. Oboseli şi plictiseli cauzate de excesul de cuvântări. Cum se pote pune pe deplin stăpânire pe opinia publică? Importanţa deosebită a iniţiativei particulare. Guvernul francmasonic suprem.Ce formă de administraţie se poate da unor State în care stricăciunea, corupţia a pătruns peste tot, unde nu poţi ajunge la bogăţie decât prin acele viclene surprize îndemânatice care sunt pe jumătate pungăşii? Unde domneşte neînfrânarea moravurilor, unde moralitatea şi cinstea nu se susţin decât cu pedepse şi legi aspre, iar nu pentru că ar fi înţelese şi primite de bună voie; unde simţămintele de Patrie şi Religia sunt înăbuşite de credinţe cosmopolite? Ce altă formă de guvernare să se dea acestor societăţi, decât forma despotică pe care o vom descrie mai departe? Noi vom călăuzi atunci în mod mecanic viaţa politică a supuşilor noştri prin legi noi. Aceste legi vor lua înapoi, una câte una, avantajele şi prea marile libertăţi care au fost împărţite de către creştini, iar domnia noastră va pune temeliile unui despotism atât de măreţ, încât doar el va fi în stare, oricând şi oriunde, să impună tăcere creştinilor care vor voi să ni se împotrivească şi care vor fi nemulţumiţi.”În cel de-al XVII-lea secret masonic se vorbește depsre planurile criminale de instituire a unui guvern mondial unic: ”Regele Statului Planetar Unic al Francmasonilor va fi simultan şi Patriarh şi Papă.”

În protocolul masonic XX, se vorbește despre planurile de a instaura un guvern planetar unic: ”În timpul guvernării noastre planetare, unice, Regele ales de noi va avea şi va lansa cu ablitate ideea fictivă a legalităţii însuşirii şi proprietăţii asupra a tot ceea ce se găseşte în Statul său (acest lucru va fi destul de uşor de înfăptuit), el va putea tocmai de aceea recurge la confiscarea promptă şi aparent legală a tuturor sumelor de bani pe care el va crede că sunt necesare pentru a regla circulaţia monetară a Statului nostru planetar unic.

În felul acesta, atunci impozitele vor fi percepute fără sfială, dar progresiv şi ele vor asigura în realitate un venit cu mult mai mare decât cel dat de impozitul proporţional de astăzi.      Conducătorul unic al statului nostru planetar nu va avea deloc nevoie de proprietăţi personale deoarece atunci tot ce este în stat este de fapt al lui, pentru că noi ştim că în cazul în care acesta ar avea averile sale personale acestea ar anula drepturile sale ABSOLUTE de proprietate asupra bunurilor şi a posesiunilor tuturor. Cumpărarea unei proprietăţi, sau primirea unei moşteniri, se vor face numai plătind o taxă de timbru progresivă. Calculaţi vă rog cât de mult vor depăşi aceste impozite care ne vor reveni doar nouă actualele venituri ale statelor de pe tot pământul.” Se pare că a existat o legătură trainică între Hitler şi Biserica Catolică (mai precis, cu o parte a ei, Ordinul Iezuiţilor). În copilărie, Adolf Hitler a fost educat la o mănăstire benedictină, unde a văzut celebra zvastică pentru prima dată. A cântat în cor şi povestea că a visat ca într-o zi să conducă sfintele ordine.

„Sunt, am fost şi voi fi catolic” – iată cuvintele pe care i le-ar fi spus unuia dintre generalii lui….iar Biserica Catolică nu l-a excomunicat niciodată pe dictatorul german. Cert este că Biserica Catolică a închis ochii la oprimarea nazistă. Înţelegerea dintre catolici şi nazişti implica şi mai multe privilegii pentru preoţi şi chiar permisiunea de a se implica în sistemul public de educaţie, beneficiind de un ajutor substanţial de 400 de milioane de dolari. Mişcarea a dus şi la eliminarea acţiunilor judiciare împotriva catolicilor, căci în 1940 Hitler ştersese sau anulase 7.000 de cauze legale împotriva preoţilor catolici. Una peste alta, Biserica Catolică a ieşit bine din acest proces.

Iată ce prevedea un acord cu Biserica Catolică datând din 1933: Reichul German garantează libertatea profesiei şi a exercitării publice a religiei catolice. Religia catolică va fi materie de studiu permanent în ciclul primar, în şcolile vocaţionale, în ciclul secundar, precum şi în ciclul superior şi va fi predată în conformitate cu principiile Bisericii Catolice.

Pentru catolici, era perfect, aşa că de ce să le facă zile fripte naziştilor? Prestigiul acestora a crescut şi se pare că au beneficiat chiar de sprijin romano-catolic. Dar naziştii aveau nevoie şi să se asigure câ viitorii lor aliaţi, precum Italia, nu se vor supăra. Potrivit multor autori, chiar şi după sfârşitul războiului naziştii au fost ajutaţi să scape de către fraţii lor din Biserica Catolică – să scape prin mănăstiri şi să se refugieze în ţări profund catolice din America de Sud -, mai ales graţie sprijinului primit de la anumiţi iezuiţi.

Frans von Papen a fost cancelarul Germaniei între iunie 1932 şi 1933 şi apoi prim-vicecancelar al celui de-al Treilea Reich când a venit la putere Adolf Hitler. A fost numit mentorul acestuia, aşa că, teoretic, ar fi trebuit să ştie ce credea Hitler. În cartea lui, intitulată “Dialogurile mele cu Hitler”, Papen ne poartă în gândurile acestuia: „Hitler a pus în practică înaltele idealuri ale papalităţii.” Nu se poate spune exact la ce anume se referă Papen, dar este evident că Adolf Hitler lucra direct pentru papă. Se pare că Franz von Papen a fost o personalitate foarte influentă în politica Germaniei naziste şi a fost şi iezuit.

