Cele 10 corporații al Grupului mafiot Bilderberg care controlează aproape totul

Fie ca vreti, fie ca nu, vom avea un guvern mondial. Singura chestiune este daca va fi acceptat sau impusafirma James P. Wartburg, bancher american si consilier financiar al Presedintelui Franklin D. Roosevelt. Grupul Bilderberg este artizanii Noii Ordini Mondiale . Grupul Bilderberg nu este democratic. Membrii săi nu sunt aleşi şi el nu dă socoteală oamenilor de pe planetă; acelaşi lucru este valabil şi pentru Banca Mondială, Fondul Monetar internaţional, Naţiunile Unite, sau cele mai puternice corporaţii sau bănci. Şi totuşi, deciziile luate de aceste grupuri afectează fiecare fiinţă umană de pe Pământ.
Grupul Bilderberg intentioneaza ca in urmatorii ani sa dizolve treptat suveranitatea Statelor Unite, Canadei si Marii Britanii pentru a crea o structura supra-nationala, denumita Uniunea Nord-Americana, similara cumva Uniunii Europene.Grupului Bilderberg din ultimii ani au participat ca invitati detinatorii unor trusturi media de mare calibru precum: The Economist, The Financial Times, Newsweek, La Republica , Corriere della Sera, New York Times etc.Imagine  Cele 10 corporații care controlează aproape totul. Iată câteva exemple doar: Yum Brands deține KFC și Taco Bell. Compania a fost un fel de produs secundar al companiei Pepsi. Toate restaurantele marca Yum Brands vând doar produse de la Pepsi din cauza parteneriatului special cu producătorul de sifon.

Proctor&Gamble, companie care valorează 84 de miliarde de dolari- cel mai mare utilizator de publicitate din Statele Unite ale Americii- este cuplată cu numeroase branduri care produc orice, de la medicamente până la pastă de dinți și industria modei. Toate adunate, se pare că P&G deservește un total de 4,8 miliarde de oameni din întreaga lume prin intermediul acestei rețele.

Nestle, o corporație care valorează 200 de miliarde de dolari- faimoasă pentru ciocolata sa, dar care este cea mai mare companie de alimente din lume- deține aproape 8.000 de branduri diferite în întreaga lume și își mărește profitul sau este parteneră cu o mulțime de alte branduri. Din această rețea face parte compania de șampoane L’Oreal, Gerber- gigantul care produce mâncare pentru bebeluși, Diesel- producătorul de îmbrăcăminte și producătorii de mâncare pentru animale de companie, Purina și Friskies.

Unilever, producătorul faimos pentru săpunurile sale, se pare că deservește 2 miliarde de oameni din întreaga lume, controlând o rețea care produce orice de la bețișoare pentru ureche până la unt de arahide.

Nu este vorba doar de produsele pe care le cumpărăm și le consumăm. În ultimii zeci de ani, 90% din companiile media sunt deținute de doar șase mari companii, față de 50 cum era în 1983, conform unui studiu elaborat anul trecutde Frugal Dad.

It gets even more macro, too: 37 banks have merged to become just four — JPMorgan Chase, Bank of America, Wells Fargo and CitiGroup in a little over two decades, according to this Federal Reserve map.

Mai mult, 37 de bănci au fuzionat pentru a deveni doar patru- JPMorgan Chase, Bank of America, Wells Fargo și CitiGroup, în aproape două decade.

http://www.policymic.com/articles/71255/10-corporations-control-almost-everything-you-buy-this-chart-shows-how

În final vom enumera câţiva din membrii grupului Bilderberg, pentru a ilustra implicarea concretă a acestora în viaţa economică şi politică a diferitelor ţări, precum şi în mass-media:

