Un om informat valorează cât doi și, este mai greu de manipulat!

Imagine  “Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care dorește să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă… o religie, care va deveni obligatorie pentru toți.”

Planul ocult de cucerire a Europei se desfășoară sub ochii noștri și cu acceptul nostru. Al III-lea Război Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu așa-zișii „politicieni” corupți. Vrem sau nu, ne opunem sau nu, în final Europa va fi cucerită.

Turnul Babel – mai multe limbi, o singură voce!
Uniunea Europeană este un proiect conceput încă de la începuturile sale ca promovând interesele unei elite industrial/financiare în așa fel încât să “scape” de sub controlul național. Ideea fundamentală a Comunității Europene a fost să se erodeze puterea și autoritatea statelor naționale tocmai pentru a se da frâu liber acestor interese industrial-financiare.

O structură europeană... sau un plan diabolic conceput cu sute de ani în urmă...

O structură europeană… sau un plan diabolic conceput cu sute de ani în urmă…

În anii 1980 Consiliul European a pus în circulație un afiș interesant, înfățișând Turnul Babel. O macara în jurul căreia se văd niște muncitori, stelele Uniunii Europene precum și sloganul „Mai multe limbi, o singură voce”, care completa imaginea.

Ce se întâmplă? Ce reprezintă de fapt Uniunea Europeană?
Europa nu a putut fi cucerită prin razboi, dar va fi cucerită prin mijloace economice și financiare. Enorma presiune financiară la care este supusă România în momentul de față nu are alt scop decât cucerirea ei. Când nu mai ai frontiere, nu mai ai monedă națională, nu mai ai armată, ți-au distrus industria și agricultura, sistemul de învățământ și de sănătate, ți s-au furat toate resursele și ești obligat să te supui legilor comunității europene, ești deja cucerit.

Traian Băsescu știa acest lucru în momentul când România semna acordul cu FMI. În mai 2010 referindu-se la programul FMI, Băsescu declara: „Acest program ne menține o parte din suveranitate. Țările care sunt în mare dificultate financiară, cum este și România, cedează o anume parte din suveranitate, cum am fost nevoiți să facem și noi, cedând suveranitatea agricolă și pe cea a programelor educaționale de învățământ.”

Noua Ordine MondialaDeclaratii fatise – YouTube

Nota: Urmăriți ultimele 5 minute din film, declarația prin
care recunoaște – dacă mai era nevoie – cum ne-a VÂNDUT

În iulie 2010 „Angela Merkel propune ca țările-membre UE care fac excese bugetare să-și piardă suveranitatea”. Deci întâi ne îndatorează prin acordul cu FMI fluturând ideea că luăm împrumut ca să putem plăti pensiile și apoi ne preiau suveranitatea și țara va fi practic condusă de „investitorii care vor cumpăra obligațiunile statului respectiv.”

Ce va urma? Putem să ne dăm seama din declarația lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de președintele Comisiei Europene: „Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care dorește să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă… o religie, care va deveni obligatorie pentru toți.”

Sistemul este atât de bine conceput încât s-a gândit și la cei săraci, care se vor refugia în păduri, dorind astfel să evadeze și să fugă de controlul total. Legea 171/2010, publicată în Monitorul Oficial, prevede că nu doar copacii sunt ai statului în păduri, ci și ciupercile, murele, perele pădurețe, plantele medicinale, peștele din apele de munte, din crescătorii, bălți și iazuri din fondul forestier, rășina etc., iar recoltarea lor constituie contravenție și se pedepsește cu închisoare.

În următorii ani rând pe rând se vor desfința – conform cererii uniunii – parlamentele naționale, urmând apoi, „în mod firesc” și  funcția de șef al statului (aceasta urmând să fie ocupată de un guvernator numit de Uniune, care, foarte probabil nu va fi de aceeași naționalitate cu cei pe care îi „ocrotește”). În noua structură europeană – acest lucru urmând a se întâmpla și pentru Asia și Orientul Mijlociu – va fi un singur parlament, guvern și un singur președinte al Europei.

Un alt pas important în calendarul Uniunii este acela de ași asigura accesul și transferul de putere cât mai ușor către cei care vor conduce în final destinele întregii planete, iar pentru această etapă, în viziunea lor, este necesar ca ținta „statul” să fie cât „mai suplu”, iar funcțiile lui să fie reduse la minim. Pentru a avea succes aceștia obligă prin directive și decizii statele membre la:

  • Concedieri masive în sistemul bugetar (În România de ex: reducerea cu 25% din salariul bugetarilor, desființarea armatei române prin decizia de a suspenda stagiul militar obligatoriu)
  • Vânzarea tuturor activelor de stat (În România de ex: Aducerea în faliment intenționat, ori vânzarea lor prin decizie politică conform unor acorduri încheiate între FMI și Banca Mondială, acorduri menite a scoate de pe piață orice produs care ar putea face concurență mărcilor sau produselor unor investitori precum: Auchan, Kaufland, Obi, Real, Practiker, Metro, Carrfour… etc.)
  • Desfințarea serviciilor publice de învățământ, sănătate etc, (În România de ex: Închiderea unui număr record de spitale urmare a unor datorii și blocaje financiare intenționate, falimentarea industriei farmaceutice românești și a cercetării în domeniul medical și obligarea acelor unități, care „mai supraviețuiesc”, să aleagă pe cele impuse pentru a nu se putea face concurență produselor farmaceutice străine, a echipamentelor medicale și… în final, a medicamentelor prescrise în tratamente)

Prea puțini sunt cei care realizăm aceste lucruri… e drept că uneori prea târziu, sau paradoxal suntem conștienți că este „o etapă” la care asistăm, uneori pasiv… din diferite motive. Fiecare din cei care vor citi aceste rânduri, fără excepție CRED că pot așterne pe hârtie cel puțin 10 exemple în care România a fost tradată, umilită și violată… Începând cu data de 22-23 decembrie 1989 și până în prezent toate structurile care au deținut puterea, fie de ordin politic, militar, economic, fie din sfera serviciilor de informații, toate acestea ne-au trădat încrederea și ne-au vândut… la kilogram!

