Gigantul bancar JP MORGAN cere instituirea de REGIMURI AUTORITARE in tarile din periferia europei. NOI SUNTEM DEJA APROAPE…

Imagine  Imperiul bancar al familiei Morgan exercită o foarte mare influenţă asupra deciziilor atât economice, cât şi politice de azi, şi mulţi dintre angajaţii sau agenţii familiei Morgan se numără printre membrii societăţilor secrete.

Tatăl lui Morgan, mare afacerist

Mama lui J.P. Morgan (1837-1913) – celebru bancher american – a fost Juliet Pierpont Morgan, al cărei tată, reverendul John Pierpont, era un susţinător înfocat al britanicilor şi fiul fondatorului Universităţii Yale. Tatăl lui J.P. Morgan, Junius Spencer Morgan, a fost un om de afaceri american, care a călătorit în Anglia în anii ’50 ai secolului al XIX-lea, unde s-a împrietenit cu un alt american expatriat, George Peabody, un om de afaceri care colabora deja cu familia britanică Rothschild. Asociindu-se cu Peabody sub denumirea Peabody, Morgan & Company, averea lui Junius a crescut ca urmare a obţinerii de împrumuturi în favoarea nordiştilor, în timpul Războiului Civil american. Fiul lui, John Pierpont Morgan (J.P. Morgan), s-a născut în 1837.

Junius şi fiul său au preluat afacerea la pensionarea lui Peabody, în 1864, şi au schimbat imediat numele afacerii în Morgan and Company.

Familia Morgan, paravanul clanului de evrei Rothschild

De asemenea, familia Morgan a avut strânse legături de afaceri cu clanul Rothschild, locuind uneori în palatul acestuia. Mulţi autori au scris despre faptul că, în cele din urmă, familia Morgan a devenit un agent de acoperire pentru Rothschilzi. „Activitatea familiei Morgan între anii 1895 şi 1896, privind vânzarea lanţului de mine aurifere americane în Europa, s-a bazat pe alianţa sa cu familia Rothschild” – nota autorul Gabriel Kolko.

Ideea că familia Morgan era paravanul american pentru afacerile baronului britanic Nathan Mayer privind interesele familiei Rothschild a fost, de asemenea, avansată de Eustace Mullins, primul autor care, în 1952, a dezvăluit manevrele creării Sistemului Federal de Rezerve. Referitor la clanul Rothschild, Mullins scria: „Chiar dacă aveau un agent înregistrat în SUA, era extrem de avantajos pentru ei să aibă un reprezentant american, care să nu fie cunoscut ca fiind agent al lui Rothschild”. Mullins spunea despre familia Rothschild că: „Preferau să opereze incognito în SUA, sub paravanul oferit de compania J.P. Morgan.”

„O parte a realităţii cotidiene era recrudescenţa urâtă a antisemitismului”, scria George Wheeler, autorul volumului Pierpont Morgan and Friends: Anatomy of a Myth. „În aceste condiţii, era nevoie de cineva care să servească drept acoperire. Cine era oare mai potrivit pentru acest rol decât J. Pierpont Morgan, un reprezentant marcant al capitalismului, de religie protestantă, care-şi putea identifica arborele genealogic până în epoca pre-revoluţionară?”

„În aceste condiţii, există posibilitatea evidentă ca o mare parte a bogăţiilor şi puterii firmei Morgan să fi fost şi să fie dintotdeauna pur şi simplu numai o manifestare a bogăţiei şi puterii familiei Rothschild, care o ridicaseră la începuturile sale şi o susţinuseră de-a lungul întregii sale existenţe”, era de acord scriitorul Griffin.

J.P. Morgan, iniţiat în societăţi secrete în timpul studiilor universitare

Cu toate că J.P. Morgan se născuse în America, fiind educat la Boston, în 1856, el a călătorit în Germania, unde a studiat la Universitatea din Gottingen, fondată de Regele Angliei, George al II-lea, pe atunci prinţ elector de Hanovra. Această universitate îşi dobândise faima internaţională prin faptul că-i expulzase pe profesorii disidenţi, reuniţi în „Grupul celor Şapte de la Gottingen”, printre care erau şi fraţii Grimm, şi alţi aderenţi ai filozofiei lui Georg Hegel, inclusiv Karl Marx. Universitatea a continuat să fie un cuib al celor revoltaţi împotriva liniei oficiale de gândire şi activităţii societăţilor secrete.

Odată întors în SUA, Morgan s-a alăturat băncii newyorkeze Duncan, Sherman & Company, reprezentanţii americani ai companiei lor londoneze. „După aceea, se pare că Morgan a fost agentul financiar american al familiei Rothschild şi a depus deosebite eforturi pentru a da impresia că afacerile lui sunt în întregime americane”, scria Griffin.

