România și atacurile sionismului,E doar o coincidenţă că marea mass-medie internaţională e condusă de evrei (sionişti)?

Imagine  Mişcarea sionistă din ţara noastră a reapărut o dată cu crearea Asociaţiei Sioniste din România în anul 2002 (în timpul guvernării PSD). Sionismul este acea formă de extremism religios a unora dintre evrei, care nu au renunţat la teza poporului ales de Dumnezeu şi care se cred încă îndreptăţiţi să domine toate celelalte popoare. Prin sionism însă se susţine şi cauza statului Israel, prin orice mijloace şi în orice împrejurări.

Evreii sionişti consideră că Ierusalimul trebuie să fie centrul lumii şi pretind chiar că se trag din evreii biblici (iudeii) care aveau Vechiul Testament (Tora). În realitate, originea lor se află în evreii khazari (95 la sută dintre evreii actuali), care s-au format în nordul Mării Caspice, unde au fost exilaţi în mare parte de către Tiberius, fiul împăratului Vespasian în anul 70 d.Hr., pentru revoltele lor dese împotriva stăpânirii romane. Fiind cuceriţi apoi de către ruşi, s-au putut răspândi uniţi în mai mari sau mai mici comunităţi în Europa şi Statele Unite.

În fond, sionismul este forma de exprimare a imperialismului şi mesianismului evreiesc, ultimul de acest gen, după atâtea alte imperii cunoscute în istoria omenirii. Dar este un mesianism dus la extrem şi programat sistematic până la îndeplinirea obiectivului central: cucerirea puterii mondiale şi a tuturor statelor lumii.

Se ştie că evreii, conduşi de evreii sionişti (care au ca îndreptar Talmudul, o compilaţie de 63 de volume, adăugate Vechiului Testament, cu multe îndemnuri pe faţă anticreştine) au spoliat pretutindeni avuţiile statelor în care au fost primiţi. România nu a făcut excepţie, ci dimpotrivă. Nu se pot contabiliza pierderile aduse statului român (implicit contribuabililor români) prin cămătărie, prin nenumărate afaceri ilegale şi exploatarea păturilor sărace ale populaţiei.

Există relativ foarte puţine lucrări care tratează problemele legate de sionism, mafia mondială şi crima organizată din România, reţelele firmelor evreieşti. Dar despre mari afaceri evreieşti şi despre sionism, despre acţiunile lor în ultimele secole, ne vorbeşte bine documentat Cornel Dan Niculae în volumul său ,,Războiul nevăzut al evreilor sionişti cu românii”, apărut în anul 2003.

Astfel, aflăm despre dedesubturile multor afaceri, cum ar fi: falimentarea puternicei bănci Marmorosch Blank & Co după 1930, devalizarea Bancorex-ului şi Băncii Internaţionale a Religiilor, preluarea mafiotă a Băncii Dacia Felix de către viitoarea Eurombank, vânzarea sub valoarea reală a Bancpost către General Electric Capital Corporation (condusă de evreii americani), acapararea Băncii de Dezvoltare de consorţiul evreiesc francez Société Générale, încercarea de mai mulţi ani de exploatare a zăcămintelor mari de aur şi argint de la Roşia Montană de către Gold Corporation controlată de magnatul evreu Mark Rich (cu cetăţenie americană şi israeliană) în pofida numeroaselor proteste şi împotriviri (20% dintre localnici nu şi-au vândut proprietăţile, chiar pentru sume mari oferite; statului român revenindu-i doar două procente din beneficii în 15 ani!), preluarea posturilor de televiziune Pro TV, Prima TV, Tele7ABC, B1, penetrarea în proporţie de 80-90 la sută a postului naţional TVR1, conducerea TVR Internaţional, ziarele Libertatea (grupul Ringier), Evenimentul zilei (concernul ,,german” evreiesc Bertelsmann), afacerea cu afişele electorale dintre Ion Iliescu şi evreul parizian Adrian Costea, privatizarea companiilor PETROM şi Romtelecom, spolierea agriculturii româneşti şi valul de revendicări de terenuri şi imobile de către evrei, ruinarea industriei de apărare româneşti (de la un export de 750 milioane în 1989 la 31 milioane dolari în 2001), sabotarea avioanelor MIG pentru a fi achiziţionate alte avioane şi sistemul electronic de ghidare israelian Socat, cedarea Întreprinderii de Avioane de la Ghimbav-Braşov firmei Bell Helicopters-Textron (incluzând afacerea Dracula, cu 96 elicoptere Cobra, rebotezate Dracula), păcălirea serviciilor secrete româneşti cu echipamente de interceptare în sistemul GSM, privatizările din staţiunile Neptun şi Olimp, privatizarea Hotelului Bucureşti ş.a.

