Oculta Mondiala si Lovitura De Stat Din 89

Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorilor. Search News Global nu răspunde pentru ele.

http://www.dezvaluiri.go.ro/scrisoare.html Autor: Manoliu Valentin
CRIMINALII PERFECTI AI FIINTEI UMANE
Criminalii perfecti-CP
ai fiintei umane sunt FINANTATORII loviturilor de stat, razboaielor civile, atentatelor (28 august 2005, Sarajevo, Yugoslavia, moscheii SUNITE si SIITE in Irak) si autotatentate (11 septembrie 2001, New York, SUA) si asasinatelor politice (John Kennedy, Anna Lindh si alti), traficanti de arme, droguri, carne vie, diamante, cafea, tigari si altele, pentru ca apoi sa se numeasca INVESTITORI, oameni de afaceri.
Criminalii perfecti ai fiintei umane sunt speculanti de stat din BURSA DE VALORI
Romania pana in decembrie 1989 avea o economie riguroasa planificata, cu care statul si-a platit datoriile externe. Dupa lovitura de stat economia romaniei a fost distrusa printr-un plan stabilit de finantatorii loviturii de stat si anume, privatizari, restructurari si disponibilizari abuzive si ilegale. De peste 16 ani de zile cetatenii romani sunt aruncati in strada din intreprinderi, care o parte sunt distruse si vandute fier vechi la rusi, iar terenul de sub ele este vandut de INVESTITORI, cealalta parte este data pe degeaba tot unor INVESTITORI straini care disponibilizeaza salariatii romani, nu le da salarii si ii muncesc peste 10-12 ore zilnic (fabrica de frigidere GAIESTI, patron fiind un cetatean turc), acestia muncesc fara carnet de munca si fara nici un drept ca cetateni ai romaniei.
Acest JAF NATIONAL si GENOCID s-a produs cu acordul intregii clase politice si a presedintilor de sindicat care au permis distrugerea industriei si economiei romanesti, iar cetatenii romaniei au devenit sclavii, fara carnet de munca si fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei.
Economia romaneasca si cea mondiala se ghideaza dupa Bursa de valori.
Bursa de Valori in anul 1995 din statistici rezulta ca tranzactiile la bursele de valori ale lumii au fost zilnic de cite 1500 miliarde de dolari, in timp ce rezervele totale ale bancilor puternice planetare au fost de 1200 miliarde de dolari, de unde rezulta ca speculatorii de stat, adica Bursele de Valori, detin mai multe resurse decit institutiile de stat care emit moneda.
Dominique Nora intr-un articol publicat in Le Nouvel Observateur semnaleaza presiunea impusa de noii actionari si noile companii de brockeraj de pe INTERNET care provoaca HAOS in economia mondiala.
In acest caz prezinta mai multe fenomene de cresteri ale actiunilor la Bursa, ale unor companii care in realitate sunt falimentare si au pierderi de sute de milioane de dolari.
amazon. com este o librarie pe INTERNET a caror actiuni au crescut cu peste 600 de milioane de dolari in 1998, dar aceasta librarie are pierderi concrete de peste 100 de milioane de dolari la vanzari efective de carti, CD-ROM, dischete, reviste si multe altele si totusi actiunile la bursa de valori ale amazon. com-ului valoreaza mai mult decat toate librariile americane luate la un loc.
Priceline, din Connecticut, SUA este o companie care se ocupa de vanzarea biletelor de avion prin INTERNET, actiunile Priceline la Bursa de valori valoreaza mai mult decat compania de avioane American Airways, propietara de avioane, spatii in aeroporturi, hangare, ateliere de reparatii, piste de aterizare si altele.
In1982-1996 numarul miliardarilor, in dolari a crescut in SUA de la 13 la 149, iar conform revistei FORTUNE, ”clubul miliardarilor” numara peste 450 de membri toti proveniti din rindul speculatorilor de stat din Bursa de Valori, iar in RUSIA sunt peste 146 de miliardari in dolari dupa 1989.
Problema este simpla cu aceste actiuni de Bursa. Se fabrica hartii, asa zise actiunii care tin loc de bani care cresc sau scad fara nici o acoperire (banii au acoperire in aur la banci, dar numai in AMERICA se fabrica dolari fara numar, sau in europa se fabrica Euro fara numar, fara nici o acoperire in aur, la fel si actiunile de Bursa)dupa cum doresc patronii Bursei de valori. Actiuni-bani se tiparesc fara numar care se cumpara cu bani putini, iar printr-o simpla vorba de bursa, acestea cresc, dar in realitate este aer, un nimic pe care numai statul il recunoaste si-l plateste, adica oamenii lor din institutiile statului, iar beneficiarii sunt patronii din spatele acestei Burse si prietenii lor din insitutiile statului cu care fura statul si poporul. In realitate Bursa de valori este un fel de banca care fabrica actiuni-bani pe care le (sau ii) vinde statului si jecmaneste populatia.
In acest caz reamintesc pusculitele pentru toata CLASA POLITICA din Romania dupa decembrie 1989 din banii cetatenilor romani:

FNI, GELSOR si altele, fonduri de investitii- 150 milioane de Euro
CARITAS, joc piramidal – 80 milioane de Euro
SAFI, fond de investitii- 40 milioane de Euro
GERALD, joc piramidal- 20 milioane de Euro
Mega -Caritas, joc piramidal – 4 milioane de Euro

La Bursa de valori Bucuresti, Romania actiunile cresc pe vorbe, pe aer si dupa cum spun oameni lui VANTU (de altfel, ca in toata lumea).
Gen. NATO Willem Master condamnat in Olanda 1an si 4 luni cu suspendare pentru spalare de bani, escrocherie, falsificare de documente. Master a falsificat documente bancare in special a unei garantii bancare de 200 milioane de dolari pentru a pune la punct un program de brokeraj in Olanda pentru a obtine dobanzi grase, din pacalirea cetatenilor Olandezi, iar banii obtinuti sa-I investeasca in romania cu ajutorul lui Tender si Banca Columna.
Bursa de valori Bucuresti, escrocherie nationala. Dupa LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania petrolul romanesc a fost impartit intre evreii rusi (RUSIA-UE) RAFO si Petron si americani (SUA-ONU) Rompetrol-Dinu Patriciu.
Rompetrol vinde actiuni la Bursa de valori, vine si fata lui Dan Voiculescu, Lidia Voiculescu si cumpara actiuni de 1, 2 milioane de dolari, cu un document bancar ca poate plati aceasta suma. In cateva ore actiunile de la Rompetrol cresc cu 10 procente. Actiunile lui Lidia voiculescu cresc Si ajung la 12 milioane de dolari, vande imediat actiunile si primeste 12 milioane de dolari, plateste 1, 2 milioane de dolari cat valoreaza actiunile cumparate si ramane in buzunar cu 10, 8 milioane de dolari in cateva ore.
CEAUSESCU, prin decretul 356/1980 a decis implicarea romaniei in operatiuni de exploatare a petrolului in Libia.
Astfel, Romania a incheiat un contract intre Rompetrol of Libia D, filiala romaneasca Rompetrol in Libia si national Oil Company (NOC)D compania de exploatare libiana.
Aceasta afacere de exploatare a petrolului Libian, aducea petrol mai ieftin pentru cetatenii romaniei si un beneficiu de miliarde de dolari statului Roman. Dupa lovitura de stat din decembrie 1989 s-a ales praful de aceasta afacere. Principalii vinovati sunt toata clasa politica in frunte cu ION ILIESCU si ce a mai ramas din aceasta afacere cu petrolul, respectiv 75 milione de dolari au ajuns in buzunarele lui Patriciu, Tariceanu, Phil Stevenson, Colin Hart, John H. Woks si alti, prin tot felul de jonglerii bancare internationale. Acum cetatenii romaniei plateste carburantul la preturi mult mai mari decat in America sau Europa unde salariile sunt de ordinul miilor si zecilor de mii de dolari sau euro, iar in romania salariu mediu pe economie variaza de la 100 de dolari la 100 de euro si litrul de combustibil auto este un dolar.
Mai mult, guvernul NASTASE -PSD emite Ordonanta 118/ octombrie 2003, pentru reglementarea unor obligatiuni bugetare ale SC Rompetrol Rafinare SA Constanta. Datoriile rafinariei lui Patriciu au fost sterse si transformate in obligatiuni care au fost cotate la peste 600 milioane de dolari, din care 394 de milioane reprezinta datoria de baza, 191 milioane dobanzile aferente si penalitati de 13 milioane de dolari, obligatiuni scadente in maximum 20 de ani. Conform Ordonantei 118/2003, compania SC Rompetrol Rafinare SA Constanta urmeaza sa plateasca anual o dobanda calculata in functie de cea de pe pietele internationale de aproximativ 25 milioane de dolari pana in anul 2010, cand titlurile vor fi convertite in actiuni. Rompetrol va putea achizitiona actiunile rezultate din conversie.
Firma Unicom Holding, proprietatea omului de afaceri rus-sovietic-moldovean Constantin Iavorski este una din firmele care beneficiaza de credite externe cu garantie guvernamentala, adica pot sa ia credite externe de la FMI si Banca Mondiala cat vor si cand vor in numele statului si poporului roman. Credite sustinute si protejate de toata clasa politica de 16 ani de zile. Credite pe care le plateste poporul roman prin taxe, impozite si scumpiri de tot felul.
Aceasta firma Unicom Holding, este una din firmele care primesc credite externe de la FMI si Banca Mondiala cu garantia statului pentru producere de energie electrica si termica.
Sistemul este in felul urmator, firma Unicom Holding (este una din firmele cetatenilor sovietici-rusi care au facut credite externe in jur de 30 de miliarde de dolari in numele statului si poporului Roman, imediat dupa LOVITURA DE STAT din dcembrie 1989. )aduce pacura din Cipru si gaze din Rusia la pretul cel mai mare din intreaga zona europeana, tot ei solicita credite externe de la FMI si Banca Mondiala de zeci si chiar sute de ori mai mari decat cantitatea de pacura si gaze livrata Romaniei, iar FMI si Banca Mondiala de 16 ani fixeaza pretul la gaze, caldura si intretinere in romania in functie de creditele pe care le acorda firmei Unicom Holding pentru a recupera creditele ridicate de Unicom Holding de la EI, plus DOBANZILE si COMISIOANELE AFERENTE pe care le primesc cei implicati in aceasta afacere.
Poporul roman nu plateste pacura si gazul la pretul real si il plateste la pretul fixat de FMI si Banca Mondiala in functie de creditele pe care le ridica firma sovietica-rusa-moldoveneasca Unicom Holding de la FMI si Banca Mondiala institutie condusa de renumitul evreu, mason si satanist al ORDINULUI DE MALTA, EUGENE R. BLACK.
Acest jaf national a inceput cu ION ILIESCU presedintele romanie si PETRE ROMAN prim ministru si s-a realizat cu sprijinul intergii clase politice din Romania, respectiv PDSR-PSD, PRM, PD, PNL, PNTCD-PPCD, PUR-PC, UDMR, PUNR si alte care participa in continuare la jefuirea, saracirea, infometarea si EXPROPIEREA poporului roman, prin somaj si scumpiri de tot felul. Aceste scumpiri la cotele de intretinere pe care le practica aceste institutii EVREIESTI, MASONICE si SATANISTE duc la sinucideri si evacuari fortate din apartamente a cetatenilor romani care nu au bani sa plateasca intretinerea. Nu mai spun ca cetatenii romanii nu au banii de mincare, dar de intretinere care creste cum vor EI.
Un rol important in cresterea preturilor la intretinere, respectiv energie electrica il au si firmele capusa ale mebrilor de sindicat sau rudelor acestora.
In acest caz putem vorbi de S. C. ELECTRICA Oltenia unde s-a creat firma-capusa, ALT UNIVERS care apartine unor membri de sindicat, care au contribuit fiecare cu aproximativ 1, 5 milioane de lei din primele cuvenite anului 2002, pentru crearea capitalului social si careia ii s-au predat cu titlu gratuit toate sediile in care se facea incasarea curentului electric consumat. ALT UNIVERS a primit, din noiembrie 2002, mandat de a incasa contravaloarea curentului consumat, iar pentru acest lucru, ELECTRICA plateste comision din valoarea facturilor, cuprins intre 1, 8 si 3, 15%, in functie de densitatea populatiei.
De asemenea, trebuie subliniat un aspect foarte important in legatura cu actiunile SIF-urilor la BURSA DE VALORI din Romania, acestea sunt fictive facute pe persoane care nu exista in realitate.
Care este rolul Bursei de valori?
Bursa de valori functioneaza numai atunci cand sunt evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti pot fura statul si poporul roman, iar cand EI pierd se suspenda anumite companii de la bursa.

ORDINUL DE MALTA-STAPANII LUMII-SPECULANTII DE STAT

Cine sunt speculantii de stat, finantatorii loviturilor de stat si investitorii in Romania si in lume?
Speculantii de stat, finantatorii loviturilor de stat si investitorii sunt evreii rusi (sefii diplomatiilor din Consiliul de Cooperare RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti-CRIMINALII PERFECTI.
Evreii rusi (RUSIA-UE) prin Emma Nicholson, raportor special al Parlamentului European pentru Romania a dat un averisment serios tarii noastre in 2001„in 100 de zile, sa ia masuri pentru accelerarea reformei, in special in ceea ce priveste restructurarea sau privatizarea marilor intreprinderi perdante, privatizarea bancilor de stat si a IAS-urilor (adica, daca nu va grabiti sa dati degeaba intrprinderi, banci si IAS-uri evreilor rusi, iar romanii sa fie sclavii lor, vom avem grija de voi), crearea unui cadru legislativ favorabil investitiilor straine (crearea unui cadru legislativ in care INVESTITORII sa nu plateasca taxe si impozite statului roman, vezi APA NOVA si altele) si un sistem de protectie sociala corect pentru toata lumea. „
Unul dintre cei mai mari speculatori de stat si beneficiar al Bursei de Valori este Clanul Rothschild.
Clanul ROTHSCHILD este cel mai bogat din lume, stapineste finantele lumii, acorda imprumuturi, finanteaza lovituri de stat, razboaie civile, atentate, asasinate politice si multe altele.
Nathan Rothschild mare bancher contemporan cu Napoleon, care i-a stricat majoritatea afacerilor lui Rothschild pe intregul continent european.
Pentru a-l distruge pe Napoleon, Rothschild a acordat imprumuturi uriase Prusiei, Rusiei si Angliei. La batalia de la Waterloo din 18 iunie 1815, Rothschild il plateste pe maresalul Emmanuel de Grouchy sa-l abandoneze cu o treime din efectivele franceze pe Napoleon, acesta motivind ca urmareste, armata prusaca condusa de Blucher, paraseste grosul armatei.
Napoleon tradat de maresalul Grauchy pierde batalia de la Waterloo. Rothschild care a urmarit desfasurarea bataliei ascuns in spatele armatei engleze, a vazut cum Napoleon este infrint, a fugit la Bruxelles si de aici la Ostande. Rothschild a platit 2000 de franci unui pescar sa-l traverseze marea Nordului si Stramtoarea Dover pentru a ajunge la Londra. In data de 20 iunie 1815 Rothschild fiind singurul detinator al stiri infrangerii lui Napoleon la Waterloo se instaleaza la Bursa din Londra si aduce vestea falsa precum ca Napoleon a castigat la Waterloo si printr-o actiune banditeasca a vandut masiv actiunile sale, preturile la bursa s-au prabusit. Bursa a fos impanzita cu actiunii ale datoriei publice engleze fiind un dezastru militar, actiuni care sunt cumparate de agentii lui Rothschild care cumparase si actiunile vandute de Rothschild.
In zilele de 20 si 21 iunie 1815 seifurile bancherului Rothschild s-au umplut cu actiuni.
Vestea infrangerii lui Napoleon la Waterloo a ajuns la Bursa de la Londra in seara zilei de 21 iunie 1815, dar Rothschild deja castigase 10 milioane de lire sterline.
Inamicul clanului financiar Rothschild, Napoleon devenise un fugar, ulterior exilat si ucis de englezi prin otravire cu cianura (Acesti speculanti de stat au finantat prin banca vaticanului destramarea Yugoslaviei care varsa 1 988 300 de dolari Institutului pentru raspindirea religiei care cumpara arme din Beirut si le livreaza Croatiei cu ajutorul gen. rus Victor Bout care le transporta cu avionul ca si TIGARETELE din Romania. NATO finantata de acesti speculanti de stat a controlat atacul Croat impotriva zonelor Sarbesti in 1995, numita actiunea STROM<furtuna> condusa personal de BillClinton pentru ca dupa aceea americani la HAGA sa-l condamne pe Milan Babic fostul presedinte al republicii Sarbe din croatia la 13 ani de inchisoare pentru ca s-a opus fortelor NATO si extinderii ciumei evreiesti in Balcani, pentru ca ulterior sa-l ucida in puscarie, TPI <alta institutite evreiasca, masonica si satanista criminala internationala>anunta ca s-a sinucis. Milosevici, rapit de CIA, FSB-KGB, SDECE, Mosad si altele este dus la HAGA si judecat de adevaratii criminalii internationali dusmanii fiintei umane, care refuza sa se pronunte in acest caz pentru ca sarbi sa nu atace si sa dea foc ambasadelor SUA, MARII BRITANII, FRANTEI, ITALIEI si altele, la Belgrad, dar il vor ucide incet in puscarie, lucru care s-a si produs. Am aflat de moartea lui Milosevici in timp ce scriam la acest material, iar stirea din cotidianul Libertatea din 14 martie 2006 a toxicologul olandez Ronald Uges, care a efectuat in urma cu doua saptamani o analiza a sangelui fostului lider sarb, a confirmat suspiciunile, declarand pentru AFP ca Milosevici „a luat <gresit ii s-a administrat, pentru a fi ucis, intrucat Milosevici nu se putea duce la farmacie, ca TRUTULESCU cu salvarea penitenciarului Rahova la petreceri> un medicament care contine rifampicina, substanta ce anuleaza efectul tratamentului impotriva hipertensiunii”. Rifampicina dupa cateva zile dispare din organismul uman. Rifampicina nu este toxic, dar este contraindicat in cazul hipertensiunii.
Sadam Husein un mare conducator al poporului Irak-ian care s-a opus invaziei americane in Irak pentru a nu le fura PETROLUL este judecat de asemenea de criminalii perfecti dusmanii fiintei umane, care ii pune un judecator de nationalitate kurda sa-l judece, iar procurorul deja s-a antepronuntat in cazul in care Sadam va fi condamnat la moarte pedeapsa se pune in executie in 30 de zile, dar si acesta va avea soarta lui Napoleon, nu mai continu-I cu Noriega, Somoza si alti vanati de stapanii lumii), iar tradatorul Frantei si al lui Napoleon, maresalul Grouchy este numit comandant suprem al armatei si pair al Frantei.
Anglia si Prusia invangatoare platesc datoriile catre clanul Rothschild, datorii care au crescut datorita dobanzilor aferente.
Clanul Rothschild isi extinde aria de finanatare prin bancile J. P. Morgan si August Belmont, finanteaza Razboiul de secesiune din America. Presedintele Americii Abraham Lincoln informat de jocul financiar al bancilor lui Rothschild in sustinerea financiara a razboiului de secesiune, a dispus sa nu se mai plateasca bancilor Rothschild camata aferenta datoriilor de razboi si a insarcinat Congresul American sa tipareasca dolari, asa numiti GREEN BANCK cu care sa se plateasca armata.
John Wilkes Booth agent al Rotschilderilor il asasineaza pe Abraham Lincoln la data de 14 aprilie 1865, iar oamenii lojiei masonice Cavalerii cercului de aur, aflat in subordinea lui Rothschild, il scot din inchisoare pe asasin si-l duc la Londra, unde a trait dintr-o renta stabilita de Rothschild. ( In aprilie 1968, Martin Luther King a fost ucis cu un singur glont, în timp ce se afla pe balconul unui motel din Memphis. Asasinul un delincvent, analfabet James Earl Ray care si-a recunoscut vinovatia, a fost condamnat, fara proces, la închisoare pe viata. Ray nu sta in puscarie in perioada 1968-1998, fiind scos de speculantii de bursa, dar se intoarce cand ii se apropie sfirsitul, pentru a se arata lumii intregi ca asasinul a stat in puscarie in aceasta perioada. Ray a decedat în 1998 in puscarie. Ray inatine de a-si da sfarsitul crestinesc a spus ca, `Asasinarea lui Martin Luther King a fost vointa lui Dumnezeu. „Acest lucru nu este ADEVARAT. A ucide un om nevinovat precum martin Luther King numai pentru ca isi sustine ideile care privesc viata comunitatii in care traieste este opera celor care lupta impotriva fiintei umane. Numai evreii, masonii si satanisti criminalii  ucid, saracesc si infometeaza fiintele umane. DUMNEZEU iarta greselile fiintei umane, dar nu ucide fiintele caroara le da viata. Fiecare dintre NOI avem o misune pe care trebuie sa o indeplinim pe fata pamantului. Un lucru este cert numai EVREII, MASONII SI SATANISTII ucid fiintele create de DUMNEZEU.
Dolarii Green Banck au fost scosi din circulatie fiind cumparati de Rothschild la preturi infime, prin bancile J. P. Morgan si August Belmont.
John Kennedy a vrut sa micsoreze deficitul bugetar al SUA si la 18 iulie 1963 a informat Congresul Americi ca, propune introducerea unui impozit asupra procentelor incasate de cetatenii americani care au depus bani in bancile din strainatate in valoare de 15%, fiind un atac pe fata impotriva clanului Rothschild si al marilor finantisti speculatori de stat de la Bursa. Kennedy a continuat atacul asupra Rothscihlderilor si ai marilor finantisti producatorii de armament si a hotarat sa se puna capat conflictului din Asia si a activitatii CIA in zona, fapt care ducea la scaderea beneficiilor Rothschilderilor si a altora care finantau dotarea si aprovizionarea fortelor terestre, aeriene si maritime americane.
La 22 noiembrie 1963 Kennedy este asasinat de soferul sau mason si agent CIA care se intoarce si trage in fata lui Kennedy, iar partea din spate a capului creier, oase si par sunt imprastiate pe capota din spate a masini, iar sotia lui Kennedy se arunca pe capota masinii pentru a le aduna.
Asasinatul a fost pregatit de agentii CIA Orando Bosch, HoWard Hunt, Frank Strugs, Jack Rubenstein, Lee Harvey Oswald fiind si agent KGB este asasinat de Jack L. Ruby care si-a recunoscut vinovatia, a fost condamnat pe viata, fara proces, la fel ca si James Earl Ray la închisoare pe viata. Lee Harvey Oswald a fost asasinat pentru a nu deconspira membrii complotului, asasinii lui Kennedy. Jack L. Ruby a trait in libertate si nu in puscarie cum vor, EI sa sustina. Jack L. Ruby a fost bagat in puscarie in ultimele sale zile de viata. Jack L. Ruby a murit de cancer in puscarie. Gargara, minciuna evreiasca pentru populatia planetei, asa cum col. Trutulescu omul FSB-KGB-ului sovietic-rus a stat in puscarie in Romania in cazul TIGARETA II. Col. Trutulescu este condamnat sapte ani pentru contrabanda cu tigari, dar dupa trei ani si jumatate, in data de 22 noiembrie 2001 cand Trutulescu a implinit, 49 de ani este gasit de niste jurnalisti sarbatorind ziua de nastere in cabinetul particular stomatologic al unui doctor iranian de pe Calea Mosilor. Acesta fiind scos din Penticentiarul Rahova cu Salvarea nr. B-14-DBI, iar amicul sau Mihai Ghezea, directorul saptamanalului „Atac la persoana”, era deja acolo, venise sa-i ureze LA MULTI ANI. Cand au intrat jurnalistii in cabinetul stomatologic a disparut haleala, prajiturile si BEREA.
In cazul Kennedy sa constitutit o comisie, numita Warren (O comisie senatoriala indentica formata de SERGIU NICOLAESCU un TRADATOR NATONAL sa se ocupe de dosarul LOVITURII DE STAT DIN DCEMBRIE 1989 din Romania, un tradator pus sa faca dreptate. ), condusa de presedintele Curtii Supreme, Earl Warren din care au facut parte fostul sef al CIA, Allen Dulles <concediat de JFK> si congresmanul Gerald Ford, care peste cativa ani ocupa Biroul Oval.
Inainte de asasinarea lui Kennedy, premierul Israelian Ben Gurion l-a calificat pe JFK drept inamic al Israelului, iar VINOVATII pentru asasinarea lui Kennedy sunt evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti care au ordonat serviciilor secrete CIA, MOSSAD, SDECE, FSB-KGB si alti sa-l asasineze.
Cine a blocat cercetarea in cazul asasinarii lui Kennedy ?
John McCone seful CIA numit de Kennedy.

