Interese oculte – Cum promoveaza Uniunea Europeana OMG-urile CANCERIGENE

Imagine  Pe 6 noiembrie, Comisia Europeană ar putea aviza pentru cultivare o nouă plantă modificată genetic în Uniunea Europeană, deși testele de siguranță nu sunt complete.

31 octombrie 2013 – Potrivit declarațiilor din media, Comisia Europeană ar putea susține cultivarea unei noi plante modificate genetic (OMG) în Europa, în ciuda îngrijorărilor manifestate de oamenii de știință europeni referitoare la impactul acesteia în ceea ce privește testările de siguranță.

Comisarii Europeni vor decide pe 6 noiembrie asupra aprobării porumbului modificat genetic, cunoscut sub numele de 1507 și deținut de companiile Pioneer și DuPont. Dacă această autorizație este emisă, porumbul 1507 va fi prima nouă plantă modificată genetic introdusă în Europa .

Porumbul 1507 este modificat genetic să producă o toxină pesticidă cunoscută sub numele de Bt. Bt poate afecta anumite specii de fluturi și molii și încă persistă îndoieli despre efectele asupra altor insecte, precum albinele. În Statele Unite și în alte țări, Pioneer comercializează cultura 1507. Ultima plantă modificată genetic autorizată pentru cultivare în Uniunea Europeană a fost cartoful modificat genetic în 2010.

Substanța cancerigenă Roundup, folosită în România la cultivarea soiei

România este principalul agent toxic alimentar de pe piața , tocmai din pricina faptului că la noi, soia modificată genetic se cultivă ca într-o junglă. Această soia care a intrat masiv pe piața românească conține două tipuri de substanțe cancerigene, Glifosfat și Roundup. Erbicidele bazate pe prima substanță sunt perturbatoare pentru sistemul endocrin, în timp ce Roundup-ul, același din cazul porumbului fabricat la Monsanto. Comisia Europeană tinde să se transforme pe zi ce trece într-un fel de Comitet Central al URSS, căci ea scoate din joben reglementări şi legi ce nu ţin cont de voinţa europenilor, dictând pur şi simplu asupra ţărilor membre ce le este permis şi ce nu le este permis. Voinţa popoarelor? Dă-o dacului! Democraţie? O afişăm de faţadă, ca să mai păcălim nişte proşti! Comisia Europeană s-a transformat într-un monstru, un organism ce ascultă doar de marile corporaţii şi de uriaşele lor interese financiare. Comisia Europeană urmăreşte interesele marilor corporaţii (dintre care amintin celebra Monsanto) care doresc să-şi impună pe piaţă seminţele modificate genetic, astfel încât pe viitor să nu mai avem decît plante şi legume modificate genetic, şi nu naturale.Precum am mai spus, există o agendă ascunsă a Ocultei Mondiale de eliminare a tot ce este natural din viaţa noastră.

Lovendal

Lista de alimente, dulciuri și băuturi cu OMG-uri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s