Cum a tras în ţeapă J.P. Morgan armata americană

La izbucnirea Războiului Civil American, tânărul Morgan a demonstrat cu prisosinţă că legalitatea juridică şi cinstea joacă un rol minor în practicile lui de afaceri. În mai 1861, tânărul Morgan, pe atunci de numai 24 de ani, s-a oferit să vândă 5.000 de puşti militare comandantului Armatei Federale de lângă St. Louis, la preţul de 22 de dolari bucata. Acesta, care avea nevoie disperată de ele, a fost de acord, însă, când a intrat în posesia lor, a refuzat să le plătească, spunând că erau vechi şi prezentau defecte care le făceau inutilizabile. Morgan a dat în judecată Armata, câştigând printr-o sentinţă judecătorească care ordona să i se plătească suma totală de 109.912 dolari.

Un comitet de investigaţii al Congresului SUA, reunit în 1862, a ajuns la concluzia că, prin acţiunile sale, Morgan a înşelat guvernul american. Comitetul a descoperit că puştile, considerate a fi „de nefolosit, vechi, periculoase”, fuseseră cumpărate de la un arsenal newyorkez pentru 3,50 dolari bucata de către un anume Simon Stevens, angajat de Morgan. Când comandantul de la St. Louis a fost de acord să le cumpere fără să le vadă, Morgan i-a folosit încuviinţarea drept garanţie pentru a împrumuta banii cu care să plătească puştile luate. Aşa încât armata americană şi-a cumpărat propriile puşti defecte de la Morgan, care, fără să-şi asume riscuri financiare personale, a realizat un beneficiu de circa 500% din vânzarea fiecărei arme.

J.P. Morgan, intermediar financiar al corporaţiilor americane

În 1871, el a devenit asociat la una dintre firmele tatălui său, Drexel, Morgan and Company, care mai târziu a devenit J.F. Morgan and Company. Această firmă a devenit curând principala sursă de sprijin financiar a guvernului american.
„Din cauza legăturilor cu firma Peabody, Morgan avea contacte strânse şi foarte folositoare cu lumea financiară londoneză şi, în anii 70 ai secolului al XIX-lea, le-a putut asigura corporaţiilor industriale din SUA, aflate în plin proces de dezvoltare, capitalul de care acestea aveau atâta nevoie, mediind obţinerea de împrumuturi de la bancherii britanici”, nota The New Encyclopaedia Britannica.

Mare bancher, dar şi mare proprietar de căi ferate

Alături de familia europeană Rothschild, compania Morgan a devenit una dintre cele mai puternice case bancare din lume, dar asta nu a fost suficient pentru J.P. Morgan, care a moştenit afacerile familiei în 1890, ca urmare a morţii tatălui său, survenită după un accident de trăsură petrecut pe Riviera Franceză. Cu cinci ani înainte, el începuse reorganizarea celei mai întinse reţele de căi ferate din America şi, în 1902, ajunsese cel mai puternic magnat al lumii în domeniul transportului feroviar, având controlul asupra a aproximativ 8.160 km de cale ferată.

S-a preocupat de crearea unor monopoluri corporatiste

În anii ’90 ai secolului al XIX-lea, el a supravegheat fuziunea firmelor Edison General Electric şi Thomson-Houston Electric Company, pentru formarea companiei General Electric, care a ajuns să domine foarte repede fabricarea de echipament electric. Apoi, Morgan a decis fuzionarea câtorva firme producătoare de oţel, formând United States Steel Corporation şi, în 1902, a creat International Harvester Company, prin fuzionarea câtorva firme producătoare de echipament agricol, care până atunci fuseseră concurente.

Acest imperiu al familiei Morgan, extrem de diversificat din punctul de vedere al domeniilor de activitate, nu a fost niciodată egalat şi continuă să domine piaţa financiar-bancară americană chiar şi azi. „Printr-un sistem de întrepătrundere a consiliilor de administraţie ale companiilor pe care le reorganizase sau le influenţase, Morgan şi banca sa au dobândit un foarte mare control asupra câtorva dintre cele mai mari corporaţii şi instituţii financiare americane”, explica The New Encyclopaedia Britannica. Acest imperiu a fost extins, pentru a cuprinde fundaţii scutite de taxe, trusturi, fonduri de pensii şi chiar funcţii guvernamentale. Numai o asemenea manipulare poate explica modul în care familiile din „lumea bună” au dobândit şi menţinut controlul asupra vieţii comerciale şi economice din SUA, având atât cunoştinţele, cât şi voinţa şi bogăţia necesare pentru a o face.

Morgan şi Rockefeller, parteneri pentru crearea Rezervelor Federale americane

Cu toate că J.P. Morgan şi John D. Rockefeller au concurat acerb în multe domenii de activitate, „în cele din urmă, şi-au unit eforturile pentru crearea unui cartel bancar naţional, intitulat Sistemul Rezervelor Federale”, scria Griffin.
Planul iniţial privitor la crearea Sistemului Rezervelor Federale a fost conceput la reuniunea secretă din 1910, care a avut loc pe domeniul lui Morgan de pe insula Jekyll, din largul coastelor statului Georgia.

Morgan, care era legat prin afaceri de familia Rockefeller, prin intermediul asociatului său în domeniul investiţiilor, Nelson Aldrich, a rămas capitalistul dominant din SUA, până la moartea lui, survenită în 1913, acelaşi an în care a fost creat Sistemul Rezervelor Federale.