-Jose Manuel Barroso, preşedinte actual al Comisiei Europene, fost prim-ministru al Portugaliei, membru al CRE-Consiliul Relaţiilor Externe.
– Tony Blair, primul ministru al Marii Britanii
– Frits Bolkestein, comisar european
– Romano Prodi, fost preşedinte al Comisiei Europene, prim-ministru italian
– Jacques Santer, fost preşedinte al Comisiei Europene, fost prim-ministru al Luxemburgului
– Sir Leon Brittan, vice-preşedinte al Comisiei
– Edith Cresson, fostă membră a Comisiei, fostă prim-ministru al Franţei, fostă ministru de comerţ, fostă membră a direcţiei Schneider
– Alexandre Adler, consilier editorial la Le Figaro
– Edward Balls, consilier al Trezoreriei în Marea Britanie
– Francisco Pinto Balsemo, fost prim ministru al Portugaliei
– Nicolas Beytout, redactor şef al Les echos
-John R. Bolton, sub-secretar de stat al USA, pentru controlul armamentului şi securitate internaţională
– Michel Bon, fost preşedinte France-Telecom
– Willy Claes, ministru de stat, Belgia
– Bertrand Collomb, preşedinte Lafarge
– George A. David, preşedinte Coca-Cola, Grecia
– Etienne Davignon, preşedinte Societe Generale de Belgique, fondator al Mesei Rotunde Europene
– Thomas L. Friedman, scriitor de editoriale în New York Times
– Svei Gjedrem, guvernator al Băncii Centrale a Norvegiei
-Richard N. Haas, preşedinte CRE – Consiliul Relaţiilor Externe şi director al planificării în Departamentul de Stat USA
– Stephen Harper, şeful partidului conservator, Canada
– Mervzn A. King, guvernator adjunct al Bancii Angliei
– Anna Lindh, ministru al afacerilor externe, Suedia
– Paavo Lipponen, preşedinte al parlamentului, Finlanda
– Mogens Lykketoft, preşedintele partidului social democrat, Danemarca
– Thommaso Padoa-Schioppa, administrator al Băncii Centrale Europene
– Anders Fogh Rasmussen, prim ministru al Danemarcei
– Frack Riboud, preşedinte Danone, Franţa
– David Rockfeller, administrator J.P.Morgan International, USA
– Anthonz Ruis, preşedinte Heineken, Olanda
– Otto Schily, ministru al afacerilor interne, Germania
– Jean Claude Trichet, guvernatorul Băncii Franţei
– James D. Wolfensohn, preşedintele Băncii Mondiale, USA
– Robert Zoellick, reprezentantul USA pentru negocieri comerciale (AMI, AGCS etc.). Hillary Clinton, Bill Clinton, Barack Obama, Donald Rumsfeld, Mugur Isarescu, Henry Kissinger, regele Juan Carlos al Spaniei, Regina Beatrix a Olandei și Tony Blair, dar și reprezentanți ai Consiliilor de Administratie de la IBM, Xerox, Royal Dutch Shell, Nokia și Daimler. Si multi alti mafioti masoni satanisti.

Sursa: http://lorylex.wordpress.com/2009/05/17/grupul-bilderberg-si-noua-ordine-mondiala/

Regina Beatrix a Olandei (mama Grupului Criminal Bilderberg) abdică după 33 de ani de domnie! Grupul Bilderberg merge mai departe prin alt monarh!Fostul suveran olandez, regina Beatrix  este membră a  organizatiei elitiste mondiale Bilderberg Group. Acest grup reunește anual oameni influenți din SUA și Europa occidentală. Grupul secret a luat ființă la inițiativa tatălui reginei Beatrix, în 1952.  Este și membră de onoare a Clubului de la Roma unde aici il găsim si pe mafiotul Bilderberg Mugur Isarescu,va suna cunoscut?

Grupul Bilderberg a fost organizat de către prințul olandez Bernhard de Lippe-Biesterfeld, tatăl fostei regine Beatrix a Olandei. Fondatorii Grupului Bilderberg sunt cunoscuții oameni de afaceri David Rockefeller și unii membrii ai familiei Rotschild.

Grupul Bilderberg este o organizație compusă din persoane influente, politicieni, academicieni, bancheri, deținători de corporații etc.   http://www.fara-secrete.ro/regina-beatrix-a-olandei-mama-grupului-criminal-bilderberg-abdica-dupa-33-de-ani-de-domnie/

Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc http://ceicunoi.wordpress.com/2012/09/03/cine-conduce-lumea-si-romania-masoni-grupuri-oculte-marile-corporatii-etc-pol59/

10 motive pentru care nu poti avea incredere in mass-media

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/09/16/10-motive-pentru-care-nu-poti-avea-incredere-in-mass-media/

Un gând despre &8222;Cele 10 corporații al Grupului mafiot Bilderberg care controlează aproape totul&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s