Ceausescu era impotriva masonilor si a simbolurilor lor ?

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSo8FRZ7eU72a2V2ENAvVRcbKhaQOxRP7gR6hXLpumCnyQBzujg  Iata un discurs in care Ceausescu i-a atacat pe illuminati, pe acesti “domni” care au asuprit tarile in curs de dezvoltare fortand si marind dobanzile la imprumuturile luate de Ceausescu. El a redus in anii 80 multe cheltuieli ca sa le plateasca acestor asupritori toate datoriile sa putem sa ne debarasam de ei si sa creeze ceea ce astazi vedem in Dubai sau Abu Dhabi.

Mai mult, Ceausescu nu a platit datoriile vanzandu-ne resursele ci prin productia ce o scotea din industria creata din acesti bani. De 23 de ani de cand tara noastra avea zero datorii, guvernele s-au imprumutat de sute de miliarde de dolari, care nu se regasesc nicaieri, iar Ceausescu a construit cu 25 de miliarde pe care le-a si platit inapoi, o tara, o industrie, o putere….

“Mai mult de 4 miliarde de oameni traiesc in saracie. In timp ce tarile bogate…mai exact, un mic grup de bogati au acumulat anual zeci si zeci de miliarde de dolari din tarile in curs de dezvoltare. Asa reprezinta lumea spre care unii domni ne indeamna sa revenim: a inechitatii, a jafului, a asupririi. Genetica moderna a facut progrese uriase… Poporul este adevaratul stapan si va ramane vesnic stapan pe destinele sale si pe BOGATIILE TARII. Aceste cercuri si acesti domni, ar trebui sa isi indrepte privirea spre doua directii. Cum sa se lichideze asuprirea tarilor in curs de dezvoltare, sa se rezolve datoria acestor tari. Si aceasta nu prin SIMBOLURI, simbolismul o fi bun in arte, in economie si in politica nu face doi bani. ”

http://www.cocoon.ro/blog/ceausescu-era-impotriva-masonilor-si-a-simbolurilor-lor/

Iliescu l-a ucis pe Ceausescu la ordinul Moscovei. Executia a fost trucata

http://www.cocoon.ro/blog/teorie-soc-iliescu-l-a-ucis-pe-ceausescu-la-ordinul-moscovei-executia-a-fost-trucata/

Putina lume stie că Ceausescu chiar nu stia ca romanii stateau la cozi infernale,ca li se oprea curentul si ca stateau in frig.Astea s-au facut fara stirea lui,pentru a inrai populatia impotriva lui. http://miscareaderezistentasfvasilecelmare.blogspot.ro/2013/08/protestrevolta-sau-unire-in-credinta-si.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s