Marile bănci şi birocraţii de la Bruxelles şi Washington urmăresc subjugarea omenirii

Imagine  Marile bănci ale lumii urmăresc să facă sclavi din oameni. Precum se ştie, Cipru se află în mare dificultate financiară, statele din Uniunea Europeană şi FMI condiţionând acordarea unui împrumut de impunerea unei taxe pe depozitele bancare din această ţară. Dar, Parlamentul cipriot a respins recent această variantă cerută de cele două organisme.

Iată câteva din ideile exprimate de fostul oficial american:

Această criză este folosită de birocraţia de la Bruxelles pentru a distruge suveranitatea financiară a fiecărui stat al Uniunii Europene în parte. Cei de la Bruxelles spun Ciprului (dar şi oricărei ţări aflată în dificultate): “Noi o să decidem asupra bugetului, asupra politicilor privind taxele şi impozitele, asupra politicilor de cheltuire a banului public”. Scopul este concentrarea puterii la Bruxelles şi în marile bănci private. La fel se întâmplă şi în SUA. Cine conduce Trezoreria? Cine conduc agenţiile de reglementare financiară? Cine conduce Federal Reserve? Directorii marilor bănci, care sunt “prea mari” pentru a intra în faliment. Aşa că ciprioţii, dacă acceptă ceea ce le cere Bruxelles-ul şi FMI-ul, vor redeveni din nou sclavi. De aceea, sunt pentru ieşirea ciprioţilor în stradă, pentru apărarea democraţiei, pentru apărarea puterii poporului. Democraţia este o realizare umană, având nevoie de secole de evoluţie pentru a atinge nivelul actual. De ce e nevoie să ne batem joc de ea, doar pentru că există o criză bancară? Vă aduceţi aminte ce-a făcut Băsescu cu guvernul său de marionete în anul 2010? Au ascultat de indicaţiile preţioase ale FMI-ului şi Uniunii Europene, ignorând voinţa poporului… Urmăriţi când aveţi timp documentarul pus mai jos (All wars are banker’s wars). Este o lecţie de 44 de minute de istorie, economie şi realitate globală pe care nu o învăţaţi în şcoli, şi care are o legătură directă cu situaţia vieţii noastre din prezent. Este prezentată pe scurt şi pe înţelesul oricui cauza reală a relelor ce se petrec în prezent societăţii umane la nivel global. Este un documentar ideal pentru a înţelege mai bine ce se întâmplă în jurul nostru.

Iată subiectele abordate în filmuleţ:

Istoria relevantă a SUA;

Cum au apărut primele bănci în SUA până la Federal Reserve de azi, şi adevărul din spatele lor;

Bancherii conduc lumea prin controlul asupra monedei;

Şefii de stat / guvern care au vrut ca naţiunea să aibă control asupra monedei au fost asasinaţi de bancheri.

Statele sunt subjugate (controlate) prin stăpânirea monedei lor de către bancheri şi prin sisteme de îndatorare;

Motivele pornirii războaielor mondiale. Despre distrugerea premeditată a Germaniei lui Hitler care era foarte puternică fără să fie îndatorată la băncile bancherilor privaţi. Tipărirea de “mai multi bani” înseamnă pe scurt furtul de produse reale de la alte naţiuni, în schimbul cernelei şi hârtiei.

Adevăratul scop al bancherilor este foarte simplu: înrobirea popoarelor prin crearea unui sistem fals de obligaţie;

Dictatura financiară;

Sclavia modernă;

Noua Ordine Mondială  – dictatură fascistă globală;

În spatele fluturării drapelului, propagandei, asasinilor singuratici nebuni, armelor de distrugere în masă, tuturor invaziilor moderne, se află războaie făcute de şi pentru bancherii privaţi, luptate şi însângerate de terţe părţi necunoscătoare ale motivului real;

Războiul este cea mai bogată recoltă a bancherilor;

Camăta a fost interzisă în istorie pentru că distrugea societatea;

Trebuie conştientizată cauza tuturor cauzelor: duşmanul comun al omenirii sunt băncile centrale private care emit monedă publică drept împrumut cu dobândă;

NU suntem o societate liberă, SUNTEM SCLAVI!

