În melodia “Doi nebuni” apare cuvântul “Nibiru”, planeta secretă a organizaţiei Illuminati!

Un cititor pe nume Florin (îi mulţumesc încă o dată!) mi-a trimis un email scurt şi la obiect: “Ascultam cu atenţie melodia Simona Nae feat. Juju – 2 Nebuni, şi, într-un vers, s-a făcut referire la Nibiru”. Bun… e adevărat că melodia am mai auzit-o la radio-ul de la maşină, dar niciodată nu am fost atent la toate versurile sale. Aşa că am ascultat-o cu atenţie de la capăt… şi aşa este: în versuri, se face referire la celebra şi mitica planetă Nibiru! Pe site-ul versuri.ro am găsit versurile integrale ale melodiei. Redau un fragment din acestea:

“2 nebuni, 2 nebuni, 2 nebuni, 2 nebuni, 2 nebuni
2 nebuni 2 nebuni oh ooh, 2 nebuni 2 nebuni oh ooh,
2 nebuni 2 nebuni oh ooh, 2 nebuni 2 nebuni oh ooh,
2 nebuni, 2 nebuni.

Strofa Simona:
Eu nu ştiu daca tu ştii dar esti nebunia mea,
Na na na, na na na, na na na na,
Mă simt atât de bine când eşti in preajma mea,
Haide, vino lânga mine, hai vino-ncoa.

Pre-refren:
Tu, tu şi cu mine-n lumea asta mare,
Să ne iubim într-o baie, într-o baie de soare.

Refren:
Hai dă-mi iubirea, hai da-mi fericirea,
Îmi bate inima pa ra ram pam pam,
Doar eu cu tine, baby şi tu cu mine,
2 nebuni şi-o iubire eh hey.

Hai dă-mi iubirea, hai da-mi fericirea,
Îmi bate inima pa ra ram pam pam,
Doar eu cu tine, baby şi tu cu mine,
2 nebuni şi-o iubire eh hey.

2 nebuni 2 nebuni oh ooh, 2 nebuni 2 nebuni oh ooh,
2 nebuni 2 nebuni oh ooh, 2 nebuni 2 nebuni oh ooh,
2 nebuni, 2 nebuni.

Strofa Simona :
Cand ma uit in ochii tai vad jumatatea mea,
Na na na, na na na, na na na na,
Atata nebunie e in inima mea,
As pleca cu tine pe Nibiru de-as putea.

Prerefren:
Tu, tu şi cu mine-n lumea asta mare,
Să ne iubim într-o baie, într-o baie de soare.

Refren:
Hai dă-mi iubirea, hai da-mi fericirea,
Îmi bate inima pa ra ram pam pam,
Doar eu cu tine, baby şi tu cu mine,
2 nebuni şi-o iubire eh hey.

Hai dă-mi iubirea, hai da-mi fericirea,
Îmi bate inima pa ra ram pam pam,
Doar eu cu tine, baby şi tu cu mine,
2 nebuni şi-o iubire eh hey.
2 nebuni, 2 nebuni, 2 nebuni, 2 nebuni, 2 nebuni, 2 nebuni, 2 nebuni, 2 nebuni, 2 nebuni.”

Aşadar, avem în melodie versurile: “Atâta nebunie e în inima mea, Aş pleca cu tine pe Nibiru de-aş putea”. De ce nu pe Marte? De ce nu pe Lună? Că ar suna la fel de bine… De ce pe Nibiru?

1) În primul rând, Nibiru nici nu există în mod oficial. E doar o speculaţie că această planetă legendară ar putea exista şi trece o dată la 3.600 în apropierea Pământului, producând evenimente dezastruoase.

2) În al doilea rând, am spus de nenumărate ori că industria muzicală mondială este perfectă pentru promovarea mesajelor subliminale Illuminati. De ce? Pentru că pot fi influenţaţi cel mai uşor adolescenţii, mari consumatori de muzică. Din păcate, a fost atinsă şi industria muzicală românească, iar pe acest site am scris câteva articole cu privire la această “contaminare” cu simboluri Illuminati în industria muzicală românească:
Smiley, şi el “păpuşă Illuminati”? Afişul melodiei “Dead Man Walking” e plin de simboluri oculte!
Faceţi cunoştinţă cu Inna, o nouă păpuşă Illuminati
Până şi frumoasa şi talentata cântăreaţă Antonia este păpuşă Illuminati! Îşi declară artista ataşamentul ei pentru Illuminati?
În noul videoclip, “Things U Do 2 Me”, Andreea Bălan îşi expune “ochiul lui Horus”, unul din simbolurile preferate ale organizaţiei Illuminati! Întreaga industrie muzicală românească e infestată!

Acum…să revenim puţin la Nibiru şi de ce cred că ea este legată în special de francmasonerie şi Illuminati. Într-un articol din iulie 2010 şi intitulat “Marele secret al francmasoneriei: primul steag al SUA conţinea şi simbolul planetei Nibiru“, arătam că prima variantă de steag al Statelor Unite avea desenată o cometă, acompaniată de şapte stele. Conform teoriilor lui Zecharia Sitchin şi ale lui Andy Lloyd, “cometa” respectivă, din punct de vedere al mitologiei sumeriene, ar fi reprezentat “steaua întunecată”, adică o stea-companion al Soarelui nostru, care s-ar roti în jurul său, stea acompaniată de şapte planete. Una din cele şapte planete ar fi o planetă gigantă, gen Jupiter, celebra planetă Nibiru, care, odată la 3.600 de ani, ne-ar influenţa viaţa pe Pământ, prin diverse catastrofe (gen inundaţii, cutremure catastrofale etc.). Pe de altă parte, se ştie că părinţii fondatori ai Statelor Unite au fost francmasoni, aşa că de aici puteţi trage concluziile care se impun.