Scopul lor final – în primă fază – este de a reduce populației globului și a o înrobi, iar în cea de-a doua, eliminarea clasei de mijloc și instaurarea Noii Ordini Mondiale în care un Guvern Mondial unic va conduce și controla toată planeta. Un singur grup „elitist” de bogați vor conduce lumea… restul celor care vor supraviețui acestui plan diabolic vor fi săraci și nevoiți a se supune/p>

În mod normal, informațiile probate și argumentate, prezentate mai sus, precum și o mulțime de alte informații de acest tip, ar trebui să se regăsească în toate buletinele de știri sau pe paginile tipărite sau online ale oricărei instituții mass-media.

Ce oprește acest lucru? Ei bine… controlul masoneriei. Masoneria prin intermediul „fraților” ei politicieni, afaceriști, sau fețe bisericești, au preluat trusturile și puținele entități mediatice care mai aveau șanse de supraviețuire și le-au transformat în centre de dezinformare. Cum din păcate, pentru destul de mulți jurnaliști prea puțin contează cine este patronul, ce politică editorială impune, prin ce metode și practici se manipulează informația, ori ce valoare mai are informația… când ajunge la public, s-a găsit destul de repede forța de muncă gata să execute ordinele „fără să le discute”, mai ales că majoritatea dintre aceștia sunt și ei, la rândul lor… masoni.

Presa a fost înfrântă nu de criză, ci de faptul că în boom-ul ei începând din 1990, s-a dovedit a fi un veritabil inamic în planul Elitelor. Era foarte greu de controlat un număr de 200 de publicații (ziare și reviste la nivel național), fiind aproate imposibil ca informații „prețioase” să poată fi scăpate pe tipăruturi sau în mediul online, punând astfel destule probleme. Criza a fost un prilej folosit de masonerie pentru a reduce acest număr până la unul agreat ce putea fi controlat.

Cine este în vârful Piramidei puterii?
Întemeierea Uniunii Europene prin fraudă Actul de întemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o fraudă grosolană, fiind una dintre cele mai mari operațiuni de manipulare colectivă din istoria omenirii. Tratatul de la Roma, semnat în urmă cu o jumătate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompă de lideri care au interpretat magistral commedia dell’arte pusă în scenă în capitala Italiei.

Schema piramidei puterii ocultei mondiale

Schema piramidei puterii ocultei mondiale

Dezvăluirile șocante făcute de unul dintre protagoniștii ceremoniei desfășurate la 25 martie 1957 au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce văd în proiectul construcției europene materializarea unei utopii pentru subiecții expuși consecințelor acesteia.

Existența atâtor momente controversate în procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero și până în prezent de fraude, conspiraționism și eludarea regulilor democratice naște în mod legitim următoarea întrebare: ce forțe se află la cârma proiectului UE și ce scopuri sunt urmărite?

Un posibil răspuns la această întrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit căruia, pentru a înțelege ce se întâmplă în Europa trebuie luat în considerare fenomenul francmasoneriei. În cartea „Masonii: Istoria celei mai puternice societăți secrete”, apărută la editura Planeta, 2005, Vidal documentează rolul discret, dar imens jucat de francmasoni în formarea Uniunii Europene.

Spre exemplu, istoricul spaniol afirmă că „proiectul Constituției Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing, că „masonii controlează Internaționala Socialistă și s-au infiltrat puternic în partidele de dreapta” unde aceștia exercită „o influență masivă în lumea comunicațiilor și în special în educație, justiție și forțele armate.”

Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza tratatului UE și-au găsit o confirmare și în mărturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS.

O „arhitectură” pregătită cu decenii în urmă…
Într-o alocuțiune rostită de Bukovsky la Bruxelles, acesta a dezvăluit că, în ianuarie 1989, o delegație a Comisiei Trilaterale, formată din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-președintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller și fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge că URSS trebuie să se integreze în marile instituții financiare ale lumii, GATT, FMI și Banca Mondială.

Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul și i-a spus lui Gorbaciov: „Domnule președinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla – probabil într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal și trebuie să vă pregătiți pentru aceasta.” Bukovsky nu și-a putut reține uimirea față de capacitățile profetice ale lui d’Estaing: „Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Mastricht din 1992 nici măcar nu fusese schițat. Cum de știa Giscard d’Estaing ce se va întâmpla în următorii 15 ani?”… Și, surpriză-surpriză, acesta a devenit autorul constituției europene în 2002-2003

În toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politică europeană. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de președintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiției, Libertății și Securității, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv că este mult prea conservator.

În viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialiști și ecologiști, „vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmația făcută în cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un păcat. Confruntat cu opoziția furibundă a majorității Parlamentului European, care a amenințat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. În locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, și se părea că toate controversele vor fi date repede uitării.

În momentul felicitării pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicianul creștin-democrat a afirmat: „Sper ca audierile lui să meargă bine și nimeni să nu îl întrebe dacă este francmason. Dacă vor face aceasta nu va fi decât repetarea aceleiași injustiții care mi s-a făcut și mie”.

Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfășurate la Milano, Buttiglione a spus că principiul după care funcționează instituțiile europene este „Afară cu creștinii, înăuntru cu francmasonii”. Declarațiile lui Buttiglione au atins un subiect-tabu în mass-media oficiale, deși la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta face parte din categoria „secretul lui Polichinelle”, adică a acelor realități pe care toată lumea le cunoaște, dar aproape nimeni nu vorbește în public despre ele.

Cu alte cuvinte, marea „taină” a procesului de construcție a Europei Unificate este paternitatea sa masonică, recunoscută cu mândrie chiar de arhitecții din umbră ai edificiului UE. http://decefs.wordpress.com/2013/08/12/un-om-informat-valoreaza-cat-doi-si-este-mai-greu-de-manipulat/ Planurile reale ale Uniunii Europene şi noii ordini mondiale, prin care Illuminati încearcă să-şi realizeze visul milenar – imperiul planetar. Negocierile pentru modificarea instituţiilor Uniunii Europene au început în 2001, conducând la un alt tratat semnat la Roma, în 2004, care, deşi fusese ratificat de majoritatea statelor, a fost abandonat după respingerea de către francezi şi olandezi, în 2005. M-am exprimat continuu împotriva acestui neo-colonialism, european deocamdată, fiindcă l-am simţit creaţie a Satanei, din primul moment, ştiind că aceşti nemernici, care ne-ar vinde până şi aerul pe care-l respirăm, pe bani grei, nu ne-ar oferi nimic pe gratis în domeniul economic, urmând să vină momentul de care m-am temut încă de la început, când năucii vor uita că am acceptat, de fapt, să intrăm într-o comunitate economică, în forma României – o ţară independentă şi suverană, în care orice „legislaţie” de la centru nu putea fi decât orientativă – şi vor accepta în bloc pretenţiile murdare ale Europei de a ne face să renunţăm la suveranitate, admiţând ca România să fie dezmembrată în „regiuni”, într-un final nu tocmai îndepărtat, în opinia mea.Mă va uimi mereu pasivitatea generaţiei tinere actuale, deşi ştiu că se datorează studierii în şcoli a unei „istorii” falsificată murdar, după 1990, care i-a făcut pe toţi să accepte ca cel mai înălţător sentiment posibil, cel naţional, să fie echivalat aberant cu şovinismul şi xenofobia şi chiar „terorismul”, conform vocabularului de lemn al stăpânilor lumii. Bancherul David Rockefeller, fostul secretar de stat american Henry Kissinger şi fostul preşedinte francez Valéry Giscard d’Estaing – şi ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov, pentru a-l convinge să se alăture corporaţiei globaliste F.M.I. şi Banca Mondială. David Rockefeller: „Domnule preşedinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla, probabil într-un interval de 15 ani, dar Europa va fi un stat federal şi trebuie să vă pregătiţi pentru aceasta.”

Pentru toţi cei care nu reuşesc să vadă că ne mişcăm, de fapt, în cerc şi că, în urma experimentului masonic socialist, încheiat la ordin, după cum s-a văzut mai sus, s-a accelerat procesul integrării în imperiul masonic mondial, reamintesc că cel care i-a speriat pe artizanii liberei iniţiative şi ai capitalismului galopant, Karl Marx, era, de fapt, rudă prin alianţă cu Nathan Mayer (1777-1836), fondator al Rothschild Banking Family of England.
Tupeul masonilor este din ce în ce mai agresiv, fiindcă acum se bucură şi de sprijinul necondiţionat al mass media, după cum şi recunoştea David Rockefeller, referindu-se la prestaţia presei faţă de deciziile Bilderberg Group.https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2013/09/14c73-558662_10151057557731446_1591546606_n.jpg  „Suntem recunoscători conducerilor publicaţiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine şi altor mari publicaţii, ai căror directori au participat la întâlnirile noastre şi au respectat promisiunea lor de discreţie, pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi să dezvoltăm planul nostru global, dacă am fi devenit subiecţi ai luminilor presei, în toţi aceşti ani, dar lumea este mult mai sofisticată şi mai pregătită, acum, să înainteze spre o guvernare globală…” antiiluzii.blogspot.com Presedintele UE Herman Van Rompuy este ruda cu familia masonica extrem de bogata Rothschild cu o avere de 500 trilioane de dolari care are influenta mare in lume

Familia Rothschild 500 de trilioane avere – YouTube

Cum ia jignit Herman Van Rompuy pe romani care nu este de ajuns ca sunt tinuti pe post de sclavi in UE,iată ce spunea despre noi : “Trebuie sa terminam odata pentru totdeauna cu aceste ciori negre din Carpati” Evenimentul a ramas ne-raportat de catre mass-media,  dar martori oculari au fost cu zecile.  Tactica de a te folosi de unul de-al tau, dandu-l ca exemplu de inamic e veche, baietii doar o regurgiteaza. Herman Van Rompuy la reuniunea clubului Bilderberg: A cerut impunerea unei taxe ecologice si a alte taxe  in Uniunea Europeana.  Lucrurile sunt insa mult mai nuantate, daca avem in vedere ca insusi Jose Manuel Durao Barroso, presedintele Comisiei Europene, a participat la reuniunile secrete.
Oficial, clubul Bilderberg se intruneste o singura data pe an, in luna mai. Alegerea presedintelui UE fiind un eveniment important pentru ei, bilderbergerii s-au reunit pe sest la 12 noiembrie 2009 ,  la Val Duchesse, o fosta manastire de la marginea orasului Bruxelles.
Departe de ochii oamenilor de rand.
A participat insusi Etienne Davignon, mare industrias belgian si seful clubului Bilderberg. Au mai venit Henry Kissinger, fost secretar al Departamentului de Stat american, si “iluminati” din lumea politica si de afaceri, din banci si din presa obedienta.

