“Coincidenţe” incredibile care leagă familia regală britanică de nazism şi Hitler

Imagine  Iată o coincidenţă bizară…sau o fi doar coincidenţă? Cineva mi-a atras atenţia că Prinţul William al Marii Britanii s-a căsătorit cu Kate Middleton (în anul 2011) în aceeaşi zi în care s-au căsătorit Adolf Hitler şi Eva Braun: 29 aprilie. Cine spune că totul e doar o coincidenţă nefericită, iată unele fapte:

* În noaptea dinaintea nunţii sale, Kate Middleton a stat la Hotelul Goring din Londra, iar de acolo a plecat către Westminster Abbey pentru ceremonia de nuntă. Cum îl chema pe unul din colaboratorii lui Hitler? Hermann Goring…

* Există o fotografie din 1936 a lui Hitler cu regele neîncoronat Edward al VIII-lea, împreună cu soţia sa Wallis Simpson. Se spune că FBI-ul a devenit interesat de regele Edward din 1941, existând zvonuri că el ar fi oferit secrete naziştilor. De fapt, se ştie că Edward al VIII-lea era un mare admirator al lui Hitler, el afirmând într-un interviu din anul 1970 că “Niciodată n-am crezut că Hitler ar fi un capitol de istorie atât de malefic”!

Imagine  Există o fotografie a prinţului Philip (soţul reginei Elizabeta a II-a, tatăl prinţului Charles şi bunicul prinţului William) la înmormântarea unui nazist. Apare încercuit în poză. Cumnatul prinţului Philip, Cristoph de Hesse (care era şi strănepotul reginei Victoria a Marii Britanii) a fost un nazist de rang înalt, fiind şeful serviciului secret al lui Hermann Goring.

* Regele George al VI-lea al Marii Britanii îi trimitea în 1939 lui Hitler felicitări pentru ziua de naştere, cu câteva săptămâni înainte de invadarea Poloniei de către Germania hitleristă.

* Baronul Gunther von Reibnitz, tatăl prinţesei Michael de Kent (din familia regală britanică), era membru al Partidului Nazist şi membru de onoare al SS, serviciul secret al naziştilor germani.

Imagine  Apoi, desigur, nu trebuie să uităm de prinţul Harry îmbrăcat ca nazist, apărând pe prima pagină a cotidianului “Sun.”
Desigur, toate acestea sunt doar coincidenţe, iar familia regală britanică nu are absolut nimic de-a face cu nazismul. Sunt doar nişte prostii…

Lovendal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s