Papen a susţinut mai multe elemente, sprijinind astfel integrarea „idealurilor” catolice şi inclusiv amestecul dintre tineretul catolic şi tinerii adepţi ai lui Hitler, ceea ce a dus la semnarea Acordului dintre Vatican şi München. Întâmplarea a făcut ca, la momentul respectiv, cardinalul secretar de stat care a semnat documentul ca reprezentant al Vaticanului să fie arhiepiscopul Eugenio Pacelli, care mai târziu avea să devină papa Pius al XII-lea. După ce s-a instalat ca papă în 1939, chiar când trupele Iui Hitler invadau Polonia, papa Pius îi scria lui Hitler:

“Ilustrului Herr Adolf Hitler, Fiihrer şi cancelar al Reichului german! La începutul pontificatului nostru, dorim să vă asigurăm că vom rămâne devotaţi bunăstării spirituale a poporului german, încredinţată în mâinile voastre, care sunteţi Conducătorul nostru. Pe parcursul mai multor ani pe care i-am petrecut în Germania, am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a stabilii relaţii armonioase între Biserică şi stat. Acum, când atribuţiunile noastre sunt mai mari, graţie rangului nostru bisericesc, cât de arzător să ne rugăm ca să atingem ţelul acela? Fie ca prosperitatea poporului german şi progresul lui în toate domeniile să dea roade, cu ajutorul lui Dumnezeu!”

Iată ce credea Hitler însuşi despre ordinul iezuiţilor: “Am învăţat multe de la Ordinul Iezuiţilor. Până acum, nici c-a existat vreodată ceva mai grandios pe pământ decât organizarea ierarhică a Bisericii Catolice. Am transpus multe elemente din ea în propriul meu partid.”

Organizaţia SS a fost constituită de Himmler potrivit principiilor Ordinului Iezuit. Regulile acestuia şi Exerciţiile spirituale recomandate de Ignaţiu de Loyola au fost modelul pe care Himmler a încercat să-l urmeze cu exactitate. Titlul acestuia, conducător suprem al SS, era echivalentul titlului de „general” la iezuiţi şi întreaga structură era o imitaţie fidelă a ordinii ierarhice din sânul Bisericii Catolice.  Desi mi-se pare greu de crezut ca nimeni inca n`a luat atitudine fata de ei … voi posta niste articole .. cu si despre ei .. informatii culese la randu` lor de pe alte site-uri …

Masoneria (total satanica),iezuitii (fiii intunericului) si alte organizatii,au legaturi stranse cu vaticanul (babilonul curva cea mare) din Apocalipsa!
Iezuitii apar in 1540 – interesanta ‘pregatirea’ lor spirituala (pe langa cea militara) (vom merge oriunde… sa facem orice)… si cruzimea (putin spus) juramantului depus de ei. – 1717 , Iezuitii (Michelangelo Tamburini-generaul iezuit ?!) reinfinteaza , in Anglia, ordinul ‘cavalerii templieri’ care fusese desfintat de catre papa Clement al V-lea, in anul 1312… apare sub o noua denumire…’FRANCMASONERIA’ !!!
– 1754 , Iezuitii creaza francmasoneria de rit scotian… condusa de …Lorenzo Ricci, general iezuit…!!! (in 1758 prelua conducerea ordinului ca si general superior). – 1773,bula (decretul) lui papa Clement al XIII-lea … de SUPRIMARE GENERALA a ordinului… fortat de regii : Franta, Spania, Portugalia, Parma, Naples, Austria …care erau ‘satui’ de oribilele crime comise de catre iezuitii infiltrati peste tot si oriunde… (in peste 83 de state au fost expulzati…)
– 1773 , Clement al XIII-lea … moare otravit inainte de a promulga bula (decretul).
– 1773 , Clement al XIV-lea… promulga bula… ordinul este general suprimat.
– 1774 , Clement al XIV-lea … moare otravit…!!! “Între 1555 și 1931 Societatea lui Iisus [adică https://i0.wp.com/i1.ytimg.com/vi/sQzupgTavJg/maxresdefault.jpg Ordinul iezuit] a fost expulzat din cel puțin 83 de țări, orașe-state și orașe, pentru angajarea în intrigile politice și comploturi subversive împotriva bunăstării statului, conform însemnărilor unui reputat preot iezuit [adică Thomas J. Campbell]. Practic, fiecare caz de expulzare a fost din cauza intrigilor politice, infiltrării politice, subversiunii politice și incitarea la insurecție politică.” (1987) J.E.C. Shepherd (istoric canadian)
– 1776 , Iezuitii (acum neoficial) creeaza …Iluminatii din Bavaria. (Adam Weishaupt-Iezuit)
– 1776 , Iluminatii (creatie iezuita) fac alianta cu … Loja masonica evreiasca , Rotschild, imperiul financiar din Anglia…(1) bani pentru revolutie…(2) bani pentru …ridicarea lui B. Napoleon.

(Rotschild si familia lor sunt numiti “Gardienii tezaurului Vaticanului”…)
“Cunoscând că familia Rothschild este o importantă familie evreiască, am căutat-o în Enciclopedia Judaica și am descoperit că poartă titlul de ‘Paznici ai tezaurului Vaticanului’…. Numirea lui Rothschild i-a dat curții papale negre un caracter privat și secret financiar absolut. Cine ar căuta vreodată la o familie de evrei ortodocși cheia bogăției Bisericii Romano-Catolice? — F. Tupper Saussy, Conducătorii răului, Harper Collins, paginile 160, 161

Membrii familiei Rothschild au fost iezuiți care și-au folosit originea evreiască ca fațadă pentru a le acoperi activitățile sinistre. Iezuiții, lucrând prin intermediul lui Rothschild și Biddle, au căutat să câștige controlul asupra sistemului bancar al Statelor Unite.”

– 1777 , Iluminatii (creatie iezuita-nu uita !) se unesc cu Loja masonica ‘Grand Orient’.
– 1786 , Iezuitii (!!!) cu protectorul lor ‘Marele Frederick’ al Prusiei (cel mai puternic mason al Europei de atunci)… centralizeaza TOATE puterile masonice prin crearea … FRANCMASONERIA (Shriner) INTERNATIONALA…!!!
– 1789 , Iluminatii (creatia iezuita) …cu Iacobinii lor… conduc Revolutia franceza…!!!