Clubul Bilderberg se intruneste anual din 1954, intr-o secretomanie desavarsita, cu numeroase forte de ordine. Doi ani la rand in Europa, un an in Statele Unite sau in Canada. Se accepta doar 130 de invitati cu mare influenta in lume. Prima intrunire a avut loc in perioada 29-31 mai 1954, la hotelul Bilderberg, de langa Arnhem, Olanda. De aici si denumirea. Au participat atunci Denis Healey, Józef Retinger, printul Bernhard al Olandei, proprietarul hotelului Bilderberg si tatal actualei regine Beatrix, premierul belgian Paul Van Zeeland, Paul Rijkens, Walter Bedell Smith, viitorul sef al CIA. In 2008, bilderbergerii s-au strans la Chantilly, Virginia, in legatura semnificativa cu alegerile din SUA. In 2009, s-au adunat in perioada 14-16 mai, la Atena. Au fost acolo premierul grec Kostas Karamanlis, premierul finlandez Matti Vanhanen, Carl Bildt, seful diplomatiei suedeze, James Steinberg, adjunct la Departamentul de Stat american, Timothy Geither, seful Trezoreriei americane, Robert Zoellick, presedintele Bancii Mondiale, Jose Manuel Durao Barroso, presedintele Comisiei Europene (reales de curand), George Soros, reprezentantii caselor Rockefeller si Rothschild, regina Sofia a Spaniei si regina Beatrix a Olandei. Desigur, pentru decor. Reuniunea de la Bruxelles este considerata extraordinara.

Buzek il sustine pe spaniolul Jose Maria Aznar

Batalia pentru functia suprema din UE nu s-a transat, desi Consiliul European se reuneste pe 19 noiembrie la Bruxelles. Britanicul Tony Blair si-a pierdut sustinerea fiindca i s-a reprosat ca a sustinut invadarea Irakului, alaturi de americani. In plus, el a fost subiectul unor materiale de presa, care aratau ca este implicat in afaceri de coruptie prin Romania, Arabia Saudita si in alte tari. Herman Van Rompuy are mania participarii la convocari misterioase din partea unor organizatii din umbra, care vor sa construiasca o noua ordine mondiala, lucru inaccesibil pentru oamenii obisnuiti.
Intre timp, Jerzy Buzek, presedintele Parlamentului European, a anuntat ca il sprijina pe spaniolul Jose Maria Aznar pentru functia de presedinte al Uniunii. “Din cate stiu, Aznar nu este interesat sa ocupe o asemenea pozitie, dar cred ca el ar fi potrivit pentru o UE, daca isi schimba parerea si isi depune candidatura”, a spus Buzek, care a trecut prin Spania, tara ce prezida presedintia UE incepand din ianuarie 2010. Dar si Aznar a fost un nefericit avocat al invaziei din Irak, lucru care provoaca inca discordie printre tarile membre. Mai raman in cursa premierul olandez Jan Peter Balkenende si Jean-Claude Juncker, omologul lui din Luxemburg. Liderii statelor europene mari vor prefera cu siguranta un presedinte slab, usor de manevrat. Cel putin pentru inceput.