CINE SUNT EI?
STAPANII LUMII-SPECULANTII DE STAT

JOHN MCCONE seful CIA este membru ordinului masonic-satanist (satanistii sunt aripa tanara a masoneriei) Cavalerii de Malta care ulterior isi schimba denumirea in Ordinul de Malta (asa cum si partidele politice corupte, criminale si mafiote care lupta pentru distrugerea statului si epurarea etnica a poporului Roman isi schimba denumirea, respectiv PDSR in PSD, PUR in PC si altele)se afla in subordinea lui ROTHSCHILD, din care fac parte EDMUND DE ROTHSCIHLD, DAVID ROCKEFELLER (patronul lui Exxon), ALEXANDER HAIG ( ministru de externe al SUA, consilier pe probleme militare in administratiile Kennedy si Johnson si secretar de stat in 1981, precizeaza ca Johnson era efectiv ingrozit de ideea ca poporul american ar putea afla adevarul. Johnson spunea: „pur si simplu nu trebuie sa permitem ca poporul american sa stie ca EVREII au ordonat asasinatul, iar asasinatul in ultima instanta trebuia sa vina de la Fidel Castro, el trebuie sa fie vinovatul de moartea presedintelui nostru”. ), ALEXANDRE DE MARENCHE (sef SDECE), VALERIE GISCARD D`ESTAIGN (premier francez), WILLIAM BUNDY (finantatorul si strategul razboiului din Vietnam), GIOVANNI ANGELLI (uzinele Fiat), JOSEF E. JOHNSON (sef peste securitate in Departamentul de Stat), EUGENE R. BLACK (director la Banca Mondiala, director la Banca Chase Manhatttan <a lui Rockefeller>, director la Federal Express, Royal Dutch Petroleum si Consiliul Atlantic), POPIDOU (presedinte Frantei, salariat al lui Rothschild) NIXON (presedinte SUA), BILL CLINTON (presedinte SUA), MICHAEL BOSKIN (sfatuitorul economic a lui Bush), THEODOR L. ELLIOT (finantator al razboiului din Irak si Afganistan, ambasador in Afganistan), NICOLAS BRADY (secretarul Trezireriei lui Bush), EMILIA CELADO (vice presedinte la compania EXXON a lui Rockefeller), KATERINE GRAHAM (patron al ziarului Washington Post), JOHN REED (presedinte la Citicorp al lui Rothschild), DAN QUAYLE (vicepresedintele lui Bush), JOHN R. BEYRLE (agent CIA si FSB-KGB, gen NATO pentru Europa si Euroasia, consilier la Biroul pentru Noile State Independente, de pe langa Dpartamentul de Stat si specialist in aparare, are masteratul la Universitatea pentru Aparare Nationala din SUA ambasador in Bulgaria, fost adjunct al ambasadorului SUA in Rusia, ambasador in Bulgaria, strateg si participant la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania, in razboiul din Cecenia a furnizat informatii Moscovei), BRUCE JACKSON (Sef CIA si agent FSB-KGB pentru toate tarile blocului sovietic si Euroasia, finantator si participant la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania, Georgia, Ucraina, Cecenia, Uzbekistan si altele, vicepresedinte pentru strategie si dezvoltare al celei mari fabrici de arme din lume LOCKHEED, seful U. S. COMMITTEE ON NATO FOR THE LIBERATION OF IRAK, finanatatorul si beneficiarul razboiului din IRAK, alaturi de mari companii petroliere precum: EXXON MOBIL, patron Rockefeller), EUGEN OVIDIU CHIROVICI (se afla in fruntea Marii Loje Nationale a Romaniei finantata de Ordinul de Malta prezent in guvernul Nastase si Tariceanu din partea partidului PUR-PC, din care fac parte, Boalcas PRM, Ion Iliescu PSD si alti), COLIN HART si PHIL STEVENSON asociatii lui Patriciu la Rompetrol, CARLA DEL PONTE (procuror sef la TPI-HAGA), MICHAEL GUEST (ambasador al SUA la Bucuresti), GEORGE SOROS (miliardar ungur-american cel care manipuleaza cetatenii din R. Moldova si Romania), JONATHAN SCHEELE (Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania), OBIE MOORE (presedintele Camerei de Comert Americane) si alti.
In luna Martie 1994, la Frankfurt, Germania s-a sarbatorit cea de-a 250-a aniversare a nasterii lui MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD, rabinul care-a pus bazele dinastiei bancherilor internationali Rothschild si la care au participat aproximativ 250 de membri ai familiei Rothschild care au venit din toata lumea, cancelarul german HELMUT KOHL, primarul Frankfurt-ului ANDREAS VON SCHOELER (a propus ca pe noua bancnota a Europei unificate, EURO-ECU-ul, sa fie tiparit chipul lui Mayer Amschel Rotschild) si presedintele bancii nationale germane, HANS TIETMEYER.
Masonii pretind pe buna dreptata ca fara sprijinul lor Statele Unite nu si-ar fi dobindit independenta si ca puternica America pe care o cunoastem astazi este rodul muncii lor.
Ministrul afacerilor externe al Suediei ANNA LINDH a fost asasinata de evreii americani (SUA-ONU), masoni si satanisti pe data de 13 septembrie 2003 pentru faptul ca s-a opus ca moneda EURO-ECU al lui Rothschild (moneda evreiasca care nu are acoperire in aur, asa cum nici actiunile de bursa nu au nici o valoare, dar cresc pe vorbe si aer, care oricand poate sa saraceasca si sa jefuiasca poporul suedez, asa cum procedeaza in toate tarile lumii)sa devina moneda nationala suedeza. La acest asasinat politic a participat si Ambasadorul Israelului in Suedia, Zvi Mazel care in 2004 care a vandalizat o expozitie de arta la Stockholm. Zvi Mazel a fost surprins de camerele de securitate ale Muzeul National de Antichitati din Stockholm intr-o stare de agitatie, tragind furios de un cablu de tensiune incercind sa stinga spoturile care luminau exponatul „Alba ca zapada si nebunia adevarului”, ( care consta intr-o mica barca aflata intr-un bazin cu apa colorata in rosu. Pe vas se afla o imagine infatisind-o pe Hanadi Jaradat, militanta a Jihadului Islamic, care s-a sinucis pe 4 octombrie 2003 la Haifa intr-un atentat care a provocat moartea a 21 de oameni)si apoi aruncind catre exponat unul din spoturi.
Acest Zvi Mazel evreu, mason si satanist suparat pe toate fiintele de pe fata pamantului a finantat si participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania (fiind numit ambasador in Romania la Bucuresti cu putin timp inainte de Lovitura de stat din decembrie 1989) impreuna cu toti membrii ambasadei Israelului la Bucuresti, ambasadei SUA, Rusiei, Frantei, Marii britanii, Italiei, Siriei, Palestinei la Bucuresti si altele si COMUNITATEA EVREIASCA DIN ROMANIA.
La fel s-a procedat la Praga- Cheoslovacia, Belgrad-Yugoslavia, si altele, iar acum, fac mitinguri si proteste de strada la Minsk-Belarus pentru a-l inlatura pe Lukasenko pentru ca EI sa poata jefui si ucide in Belarus.
De asemenea trebuie facuta precizarea ca la asasinarea ANNEI LINDH au participat membrii ambasadei SUA in Suedia, comunitatea evreiasca din Suedia, masoni si satanisti, fiind sprijiniti de membrii ai serviciilor secrete suedeze, mambrii ai masoneriei si satanismului Ordinul de Malta.
Toti membrii ambasadelor SUA din intreaga lume sunt evrei, masoni si satanisti, agenti CIA, MOSAD, FSB-KGB, si altele. In cazul Suediei, la Stockholm Sweden sunt reprezentati de: seful CIA- consul Debra Twry, Stephen V. Noble, Edward P. Malcik, Margaret Thursland, Keith Curtis, Colonel Robert T. Veale, Ingrid Kollist, Kevin Wagganer, Casey Christensen, Robert B. Hilton siTeji Thiara.
Aceste persoane conduc congresul SUA, UE si ONU, dar lista continua.

LOVITURA DE STAT DIN EUROPA SI EUROASIA

Lovitura de stat din toate tarile foste comuniste-sovietice a fost stabilita de Congresul SUA si Moscova, adica de evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti care printr-un PROTOCOL semnat in 1973 intre George P. Shultz (evreu, mason si satanist presedintele la J. P. Morgan Chase International Council patronata de Rothschild, Shultz este implicat si in afacerea Bechtel Group unde este presedinte si director, fiind vorba de 5 miliarde de dolari, iar dupa ce se termina constructia autostrazi, aceasta intra in proprietatea firmei Bechtel Group si nu a statului si poporului roman. Bechtel încarcă factura autostrăzii Transilvania cu două jocuri de biliard, scaune folosite, chiuvete folosite, dulap metalic folosit, rezervor de apă folosit, televizoare color (6 buc. ), difuzoare (4 buc), fier de călcat, ceas pentru bărbaţi cu brăţară metalică (1 buc, origine GB), ceas de damă cu brăţară metalică (1 buc, origine GB), insignă metalică (1 buc), factura tăiată statului român, respectiv Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale-CNADNR. Conform contractului încheiat de statul roman si firma Bechtel pentru constructia autostrazi Transilvania, statul roman isi asuma obligatia să suporte de la buget taxele vamale pentru utilajele aduse de compania americană, iar Bechtel incarca nejustificat, facturile catre statul român. ) Presedintele Council on Economic Policy din partea SUA si Leonid Brejnev din partea Moscovei pentru viitoarea strategie economica mondiala, adica schimbarea economica a lumii dupa cum doreste Ordinul de Malta.
George P. Shultz pentru LOVITURA DE STAT din romania solicita sprijinul MOSCOVEI pentru implicarea agentilor si cartitelor arabe din palestina, siria, irak, iran si altele care erau si agenti FSB-KGB si care erau din 1970 angajati in structurile securitatii romane, precum Abu Nidal, Abu Abbas, Abu Amar, Khaled Deiab Abdallaa Matar seful agenturii O. E. P. in Romania, colonel in Securitatea Romana care avea in subordine ofiteri Romani, agent Palestinian, Kamel Kader si alti, si agenti SRI, KGB, CIA si altele, viitori revolutionari, devalizatori de banci, traficanti, investitori si mari oameni de afaceri in Romania.
George P. Shultz secretarul de stat American a supravegheat indeaproape Romania in perioada 1985-1989, participand activ la LOVITURA DE STAT din 1989 din Europa de est si Romania, iar dupa aceea a fost inlocuit. George P. Shultz dupa 1989 a revenit in Romania ca, INVESTITOR si om de afaceri, presedinte al firmei Bechtel, iar cetatenii romaniei au ajuns sclavii LOR. Mai mult, sunt cetatenii Romani care dupa decembrie 1989 fug in America sa munceasca tot la firmele LOR.
Acesti dusmani ai fiintei umane folosesc REVOLUTIA ca tehnica a LOVITURILOR DE STAT, scot oamenii in strada „masa de manevra„ pentru a protesta impotriva unor guverne si conduceri de stat, iar cand lovitura de stat reuseste, „masa de manevra„ este ucisa de initiatorii revoltelor si de sustinatorii lor care ajung in institutiile statului dupa lovitura de stat, pentru ca masa de manevra sa se retraga din strada.
In anul 1987 are loc o prima tentativa de lovitura de stat in romania, revolta de la Brasov, cetatenii romani, nu realizeaza ca au fost niste piese de sah si cobai pentru stapanii lumii, speculantii de stat.
In data de 03 11 1988 se da semnalul de incepere al Loviturii de stat din Romania, la ora 10 Gheorghe Apostol la expozitia de mobila Pipera ii inmaneaza scrisoarea celor 6 lui Krasnov, secretar III al ambasadei Rusiei la Bucuresti pe care o duce la resedinta ambasadorului URSS-RUSIEI la Snagov.
6 martie 1989 – Scrisoarea către N. Ceauşescu a şase foşti membri ai nomenclaturii de partid este prezentata in mass media internationala prezenta si la ONU (Silviu Brucan, Constantin Pârvulescu, G. I. Răceanu, Corneliu Mănescu, Gheorghe Apostol, Alexandru Bârlădeanu).
Imediat dupa aceasta scrisoare, in martie 1989 Mitchel consilier politic al ambasadei SUA la Bucuresti, din ordinul ambasadorului SUA la Bucuresti Alan Green jr. ii viziteaza acasa pe Gheorghe Apostol si Constantin Parvulescu pentru a le comunica oamenii de legatura si planul loviturii de stat.
Acestea au fost conexiunile FSB-KGB-CIA pentru lovituri de stat din Romania.
In anul 1989 la Malta Gorbaciov si Bush senior stabilesc strategia de colaborare
pentru lovitura de stat din Europa de Est cu trupele blocului sovietic, NATO, serviciile secrete internationale, dar mai ales impotriva Romaniei, intrucat Ceausescu era singurul obstacol. Ceausescu nu vroia sa cedeze puterea de buna voie, asa cum ii solicitase Gorbaciov.
Omul de legatura dintre Moscova-Gorbaciov si Washington-Bush senior a fost Condoleezza Rice actualul secretar de stat al SUA (asistent al presedintelui NSA, consilier al presedintelui Bush pentru securitate nationala si relatii cu URSS-RUSIA si membru al J. P. Morgan Chase International Council patronata de Rothschild. ).
In luna august 2005 secretarul de stat american Condoleezza Rice (a fost insotita la Bucuresti de Fathi Taher, agent palestinian, SRI, FSB-KGB, CIA si MOSAD nationalitate palestiniană si cetătenie – iordaniană, română si greacă. Dupa 1989 Fatih TAHER nu mai finanteaza actiunile Organizatiei pentru eliberarea Palestinei, iar din ce fura si jefuieste in romania, inclusiv din trafic de arme, droguri, spalari de bani, carne vie, tigari, cafea si altele finanteaza actiunile CRIMEI PERFECTE, adica, lovituri de stat, razboaie civile, atentate si altele in intreaga lume. ) a confirmat-o pe Julie Finley mason, agent CIA, in postul de ambasador al SUA la Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), fost membru al unor organizatii precum Proiectul pentru Democratii in Tranzitie (adica sa imparta terenuri, paduri, case, uraniu, petrol si chiar sa participe la destramarea Romaniei<vezi cazul KOSOVO>, adica TRANSILVANIA sa treaca in liniste, politic in proprietatea UNGARIEI) sau Comitetul SUA pentru NATO. Aceste organizatii il au in spate pe Bruce Jackson mason, agent CIA-FSB-KGB, cunoscut pentru lobby-ul facut la Washington in privinta aderarii Romaniei la Alianta Nord-Atlantica, cel care se gaseste si pe statele de plata ale fostului guvern PSD, partid bolsevic-sovietic-rus. In acest partid PSD se gaseste elita serviciilor secrete FSB-KGB si CIA printre care se numara si MIRCEA GEOANA.
Julie Finley, donator al Partidului Republican si apropiata a lui Bruce Jackson si Randy Scheunemann, figureaza cu peste 80. 000 de dolari in donatii pentru diversi candidati republicani sau pentru evenimente ale partidului.
In romania lucrurile au fost simple, ne-au scos in strada impotriva lui Ceausescu si dupa ce s-a obtinut lovitura de stat in seara zilei de 22 decembrie 1989, militari si studenti ai Academiei militare sunt chemati de ION ILIESC U din sediul MApN sa apere aeroportul Otopeni si sediul MapN, dar sunt ucisi de trupe USLA care deja se aflau in aceste obiective, ulterior 120 de membri ai trupelor USLA au cerut azil politic in Suedia. Cetatenii romaniei din toate orasele romaniei, au fost impuscati de armata, militie si garzile patriotice din ordinul lui ION ILIESCU pentru ai baga in casa.
Au fost mai multi morti dupa 22 decembrie 1989, decat inainte de 22 decembrie 1989.
Ion Iliescu dupa 22 decembrie 1989 a numit in functii in institutiile statului toate persoanele implicate in lovitura de stat pentru a apara gasca lui de criminali ai statului si poporului roman. Gen. Florescu usierul lui Ceausescu numit procuror adjunct la Parchetul General, gen Victor Atanasie stanculescu, Ministru Aparari nationale, Sergiu Nicolaescu seful comisiei pentru aflarea adevarului in cazul Loviturii de stat si alti. Unii au devenit membrii CSAT precum: gen. Virgil Magureanu, gen Talpes, gen. Badalan participant la uciderea cetatenilor Timisoreni in perioada 15-19 dcembrie 1989 si la mineriadele din Bucuresti, Ioan Marin comandantul de mecanizate care a tras in manifestanti din Bucuresti in 21 decembrie 1989, in Piata Universitatii, seful capitanului Dumitru Iliescu (cazul Jimbolia, Ristea Priboi, Ioan Talpes, Magureanu, Doru Ioan Ta racila, Nicolae Vacaroiu, Adrian Costea agent ASDECE franta si alti)care ulterior a fost facut general de Ion Iliescu.
John R. Beyrle mason, agent CIA si FSB-KGB, ambasador in Bulgaria, participant la toate loviturile de stat din Europa de est si Euroasia, inclusiv Romania ( fost adjunct al ambasadorului SUA in Rusia), consilier la Biroul pentru Noile State Independente (gen NATO pentru romania, bulgaria, cehia, slovacia si altele-blocul sovietic-rus) de pe langa Dpartamentul de Stat si specialist in aparare, are masteratul la Universitatea pentru Aparare Nationala din SUA. Beyrle a donat peste 500 000 de dolari Partidului Republica, bani proveniti din trafic de arme si droguri in zona Cecenia-EUROASIA.
Beyrle este diplomatul perfect pentru o misiune in Bulgaria, tara admisa in NATO si programata, alaturi de Romania, sa gazduiasca viitoarele baze americane din estul Europei, conform planului actual de redesfasurare a fortelor SUA in lume si pentru INTIMIDAREA populatiei din BULGARIA, ROMANIA si altele.
Trupele NATO sunt aduse in estul Europei pentru a apara ce s-a obtinut dupa lovitura de stat finantata de CRIMINALII PERFECTI, in toate tarile blocului sovietic-rus.
Zece ani a fost pregatit Gorbaciov (fost ambasador al URSS la Washington, SUA) la Wasingthon pentru organizarea acestor lovituri de stat in toata Europa de Est. Lovitura de stat din Romania a fost organizata la Moscova de Ion Iliescu si PARIS de Petre Roman care i-au trebuit patru ani de pregatire la PARIS pentru a cunoaste amanuntele operatiunii militare privind lovitura de stat.
In cazul Romaniei rusii si americanii sunt aliati. Au impartit petrolul romanesc, respectiv, RAFO si PETROM (OMV patroni evreii-rusi) este al Rusilor, iar Romapetrol al Americanilor. Asociatul lui Patriciu, americanul Phil Stevenson evreu, mason si satanist spune ca procurori romaniei sunt analfabeti, nu stiu carte, procurori nu au citit Tratatul NATO ROMANO-AMERICAN semnat cu bolsevici de la PDSR-PSD in care arata clar ca americanii au imunitate pe teritoriul Romaniei, adica pot sa ucida (vezi cazul TEO PETER), sa fure, sa distruga intrucat tratatul le asigura IMUNITATE, adica nu are voie nici o institutie a statului roman sa se atinga de ei, sunt liberi ca pasarea cerului, iar cetatenii romaniei sunt sclavii lor si bataia de joc a criminalilor americani.
CRIMINALII PERFECTI au distrus industriile si economiile acestor tari pentru a-si creea propriile industrii si afacerii in aceste tari.
Beneficiarii loviturii de stat in Romania sunt agentii SRI, SIE, SIA, DIE, DIA, FSB-KGB, CIA, MOSAD, M16 si alti care au furat terenurile, padurile si casele cetatenilor romani cu ajutorul JUSTITIEI, PARCHETULUI, POLITIEI si PREFECTURILOR. Mai mult si-au facut firme particulare cu care jefuiesc statul si poporul Roman, isi finanteaza propriile firme cu bani proveniti de la Primarii, Guvern si Parlamentul Romaniei si tot prin aceste institutii emit legi prin care isi scutesc firmele proprii de datorii pe care trebuie sa le plateasca statului Roman si chiar primesc inapoi TVA-ul, chiar daca au datorii la stat. Traficul cu armament, droguri, tigari, cafea, carne vie si altele s-au facut cu aprobarea FSB-KGB, CIA, MOSAD, M16 si altele. Securitatea condusa de FSB-KGB din institutiile statului roman a saracit si infometat poporul roman in perioada comunista si dupa lovitura de stat din decembrie 1989.
Rusii-sovietici sunt CALUL TROIAN pentru aliati si SUA, dar si SUA prin agentii sai evreii, masoni-CIA, respectiv John R. Beyrle apara interesele rusesti-sovietice in toate zonele din lume. Mai ales in Euroasia, Cecenia, unde John R. Beyrle a avut discutii cu separatistii ceceni, facand spionaj pentru Moscova si chiar a furnizat un telefon mobil gen Djohar Dudaiev. Gen. Djohar Dudaiev a fost ucis cu ajutorul acestui telefon mobil. In momentul in care Dudaiev a activat telefonul, o bomba a fost directionata prin satelit american spre locul unde se afla Dudaiev care s-a trezit cu bomba la ureche.
Bruce Jackson este SEFUL CIA (si agent FSB-KGB) pentru toate tarile blocului sovietic si Euroasia, asa cum MAHMUD AZAD, unchiul lui OMAR HAYSSAM este SEFUL SERVICIILOR SECRETE SIRIENE (agent SRI, FSB-KGB, CIA si altele) omul de legatura intre MOSCOVA, WASHINGTON, BUCURESTI si DAMASC pentru Europa de Est. MAHMUD AZAD este stabilit la Bacau protejat de PDSR-PSD, VIOREL HREBENCIUC si supravegheaza toate afacerile lui OMAR HAYSSAM.
CRIMINALII PERFECTI finanteaza toate conflictele si loviturile de stat din tarile musulmane sovietice, cu acordul MOSCOVEI-PUTIN
Bruce Jackson este vicepresedinte pentru strategie si dezvoltare al celei mari fabrici de arme din lume LOCKHEED, principala veriga dintre comercianti, traficanti de arme si ideologizarea noilor razboaie si seful U. S. COMMITTEE ON NATO FOR THE LIBERATION OF IRAK, adica firma de armament LOCKHEED care este finanatatorul si beneficiarul razboiului din IRAK, alaturi de mari companii petroliere precum: EXXON MOBIL, CHEVRON TEXACO, SHELL, BP, LUKOIL (firma sovietica -rusa cu sediul central in SUA din perioada falsului RAZBOI RECE).