Priviti tehnica de mai jos, practicata de Vatican prin Iezuiti si ‘ramificatiile’ lor.

“Dialectica hegeliană este o tehnică folosită în mod comun pentru a se propune un rezultat dorit. Ea este un proces alcătuit din trei etape după cum urmează…
* Teză – Se creează intenționat o problemă
* Antiteză – Se creează opoziția față de problemă
* Sinteză – Rezultatul dorit este propus ca soluție

– 1798 , Iezuitii pedepsesc (prin B. Napoleon-mason) pe papa Pius al VI-lea (care moare in exil) … iar PUTEREA TEMPORARA A VATICANULUI SE INCHEIE…dupa peste 1000 de ani de ‘teroare’. (razbunarea iezuita pentru ‘fenomenul’ 1773…dar si pacaleala pentru lumea protestanta care vedea in Vatican… prin aparatul inchizitiei si al cruciadelor… un imens pericol …”parea ranita fiara”… dar NU era…Vaticanul revine…!!!
– 1814 , Iezuitii ‘arunca’ (prin B. Napoleon) pe papa Pius al VII-lea , in puscarie (Avignon-Franta) pana cand acesta, in schimbul eliberarii sale, REPUNE in drepturi Ordinul Iezuit.

Din acest an, 1814, Iezuitii nu vor mai ‘lasa’ niciodata nesupravegheata activitatea Papei (cel imbracat in alb) din dorinta de a nu se mai repeta niciodata ‘fenomenul’ 1773 atunci cand Iezuitii au fost suprimati general. Asa se explica si de ce Papa (cel alb) are ca si confessor un preot Iezuit. Ce nevoie ar avea un papa de confesor cand el se considera infailibil (fara greseala)… ???!!!

– 1814-1815, intalnire secreta a Vaticanului, super vizata de Iezuiti (in Viena-Austria)
– 1822, intalnire secreta a Vaticanului/Iezuiti (in Verona-Italia)
– 1825, intalnire secreta a Vaticanului/Iezuiti (in Chieri-Italia)
– Toate aceste intalniri secrete aveau scopul de a DISTRUGE Institutiile libere (free) ale Statelor Unite ale Americii.
– George Canning, Ministrul de Externe Britanic a contactat Guvernul Statelor Unite pentru a-i avertiza ca ‘Monarhii’ Europei, sub ‘calauzirea
Vaticanului/Iezuita’, urmaresc sa distruga orice forma de libertate in Statele Unite ale Americii.’
– 1821 , B. Napoleon… moare…otravit cu arsenic…!!!(in memoriile sale-mai putin oficiale- recunoaste rolul sau de ‘instrument’ iezuit…)
– Papa Pius IX, in mod deschis sprijina ‘Confederatia’ (Sudul) sperand ca ‘Uniunea’ Statelor Unite sa fie ‘distrusa’.
– 1864, Papa Pius IX, CONDAMNA libertatea de constiinta si religie (din
Uniunea americana) in ‘lucrarea’ sa numita “Sillabus of Errors”… aratand cat de mult uraste Vaticanul acel “Bill of Rights” American…

BOMBA !!!
– 1867, Statele Unite ale Americii RUP (Break) orice legatura diplomatica cu Vaticanul, din cauza implicarii Vaticanului/Iezuitilor in asasinarea Presedintelui A. Lincoln…

“O întrebare, duminica aceasta, este dacă iezuiții sunt o asociație foarte bine organizată de preoți războinici? O altă întrebare este de ce a acoperit istoria faptele importante din spatele presupusei implicări iezuite în asasinarea lui Abraham Lincoln, dar și de ce guvernul S.U.A. a rupt toate relațiile diplomatice cu Vaticanul în 1867 ca rezultat al legăturii sale presupuse cu omorârea lui Lincoln?”

– 1870, 20 septembrie, trupele Italiene ocupa Roma, in timpul papei Pius IX, la scurt timp fiind declarat “Regatul Italian”.- 1870, Vaticanul desfiintat, ca ‘autoritate’ !!! si locatie.

La 13 martie 1820, iezuiții au fost expulzați din Rusia. 1829 – Anglia a expulzat iezuiții. 1848 – Elveția a expulzat iezuiții. 1871-1872 – Italia a expulzat iezuiții. 1872 – Germania a expulzat iezuiții. 1880 – Franța a expulzat iezuiții.

– 1885, Regatul Unit a fost cu siguranță sub un fel de influență a Ordinului iezuit într-o atât de mare măsură încât în 1885 Regina Victoria a deschis Filiala britanică a Cavalerilor de Malta, iar Regina actuală este șeful aceleiași filiale britanice a Cavalerilor de Malta. Cavalerii de Malta sunt supuși față de Vatican.

– 1913, Papa Pius X ii spunea Printului Schonburg: “ Ar fi cu mult mai bine daca Austro-Ungaria ar pedepsi Serbi pentru tot raul pe care l-au facut”
NOTA : Primul razboi mondial a inceput in August 1914 atunci cand Austro-Ungaria au atacat Serbia.
– 1917, Revolutia bolsevica din Rusia…desi expulzati din Rusia (1820)
Iezuitii au fost prezenti in Rusia anilor 1900…avand rolul principal in activitatea politica…