Fiul lui J.P. Morgan, pe urmele tatălui său

Fiul lui Morgan, John Pierpont Jr., cunoscut sub diminutivul „Jack”, a continuat să mărească averea familiei după moartea tatălui său. Instruit încă din adolescenţă pentru a-l înlocui ca şef al imperiului Morgan, acesta a petrecut opt ani muncind la sucursala londoneză a firmei tatălui său, dezvoltând strânse legături de afaceri cu elita bancară londoneză.

În timpul Primului Război Mondial, Morgan a organizat înfiinţarea a peste 2 000 de bănci pentru a emite şi garanta obligaţiuni de război în valoare de peste un miliard de dolari. A devenit singurul bancher care a cumpărat provizii atât cu caracter militar, cât şi de altă natură, pentru guvernul britanic, dar şi pentru cel francez, pe tot parcursul războiului. Asta indică existenţa unor considerabile pârghii de influenţă şi o deţinere a controlului în cadrul respectivelor guverne, sugerând din nou amestecul familiei Rothschild. https://i1.wp.com/media.cleveland.com/business_impact/photo/jpmorgan-loss-6193d6d164d3e27d.jpg

Intr-un raport intitulat The Euro Area Adjustment: About Halfway There din mai 2013 puternica banca JP Morgan face o recomandare socanta: instituirea de regimuri autoritare – mai ales in zonele periferice ale europei.
Raportul reclama necesitatea “reformelor politice” prin care sa se elimine opozitia fata de masurile de austeritate ce sunt aplicate pentru protejarea operatiunilor bancare. In acest sens, JP Morgan lauda masurile luate de Uniunea Europeana, pe care le considera insa ajunse doar la jumatate din drum. Cealalta jumatate ar trebui parcursa de Banca Centrala Europeana printr-o mai mare implicare din partea sa.
Apropo de recomandarile JP Morgan legate de criza euro, este util sa ne reamintim ca moneda euro a fost in mod intentionat introdusa – de aceeasi bancheri care astazi fac recomandari – tocmai pentru a se ajunge la astfel de crize structurale care pot antrena, apoi, schimbari structurale:

CONSPIRATIA EURO, cea mai ampla din istorie? Cum au ajuns STATELE UNITE ALE EUROPEI “SINGURA ALTERNATIVA”

ARHITECTII BOGAȚI ZONEI EURO AU PREMEDITAT CRIZA, pentru formarea STATELOR UNITE ALE EUROPEI! ARHITECTII” (adica masonii ) . Masonii care au gândit structurile zonei euro s-au aşteptat ca uniunea fiscală să intre în criză la un moment dat, dar au considerat că aceasta va contribui la atingerea scopului lor, acela de a crea Statele Unite ale Europei.
Raportul exprimă mulțumire în urma implementării unui număr de mecanisme financiare de către Uniunea Europeană pentru a pune la adăpost interesele băncii. În acest sens, menține studiul, reforma în Zona Euro este pe jumătate făcută. Încă de la izbucnirea crizei financiare globale din 2008, Banca Centrală Europeană a oferit prin intermediul bail-out-ului trilioane de euro pentru a le permite să-și șteargă imensele datorii și să pună în mișcare noile activități de speculații. Cu toate acestea, nu este destul de mulțumitor pentru cei de la JP Morgan, care cer o reacție mult mai dramatică din partea celor de la Banca Centrală Europeană. Astfel, in tarile din periferia europei
Spania, Portugalia, Italia, Grecia, regimurile instituite dupa al doilea razboi mondial au fost puternic influentate de experienta autoritarista fascista JP Morgan.
JP Morgan este adânc implicată în operațiunile speculative care au devastat viețile a sute de milioane de muncitori în toată lumea. Un raport de 300 de pagini scoate la iveală practicile ilegale și fraudele comise de JP Morgan, cea mai mare bancă din Statele Unite și cel mai mare jucător pe piața financiară mondială. În ciuda dezvăluirilor detaliate din acest raport, nu se va lua nicio măsură împotriva  băncii. Aceeași bancă își permite acum să dea lecții de democratie.  JP Morgan inițiază cererea adoptării de măsuri autoritare pentru a suprima clasa muncitoare și pentru a le distruge drepturile sociale. Raportul mai contine si o enumerare a principalelor riscuri care, in opinia JP Morgan, pot afecta procesul de “reforma” a UE:

“1) caderea guvernelor aservite jp Morgan din Europa meridionala ce sunt favorabile reformelor ; 2) caderea sustinerii euro sau UE; 3) o victorie electorala de necontestat a partidelor anti-europene radicale in regiune; 4) neguvernabilitatea de facto a anumitor state membre cand costurile sociale (mai ales somajul) vor depasi un anumit prag”.
Ne aducem aminte ca una din explicatiile pentru care regimul Basescu a fost sustinut in ciuda referendumului zdrobitor din vara lui 2012 a fost si aceea a reactiei eurocratilor pentru ca nu cumva sa se stabileasca vreun precedent anti-austeritate in periferia euro. Tragedia este ca actorii politici care au profitat cel mai mult de trendul popular de atunci sunt cei care, astazi, garanteaza aplicarea fara cracnet si autoritara a aceleasi agende a austeritatii anti-sociale si anti-democratice.
O alta coincidenta consta in faptul ca trecem in plin proces de revizuire a Constitutiei, motivele acestei urgente fiind inca invaluite in ceata. (vezi chestiunea regionalizarii, care, in realitate, ajuta si provine din agenda eurocratilor masoni),  dictate direct din birourile de pe Wall-Street via Bruxelles.
Amendamentele BNR la noua Constitutie si desfiintarea suveranitatii: ADOPTAREA EURO si CEDAREA PREROGATIVELOR BANCII NATIONALE catre BCE! In plus: BUGET NATIONAL APROBAT DE UE

Din aceeasi tendinta autoritarista sprijinita agresiv de UE dar si de SUA, deghizata sub numele populist de “lupta impotriva coruptiei” sau cel pretentios de “independenta justitiei”, fac parte componentele politienesco-procuroristice de represiune si supraveghere, dezvoltate exponential.
Asadar, sa retinem concluzia: regimuri dictatoriale pentru salvarea bancilor – si nu numai… Fenomenul general, astfel de corporatii gigantice nu sustin doar un autoritarism ce frizeaza fascismul, ci sunt, totodata, in spatele puternicului lobby de promovare a homosexualitatii:

SUA: MARILE CORPORATII UNITE PENTRU OBTINEREA CASATORIILOR HOMOSEXUALE. Facebook, Google, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Coca-Cola si multe altele, “intamplator” conexate in reteaua BILDERBERGImagine  Surse http://www.lovendal.ro/wp52/morgan-puternica-familie-americana-francmasonica-sub-influenta-clanului-rothschild/ , http://www.slideshare.net/zappullagaetano/jpm-theeuroareaadjustmentabouthalfwaythere , http://www.wsws.org/en/articles/2013/06/17/morg-j17.html , http://gandeste.org/politica/jpmorgan-impune-regimuri-autoritare-in-europa/29916/comment-page-1 În acest raport se vede cine conduce lumea si ce ne asteapta pe viitor; pentru cei care inca mai cred in “democratie” si in “statul de drept”, in sfarsit, le pot spune cu mana pe inima: dragilor, zana maseluta nu e un personaj de poveste, e cocota masculina din conducerea J. P Morgan Bank. http://gandeste.org/politica/jpmorgan-impune-regimuri-autoritare-in-europa/29916/comment-page-1

Turnul Babel revine – UE – o constructie satanicăImagine

MAI MULTE LIMBI O SINGURA VOCE “Uniunea Europeana se îndreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.”
Planul ocult de cucerire a Europei se desfasoara sub ochii nostri si cu acceptul nostru. Al III-lea Razboi Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu asa-zisii “politicieni” corupti.
Vrem sau nu, ne opunem sau nu, în final Europa va fi cucerita. Ce se întâmpla? Ce reprezinta de fapt Uniunea Europeana?

Uniunea Europeana este un proiect conceput înca de la începuturile sale ca promovând interesele unei elite industrial/financiare în asa fel încât sa “scape” de sub controlul national. Ideea fundamentala a Comunitatii Europene a fost sa se erodeze puterea si autoritatea statelor nationale tocmai pentru a se da frâu liber acestor interese industrial-financiare.
În anii 1980 Consiliul European a pus în circulatie un afis interesant, înfatisând Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batrân). O macara în jurul careia se vad niste muncitori, stelele Uniunii Europene precum si sloganul “Mai multe limbi, o singura voce”, completeaza imaginea.
Semnificatia este cât se poate de clara: construirea unui nou turn Babel a început în forta.

Babel era un oras unde întreaga omenire era unita, toti oamenii vorbind o singura limba. Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slava lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false.

Imagine Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg si în el se gaseste acum Parlamentul European. Cladirea a fost inaugurata în 1999.
Imagine Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagân adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus. Potrivit legendei grecesti, Zeus a dorit sa se înfrupte din nurii printesei feniciene Europa. Ca sa îi intre în gratii, el s-a transformat într-un taur de o frumusete rapitoare si a îngenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat în apa, a înotat pâna în insula Creta, rapind-o pe frumoasa printesa. “Cine nu-si cunoaste istoria, risca sa o repete”. Pentru cei avizati, actualitatea clasicului dicton sare în ochi atunci când privim similitudinile dintre mitul fondator al Europei si nasterea moderna a Uniunii Europene. Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna, seductia si violul au fost armele folosite de Zeus, travestit într-un taur alb, pentru a pune mâna pe frumoasa printesa feniciana Europa. Astazi, aceleasi metode – secretomania, dirijismul dim umbra si violul constiin?elor-, sunt utilizate de “arhitectii” proiectului european pentru a ispiti un întreg continent si a-l face sa cada în bratele celui care va fi echivalentul contemporan al tatalui pagân al zeilor antici.