Pentru masoneria evreiască, România a reprezentat mereu o pradă bogată şi o ţintă pentru atacurile lor, deoarece încă de pe vremea lui Eminescu românii s-au opus creării statului Palestina în această zonă şi exploatării românilor de către aceşti venetici. Iar ei s-au răzbunat cumplit ori de câte ori au avut ocazia să preia frâiele puterii în statul român: pe timpul regelui mason Carol al II-lea, în timpul lui Ion Antonescu prin apropiaţii săi, după instalarea comunismului, cu precădere în anii 1949-1952 (când s-a derulat ,,Experimentul Piteşti” cu acordul lui Stalin), apoi după 22 decembrie 1989 şi până la sfârşitul lui 2004. Dacă evreii sionişti ar avea puterea, cu siguranţă ar face posibilă avizarea proiectului de la Roşia Montană prin care s-ar decapita cei patru munţi, localităţile din zonă, s-ar muta locuitorii, cimitirele, bisericile şi siturile arheologice, s-ar construi un bazin uriaş de decantare a cianurilor (o bombă ecologică, pentru că nu se poate garanta siguranţa acestuia), s-ar deteriora iremediabil flora, fauna şi peisajul zonei etc.

Este incredibilă influenţa nefastă pe care au avut-o evreii sionişti asupra ţării noastre în ultimele secole. Cine ar putea contabiliza efectele acţiunilor îndreptate împotriva intereselor României şi românilor afectaţi? Peste tot aceştia au dominat sau au încercat să domine viaţa popoarelor care au făcut greşeala să-i primească şi să-i tolereze. Istoria abundă prin relatări despre abuzurile şi practicile neloiale ale evreilor cămătari şi comercianţi, ba chiar şi a unor medici care au fost complici în asasinate (otrăviri). Puţine cărţi şi documente însă se mai păstrează. Filmul ,,Neguţătorul din Veneţia”, care ne prezintă un cămătar evreu ahtiat după bani, a fost interzis în unele ţări.

După cum au şi recunoscut chiar unii dintre ei, comunismul reprezintă o creaţie evreiască şi a fost instalat încă de la început prin evreii masoni. Acest comunism a produs deja peste 320 de milioane de victime de când a apărut în lume. Ba chiar şi astăzi există numeroşi oameni care suferă torturi şi sunt ucişi pentru demnitatea şi nevoia lor de libertate. Numai în China s-au înregistrat în ultimii ani zeci de milioane de victime. O carte recent apărută (scrisă de un chinez anonim) ne dezvăluie lucruri cutremurătoare şi necunoscute opiniei publice mondiale.

Credem că GLOBALIZAREA a început cu adevărat odată cu instaurarea comunismului. Apoi au început să fie create marile organizaţii internaţionale: Liga Naţiunilor, ONU, NATO şi celelalte. În 1948 apare statul Israel, cu un puternic lobby şi sprijin american şi britanic (englezii erau datori evreilor pentru atragerea Statelor Unite în război de partea lor). Înfocaţii sionişti evrei (naţionalişti şi religioşi în aparenţă doar) aveau nevoie de crearea acestui stat, nu pentru a rezolva problema evreilor de pretutindeni (care o duceau oricum mai bine în alte ţări), ci pentru ambiţiile lor nemăsurate. Conştienţi sau nu, ei împlinesc profeţiile legate de înscăunarea unui împărat al lumii (antihristul) în Templul lui Solomon din Ierusalim. S-au cumpărat prin interpuşi aproape toate proprietăţile din zonă. Sunt pregătite deja materialele pentru a fi înălţat. Singura problemă este moscheea lui Omar, care ocupă locul originar al templului (masonii şi-l doresc pentru că pe vremea lui Solomon, Israelul a cunoscut cea mai mare bogăţie şi pe care o doresc din nou).