(Iezuiții au fost restaurați în Rusia după revoluția bolșevică. Este clar că nu știți că iezuiții au fost implicați și voi presupune că nu cunoașteți nici legăturile puternice ale lui Stalin cu Ordinul iezuit. Și neputința dumneavoastră de a face vreo legătură între revoluția bolșevică și beneficiile ei pentru iezuiți sunt obturate.
Totuși în același timp spuneți că Vaticanul este acolo pentru a controla Biserica Ortodoxă!!!! Ce credeți că a făcut revoluția bolșevică????)
Cunoașteți faptul că Țarul Alexandru a încercat chiar să deschidă discuții cu Ordinul iezuit pentru a-i sprijini efortul de război ce urma contra Franței într-un moment în care se presupunea că iezuiții erau reprimați de către Papă??? Se pare că Alexandru a presupus în mod evident că iezuiții au multă putere și influență (poate că vă imaginați că știți mai multe decât știa Alexandru). Mulți iezuiți s-au mutat la St. Petersburg dar și în Marea Britanie, unde statul britanic le-a acordat protecție sub Regele George al III-lea. Monarhii care fuseseră detronați de către Napoleon au primit și ei adăpost în Marea Britanie în același timp, iar când acei monarhi au fost restaurați, ei la rândul lor i-au restaurat pe iezuiți, nu vedeți aceasta ca o răsturnare obișnuită a evenimentelor???
Eu sugerez că Vaticanul este cu mult mai puternic decât vă puteți da seama și că structura puterii lor este cu mult mai înaltă decât vă imaginați. Papii din Ordinul Suveran Militar de Malta au o influență enormă în problemele mondiale și au statut de observator permanent ONU.
“Printr-un ordin executiv din 7 martie 2007 președintele George W. Bush a acordat imunitate și privilegii diplomatice membrilor Misiunii de Observator Permanent a Sfântului Scaun la Națiunile Unite. Imunitatea diplomatică asigură circulația sigură a diplomaților în afara țării lor de baștină. Ei nu sunt supuși proceselor sau acuzării conform legilor țării-gazdă.”
– 1922, Iosif STALIN devine ‘Seful’ Partidului Comunist in Uniunea Sovietica.
(In engleza: În decursul istoriei mulți dictatori, a se include asasinii fasciști și comuniști, au fost fie educați de către iezuiți, fie au fost consiliați de către iezuiți, sau ambele. Iată câțiva: (1) Napoleon Bonaparte a fost consiliat de către preotul iezuit abatele Emmanuel Joseph Sieyes. (2) Dictatorul sovietic Iosif Stalin a fost educat de către iezuiți, așa cum a fost și prietenul său, cardinalul catolic Agagianian, la Seminarul iezuit din Tiflis, Georgia [sovietică]. (Acești doi oameni au prevăzut sistemul Gulagului sovietic.) (3) Dictatorul italian Benito Mussolini a fost consiliat de către preotul iezuit Pietro Tachi-Venturi. (4) Dictatorul cubanez Fidel Castro, educat de către iezuiți, a fost consiliat de către preotul iezuit Armando Llorente.)

– 1922, Benito Mussolini (Ducele) si papa Pius XI, vin la putere.
– 1929, ei (Mussolini si Papa) au gasit ‘SOLUTIA’ la « Intrebarea Romana » (in istorie, Roman Question) care dura de 59 de ani.

– 1929, 11 februarie, 3 seturi de documente sunt semnate, cunoscute in istorie ca fiind « Acordurile Laterane » (Lateran Acords), semnate in Roma la Palatul Lateran, de catre Cardinalul Gasparri, reprezentand pe Papa Pius XI si Mussolini, reprezentand pe Regele Victor Emanuel III.
– In engleza acordul, pct. principale :

1. Statul italian a recunoscut suveranitatea Bisericii Catolice și a privit Biserica în calitate de membru independent al comunității internaționale. Prin acest acord Biserica a obținut un stat independent în Roma cu o suprafață de aproximativ 44 de hectare.

2. Statul italian a recunoscut Biserica Romano-Catolică ca religia oficială de stat iar Biserica Catolică a recunoscut Regatul independent al Italiei.
3. Toate legile anticlericale aprobate de către Parlamentul italian din 1870 încoace au fost anulate de drept.
4. S-a făcut o înțelegere financiară cu Biserica Romano-Catolică pentru a o despăgubi pentru renunțarea la toate plângerile legale față de Orașul Roma și vechile State papale.
5. Papa s-a obligat la neutralitate continuă în relațiile internaționale și la abținere de la medierea oricărei controverse cu excepția cazului când i se cere anume de către toate părțile implicate.

1932 Evenimentele politice din Iraq din 1932 până în 1979 au inclus:
1932 – Independența, Mandatul Ligii Națiunilor.
Faisal I devine regele Iraqului independent.
Iezuiții deschid Colegiul (liceul) din Bagdad, în Iraq.
1933 – Regele Faisal I moare. Faisal II devine regele Iraqului.
1956 – Iezuiții deschid Universitatea Al-Hikma în Bagdad.
1958 – Dinastia hașemită este înlăturată (așa cum făcuse tribul Wahhabi al-Saud al ordinului dinastiei arabe hașemite în 1926),
Regele Faisal II și prim-ministrul Nuri Said sunt uciși;
Karim Kassem ia puterea; se proclamă republica.
1963 – Președintele Karim Kassem este înlăturat și ucis.
1966 – Președintele Muhammed Aref este ucis într-un accident de elicopter.
1968 – Noiembrie. Iezuiții Al-Hikma sunt expulzați din Iraq;
li se dau cinci zile să părăsească țara.
1969 – Toți iezuiții sunt expulzați din Iraq (inclusiv Fr. Joseph MacDonnell).
1979 – Saddam Hussein devine președintele Iraqului;
a venit vremea ca poporul musulman al Iraqului să plătească [1979-prezent]

(Saddam Hussein si Usama Bin Laden sunt masoni de rangul 33) si Bush este mason,dar totusi se luptau unul cu altul,atentate (bin laden) saddam hussein,arme nucleare=totul o inscenare politico ,vaticano+iezuito+masonica=satanico calauzire.

– 1933, Adolf HITLER vine la PUTERE prin interventia lui Franz Von Papen, Cavaler de Malta, romano-catolic subordonat Ordinului Iezuit. si interventia Partidului romano-catolic « CENTRUM » din Bavaria si bineinteles Papa Pius XII.

