Evreii de azi nu sunt evreii ci ASHKENAZI + KHAZARI

Rothschild-zii  controleaza de mult timp lumea, tentaculele lor ajungând în multe aspecte ale vieții noastre de zi cu zi.  Rothschild susțin că ei sunt evrei, când, de fapt, ele sunt khazarii. Ei sunt din țara numită Khazaria, care a ocupat terenul blocat între Marea Neagră și Marea Caspică, care este în prezent ocupate în special de către Georgia. Rothschild pretinde a fi evreu insa el este  khazar sub conducerea regelui, convertit la credința iudaică, în 740 d.Hr., dar, desigur, care nu a inclus convertirea lor gene asiatice mongoli la genele poporului evreu.

Veți găsi că aproximativ 90% din oameni din lumea de azi care se numesc evrei sunt de fapt khazarii, sau cum le place lor să fie cunoscuti, drept evrei Ashkenazi. Acești oameni mint cu bună știință lumea, cu pretențiile lor că țara lui Israel este al lor din naștere, atunci când, de fapt patria lor reală este  Georgia. Rothschild au obtinut aceasta pozitie prin minciuni, manipulare și crimă. Descendența lor, de asemenea, se extinde în familiile regale din Europa, și următoarele nume de familie: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Morgan, Oppenheimer, Rockefeller, Sassoon, Schiff, Taft, și Van Duyn. Cu toate acestea, acestia nu sunt singurele linii genealogice . Sunteti, probabil, conștienți de Practica veche de secole întreprinse de către mulți evrei Ashkenazi,Articolul intreg pe http://www.secretsofthefed.com/qwefqwr/ 85-90% dintre aşa-numiţi israeliţi din ziua de azi sunt de origine kazară. Majoritatea evreilor care au ajuns să ţină frâiele economiei mondiale, ai globalizării pentru guvernul unic mondial, de la New-York sunt tot evrei proveniţi din Polonia şi Germania, adică de origine kazară. Majoritatea celor care-şi zic astăzi „evrei” sunt în realitate „khazari”, un popor de origine turcică ce a avut cândva un imperiu vast între Marea Neagră şi Marea Caspică, de la Volga la Munţii Caucazului, ai cărei conducători au declarat iudaismul ca religie de stat în anul 740 d.Hr.

Evreii se auto-împart în două mari categorii: Ashkenazim şi Shephardim. Primii, numiţi şi aşkenazi (khazarii), au apărut pentru prima oară într-o regiune din sud-vestulAsiei, în Imperiul Khazar (sau Chazar). Dar de unde au apărut ? La această întrebare nu există nici un răspuns. Mister total. „Enciclopedia evreiască” recunoaşte că aceştia s-au convertit la iudaism în jurul anului 740 d.Hr. Oare ei să fie al treisprezecelea trib? Khazarii formează majoritatea covârşitoare a poporului evreu modern. Evreii Shephardim, numiţi sefarzi, au emigrat din Palestina în ţările mediteraneene şi se presupune că sunt înrudiţi cu triburile originare din Israel.

Sefarzii vorbeau limba latino, un dialect hispano-ebraic. Cei numiţi khazari (aşkenazi) vorbeau idiş, un dialect germano-evreiesc. În lucrarea “Al 13-lea trib”, Arthur Koestler ne spune că prin 1960 erau cam 500.000 de sefarzi iar restul milioanelor de evrei erau aşkenazi.

Lovendal

Ramura cea mai periculoasă şi puternică a acestor khazari este ca sunt masoni si cei mai bogati din lume.

Israel Shahak – Povara a trei milenii de istorie si religie iudaica

Arthur Koestler – Al treisprezecelea trib. Imperiul khazarilor si mostenirea lor, Ed. Antet

Norman G. Finkelstein – Industria Holocaustului. Reflectii asupra exploatarii suferintei evreiesti, Ed. Antet

Roger Garaudy – Afacerea Israel. Istoria politicii expansioniste a statului Israel, Ed. Antet

Roger Garaudy – Procesul Sionismului Israelian, Editura Antet

Wilhelm von Angelsdorf – Imperialismul Noii Ordini Mondiale, Editura Antet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s