Cunoaste-ti dusmanii – Iezuitii si Vaticanul

Iezuiţii Romei, Masoneria şi celelalte grupări oculte, au perfecţionat Dialectica Hegeliană în privinţa impunerii planului lor malefic asupra lumii libere. Pentru ca oamenii sa voteze ei înşisi planul oculţilor, intâi au creat o problema, cum ar fi cea a terorismului, a crizei financiare sau a cenzurii internetului… iar apoi au venit cu soluţia, care este de fapt ceea ce ei doreau de la început să impună lumii, dar în felul acesta pervers, au reuşit să prostească popoarele, în a vota de bunăvoie nişte legi, 100% în defavoarea lor – aşa… ca nişte oi ce îşi votează singure execuţia ! Multi nu sunt familiarizati cu ierarhia bisericii catolice. Trebuie sa stim ca imperiul Vatican este format din doua (2) feluri de preoti :

– preotii cu robe albe

– preotii cu robe negre (Man in Black)

(*exceptie fac preotii de la biserica Sf. Petru, care sunt imbracati in robe stacojii)

– Preotii in robe albe, inclusive Papa de la Roma, sunt antrenati in relatii cu publicul, vorbind de pace, libertate, democratie si unitate, purtand relatii diplomatice cu toate guvernele lumii (na. bla, bla, bla).

– Preotii in negru sunt inapoia scenei. Din ei fac parte liderii superiori al Ordinului Iezuit care conduc vastele institutii catolice de pe tot globul. (inclusiv observatoarele astronomice si controlul inaltelor tehnologii)

Acestia, cand participa la slujbele religioase, se imbraca in robe negre, iar cand au misiuni diplomatice, sunt imbracati in civil.

Prin ei Vaticanul (tot ei conduc si Vaticanul din 1814) controleaza toate aspectele educationale din lumea intreaga.

Ei sunt inteligenta secreta de: spionaj, sabotaj, terorism si asasinate.

Masoneria internationala si Islamul sunt “arme” ale spionajului iezuit. Daca spuneam ca tonele de cerneala consumate pentru a convinge lumea intreaga, indeosebi lumea crestina, de pericolul pe care il ascunde Noua Ordine Mondiala Masonica are rolul de a crea o coalitie crestina la nivel global sau daca vreti o Noua Ordine Mondiala dar crestina (nu masonica), acum, dupa demonstratiile ample ale musulmanilor din Londra, unde au afisat banere (improvizate sau nu) pe care puteti citi clar „DECAPITATI PE CEI CARE INSULTA ISLAMUL” ori „LIBERTATEA SA MEARGA IN IAD” ori „ISLAMUL VA DOMINA LUMEA” ori „EUROPA ESTE CANCERUL, ISLAMUL ESTE RASPUNSUL” ori „EUROPA, IA CATEVA LECTII DE LA 9/11” (ETC.) , dupa toate acestea, cam care credeti ca-i scopul tenebros al spionajului iezuit ? Crestinii, la nivel global, vor trebui sa ia atitudine fata de masoni si islamici deoarece cele doua creatii, masonii si islamicii, ameninta LIBERTATEA TUTUROR !

Si dupa ce veti citi si discursul pe care l-a avut PM Australiei, Kevin Rudd, la adresa „imigrantilor”, veti intelege mai bine ca asistam la un joc pe o tabla globala de sah in care iezuitii folosesc creatiile romei papale pentru a realiza o sinteza la care omul de rand nici nu viseaza.

ATENTIE: Discursul sau „suna” bine pentru o NATIUNE CRESTINA care-si vede amenintate valorile de lumea islamului si masonerie.

Muslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia , as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks..

Separately, Rudd angered some Australian Muslims on Wednesday by saying he supported spy agencies monitoring the nation’s mosques. Quote:

DISCURSUL PM Australiei, Kevin Rudd:

‘IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali, we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians. ‘

‘This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom’

‘We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society . Learn the language!’

‘Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.’

‘We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.’

‘This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom, ‘THE RIGHT TO LEAVE’.’

‘If you aren’t happy here then LEAVE. We didn’t force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.’

CE parere aveti ???

Suna bine discursul, nu ?

Dar daca ati sti ca si el, PM-ul Australiei, este parte din marele scenariu si ca PM Kevin Rudd este mason de rang inalt, cum ati interpreta tot „jocul” asta ?!
A fost nevoie ca dl. Kevin Rudd sa „renunte” la religia sa catolica (sic !) si sa devina anglican ca o conditie pentru a se putea alatura francmasoneriei…
Se pare ca este „frate” de loja cu Barack Obama. (32nd Degree Prince Hall Mason)
Aduceti-va aminte ca „Roma papala” condamna masoneria. De ce ? Pentru a crea impresia ca nu exista nici un fel de legatura intre papalitate si masonerie. Sentimentul de patriotism si identitatea crestina sunt manipulate.
Unde si cand s-a mai intamplat asta ? Va spune ceva anul 1776 ???
Dar anul 1933 ??? Istoria se repeta, actorii sunt aceiasi, paravanele asemeni, ba chiar intarite, iar oamenii sunt manipulati fara stirea lor in a realiza sinteze iezuite tenebroase cu aparente de „libertate si sfintenie” (libertati-crestinism, etc.). Toate acestea sunt departamente ale marelui corp Iezuit prin care se mentine colosul Vatican !
Tehnica spalarii creierului

Preotii care se alaturau acestui grup (ordinul iezuit) erau supusi unei initieri riguroase.