:“Iezuiții, care dețineau controlul asupra celui de-Al Treilea Reich ocult și homosexual al lui [Adolf] Hitler… au instalat dictatori-marionetă pe tot cuprinsul Europei. Aceștia au fost: [1.] Germania bavareză și Al Treilea Reich – [Adolf] Hitler; [2.] Italia – [Benito] Mussolini; [3.] Franța de după ‘Vichy’ – [Henri Philippe] Petain; [4.] Spania – [Francisco] Franco; [5.] Austria – Seyss-Inquart; [6.] Polonia – Frank; [7.] Slovacia –
5 Preotul [iezuit] Tiso; [8.] Croația – [Ante] Pavelitch ((Nota ed.: scriere alternativă: Pavelic)); [și, 9.] Belgia – Degrelle. Toți acești dictatori romano-catolici, controlați de către iezuiți și care urau evreii au fost loiali celui mai mare criminal de război dintre toți, țarul papal Pius XII și maestrul său, generalul [superior] iezuit Wlodimir Ledochowski.”

Franz Von Papen spunea : ‘Suntem reactia CRESTINA la adresa spiritului de la 1789’ . (Revolutia franceza/condusa tot de Iezuiti prin diversiunea Iacobina…)

– “În cadrul Serviciului Central de Securitate SS [nazist] s-a creat o organizație și majoritatea posturilor sale principale au fost deținute de către preoți catolici care purtau uniforma neagră a SS-ului [nazist]. ‘Tatăl’ iezuit Himmler [unchiul lui Heinrich Himmler] a fost unul dintre ofițerii săi superiori.”
– 1956-1976, Razboiul din Vietnam. Vaticanul a fost profund implicat prin Ordinul Iezuit si instrumentele sale, Cavalerii de Malta.
• “Rolul jucat de către Vatican în războiul din Vietnam (1956-1976) nu a fost doar important, a fost decisive. …Pentru că fără Vatican un asemenea război nu ar fi existat niciodată. Inițial, conflictul din Vietnam nu a avut nimic de-a face cu SUA. …Era o problemă care avea de-a face exclusiv cu colonialismul francez. Înfrângerea Franței din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial (1940-1945) a inspirat aspirațiile naționale indo-chineze de independență absolută de sub imperialismul francez pe tot cuprinsul Asiei.”
• “…Vaticanul s-a opus mișcării [pentru un Vietnam independent] pentru că el dorea să-și oprească și să controleze fostele colonii franceze; în acest scop a complotat pentru înființarea unui Vietnam controlat de către [romano-] catolicii vietnamezi [Nota ed.: o minoritate redusă].” …

– 1961, 27 Aprilie, Discursul lui J.F. Kennedy despre “Societatile Secrete”.
” Pentru că ni se opune în toată lumea o conspirație monolitică și nemiloasă care se bazează în primul rând pe mijloacele acoperite pentru a-și extinde sfera de influență–pe infiltrare în loc de invazie, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de alegere liberă, pe gherile de noapte în loc de armate pe lumina zilei. El este un sistem care a înrolat vaste resurse umane și materiale pentru construirea unei țesături strânse, a unei mașinării foarte eficiente care combină operațiunile militare, diplomatice, de spionaj, economice, științifice și politice. Pregătirile sale sunt camuflate, nu publicate. Greșelile sale sunt îngropate, nu puse în evidență. Opozanții săi sunt reduși la tăcere, nu lăudați. Nici o cheltuială nu este pusă sub semnul întrebării, nici un zvon nu este tipărit, nici un secret nu este dezvăluit.” – Discursul lui John F. Kennedy privind societățile secrete din 27 aprilie 1961
1963, 22 Noiembrie, John. F. Kennedy este asasinat de catre Vatican/Iezuiti prin acoperire masonica. (Cavalerii de Malta).

“Ceea ce le-a scăpat majorității cercetătorilor – sau au ignorat în mod deliberat – au fost legăturile cavalerilor de Malta controlați de către iezuiți cu asasinarea lui JFK și mușamalizarea ulterioară. ((Cavalerii de Malta reprezintă un ordin religios-militar romano-catolic cu sediul la Roma cu Ordinul iezuit și controlat de către generalul superior iezuit.)).”
“Motivele pentru asasinarea lui JFK au inclus: (1) Fratele său Robert a zdrobit niște mafioți; (2) JFK reducea “operațiunile negre” ale CIA; (3) JFK amenințase că va desființa CIA; (4) JFK tipărise bani în afara Rezervei Federale; și (5) JFK se pregătea să termine timpuriu războiul din Vietnam. “
– 1981, Mai 13 La 5:19 p.m. teroristul turc Mehmet Ali Agca atentează la viața Papei în timp ce mergea prin piața San Pietro într-un jeep înainte de audiența sa generală de miercurea. Papa este adus la spitalul Gemelli unde este operat timp de șase ore.
Mai 17 Sfântul Părinte recită rugăciunea angelus la spitalul Gemelli: “Mă rog pentru fratele care m-a împușcat, pe care l-am iertat sincer.” (Inscenare)
Perceptia lumii, vis a vis de Vatican, trebuia schimbata …special in SUA…vom vedea mai tarziu ca SUA devine « INSTRUMENTUL » Vaticanului in realizarea proiectelor sale ‘milenare’…
– 1981, Nov. 25 Cardinalul Joseph Ratzinger este numit prefect al Congregației pentru Doctrina Credinței. …NU este lipsit de importanta ca el conducea ‘Biroul de Doctrina si Credinta’ ceea ce in evul intunecat se numea…’Aparatul Inchizitiei’.
1981, Dec. 12 Ioan Paul al II-lea trimite delegați de la Academia Pontificală de Științe la președinții SUA, URSS, Marii Britanii, Franței și la Națiunile Unite pentru a explica documentul lor privind eventualele consecințe ale utilizării armelor nucleare în Europa și în lume.