PETROLUL SI RAZBOIUL DIN ASIA

Razboiul din IRAK si AFAGANISTAN are drept scop distrugerea populatiei autohtone pentru ca evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti sa puna mana pe petrolul din Asia.
In subsolul ASIEI se gaseste PETROL in rezerve exploatabile peste 562 de miliarde de barilii, respectiv Arabia Saudita 262 miliarde de barili
Irak 113 miliarde de barili
Kuweit 97 miliarde de barili
Iran 90 miliarde de barili
America, Nigeria, Venezuela, Azerbasdjan, Uzbekistan si altele toate la un loc au dabea 390 de miliarde de barili.
America se pregateste de razboi in Iran, sa atace Iranul pentru a putea fura petrol si din aceasta tara.
Beneficiarii acestor razboaie si invazii militare sunt CRIMINALII PERFECTI, respectiv patroni, ofiteri, militari, servicii secrete si civili care prin firmele lor finanteaza aceste razboaie pentru ca ulterior sa intre in posesia resurselor natura le ale solului si subsolului aceastor tari si pentru a avea piata de desfacere pentru produsele lor.
Cetateanul american este indus in eroare, intrucat petrolul furat din IRAK de BRUCE JACKSON si gasca lui, il vand la suprapret, prin firmele LOR, pe piata americana, iar aliatii respectiv Romanii trimit militari, armament militar si specialisti militari, platiti de poporul roman pentru ai apara pe evreii rusi, americani, masoni si satanisti sa fure PETROLUL IRAKIAN si sa ucida populatia autohtona din irak la comanda unor generali NATO care sunt traficanti de droguri, spalari de bani, carne vie si arme, spalari de bani (vezi cazul WILLEM MATSER gen. american NATO condamnat prin Olanda pentru spalare de bani si care vroia sa investeasca peste 200 de milioane de dolari in Bursa de valori din Romania prin banca Columna a lui OVIDIU TENDER, care si-a schimbat ulterior denumirea in ARDAF-grupul financiar TENDER, <asa, cum SOV si-a schimbat denumirea din GELSOR in OMNIASIG> avand sediul tot in str. Primaverii, intrucat este mason si fost ofiter de securitate si el imparte legea in romania dupa decembrie 1989).
Bruce Jackson este seful PROJECT FOR TRANZITIONAL DEMOCRACIES, (din aceste organizatii face parte si Julie Finley)adica implementarea democratiei in tarile unde lovitura de stat a reusit. Dupa ce au finantat si organizat loviturile de stat, acum se ocupa cu de implementarea democratiei, isi numesc: SOLDATI in instututiile statelor respective, adica SOLDATI care sa:
distruga industriile si economiile tarilor respective prin privatizare, restructurare si disponibilizari abuzive si ilegale,
sa faca imprumutui externe in numele tarilor respective, dar tot ei sa fie beneficiarii acestori imprumuturi externe, prin firmele lor, adica sa-I cheltuie cum vor muschii lor fara sa plateasca nimic, fara sa plateasca taxe si impozite, iar populatia autohtona sa plateasca aceste credite externe folosite de evreii rusi, americani, masoni si satanisti, prin scumpiri de tot felul si sclavagism mondial
sa le de-a pe nimic intreprinderi, fabrici, bogatiile solului si subsolului acestor tari in numele statului si poporului respectiv.
Bruce Jackson este autorul renumitei declaratii de la Vilinius din Februarie 2003 in care noile state membre NATO trebuie sa DECLARE FIDELITATE NECONDITIONATA PENTRU AMERICA, mergand pe principiul: „CINE NU ESTE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA. „
In spatele lui Bruce Jackson se afla un renumit miliardar evreu Rumsfeld.
Donald Rumsfeld, secretarul american al apararii, Ricardo Sanchez, fostul comandant al trupelor SUA in Irak George Tennet fostul director CIA, Steven Cambone, subsecretarul apararii pentru servicii secrete, Janis L. Karpinski, generalul de brigada trebuie sa raspunda pentru abuzurile comise la Abu Ghraib.
Centrul pentru Drepturi Constitutionale, cu sediul la New York, si Asociatia Avocatilor Republicani din Berlin au anuntat ca impreuna cu cinci cetateni irakieni, maltratati de soldatii americani, solicita declansarea unei anchete de catre procurorii germani asupra activitatilor oficialilor americani in Irak.
Vicepresedintele CDC, Peter Weiss a informat ca a ales Germania datorita Codului Penal al Crimelor impotriva Legii Internationale, introdus in 2002, care ofera tribunalelor germane jurisdictie universala in cazuri de crime de razboi sau crime impotriva umanitatii.
Presedintele CDC, Michael Ratner a declarat ca „Incepand cu Donald Rumsfeld, liderii politici si militari insarcinati cu misiuni in Irak trebuie anchetati si condamnati” si a anuntat ca cei cinci civili irakieni pe care ii reprezinta au fost victime ale abuzurilor, prin tratamente cu socuri electrice, pedepse corporale severe, privare de hrana si abuz sexual.
Colonelul in retragere Stuart A. Herrington, a intocmit un raport in care avertiza ca practicile de arest si detentie utilizate de un grup de elita, din care faceau parte membri ai CIA si soldati sunt abuzive si ilegale din punct de vedere tehnic. Washington Post, releva faptul ca oficiali din cadrul armatei americane stiau despre abuzurile care se practicau asupra prizonierilor cu cel putin o luna inainte sa afle de actele de la inchisoarea Abu Ghraib, in ianuarie 2004.
Bruce Jackson a finantat si participat la lovitura de stat din romania din decembrie 1989 din Romania, alaturi de agenti CIA membrii AMBASADEI SUA, MARII BRITANII, FRANTEI, ISRAELULUI, ITAIEI, SPANIEI, GERMANIEI, RUSIEI si alti la Bucuresti, comunitatea evreiasca din Romania, trupele speciale ale armatei secrete sovietice GRU conduse de gen Vitalie Ustroi, Vitalie Dobanda (fost sef al finantelor in republica Moldova, cel care se ocupa de afacerile lui SOV) si alti, agenti FSB-KGB, agenti francezi din SDECE, agenti unguri AVO, agenti sirieni OMAH HAYSSAM si alti.
Acelasi lucru se intampla in prezent in Belarus la Minsk pentru inlaturarea lui Lukasenko de la putere, dupa data de 20 martie 2006 au inceput proteste de strada si mitinguri impotriva lui Lukasenko, exact la o zi dupa alegerile presidentiale din Belarus.
Realitatea TV in data de 21 03 2006 la stirile de la ora 20 relateaza despre faptul ca la mitingul de protest impotriva lui Lukasenko participa si AMBASADORII UE, adica prin forta strazii vor sa-si puna si in guvernul din BELARUS SOLDATI EVREI, MASONI SI SATANISTI cu care sa fure bogatiile naturale ale solului si subsolului statului Belarus, asa cum a facut in ROMANIA, BULGARIA, POLONIA, CEHOSLOVACIA, UCRAINA, R. MOLDOVA, GEORGIA si altele.
Acesta este UNIUNEA EUROPENA in care vor sa intre cetatenii ROMANIEI, niste hoti, banditi si criminali internationali. UNIUNEA EUROPENA doreste ca EI sa devina stapanii romaniei si NOI sclavii lor.
Nu stiu pentru care motiv AMBASADORII UE, sau membrii altor ambasade straine acreditate in CECENIA nu se duc sa protesteze la Grozni, impotriva invaziei militare RUSE-SOVIETICE in CECENIA si sa inlature conducerea bolsevica impusa de Moscova in Cecenia.
Bruce Jackson a finantat si participat la toate LOVITURILE DE STAT din UCRAINA impreuna cu comunitatea evreiasca condusa de Vadim Rabinovici, liderul Congresului Evreiesc din Ucraina, inclusiv la finanatarea ALIANTEI REVOLUTIONARILOR PORTOCALII.
Bruce Jackson a finantat si participat la lovitura de stat din Georgia cu acordul MOSCOVEI-PUTIN.

COMUNITATEA EVREIASCA DIN ROMANIA SUNT STAPANII ROMANIEI

Comunitatea evreiasca din Romania a finantat si participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989, jefuieste, saraceste si ataca cetatenii romaniei de 16 ani de zile si lupta cu ajutorul masonilor si satanistilor din institutiile statului roman pentru distrugerea statului si epurarea etnica a poporului Roman.
Cine a comandat inchiderea postul de televiziune OTV?
Comunitatea evreiesca din Romania si ION ILIESCU MASON gradul 33, au inchis postul de televiziune OTV pentru faptul ca la OTV a venit un cetatean Roman stabilit america la o emisiune a lui DAN DIACONESCU si a spus ca virusul HIV care provoaca SIDA a fost e liberat de EVREI (si tot ei au antidotul pentru HIV)pentru a avea controlul asupra populatiei planetei. Adica, conform Institutului de Supraveghere a Lumii (institut infiintat si finantat de evrei) sau The Worldwatch Institute de pe langa ONU (alta institutie evreiasaca, masonica si satanista) care in data de 21 octombrie 2004 la ONU au declarat ca populatia planetei a ajuns la 6 miliarde. Si care-i problema?
Cine sunt evreii, masonii si satanisti care stabilesc cine sa traiasca si cine sa moara pe suprafata TERREI?
Evreii, masonii si satanisti elibereaza virusi pentru a distruge fiinta umana pentru a avea controlul aupra populatiei planetei, cum sunt HIV care provoaca SIDA, H5N1 eliberat de armata americana in Vietnam care provoaca gripa aviara si mai recent in Cecenia a aparut un virus necunoscut care deja a ucis peste 200 de persoane.
OTV a fost inchis si pentru ca la o alta emisiune, VADIM TUDOR a vorbit despre mineriade, impreuna cu un fost presedinte de sindicat al Minerilor, OBREJA care avea si probe, niste casete audio in care erau inregistrati ofiteri de securitate si MAI care au condus mineriadele din Romania la ordinul lui ION ILIESCU.
Comunitatea evreiasca din romania a solicitat sprijinul lui Ion Iliescu pentru a inchide postul de televiziune OTV, iar Corina Cretu purtatoarea de cuvant la Cotroceni solicita autoritatilor statului sa intervina si sa interzica functionarea postului TV-OTV
CINE SUNT EI?
STAPANII ROMANIEI.

FELICIA ANTIP- fost redactor la Agerpres, intre 1963-1971 – la „Lumea”, intre 1971-1984, MARIA BANUS, VICTOR BARLADEANU, TIBERIU BENEDEK Facultatea de Arhitectura din Bucuresti. Si-a dat doctoratul la Institutul de Arhitectura din Moscova. Sistematizarile din toate orasele Romaniei in perioada comunista erau facute de arhitecti evrei rusi.  Distrugerea satelor Romanesti a fost propusa de acesti arhitecti si tot ei au facut planuri de sistematizarea satelor si chiar au construit cotete de beton pentru cetateni romani, fara caldura, lumina si WC si nu Ceausescu (si nu minciunile lui CTP-Cristian Tudor Popescu, nepotul gen. IULIAN VLAD care a participat la inlocuirea lui CEUSESCU, precum ca Ceausescu s-a inspirat din nu stiu ce lucrare pentru distrugerea satelor Romanesti), MIRIAM BERCOVICI, LIVIU BERIS, MATY BLUMENFELD, ARTHUR BRENNER, ADA BRUMARU, NICOLAE CAJAL (director adjunct al Institutului de Virusologie din Bucuresti, intre 1966-1994 – pe aceea de director plin al aceluiasi institut. Intre 1990-1994, a fost vicepresedinte al Academiei Romane, senator independent in primul Parlament al Romaniei de dupa decembrie 1989, fiind adus de ION ILIESCU in Parlament, asa cum la adus pe Metiz Cerchez si alti mafioti sa jefuiasca romania), STEFAN CAZIMIR, MARC CLARIAN, MARC CLARIAN, RADU COSASU, EMIL COSTIN, DOREL DORIAN revista STIINTA SI TEHNICA, TEHNIUM, MAGAZIN, deputat, reprezentant al populatiei evreiesti din Romania, in actualul Parlament al tarii, DOLPHI DRIMER 1968-1971 – conferentiar, profesor, sef de catedra la tehnologia materialelor de sudura a Institutului Politehnic Bucuresti, din 1990, este rector al Universitatii Ecologice, a vandut zeci de mii de diplome false de absolvirea studiilor superioare in Romania cu sume cuprinse intre 20 000 si 60 000 de dolari bucata, Ion Iliescu a intervenit personal sa inceteze cercetarea penala asupra acestui caz care a facut de rasul lumii invatamantul romanesc. HARRY ELIAD, LEONIE WALDMANELIAD actrita la Teatrul Evreiesc de Stat, ALEXANDRU ELIAS directorul Policlinicii din Bucuresti a Federatia Comunitatii Evreiesti din Romania, B. ELVIN secretar literar la Teatrul de Comedie si la Teatrul National din Bucuresti, HEINRICH FALIC, IANCU FISCHER (din 1990, este membru in Senatul Universitatii Bucuresti, din 1997 – presedinte al Consiliului National de Aprobare a Manualelor. Evreii si-au facut numeroase edituri falimentare, dar au gasit solutia, SOLDATII lor din institutiile statului ii finanteaza sa editeze carti dupa cum sunt interesele lor, pe banii statului si poporului roman, falsificand ISTORIA ROMANIEI, iar copii Romaniei sunt obligati sa invete la scoala ca in Romania nu a fost Lovitura de stat in decembrie 1989 condusa de Ion Iliescu, ci a fost REVOLUTIE, un mare fals Istoric. Ei sunt cei care de 60 de ani falsifica ISTORIA ROMANIEI. Ei nu ne da voie sa-l sarbatorim pe maresalul ANTONESCU un mare patriot national ucis de REGELE MIHAI la ordinul RUSILOR si AMERICANILOR. Deportarile in SIBERIA SOVIETICA a cetatenilor romani, maghiari, bulgari, basarabeni, polonezi si alti, dupa al doilea razboi mondial au fost facute de rusi si americani cu masini americane DOGE), AUREL GIROVEANU, MOISE HELD, TOMA HIRTH, MIREL ILIESIU, STEFAN IURES, ITIK KARA, SOLOMON MARCUS profesor la Facultatea de Matematica din Bucuresti, PAUL B. MARIAN redactor la „Bilete de papagal”, „Adevarul literar si artistic”, „Rampa”, „Cinema”, „Timpul”, „Argus”. Colaborator la „Gazeta literara”, „Viata Romaneasca”, „Amfiteatru”, „Colocvii”, „Romania literara”, „Cronica”, „Ateneu”, „Tomis”, „Lumea”, „Magazin istoric”, DAN MIZRAHI, MAIA MORGENSTERN, ADRIAN VIDEANU primarul general al Bucurestiului, RADU CATALIN DANCU sponsor al unor carti cu tematica evreiasca, dr. MARIANA VALERIA STOICA ambasadoarea Romaniei in Israel, FLORIN PIERSIC actor al Teatrului National din Bucuresti, cel care a tras TEPE unor turisti romani care vroiau sa plece in excursie in Israel. Mai mult la TEATRUL NATIONAL se tin spectacole cu usile inchise intrucat evreii, masonii si satanistii in loc de spectacole de teatru tin sedinte religioase masonice si sataniste. Tot Ei au distrus 90% din teatrele si cinematografele din Romania, numai Ei au dreptul sa fabrice cultura in Romania., SRS-SORIN ROSCA STANESCU agent KGB unul din spionii de pe lista lui Adrian Severin, a participat la devalizarea Bancorex prin interpusi, directorul general al ziarelor „Ziua”, „Gardianul” si „Averea”-cotidian al lui SOV, ION CARAMITRU actor, directorul Teatrului National din Bucuresti, CONSTANTIN TOMA presedinte director general „Omniasig” fost GELSOR al lui SOV, sponsor al Teatrului Evreiesc de Stat, MIHAELA RADULESCU prezentatoare de programe tv, MIRCEA DINESCU, poet si publicist, VLADIMIR BELIS, a semnat certificatele FALSE de constatare a decesului sotilor Nicolae si Elena Ceausescu din ordinul lui Victor Atanasie Stanculescu, prin acest criminal al statului si poporului roman, COMUNITATEA EVREIASCA DIN ROMANIA, masonii si satanistii, vroiau sa fabrice date si acte impotriva scolii de yoga MISA a lui GREGORIAN BIVOLARU si MADALINA. A fost numit directorul Institutului de medicina legala MINA MINOVICI in decembrie 1989 de ION ILIESCU pentru a ascunde crimele comise de KGB, CIA si alte servicii secrete internationale impotriva poporului roman. Belis s-a opus pentru a nu se face autopsia sotilor Ceausescu si a cetatenilor romani ucisi in timpul LOVITURII DE STAT DIN ROMANIA din decembrie 1989 pentru a nu se vedea cu ce cartuse au fost ucisi cetatenii romani, respectiv ale CIA, KGB si altele. Probele privind LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 se afla in corpul mortilor din cimitirul REVOLUTIEI, iar ONG-urile revolutionare nu solicita aflarea ADEVARULUI, ci vor case, terenuri, titluri, fabrici, intreprinderi ( DAN IOSIF consilier presedential al lui ION ILIESCU a luat pentru fica sa o intreprindere in orasul Medgidia, fiind implicat in traficul cu monede antice din Romania, iar fiul sau in trafic international de droguri), spatii comerciale si bani, AUREL-DRAGOŞ MUNTEANU, scriitor fugit la Paris, de unde ataca statul roman in perioada noiembrie-decembrie 1988, prin Europa liberă” si „Vocea Americii”. A participat la lovitura de stat din decembrie 1989, iar la 22 decembrie 1989, ora 13, dupa arestarea si plecarea lui Ceausescu din CC al PCR, Aurel Dragos Munteanu impartea LEGITIMATII DE REVOLUTIONARI in CC al PCR cetatenilor si ofiterilor aflati in CC al PCR. Unde si cand s-au tiparit aceste LEGITIMATII DE REVOLUTIONARI? Dupa 1989 ION ILIESCU il numeste Reprezentant Permanent al României la ONU, unde a îndeplinit rolul de Preşedinte al Consiliului de Securitate al ONU (adica sa sustina lovituri de stat, razboaie civile, atentate si altele ale CRIMINALILOR PERFECTI in intreaga lume si dupa aceea sa trimita CASTILE ALBASTRE, armata de rezerva a NATO, alcatuita din militari ai tarilor ALIATE pentru a instaura un nou presedinte sau guvern care sa serveasca interesele CRIMINALILOR PERFECTI, iar dupa aceea a fost numit Ambasadorul României în Statele Unite. De asemenea trebuie facuta precizarea ca, acest vierme evreu AUREL DRAGOS MUNTEANU in timpul scandalului dintre Was si Romania Libera s-a dus sa dea afara din redactie pe PETRE MIHAI BACANU si intreaga redactie de la ROMANIA LIBERA, EMIL HUREZEANU, fost ziarist la Radio Europa Libera, inainte de 1989 de unde ataca statul roman. Dupa lovitura de stat din decembrie 1989, isi faureste propria emisiune ROMANIA MEA (cu alte cuvinte romania LOR) la Antena 1 TV si organizeaza un Concurs de jurnalism GERMANIA MEA (cu alte cuvinte germania LOR) organizat de Ambasada Germaniei la Bucuresti la care au participat jurnalisti precum: Rodica Culcer, CTP-alias Cristian Tudor Popescu, ARISTIDE BUHOIU un escroc national dupa ce face o emisiune de popularizarea stiintei la postul de televiziune 7ABC si primeste lucrari stiintifice de la cetatenii Romani pentru popularizarea lor, acesta le fura si fuge cu ele, fuge si din televiziunea 7ABC si ajunge la OTV, unde vorbeste despre relatiile lui evreiesti, masnice si sataniste din America, deputat PRM, HORIA-ROMAN PATAPIEVICI s-a nascut pe 18 martie 1957, scriitor, membru al CNSAS, director al Institutului Cultural Roman, fosta Fundatia Culturala Romana, care primeste bani de la bugetul de stat, Institutul trebuia sa se ocupe de promovarea culturii romanesti in lume si a imaginii Romaniei. Anual de la bugetul de stat s-au alocat, pentru promovarea culturii, aproximativ 270 de miliarde lei (8, 5 milioane de dolari). Fostul director al institutului Augustin Buzura a inteles sa faca promovarea culturii romanesti in lume si a imaginii Romaniei tiparind carti semnate de Ion Iliescu. Patapievici este platit pentru a denigra statul si poporul roman in lume si nu pentru promovarea culturii romanesti in lume. Mai mult Patapievici scrie:„Romana este o limba in care trebuie sa incetam sa mai vorbim. „. iar „Eminescu este cadavrul nostru din debara. „, OVIDIU CHIROVICI seful MASONERIEI IN ROMANIA si a IMM-urilor pentru care primeste anual peste 240 de milioane de dolari pentru a infiinta intreprinderi mici si mujlocii, dupa ce a distrus industria si economia Romaniei cu privatizari, restructurari si disponibilizari abuzive si ilegale. Intreprinderi paguboase si falimentare pe care renumita EMMA NICHOLSON de la inaltimea Consiliului Europei nu le vede. Intreprinderi care cheltuie banii statului si poporului roman sunt scutite de taxe si impozite, iar cetatenii romanii sunt aruncati in strada fara serviciu, salariu si pensii.
De 16 ani nu exista bani pentru salariile si pensiile cetatenilor romani, dar exista milioane, zeci si sute de milioane de dolari si euro anual pentru a intretine niste SOLDATI evreiesti, masonici si satanisti din banii statului si poporului roman sa lupte din interiorul acetor institutii impotriva statului si poporului roman. Invatamantul romanesc s-a transformat in invatamant evreiesc masonic si satanist.
Pentru EI dreptul de a gândi ROMANESTE este un DELICT care trebuie PEDEPSIT CU MOARTEA. In timpul mineriadelor din Bucuresti strigau MOARTE INTELECTUALILOR şi aplaudau „minerii-gradaţi” care te rupeau în bătaie pentru ca treceai pe strada ori erai la cursuri in interiorul Universitatii Bucuresti sau Institutului de geologie.

 ––– PARTEA A II-A –––

MASONII SI SATANISTII DIN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN SUNT SUBORDONATI COMUNITATII EVREIESTI

Guvernul Nastase a emis Ordonanta de Guvern 37/30 ianuarie 2003 prin care recunoaste Asociatia „Marea Lojă Natională din România” – MLNR ca fiind de utilitate publică si este sustinuta financiar de la bugetul statului roman. Marea Lojă Natională din România a fost infiintata in 1980 si este condusă de Eugen Ovidiu Chirovici, presedinte al Agentiei Nationale pentru IMM-uri, fost consilier al premierului Adrian Năstase.
Asociatia „Marea Lojă Natională din România” – MLNR este sustinuta financiar de Guvernele Romaniei din taxele si impozitele cetatenilor romani, iar pe de alta parte membrii acestei organizatii evreiesti, masonice si sataniste de 16 ani saracesc, infometeaza si ataca cetatenii romani prin renumitele PRIVATIZARI, RESTRUCTURARI si DISPONIBILIZARI abuzive si ilegale.
Cine solicita modificarea CONSTITUTIEI ROMANIEI?
Comunitatea evreiasca si membri Asociatiei „Marea Lojă Natională din România” – MLNR care conform art. 40 din CONSTITUTIA ROMANIEI „Asociatiile cu caracter secret sunt interzise. „, iar conform Constitutiei aceasta organizatie criminala internationala condusa de Ovidiu Chirovici este in afara legii. Asociatia „Marea Lojă Natională din România” – MLNR pentru a intra in legalitate trebuie sa se modifice art. 40 din Constitutia Romaniei si sa fie finantati in continuare din banii poporului roman.
âSATATELE UNITE ALE AMERICII ataca Romania prin NATIONAL GEOGRAFIC in editia internationala din iunie 2005 in care prezinta un FALS ISTORIC despre romania si mai mult sustine ca MAGHIARA ESTE LIMBA MATERNA IN ROMANIA.
UDMR in parlamentul Europei solicita autonomia transilvaniei si implementarea STATUTULUI MINORITATILOR in Romania.
Crstian Parvulescu (Oare, este ruda cu CONSTANTIN PARVULESCU cel care a dat semnalul loviturii de stat din Romania?)un tradator national care solicita modificarea statutului de stat national si indivizibil din Constitutia Romaniei.
Deputatii romani din Parlamentul Europei sustin actiunile antiromanesti ale membrilor UDMR din parlamentul Europei.
De ce oare?
Deputatii romani din Parlamentul Europei sustin solicitarile UDMR si ale Comunitatii Evreiesti, masonice si sataniste pentru cei 7000 de EURO pe care-I primesc lunar. Deputati care pana mai ieri dormeau in Parlamentul Romanie. Acum au fugit sa doarma in Parlamentul european, printre ei se numara MONA MUSCA, Adrian Cioroianu si alti.
MONA MUSCA si alti deputati, parlamentari si ziaristi au facut un spectacol national ianinte de alegerile din 2004 in care au aratat pe toate posturile de TV si mass media cat de saraci sunt romani si cum traiesc ei cu un salariu si o pensie mizera, adica sunt muritori de foame in Romania condusa de EI din parlamentul Romaniei dupa LOVITURA DE STAT din decembrie 1989, de 16 ani de zile.
Mona Musca si alti dupa ce au ajuns din nou in fruntea institutiilor statului roman, nu au rezolvat problemele cetatenilor romani (vezi greva pensionarilor din Galati, martie 2006, muritori de foame in romania, atacati cu jandarmii de prefectul orasului Galati, greva muncitorilor de la REPUBLICA, intreprindere la care RUSI nu pot renunta intrucat este un punct strategic militar sovietic-rus in Romania, in care poate ataca usor Bucurestiul, iar pe calea ferata poate primi la fel de usor tehnica militara sovietica-rusa), dar fug din institutiile statului roman in institutii evreiesti, masonice si sataniste internationale, respectiv UE, ONU, NATO si altele unde sunt platiti cu mii de dolari si euro pentru a distruge statul roman, epurarea etnica a poporului roman si pentru a apara interesele CRIMINALILOR PERFECTI in Romania, inclusiv cele maghiare, respectiv UDMR. De asemenea trebuie facuta precizarea ca un alt demnitar roman, respectiv ADRIAN SEVERIN dupa ce a pus mana pe lista cu spionii de la Pacepa, a renuntat la functia de MINISTRU AL AFACERILOR EXTERNE, functie primita din partea CDR dupa alegerile din 1996 si a negociat o mare functie in PARLAMENTUL EUROPEI pe un salariu lunar de citeva zeci de mii de euro pe luna si a fugit din PD in PSD, un speculant politic.
Cine sustine distrugerea romaniei si epurarea etnica a poporului roman?

