Siri, asistentul personal inteligent de pe iPhone, demonstrează apartenenţa la Oculta Mondială a corporaţiei Apple

Imagine  Siri este un asistent personal inteligent care lucrează cu o aplicaţie pentru sistemul de operare iOS de la Apple. Aplicaţia foloseşte un limbaj natural pentru utilizator, răspunzând la întrebări, făcând recomandări şi îndeplinând acţiuni virtuale în urma cerinţelor utilizatorului. Apple pretinde că acest software se adaptează preferinţelor individuale ale utilizatorului de-a lungul timpului şi personalizează rezultatele.

Siri fost achiziţionat de Apple în 2010 şi a fost introdusă ca aplicaţie valabilă pentru iOS în App Store. Apoi, Siri a fost parte integrală din sistemul de operare iOS5, fiind pentru prima dată suportată pe iPhone 4S. Siri a fost adăugată lui iPad (cea de-a treia generaţie), odată cu lansarea lui iOS 6, şi a fost inclusă şi pe iPhone 5, iPod Touch (a 5-a generaţie), iPad (a patra generaţie), şi iPad Mini. De fapt, Iris este o voce feminină care te ascultă şi îţi răspunde la diverse întrebări.

Cam asta se ştie despre soft Siri. Acum să intrăm în partea sa ocultă. De ce se numeşte Siri? Wikipedia ne spune că “Siri” provine din limba norvegiană, însemnând “femeie frumoasă care te duce spre victorie” şi ar fi trebuit să fie numele primului copil al programatorului care a dezvoltat iniţial această aplicaţie. Dar, adevărul este altul…şi este unul cutremurător. Siri este numele inversat al lui Iris, mesagerul zeilor în mitologia greacă, zeiţa care îi conecta pe zei de umanitate. Iris traversa cu viteza vântului, dintr-un capăt al altului al pământului, ajungând până în lumea subterană. Dar, cine foloseşte în opinia publică astfel de mesaje inversate? Oculta Mondială, aşa cum o făcea marele satanist al secolului al XX-lea, Aleister Crowley. Acesta spunea: “Gândiţi invers, scrieţi invers, vorbiţi invers, mergeţi înapoi… acestea sunt căile de a intra în altă lume”.

De asemenea, Siri mai poate veni de la steaua Sirius, care, aşa cum arătam într-un articol recent (Un alt mare secret al omenirii: Illuminati venerează steaua Sirius, pentru că de acolo provin “extratereştrii-dragoni” ce au vizitat Pământul în vechime!) este adorată de către organizaţie satanistă Illuminati. Unii chiar spun că Lucifer (Satana) ar veni chiar de pe steaua Sirius.

Toate acestea de mai sus sunt doar speculaţii sau există cu adevărat conspiraţii? Eu nu cred în coincidenţe. Într-un articol din septembrie 2012 (Apple, corporaţia iPad şi iPhone, are un simbol ocult “marca Illuminati” şi New Age) arătam cum simbolul mărului muşcat al lui Apple are legătură cu Illuminati. Citez din articol:

Care e semnificaţia ocultă a simbolului mărului muşcat? În mod clar, se face referire la Biblie, atunci când Eva, ademenită de şarpe, muşcă din măr, încălcând astfel porunca lui Dumnezeu. Ca urmare, el reprezintă simbolul păcatului, al răului, al decăderii omului şi al tentaţiei. Ocultiştii (adică francmasonii, Illuminati, sataniştii, precum şi alte organizaţii oculte, precum şi cei din mişcarea New Age) au considerat întotdeauna că muşcarea fructului interzis (mărul) de către Adam şi Eva a fost un lucru bun. Ei cred că muşcarea din măr a primilor doi oameni înseamnă a obţine cunoaşterea, acesta fiind un pas către propria “divinitate” a oamenilor, care sunt îndemnaţi să devină şi ei “dumnezei”, asemenea lui Dumnezeu. http://www.lovendal.ro/wp52/siri-asistentul-personal-inteligent-de-pe-iphone-demonstreaza-inca-o-data-apartenenta-la-oculta-mondiala-a-corporatiei-apple/ În imagine puteţi vedea care sunt toate simbolurile Illuminati (în general, francmasonice/oculte). Veţi putea observa multe simboluri acolo… de la “compasul” francmasonic, la pentagrama satanică, şarpele încolăcit şi ciocanul şi securea (simbolul comunismului). Ultimul simbol e complet explicabil: “manifestul comunist” al lui Karl Marx nu reprezintă altceva decât o continuare a manifestului Illuminati din 1776 al lui Adam Weishaupt.

Mai apar şi alte simboluri interesante: cheia, două chei încrucişate, trei triunghiuri suprapuse, semnul infinitului etc. O să încercăm, de-a lungul unor viitoare articole, să le explicăm pe toate, pe îndelete. Să vedem originea lor, unde se folosesc şi ce semnificaţie au. Atunci, vom putea mai bine înţelege lumea în care trăim şi vom observa că nimic nu e întâmplător în lumea aceasta…

https://i0.wp.com/www.lovendal.ro/wp52/wp-content/uploads/2013/06/simboluri-Illuminati.jpg  http://www.lovendal.ro/wp52/illuminati-nu-e-reprezentat-doar-prin-simbolul-ochiului-mai-exista-si-alte-simboluri-pe-care-le-vom-invata-impreuna/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s