Calea către pace mondială veritabilă este eliminarea tuturor băncilor centrale private şi întoarcerea la o monedă emisă de stat, bazată pe valoare, care permite naţiunilor şi oamenilor să devină prosperi prin propria muncă şi propriile eforturi. Toată economia americană , se află în mîna unui cerc restrîns de indivizi, o mînă de oameni care controlează un sistem extrem de centralizat. (…) Toată lumea, cetățeni, companii, Stat, țări străine , toate și toți  au devenit sclavi în lanțurile datoriei către bancheri…(…) Sistemul se menține în mîinile acestor “king bankers” prin 3 principii esenţiale: În primul rînd, ascunzînd marea concentrare de bogăție. Apoi, exercitarea controlului prin pîrghii, de pildă: contopirea unor companii, achiziționarea de companii sau acțiunilor  altor companii etc. Ultimul principiu, exercitarea unui strict management și control folosind un minimum număr de inițiați și oameni de fațadă, aceștia avînd cunoștințe limitate despre sistemului în ansamblu. (…) Scopul bancherilor este de a creea un sistem financiar privat capabil să domine sistemul politic al țărilor și economia mondială. Acest sistem este conceput să fie controlat în manieră feudală prin intermediul băncilor centrale acționînd coordonat prin înțelegeri secrete. Acești “bancheri internationali” nu sunt legați prin rasă, religie sau naționalitate ci numai prin pasiunea de a exercita control asupra altor oameni. Cheia succesului lor este de a manipula sistemul financiar al națiunilor, în timp ce, creează impresia că statele sunt în control. (…) Sistemul bancar modern creează banii din nimic, procesul este poate cea mai mare scamatorie inventată. Bancherii stăpînesc lumea. Dacă pierd aceasta mare putere dar rămîn cu puterea de a face bani din nimic, într-o mișcare din condei pot creea suficienți bani să-și cumpere puterea înapoi. Dacă bancherii sunt deposedați de puterea de a creea bani atunci, averi mari ca a mea vor dispărea, și lumea va deveni  mai bună și mai fericită…Dar, veți rămîne  sclavii bancherilor și veți  plăti costurile sclaviei voastre dacă, veți lăsa bancherii să continue să creeze bani și credit.

Toate Războaiele Sunt Create De Bancheri – YouTube Imagine

“Banca Reglementelor Internaţionale (BRI) este un organism internaţional creat în 1930 şi care are rolul de a supraveghea politica internaţională în domeniul bancar. BRI serveşte ca un fel de “mamă” al băncilor centrale din lume. Ea stabileşte toate regulile bancare, creează şi conduce sistemul… nicio bancă centrală nu poate funcţiona fără aprobarea sa. BRI nu face subiectul niciunei legi din lume, guvernul elveţian nu poate nici măcar să-i calce pragul…e ca o ambasadă de pe altă planetă. Proprietarii lui BRI? Nu sunt cunoscuţi, sunt “la secret”, nu puteţi găsi nicio informaţie despre ei.” SUA este o păpuşă a Israelului, iar Israelul este o păpuşă a familiei Rothschild, iar cei din familia Rothschild sunt păpuşile ascunse ale familiilor bancare elveţiene secrete.

Sediul “cuibului de vipere” se află în Basel (Elveţia), şi asta din timpul Imperiului Roman. Din Basel a pornit mişcarea cavalerilor templieri şi toate mişcările francmasonice ulterioare. Bancherii din Basel controlează Vaticanul, ei sunt cei care au finanţat fascismul şi au declanşat ultimele două războaie mondiale. Ei sunt creatorii “noii ordini mondiale” şi ai sionismului mondial.Marile familii banchere elveţiene reprezintă inamicii cei mai mari ai omenirii, cel mai mare grup terorist ce a existat vreodată în istoria acestei lumi.

Surse – http://www.lovendal.ro/wp52/un-fost-adjunct-al-trezoreriei-americane-spune-adevarul-gol-golut-in-fata-marile-banci-si-birocratii-de-la-bruxelles-si-washington-urmaresc-subjugarea-omenirii/ , http://ceicunoi.wordpress.com/2013/07/23/bancherii-conduc-lumea-documentar-video-guvernul-din-umbra-istorie-adevarul-despre-razboaie-planuri-oculte-sclavia-moderna-prin-indatorare-nom33/ , http://www.lovendal.ro/wp52/tag/banca-reglementelor-internationale/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s