„Aici nu se discuta fotbal, ci geopolitica!“

“Intre pahare de brandy, dezbateri de dupa-amiaza si bai in piscina, stam la taifas. Aparent, toate intalnirile par prietenesti si nu se deosebesc cu nimic de o intalnire informala intre cunoscuti, cu exceptia unui detaliu subtil: aici nu se discuta fotbal, ci geopolitica. Iar cei care iau cuvantul nu sunt onorabili tati de familie ori directori agresivi, care vor sa se relaxeze intr-un hotel de lux, ci oamenii cei mai puternici ai planetei”, scria lordul britanic Patty Ashdown in prima sa carte de memorii politice, dupa ce a participat, in 1989, la reuniunea clubului Bilderberg de la Santiago de Compostela, din Spania. Intr-o carte fulminanta, ziarista Cristina Martin se intreba: “Cum se poate scapa de sub jugul lozincii obsedante – „Munceste, consuma si supune-te sistemului pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata, pe care am faurit-o pentru tine’’!? Cel mai mare dusman al democratiei nu sunt clubul Bilderberg si ansamblul de societati care actioneaza in secret pentru a controla lumea, ci indiferenta pe care o arata poporul. Vreti sa fiti sclavi sau preferati sa fiti liberi?” Masa Rotunda (The Round Table), o societate secreta stabilita la Londra se afla in centrul acestei retele, coordonand aceeasi agenda prin intermediul grupului Bilderberg, ce reuneste elite conducatoare din Europa si SUA, Institutul Regal al Afacerilor Internationale din Londra (cunoscut si sub numele Casa Chatam – Chatham House), Consiliul de Relatii Externe si Comisia Trilaterala in Statele Unite ale Americii; Organizatia Natiunilor Unite, care este structura de suprafata a guvernului mondial, si Clubul de la Roma. http://salwatiromania.wordpress.com  Jose Manuel Barroso (barosul care a strivit Romania) declara “Avem nevoie sa evoluam catre o federatie de state-natiune.  Numirea baronesei Ashton ca ministru de Externe al UE a fost făcută în spatele uşilor închise, în cele mai bune tradiţii ale Biroului Politic sovietic. Între 1980-1983, Cathy Ashton a fost trezorier şi apoi vicepreşedinte al Campaniei pentru Dezarmarea Nucleară (CND). La vremea aceea, CND a fost un pivot al „campaniei de pace“ sponsorizate de sovietici în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Cu bună ştiinţă sau nu, activiştii CND au fost coloana a cincea sovietică. Mai mult, la acel moment CND a acceptat donaţii uriaşe din partea unor binefăcători neindentificaţi, pe care a refuzat ferm să-i numească, aceştia rămânând anonimi până în ziua de azi.  Cathy Ashton ca trezorier, conturile CND nu au făcut obiectul unui audit independent. Sub presiunea publică, ele au fost supuse auditului pentru prima dată în 1982-1983 şi s-a descoperit că suma de 176,197 lire sterline – 38 la sută din venitul anual al CND – nu a putut fi urmărită până la donatorii săi originali. Auditorii Godfrey, Lord&Co au raportat că banii au provenit din „donaţii voluntare care nu pot fi controlate în totalitate până când aceştia nu intră în registrele contabile. Veniturile complete provenite din astfel de încasări nu sunt, prin urmare, susceptibile pentru verificările independente de audit“.
După cum a fost cunoscut, fără îndoială, pentru Ashton, cel însărcinat cu strângerea de fonduri în CND era un membru al Partidului Comunist, Will Howard. Apropo, cariera lui ulterioară nu a fost mai puţin amuzantă decât cea a lui Ashton. El a părăsit Partidul Comunist şi CND-ul la sfârşitul lui 1980 şi şi-a petrecut restul vieţii ca om de afaceri şi militant al „schimbărilor climatice“ – până la moartea sa în 2008. Dacă eşti trezorier al unei organizaţii  şi un comunist făţiş îţi aduce 176 de mii de lire sterline de la donatori anonimi, nu ai nevoie de prea multe variante pentru a ghici de unde vin banii – Rothschild, regele sistemelor. Ashton a aranjat pentru grupurile CND să se unească cu perechile lor din Olanda. La conferinţa anuală a CND din 1 decembrie 1983, împlinind un an ca vicepreşedinte al CND, ea a prezidat o întâlnire organizată de „Marxism Today“, jurnalul oficial teoretic al Partidului Comunist.  Cu un asemenea trecut, cum ar putea ea să fie de încredere pentru a reprezenta Europa pe scena lumii. Aşadar, tovarăşi, ar trebui să ne felicităm pe noi înşine: avem în cele din urmă o grămadă de sovietici din a cincea coloană care conduc Europa. Lenin a dat-o în bară, Stalin a dat-o în bară, Hruşciov a dat-o în bară, Andropov a dat-o în bară, chiar şi Gorbaciov a dat-o în bară. Dar Comisarii de Bruxelles acum au reuşit.
Vladimir Bukovski. Masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in toate partidele acestia exercita o influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie, justitie si fortele armate politica, etc. UE se transforma intr-un ritm galopant intr-un Big Brother. David Rockefeller (1915-) FONDATOR al Bilderberg Group, MEMBRU CONSILIU DE CONDUCERE PE VIATA (din 1954). Membru Bohemian Grove. Seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center .In 1946, David Rockefellerdevine singurul bancher al familiei (Chase National Bank). Pe atunci presedinte era unchiul sau, Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich, si fratele mamei sale, Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita  JPMorgan Chase. Printre apropiatii lui David: Rothschild, generalul George C. Marshall, membrii Ford family, Bill Clinton, Henry Kissinger, Riley P. Bechtel ( Bechtel Group), Gianni Agnelli ( Fiat ) , John Loudon ( Royal Dutch-Shell ) , C. Douglas Dillon, David Packard(Hewlett-Packard ) , familia Dulles, Katharine Graham( Washington Post) , Brooke Astor ( Astor familyWaldorf-Astoria Hotel ) , Peter G. Peterson( presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations) , Arthur Ochs Sulzberger, Jr.( presedintele New York Times) .

   Paul Volcker, un apropiat al familiei, a lucrat pentru banca sa, inainte de a deveni presedinte Federal Reserve.

   Banca sa are stranse legaturi cu BANCA MONDIALA. Trei dintre presedintii acesteia, John J. McCloy, Eugene R. Black, Sr.si George Woodsau lucrat pentru el. James D. Wolfensohn este chiar asociat apropiat al familiei, fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller. De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale Bancii Mondiale si FMI.

https://i0.wp.com/roncea.ro/wp-content/uploads/2012/09/Back-to-EUSSR-Barroso-Basescu-Statele-Unite-ale-Europeu.jpg  Un alt apropiat al familiei, Joseph Verner Reed, Jr , a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr.(al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve).

   A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘ 50. Apropiati ai familiei: Allen Dulles, directorul Richard Helms, Archibald Roosevelt, Jr., Kermit Roosevelt, Jr., William Bundy.

   In vara lui 1964 are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov. Apoi si cu succesorul sau, Leonid Brejnev

   In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat  Council of the Americas. Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement ( NAFTA ) despre care Henry Kissinger spunea :

   “NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   In 1973 a fost creata la initiativa sa Comisia Trilaterala. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspansi Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 

   In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx.

   A fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973. 
In 1992, a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor. 

   In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care.

   JPMorgan a anuntat in toamna ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia. Ciubais este primul rus care se alatura consultantilor JPMorgan.