Există în lume peste 2500 de organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, asociaţii, fundaţii subordonate direct sau indirect sionismului şi francmasoneriei. Ierarhia ocultei mondiale este reprezentată de piramida masonică. Referindu-ne la faţa nevăzută a masoneriei mondiale, credem că în vârful ei tronează ,,ochiul atotvăzător” al lui Lucifer. Urmează apoi Tribunalul Rothschild, Consiliul celor 13 (Înţelepţii Sionului sau Consiliul Druizilor/rabinilor talmudişti), Consiliul celor 33 (mari bancheri, politicieni, afacerişti etc.), Comitetul celor 300 (Olimpienii), Ordinul Internaţional B’NAI B’RITH (Fiii Alianţei sau Fiii Legământului, cea mai mare lojă, cu peste 500 000 de evrei sionişti în toată lumea), Ordinul Marele Orient (lojă procomunistă cu filiale în multe ţări, condusă de evrei), Ritul Scoţian, Cluburile Rotary International şi Lions, Clubul de la Roma,Vaticanul, Cavalerii Iezuiţi, Cavalerii de Malta (ioaniţi), Propaganda Due (prescurtată P2, procomunistă, care i-a adus servicii importante de imagine lui Nicolae Ceauşescu) etc.

Faţa văzută a masoneriei cuprinde însă Grupul BILDERBERG (considerat guvernul nevăzut al lumii!), Consiliul Afacerilor Externe (prescurtat CFR, Consiliul pentru Relaţii Externe a lui Rockfeller, care înglobează şi Clubul de la Roma), Comisia Trilaterală (G3), marile loji naţionale (la noi, Marea Lojă Naţională din România), Ordinul Cavalerilor Templieri, Asociaţia Cavalerilor Cruciaţi, ASPEN, Fundaţia Söros etc. Alte organizaţii internaţionale precum ONU, Consiliul Europei, FMI, Banca Mondială şi multe altele, sunt puternic penetrate şi conduse din umbră de masonerie. Astfel, o parte din membrii acestora sunt oarecum vizibili. Dar există bineînțeles și fața nevăzută în care Papa are un loc de frunte, fiind un antemergător al Antihristului și conducător al Noii Ordini Mondiale. Merită menţionat şi faptul că Ordinul B’nai B’rith a fost înfiinţat la New York în 13 octombrie 1843 de către 12 evrei sionişti iar în simbolistica masonică, cifra 13 a avut şi are un loc aparte (vedem chiar şi în planul superstiţiilor populare). Putem observa, că multe întruniri şi acţiuni importante ale masonilor au avut loc cu predilecţie în zilele de 13. Tot într-o astfel de zi a fost ars pe rug în Franţa liderul mason Jacque de Molay.