CINE SUNT EI?
MASONII SI SATANISTII ROMANI

-ziarist Eugen Ovidiu Chirovici, profesorul Nicoara, din Cluj, Andre Szakvary (cetatean francez de origine maghiara), Nicu Filip, maior din Ministerul de Interne, Viorel Danacu, Lucian Bolcas (senator PRM, Ioan Rus (ofiter activ in SIE), Florin Mihalache (DIPI/STS), Traian Dragusanu, Constantin Dinculescu, Sebastian Telbitz, Constantin Mindru Macostrai, Daniel Serghi, Mircea Tanase, Antonio Iervolino, Eugen Zubcov, Dan Enescu, Dan Grigore Adamescu (presedintele ASTRA ASIGURARI), Gheorghe Cirhoc, Ovidiu Drimba (istoric si profesor universitar), Constantin Maximilian, Ioan Pecsi, Claudio Teseo.
Medici: Eugen Pascal Ciofu, Ovidiu Bajenaru, Petru Calistru, Leon Zagreanu, Eugen Bratucu (director la Caritas), Sorin Simion (director al Spitalului Colentina), Mihai Coculescu, Laurentiu Mircea Popescu (zis „don Lorenzo”, senator PSD si rector, Irinel Popescu (gradul 33), doctorul Alexandru Ciocilteu, Constantin Balaceanu-Stolnici (presedintele Jokey Clubului Roman), doctor-consilier Dan Georgescu, fost consilier guv. Nastase si fost secretar de stat in „guvernul Dascalescu” si fost membru a CC al PCR.
MAE: Petre Roman prim ministru si ministru afacerilor externe a intervenit pentru „masonizarea” lui Voican Voiculescu in 1990. Acesta, printr-o scrisoare ii ordona subordonatului sau frate, ambasadorului Romaniei la Cairo, Ion Angelescu.
„Sinteti autorizat ca imediat dupa primirea la presedintele Mohamed Hosni Mubarak, sa-l asitati la ceremonia afilierii in loja Memphis-Mitraim din Cairo pe trimisul nostru Atherasata nakej, fratele Gelu Voican, adept al ordinului nostru, cu gradul de Cavaler Kados, in Loja swedenborgiana de rit scotian, rectificat si acceptat, in care ati primit Lumina”, amandoi participanti activi la reusita LOVITURII DE STAT din decembrie 1989 din Romania, astronaut Dumitru Prunariu, ambasadorul Romaniei la Moscova. Conform revistei „Forum masonic”, Prunariu este „Cavaler Templier, grad pe care l-a dobindit in Florida, SUA”. Primul roman care a zburat in spatiu „detine functia de Grand King in Marele Capitul de Masoni ai Arcului Regal din Romania”, are „gradul 32 in Ritul Scotian” si este „Maestru Venerabil al Respectabilei Loji „Roza Vinturilor” din Orientul Bucuresti”, Adrian Nastase, Mircea Goana, Mihai Razvan Ungureanu care de curand a declarat ca Romania este un stat aproape FEDERAL, Adrian Severin (detine lista cu ofiteri acoperiti, adica SPIONI din politica si presa, printre acestia se numara si SRS-Sorin Rosca Stanescu) si alti
Justitie: Gavril Iosif Ghiuzbaian (ministru Justitiei membru PUNR), Victor Babiuc (Ministru Apararii, Justitiei si Internelor)
MAI, MapN:gen. Virgil Ardelean (Quattuor Coronati), seful Directiei de Informatii si protectie Informativa (fosta UM 0962, fosta „Doi si un sfert”), col. Olimpian Ungherea (Quattuor Coronati), redactor la revista „Pentru Patrie”, si fost consilier al PDSR, autorul „Clubul Cocosatilor” (fiind o parabola despre masonii din PDSR/PSD care au condus si conduc Romania, carte care l-a suparat pe Adrian Nastase), gen. Gheorghe Carp (fost consilier al lui Ion Iliescu, sef de directie in MAI), gen. Mihail Popescu, seful Statului Major General al armatei.
SRI, SIE si altele: gen. Ovidiu Soare (seful diviziei de aparare a Constitutiei), Victor Marcu, Aurel Rogojan (ofiteri de securitate, cu functii-cheie in DSS, inainte de 89) cei care au organizat si participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989) si Vasile Iancu (fost sef de contrainformatii in spionajul lui Ceausescu, fost numarul doi in SRI-ul lui Timofte), toti 4 au participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989, gen. Radu Timofte, directorul SRI, recent initiat in Loja condusa de Stefan Misu (inregimentat in PUR-PC-ul lui Dan Voiculescu), Gheorghe Fulga sef SIE, Ovidiu Tender, Ioan Talpes (vicepremier, sef SIE), toti sunt in subordinea lui SOV-Sorin Ovidiu Vantu.
Alti masoni:Sorin Tesu, Alexandru Bittner, Viorel Hrebenciuc (deputat PSD), ministrul culturii Razvan Teodorescu ( interesanta este opinia sa: IN ROMANIA NU A FOST HOLOCAUST), Gabriel Oprea si Eugen Bejenariu (director RA APPS, secretar general al Guvernului Nastase), Crin Halaicu (fost primar liberal al Capitalei), naistul Gheorghe Zamfir si actorul Tudor Gheorghe, reprezentantii comunitatii evreiestii in parlamentul romaniei Aurel Vainer, Irina Sandu Marin (Cajal), si Liviu A. Belis si alti, iar lista este deschisa.

ROMANIA DUPA LOVITURA DE STA DIN DECEMBRIE 1989

De 16 ani dispar cetateni romani si institutiile statului roman SRI si Politie care sunt platite din bani poporului roman nu se implica in rezolvarea acestor disparitii de persoane in romania.
Aceste disparitii fac parte din planul de epurare etnica a poporului roman pus in aplicare de evrei rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti.
Pentru ce sunt infiintate SRI si Politie institutii ale statului roman?
Pentru a asigura securitatea cetateanului roman si statului roman, conform CONSTITUTIEI, dar nu este asa.
Aceste institutii SRI si Politie au fost si sunt in subordinea unor forte straine romaniei, pana in decembrie 1989 au fost in slujba KGB-ului sovietic-rus, dupa decembrie 1989 sunt in subordinea CRIMINALILOR PERFECTI.
SRI si Politie au rol de opresiune, arestare, filaj, fabricare de date si acte impotriva statului si poporului roman si pentru a ataca, vana si ucide cetateanul roman (vezi lovitura de stat din decembrie 198 si mineriadele, alte CRIME si DISPARITII in romania).
Membri SRI si Politie sunt implicati in rapiri si sechestrari de persoane (furt de petrol din conducte, din avutia poporului roman), au propriile case de filme porno (vezi cazul Corbeanca) si restaurante sau bodegi de racolare a tinerilor romani pentru partide de sex ( vezi, bodega de langa Guvernul Romaniei), edituri de reviste si publicatii porno si multe altele, retele de traficanti de droguri, si prostitutie (protejate de politisti romani scoliti in america la FBI, vezi gasca prostituatelor din PIATA MUNCII).
De 16 ani de zile privim cum suntem aruncati in strada din intreprinderi, fabrici si ale institutii construite de poporul roman. Aceste institutii nationale sunt vandute sau facute cadou unor mafioti, criminali, teroristi (teroristi lui Ion Iliescu din decembrie 1989) si traficanti internationali, cum sunt Omar Hayssam, Zaher Iskandarani, Fathi Taher si alti.
Intreprinderi si fabrici cu care romania si-a platit datoriile externe la FMI si Banca Mondiala sunt distruse si trimise feir vechi la Moscova, de mafiotii, teroristi si criminalii internationali si vand terenul de sub aceste intreprinderi cu ajutorul membrilor PDSR-PSD (vezi cazul IPRS-Baneasa, Omar Hayssam), iar cetatenii Romaniei sunt aruncati in strada, fara salariu, fara nici un venit din care sa poata sa traiasca.
De asemenea, trebuie facuta precizarea ca, imediat dupa reusita LOVITURII DE STS din decembrie 1989, cetatenii sovietici-rusi au facut credite externe garantate de statul roman la FMI si BANCA MONDIALA de peste 30 de miliarde de dolari, in numele statului si poporului Roman. Credite pe care le plateste poporul roman saracit si infometat de CRIMINALI PERFECTI prin taxe, impozite si scumpiri de tot felul.
Aceste credite externe de peste 30 de miliarde de dolari, garantate de statul roman si primite de acesti cetateni sovietici-rusi le-au aporbat ION ILIESCU si PETRE ROMAN, imediat dupa decembrie 1989. Firma UNICOM HOLDING a clanului sovietic-rus-moldovean IAVORSKI este favorizata de ION ILIESCU, PETRE ROMAN si alti, dar si una din firmele care primesc credite externe garantate de statul Roman.
Mai mult, acesti CRIMINALI PERFECTI si-au facut intreprinderi si fabrici in romania tot pe credite externe evreiesti, masonice si sataniste in care cetatenii romani sunt sclavii lor, fara carnet de munca si fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei.
In acest caz trebuie mentionat faptul ca pentru alti cetateni straini, respectiv rusi din Ucraina, Moldova, Belarus si altele se creaza locuri de munca in Romania in Justitie, Politie, Parchet si altele, de unde vaneaza, ataca si ucid cetateni romani. In acest caz trebuie mentionat faptul ca, peste 1 milion de cetateni Romani se lupta cu justitia pentru a intra in drepturile lor legale, adica operarea deatelor corecte in carnetul de munca si achitarea drepturilor salariale conform anilor de munca si functiei avute, lucru falsificat de institutiile statului roman in frunte cu SRI si SIE subordonate CRIMINALILOR PERFECTI care lupta pentru epurarea etnica a poporului roman.
De asemenea trebuie mentionat faptul ca, Ion Iliescu, Mircea Geoana, Adrian Nastase si alti au infiintat Sectia a VIII conflicte de munca si Litigii de munca pe langa Tribunalul Bucuresti pentru a fura si distruge cetatenii romani cu Justitia care este valabil numai in Bucuresti, deoarece in alte orase din romania nici nu s-a auzit de sectia a VIII Conflicte de muna si Litigii de munca (vezi Tribunalul Ploiesti si alte tribunale din Romania in care nu exista aceasta sectie, oricum solutia este impotriva cetateanului roman ca asa vor evreii, masonii si satanistii).
De 16 ani evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti acorda credite statului roman prin FMI si Banca Mondiala, credite care prin institutiiile statului roman ajung tot la ei prin firmele lor, care-I cheltuie cum vor muschii lor, fara ca statul si poporul roman sa castige ceva din aceste credite externe. Mai mult beneficiarii acestor firme nu platesc taxe si impozite catre statul roman si primesc returnari de TVA pe care nu le-au achitat niciodata statului roman, practic creditele externe intra in buzunarele lor si eventualele TVA-uri care ar trebui sa le plateasca statului roman.
PDSR-PSD fiind in opozitie, infiinteaza institutii noi, asa cum a infiintat, Garda Finaciara si Inspectia Finaciara care au acelasi rol si atributii, respectiv un proiect de lege REGISTRU DE INTERESE pentru primari, pentru a acoperii hotiile si furaciunile primarilor, firmele si afacerile lor trebuie sa le predea rudelor, mesaj trimis de Mircea Geoana (puslama FSB-KGB si CIA)de la Washington. Va imaginati ce clasa politca avem, daca PDSR-PSD si MIRCEA GEOANA fiind in opozitie creaza locuri de munca pentru cetatenii sovietici-rusi adusi la studii gratuite in romania de 16 ani de zile, iar copii romani nu au voie sa treaca de bacalaureat ori nu au bani de transport sa ajunga la scoala.
Unde-i alianta DA votata de popor sa scape poporul roman de saracie si foamete, daca PDSR si PSD aflata in opozitie infiinteaza institutii in Romania in 2006 si creaza locuri de munca pentru straini?
Ideea este generala indiferent de clasa politica, trebuie infiintate locuri de munca pentru evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti, iar poporul roman trebuie exterminat.
De 16 ani CRIMINALI PERFECTI comfisca terenuri, paduri si case in romania, iar peste 4 milioane de romani se lupta cu justitia evreilor rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti, adica tot cu CRIMINALI PERFECTI pentru a intra in posesia proprietatilor, drama este ca niciodata acesti cetateni romani nu vor intra in posesia acestor proprietati.
Primariile CESIONEAZA terenuri CRIMINALILOR PERFECTI in toata romania (inainte ca aceste proprietati sa fie retrocedate cetatenilor romani, adica cetatenii romani sunt EXPROPIATI si CRIMINALII PERFECTII devin propietari in Romania), terenuri pe care acestia construiesc case si apoi le vinde sau inchiriaza (vezi Regie-Grozavesti).
Mai nou, ALIANTA in loc sa retrocedeze propietatile cetatenilor romani, vin cu AER, VANT ori NIMIC, adica cetatenilor romani jefuiti de PROPRIETATI le da ACTIUNI la BURSA DE VALORI. Adica ei fura o proprietate care are o anumita valoare si EI dau in schimbul acelei proprietati actiuni la BURSA fara VALOARE.
De 16 ani avem o clasa politica criminala, bandita si terorista subordonata CRIMINALILOR PERFECTI care ne fura, vaneaza si ucid in interesul acestui grup finaciar criminal care singurul lor scop este distrugerea statului roman si epurarea etnica a poporului roman.
Intreaga clasa politica indiferent ca este PDSR-PSD, PNL, PD si altele se ghideaza dupa acelasi sablon politic CFSN-ist, PDSR-ist, PSD-ist, adica urmeaza linia lui ION ILIESCU, PETRE ROMAN si gruparii bolsevice tradatoare ADRIAN NASTASE, MIRCEA GEOANA si alti, mai exact gruparilor evreilor rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti.
Intreaga clasa politica este implicata in devalizari bancare, respectiv

Bancorex, 2 miliarde de Euro
Bankcoop, 1, 5 miliarde de Euro
Banca Agricola, 800 milioane de Euro
Banca Internationala a Religiilor, 70 milioane de Euro
Banca Populara, 30 milioane de Euro
BID-BRS, 25 milioane de Euro

Banca populara (jefuita ca si MTS LEASING de agenti FSB-KGB si STASI)si altele, Achizitionari de fiare vachi, elicoptere si nave maritime pentru care poporul roman plateste miliarde de dolari, deturnari de fonduri externe, Puwak si alti, scutiri de taxe si impozite, ori returnari de TVA neachitate, in momentul in care aceste firme aveau datorii la stat, indiferent ca erau firme romanesti sau mafiotice sataniste straine, trafic de carne vie, (adica copii vanduti pentru a fii ucisi pentru a le vinde organele din ei), trafic de arme cu avizul serviciilor secrete internationale FSB-KGB, CIA, M16, MOSAD, SDECE, AVO, de droguri cu avizul membrilor din SRI, SIE, SPP si altele, Ministerul ad. si Internelor, gen zaharia, sintofarm, droguri livrate puscariasilor sa le dea rudelor pentru vanzare pentru ca puscariasilor sa le reduca pedeapsa, Justitia achita 26 de narcotraficanti periculosi in 7 aprilie 2003 in dosarul 139/p/ 2003 al TB, trafic de cafea, tigarii (toate tigaretele au fost avizate de serviciile secrete internationale, supravegheate si descarcate de serviciile secrete romaneasti care au avizat trocul de arme contra tigari si cafea) si altele.
De 16 ani clasa politica isi schimba numele sau se unesc, numai pentru a apara ce au furat, si pentru a schimba imaginea de hoti si banditi sau pentru a apara interesele CRIMINBALILOR PERFECTI inrucat au primit bani in conturi bancare externe din Elvetia, cum este cazul lui gen. Toma Zaharia in cazul mineriadei din 1999 caruia, ii s-a asigurat un cont in dolari in Elvetia pentru reusita loviturii de stat din 1999 (cont deschis in valuta are si Ion Iliescu in Elvetia, o parte din bani sunt de la Bancorex).
PDSR dupa ce a furat si jefuit statul si poporul roman (vezi Bancorex, Raportul Apartamentul si altele) si-a schimbat sigla in PSD, la fel a procedat si PUR si-a schimbat sigla in Partidul Conservator-PC.
Exista partide care nu au nici o sansa sa ajunga in parlamentul romaniei si atunci se asociaza cu alte partide renuntand la toate ideile si crezurile politice numai pentru a ocupa un loc in parlamentul romaniei. Ia acest caz, putem vorbi de UFD partid al bolsevicilor, rusilor condus de Varujan Vozganian cetatean ucrainian si finantat de SOV cu 400 milioane de lei se uneste cu PNL si renunta la indentitate, ApR infiintat si finantat de ADRIAN COSTEA cetatean roman agent SRI, SDECE si altele traficant de arme si petrol ( cazul Jimbolia), implicat in spalare de bani impreuna cu Ion Iliescu si Bancorex (postere PDSR si Fascinanta si frumoasa romanie-razvan Temesan- paguba peste 5 milioane de dolari) in Franta, caz inchis de presedintele Chirac intrucat se deconspira agentii SDECE care au participat la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania, partid al carui presedinte a fost Theodor Melescanu care s-a lipit de PNL.
Partide politice care au drept scop sa apare tot ce au furat in acesti 16 ani de dominatie a CRIMINALILOR PERFECTI, respectiv PUR condus de Dan Voiculescu, impreuna cu Mugur Isarescu, Victor Atanasie Stanculescu, Gelu Voican Voiculescu (a privatizat, restructurat si dsponibilizat armata Romana, dupa decembrie 1989) si alti, care sunt benficiarii, asa zise conturi ale lui CEAUSESCU, in realitate este vorba de 12 miliarde de dolari. Bani porveniti din vanzari de masini, utilaje, aparate si agregate, produse alimentare si agricole si altele. Bani care se gaseau in toate bancile din lume, bani furati cu avocati evrei din Elvetia, angajati de noua clasa politica pentru a intra in posesia acestor bani, iar acum se numeste Partidul Conservator, adica PC si acest papagal politic Dan Voiculescu a carui fiica Lidia Voiculescu este implicata in scandalul de bursa impreuna cu Rompetrol si Patriciu, care a castigat intr-o ora 10, 8 milioane de dolari, ameninta pe toata lumea cu Justitia impotriva celor care spun ceva despre persoana sa.
PUR-PC azi este cu alianta PD-PNL cand are un interes personal sau de grup, maine este cu PSD cand interesele personale si de grup sunt in favoarea lor.
Interesanta este o mutare politica, VALE NTIN NICOLAU omul MOSCOVEI, numit presedintele TELEVIZIUNII NATIONALE ROMANE de ION ILIESCU si PDSR-PSD, fiind membru de partid al PUR-PC, demisoneaza din PUR-PC. Unde se duce? Probabil sa schimbe imaginea PDSR-PSD in ROMANIA. Editura NEMIRA a lui Valentin Nicolau a primit publicitate gratuita la TVR.
UDMR azi este cu alianta PD-PNL cand are un interes personal sau de grup, maine este cu PSD cand interesele personale si de grup sunt in favoarea lor, oricum PDSR-PSD si Curtea Constitutionala fura voturile Rromilor si le da UDMR pentru a avea sprijin politic.
Cine-I Curtea Constitutitonala?
Procurorul Chiuzbaian cel care a primit Raportul Apartamentul de la salariati din RA LOCATO, raport care a fost predat lui Emil Constantinescu si pe care acesta la prezentat in fata intregii natiunii la confruntarea televizata cu Ion Iliescu la alegerile din 1996. Salariati ai RA Locato anexa MAE, implicati in constituirea acestui Raport Apartamentul au fost aruncati in strada cu ajutorul institutiilor statului roman.
Sotul fostului ministru al Justitiei RODICA STANOIU deputat PSD si mai dorim sa se fac dreptate in Romania.
De 16 ani PDSR-PSD conduce romania impreuna cu celelate partide politice la comanda CRIMINALILOR PERFECTI cu care au jefuit si saracit statul si poporul roman si lupta pentru distrugerea statului si epurarea etnica a poporului roman. Mai mult la acest jaf national au invitat si mafioti, criminali si teroristi internationali, precum Kader, Omar Hayssam, Zaher Iskandarani, Fatih Taher si alti.
Intreaga CLASA POLITICA nu se va trezi, decat atunci cand se vor da foc la toate sediile de partide aparute dupa decembrie 1989, fiindca ei nu inteleg ca sunt VOTATI sa apare interesele cetatenilor romani conform CONSTITUTIEI ROMANIEI si nu sa participe la distrugerea romaniei si epurarea etnica a poporului Roman.

CINE SUNT AMERICANII?

