Misterul numarului 33 si legatura acestuia cu masoneria

https://i0.wp.com/cache.bzi.ro/cache/3/310/s560x316_masonic.jpg Steaua masonica, cu treizeci şi trei de raze, este prezenta la loc vizibil pe monumentele publice in centrul oraselor din lumea intreaga.

Numarul 33 se gaseste codificat in operele lui Bacon, Shakespeare, in manifestele rozacruciene, dar si pe mormintele acestuia din urma si al lui Robert Yludd. În poza din stânga articolului îl puteţi vedea pe generalul Albert Pike (1809-1891), Mare Maestru Francmason şi iniţiat. Se vede că la piept, el poartă simbolul stelei masonice.

Imagine Steaua masonică, cu treizeci şi trei de raze, este prezentă la loc vizibil pe monumentele publice în centrul oraşelor din lumea întreagă.

Semnificaţia acestui număr (33) constituie unul dintre cele mai vechi şi mai bine păstrate secrete ale filozofiei ezoterice.

Illuminati este o organizaţie luciferică, iar cei din familia Rotschild sunt conducătorii ei. În aceasta organizaţie se pot întâlni francmasoni, comunişti şi membri ai altor asociaţii. Această organizaţie este răspândită foarte departe. Este vorba de politică şi de finanţe şi există teza creării unui guvem mondial unitar. Această organizaţie va face totul pentru a da naştere acestui guvern mondial şi ia în calcul chiar al treilea război mondial. Ea se numeşte ‘iluminaţii’. Cuvântul înseamnă: ‘Purtătorii de lumină ‘… în cercurile politice. De la preşedintele Wilson, în Primul Război Mondial, nu a existat niciun preşedinte care să nu fi făcut parte dintre iluminaţi, în afară de Eisenhower, iar el era controlat de aceştia. Pe lume există aproximativ cinci mii de oameni care au o înţelegere mai profundă despre iluminaţi. Pentru aceştia lucrează milioane de oameni. Ceva asemănător se întâmplă şi la francmasoni. Numai aceia care sunt în al 33-lea grad al ritului scoţian au şi ştiinţa. Ceilalţi nu au cunoştinţele.

Imagine Lor (iluminaţilor) le aparţin marile societăţi producătoare de benzină din lume: acestora le aparţin toate marile case de expediţii şi nouăzeci la sută dintre marile magazine. Toate casele de marcat electronice din SUA sunt legate la un computer gigant în Dallas (Texas), care se numeşte ‘ The Beast ‘(Fiara). La rândul lui, acesta este legat cu alte două computere în Bruxelles si Amsterdam, care sunt numite tot The Beast.”

Lovendal

Lovendal

Lasă un comentariu