Semnificatia statuii este urmatoarea:
– populatia vede o Europa frumoasa si mândra calare pe un taur puternic (o economie puternica).
– de fapt taurul îl reprezinta pe ZEUS (masonii) care prin minciuna si înselatorie pun mâna pe Europa si o rapesc. De mentionat faptul ca Europa s-a lasat pacalita si de buna voie s-a urcat pe taur (tarile Europei de buna voie au intrat în comunitate).
UE, cel mai “grandios” si mai “democratic” proiect din istoria moderna a omenirii, asa cum este caracterizat de liderii continentului, e în realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din umbra, edificiul european.
Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decât marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasata chiar în fata sediului Consiliului European, în care Europa este înfatisata calarind taurul zeiesc.https://i2.wp.com/i1.ytimg.com/vi/sQzupgTavJg/maxresdefault.jpg

Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, în 1979, sau pe moneda euro comemorativa pusa în circulatie în Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinând în mâna un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai “sugestiv”.
DEJA TOATE ACESTEA SE ÎNTÂMPLA Europa nu a putut fi cucerita prin razboi dar va fi cucerita prin mijloace economice si financiare. Enorma presiune financiara la care este supusa România în momentul de fata nu are alt scop decât cucerirea ei. Când nu mai ai frontiere, nu mai ai moneda nationala, nu mai ai armata, ti-au distrus industria si agricultura, sistemul de învatamânt si de sanatate, ti s-au furat toate resursele si esti obligat sa te supui legilor comunitatii europene, esti deja cucerit. Traian Basescu stia acest lucru în momentul când România semna acordul cu FMI. În mai 2010 referindu-se la programul FMI, Basescu declara: “Traian Basescu: Acest program ne mentine suveranitatea. Tarile care sunt în mare dificultate financiara cedeaza mare parte din suveranitate.” În iulie 2010 “Angela Merkel propune ca tarile-membre UE care fac excese bugetare sa-si piarda suveranitatea.” Deci întâi ne îndatoreaza prin acordul cu FMI fluturând ideea ca luam împrumut ca sa putem plati pensiile si apoi ne preiau suveranitatea si tara va fi practic condusa de “investitorii care vor cumpara obligatiunile statului respectiv”. Ce va urma? Putem sa ne dam seama din declaratia lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de presedintele Comisiei Europene: “Uniunea Europeana se îndreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.” SISTEMUL este atât de bine conceput încât s-a gândit si la cei saraci, la CEI CE VOR SA SE REFUGIEZE în paduri, sa evadeze si sa fuga de controlul total. Astfel LEGEA 171/2010: prevede ca nu doar copacii sunt ai statului în PADURI, ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, pestele din apele de munte, din crescatorii, balti si iazuri din fondul forestier, rasina etc., iar recoltarea lor constituie contraventie si se pedepseste. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, publicata în Monitorul Oficial 513 din 23 iulie 2010). – Va urma desfintarea parlamentelor nationale, desfiintarea functiei de sef al statului (probabil vor mai fi 1 sau 2 alegeri prezidentiale si gata). – Va exista un singur parlament, cel european si un singur presedinte al Europei. – La noi va fi numit probabil un guvernator, iar tara va ajunge o anexa a marilor puteri. – Pentru ca suveranitatea tarii sa poata fi transferata cât mai usor catre cei ce vor conduce în final întreaga lume, este necesar ca statul sa fie cât mai suplu iar functiile lui sa fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive în sistemul bugetar, de vânzarea tuturor activelor de stat si desfintarea serviciilor publice, învatamânt, sanatate etc. Toti conducatorii pe care i-am avut de la asa-zisa Revolutie încoace ne-au tradat si ne-au vândut. Argumente referitoare la cele prezentate mai sus încep sa vina din ce în ce mai multe si într-un ritm accelerat, ceea ce înseamna ca am intrat deja în zona periculoasa în care destinele noastre ale fiecaruia vor fi pentru un timp în mâna celor care fac aceste jocuri si noi nu avem cum interveni. Trecerea aceasta fortata prin tumultul istoric pe care îl traim se va lasa si cu victime colaterale, asa ca cine rezista si scapa e bine, iar cine nu…asta e… Lupta împotriva populatiei se duce pe toate planurile: religios, politic, economic, financiar, social, cultural, mediatic, medical. Scopul final este reducerea populatiei globului sau înrobirea ei, eliminarea clasei de mijloc (va exista doar un grup elitist de bogati care vor conduce lumea si restul populatiei vor fi saraci si supusi) si instaurarea Noii Ordini Mondiale în care un Guvern Mondial unic va conduce si controla toata planeta. În mod normal, informatiile probate si argumentate, prezentate mai sus, precum si o multime de alte informatii de acest tip, ar trebui sa reprezinte stiri de prima mâna pentru mass-media. Si totusi televiziunile si presa în general nu sufla o vorba despre aceste lucruri. Nici macar sa fie prezentate ca fapt divers sau curiozitati. Nu v-ati întrebat de ce? Populatia este masiv dezinformata prin mass-media Niciodata nu o sa aflati aceste lucruri privind la televizor.