Celor neîncrezători încă în existenţa reală a francmasoneriei le recomandăm să cerceteze presa, să consulte imagini cu temple masonice din SUA, Franţa şi alte ţări, care sunt într-o anume măsură chiar deschise publicului larg, în scopul acreditării teoriei false, potrivit căreia masoneria este o societate neimplicată politic, umanistă, deschisă şi discretă, caritabilă etUnii autori au evidenţiat dimpotrivă, că masoneria este cea mai coruptă organizaţie şi cea mai periculoasă. Ne mai întrebăm de ce astăzi Fundaţia Söros, condusă de un multimiliardar cu funcţii în mai multe mari organizaţii masonice, racolează în multe ţări tineri dotaţi intelectual, cărora le oferă ,,gratis” burse în străinătate? Sau de ce în ultima vreme se implică în proiecte în parteneriat cu televiziunea română publică (TVR1 şi celelalte) iar filmele în special abundă acum în erotism dus până la pornografie şi violenţă extremă? De ce scade mereu calitatea programelor destinate publicului larg (maselor)? De ce odraslele masonilor au acces la cele mai bune şcoli şi universităţi în timp ce pentru ceilalţi tineri nivelul învăţământului de stat şi privat scade continuu? America şi-a pierdut suveranitatea în 1913, atunci când pionul evreilor, Woodrow Wilson, a oferit independenţa ţării către vice-guvernatorul lui Federal Reserve (bancă deţinută de evrei) Paul Warburg, un evreu care a consolidat imperiul Rothschild în America. Şi, de-atunci, finanţarea celor două războaie mondiale a pus bazele pentru crearea statului evreu al Israelului, subjugarea statelor din lumea a treia, prin intermediul “copilului bastard” FMI-ul. În august 2010, Consiliul Yesha, împreună cu Israel Sheli (Israelul Meu), a organizat o conferinţă în Ierusalim, pentru a-i învăţa pe oameni cum să editeze articolele de pe Wikipedia din punct de vedere pro-israelian. Consiliul Yesha este un acronim ebraic pentru “Yehuda Shomron, Aza”, fiind o organizaţie-umbrelă pentru consiliile municipale ale aşezărilor evreieşti din West Bank (cunoscută ca Fâşia Gaza). Israel Sheli este o mişcare sionistă extra-parlamentară, de dreapta, care are drept scop “relaţiile publice pe Internet, în special pe reţelele sociale”. Nu le ajunge evreilor şi sioniştilor că marea mass-medie internaţională (CNN, BBC, ABC, Reuters etc.) se află sub controlul lor…acum vor să pună mâna pe Wikipedia, sursa de informaţii nr.1 în lume! Ce mai urmează apoi? Bloggurile independente? Pe ălea poate le şterg pur şi simplu… De multe ori, se spune că lumea se află sub controlul evreilor şi a sioniştilor. Dar cât de adevăr este în această afirmaţie? Cel puţin în cazul mass-mediei este mult adevăr… Nu e ciudat că marile corporaţii mass-media se află sub controlul evreilor/sioniştilor?

Cel mai mare conglomerat media de astăzi este Walt Disney Company, al cărui preşedinte şi CEO, Michael Eisner, este un evreu. Imperiul Disney, condus de un bărbat descris de  către un analist media, ca fiind un “obsedat de control”, include mai multe firme de producţie de televiziune (Walt Disney Television, Touchstone Television, Buena Vista Television etc.), o reţea proprie de cabluri, cu 14 de milioane de abonati, si două companii de producţie video. În ceea ce priveşte filmele de lung metraj, Walt Disney Picture Group, condus de Joe Roth (de asemenea, un evreu), include Touchstone Pictures, Hollywood Pictures, Caravan Pictures. Disney detine, de asemenea, şi Miramax Films, condus de fratii Weinstein. Ghici ghicitoarea mea…ce naţionalitate au fraţii Weinstein?

Înainte de preluarea companiei de către Eisner (în 1984), Walt Disney se rezuma la producţii de divertisment, de familie. Sub Eisner, compania s-a extins în producţia de filme pline de sex şi violenţă grafică. În plus, ea are 225 de staţii afiliate din Statele Unite si este coproprietară a mai multor companii europene de televiziune.

Filiala lui ABC Cable, ESPN, este condusă de preşedintele şi CEO Bornstein Steven, un evreu. Această societate are, de asemenea, o cotă din companiile de cablu Lifetime Television şi Arts & Entertainment Network. Reţeaua ABC Radio deţine 21 de posturi radio în marile oraşe ale SUA, cum ar fi New York, Washington, Los Angeles, şi are peste 3.400 de afiliaţi. Deşi este în primul rând o companie de telecomunicaţii, Capital Cities/ABC câştigă miliarde de dolari din industria mass-media. Acesta deţine şapte cotidiene, precum şi companii de presă ca Fairchild Publications, Chilton Publications şi Diversified Publishing Group.