   Este actionar majoritar la Atlantic Richfield Petroleum and International Petroleum Corporation ce produce si napalm.     

   Edificator pentru ce are in cap sunt insasi declaratiile sale:

   In august 1973 intr-un articol pentru New Yorker Times,scria: 

   “Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de success din istorie “ 

   Aceasta deoarece si China le-a servit si le serveste drept laborator special de studiu pentru societatea de maine dorita de ei. Banca Mondială si FMI Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL

ATLANTIC CHARTER

   Aceasta adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial a fost schitata cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Documentul final a fost redactat la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Oficial se spune ca documentul a fost semnat de cele doua personalitati insa in toate copiile acestuia ce s-au pastrat pana in ziua de azi, semnaturile lor nu figureaza. Oricum, nu conteaza prea mult, conducatorii statelor “democrate” nefiind decat marionete de rang inalt alte ELITELOR.

 

   Walther Rathenau, 24 decembrie 1921, Wiener Freie Presse:

   „ Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

 Bernard Mannes Baruch (1870 – 1965), evreu. In 1913 il influenteaza pe presedintele Woodrow Wilson sa recunoasca oficial crearea CREAREA FEDERAL RESERVE.

   Dupa ce si-a parasit afacerile a devenit eminenta cenusie sfatuitoare a presedintilor Woodrow Wilson si Franklin D. Roosevelt pe probleme economice (aparea in momentele importante generate de implicarile SUA in cele doua razboaie mondiale) . In timpul primului razboi mondial a fost presedinte War Industries Board (cunoscut ca tarul industriei americane), jucand un rol principal in efortul industrial de razboi avantajand enorm US Steel. L-a secondat pe Woodrow WilsonVersailles Peace Conference. Membru Brain Trust. In timpul celui de al doilea razboi mondial, a fost consultant economic al presedintelui Franklin D. Roosevelt. Reprezentantul SUA 1946 la United Nations Atomic Energy Commission .

   In timpul primului razboi mondial ii cere lui Clarence Dillon sa fie assistant chairman al aceluiasi War Industries Board.

   Ce inseamna insa FEDERAL RESERVE?  In 1907 Jacob Schiffdeclara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

   Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschilds si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Mannes Baruch. Ce reprezinta acest CFR? COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefellerdevine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei “. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

   “ Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial. ELITELE au ajutat la accederea la putere a nazistilor, caci aveau nevoie de declansarea celui de al doilea razboi mondial folosit ca criza majora pentru instaurarea unei noi etape in edificarea GUVERNULUI MONDIAL, anume Natiunile Unite (au avut atata tupeu incat insasi cladirea sediului se afla pe o donatie Rockefeller).   In timpul primelor trei saptamani ale lunii iulie 1944, la Bretton Woods, New Hampshire, SUA, 730 de delegati ai tuturor celor 44 de natiuni aliate s-au intrunit la Mount Washington Hotel pentru United Nations Monetary and Financial Conference ceea ce in mod curent se cunoaste de atunci a fi conferinta BRETTON WOODS. Cu aceasta ocazie s-au pus bazele International Bank for Reconstruction and Development (IBRD) (acum parte a World Bank Group) si International Monetary Fund (FMI), organizatii ce au devenit operationale din 1945. Astfel, a fost impusa pentru fiecare stat aceeasi politica monetara.Paul Adolph Volcker (1927 -), Chairman of the Federal Reserve, sub Jimmy Carter si Ronald Reagan. Consilier economic al lui Barack Obama in timpul campaniei electorale, numit apoi de noul presedinte in fruntea Economic Recovery Advisory Board.

   De asemenea a mai fost director of financial al U.S. Treasury Department, unde a jucat un rol determinant pentru decizia de suspendare a gold convertibility in 1971. Vice president si director of planning la Chase Manhattan Bank (Rockefeller). Chairman al bancii de investitii  J. Rothschild, Wolfensohn & Co. (James D. Wolfensohn va deveni mai tarziu presedinte al World Bank)

   Chairman of the Board of Trustees al Group of Thirty. L-a ajutat pe David Rockefellerin crearea in 1973 a Trilateral Commission. O lunga asociere cu Rockefeller family, fiind inclusiv membership al Trust Committee al Rockefeller Group, Inc. .

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Membru Bohemian Grove. Fondata in la sfarsitul secolului 19,Bohemian Groveeste o adunatura de “elite“ ce practica ritualuri pagane. Au ca simbol bufnita si practica cermonialul “Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane (copii) diavolului, prin incinerare.  BANCA MONDIALA

 

   A fost creata dupa ratificarea acordurilor din timpul conferintei Bretton Woods din iulie 1944, iar doi ani mai tarziu are loc prima actiune majora a ei, imprumutul de 250 milioane dolari catre Franta, folosibili pentru reconstructia post-razboi. Nu dupa foarte mult timp a inceput sa fie criticata deoarece folosea “scheme de dezvoltare” pentru anumite tari, care incurajau coruptia guvernelor lor in schimbul cedarii drepturilor de exploatare a zacamintelor strict catre anumite corporatii occidentale.