Întemeierea Uniunii Europene prin frauda Actul de întemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o frauda grosolana, fiind una dintre cele mai mari operatiuni de manipulare colectiva din istoria omenirii. Tratatul de la Roma, semnat în urma cu o jumatate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompa de lideri care au interpretat magistral commedia dell’arte pusa în scena în capitala Italiei. Dezvaluirile socante facute de unul dintre protagonistii ceremoniei desfasurate la 25 martie 1957 au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce vad în proiectul constructiei europene materializarea unei utopii pentru subiectii expusi consecintelor acesteia. Existenta atâtor momente controversate în procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero si pâna în prezent de fraude, conspirationism si eludarea regulilor democratice naste în mod legitim urmatoarea întrebare: ce forte se afla la cârma proiectului UE si ce scopuri sunt urmarite? Un posibil raspuns la aceasta întrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit caruia, pentru a întelege ce se întâmpla în Europa trebuie luat în considerare fenomenul francmasoneriei. În cartea “Masonii: Istoria celei mai puternice societati secrete”, aparuta la editura Planeta, 2005, Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de francmasoni în formarea Uniunii Europene. Spre exemplu, istoricul spaniol afirma ca “proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing” (fost presedinte al Frantei în perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional – n.a.), ca “masonii controleaza Internationala Socialista si s-au înfiltrat puternic în partidele de dreapta” si ca acestia exercita “o influenta masiva în lumea comunicatiilor si în special în educatie, justitie si fortele armate.” Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si în marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Într-o alocutiune rostita în acest an la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, în ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale (organizatie privata care grupeaza aproximativ 300-350 dintre cei mai influenti lideri politici si economici ai planetei), formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI si Banca Mondiala. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact când se va întâmpla – probabil într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat. Cum de stia Giscard d’Estaing ce se va întâmpla în urmatorii 15 ani? Si, surpriza-surpriza, cum de a devenit autorul constitutiei europene în 2002-2003? Iata o întrebare foarte buna. Miroase a conspiratie, nu-i asa?” În toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justitiei, Libertatii si Securitatii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. În viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta în cadrul audierilor cum ca homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a amenintat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. În locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea ca toate controversele vor fi date repede uitarii. Înainte însa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzându-l pe înlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta. În momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicianul crestin-democrat a afirmat: ”Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu îl întrebe daca este francmason. Daca vor face aceasta nu va fi decât repetarea aceleiasi injustitii care mi s-a facut si mie”. Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfasurate la Milano, Buttiglione a spus ca principiul dupa care functioneaza institutiile europene este “Afara cu crestinii, înauntru cu francmasonii”. Declaratiile lui Buttiglione au atins un subiect-tabu în mass-media oficiale, desi la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta face parte din categoria “secretul lui Polichinelle”, adica a acelor realitati pe care toata lumea le cunoaste, dar aproape nimeni nu vorbeste în public despre ele. Cu alte cuvinte, marea “taina” a procesului de constructie a Europei Unificate este paternitatea sa masonica, recunoscuta cu mândrie chiar de arhitectii din umbra ai edificiului UE. În schimb, la nivelul maselor, carora li se inculca versiunea originii postbelice a UE, se cunosc prea putine despre faptul ca proiectul Europei unite dateaza înca de la mijlocul secolului XIX.
Idealul realizării Uniunii Europene este un vechi deziderat masonic. El este de fapt primul pas în vederea realizării unei uniuni mondiale conduse de francmasonerie. Primul pion al masoneriei prin care se dorea realizarea acestei uniuni a fost Napoleon, care declară: “Avem nevoie de un cod european, de o curte de casaţie europeană, de o monedă unică, de aceleaşi măsuri şi greutăţi, de aceleaşi legi. Trebuie să fac din toate popoarele Europei un singur popor”.
Negocierile privind înfiinţarea pactului unitar NATO se poartă cu rapiditate pe timpul blocadei sovietice asupra Berlinului (iunie 1948 – mai 1949), iar pe data de 4 aprilie 1949 se semnează la Washington pactul. Planul Marshall era gândit tot de francmasoni (Marshall era francmason) şi se baza pe ideea masonică a integrării europene.
Bomba atomică le va fi furnizată ruşilor prin trădarea unor masoni. Cercurile sioniste vor fi implicate puternic în această tranzacţie. Visul masoneriei europene se realizează în 1958 prin crearea Comunităţii Economice Europene. În 1991, întâlnirea de la Maastricht propune un nou tratat asupra Uniunii Europene.
Se urmăreşte: integrarea economică şi socială a statelor membre, monedă unică, transferul către uniune al suveranităţii monetare naţionale şi aplicarea unor sancţiuni pentru ţările membre care se îndepărtează de criteriile stabilite ale convergenţei.