Americanii sunt ALIATII RUSILOR din anul 1944, cu ajutorul servicilor secrete sovietice-ruse FSB-KGB si americane CIA si trupelor militare secrete sovietice GRU si NATO stabilesc strategii planetare pentru a ataca si distruge natiuni pentru a le fura resursele naturale ale solului si subsolului, respectiv PETROL, GAZE, AUR, DIAMANTE si altele si pentru a-i face sclavii lor, pe cetatenii acestor natiuni.
In Romania este de rasul curcii, cum cetateniii romani dupa o dominatie SOVIETICA-RUSA de 45 de ani si 15 ani de dominatie evreiasca rusa (RUSIA-UE), americana (SUA-ONU), masoni si satanisti (crime nationale, saracie, foamete si jaf national), se lasa pacaliti de AMERICANI, acesti criminali internationali ai fiintei umane, care deja si-au instatalat baze militare in romania, pe MOTIV ca AMERICANII au venit in romania sa ne apere de RUSI.
AMERICANII nu au venit sa ne apere de rusi si nici, sa ne scape de saracie si foamete, EI au venit pentru INTIMIDAREA poporului roman.
Toate actiunile militare externe ale guvernului SUA in lume soldate cu razboaie, lovituri de stat si asasinate politice sunt finantate, provocate, dirijate si controlate de evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni (ORDINUL DE MALTA) si satanisti.
Un caz elocvent in acest sens il reprezinta: Henry Alfred Kissinger evreu, mason Ordinul de Malta si satanist. Secretar de Stat al Administraţiei Americane în timpul lui Richard Nixon şi al lui Gerald Ford, a condus toate actiunile militare Americane si al CIA in intreaga lume in perioada 1969-1977.
Kissinger l-a susţinut şi consiliat pe Guvernatorul de New York NELSON ROCKEFELLER, in campaniile prezidenţiale ale anilor 1960 si 1964 si l-a susţinut şi consiliat pe Richard Nixon in campania prezidenţiala din 1968. Kissinger a detinut functiile de Consilier pe Probleme de Securitate Naţională între 1969-1973 şi Secretar de Stat între 1973-1974 in timpul mandatelor lui Richard Nixon, Secretar de Stat între 1974-1977 pe timpul administraţiei lui Gerald Ford.
In perioada FALSULUI Razboi Rece dintre Uniunea Sovietica si America, Kissinger incheie PROTOCOALE cu Moscova de limitare a înarmării strategice (SALT I) şi cel al Rachetelor Anti-Balistice.
în anul 1973, Kissinger, un CRIMNAL DE RAZBOI, primeşte Premiul Nobel pentru Pace, împreună cu vietnamezul Le Duc Tho pentru contribuţia lor la stabilirea unui acord de pace între cele două ţări. Le Duc Tho refuză premiul din cauza ca, Alfred Kissinger superviza intensele campanii de bombardament asupra Vietnamului.
Numerosi analisti in frunte cu Christopher Hitchens, i-l acuza pe diplomatul american de CRIME DE RĂZBOI pentru toata perioada cat a fost in fruntea administratiei Americane intrucat a promovat o politica externa militara agresiva, invazii militare Vietnam si lovituri de stat .
Israelul in 1967 a atacat si cucerit Peninsula Sinai de 23. 500 de mile pătrate şi Fâşia Gaza, Iordanul -malul stâng şi Ierusalimul estic, iar Siria a pierdut punctul strategic înălţimile Golan.
Anwar el-Sadat a devenit preşedintele Egiptului în 1970, si a conceput un plan de a ataca Israelul în ziua de Yom Kippur, 6 octombrie 1973 cea mai sfântă zi a calendarului evreiesc. Egiptul si Siria au pregatit niste simple exercitii aeriene si terestre care s-au schimbat intr-un atac fulger, luând prin surprindere Forţele Israeliene de Apărare, trupele egiptene intrat adânc în Peninsula Sinai, iar Siria lupta să inlature trupele israeliene de ocupaţie afară din înălţimile Golan. Razboiul pentru recucerirea teritoriilor ocupate de Israel s-a terminat pe 24 octombrie 1973, iar Kissinger a negociat sfârşitul războiului de Yom Kippur.
Anuar El Sadat presedintele Egiptului este asasinat la data de 6 octombrie 1981, in timpul unei parade militare la care au participat CIA, FSB-KGB, Mosad, M16, SDECE si alti infiltrati in coloanele mecanizate care ajungand in dreptul tribunei oficiale unde se afla Anuar El Sadat, se opresc si ataca cu arme si grenade tribuna oficiala unde este asasinat Anuar El Sadat si alti demnitari Egipteni. Atacul este pus pe seama islamistilor. La organizarea acestui asasinat politic a participat si Munbarak viitorul presedinte al Egiptului pregatit 5 ani la Moscova pentru aceasta Lovitura de stat.
Anuar El Sadat trebuia inlaturat de la putere in Egipt, intrucat a atacat si gonit Israelul din Peninsula Sinai si a expulzat in 1972, peste 20. 000 de consilieri sovietici din Egipt.
11 septembrie 1973, Henry Alfred Kissinger, CIA, MOSSAD si FSB-KGB orchestrează LOVITURA DE STAT din Chile care duce la inlocuirea preşedintelui ales al Republicii Chile Salvator Allende cu Augusto Pinochet care este protejat politic si juridic de crimele comise in Chile de SUA si Israel.
în decembrie 1975 Kissinger şi Gerald Ford au sprijinit preşedintele Suharto al Indoneziei sa invadeze Timorului de Est, fapt care a dus la masacrarea a peste 200. 000 de oameni.
Sarcinile trasate de Ordinul de Malta prin secretarul de stat american Henry Kissinger trebuie duse la indeplinire, respectiv „crearea unei Europe unite ca unul dintre evenimentele cele mai revolutionare ale epocii noastre. „
Loviturile de stat nu se declanseaza decat atunci cand exista un INLOCUITOR, al sefului statului tarii in care urmeaza a se declansa lovitura de stat. Sef de stat considerat o frana sau o piedica in realizarea planurilor evreiesti, masonice si sataniste in aceea tara.
Astfel, se creaza HAOS si atunci vine la putere tot un adept al fostului sef al statului respectiv. Acest lucru inseamna timp si bani irositi degeaba.
In cazul romaniei pentru Ceausescu, de multi ani la Moscova se pregatea un INLOCUITOR, Ion Iliescu pentru ca evreii, masonii si satanistii sa puna mana pe resursele naturale ale solului si subsolului, prin privatizari, restructurari si disponibilizari abuzive si ilegale si pentru ca cetatenii romaniei sa devina sclavii lor.
Razboiul din IRAK a fost grabit de CRIMINALII PERFECTI, prin renumitul AUTOATENTAT din 11 septembrie 2001. Lucru care se va dovedi fatal pentru evreii, rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti, intrucat nu au avut pregatit un INLOCUITOR pentru SADAM si la conducerea Irakului va veni un adept al lui Sadam.
Speculantii de stat care l-au finantat si sustinut pe Bill Clinton, iar dupa numirea lui ca presedinte al SUA, i-au cerut sa atace IRAKUL sa-l inlature pe Sadam de la putere pentru a fura PETROLUL IRAKIAN.
Clinton – Aveti un INLOCUITOR pentru SADAM?
CRIMINALII PERFECTI -Nu avem un INLOCUITOR pentru Sadam.
Clinton- SUA nu va ataca Irakul, nu vreu sa creez HAOS in Asia.
CRIMINALII PERFECTI – Atunci tu parasesti Casa Alba, vom gasi pentru tine INLOCUITOR care sa faca ce vrem NOI.
Asa a aparut scandalul CLINTON -MONICA. Scandal politic scos pe tapet de Mossad si CIA conduse de CRIMINALII PERFECTI pentru inlaturarea lui Clinton, iar daca in spatele lui Monica nu se aflau EI, Monica era de mult oale si ulcele.
Bush junior a demarat invazia IRAK-ului, aliatii cei mai tari fiind Rusii, pe langa ceilalti aliati. Rusii au fost factorul principal in reusita acestei invazii Americane in IRAK.
Daca la atacarea Yugoslaviei rusi au participat cu peste 2000 de militari, in cazul Irak-ului, rusii au participat cu 200 000 militari deja cazati in IRAK si 10 000 de militari ai trupelor secrete militare sovietice, renumitele GRU. Mai mult, rusii au stiut planul lui Sadam de a se apara la Bagdad, pana se va rascula toata lumea araba impotriva Americanilor. Plan distrus de cei 10 000 de militari ai trupelor secrete militare sovietice, GRU parasitati pe aeroportul din Bagdad, fapt ce a dus la spargerea blocadei din jurul Bagdadului conceputa de Sadam, iar pentru Americani a fost o simpla formalitate intrarea in Bagdad.
Aceste trupe militare ale serviciului secret sovietic GRU au participat, impreuna cu unitatea 404 condusa de col Trurtulescu la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania.
Cine l-a scos pe Sadam si fii lui din incercuirea Americana de la Bagdad?
Misiunea diplomatica Rusa de la Bagdad, cu ajutorul unui convoi diplomatic de masini al ambasadei au fortat blocada impusa de fortele militare Americane si au scos cu masinile ambasadei ruse pe Sadam si fii sai. Ulterior, rusii au vandut fii lui Sadam la Americani care au fost ucisi si pe Sadam la predat viu Americanilor pentru a fi judecat.
De asemenea trebuie facuta precizarea ca, trupele mecanizate ale NATO au fost transportate in IRAK si AFGANISTAN cu nave aeriene inchiriate de la sovietici-rusi IL 176 si AN 124
Un lucru trebuie precizat si anume ca, UE si ONU sunt institutii criminale internationale, EVREIESTI, MASONICE si SATANISTE care practica TERORISMUL DE STAT si care au in subordine Congresul SUA, Guvernele Rusiei, Germaniei, Italiei, Frantei, Marii Britanii, Romaniei si altele, ale caror servicii secrete si institutii din aceste state sunt la randul lor subordonate tot acestor criminali perfecti. Armatele acestor tari sunt subordonate NATO care au in subordine trupe UE-KFOR si ONU-UNPROFOR care sunt alcatuite din militari ai acestor tari, asa zise ALIATE. Trupe UE-KFOR si ONU-UNPROFOR au rol de mentinerea pacii in zone de conflict militar, razboaie civile, lovituri de stat finantate, pregatite si provocate de CRIMINALII PERFECTI.
De asemenea, trebuie precizat faptul ca ALIATII, cum este cazul romaniei, trebuie sa cumpere nave maritime si aeriene scoase din uz ale membrilor NATO, respectiv SUA-elicoptere si in 2006 avioane F-16, Marea Britanie-nave maritime militare, trebuie sa apere cu trupe si armament actiunile NATO si CIA-FSB-KGB si trebuie sa sustina financiar toate actiunile militare EVREIESTI, MASONICE si SATANISTE in lume, folosindu-se sloganul lui Bruce Jackson: CINE NU ESTE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA
In anul 1993 are loc primul aranjament planetar numit DUBLA CHEIE, pentru a reglementa folosirea fortei militare de catre NATO in lume. Conform acestui aranjament planetar DUBLA CHEIE, actiunile militare NATO in zonele de conflict trebuie aprobate de oficiali ONU si NATO. La mijlocul lunii iulie 1995 a avut loc conflictul de la Sebrenita si o crestere in amplitudine a razboaielor din Yugoslavia care a produs moartea aproximativ 8000 de barbati si femei musulmani bosniaci si sarbi bosniaci care a stimulat Washingtonul sa orienteze NATO spre directia atacului impotriva SARBILOR. Cu doua luni in urma, respectiv mai 1995 sarbi I-au ostatici mai multi militari din trupele ONU- UNPROFOR, la care masonul si satanistul Jaques Chirac presedintele FRANTEI solicita necesitatea unei politici radicale de interventie militara NATO in Serbia. Pentru justificarea unei interventii militare NATO in Serbia trebuia sa aiba loc un atentat. In acest caz, CIA, FSB-KGB, MOSAD, SDECE, M16 si alti au provocat in data de 28 august 1995 un atentat la SARAJEVO folosind un obus sarb care a lovit o piata in SARAJEVO, ucigand 38, si ranind 85 de civili.
Pana in august 1995 cheia ONU o detinea Yasushi Akasahi, Reprezentantul Special al secretarului general ONU in Yugoslavia, dupa acest atentat Yasushi Akasahi, a cedat cheia ONU comandantului militar UNPROFOR gen. francez Bernard Janvier, pentru ca stia cine a produs atentatul de la Sarajevo si ce va urma si nu dorea sa fie considerat vreodata CRIMINAL DE RAZBOI. In acest moment cheia NATO se afla la amiralul Leighton W. Smith, comandantul Fortelor Aliate din sudul Europei, de la Neapole.
Comandantului militar UNPROFOR gen. francez Bernard Janvier cunoscand faptul ca deja Congresul SUA si ONU au aprobat atacarea sarbilor din Bosnia Hertegovina, lasa cheia ONU, gen locotenent britanic Rupert Smith si fuge. Gen locotenent britanic Rupert Smith face apel la cheia ONU in coordonare cu amiralul Leighton W. Smith, comandantul NATO din sudul Europei care detine cheia NATO, declarand ca sarbii bosniaci violasera Rezolutia Consiliului de Securitate ONU si ca de aceasta data trupele NATO sunt obligate si legitime sa foloseasca forta impotriva Sarbilor bosniaci.
Atentatul de la Sarajevo a declansat Operatia Deliberate Force condusa de amiralul Leighton W. Smith, evreu, mason si satanist, CRIMINAL DE RAZBOI, comandantul NATO din sudul Europei care a fost lansata in dimineata zilei de 30 august 1995, dupa ce fortele UNPROFOR au parasit teritoriul sarbilor bosniaci. Aeronave NATO au lansat o serie de bombardamente impotriva unor tinte selectate in teritoriul detinut de sarbi bosniaci. Bombardamente care au durat 20 de zile si care au dezorientat comunicatiile sarbilor bosniaci.
Aliatii au participat cu avioane si au efectuat 3515 de zboruri si au lansat 1026 de bombe asupra 338 de tinte. Gen. Joulwan impreuna cu secretarul general NATO, gen. Willy Claes au solicitat folosirea rachetelor TOMAHAWK impotriva pozitiilor militare ocupate de sarbii bosniaci in Bajna Luka. Intrebuintarea rachetelor TOMAHAWK in primele ore ale zilei de 10 septembrie 1995 a contribuit la incheierea conflictului.
In conflictul din Bosnia-Hertegovina a fost pentru prima oara cand NATO a integrat in structurile sale peste 2000 de militari sovietici-rusi care au luptat umar la umar cu colegii lor din NATO.
Acest lucru este scos in evidenta de de Ryan C. Hendrickson intr-o analiza a evenimentelor care au dus la declansarea Operatie Deliberate Force si a catalogat integrarea militarilor rusi in NATO ca pe un mare beneficiu.
Destramarea Yugoslaviei este tot o manevra financiara si criminala a EVREILOR, MASONILOR si SATANISTILOR, la care a participat si VATICANUL care prin Banca Vaticanului varsa 1 988 300 de dolari Institutului pentru raspindirea religiei care cumpara arme din Beirut si le livreaza Croatiei cu ajutorul gen. rus Victor Bout care le transporta cu avionul in Croatia. NATO si CIA finantate de acesti speculanti de stat a controlat atacul Croat impotriva zonelor Sarbesti in 1995, numita actiunea STROM (furtuna) condusa personal de Bill Clinton pentru ca dupa aceea americani la HAGA sa-l condamne pe Milan Babic fostul presedinte al republicii Sarbe din croatia la 13 ani de inchisoare pentru ca s-a opus fortelor NATO si extinderii ciumei evreiesti in Balcani, pentru ca ulterior sa fie ucis in puscarie, anuntandu-se ca Babic s-a sinucis.
Milosevici, rapit de CIA, FSB-KGB, Mossad si altele este dus la HAGA si judecat de adevaratii CRIMINALII DE RAZBOI INTERNATIONALI dusmanii fiintei umane, care refuza sa se pronunte in acest caz pentru ca sarbi sa nu atace ambasada SUA, GERMANIEI, ITALIEI, FRANTEI si altele, la Belgrad, dar il vor ucide incet in puscarie, lucru care deja s-a si produs.
Interesant este faptul ca TPI nu a chemat la BARA martorii invocati de Milosevici peste 1300 de martori evrei, masoni si satanisti, respectiv Clinton, Schroder, Helmut Khol, Jaques Chirac presedintele Frantei care sustinea interventia trupelor NATO in Yugoslavia. (Chirac a intervenit in actul justitiei din Franta pentru a opri cercetarea in cazul spalarii de bani al unor membri PSD in frunte cu ION ILIESCU, Viorel Hrebenciuc, Adrian Nastase, Theodor Melescanu, Adrian Costea agent SDECE, bani furati din Bancorex pentru a nu deconspira agentii SDECE care au participat la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania. ), Jose Maria Asnar premierul spaniei, un mafiot si un terorist implicat in afacerile lui SOV si autoatentatele din Spania pentru a ramane la putere in Spania, Baleir premierul Marii Britanii de semenea un terorist si un mafiot implicat in afacerile lui SOV in Marea Britanie si alti care trebuiau sa de-a socoteala pentru implicarea LOR la finantarea, atacarea si destramarea YUGOSLAVIEI si atacarea Irak-ului si a Afganistan-ului, niste CRIMINALI PERFECTI AI FIINTEI UMANE. Nu, Milosevici a amanat judecarea cauzei, ci TPI care avea tot interesul sa nu judece cauza, intrucat acest TPI se dovedea o institutie evreiasca, masonica, satanista si criminala internationala.
Franta si germania nu au participat la invazia din IRAK cu trupe, dar au trimis toate serviciile secrete in IRAK pentru a furniza date si informatii trupelor NATO din Irak. Mai ales prin jurnalistii lor care sunt agenti SDECE, STASI, CIA, MOSSAD si altele, adica CP.
Interesanta este optica ONU si UE, adica a evreilor, masonilor si satanistilor, atunci cand este vorba de cei care se impotrivesc invaziei NATO in lume, cei care se impotrivesc evreilor, masonilor si satanistilor in lume sunt considerati criminali de razboi sau teroristi, dar EI ce sunt in acest moment pe fata TERREI?
Va spune un cetatean Roman, DUSMANII FIINTEI UMANE

––––– PARTEA A  III-A –––––––

CDR SI INTERVENTIA NATO IN YUGOSLAVIA

Evreii, masonii si satanisti din CDR au fost finantati de COMUNITATEA EVREIASCA AMERICANA prin ALFRED MOSES sa ajunga la putere in Romania la alegerile din 1996.
CDR este implicat in aparitia FNI, GELSOR si altele in Romania, care a jefuit 300 000 de romani care ulterior AFACEREA este protejata de PDSR-PSD si toata clasa politica, iar SOV si toata clasa politica sunt beneficiarii acestui JAF NATIONAL.
CDR a desfiintat COMTIM din Timisoara, a lasat porcii sa moara de foame. Porcii de la COMTIM au ajuns sa se manance intre ei de foame.
CDR a sustinut interventia NATO, ONU si SUA in Yugoslavia, in timp ce 90% din populatia Romaniei era impotriva interventiei NATO, ONU si SUA in Yugoslavia.
Ordinea cronologica a evenimentelor presentate de MAE.
Evreii, masonii si satanisti prezentati anterior, sunt persoanele care au aprobat toate solicitarile NATO din institutiile staului Roman in frunte cu PETRE ROMAN si EMIL CONSTANTINESCU.
Petre Roman evreu, mason si satanist proaspat Prim Ministru al României in Guvernul Romaniei dupa LOVITURA DE STAT din decembrie 1989, in luna Iulie 1990, ii adresează, în scris, Secretarului General al NATO, domnului Manfred Worner, o invitaţie de a vizita România si ii propune acreditarea unui ambasador român la NATO. (Minerii – MASA DE MENEVRA-au fost adusi la Bucuresti de evrei, masoni si satanisti, respectiv ION ILIESCU <gradul 33> si PETRE ROMAN sa atace Bucurestenii, care protestau in Piata Universitatii in 13-14 iunie 1990 impotriva comunismului si a securitatii. Dupa aceasta MINERIADA Bucurestenii au fost aruncati in strada fara serviciu, pentru ca, ulterior si minerii au ajuns in strada la fel ca si Bucurestenii, fara serviciu, salariu si fara nici un drept ca cetatenii ai romaniei. )
Octombrie 1998 – Parlamentul român aprobă cererea NATO ca avioanele Alianţei să poată utiliza spaţiul aerian al ţării noastre pentru posibile operaţiuni militare împotriva Iugoslaviei, numai în situaţii excepţionale şi de urgenţă. Solicitari aprobate de CDR, prin Emil Constantinescu presedintele Romaniei si Petre Roman presedintele senatului 1996-2000
Februarie 1999 – Militari din România şi Statele Unite stabilesc un centru de monitorizare a traficului aerian care să acopere, în afara teritoriului românesc, şi ariile învecinate.
Martie 1999 – Ca urmare a unei solicitări NATO, România închide trei aeroporturi în vestul ţării – Timişoara, Arad, Caransebeş – până la sfârşitul operaţiunilor Alianţei împotriva Iugoslaviei.
18 aprilie 1999 – NATO solicită României deschiderea spaţiului aerian pentru avioanele aliate.
20 aprilie 1999 – Consiliul Suprem de Apărare al Ţării (CSAT) şi Guvernul României dau curs acestei solicitări.
22 aprilie 1999 – Parlamentul autorizează avioanele NATO să utilizeze spaţiul aerian românesc în timpul operaţiunilor din Iugoslavia.
23 – 25 aprilie 1999 – Summit-ul NATO de la Washington; NATO prezintă MAP (Membership Action Plan) care pune bazele unui mecanism de pregătire şi evaluare individuală a ţărilor candidate.
Mai 1999 – Ministerul Apărării Naţionale confirmă faptul că forţele aeriene NATO au dreptul să utilizeze aeroporturile româneşti pe durata operaţiunilor din Iugoslavia.
Mai 1999 – Reprezentanţii guvernului român şi cei ai NATO semnează un acord referitor la condiţiile în care avioanele aliate vor putea utiliza spaţiul aerian românesc.
17 iunie 1999 – Parlamentul român aprobă, cu majoritate de voturi, cererea preşedintelui Emil Constantinescu de a permite tranzitul spre Iugoslavia via România al contingentelor cehe şi poloneze din cadrul trupelor internaţionale de menţinere a păcii pentru Kosovo (KFOR).
La solicitarea brigazilor separitiste albaneze UCK prin Jakup Krasniki, (lucru remarcat de cotidianul german SUEDDEUTSCHE ZEITUNG, citat de AFP si Mediafax) NATO a furnizat arme separatistilor albanezi, asa cum a furnizat arme si musulmanilor bosniaci sa lupte impotriva Yugoslaviei, intrucat SUA si NATO nu aveau suficiente trupe in teren. In ambele cazuri NATO, ONU, UE, G8, inclusiv RUSIA, adica evreii, masonii si satanisti au folosit tactica militara „RIDICA SI LOVESTE „, ceea ce reprezenta pe de o parte ridicarea embargoului ONU asupra vanzarilor de arme in zona albaneza din Kosovo si musulmanilor bosniaci, care au primit arme furnizate de Bruce Jackson -seful CIA pentru Europa de este si Euroasia si de gen. NATO John R. Beyrle pentru Europa de est si euroasia, prin gen. Rus Victor Bout si pe de alta parte executarea de lovituri aeriene NATO impotriva tintelor sirbesti.
Trupele de gherila albaneze UCK care luptau in Kosovo impotriva sarbilor au fost alimentate cu arme si de jurnalistii de la CNN, agenti CIA.
In mai 1999 jurnalistul CNN, Dominique Robertson (37 de ani) si cameramanul Philip Hewdecurg (42 de ani), au fost capturati la granita macedo-iugoslava in timp ce incercau sa treaca fraudulos frontiera impreuna cu un grup de cinci albanezi, inzestrati cu arme, echipament militar si mancare, transmite postul SitelTV din Skopje.
Jurnalistul si cameramanul de la CNN au fost investigati de politia din Mirkovici, dupa care au fost eliberati si expulzati.
In momentul de fata zona KOSOVO teritoriu sirbesc are autonomie ALBANEZA deoarece asa au vrut evreii, masonii si satanisti.
Acelasi lucru doreste sa-l faca ONU, UE, NATO, G8-rusia si alti impotriva Romaniei pentru autonomia TRANSILVANIEI.
Prin mambri CDR, Romania a aprobat uciderea a peste 300 000 de cetateni din fosta Yugoslavie de catre fortele aliate NATO, EVREII, MASONII si SATANISTI, fiind cei care solicita ASUMAREA HOLOCAUSTULUI in Romania si solicita daune materiale prin INSTITUTUTL NATIONAL DE CERCETAREA HOLOCAUSTULUI IN ROMANIA condus de IOAN TALPES mason si satanist.
Comunitatea evreiasca din romania si internationala solicita de 16 ani clasei politice, ASUMAREA HOLOCAUSTULUI in Romania, dar apara si protejaza un CRIMINAL DE RAZBOI evreu de origine poloneza SOLOMON MOREL.
Cotidianul polonez Rzeezpospolita relateaza ca, Solomon Morel in varsta de 88 de ani, a condus un lagar sovietic in sudul Sileziei si se face vinovat de moartea a aproximativ 1538 de detinuti germani. Morel a folosit abuzuri psihologice si fizice impotriva a peste 6000 de detinuti care au fost batuti si infometati si mai mult este acuzat ca a favorizat raspandirea unor boli infectioase in lagar. Morel paraseste Polonia in 1994, cu destinatia Israel, iar Polonia a facut doua cereri de extradare a lui Morel din Israel in 1998 si aprilie 2004, dar MINISTERUL JUSTITIEI de la TEL AVIV a afirmat ca refuza extradarea cu motivatia ca nu exista„ nici un fel de fundament„ pentru extradarea lui Morel.
In data de 10 iulie 2005 Ewa Koj, acuzator polonez reprezentantul INSTITUTULUI AMINTIRI NATIONALE DIN KATOWICE, organizatie care cerceteaza crime de razboi Associated Press in legatura cu acest caz MOREL spune ca, „Criminalii de razboi ar trebui judecati la fel, indiferent daca sunt germani, israeliti sau de orice nationalitate. „
De 16 ani comunitatea evreiasca din Romania si agenti CIA au acces la dosarele securitatii, pentru a fabrica date si acte impotriva statului si poporului roman, iar cetatenii romani nu au acces la aceste dosare si informatii.