– 1982, Iunie 7 Ioan Paul al II-lea se întâlnește cu președintele SUA Ronald Reagan pentru prima oară; ei se angajează să lucreze pentru pace și dreptate mondiale. (Nu uitati de originea ‘spirituala a lui Reagan, membru in Loja Masonica, impreuna cu Papa formeaza o noua « Alianta Sfanta » pentru a lupta impotriva Comunismului.)
« Exista o carte, scrisa de un fost Iezuit (Malachi Martin – rang inalt), ” Cheile acestui sange-Keys of this blood” in care spune ca exista in lume o lupta pentru dominatie…o lupta intre cele 3 mari puteri mondiale – comunismul, capitalismul si catolicismul (CCC).
El prevede, in esenta, ca, in jurul anului 2000 !!!, numai una (1) dintre aceste trei (3) va ramane, ea fiind Biserica Romano-Catolica, avandu-l in frunte pe Papa.

A urmat “Sfanta Alianta” – 1984 , sub pretextul ‘dusmanului comun (comunismul)… refacerea legaturilor SUA cu Vaticanul…Ronald Reagan fiind mason, deci instrument Iezuit.

“Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun (controlat din 1814 de Iezuiti) , ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei”

(Melady, Povestea ambasadorului, Statele Unite și Vaticanul în problemele mondiale, p.42,43).
Thomas P. Melady, ambasador oficial SUA la Vatican, din 1989-1993.

In 2008, dupa ce comunismul a ‘cazut’ si noul dusman comun (terorismul) a aparut (nu uita de faptul ca Usama Bin Laden este mason de gradul 33)…ar putea fi ‘ultima carte’ jucata…
In “Nasii-Perdele” vezi mentiunea despre aparitia unui ‘volum’ IMENS in mass-media, etc… anti-masonic…scopul… folosirea masonilor ca tap ispasitor pentru ca ei, Iezuitii, sa-si realizeze ‘proiectul’ cu sprijinul maselor. »
– 1983, Dec. 27 Vizită la închisoarea Rebibbia și întâlnirea cu Ali Agca, turcul care a atentat la viața lui la 13 mai 1981.

BOMBA !!! DUPA 117 ANI (1867-1984) … SUA RESTABILESTE RELATII DIPLOMATICE “FULL” CU VATICANUL…!!!
– 1984, Ian. 10 Relații diplomatice complete la nivel de nunțiu apostolic și ambasadă între Sfântul Scaun și Statele Unite ale Americii.
Reamintesc ca aceasta ‘ruptura’ intre SUA si Vatican de 117 ani a avut loc in 1867 deoarece in asasinarea Presedintelui SUA de atunci, Abraham Lincoln, a fost demonstrata implicarea Vaticanului (Iezuiti/Cavaleri de Malta), situatie care a dus la ruperea relatiilor diplomatice.
1987, Iunie 6 Vizita oficială a președintelui SUA Ronald Reagan. (a doua intalnire !!!) la Vatican.
1988, Iunie 13 Delegație la Moscova condusă de către secretarul de stat cardinalul Casaroli pentru sărbătorirea vârstei de un mileniu a Rusiei kievene.
1988, Iulie 4 Audiență specială (Papa Ioan Paul II) cu prințul și marele maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta, H.H. Fra Andrew W.N. Bertie.
(Cavalerii de Malta, SMOM, nu uitati, Ordin Militar al Vaticanului, condus de Iezuiti).
ALTA BOMBA… !!! (Urmeaza Revolutiile anti-comuniste in Europa)…
Vedeti intalnirile intre Ioan Paul II, Ronald Reagan (mason), Papa si Marele Maestru al Cavalerilor de Malta, Papa si George Bush Senior (mason), Papa si Mihail Gorbaciov (mason)…toate aceste intalniri au avut loc inainte de « caderea » comunismului , 1989 !!!
1989, Mai 27 Vizita oficială a președintelui SUA George Bush. ( Mason-instrument Iezuit ) la VATICAN !!!
1989, Dec. 1 Vizita oficială a președintelui Mihail Gorbaciov al URSS: marchează prima oară când un papă se întâlnește cu șeful guvernului sovietic. ( Mason-Instrument Iezuit ) la VATICAN !!!
1990, Mar. 15 Schimb de reprezentanți oficiali la nivel de nunțiu apostolic și ambasador special între Sfântul Scaun și guvernul sovietic.
1991, Ian. 15 Scrisoarea Papei Ioan Paul II adresată președintelui SUA George Bush și președintelui Saddam Hussein al Iraqului, într-o încercare de a opri Războiul din Golf.

1992, Ian. 1 Sfântul Scaun recunoaște Federația Rusă.
1993, Iunie 8 Primul ambasador din România își prezintă scrisorile de acreditare.
1993, Sept.23 Ioan Paul II îl primește pe Mihail Gorbaciov.
1993, Mar. 17 Prim-ministrul israelian Rabin îl vizitează pe Papă.
1994, Iunie 2 Papa îl primește pe președintele Bill Clinton al Statelor Unite.
Bill Clinton, educatie iezuita prin Universitatiile Iezuite din USA unde el a studiat.
– 1994, Iunie 15 Relații diplomatice la nivel de nunțiu apostolic și ambasadă între Sfântul Scaun și Statul Israel.
– 1994, Sept. 29 Papa îl primește pe primul ambasador israelian la Sfântul Scaun.
– 1994, Oct. 25 Începerea contactelor de lucru cu “caracter permanent și oficial” între Sfântul Scaun și Organizația pentru Eliberarea Palestinei, cu un birou de reprezentare al OEP la Sfântul Scaun și nunțiul din Tunisia responsabil pentru contactele cu OEP.
ALTA BOMBA…
1994, Dec. 18 Papa Ioan Paul este numit Omul anului de către TIME Magazine. ( Perceptia SUA fata de cel care altadata era numit “Antihristul” ca si organizare/institutie, acum era numit “Omul Anului”…)
1995, Feb. 4 Audiență pentru președintele Maltei Mifsud Bonnici.
1995, Mar. 16 Audiență pentru viceprim-ministrul Iraqului Tariq Aziz.
1995, Mar. 28 Audiență pentru președintele României Ion Illiescu. (la 5 ani dupa revolutia romana…nu uitati vizita lui Bush si Gorbaciov la Vatican in 1989…!!!)
1995, Sep. 2 Audiență pentru Yasser Arafat.
1995, Oct. 5 Adresă la Adunarea Generală a Națiunilor Unite sărbătorind a 50-a aniversare a fondării ONU.
1995, Dec. 15 O primește pe Leah Rabin, văduva lui Yitzhak Rabin.
1996, Ian. 20: Vizită de stat a președintelui francez Jacques Chirac.
1996, Nov. 13: Adresă la Summitul Mondial Alimentar de la sediul FAO, Roma.
1996, Nov. 18: Audiență pentru Mihail Gorbaciov.
Nov. 19: Audiență pentru președintele Fidel Castro al Cubei. Papa acceptă invitația de vizită în ianuarie, 1998.
1997, Ian. 14 Papa îl primește pe Lien Chan, vicepreședintele și prim-ministrul Republicii China.