NOUA ORDINE MONDIALA inseamna Un singur Guvern, Un singur Curent Finaanciar, O singura limba vorbita, O singura religie ( luciferismul ),.. ONU, UE… toate aceste entitati politice ,sunt create de elita oculta malefica pentru a ne conduce mai usor spre O NOUA ORDINE MONDIALA MALEFICA. Adevarata pace vine din interiorul oamenilor, atunci cind se unesc cu inimile, ci nu prin tot felul de organizatii si entitati politice, acestea sunt iluzii care ne conduc spre sclavigism si distrugere. LUMEA ESTE CONDUSĂ de grupuri oculte, din umbră, pe ascuns etc. (Populaţia globului nu a trecut încă nici măcar de acest prag; nici măcar popoarele civilizate nu au depăşit, ca popor, acest prag al conştientizării faptului că lumea e condusă NU de cei pe care îi votăm, ci de cele mai multe ori, PRIN ei) adica slugile lor. Să ajungi să înţelegi CE VOR cei care conduc lumea din umbră. Pe scurt, aceştia vor: – control total al omenirii (masele de oameni să fie „sclavi” care muncesc pentru cei care conduc lumea – se întâmplă deja, masele de oameni să nu se răzvrătească niciodată și să stea cuminți la locul lor de „sclavi muncitori” etc), înavuţire şi mai mare cel puțin prin impunerea unei societăţi de consum şi prin exploatarea resurselor naturale mai ales din ţările lumii a 3-a (inclusiv România – vezi Roşia Montană, gaze de şist etc), impunerea unei „noi ordini mondiale” care să asigure acest control total. Să ajungi să înţelegi CUM funcţionează acest proces de control al omenirii, prin care masele de oameni (peste 7 miliarde) sunt conduşi de către un grup restrâns (câteva sute de oameni) – pe scurt, sistemul funcționează cu ajutorul banilor (mulți foarte mulți bani), prin influență, prin șantaj sau mită, prin amenințare sau chiar eliminarea din peisaj a celor care se opun (vezi John F. Kennedy din câte am înțeles), prin manipulare în masă a populației globului, prin controlul produselor alimentare la nivel mondial, prin controlul comerțului (nu prea există la nivel mondial o piață concurențială reală, ci mai multe monopoluri), prin controlarea sistemului medical, prin controlarea cercetării și dezvoltării tehnologice și nu numai (lucrurile nou descoperite/inventate, care ar fi foarte importante pentru omenire, ajung la urechile/ochii publicului la mult timp după descoperire, sau nu ajung deloc din cauza intereselor mârșave ale celor care conduc lumea – de exemplu lipsa leacului pentru cancer – existența cancerului în populație este mai profitabilă pentru „elite”), prin controlarea mass-media, a băncilor, a educației, a internetului (încă nu de tot), a oamenilor politici, a locurilor de muncă etc. Să ajungi să descoperi metode de contracarare a acestui fenomen – pentru a salva de sub influenţa celor care conduc din umbră, măcar ţara ta, măcar localitatea ta, măcar propria familie; două metode de contracarare a fenomenului ar fi: 1.pentru familia ta – deținerea unei ferme în proprietatea privată sau în asociație cu alte familii de bună credință și 2.pentru localitatea ta – existența unui om de bună credință (pe bune) în funcția de primar al localității respecive. Cele 10 mari corporații care controlează cam toată piața comercială mondială – apăsați pe poză pentru a se mări:

10 mari corporatii bogatii lumii care controleaza produsele piata alimentara cererea si oferta, comertul ceicunoi.wordpress

Cele 10 mari corporații care controlează produsele

 ( SURSA AICI ) – Nişte poze interesante cu liderii mondiali PRIN care este controlată planeta:

NEW WORLD ORDER

“One World Socialist” Organizations – U.S. Democratic Party – Federal Reserve – Goldman Sachs – CRIME, INC. – Bilderberg – Council on Foreign Relations – United Nations – Trilateral Commission – Microsoft – Google – Apple – etc.

cine conduce lumea si romania poza obama berlusconi medvedev intalnire rang inalt grupul de la roma, g20, fmi, ONU

Instrumente ale celor care conduc lumea din umbra

ista de instituţii de rang internaţional prin care se controlează lumea (în lucru) (este bine să realizăm de fiecare dată când auzim ceva despre aceste instituţii că sunt coordonate de această ocultă mondială):

Private federal reserve – Rezerva federală a SUA

FMI

Banca Mondială

World trade organisation (WTO) – Organizaţia mondiala a comertului

Comisia Europeană

World Health Organisation – Organizaţia Mondială a Sănătăţii

Banca reglementărilor internaţionale (BRI)

Grupul Bilderberg

Clubul de la Roma – membrii români ai Clubului de la Roma aici: http://www.clubofrome.ro/arcor/aboutus.php

Institutul regal pentru afaceri internaţionale

Comisia Trilaterală

Council on Foreign Relations (CFR) – Consiliul pentru Relaţii Externe

ONU (United Nations)

NATO

Goldman Sachs

(Microsoft – Google – Apple -Facebook-IBM şi mulţi alţii)Imagine  Surse –

http://revolutiaiubirii.wordpress.com/category/u-e-opera-masoneriei/ , http://enigme-conspiratii.blogspot.ro/2012/07/turnul-babel-revine-ue-o-constructie_19.html , http://ceicunoi.wordpress.com/2012/09/03/cine-conduce-lumea-si-romania-masoni-grupuri-oculte-marile-corporatii-etc-pol59/Imagine

Francmasonii îl influenţează pe unul din cei mai puternici conducători din Europa. „Este fără PRECEDENT”.