AUTOATENTATELE, O NOUA TEHNICA DE INVAZIE MILITARA

Americanii si Rusii folosesc AUTOATENTATELE pentru a justifica actiunile lor criminale militare in Cecenia, Irak si Afganistan pentru a ataca aceste tari pentru a fura PETROLUL din aceste tari si a-l vinde la suprapret prin firmele lor, statelor si cetatenilor din intreaga lume.
Acest truc pshiologic militar a fost folosit de de Roosvelt in cazul Pearl Harbor si de Ghurchil cu orasul Coventry, amandoi au cunoscut ziua si ora atacului japonez si german pentru a atrage masele de oameni, adica masa de manevra in aceste razboaie si a justifica actiunile lor militare in lume.
AUTOATENTAT executat in 1944 de ISRAEL care si-a bombardat propria ambasada la Londra, inscenand propriul atac si aruncand vina pe doi palestinieni care zac in puscarie si in prezent, pentru a justifica bombardarea palestinei.
In acest caz trebuie prezentata afirmatia din luna februarie 2002 a omului de afaceri rus Boris Berezovski stabilit la Londra, care sustine ca in spatele atentatelor care au facut peste 300 de victime in Rusia in august si septembrie 1999 se afla FSB-KGB pentru ai acuza pe separatisti ceceni de aceste atentate, fara a prezenta probe in acest sens. AUTOATENTATE provocate de FSB-KGB in Rusia, pentru ca RUSIA sa atace CECENIA.
Atroicitatile din CECENIA in care sunt ucisi de ani de zile zeci de mii de cetateni CECENI nevinovati sunt trecute cu vederea de UE si ONU, intrucat RUSI sunt ALIATII lor, iar faptele lui PUTIN si a generaliilor sai nu sunt considerate CRIME DE RAZBOI de catre UE si ONU.
David Shayler agent M15, din serviciul secret britanic denunta guvernul britanic in 17 iunie 2005 in Prinson Planet ca acesta a platit organizatia Al Qaeda cu 200 000 de dolari pentru asasinate politice.
De asemenea, David Shayler remarca faptul ca AUTOATENTATUL din 11 septembrie 2001 din SUA a fost o afacere interna a Congresului SUA si CIA pentru a induce o stare de alerta permanenta in America pentru a pregati opinia publica pentru invadarea Afganistanului si Irakului si dupa aceea Siria si Iran.
Molozul si metalul rezultate din cladirile prabusite prin dinamitare au fost transportate in China, pentru a nu se investiga resturile de metal care demonstra nevinovatia Al Qaedq in acest autoatentat.
Avionul care a lovit Pentagonul, a intrat intr-o latura care era dezafectata si care nu avea mobilier, calculatoare si nici personal. David Shayler sustine ca AUTOATENTATUL de la 11 septembrie 2001 a fost planificat si executat sub jurisdictia conducatorilor de la PENTAGON.
în 2002, preşedintele George W. Bush îl deleaga pe Kissinger la conducerea comisiei de investigare a AUTOATENTATULUI orchestrat de CIA, din 11 Septembrie 2001, pentru ca cetateanul american sa stie „doar atât cat are nevoie să cunoasca, „ asa a procedat Comisia Waren in cazul Kennedy.
In Romania Ion Iliescu a format Comisia senatoriala condusa de Sergiu Nicolaescu pentru legifera LOVITURA DE STAT din 1989 din Romania, in REVOLUTIE in care agenti arabi au devenit REVOLUTIONARI si oameni de afaceri, adica jefuitori pe fata ai statului roman, dupa ce au impuscat pe la spate cetatenii Romaniei.
Democraţi din Congresul SUA ii cere lui Henry Kissinger să prezinte documentele sale financiare care atesta, în opinia lor, conflictele sale de interes in legatura cu investigaţia din 11 septembrie 2001. Kissinger este susţinut de Bush si refuză să facă acest lucru, invocând lipsa unui cadru pentru un asemenea gest. în cele din urma Kissinger demisionează de la preşidenţia comisiei.
La fel a procedat si ION Iliescu in Romania a blocat cercetarea in cazul Dolfi Drimer, Bancorex, Raportul Apartamentul, Jimbolia si altele.
AUTOATENTAUL de la 11 septembrie 2001 al GUVERNULUI SUA impotriva Americii si a poporului american, nu a fost primul si nici ultimul. Cetateanul American nu conteaza pentru CRIMINALII PERFECTI, decat pentru ai sustine cu VOTURI in alegerii pentru ca EI sa ajunga in institutiile statului American.
Un alt exemplu, edificator in acest sens in constituie uraganul Katrina care a bantuit america cu putin timp in urma.
Uraganul Katrina era anuntat de mult timp si se cunostea efectele catastrofale pe care le putea provoca, dar George W. Bush si Congresul SUA au lasat cetatenii din New Orleans fara aparare in fata uraganului Katrina, unde au murit peste 1000 de persoane.
Conducerea unui azil din New Orleans, este acuzata de omucidere a anuntat, Charles Foti, ministrul justitiei din Louisiana. Responsabili azilului, sotii Mable Mangano si Salvador Mangano, au fost inculpati fiecare pentru 34 de capete de acuzare de omucidere prin administrarea a unor cantitati mari de morfina unor pensionari din azil, practic au fost ucisi cu morfina. Cu toate ca autoritatile s-au oferit sa evacueze pensionarii din fata uraganului Katrina si aveau un contract incheiat cu o companie privata la care putea apela pentru evacuarea pensionarilor. Sotii Mangano au decis sa nu faca nimic pentru a ajuta pensionarii din azil. A fost mai simplu pentru sotii Mangano uciderea lor.
De asemenea, trebuie amintiti militarii americani prizonieri in Vietnam.
Soldatii americani s-au dus acolo unde i-au trimis Guvernul SUA: Europa, Koreea, Vietnam, Japonia si altele.
Kissinger la incheierea pacii cu Hanoiul a inmant lui Le Duc Tho o scrisoare secreta in care guvernul american promite un ajutor de peste 5 miliarde de dolari si uita de cei peste 5000 de militari americani aflati prizonieri in inchisorile si lagarele din Vietnam. Aceasta scrisoare a fost tinuta secret fata de poporul american, Congresul si Senatul SUA.
1400 de soldati si ofiteri americani au declarat ca I-au vazut in viata pe cei 5000 de militari americani dati disparuti de Departamentul Apararii al SUA, in momentul in care ei au parasit Hanoiul.
Guvernul american la rugamintile si protestele familiilor formeaza o Comisie condusa de John Kerry (candidatul la presedentia SUA din partea partidului democrat in 2004) care sa se duca la Hanoi sa rezolve problema „soldatilor si ofiterilor americani tinuti prizonieri in inchisorile si lagarele din Vietnam.
Concluzia Comisiei KERRY si a Departamentului Apararii al SUA soldatii si ofiterii americani disparuti in Vietnam sunt morti, dar imediat dupa aceasta concluzie facuta publica, functionarii Relatiilor cu strainatatea anunta ca, pana in aprilie 1973 Vietnamul a eliberat 591 de prizonieri americani si care nu erau dintre cei dati disparuti, ci prizonieri cunoscuti.
Intr-o comunicare Vietnameza secreta, dintre cei 305 de prizonieri americani indentificati, au fost eliberati doar 15 prizonieri, restul au murit in inchisorile si lagarele Vietnameze.
Mai mult, militarii americani care s-au intors acasa din Vietnam, nu au gasit un loc de munca in america. Militarii americani sustineau ca sunt niste EROI au luptat pentru SUA, iar raspunsul a fost simplu sa se duca la cei care i-au trimis in Vietnam sa le dea de lucru.

AMBASADORII SUA IN LUME

Ambasadorii SUA din toate statele lumii sunt evreii, masoni, satanisti, finantatorii ai campaniilor presedentiale in SUA, loviturilor de stat, razboaie civile, atentate, speculatori de stat de Bursa, traficanti si INVESTITORI.
Ambasadorii SUA dupa finantarea campaniilor electorale ale diferitelor partide si presedinti Americani sunt trimisi in anumite tari din lume pentru a investi in afaceri, ori pentru a intervenii in viata sociala si politica a unor tari si popoare.
In acest caz voi prezenta doar cativa ambasadori ai SUA din diferite colturi ale lumi.
Roland Arnall patronul lui Ameriquest Capital Corp a contribuit cu un milon de dolari la alegeri pentru republicani, este numit ambasador in Olanda. Sotia sa a contribuit cu 5 milioane de dolari in august 2004 in campania PROGRES PENTRU AMERICA, grupare pro republicana care a contribuit la realegerea lui BUSH.
Eugen Egan presedinte al EMC a contribuit cu 480 000 de dolari la alegerile din 2000 pentru republicani si pentru fondurile rezervate renumararii voturilor din Florida, este numit ambasador SUA in Irlanda, adica sa fure voturi in favoarea lui Bush jr.
Mercer Reynolds un ivestitor evreu a donat 456 000 de dolari pentru republicani in 2000 este numit ambasador al SUA in Elvetia.
Ronald Spogli a donat 803 000 de dolari pentru republicani la alegerile din 2004. Spogli a fost coleg la Harvard cu Bush, este numit ambasador al SUA in Italia, iar seful CIA pentru MILANO este Deborah E. Graze, adica consulul general din Milano.
Membrii ambasei SUA din Italia si din toate consulatele din Italia, care au fost la post in perioada 2000 -2004 in Italia sunt cercetati pentru rapirea imamului Abu Omar. 13 agenţi CIA sunt acuzaţi de răpirea, la Milano, a imamului Abu Omar, transferat în Egipt, unde a fost închis şi torturat si sunt căutaţi, in toata Europă, relatează, în ediţia online, „Corriere della Sera”. Sechestratori au folosit „telefoane mobile” din dotarea personalului diplomatic american la Roma. Practica CIA nu prevede obligativitatea informării ambasadei SUA în legătură cu „operaţiunile sub acoperire”. în cazul sechestrării lui Abu Omar, Coordonatorul operaţiunii a fost seful la Milano CIA Robert Lady, consul general al SUA la Milano. Autoritatile italiene au descoperit că telefonul folosit de unul dintre agenţii implicaţi în răpire a fost utilizat un an şi jumătate mai târziu, în perioada 11-19 septembrie 2004, de un cetăţean american, S. L., care a schimbat doar numărul, nu şi aparatul. în 2003, S. L., lucra pentru misiunea diplomatică americană la Roma. Toata aceasta actiune de rapire a fost cunoscuta de cabinetul lui Silvio Berlusconi, toti membrii cabinetlui Berlusconii sunt implicati impreuna cu membrii ambasadei SUA din Italia de RAPIRE, SECHESTRARE si TORTURA, dar ONU nu se sesizeaza in acest caz, intrucat sunt ALIATI.
William R. Timken Jr finantator al campaniei electorale pentru Partidul Republican este numit ambasador in Germania si investitor in Romania. Acesta a devenit petron al fabricii de Rulmenti Ploiesti care acum se numeste TIMKEN.
Membri ambasadei SUA in Germania dupa 2004 sunt evreii, masoni, satanisti si agenti CIA: ambasador William R. Timken Jr, John A. Cloud, John K. Bauman, Robert F. Cekuta, Anne Chermak, Jeffrey Cellars, Stephen Pattison, John Fogarasi, William W. Westman, sef CIA pentru germania George W. Knowles, Defense Attach Col. Donald H. Zedler, Chief, Office of Defense Cooperation Col. Dan Stiver, sef CIA Dusseldorf, Constance C. Jones, sef CIA Frankfurt, Peter W. Bodde, Scott Rauland, sef CIA Hamburg, Duane C. Butcher, Michael Stevens, sef CIA Leipzig Mark D. Scheland, Mark Wenig, sef CIA Munchen Matthew M. Rooney, Patricia H. Guy si alti.
Ministri ai guvernul Schroeder au stiut de faptul ca, un cetatean german de origine libaneza a fost arestat de CIA cu sprijinul membrilor ambasadei SUA in Germania si plimbat in diverse inchisori secrete trei luni de zile, unde a fost torturat, dar pana la urma a fost eliberat.
Catherine Todd Bayley a contribuit cu 621 000 de dolari la alegerile din 1999-2004, este numit ambasador al SUA in Letonia.
Heather Hodges agent CIA pe toata zona AMERICII DE SUD in 1980, in 2003 este numit ambasador SUA in R. Moldova dupa o donatie de 100 000 de dolari.
Ambasadorii Americii in Romania s-au implicat in alegerile din romania in cei 16 ani de democratie americana, respectiv JAF NATIONAL, CORUPTIE si CRIMA si au avut un rol important in desfasurarea evenimentelor din Romania.
Alfred Moses presedinte al comunitatii evreiesti din america, si ambasador al SUA la Bucuresti, iar cu sprijinul Departamentului de Stat a finantat si sprijinit castigarea alegerilor din 1996 de catre CDR. In vara anului 1997 la receptia de Ziua Nationala Americana de la ambasada SUA, Alfred Moses vorbeste despre reusitele si succesele lui Ion Iliescu (Care sunt aceste reusite si succese? Probabil cele legate de LOVITURA DE STAT din decembrie 1989. ), dupa care imediat isi da demisia. Moses revine in romania si-I sugereaza lui Ion Iliescu sa provoace alegeri anticipate. Ion Iliescu provoaca mineriada din 1999, reusind sa schimbe guvernul Radu Vasile cu un alt guvern condus de MUGUR ISARESCU guvernatorul Bancii nationale, alt mason si satanist care a participat efectiv la devalizarea bancilor din romania. Moses se afla in spatele afacerii Bell Helicopters care spunea ca: „Daca cumparam aceste elicoptere intram mai repede in NATO. „ Moses si James Rospape au solicitat in permanenta urgentarea reformelor institutiilor si a serviciilor de informatii, adica privatizarea, restructurarea si disponibilizarea abuziva si ilegala a cetateanilor romani.
Michael Guest luptatorul pe fata impotriva coruptiei, dar merge cu Ion Iliescu, Radu Timofte si toti agentii arabi care au participat la Lovitura de stat din decembrie 1989 la Washington, pentru decorarea lui Timofte de catre directorul CIA George Tennet pentru sprijinul dat la tranzitarea avioanelor rusesti-sivietice IL 176 si AN 124 pe teritoriul romaniei cu cetateni arabi presupusi teroristi. Timofte este sustinut de Michael Guest in functia SRI. Michael Guest intervine pe langa Ion Iliescu pentru scoaterea de sub acuzatia de pedofilie a lui Kurt Treptow, iar Ion Iliescu il desemneaza pe Ioan Talpes pentru solutionarea acestui caz de pedofilie in care este implicat un cetatean american, respectiv Kurt Treptow.
Dupa decembrie 1989 in romania a aparut o sintagma evreiasca, masonica si satanista: HOTII STRIGA HOTII
In acest mod vede si ambasadorul SUA Michael Guest coruptia din Romania. acest om al dreptatii uita sa spuna ca Scoala Internationala Americana din Romania de ani buni nu plateste impozite si taxe in Romania, bani care trebuie sa ajunga in buzunarele ronmanilor in salarii si pensii.
4 decembrie 2004, basistul trupei Compact, Teo Peter, a murit sambata dimineata in urma unui accident rutier provocat de un puscasul marin, serg. Christopher R. VanGoethem care face parte din membrii garzilor de securitate din cadrul US Marine Corps (seful detasamentului de puscasi marini de la ambasada SUA din Bucuresti)care se urcase baut la volanul masinii de serviciu.
Christopher R. VanGoethem paraseste romania si este judecat in America, iar solutia data de justitia americana este: NEVINOVAT.
Nicholas Taubman ambasador la Bucuresti, presedinte al companiei Advanced Auto Parts (AAP) din statul Virginia, al doilea mare comerciant de piese auto din SUA, a finantat campaniile republicane din 2000 si 2004, presedinte al Mozart Investments, o companie despre care nu exista, practic, nici o informatie publica, a contribuit cu 400 000 de dolari. AAP a fost sanctionata, in 2003, de revista „Forbes” pentru numarul imens de procese pe care trebuie sa le infrunte din cauza folosirii azbestului in componente auto precum frana si ambreiajul. Azbestul este considerat o substanta extrem de periculoasa si interzisa in productia de profil, in multe parti ale lumii. AAP este atacat si pentru folosirea unor masinatiuni financiare precum inchirierea la suprapret a unor sedii aflate in proprietatea lui Taubman si pentru imprumuturi suspecte acordate unor membri din conducerea firmei, pentru ca acestia sa poata achizitiona actiuni ale companiei.
La alegerile pentru presedentia Romaniei din 2004, SUA a trimis doi candidati.
� Lia Robertson care a fost imediat sustinuta de PUR-PC, Dan Voiculescu, venita sa ne invete sa traim cu aer, fara serviciu, salariu, casa si medicamente.
� Alt candidat la presedentia Romaniei propus de SUA a fost AUREL RADULESCU, mason, satanist, avocat (a facut demersuri pentru recursul in anulare al lui MIRON COSMA) si agent CIA, dar si un mare mincinos, preot ortodox. Presedintele fondator al Partidului Renasterea Romaniei, Eugen Stefan Popa a declarat ca AUREL RADULESCU „I-a mintit pe membri de partid ca are girul patriarhului Bartolomeu al constantinopolului pentru a se implica in politica romaneasca si pentru a candida la presidentie. „
Membrii amabasadei SUA la Bucuresti sunt evreii, masoni, satanisti si agenti CIA, respectiv ambasador NICHOLAS F. TAUBMAN, Mark A. Taplin, Mark Wentworth, sef CIA pentru Romania Bryan W. Dalton, Robert S. Gilchrist, Paul Oglesby, Kathleen Kavalec, John Rodgers, Joyce E. Currie, Margaret C. Sula, Ken Williams, Col. Barbara Kuennecke, Cynthia Biggs, Brian Goggin, Rodger Garner, Jim Eckstrom.

––––––PARTEA A  IV-A ––––––––-

TRAFICANTII DE ARME PUNTEA DE LEGATURA A CRIMINALILOR PERFECTI PENTRU LOVITURI DE STAT SI RAZBOAIELE CIVILE DIN INTREAGA LUME