Time Warner, Inc. este cel de-al doilea gigant din mass-media internaţională. Preşedintele Consiliului de Administraţie, Gerald Levin, este un evreu. Time Warner, filiala HBO, este cea mai mare televiziune cu plată prin cablu din SUA. Warner Music este de departe cel mai mare studio de înregistrare din lume; 2 companii ce fac parte din Warner Music (Warner Brothers Records şi Warnervision) sunt conduse de Danny Goldberg şi, respectiv Stuart Hersch, ambii fiind evrei. Divizia Time Warner de presă scrisă (redactor-şef Norman Pearlstine, un evreu) este cel mai mare editor de reviste din ţară (“Time”, “Sports Illustrated”, “People”, “Fortune”).

Interesant cum marea mass-medie internaţională e condusă de evrei… Ticăloşi ai lumii se află în inima Londrei, acest puternic centru economic al lumii de peste 3 secole. E vorba de familiile dinastice care deţin Banca Angliei, Federal Reserve din SUA, precum şi alte carteluri asociate. Ei controlează, de asemenea, Banca Mondială şi FMI, precum şi cele mai multe agenţii de informaţii din lume. Identitatea lor este secretă, dar familia Rothschild este, cu siguranţă, una din aceste familii ticăloase. Deşi Banca Angliei a fost “naţionalizată” în 1946, puterea de a crea bani a rămas în aceleaşi mâini.

City of London, un adevărat stat în stat

Anglia este de fapt o oligarhie financiară condusă de “Coroană”, care se referă la “City of London” şi nu la regină. “City of London” este administrat de Banca Angliei, o societate privată. Având o suprafaţă foarte mare, “City”-ul este un adevărat stat suveran, situat chiar în inima Londrei. Statutul său se aseamănă foarte mult cu cel al Vaticanului, care este un stat suveran în inima Romei. Ca un adevărat “Vatican al lumii financiare”, “City”-ul nu se supune legilor britanice.

6-7 bancheri pot declanşa un adevărat război mondial

Bancherii care conduc această Bancă a Angliei (ce conduce “City”-ul) îşi pot permite să dicteze Parlamentului britanic. În 1886, Andrew Carnegie scria că “6 sau 7 bărbaţi pot arunca naţiunea britanică în război fără consultarea deloc a Parlamentului.” Pentru cei necunoscători, Carnegie (1833-1919) a fost un mare om de afaceri american, de origine britanică, ce cunoştea extrem de bine toate dedesubturile lumii afacerii şi politice. Vincent Vickers, director al Băncii Angliei între 1910-1919, învinovăţea City-ul pentru războaiele din lume, o afirmaţie care se găseşte în cartea lui Knuth “Imperiul City-ului”, apărută în anul 1943.

SUA, cumpărată de Banca Angliei

Imperiul Britanic a fost o extensie a intereselor financiare ale bancherilor. Într-adevăr, colonii ca India, Hong Kong sau Gibraltar erau “Coloniile Coroanei”, ele aparţinând lui “City of London”, nefiind supuse dreptului britanic. Banca Angliei a preluat controlul SUA în timpul administraţiei Roosevelt (1901-1909), atunci când agentul JP Morgan a preluat 25% din marile afaceri americane.

“Clubul Insulelor”, clubul bancherilor ce doreşte decimarea a câtorva miliarde de oameni

Potrivit “Almanahului american” (“American Almanac”), bancherii fac parte dintr-o organizaţie denumită “Club of the Isles”, adică “Clubul Insulelor”, o asociaţie informală ce deţine o avere totală în valoare de 10 trilioane de dolari. Din acest club fac parte corporaţii-gigant (ca Royal Dutch Shell, Imperial Chemical Industries, Lloyds, Unilever, Lonrho, Rio Tinto, DeBeers etc.), ce deţin poziţii dominante în industria petrolului, aurului, diamantelor şi a altor materii prime vitale.

Scopul “Clubului Insulelor” este acela de a reduce populatia umană de la nivelul actual de 7 miliarde de oameni la mai puţin de 1 miliard de oameni în următoarele 2-3 generaţii. Acest lucru îl spuneam şi eu într-un articol de acum câteva luni (http://www.lovendal.ro/wp52/pe-31-octombrie-2011-populatia-terrei-atinge-7-miliarde-elita-globala-doreste-reducerea-la-500-de-milioane/) în care arătam că elita globală vede în oameni drept “o plagă” pentru întreaga planetă, “prostimea” trebuind să dispară, căci ea consumă din resursele planetei.