   La 11 martie 1955 Banca anunta crearea Economic Development Institute cu finantare Rockefeller Foundation (in cadrul careia fundatia finantand si training-ul oficialilor straini).
In 1956 Banca Mondiala creaza International Finance Corporation iar in 1960 International Development Association (IDA), ambele foarte controversate, deoarece au fost folosite pentru ingradirea dezvoltarii economice independente si reale a tarilor din lumea a treia. IDA a jucat si un rol determinant in implementarea “Green Revolution“. Se cuvine a aminti aici ca ROCKEFELLER FOUNDATION a declansat si finantat aceasta “revolutie verde”, constand din reforme in agricultura pe plan mondial, introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii, hibridizari, modificari genetice. Deci daca sunteti bucurosi ca actualmente ardeiul gras este cat dovleacul iar ambele au gust a nimic, sa stiti cui sa-i multumiti.  A cooptat in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation. James David Wolfensohn (1933 -), evreu,presedinte Banca Mondiala, senior executive la Salomon Brothers, din 2006 chairman of the International Advisory Board of Citigroup, membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ), participant Bilderberg Group . si World Economic Forum.

   Prieten apropiat al familiei Rockefeller si al lui Paul Volcker, director al Rockefeller Foundation si Brookings Institution, chairman emeritus al Carnegie Hall

   Initiator impreuna cu George Sorosal “Deceniului de Incluziune Socială a Romilor 20052015„.

   Paul Wolfowitz (1943 -), nascut intr-o familie de evreiemigrati din Polonia, foarte activ pe subiectele Israel si terorism, a fost considerat unul dintre cei mai “abili ulii” din preajma lui Bush şi unul dintre principalii arhitecţi ai invaziei Irakului în 2003. Presedinte Banca Mondiala, membru Project for the New American Century, membru Quill and Dagger, membru Freedom House, membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ), membru Trilateral Commission. Participant Bilderberg Group .

   Robert Zoellick (1953 -), evreu, participant Bilderberg Group , fost Deputy Secretary of State, presedinte al Bancii Mondiale (nominalizat de George W. Bush) , Senior International Advisor Goldman Sachs, familie evrei din Germania, membru Phi Beta Kappa, reprezentantul personal al lui Bush la G7 (1991, 1992), fost sef Center for Strategic and International Studies, fost membru German Marshall Fund, World Wildlife Fund , membru Council on Foreign Relations, membru Trilateral Commission

   A semnat in 1998, alaturi de Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Elliott Abrams, Zalmay Khalilzad, John R. Bolton, Richard Armitage si Bill Kristol, proiectul Project for the New American Century pentru inlaturarea de la putere a lui Saddam.

   Sa mai mentionam ca familia Rockefeller a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale Bancii Mondiale si ale Fondului Monetar International. Sa mai amintim la final si ca planul SUA autorizat de Henry Kissinger, apropriatul familiei Rockefeller,a ţintit 13 ţări cheie unde erau necesare reduceri masive de populaţie. Kissinger a recomandat ca împrumuturile FMI şi de la Banca Mondială să fie date cu condiţia ca naţiunile să iniţieze programe agresive de control al populaţiei cum ar fi sterilizarea. FMI alaturi de BANCA MONDIALA reprezinta principalele instrumente financiare prin care ELITELE coordoneaza directiile de dezvoltare ale tarilor mai sarace de pe mapamond, chiar daca acest lucru duce de cele mai multe ori la instaurarea unor dictaturi in lumea a treia. Termenul “dezvoltare” este insa folosit in mod gresit, nefast as putea spune, deoarece in fapt nu se constata vreo crestere reala a nivelului de trai, din contra, singurele “realizari” fiind cedarile resurselor respectivelor tari catre mega companiile internationale coordonate de catre respectivele ELITE. FMI a fost creat in 1944 in cadrul conferintei BRETTON WOODS, insa organizarea sa a avut loc la 27 Decembrie 1945 cand primele 29 de state au semnat un acord.    

   In afara celor expuse mai sus, alte “realizari” ale fondului si ale Bancii Mondiale in tarile guvernate de dictaturi au fost cresteri uriase ale datoriilor acelor state. Iata mai jos o lista a acestor cresteri:

   Argentina, 1976-1983, de la 9,3 la 48,9, o crestere de 39,6 miliarde dolari.

   Bolivia, 1962-1980, 0-2,7, crestere 2,7.

   Brazilia, 1964-1984, 5,1-105,1, crestere 100.

   Chile, 1973-1989, 5,2-18, crestere 12,8.

   El Salvador, 1979-1994, 0.9-2,2, crestere 1,3.

   Etiopia, 1977-1991, 0,5-4,2, crestere 3,7.

   Haiti, 1971-1986, 0-0,7, crestere 0,7.

   Indonezia, 1967-1998, 3-129, crestere 126.

   Kenya, 1979-2002, 2,7-6,9, crestere 4,2.

   Liberia, 1979-1990, 0,6-1,9, crestere 1,3.

   Malawi, 1964-1994, 0,1-2, crestere 1,9.

   Nigeria, 1984-1998, 17,8-31,4, crestere 13,6.

   Paraguay, 1954-1989, 0,1-2,4, crestere 2,3.

   Filipine, 1965-1986, 1,5-28,3, crestere 26,8.

   Somalia, 1969-1991, 0-2,4, crestere 2,4.

   Sudan, 1969-2009, 0,3-17, crestere 16,7.

   Tailanda, 1950-1983, 0-13,9, crestere 13,9.

   Zair, 1965-1997, 0,3-12,8, crestere 12,5.