1997, Feb. 3 Vizita prim-ministrului Israelului Benjamin Netanyahu, se întâlnește cu Papa.
1997, Mar. 20 Vizita lui Jose Maria Aznar, șeful guvernului spaniol. (Vatican)
1997, Apr. 15 Ioan Paul II îl întâmpină pe secretarul general al ONU Kofi Annan.
1997, Mai 16 Audiență cu președintele georgian Eduard Șevardnadze. (Vatican)
1997, Iunie 24 Scrisoare către cardinalul John Baptist Wu Cheng-chung, episcopul de Hong Kong, cu ocazia revenirii programate pe 1 iulie a Hong Kongului sub suveranitatea Chinei.
1997, Iulie 17 Sfântul Scaun este aprobat în calitate de observator la Organizația Mondială a Comerțului.
Iulie 18 Scrisoare către președintele rus Boris Elțîn în care Papa își exprimă îngrijorarea cu privire la o lege depusă la parlamentul rus “privind libertatea de conștiință și asociațiile religioase.”
1998, Ian. 22 Fidel Castro și Papa se întâlnesc la Havana. (Castro este de formare Iezuita)
1998, Feb. 10 John Paul II îl primește pe președintele Boris Elțîn al Rusiei.
1998, Mar. 7 Audieță acordată secretrului de stat al SUA Madeleine Albright. (dama-mason)
1998, Mai 19 Audiențe pentru prim-ministrul canadian Jean Chretien și viceprim-ministrul Iraqului Tarek Aziz.
1998, Iunie 12 Audiență acordată lui Yasser Arafat, președintele Autorității Palestiniene.
Iunie 16 Papa îl primește pe secretarul general al ONU Kofi Annan. Observatorul permanent al Sfântului Scaun la Națiunile Unite, Arhiepiscopul Renato Martino, vorbește la conferința sponsorizată de ONU de la Roma pentru înființarea unui tribunal penal internațional.
1998, Iulie 7 Prezentarea Scrisorii apostolice “Dies Domini,” Despre ținerea zilei sfinte a lui Dumnezeu.***
https://i0.wp.com/www.secretsofmasons.com/images/Masonic_Symbols.gif  ( Intr-o intalnire secreta, noiembrie 2007 dar si 2008 in recenta vizita a lui Papa Benedict in SUA, Vaticanul si alti lideri din diferite organizatii politico religioase –prin reprezentanti- au discutat o agenda de lucru. Agenda trebuie realizata in SUA si prin puterea si influenta SUA, in lumea inreaga…la pct. 7 din agenda (Iezuita) se vorbeste despre instituirea « DUMINICII » ca si LEGE . Lege care va fi instituita in SUA ca apoi sa fie ‘preluata’ de toate statele lumii. Motivatia lor este ca atata timp cat oamenii nu onoreaza pe Dumnezeu prin ‘respectarea’ Duminicii, planeta noastra va avea din ce in ce mai multe probleme, incalzire globala, calamitati, cutremure, inundatii, seceta, tornade, conflicte armate, saracie, boli, etc. De remarcat ca in Imperiul Roman condus de Imparatul Constantin, 313 dHr, acesta a instituit o asemenea lege, numita ‘Dies Solis ‘, o lege care cerea tuturor sa se opreasca din munca lor cotidiana in sfanta zi a SOARELUI… !!! (dies solis)…interesant deasemenea ca daca o asemenea lege va fi instituita in SUA, ea, legea, va purta acelasi nume : Sun Day Law, adica tradus in romaneste : Legea Zilei Soarelui !!!
NU UITATI : Transferarea sfinteniei zilei saptamanale de odihna (Shabatul) din ziua a saptea (sambata) in ziua intai a saptamanii (duminica) s-a realizat prin hotararea bisericii romano-catolice in Conciliul de la Laodicea (366 dHr.)
In 386, Sinodul din Aquilea recunoaste schimbarea oficiala a lui « Dies Solis »(ziua soarelui) in « Dies Dominica »(ziua Domnului-duminica). Schimbarea numelui a tinut de strategia bisericii de a inlatura suspiciunea celor care s-ar fi intrebat de ce noi crestinii sarbatorim o zi cu nume pagan, dies solis, adica ziua soarelui… !!!
Vezi materialul « De la Shabat la Soare ». Iezuitii distrug adevarul si creatia…indiferent ca vorbesti de politica, economie, social, cultural, stiintific, militar, informativ, religios, etc…totul este folosit de ei in realizarea propriilor proiecte.
Iezuitii sunt interesati sa realizeze ‘proiectul’ pentru care ei au fost ‘creati’…vezi juramantul lor…desi pare o ‘problema’ lipsita de importanta (special pt. cei fara ‘activitati’ spirituale) instituirea unei asemenea legi, dincolo de originea sa ‘dubioasa’, loveste in libertatea de constiinta, implicit in Constitutia fiecarui stat si favorizeaza reaparitia intolerantei religioase (de tipul evului mediu) la nivel international.
1999, Ian. 26: Papa Ioan Paul și președintele SUA Bill Clinton se întâlnesc la sosirea Papei în St. Louis, S.U.A. Prezentarea noului rit de exorcizare al Cărții Romane a Riturilor (de la Congregația pentru Adorație Divină și Canonul împărtășaniilor).
1999, Feb. 11: a 70-a aniversare a fondării Statului-oraș Vatican. (1929 – 1999) Atentie la acest an, 1929, deoarece are o importanta majora pentru o viitoare ‘analiza’ …!!!
1999, Feb. 19: Audiență pentru Yasser Arafat, președintele Autorității Palestiniene.
Feb. 20: Papa îl primește pe Jason C. Hu, ministrul Afacerilor Externe al Republicii China (Taiwan).
1999, Martie 11: Audiență pentru Seyyed Mohammad Khatami: prima vizită a unui președinte al Republicii Islamice Iran la Papa Ioan Paul.
1999, Martie 30: Întâlnirea la nivel înalt de la Vatican studiază criza din Kosovo: include ambasadorii la Sfântul Scaun ai țărilor membre NATO și membrii permanenți ai Consiliului de Securitate al ONU.
1999, Aprilie 18: Scrisoarea papală adresată Sfinției Sale Alexis II, Patriarhul Moscovei și tuturor Rusiilor, cu ocazia călătoriei acestuia din urmă la Belgrad pentru găsirea unei soluții pașnice a conflictului din Kosovo.
1999, Mai 7: Papa face o călătorie de trei zile în România: cea de-a 86-a călătorie apostolică în străinătate. Include întâlnirea cu Patriarhul ortodox Teoctist. Papa participă la liturghia ortodoxă iar Patriarhul la liturghia catolică.
Mai 10: Papa îl întâmpină pe liderul albanez din Kosovo Ibrahim Rugova.
Rugova ține o conferință de presă la biroul de presă al Sfântului Scaun.
Mai 18: Ioan Paul II împlinește 79 de ani. El îl întâmpină pe cancelarul german Gerhard Schroeder.
Iunie 3: Ioan Paul II îl primește pe secretarul general al ONU Kofi Annan.
Sept. 5: Audiență la Castelgandolfo cu Yasser Arafat, președintele Autorității Naționale Palestiniene.
Sept. 16: Papa îl primește pe președintele Guido de Marco al Republicii Malta.
Oct. 28: Papa îl primește pe Franjo Tudjman, președintele Croației, și pe ministrul Afacerilor Externe al Croației, Mate Granic.
Oct. 29: Papa îi acordă o audiență președintelui Rudolf Schuster al Slovaciei, și ministrului Afacerilor Externe al Slovaciei, Eduard Kukan. Sfântul Părinte și liderii religioși ai lumii se adună în Piața San Pietro la încheierea adunării interreligioase din Vatican.