CRIMINALI PERFECTI-speculantii de stat din misiunile diplomatice americane, ONU si alte guverne ale lumii precum Belgia pentru a avea o imagine favorabila in fata opniei publice mondiale lupta la suprafata impotriva coruptiei, traficului de arme si dorguri, dar in realitate EI sunt in spatele acestora. Din spatele acestor afaceri criminale internationale EI provoaca lovituri de stat, razboaie civile, atentate, autoatentate, asasinate politice si multe altele. (Asa cum RUSII si AMERICANII sustineau in mass media FALSUL RAZBOI RECE)
In acest caz putem vorbi despre guvernul Belgian implicat in trafic de arme imreuna cu gen. Victor Bout care dupa ce presa semnaleaza prerzenta acestuia pe teritorul Belgian, de ani buni, guvernul Belgian se disculpa imediat spunand ca, gen. Victor Bout este pe lista neagra a ONU si urmarit in toata lumea.
Cand se spune acest lucru?
In anul 2005.
Ce au pazit G8, UE, ONU, NATO, serviciile secrete internationale din 1990 pana in 2005?
G8, UE, ONU, NATO, serviciile secrete internationale au participat activ la traficul de arme international pentru a provoca lovituri de stat si razboaie civile in toata lumea si dupa aceea trimit trupele de mentinere a pacii ai ONU-UNPROFOR si UE-KFOR subordonate NATO, adica pentru aprelua puterea militara in zona, iar in momentul in care nu poate face fata si nu obtin ce doresc intervine NATO sub egida ONU, adica a CRIMINALILOR PERFECTI.
Gen. Victor Bout sovietic-rus este partener de trafic de arme cu Departamentul de stat din SUA, Departamentul Apararii al Marii Britanii, dar si cu membriiMinisterului apararii al R . Moldova si al Rusiei (trafic de arme din Transnistria unde exista 13 uzine subterane de fabricarea armelor).
Gen. Victor Bout stabilit la Chisinau in R Moldova (teritoriu romanesc condus de clanul de gen VITALIE Dobanda, Ustroi, renumitul evreu, mason si satanist GEORGE SOROS care manipuleaza opinia publica din R. Moldova dupa cum doreste EL si alti), are doua firme de aviatie Aerocom si Renan cu sediul la Chisinau, R. Moldova care au conexiuni cu guvernele SUA, Belgiei, Rusiei, Marii Britanii, si altele, membre UE, ONU si NATO.
Gen Victor Bout face trafic de arme pentru aceste institutii criminale internationale, respectiv UE, ONU si NATO, adica pentru CRIMINALII PERFECTI in zonele sanctionate de ONU, dar de suprafata pentru opinia publica mondiala, in realitate gen. Victor Bout este SOLDATUL de legatura dintre CRIMINALII PERFECTI si rebelii sau separatistii din toata lumea. . Gen. Victor Bout vinde areme in Afganistan musahedinilor sa lupte impotriva talibanilor Al-Qaeda lui Ben Laden, Angola, Congo, Liberia- a vandut arme rebelilor sa atace guvernul din Liberia, 6000 de pistoale automate, 4500 de grenade, 550 de lansatoare de mine, 750 de mine si alte arme, Ruanda, Sierra-Leone, Sudan si altele.
Aceste transporturi si vanzari de arme s-au lasat cu LOVITURI DE STAT, RAZBOAIE CIVILE, ATENTATE si altele, iar dupa aceea intervine ONU-UNPROFOR pentru a schimba presedinti de state sau chiar guverne .
Douglas Farah reporter de investigatii la Washington Post a scris mai multe articole despre CONEXIUNEA dintre gen. Victor Bout firma Aerocom si PENTAGON privind transporturile de tehnica militara in Irak care continua si in momentul de fata. Victor Bout efectueaza zboruri in Irak pentru trupele NATO. Farah conchide ca, contractul dintre firmele lui Bout si PENTAGON valoreaza 293 de milioane de dolari.
Jet Line International este tot o firma a gen. Victor Bout avand acelasi sediu ca si firma Aerocom a efectuat zboruri in Kosovo unde a vandut arme si tehnica militara din MAREA BRITANIE gherilelor albaneze UCK pentru a ataca sarbii.
Gen. Victor Bout si Jet Line International figureaza pe lista neagra a ONU, pentru prosteala populatiei din intreaga lume, ca si RAZBOIUL RECE, dar figureaza si pe lista companiilor distribuita de Departamentul de stat al SUA catre toate serviciile diplomatice din lume.
Aerocom si Renan firmele lui Victor Bout sunt actionare la Victoriabank firme care este acuzate in rapoartele Organizatiei Natiunilor Unite- ONU de vanzari ilegale de armament in Balcani si in Africa.
Alaturi de gen. Victor Bout mai detin actiuni la Victoriabank: Alpha Bank din Bucuresti, Romania-12%, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) 15% si o structura financiara creata de BERD, numita Danube Fund-23%, actiuni vandute urmatoarelor firme: Atrium Ltd cu sediul in Belize, firma off-shore Financial Investments Corporation cu sediu in Scotia, firma Victoria Invest, care imparte acelasi sediu cu Petrom Moldova, firma Repcor Com cu sediul la Chisinau si firma Program Invest -detine 5, 76 din actiuni la Victoriabank, dar are drept actionar majoritar firma Afes-M, care la randul sau are actionari mai multe firme, printre care doua sunt trecute pe lista neagra in rapoartele ONU, si anume Renan si Aerocom. La Aerocom actioar este directorul de la firma Afes-M, ambele avand aceasi adresa. Un alt actionar de la Aerocom este Bruma Vladimir, care este si administrator al firmei, Verelcom, o componenta a firmei, Eristal Prim, care e tot actionara la, Afes M. Firma Verelcom isi are sediul pe str. Tricolorului nr. 42, din Chsinau avand acelasi sediu cu firma-mama Program-Invest.
Toate aceste firme si adrese duc la vestitul traficant de arme Victor BOUT.
Firme care se ocupa cu trafic de arme, alcool, tigari, carburanti, diamante si altele. Aceste firme sunt citate in rapoartele Natiunilor Unite si a altor structuri internationale pentru implicari in vanzari ilegale de arme si pentru proliferarea conflictelor din Balcani si din unele tari ale Africii.
MINCIUNI ORDINARE INTERNATIONALE emise de membrii ONU, UE si altele, la fel ca si RAZBOIUL RECE, intrucat aceste firme sunt finantate de CRIMINALII PERFECTI pentru a provoca LOVITURI DE STAT, RAZBOAIE CIVILE si ATENTATE in lume.
Aceasta este CONEXIUNEA dintre CRIMINALII PERFECTI, UE, ONU, NATO, RUSIA, SUA si alti, comercianti de arme, agentii internationali si traficanti, fiinta umana nu are nici o sansa, indiferent ca esti presedinte de stat ori simplu cetatean.
1995, Victor Bout a infiintat „Trans Aviation Network Group”, fiind tot o ramificatie a companiei „Air Service Charter” cu sediul in Belgia, cu baza la Sharjah in Emiratele Arabe a achizitionat un avion Boeing 707, inmatriculat in Liberia, cu care a inceput sa transporte armament.
1996, prin „Sky Air” (derivata din firma-mama a lui Bout, „Air Service Charter”) au fost transportate, cu Boeing 707 inmatriculat cu indicativul EL-JNS, pistoale mitraliera AK-47 din Bulgaria tot catre Kigali, Rwanda. Dar, mult mai grav, avionul companiei „Sky Air” si altele patronate de Victor Bout au fost reperate si pe platforma militara a Aeroportului Otopeni la Baza Militara UM 19062 – Baza Sud.
In acest caz prezint banda progresiva de la turnul de control, de la Baza Militara UM 19062 – Baza Sud, privind planul de zbor al avionul IL-76 cu indicativ militar pe decolare si aterizare, 9652-9654 si Boeing 707.
14 mai 1995 avionul IL-176 un transport realizat prin MIRAVIA
28 martie 1996, Boein 707 a venit de la Brno (Cehia- un brat al Cehoslovaciei o tara in care populatia s-a saturat de bolsevismul sovietic, ciuntita de evreii rusi (Rusia-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti, respectiv Cehia si Slovacia) – o zona cu o puternica industrie de armament – si avea destinatie Cairo, Egipt a stationat parcat la Baza Militara UM 19062 – Baza Sud, pana a doua zi, la ora 14. 00.
30 mai 1996, avionul IL-176 sosea la Bucuresti de la Atena. Aeronava a stationat pe Otopeni tot cinci ore si a descarcat tehnica militara la Aeroportului Otopeni la Baza Militara UM 19062 – Baza Sud.
29 septembrie 1996 avionul IL-176 un transport realizat prin MIRAVIA ruta avionului a fost Podgorica MUNTE NEGRU Yugoslavia-Otopeni-Teheran transport de tehnica militara. Avionul IL 176 a venit la bord cu tehnica militara de la Podgorica (Munte Negru) si prelua alta tehnica militara pentru Teheran IRAN, unde se pregateste o alta lovitura de stat, dar dupa un atac NATO- ONU. Acelasi lucru sa intamplat in Yugoslavia si se intampla si in Romania in decembrie 1989 daca lovitura de stat esua.
Amandoua rutele Podgorica MUNTE NEGRU Yugoslavia-Otopeni-Teheran erau sub embargo ONU, dar ONU si NATO impun embargo pentru anumite zone si state pentru a se interzice ajutorarea lor, dar ei sprijina militar grupurile lor de interese cum au fost in cazul Yugoslaviei, albanezii din Kosova si Bosniacii musulmani din Bosnia Hertegovina care au luptat impotriva sirbilor Bosniaci si sarbilor in general, in Irak sunitii si siiti anti Sadam si kurdistanezii care sa lupte pentru interesul ONU, UE si NATO impotriva sunitilor lui Sadam. In Irak se intampla un carnagiu national provocat de ONU, UE si NATO prin ATENTATE pentru distrugerea populatiei Irakiana si pentru ai baga in case cetatenii Irakieni (asa cum au facut si in Romania dupa 22 decembrie 1989 cand cetatenii romani au fost impuscati pentru a fi bagati in case).
9 decembrie 1996, un alt cunoscut traficant de arme, Simen Herscovici, alias Shimon Naor, a transportat si el arme cu acelasi avion al companiei „Sky Air” Boeing 707, avind ca punct de plecare Baza Militara UM 19062 – Baza Sud, .
23 februarie1997, acelasi avion Boeing 707 al companiei cipriote „Avistar Airlines”, figura pe platforma militara a aeroportului otopeni- Baza Militara UM 19062 – Baza Sud.
10 aprilie 1997, regia de tehnica militara „Romtehnica” a incarcat intr-un avion AN 124, apartinind companiei romanesti „Acvila Air Romanian Carrier” mitraliere de calibru 12, 7 mm, pistoale mitraliera de 7, 62, tevi, cartuse etc., cu destinatia Kigali, Rwanda. Directorul de la ROMTEHNICA a fost asasinat in propria locuinta impreuna cu soti sa, in stil MAFIOTIC, MASONIC SI SATANIST le-au scosi ochii, le-au taiat miinile si picioarele, pentru ca la doua saptamani criminalii sa revina in locuinta si sa sparga toti peretii casei, iar vecini nu stiu nimic. Dar nici serviciile secrete, parlamentul, guvernul, Politia, Justitia, parchetul si CSAT-ul toate subordonate ciumei evreiesti nu stiu nimic.
15 si 16 aprilie 1997, o alta aeronava a companiei „Acvila Air”AN 124 opereaza pe acelasi traseu,
Peste doua luni, in tara vecina, Congo, a izbucnit un singeros razboi civil, soldat cu rasturnarea de la putere a presedintelui Lorant Kabila si instalarea unui regim comunist, avindu-l in frunte pe dictatorul Denis Sassou-Nguesso. In cele din urma, toata zona a fost pusa sub embargo de ONU.
Un caz similar de LOVITURA DE STAT au incercat CRIMINALII PERFECTI in Somalia la Mogadishu in octombrie 1993. CRIMINALII PERFECTI au alimentat cu arme gherilele somaleze impotriva guvernului de la Mogadishu, unde a inceput un razboi civil. Intervin trupele ONU-UNPROFOR, pentru mentinerea pacii, dar sunt ucisi intr-o ambuscada 18 militari din cadrul trupelor ONU-UNPROFOR, fapt care a incheiat misiunea de mentinerea pacii ONU in Somalia. NATO nu a intervenit impotriva SOMALIEI intrucat se pornise deja o campanie a CRIMINALILOR PERFECTI, SUA-ONU, RUSIA-UE, masonii si satanistii impotriva Yugoslaviei.
CRIMINALII PERFECTI si planificatorii de la PENTAGON nu aveau nici o intentie sa se angajeze intr-o interventie militara in Somalia, care era considerata o operatie prost planificata, care ar fi adus pierderi intr-o regiune unde interesele nationale de securitate fundamentale nu erau in joc, dar Yugoslavia era o regiune unde interesele de securitate fundamentale erau in joc, respectiv EUROPA de Est si EUROASIA.
In Romania, Bulgaria si altele, unde deja CRIMINALII PERFECTI isi instalase SOLADATI in institutiile acestor tari care le executa ordinele intocmai si la timp, iar in YUGOSLAVIA inca nu se realizase acest lucru si trebuia dus la indeplinire.
august 1997, belgianul Ronald Rossignol a deschis compania „Occidental Airlines” care, sub acoperirea de ajutoare umanitare, a transportat, cu un Boeing 707 al companiei cipriote „Avistar Airlines”, uniforme militare, un transportor blindat si statii radio pentru rebelii din Angola din Aeroportul Otopeni – Baza Militara UM 19062 – Baza Sud.
Decembrie 1997 fratii MUTALIEV, ofiteri rusi, traficanti de arme in subordinea lui Victor Bout avand compania aviatica Renan din R. Moldova au incarcat tehinca militara la bordul unui avion AN 72 de pe Aeroportul otopeni- Baza Militara UM 19062 – Baza Sud si le-au transportat in Congo pentru compania Air Pelikan, Africa de Sud, Coasta de Fildes (Abidjan), si Angola (Andula) iar din Angola plecase cu cinci libanezi si un transport important de diamante care trebuia sa ajunga in R. Moldova. Avionul AN72 a fost fortata sa aterizeze de avioane de vanatoare Angoleze . achipajul si pasagerii au fost arestati de aramata angoleza. Fratii Mutaliev sunt actionari principali la compania K&M de slefuit diamante din Bratislava, inregistrata in capitala slovaca in februarie 2001.
23 martie 1998, avionul Air Sofia, a dcscacat baxurile pentru Roza Prod Impex SRL si a incarcat armament, comanda a regiei Romtehnica la Intreprinderea Mecanica Cugir.
16-17 aprilie 1998 tigareta II ARME CONTRA TIGARII, tigarii ASSOS sunt descarcate pe aeroportul Otopeni din avionul IL 176-AirSofia. In aceasta afacere sunt implicati fratii Iskandaranii, col Trutulescu, gen. Vitalie Ustroi, implicat in devalizarea Bacorex, prin firma VALEOLOGIA care este datoare si la RA LOCATO peste 40 de mii de dolari reprezentind chiria pentru spatiul inchiriat de firma, gen. Brinstein amandoi sunt ofiteri din trupele serviciului secret militar sovietic GRU care au participat la LOVITURA DE STA din decembrie 1989 impreuna cu col Trutulescu comandantul batalionului 404 de cercetare-diversiune in spatele frontului, adica SPETZANZUL romanesc.
1 mai 1998 avion Boeing 707 inmatriculat EL-JNS apare ca a aterizat pe Aeroportul Otopeni – Baza Militara UM 19062 – Baza Sud, tot pentru un transport de tehnica militara.
Victor Bout isi continua cursa pentru moarte asupra fiintei umane, fiind finantat de criminalii perfecti speculatorii de stat din intreaga lume, ONU, UE NATO si alti.
decembrie 1998, avion Boeing 707 al companiei cipriote „Avistar Airlines”, a fost depistat transportind arme si munitie din Slovacia in Sudan
in noiembrie 1999 – cursa ACH 252 F a decolat din Bulgaria incarcata cu rachete sol-aer si a aterizat la Harare, in Zimbabwe, de unde marfa a fost preluata la bordul unui avion „Iliusin” si transportata la Kinshasa, in Congo – tara supusa embargoului;
pe 15 martie 2000 – cursa ACH 007 a decolat de la Bratislava, Slovacia, tot spre Harare, burdusita cu pistoale mitraliera AK 47;
Trebuie fracuta precizarea ca la traficul de armamant care s-a facut din romania spre anumite zone din lume pentru a se provoca lovituri de stat, razboaie civile, atentate si altele au participat toti ofiterii din institutiile statului Roman SIA, SRI, SIE, SPP si altele, inclusiv CSAT in frunte cu Virgil Magureanu, Ioan Talpes, Radu Timofte, Gheorghe Fulga si alti, din toate guvernarile de 16 ani de zile.
De asemenea, la aceste actiuni TERORISTE DE STAT au participat si agenti FSB-KGB Vitalie, Ustroi, Vitalie Dobanda, CIA membri ai ambasadei SUA in Romania si arabi precum ONAR HAYSSAM ZAHER ISKAMDARANI, FATIH TAHER si alti care sunt protejati de ONU, UE si NATO, iar in Romania cu politia, parchetul si justitia, unde pot sa ucida, fura.
De asemenea, acestia sunt implicati in toate privatizarile, restructurarile si diponibilizarile din Romania, nu platesc taxe si impozite, taie paduri si provoca inundatii catastrofale pentru viata cetatenilor romani si pentru economia Romaneasca.
Aici trebuie facuta precizarea ca, daca LOVITURA DE STAT esua in Romania in decembrie 1989 si Romania si poporul roman erau atacate la fel ca Yugoslavia, Irak si Afaganistan.