Scriitoarea Sophie Coignard raspunde si releva, intr-o carte consacrata acestui subiect, retelele spirituale, ritualurile, luptele interne si personalitatile care au facut parte din Francmasonerie in ultimele trei secole. Iata cateva extrase, reproduse de presa franceza.

Sunt multi francmasoni in jurul lui Francois Hollande?

Da, si mai multi decat in guvernele precedente: trei din patru ministri cheie sunt membri ai lojelor masonice. Fara precedent pentru a V-a Republica. Titularul portofoliului de interne, Manuel Valls nu face un secret din faptul ca, in tinerete, a intrat in Grand Orient de France (GODF). Ministrul justitiei, Christiane Taubira, apartine Marii Loje feminime a Frantei (GOFF). Ministrul apararii, Jean-Yves Le Drian, este, de multi ani, membru al GODF. Un singur ministru, Victorin Lurel, recunoaste oficial ca apartine GODF, unde a intrat in anii 1980.

In timpul campaniei electorale, Lurel a fost cel care l-a insotit pe candidatul Francois Hollande la o reuniuni inchisa a Grand Orient de France, pe strada Cadet. Acestei organizatii i-au revenit cele mai multe portofolii, pentru ca din randurile ei mai figureaza ministrul muncii, Michel Sapin, ministrul bugetului, Jerome Cahuzac, ministrul pentru relatiile cu parlamentul, Alain Vidalies… Premierul Jean-Marc Ayrault, nu este initiat, dar in jurul lui sunt multi frati, precum primarul orasului Nantes sau directorul de cabinet, Christophe Chantepy.

De ce ministrul de interne este francmason?

Este vorba de o veche traditie, care dateaza din perioada cand inspectorii de politie erau trimisi in loje pentru a vedea ce se intampla acolo, fara a-si imagina ca, la un moment dat, vor ajunge ei insisi masoni. Desi ministrul nu e obligat sa fie mason, el alege masoni pentru cabinetul sau, astfel incat sa obtina accesul si relatii necesare la momentul necesar. Un mason pentru functia de director de cabinet poate fi gasit cu usurinta printre prefecti.

Oricum, ministrii vin si pleaca, dar functionarii raman. Iata de ce, nu intotdeauna personajele cele mai importante sunt la vedere. Numirile, spre exemplu, se fac pe baza unui consens larg intre sindicate si inaltii functionari. Cand intre unii si ceilalti exista legaturi de fratie, atmosfera devine mai buna.

Foarte multi masoni figureaza printre comisarii de politie: cel putin unul din patru. Dar ce se intampla cand pe masa unui comisar ajunge un caz in care sunt amestecati masoni? Trebuie sa-l refuze, pentru a evita sa fie suspectat de partilitate. Dar inca nu s-a intamplat asa ceva, scrie Sophie Ciognard in cartea ei. BRUXELLES-UL, ADEVARATA PUTEREImagine  Guvernele europene merg regulat la Bruxelles pentru a da raportul unui Kommandatur european care nu ezită să-i muştruluiască pe miniştri şi parlamentari.

Autorii, Christophe Deloire şi Christophe Dubois sunt autorii volumului ’’Circus Politicus’’, publicat în 2012, în care susţin că actuala Uniune Europeană este rezultatul unui complot internaţional pus la cale de CIA, Comisia Trilaterală şi Forumul Economic Internaţional de la Davos.

Nu este necesar să fii naţionalist pentru a rămâne stupefiat în faţa ce se întamplă în culisele instituţiilor UE şi auzind-o pe Viviane Reding, comisarul european pentru Justiţie, spunând pe un ton funebru: ’’Naţiunile trebuie să se supună Bruxelles-ului. Politicile interne nu mai există.’’Imagine

Documentarul descrie atmosfera din culisele Consiliului European condus de belgianul Herman Van Rompuy, acolo unde mâini delicate conectate la creiere pregătite la cele mai prestigioase şcoli europene lucrează zi şi noapte. Este vorba despre analişti financiari care au acces la toate conturile statelor membre.

Înalţii funcţionari şi tehnocraţi manevrează în culise pentru a decide asupra vieţii de zi cu zi a aproape 500 de milioane de oameni. O dată la patru luni, coloane impresionante de automobile invadează străzile Bruxelles-ului pentru a-i aduce pe cei 27 de şefi de state şi de guverne la un nou summit european.

Pentru a conduce Europa celor 500 de milioane de cetăţeni, Comisia se bazează pe circa 600 de funcţionari ai Direcţiei generale pentru afaceri economice şi financiare fara sa fie votati de europenii de rand,democratie,nu ? . http://commieblaster.com/nwo-cfr-bilderberg/index.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s