2000, Ian. 18: Începerea Săptămânii anuale de rugăciune pentru unitatea creștină. Sfântul Părinte deschide cea de-a patra Ușă sfântă și ultima a Anului jubiliar 2000 spre exteriorul orașului St. Paul.
Feb. 15: Este semnat un acord de bază între Sfântul Scaun și Organizația de Eliberare Palestiniană. Sfântul Părinte îi primește pe Yasser Arafat și delegația palestiniană în audiență. El l-a primit și pe Rudolf Schuster, președintele Republicii Slovace.
Mai 12: Papa pleacă la Fatima, Portugalia în cea de-a 92-a călătorie apostolică în străinătate.
2000, Mai 13: Beatificarea la Fatima (1917 !!!) a celor doi copii păstori, Jacinta și Francisco Marto. Cardinalul Angelo Sodano, secretarul de stat, citește un text despre “Cel de-al treilea secret” al Fatimei la altar, în urma beatificărilor.
2000, Iunie 5: Audiență pentru președintele rus Vladimir Putin. (Vladimir Putin este Cavaler de Malta).
2000, Iunie 13: Lui Ali Agca, care l-a atacat pe Papă în Piața San Pietro la 13 mai 1981 și a fost în închisoare în Italia de atunci, i se acordă grațierea de către președintele italian Carlo Azeglio Ciampi și este extrădat în Turcia natală.
2000, Iunie 23: Audiență pentru Fra Andrew Bertie, prinț și mare maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta. (prezenti si in Romania, Gen. Constantin Buzatu este Cavaler de Malta si mare prior pe Romania).

2000, Oct. 6; Papa îl primește pe Emil Constantinescu, președintele României.
Oct. 17: Pontificatul Papei Ioan Paul devine al 7-lea ca lungime din istorie, incluzându-l pe acela al Sf. Petru. Sfântul Părinte o întâmpină pe Regina Elizabeth II la Vatican. (dama-mason)

2000, Oct. 19: Jubileul Ordinului Suveran Militar de Malta. (SMOM)
VEZI IBSSA IN ROMANIA…ACTIVITATEA SMOM IN ROMANIA , SPECIAL IN SERVICIILE DE INFORMATII…INTERESANT SI CA IBSSA ISI ARE SEDIUL CENTRAL IN UNGARIA SI CA ‘SEFUL’ ESTE CAVALER DE MALTA !!!

ALTA BOMBA…11 SEPTEMBRIE 2001…PRIVITI CINE VIZITEAZA VATICANUL IN 2001, INAINTE DE ‘ATACUL TERORIST’… TOTI MAI MARII LUMII (CARE SUNT MASONI) TREC PE LA VATICAN INAINTE DE ‘EVENIMENTE’ MAJORE…
2001, iulie, 23: La Castelgandolfo, Ioan Paul al II-lea îl întâmpină pe președintele SUA George W. Bush.

Surse

http://www.almeea.com/Conspiratii_secrete/Masoneria.html , http://www.rostirea.ro/news/presedintele-partidului-popular-european-wilfried-martens-viitorul-ue-este-intr-o-uniune-politica-cu-presedinte-ales-direct , piatza.net . http://www.lovendal.ro/wp52/legatura-secreta-dintre-hitler-si-biserica-catolica-nazistii-erau-mari-admiratori-ai-iezuitilor/
http://unknownsecrets.wordpress.com/2009/02/03/ordinul-iezuit-shi-masonii-shtiai-de-ei-3/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s