Din cand in cand ei pastrau o tacere absoluta timp de mai multe saptamani. Sub supravegherea abila a unui indrumator (iezuit rang inalt), ei practicau o forma mistica de meditatie, supunand treptat vointele lor, acestui indrumator, pana ce fiecare dintre ei iesea din acest regim, de mai multe saptamani, ca un luptator spiritual pe deplin invingator in batalie – un slujitor devotat papei in mod complet.

Malachi Martin, “The Jesuits” 1987. Urmariti si Germania Nazistă – Creaţia Vaticanului şi a Iezuiţilor http://youtu.be/g7md-JXqYOw Barack Obama este mason de rang 32. Povestea discursursului castigator este cat se poate de simpla. Adept convins al scrisului de mana, in ideea ca notitele sunt transpuse mai rapid pe un block notes, decat pe un calculator, tanarul ce are toate sansele sa devina, la nici 30 de ani, seful „speechwriter-ilor” de la Casa Alba, marturisea ca a scris discursul victoriei lui Obama intr-o singura zi. „Schimbarea a venit. Acesta este momentul nostru.

Acesta este timpul nostru. Yes we can”, a sunat mesajul ce l-a propulsat esential pe Obama in sondaje. Favreau a compus discursul in seara de dinaintea infrangerii inregistrate de democrati in New Hampshire, pe 8 ianuarie. Trei cuvinte pentru o campanie, trei cuvinte pentru o victorie, trei cuvinte pentru a identifica un om si mesajul sau. ”Trei minute pentru un rand, nu mai mult. In avion, intr-o camera de hotel, in vestiarul unei sali de sport dintr-un liceu”, e tot ce are nevoie Favreau pentru a scrie discursul perfect, titreaza presa italiana.

Daca electoratul este fascinat de Obama atunci cand vorbeste, toate acestea se datoreaza prezentei, din umbra, a lui Jon, care scrie din culise, care gaseste cheia, clenciul, ideea, tot timpul cu ceasul fixat pe „deadline”.

Peste tot unde a existat un discurs al lui Obama s-a aflat si Jon.

Asa cum s-a intamplat la Chicago, in noaptea victoriei cand a trebuit sa parcurga rapid discursul de „capitulare” al lui McCain si sa conceapa discursul invingatorului. Apoi si-a trimis varianta si a asteptat ok-ul. Obama a citit, a facut unele corecturi, apoi l-a chemat pe Favreau si au incheiat varianta finala a speech-ului.

Asa se intampla de trei ani, de cand Robert Gibbs, seful de comunicare al staff-ului lui Obama, l-a chemat la Washington, mai noteaza „Il Giornale”. „Fav”, asa cum e strigat tanarul Favreau de membrii staff-ului tehnic al lui Obama, pantru a economisi tip pretios, e cunoscut drept un tanar curajos si corect, care tine cu dintii ca totul sa iasa bine in momentul in care Barack Obama, actualul presedinte al Statelor Unite se adreseaza poporului american.

Licentiat in 2003, Jon Favreau a obtinut rapid un post de stagiar in stafful campaniei electorale a lui John Kerry, care a candidat impotriva lui Bush. Aici l-a cunoscut pentru prima data pe Obama. La „Convention” din Boston, Barack tocmai se pregatea sa tina discursul cel mai important al carierei sale.

L-a scris singur. „Scuzati, ar trebui schimbat un cuvant in primul rand. E un refuz, nu as dori sa faceti o figura urata”, i-a spus Jon.

Insusi Obama, este extrem de constient de aportul esential al tanarului Favreau.
Se spune, chiar, ca intr-o zi i-a facut curat in birou.

Discursul cel mai dificil? Nu cel al victoriei. Poate cel din Iowa. Primul rand a venit de la sine: „Se spunea ca aceasta zi nu va veni niciodata”. Apoi totul a devenit complicat pentru ca era inceputul unei aventuri. http://youtu.be/tCAffMSWSzY Jon Favreau, „Fav”, a fost cel care a gandit sloganul „yes, we can!”, ce a contribuit esential la succesul lui Obama in randul electorilor americani. Presa internationala nu conteneste sa elogieze priceperea in arta discursului a tanarului Favreau.

„Baiatul” discursurilor lui Obama a studiat la Holy Cross, Universitatea iezuitilor, scriu jurnalistii de la „Il Giornale” .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s