City of London, un nou şi virulent sistem oligarhic anglo-olandezo-elveţian

Istoricul Jeffrey Steinberg, după mai multe documentări foarte interesante, a putut scrie următoarele fraze şocante:

“Anglia, Scoţia, Ţara Galilor, şi, în special, Irlanda de Nord, nu sunt altceva decât plantaţii de sclavi şi laboratoare de inginerie socială, care servesc nevoilor lui City of London (…) Aceste familii constituie o oligarhie financiară; ei reprezintă puterea din spatele tronului Marii Britanii. Ei se văd pe sine ca moştenitori ai oligarhiei veneţiene, care au infiltrat Anglia în perioada 1509-1715, şi au stabilit un nou dar mai virulent sistem oligarhic anglo-olandezo-elveţian, ce aduce aminte de imperii ca Babilon, Persia, Roma şi Bizanţ (…) City of London domină pieţele mondiale speculative. Un grup restrâns de corporaţii interconectate, implicate în procesul de extracţie de materii prime, în finanţe, asigurări, transport şi producţia de alimente, controlează cea mai mare parte din piaţa mondială şi îşi exercită controlul virtual asupra industriei lumii.”

Anglia, un stat evreu de mai bine de 300 de ani

Steinberg aparţine unui grup de istorici asociaţi cu economistul Lyndon Larouche. Ei au urmărit migrarea oligarhiei veneţiene mercantile în Anglia cu mai bine de 300 de ani în urmă. Deşi istoricii Larouche nu o spun explicit, se pare că mulţi dintre membrii acestui oligarhiei erau evrei. Cecil Roth în “Istoria evreilor din Veneţia” (1930) scrie: “Comerţul Veneţiei era concentrat în mâinile evreilor, cea mai bogată clasă mercantilă.”

Aşa cum spunea şi William Guy Carr în excepţionala sa “Pionii în joc” (1958), atât Oliver Cromwell, cât şi William de Orange au fost finanţaţi de către bancherii evrei. “Revoluţia engleză (1649) a fost prima dintr-o serie de revoluţii destinate să le dea hegemonie mondială. Înfiinţarea Băncii Angliei de către William în 1694 a fost următorul pas crucial. În spatele faţadei, Anglia a fost un stat “evreu” de peste 300 de ani.”

Bancherii evrei şi-au căsătorit urmaşii cu aristocraţii britanici

Familiile de evrei bancheri au făcut o practică în a-şi căsători urmaşii lor de sex feminin cu aristocraţii europeni. În legea iudaică, copiii rezultaţi dintr-o mamă evreică sunt tot evrei. De exemplu, în 1878, Hannah Rothschild s-a căsătorit cu Lord Rosebery, care mai târziu a devenit prim-ministru. În 1922, Louis Mountbatten, unchiul prinţului Philip şi văr al reginei, s-a căsătorit cu nepoata bancherului evreu Ernest Cassel, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Mama lui Winston Churchill, Jenny (Jacobson) Jerome, a fost evreică. Până la începutul anului 1900, existau foarte puţine familii engleze aristocrate care să nu se fi amestecat cu evreii. Aceştia erau atât de amestecaţi cu aristocraţii, încât dacă ai fi lovit în interesele evreilor, ai fi lovit automat şi în interesele aristocraţiei engleze.