Într-un articol şi mai interesant din august 2011, intitulat “Un nou secret francmasonic: sfârşitul lumii va avea loc în anul 3.760, din cauza “Satelitului întunecat”, arătam că existe anumite grupări francmasonice care au moştenit o credinţă străveche în existenţa unui obiect cerestru ascuns ce aduce distrugere umanităţii în mod periodic. Iar anul 1881 a fost extrem de important pentru francmasoni, căci marchează jumătatea orbitei acestui satelit întunecat (sau “Nibiru”), care se află la afeliu (cel mai îndepărtat punct faţă de Soare). Acest lucru l-a observat foarte bine şi scriitorul David Ovason care spunea “Anul 1881 a avut o importanţă fundamentală pentru cei interesaţi de gândirea astrologică ezoterică. Rozcrucianul Thomas Burgoyne a adus aminte de prezenţa unei misterioase planete ipotetice, denumită ‘Satelitul întunecat’, ce are un rol aparte în evoluţia umanităţii. El şi-a informat cititorii că în zilele cele mai glorioase ale omenirii, cunoscute sub numele de Epoca de Aur, satelitul se afla foarte departe de Pământ. Dar, atunci când el se apropie de Pământ, influenţele sale tulbură întreaga omenire. Influenţa sa malefică este cea mai redusă în anul 1881.”

Prin prezentarea acestor două articole de mai sus, eu nu am vrut decât să scot în evidenţă faptul că existenţa planetei Nibiru ar putea constitui unul din secretele omenirii, ascuns de Illuminati (organizaţia ce constituie partea “întunecată” a francmasoneriei).

Bun… Mulţi o să zică: “Lovendal, dar şi tu şi alte site-uri vorbiţi toată ziua despre Nibiru. Şi ce dacă mai apare în versurile unei melodii? Probabil, pentru a fi în trend”. Da, e adevărat că şi eu vorbesc şi despre Nibiru, şi despre ochiul Illuminati, şi despre eugenie şi despre alte lucruri ce ţin de Oculta Mondială, însă o fac doar pentru a demasca şi a explica aceste simboluri. Pe când în aceste melodii, ce sunt ascultate de milioane de tineri, se încearcă o introducere subtilă a tuturor simbolurilor Illuminati în subconştientul adolescenţilor. De exemplu, în cazul de faţă, se încearcă o legare a sentimentului de dragoste (“Atâta nebunie e în inima mea”), cu ideea că planeta Nibiru este una reală (“Aş pleca cu tine pe Nibiru de-aş putea”). Şi unii poate se vor întreba: “Nibiru!? Ce naiba e Nibiru!?” Şi atunci, ei vor încerca să afle amănunte de pe net. Şi vor afla astfel povestea celebră a lui Zecharia Sitchin, că noi, oamenii am fi fost creaţi de extratereştrii Anunnaki, care vin de pe planeta Nibiru, şi nu Dumnezeu, aşa cum aflăm din Biblie. Astfel, s-ar distruge bazele creştinismului (cea mai importantă religie a lumii), căci noi ar trebui să ne închinăm şerpilor Anunnaki, şi nu lui Dumnezeu. Dar distrugerea creştinismului, dar şi a altor religii ale lumii, reprezintă unul din marile scopuri Illuminati! Acum înţelegeţi mai bine cum stau treburile?

Iar pentru cei care cred că prezenţa cuvântului “Nibiru” în melodia lui Simona Nae feat. Juju – “2 Nebuni” n-are nimic de-a face cu simbolurile Illuminati, îi invit să privească puţin şi videoclipul oficial al piesei. Cam în 80% din el, apare tabla de şah. Culmea e că aceste pătrăţele albe şi negru, dispuse în zig-zag, sub forma unui table de şah, constituie un simbol de bază ale francmasoneriei / Illuminati. Citez de pe site-ul Illuminati: To Hell In A HandBasket:

“Tabla de şah masonică este unul dintre cele mai importante simboluri Illuminati, fiind folosită în ritualuri. Aceasta este utilizată ca urmare a contrastului ce apare între alb şi negru, reprezentând astfel simbolul dualităţii. Modelele de dualitate, ca tablele de şah, dungile sau zebrele, sunt folosite ca declanşatoare pentru controlul minţii oamenilor, care astfel devin sclavi”.

Priviţi mai jos o poză specifică Illuminati, în care se poate observa tabla de şah masonică, piramida şi ochiul atotvăzător:

loja masonica Illuminati

Aceeaşi tablă de şah francmasonică o găsim şi în videoclipul lui Simona Nae feat. Juju – “2 Nebuni”.

Simona Nae - tabla de sah

Scepticii o să spună că totul e doar o coincidenţă… Sigur că da! http://www.lovendal.ro/wp52/in-melodia-doi-nebuni-a-simonei-nae-apare-cuvantul-nibiru-conceptul-secret-al-illuminati-si-in-videoclip-apare-si-tabla-de-sah-masonica-un-alt-simbol-ocult/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s