   Observam cresteri relativ mici, de cateva miliarde, dar in tari atat de amarate ca nici nu puteau fi jecmanite mai mult. De mentionat insa ca in cazul lor, au pornit de la datorii foarte mici sau chiar zero, iar situatia lor actuala este uneori dramatica, cum ar fi de exemplu in Haiti unde hrana de baza a multor cetateni a ajuns a fi un soi de biscuiti pe baza de … lut. In schimb, state bogate in resurse naturale, care teoretic nu aveau nici un motiv sa fie datoare, au datorii enorme.
UE a fost gandita inca de la inceputuri ca o formatiune suprastatala care cu timpul sa devina ,dupa modelul american un stat federal ,o supraputere…Pornita la drum cu niste idealuri fals generoase aceasta supraputere e un model cinic de cum poti sa cuceresti pe cale pasnica popoare intregi…Observati ca incetul cu incetul ea si-a format si fundamentat institutiile necesare pentru a functiona ca un stat unitar…nu e vizibil pentru toata lumea? Cel mai mare bordel finantat de cetatenii Europei , cotizanti cu taxele si impozitele nationale . Citat din ,,Protocoalele de la Toronto,,

Vom transfera incet dar sigur multinationalele noastre in tari noi, cucerite de ideea de \”economia de piata \”, ca tarile din Estul Europei , Rusia si China, de exemplu. Pentru moment nu ne va interesa daca populatia lor reprezinta sau nu un vast rezervor de noi consumatori. Ceea ce ne intereseaza este sa avem acces , in primul rand la o Mana de Lucru Sclavagista -ieftina si nesindicalizata -pe care ne-o ofera aceste tari si cele din Lumea a Treia . DE ALTFEL,GUVERNELE LOR NU AU FOST INSTALATE CHIAR DE NOI INSINE? Nu fac apel la ajutorul extern si la imprumuturile de la \”Fondul Monetar International\” si de la \”Banca Mondiala\” , care ne apartin noua ?

Aceste transferuri ne ofera mai multe avantaje .Contribuie la mentinerea acestor noi populatii in iluzia unei \”eliberari economice\” si a unei\”libertati politice\”, cand in realitate le vom domina noi insine , prin pofta de castig si adancirea in datorii pe care nu le vor putea achita niciodata . In ceea ce priveste populatiile occidentale , ele vor fi mentinute in visul \”bunastarii economice \”, caci produsele importate din aceste tari nu vor suferi nici o marire a preturilor . Dimpotriva , fara ca ele sa-si dea seama de al inceput , din ce in ce mai multe industrii vor fi obligate sa-si inchida portile , din cauza transferurilor pe care noi le vom fi efectuat in afara tarilor occidentale . Aceste inchideri vor duce la escaladarea somajului si vor provoca pierderi importante de venituri pentru natiunile-state.

Pentru a controla piata mondiala , va trebui sa deturnam productivitatea de la principalul sau scop-Eliberarea omului de duritatea Muncii. O vom orienta spre a o intoarce impotriva omului , aservindu-l pe acesta din urma sistemului nostru economic, astfel nu va mai avea incotro decat sa devina sclavul nostru, sau chiar un viitor delicvent.

Aceste manipulari internationale de guverne si populatii ale natiunilor-state ne vor furniza pretextul de a ne utiliza F.M.I-ul pentru a determina guvernele occidentale sa puna in aplicare \”bugete de austeritate \” , sub camuflajul reducerii iluzorii a \”datoriei nationale\”, al conservarii ipotetice a \”cotei de credit international\” si al imposibilei conservari a \”linistii sociale\”.

Prin aceste masuri \”bugetare de urgenta\” vom fractura astfel finantarea Natiunilor-State toate \”megaproiectele\”lor care reprezinta o amenintare directa la adresa controlului nostru mondial asupra economiei

99% din jurnalistii acestei planete ajuta la implementarea ideii de NOUA ORDINE MONDIALA,jurnalistii astazi sint dresori de oameni,cu asta se ocupa televiziunile si jurnalistii, dreseaza oamenii iar in romania rezultatele dresurii sint cele mai tari.in romania singurul lucru cu care televiziunile se pot lauda este manipularea populatiei,aceasta  a dus la o zombizare a oamenilor. Mercenari media dresura si sclavie la ordinea zilei,manipulare si sclavie.sinteti mandri de statutul pe care il aveti nu-i asa ? Am citat din comentarile lui Maciek Veligrad de la articolul http://www.nasul.tv/2013/05/16/congresul-jurnalistilor-europeni-a-votat-in-unanimitate-motiunea-impotriva-abuzurilor-din-societatea-romana-de-radiodifuziune/ Eu nu urmaresc mass media deoarece si nasul tot pentru aceiasi elita lucreaza. Articole preluate

Un gând despre &8222;Un om informat valorează cât doi și, este mai greu de manipulat!&8221;

  1. Nu este prima data cand am acces a astfel de informatii. Sincer nu mi-a folosit la nimic practic, niciodata.. Acum sunt putin descumpanit. Ma intreb cum pot sa valorific aceste informatii ? Eu stiu ca o planta oricat de aspectoasa ar fi, daca nu stii daca este sa nu utilizabila ca medicament, este sau nu comestibila sau otravitoare, eu o acolesc, iar existenta ei este nesemnificativa pentru mine. Omul profan o denumeste „buruiana”, chiar daca unele vietati o consuma. Asa ma simt si in fata acestor informatii. Nu am mijloace de a le verifica utilitatea. Si daca le cred la ce mi-ar folosi ? Cel mult sa ma deprime, simtindu-ma total dezarmat si neputincios sa decelez samburele de adevar, in ambalajul de vorbe si nume. Sigur sunt interesante ca senzational, eventual intr-o discutie mai elevata. Dar daca ai un interlocutor mai exigent, te poti face chia de ras aparand caraghios, sau suspicios si suferind de scenarita. Oricum ma voi gandi la ce am citit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s