Israelul britanic va impune un fals Mesia

Mulţi aristocraţi aparţin mişcării “Israelului britanic” care crede că Imperiul Britanic este capul anglo-saxon al “triburilor pierdute” ale Israelului, iar prin Apocalipsă Imperiul Britanic se va reconstrui complet. Potrivit lui Barbara Aho, rozicrucienii şi francmasonii, care cred în israelismul britanic, au în plan plasarea unuia din moştenitorii lor pe scaunul de domnie al Templului reconstruit al Ierusalimului. Acest fals Mesia, căruia lumea se va închina ca unui Hristos, a fost atent planificat a apărea de-a lungul secolelor. România este considerată ca fiind țară de consum, țară în care producția țărilor occidentale este consumată, de aceea fabrici, uzine și tot ce producea pentru România și aducea creștere de PIB a trebuit să dispară după 1989. Este trist, dar nu suntem într-o situație la fel de tristă ca a țărilor asiatice și africane, unde corporațiile își fac de cap profitând de oameni, muncindu-i câte 18 ore pe zi și nelăsându-i să mai aibă viață privată, dormind la muncă, practic stând  non-stop la muncă. Astea-s corporațiile, asta-i ”Civilizația” Occidentală, branduri ca Zara, Calvin Klein și altele își au fabricile de producție în India, unde îi exploatează din greu pe acei oameni, 18 ore pe zi de muncă în care nu au voie să se miște de pe scaun și îi plătesc cu un salariu minim, nu au dreptul la zile libere ci doar la muncă silnică. Corporațiile evreiești își fac de cap la ora actuală, fac ce vor, unde vor, ăsta-i adevărul. România nu-și dă seama sau nu vrea să accepte că de 24 de ani este condusă de guvernul din umbră al americii, care au declanșat un soi de agitație care părea a fi revoluție dar nu a fost niciodată o revoluție, căderea comunismului a fost dorită de guvernul din umbră al lumii, care conduce lumea din umbră iar ca să fiu mai exact, de bancherii mondiali francmasoni. Au vrut căderea comunismului pentru a trece la un alt nivel, la această democrație care ESTE un sistem totalitar la nivel mondial. Lucrurile sunt triste, extrem de triste, privind așa în perspectivă, dar trebuie să știm cine fac dintotdeauna lucrurile să fie triste, SLUJITORII FORȚELOR ÎNTUNECATE, A DIAVOLILOR, FRANCMASONII! Noua Ordine Mondială, este în desfășurare, ea se manifestă prin globalizare. Faptul că toate popoarele lumii tind spre a folosi o limbă, limba engleză, pentru comunicare, nu este un lucru întâmplător, faptul că toate granițele statelor lumii tind să se desființeze, iar nu este un lucru întâmplător, aceste lucruri fac parte din planul mârșav al globalizării al instituirii noii ordini mondiale, pe care francmasoneria mondială o doresc cu desăvârșire. Francmasoneria mondială, acești slujitori ai diavolului, doresc amestecarea tuturor popoarelor, au creat un model spre care lumea este instruită să tindă, statele unite ale americii, creație masonică, iar acum vor să modeleze fiecare continent din lume în felul americii, america e un șablon după care trebuie să tindă toate continentele lumii. America, este foarte ușor de controlat, de aceea, pentru ei reprezintă modelul spre care lumea trebuie să tindă. Prin amestecarea popoarelor reușesc să distrugă tradițiile și valorile după care se ghidează fiecare popor, distrugând valorile și tradițiile fiecărui popor mulțimile ajung să preia modelele de comportament pe care masonii le răspândesc prin mass media pe care o dețin. Corporațiile, brandurile americane, au ajuns peste tot în lume pentru simplul fapt că se dorește ca toată lumea să fie exact ca america, o țară de dependenți de cumpărături, pornografie, fără nici un dumnezeu sau cu niște credințe individuale, amestecate haotic, supuși oricăror decizii pe care guvernul le ia împotriva lor.
Lecții despre necesitatea și importanța globalizării sunt studiate și de elevii de liceu de ceva timp, globalizarea este predată în licee, și nu numai, drept o necesitate și identitatea națională este amestecată sau subminată.

Surse

http://www.ziarulnatiunea.ro/2013/11/06/romania-si-atacurile-sionismului/ , http://www.lovendal.ro/wp52/tag/evrei/page/4/ , http://miscareakilluminati.blogspot.ro/2013/11/tristete-frumos-prezentata.html , http://miscareakilluminati.blogspot.ro/2013/11/noua-ordine-mondiala-un-pericol-real.html

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s