ADEVARATII TERORISTI INTERNATIONALI -TERORISTI DE STAT

La lovitura de stat din decembrie 1989, din Romania au participat si agentii arabi, iar o parte a lor erau membri ai securitatii romane, s-au se gaseau in slujba altor servicii secrete cum sunt: CIA, FSB-KGB, MOSSAD si altele.
Agentii arabi au fost adevaratii TERORISTI dupa 22 decembrie 1989. TERORISTII care au impuscat pe la spate cetatenii romani pentru ai goni din strada, intrucat LOVITURA DE STAT se infaptuise in dimineata zilei de 22 decembrie 1989 cand Ceausescu a fost arestat in CC al PCR si gen. MILEA fusese ucis de col Parcalabescu seful Garzilor patriotice.
TERORISTI sunt sustinuti si protejati de evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti drept pentru care primesc in Romania, intreprinderi, case terenuri si paduri, toate comfiscate de la cetatenii ROMANIEI cu ajutorul JUSTITIEI si intregii clase politice aflata la putere in romania de 16 ani.
1. Khaled Deiab Abdallaa Matar seful agenturii O. E. P. in Romania, colonel in Securitatea Romana si avea in subordine ofiteri Romani, agent Palestinian, SRI-KGB, CIA si luptator in Revolutia din 1989, a finantat PUNR pentru a deveni deputat in Parlamentul Romaniei, fost membru al PUNR.
In anul 1992 Khaled Deiab Abdallaa Matar, impreuna cu agentul Palestinian, SRI-KGB Abdel Mohmed Hadi Rahman (care ulterior isi schimba numele in Hadi Jaradat), cetatean iordanian si roman si cativa profesori de la Universitatea Babes-Bolay din Cluj, infinteaza o universitate particulara la Baia Mare, Universtitatea Romano-Araba, care ulterior se muta la Cluj si in 1995 isi schimba numele in Universitatea Bogdan-Voda. UBV are o datorie de 11, 8 miliarde lei de la 31 decembrie 2004, iar Flaviu Farcas de la Directia de Finante Cluj, spune ca a avut o discutie pe aceasta tema cu membri din conducerea UBV si acestia au spus ca:
,, Ca nu plateste ca nu vor,, .
Abdel Mohmed Hadi Rahman, alias Hadi Jaradat in present profesor si presedinte al UVB din Cluj.
Khaled Import-export 97 SRL care avea obiect de activitate pentru obtinerea de vize si locuri de munca in SUA, activitate sustinuta si protejata de Consulatul SUA din Romania, CIA, SIE si SRI-KGB.
Matar facilita iesirea cetatenilor arabi din Romania si intrarea lor in SUA, cu invitatii, diplome de studii, contracte de munca, atestate de cunoasterea limbii engleze toate false, iar o viza de intrare in SUA costa 200 de dolar.
2. Mahmud Farzat seful serviciilor secrete Siriene din Europa de Est si agent SRI, KGB, CIA si omul de legatura dintre Moscova, Bucuresti, Damasc, Washington si alte servicii secrete internationale. In ani 1980 Mahmud Farzat se ocupa de comertul de tractoare din Romania si derula exporturi si importuri prin firma Crescent-Dunarea (Dan Voiculescu) societate controlata de SRI-SIE-KGB. Dupa decembrie 1989 a inceput afacerile private in Romania in Judetul Bacau fiind protejat de relatiile pe care le are cu reprezentanti locali ai PSD-Viorel Hrebenciuc si alti si SRI-KGB-Radu Timfte, Fulga si alti.
3. Omar Hayssam agent sirian, SRI, KGB, CIA a finantat PSD, membru PSD, (este adus in Romania in 1980 de unchiul sau Mahmud Farzat seful serviciilor secrete siriene din Europa de Est) si dupa decembrie 1989 a avut sarcina de la Moscova-KGB sa participle la reglarea unor raporturi de putere in Romania, avand sprijin politic si logistic din partea PSD si SRI-SIE – KGB si CIA. Omul de afaceri OMAR HAYSAM a fost apropiat al lui ION ILIESCU si a fost insotit in avion si in delegatii de OMAR HAYSSAM in vizite oficiale in afara tarii, inclusiv la DECORAREA lui Radu Timofte de seful CIA George Tennet la Washington.
Omar Hayssam impreuna cu serviciile secrete nationale SRI, SIE, SIA si internationale CIA, FSB-KGB, Mosad, M15 si altele cu complicitatea autoritatilor TURCE de la INSTAMBUL, au livrat arme in 2002 Kurzilor din Turcia si Irak si sunitilor din Irak pentru a ataca siitii lui Sadam din Irak, asa cum au furnizat arme ONU, UE, NATO si alti arme albanezilor din Kosova, bosniacilor musulmani si altora pentru a ataca armata si populatia SARBA condusa de MILOSEVICI.
Omar Hayssam a achizitionat o nava cu suma de 100 000 de euro care a fost asigurata la Lloyd`s pentru 500 000 de euro. Operatiunea din acte era azotat de amoniu de la Nitramonia Fagaras (in caz ca exploda) cu destinatia Turcia si piese de schimb pentru tractoare importate din RUSIA cu destinatia Sudan. Nava de transport a fost scufundata in apropierea coastelor Turciei, dupa ce s-a facut transpordarea armamentului in alta nava. In aceasta afacere Omar Hayssam a avut parteneri doi cetateni arabi si doi oameni de araceri romanii membrii PNL si PUR.
Omar Hayssam pe langa faptul, ca a castigat milioane de euro din aceasta afacere, a mai incasat si asigurarea de 500 000 de euro de pe nava scufundata.
Dupa cum se poate vedea teatrul de razboi din Irak si Afganistan este intretinut de evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni, satanisti si sculelele lor agentii internationali mafioti, traficanti de arme, droguri, cafea, tigari, carne vie (organe umane) si altele.
Omar Hayssam, Mohamed Munaf si serviciile de informatii romanesti SRI-KGB si SIE si internationale CIA, FSB-KGB si altele au organizat rapirea jurnalistilor romani in Irak cu acordul scris al jurnalistilor Romani care stiau ca la Bagdad vor fi rapiti.
Jurnalistii romani au semnat declaratii personale in care sint de acord cu rapirea. Acestia au crezut ca pleaca intr-o excursie la Sinaia, fiind siguri ca vor fi protejati de serviciile de informatii arabe si romane. Jurnalisti romani, nici atunci si nici acum nu stiu cu cine au colaborat. Au colaborat cu ucigasi si asasini mai presus decat legea. Asasini si criminali care creaza scenarii razboaie civile, lovitura de stat din decembrie 1989, mineriade si altele.
Serviciile secrete internationale, sunt mafioti si traficanti de toate felurile si sunt in vizorul cercetarilor penale pentru numeroase infractiunii comise pe teritoriul Romaniei si au vrut sa devina niste eroi nationali prin eliberarea ziaristilor care sa duca la scutite de datorii la stat, pentru firmele lor pe care le au in Romania si sa inceteze cercetarile penale asupra lor.
In cazul esecului, CIA l-a trecut pe OMAR HAYSSAM pe lista finantatorilor organizatiilor teroriste, lucru care s-a si produs imediat printr-un ziar al aliatilor.
Potrivit cotidianului „Rossiskaia Gazeta” in articolul intitulat „Afacerea eliberatorilor. Rapirea jurnalistilor a fost organizata la Bucuresti”, semnat de Fedor Lukianov, corespondentul publicatiei pentru Bucuresti si Budapesta, aparut in editia din 6 iunie 2005, se relateaza ca:
,, Omar Hayssam era dat in urmarire internationala de CIA pentru finantarea organizatiilor teroriste. Nu cu mult inainte de a aparea banuiala ca Omar Hayssam a participat la rapire, CIA l-a dat in umarire internationala sub acuzatia de finantare a organizatiilor teroriste internationale”
CIA, FSB-KGB, SRI si altele stiu ca banii lui Omar Hayssam provin din jefuirea statului roman si din trafic de arme, droguri, carne vie si altele si totusi acestia nu intervin ca acest mafiot si alti sa restituie statului si poporului Roman banii inapoi.
Munaf a fost eliberat intrucat este agent irakian, CIA, SRI si KGB si se afla sub jurisdictia SUA in IRAK.
La eliberarea ziaristilor romani din Irak au participat,, cartitele,, cetatenii Irak-ieni care au facut studiile in Romania in perioada comunista si racolati de securitatea Romana in interesul statului Roman.
Cartitele arabe se ridica la peste 500 000 de persoane si au fost racolate incepand cu anul 1970, o mica parte din cartite au ramas in Romania si au devenit viitorii agenti DIE, SRI, DIA, KGB, CIA si altele, in institutiile statului Roman si oameni de afaceri.
Cu ocazia rapirii ziaristilor Romani din Irak, SRI nominalizeaza agenti arabi, asa numite cartite care au activat si pe teritoriul Romaniei, respectiv Hakim Ziab Hussein Al-Samarai (supranumit Abu Sahar, veriga de legatura intre rapitorii jurnalistilor romani si brigazile Muad Ibn Jabal care i-a inchis la 01 04 2005 impreuna cu Florance Aubenas), Mahmud Khaled Al Omar, sirian (fratele lui OMAR Hayssam), Abdel Jabbar Abbas, Jasem Al-Salmani, Ibrahim Zasssin Al -Jaburi, Yussef Munaf (fratele lui Mohamed Munaf).
O mare parte din agenti arabi si internationali se afla in institutiile statului roman si sunt patroni (sau sponsorizeaza) de mass media din Romania care participa la dezinformarea poporului roman si jefuirea statului si poporului roman.
Persoane din institutiile sataului roman sunt complici la jefuirea statului si poporului Roman, tradatori statului si poporului Roman respectiv Adrian Nastase, Mircea Geoana, Ion Iliescu, Virgil Magureanu, Ioan Talpes, Ristea Priboi, Dumitru Sorescu, Virgil Ardeleanu seful serviciului de informatii al MAI-UM 0962-fosta UM 0215, Procurorul generalal Romaniei Ilie Botos, procurorul general al Parchetului National Anticorutie si altele si toata clasa politica care a facut figuratie prin institutiile statului Roman in cei 16 ani de zile.
4. Omar Mohamad agent siria, SRI, KGB, CIA a finantat PSD. In martie 1998 fratele lui Hayssam a oferit un imprumut de consumatie, pe un an de zile in suma de 1 420 000 dolari, actionarului majoritar Thodor Stanis de la firma SC Rio Soft Drinks SA din Timisoara si findca termenul nu a fost respectat si nu a returnat imprumutul, in aprilie 1999 Omar Mohamad a devenit principalul actionar al Sc Rio Soft Drinks SA. Actionar la SC RIO SOFT DRINKS SA se afla si CARMEN RADULESCU, sotia fostului sef al SERVICIULUI ECONOMIC TIMIS, col. ( r) Pavel Radulescu, SRI-KGB, OMAR MOHAMAD a cumparat actiunile de la aproape toti actionari minoritari, mai putin de la TIBOR DIOSI si KLAUS GROSS si muta sediul social al firmei SC RIO SOFT DRINKS SA. la Bucuresti. OMAR MOHAMAD schimba conducerea SC RIO SOFT DRINKS SA, la Timisoara unde este numit cpt. (r) MIHAI PETRECHIOIU, sef SERVICIU ECONOMIC TIMIS, iar la sediul din Bucuresti si la firma fratelui sau HAYSSAM, BUCOVINA MINERAL WATER sunt numiti col. CROITORU si col. MUSTATA sefi in DIRECTIA ECONOMICA A INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI BUCURESTI.
5. MOHAMED MUNAF agent irakian, SRI, KGB, CIA. MUNAF a fost invitat de Ambasadorul SUA la Bucuresti, prin invitatie nominala in noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2004 la CENTRUL CULTURAL AMERICAN din str. Tudor Arghezi nr. 7-9, impreuna cu familia (cotidianul 15 aprilie 2005) pentru a urmarii alegerile din AMERICA. Cand OMAR Hayssam este arestat si cercetat penal si cei trei jurnalisti Romani sunt rapiti in IRAK, Ambasada Americana minte cu nerusinare ca, MUNAF si familia sa nu au fost invitati de AMBASADA SUA. Minciuna caracteristica serviciilor de securitate cand sunt prinse cu ticalosia. Mai ales ca, acesta actiune a avut loc noaptea si posibilitatile de supraveghere si control sint reduse. Munaf este cetatean Irakian, tara invadata de SUA. Un lucru este cert invitatiile au fost nominale si aprobate de consul general al ambasadei care este seful CIA pentru Romania. Munaf are trei firme in Romania AUDIOSONIC TRADE MARKET, infiintata in anul 1992 in care Munaf este actionar principal cu 64% si Umar Noraddin, cu 36%, cetatean irakian, cu sediul in sos Mihai Bravu, nr. 64-88, bl. P7, sc. 2 et. 1, ap. 49, sector 2, Bucurest, dizolvata in 2002. SRL, BASEF TRADE COM SRL si POLAR ELECTRONICS INDUSTRY and TRADE SRL, infintata in 1993, cu sediul in BUCURESTI, str Soimus, nr. 65, sectorul 4 si administrator al firmelor lui OMAR HAYSSAM. In datele inregistrate la Registrul Comertului rezulta ca este nascut la data 01 01 1900. Daca un cetatean Roman scria acesta data falsa in acte, imediat intra in puscarie. Este o atitudine caracteristica serviciilor de informatii sa prezinte date si acte false.
Ambasada si Consulatul American din Bucuresti, Romania, refuza sa acorde vize de intrare in America cetatenilor romani care sunt invitati la simpozioane stiintifice, rude sau prieteni, ori vor sa munceasca cinstit. Teroristi, mafioti si agenti arabi care sint si agenti KGB si CIA, consulatul SUA le acorda vize de intrare in America. Mai mult, in schimbul a sute de dolari se acorda vize mafiotilor si traficantilor de persoane, favorizand traficul de persoane si carne vie. La Ambasadele Angliei si Spaniei, de organele de control ale acestor tari au constatat nereguli in legatura cu acordarea de vise de intrare in tarile lor, pentru cetatenii Romani.
6. KAMEL KADER agent Palestinian, SRI-KGB si luptator in REVOLUTIA din 1989, lider al studentiilor palestinieni din Romania, membru al grupurilor teroriste AL FATAH si ABU NIDAL, combatant al FRONTULUI de VEST din LIBAN, membru al O. E. P. si AUTORITATEA PALESTINIANA, obtinea vize si pasapoarte pentru intrarea in Romania a cetatenilor palestinieni (100 de dolari) prin col. ORELEANU, sef Directia pasapoarte Timis, patron a 14 firme in TIMISOARA si BUCURESTI, a finantat campania electorala a PDSR-PSD in 1992 cu un million de dolari, (asa cum afirma VIOREL HREBENCIUC) si a obtinut functia de consilier presidential al lui ION ILIESCU si functia de consilier al secretarului general al Guvernului Romaniei, (iar secretar general al guvernului Romaniei era la vremea respectiva VIOREL HREBENCIUC si prim ministru NICOLAE VACAROIU) reprezentant al minoritatii palestiniene in Romania, obtinuse un credit in suma de 995 000 de dolari de la BANCOREX, dar pe care nu l-a returnat si pe care il plateste poporul Roman. Intra la Guvern pe intrarea oficiala, inarmat cu pistol si telefon mobil, fara a se supune vreunui control, avea acces la telexul si faxul Guvernului si la documente secrete, acte confidentiale au disparut din incinta Guvernului, ceea ce a dus la declasificarea lor, pentru ca PDSR -PSD sovietic sa nu fie facut vinovat pentru complicitate la spionaj impotriva statului Roman.
Telegramele disparute de la secretariatul general al Guvernului de la Viorel Hrebenciuc au fost trimise de la ambasade, iar sistemul de comunicare cifrata a acestora nu tine de MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE si exista un serviciu special al cifrului, care este in subordinea SERVICIULUI DE INFORMATII EXTERNE, cifru cunoscut de care Rusia, America si aliatii lor, acum il cunosc si arabi.
Pericolul pe care-l reprezinta disparitia acestor documente are doua aspecte foarte grave:
a- un aspect este cel legat de cifrul cu care sunt codificate documentele secrete romanesti.
Pericolul este legat de faptul ca telegramele sunt transmise prin cifrul de stat, iar daca cineva poate sa intre in posesia transmisiei codificate si sa aiba si comunicarea in clar, reprezinta un pericol major asupra securitatii comunicarii. Daca cineva are si semnele trimise si textul in clar poate imediat sa descopere cifrul. De aceea problema secretizarii transmisiilor prin telegrame nu este legat neaparat de continutul lor.
b- celalat aspect este legat de sursele de informati externe ale ambasadelor si pericolul consta in deconspirarea acestor surse.
Unele telegrame care fac evaluari sau analize pot avea un caracter secret de fond, pentru ca asemenea evaluari, daca sint cunoscute sau daca ajung la cine nu trebuie, pot sa creeze probleme. O alta problema este si sursa. Este foarte posibil ca in telegrama respectiva, cand este vorba de evaluari, cel care a redactat-o sa faca referire si la cei care i-au transmis informatile respective. In cazul acesta pericolul este si mai mare.
KAMEL KADER este scos pe linia moarta, si in 1994 pleaca in Palestina si este numit consilier pe probleme de informatii a lui YASSER ARAFAT.
Interesant este faptul ca Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc si alti neaga existenta acestui Abdel Kamel Kader ca acesta ar fi detinut functii importante in institutiile statului Roman, Adrian Severin, fost Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei, sustine contrariu si scrie un articol in cotidianul Ziua din martie 1996 in care sustine ca:
,, Un cetatean roman de origine palestiniana, pe numele sau Abdel Kamel Kader, este suspectat de implicare in operatiuni financiare ilicite si in actiuni teroriste. El trece insa nestingherit prin culoarele rezervate autoritatilor, in aeroporturile din tara si se plimba pe holurile palatului cotroceni. Daca vreo santinela il opreste (asa cum s-a intamplat, prin august 1994, pe aeroportul din Timisoara), el o brutalizeaza si, nepedepsit, o da la o parte. Tot el ameninta parlamentari Romani, indignati in fata atitudinii sale arogante si agresive, ca o sa le (manance capul). Acelasi personajprezinta celor ce ii se opun o legitimatie eliberata fie de Presedentia Romaniei, fie de Secretariatul General al Guvernului, atestand calitatea sa de consilier la respectivele institutii, legitimatie in fata careia toate autoritatile amutesc. Acest cetatean roman, sin u altul, primeste de la organizatori (tot Romani) ai Forumului Crans-Montana (intalnire ce a avut loc la bucuresti in 1944) un ecuson de libera trecere, pe care este mentionata calitatea de membru al delegatieipentru eliberarea Palestinei, ceea ce ii permite sa patrunda in locurile cele mai bine pazite, unde se discuta secrete mari. Cand cineva da pe fata asemenea imprejurari si cere explicatii, purtatorul de cuvant al Presidentiei Traian Chebeleu, reactioneaza indignat si consternate, afirmand in gura mare ca nici un cetatean arab nu a lucrat vreodata in structurile din apropierea sefului statului. Presidentia este, evident, preocupata sa dezminta dar nu intreprinde nimic spre a vedea cum se face legitimatii si documente de acces oficial ajung ajung in posesia unor persoane dubioase. (Existenta uneia din legitimatiile in cauza a fost recunoscuta chiar de dl. Dan Poenaru, prefect de Timis si presedinte al organizatiei PDSR din acelasi Judet). Explicatia nu poate consta decat in faptul ca nu cei care afirma ca domnul Kamel Kader functioneaza ca un consilier de stat mint, ci aceluia care neaga o asemenea realitate,, .
7. ZAHER ISKANDARANI agent sirian, SRI-KGB, CIA om de legatura al serviciilor de informatii siriene si sovietice-ruse, trafic cu tigari si arme implicat in afacerea tigareta I. Primeste de la Ion Iliescu certificat de luptator in Revolutia din decembrie 1989. Zaher Ikandarani este var cu Kamel Kader si la introdus pe Kader in mediul presidential de la Palatul Cotroceni pe langa Ion Iliescu, prin Viorel Hrebenciuc.
Zaher Iskandarani si Kamel Kader au sponsorizat Forumul Crans-Montana la care a participat Ion Iliescu si toata clasa politica. Zaher Iskandarani inchis pentru uciderea unui cetatean sirian la Timisoara impreuna cu alti cetateni de origine araba este scos din puscarie si din tara de col. Trutulescu pentru 1 000 000 milion de dolari.
In cazul anchetei Tigareta I, 1994 la o descindere la unul din partenerii sa-i arabi s-au descoperit sigilii false romanesti, bulgaresti si maghiare si o stampila a MAE.
Cu ocazia descinderilor din 17 -18 mai 2005 la sediile lui Zaher Iskandarani din bd. Dambovita din Timisoara si altele, locotenetii lui au incercat sa distruga probe incrimi natoare, au exercitat presiuni asupra unor martori importanti, iar forte ale politiei si specialisti de la crima organizata, procurori si trupe speciale, au ridicat mai multe matrite ale marcilor contrafacute de tigari, timbre cu serii duble, cartoane tiparite cu marcile de tigari contrafacute, sigilii si stante vamale, facturi si alte documente comerciale, CD-uri continand modele, desinguri si elemente de siguranta ale marcilor de tigarete care urmau sa fie falsificate.
In perioada arestarii Zaher Iskandarani tipa cat il tinea gura ca este un abuz al autoritatilor si ca face dezvaluiri importante la adresa autoritatilor, iar pe data de 2 mai 2005 Zaher Iskandarani este eliberat.
Zaher Iskandarani agent Sirian, SRI, KGB, CIA care atenteaza la siguranta nationala utilizand date si acte false in contrabanda de tigari nu este cercetat penal de Justitia Romana si nu ii calculeaza nimeni prejudiciul adus statului Roman. Justitia Romana functioneaza numai pentru vanarea si distrugerea cetatenilor Romani si pentru a creea imagini NEVINOVATE acestor mafioti si criminali internationali.
8. MICHEL MAKOUL agent sirian, SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si arme.
9. JABRI TABIZI agent sirian, SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si arme.
10. MUSA HAMAD Bd. Kokalniceanu nr. 34, ap 16 agent palestina SRI, KGB, CIA, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, trafic cu tigari si arme.
11. MOHAMED TALLA Str. Turda Nr. 116, Bl. 37, Ap. 28 agent palestina SRI, KGB, CIA, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, trafic cu tigari si arme.
12. DIB ASSAAD DIB Str. Turda Nr. 120 Et. 7 Ap. 28 agent palestina SRI, KGB, CIA, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, trafic cu tigari si arme.
13. NAZIEH IBRAHIM HUSSEIN ATIEH Str. Masina de Paine Nr. 41, Bl. Od55 Ap 124 agent palestina SRI, KGB, CIA, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, trafic cu tigari si arme.
14. MAHER AL AKAWAN Calea Mosilor Nr. 290, Ap. 47 Agent Siria, SRI, KGB, CIA, trafic cu tigari si arme.
15. VICTOR MICHELLE ISSA cetatean cipriot agent libanez mathaba- SRI, KGB, CIA actiona la Constanta si a creat un prejudiciu de 30 000 000 de dolari statului Roman, mituind magistrati si politisti, fuge la KIEV unde isi continua activitatea de trafic cu tigari cu sprijinul KGB,
16. SAMER GADBAN agent palestina SRI, KGB, CIA membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI si era folosit ca translator de SRI pentru ofiteri gruparii teroriaste Al Fatah pregatite in Romania inainte de 1989.
17- WAEL GADBAN agent palestina SRI, KGB, CIA membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB
18- THAER GADBAN agent palestina SRI, KGB, CIA membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB. Fratii GADBAN au intrat in legatura cu fratii Elias si Mike Nassar agenti libanezi mathaba -KGB traficanti de arme, tigari si produse de contrabanda cu marfuri din Orientul apropiat spre Europa, adusi in Romania in 1990, in urma demersurilor facute de un traficant de arme libanez la AMBASADA ROMANA de la BEIRUT . Traficantul s-a adresat Ambasadei Romane la Beirut pentru a i se mijloci contactarea unui furnizor roman de armament, prezentand o lista de arme si munitie de infanterie si artilerie specifice dotarii armatelor din fostul Tratat de la Varsovia. Atasatul militar roman de la Beirut a informat Directia Informative a Armatei care, la randul ei, a adus cererea de oferta in atentia RA ROMTEHNICA.
Fratii Elie si Mike Nassar intra in contact in Romania cu MOHAMED SHRECH (alias ABU RAMI) consilier al Ambasadei Palestine la Bucuresti agent SRI-KGB si intregul grup intra in contact cu organele de informatii ale armatei-ROMTEHNICA si cu SRI. Fratii NASAR si GADBAN au inceput traficul de tagari pe care le aduceau in Romania cu ajutorul gen. GHEORGHE FLORICA, gen. POPA FLORENTIN de la M. Ap. N. si col. BOGZA de la AEROPORTUL CLINCENI agenti SRI- SIE-KGB care le facilita trecerea prin VAMA a tigarilor, eludand vama si plata taxelor legale. Tigari care se vindeau in Romania prin firmele: PALESTA, GENAH, BELA IORDANIA, SAMER, SAMIRA, SILVIA, ELMA, AZICO, AMEGE, KARELIA si altele, si cu bani proveniti din vanzarea tigarilor se cumparau arme in numele traficantului libanez. Operatiunile de export de armament si munitie, au fost aprobate si monitorizate de structuri informative straine, printre care CIA, MOSAD si altele, fara plata taxelor vamale legale.
Din cauza sumelor mari de bani manipulate de clanul Gadban si Nassar au aparut divergente la care au intervenit SRI, prin directorul SRI Virgil Magureanu si a dat castig de cauza clanlui Gadban care erau ofiteri SRI-KGB si a detrminat arestarea lui Elie Nassar care este eliberat dupa ce plateste 3 000 000 de dolari lui Virgil Magureanu care spune ca, i-a predat la SRI. Astfel s-a stins un conflict de contrabanda internationala cu arme si tigari care ducea la deconspirarea multor agenti SRI, KGB, CIA si arabi care au participat la lovitura de stat din decmbrie 1989 din Romania. ELIE NASSAR pleaca impreuna cu fratele sau MIKE NASSAR agent libanez- KGB la MOSCOVA unde continua actvitatea de contrabanda cu tigari si arme protejati de KGB-ul sovietic care vand TIGARI la MOSCOVA si cumpara arme din ROMANIA.
19. KHALIL KASSAN agent palestinian, iordanian (pasaport nr. D. 032557 eliberat de autoritatile iordaniene), SRI, KGB, CIA trafic de tigari si alte produse cu mult peste cele declarate, paguba de peste un million de dolari, sprijinit de gen. Florica Gheorghe si gen. Bunea agenti SIE-KGB, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
20. AHMED MURAD agent libanez mathaba SRI-KGB.
21. MOHAMMAD MURAD agent libanez mathaba SRI, KGB, CIA Fratii MURAD patroni ai firmei SPRING TIME traffic de tigari si cafea si au deschis lantul de magazine-restaurant ce poarta numele SPRING TIME si au achizitionat cateva hoteluri pe litoral respectiv: PERLA, MAJESTIC din MAMAIA, facute cadou de DAN MATEI AGATHON, asa zisul fratele lui AGATHON, iar la inugurarea imperiului MURAD fost invitat si ION ILIESCU, Fratii Murad membri ai gruparii teroriste HEZBOLLAH au produs o paguba de 19 000 000 de dolari.
22. SIMON ABU RACHED agent libanez mathaba SRI, KGB, CIA nepotul lui EMIL BADRAN fost Ambasador al LIBANULUI la BUC. trafic de tigari a cumparat restaurantul BRADET din cartierul Cotroceni.
23. MOHAMED AL ITAWI, agent libanez mathaba SRI, KGB, CIA patron al firmei BIBU SRL si copropietar al cazinoului de langa HERASTRAU.
24. HANRY AL SEKAAF agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA copropietar al cazinoului ROUGE et NOIRE a fugit cu bani cu tot din Romania.
25. JAMAL KANJ agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari, in present afaceri cu fructe a deschis un angro cu fructe.
26. HUSSEIN HASSAN agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de droguri patronul restaurantului BILDA din GROZAVESTI.
27. AL HAMED agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari patron al restaurantului GOLD TIME din Regie.
28. MOHAMED ABBAS agent siria SRI, KGB, CIA propietar al firmei ROMSIR SRL a cooperat cu OMAR HAYSSAM si fratele lui NASSAR BAKRY ofiter de securitate al AMBASADEI SIRIEI la Buc.
29. AHMED SALEH agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si droguri, prins in locuinta cu 125 000 dolari de politie pe care, ii preda politiei pe motiv ca, nu stie ai cui sunt, ruda cu NABIH BERRY, seful AMAL (gruparea terorista HEZBOLLAH) al PARLAMENTULUI LIBANEZ
30. RAAD HALLOUL agent irakian SRI, KGB, CIA trafic de tigari si cafea asociat cu un senator Roman la o fabrica de impachetat cafea si ferma de cresterea puilor.
31. MOHAMED MOUSAWI agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari si cafea si patron al unei fabrici de impachetat cafea.
32. ALI SHALAN AWADA agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari si cafea propietar al firmei ROMPROFIL din CALEA MOSILOR Bucuresti.
33. WALID GASSAN JABER agent irakian SRI, KGB, CIA traffic de tigari si cafea distribuitor angro la complexul CIUPERCA din Bucuresti
34. YOUSEF SOMMA agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari, reprezentant al firmei producatoare de tigari BIBLOS si cafea NESS AMIGO falsificat, coopropietar al restaurantului TRIUMF.
35. HASSAN AL MAAMI agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari si cafea falsificata pe ruta CIPRU-BULGARIA-ODESA fabrica de cafea la MIHAILESTI, Jud. Giurgiu si patron al firmelor VELMANI, MEI si altele, a cooperat cu fratele lui OMAR HAYSSAM, a fost prins cu transport illegal de tigari a avut un C-ul pe pasaport, dar cu sprijinul SRI-KGB fuge in Liban.
36. SAMER MEHLEM agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari,
37. AMER MEHLEM agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari. Fratii MEHLEM sunt coordonati de fratii MURAD de la SRING TIME, au devenit patronii discotecii WHY NOT.
38. NABIL SHERY agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi traffic de tigari BIBLOS si PARISIENNE, asociat in afaceri cu fratii MURAD la SC NEW HOUSE din PANTELIMON
39. KHALED AL AMIN agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari si cosmeticeprin firma NIRAN.
40. ELIAS YOUUSSEF agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari
41. MICHEL YOUUSSEF agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari. Fratii YOUUSSEF parteneri in traffic de tigari impreuna cu grupul fratilor NASSAR si GADBAN si EMIL BADRAN fost ambassador al LIBANULUI la Bucuresti si MOHAMED SHRECH consilier al ambasadei Palestina la Bucuresti au introdus tigari in Romania prin firma fratilor NASSAR si GADBAN, BELA IORDANIAN in stransa colaborare cu gen. GHEORGHE FLORICA, gen. POPA FLORENTIN de la M. Ap. N. si col. BOGZA de la AEROPORTUL CLINCENI agenti SIE- SRI, KGB, CIA care le facilita trecerea prin VAMA a tigarilor, eludand vama si plata taxelor legale.
42. AREZ TOHME agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari
43. GERBAN TOHME agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari
44. ZAITEF TOHME agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari. Fratii THOME au introdus tigari in cantitati mari din Cipru in Romania respective: MONTE CARLO, CAMEL, SALEM si VANTAGE.
45. SALAH KOBROSSLY agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari care impreuna cu BALLIETY cetatean cipriot cel care livra tigarile Marlboro si LM in Romania si VICTOR ISSA agent libanez SRI, KGB, CIA au produs o paguba statului Roman de 47 milioane de dolari.
46. AMER OUBEID agent iordanian SRI, KGB, CIA trafic de tigari
47. AHMED EL KHATIB agent iordanian SRI, KGB, CIA trafic de tigari
48. TALAL AL KHATIB agent iordanian SRI, KGB, CIA trafic de tigari, toate aceste trei persoane reprezentanti ai firmei BASTOS in Romania si au produs o paguba statului Roman de 6 milioane de dolari lunar in care este implicat fostul director SRI VIRGIL MAGUREANU.
49. VICTOR SARRIS agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari, reprezentant al firmei PARISIENNE care a folosit la distributie cetatenii libanezi EZZ IBRAHIM si ALI AHMED a produs o paguba statului Roman in 1993 de 5 000 000 dolari SUA.
50. RADWAN AKTAA agent sirian SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si cafea
51. MUSTAFA GHAZWAN AKTAA agent sirian SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si cafea colaboratori ai lui Zaher si Hayssam.
Cetatenii Romaniei sunt vanati si dati afara din locuinte de mafia care s-a instaurat dupa decembrie 1989 pentru faptul ca, nu au bani sa-si plateasca intretinerea, lumina si ratele la locuinte, iar mafia de agenti arabi, romani si internationali, asa zisi INVESTITORI sunt scutiti de taxe si impozite, mai mult le sunt rambursate TVA-urile mii de miliarde de lei si milioane de dolari, rezultate din acte si neachitate nciodata statului si poporului roman, datorii pe care le plateste poporul Roman saracit si infometat.

CRIMINALII PERFECTI LA REALITATEA TV

Evreii, masonii, satanistii, agentii CIA, KGB, SRI si alti, traficanti de arme si propaganda externa americana CNN si sovietica-rusa VITALIE DOBANDA gen. FSB-KGB din trupele GRU participant la lovitura de stat din decembrie 1989 si alti, s-au instalat la REALITATEA TV in frunte cu SOV-SORIN OVIDIU VANTU.
In primul rand trebuie sa facem precizarea ca dupa lovitura de stat din decembrie 1989, a fost furat petrolul romanesc de americani (ROMPETROL) si rusi (RAFO ONESTI si PETROM. In 2006 nu se plateste salariile cetatenilor Romani de lunii de zile la CAROM ONESTI. Cine nuplateste sa lariile cetatenilor romani? CEAUSESCU. Nu salariile nu le platesc cei care au pus stapanire pe aceasta intreprindere si vor sa o desfinteze, iar pe salariati sa-i arunce in strada. ), iar in spatele lor se afla SOV-SORIN OVIDIU VANTU si toata clasa politica din Romania care se afla la putere de 16 ani, clasa politica condusa de comunitatea evreiasca internationala, masoni si satanisti.
La LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania au participat numerosi jurnalisti internationali, iar postul de televiziune american CNN a fost favorizat de cei care au organizat lovitura de stat, intrucat le-au permis sa filmeze si galeriile subterane ale Bucurestiului, OBIECTIV strategic militar, protejat de SECURITATE, securitatea care a pus mana pe putere in romania dupa 1989.
Numerosi jurnalisti de la CNN, dar si de la alte agentii de presa americane sunt masoni, satanisti si agenti CIA care intervin in zone de conflict inainte de inceperea actiunilor CIA si NATO si dupa interventia LOR, de unde furnizeaza informatii, de multe ori total ERONATE, din care cauza mor numerosi cetateni nevinovati.
In acest caz, este elocventa participarea jurnalistul CNN Dominique Robertson (37 de ani) si cameramanul Philip Hewdecurg (42 de ani), care in mai 1999, au fost capturati la granita macedo-iugoslava in timp ce incercau sa treaca fraudulos frontiera impreuna cu un grup de cinci albanezi, incarcati cu arme, echipament militar si mancare. Acestia au fost investigati de politia din Mirkovici, dupa care au fost eliberati si expulzati.
Jurnalistii americani in general deformeaza REALITATEA dupa interesele celor care-I platesc s-au impartasesc opiniile organizatiilor si institutiilor din care fac parte, adica din gasca masonica, satanista, respectiv ORDINUL DE MALTA precum: HENRY GREENWALD de la TIME, OSBORN ELLIOT de la NEWSWEEK, KATHERINE GRAHAM de la WASHINGTON POST si alti.
Acesti jurnalisti americani au sustinut toate minciunile fabricate de CIA si de ei insusi pentru a incuraja atacarea Irakului de catre ONU si NATO, dar toate minciunile folosite de CIA si jurnalisti se vor intoarce impotriva lor, ca un BUMERANG, intrucat ceea ce s-a spus la adresa Irakului s-au dovedit MINCIUNI ORDINARE INTERNATIONALE. Nu s-au gasit arme biologice sau chimice in Irak, iar SADAM nu mai este judecat pentru fabricare si detinere de arme de distrugere in masa, ci pentru ca Sadam a folosit arme chimice livrate de SUA cu care a atacat poporul kurd finantat si sustinut la randul sau de SUA si alti sa-l atace pe Sadam si Irakul. Orice vor publica acesti jurnalisti s-au instiga la CRIMA UMANA impotriva altor tari s-au popoare, nu-I vor mai lua nimeni in seama, iar pe VIITOR ii sfatuiesc sa fie atenti ce spun, ce scriu, pe unde merg si ce fac.
Aici trebuie facuta precizarea ca, administratia Bush a subestimat moralul de lupta al Irakienilor, iar dupa invazia america si NATO au constata ca nu au capacitatea de a infrange insurgenta sunita.
Sunitii au cedat Bagdadul, s-au repliat si organizat in jurul lui si au acces la depozite de armament cu care ataca ALIATII, iar CIA, FSB-KGB, MOSSAD si jurnalisti americani nu au cunoscut aceast plan tactic de lupta de gherila pe care-l folosesc in prezent suniti si alti impotriva Americanilor si NATO.
EMIL HUREZEANU evreu, mason si satanist de la REALITATEA TV sustine in 20 martie 2006 necesitatea interventiei militare americane in IRAN, o alta instigare la CRIMA UMANA impotriva unui stat suveran si independent pentru ca nu se subordoneaza MOSCOVEI, WASHINGTONULUI si COMUNITATII EVREIESTI INTERNATIONALE.
India si Pakistan detin arma nucleara AIEA, ONU, UE si alte institutii evreiesti, masonice si sataniste nu ameninta aceste state sub nici o forma, dar statul si poporul Iranian trebuie distrus la comanda CRIMINALILOR PERFECTI.
Americanii solicita sprijinul Rusilor sa intervina pe langa guvernul Iranian, sa-I pacaleasca sub motivul falsului sprijin in problema energiei nucleare a Iranului pentru ca EI sa afla unde sunt amplasate laboratoarele nucleare Iraniene pentru a fi atacate si bombardate, sub egida ONU, adica a evreilor rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masonilor si satanistilor criminali internationali care conduc lumea din aceste institutii.
Toate institutiile statelor lumii de unde fura, saracesc, ucid, traiesc numai din afaceri situate in afara legii, Ei sunt acei criminali perfecti- speculanti de stat.
Ralu Filip seful CNA care a inchis OTV pentru faptul ca s-a vorbit despre EVREI, SIDA si MASONERIE la OTV si autoritatile statului Roman, nu s-au sesizat in nici un fel asupra acestui atac de instigarea la linsaj si crima impotriva unor tineri cetateni romani pentru faptul ca Gregorian Bivolaru si-a permis sa vorbeasca despre FRANCMASONERIE intr-o conferinta tinuta la Paris si pentru ca citea si cumpara reviste PORNO tiparite si editate de membri SRI, SIE POLITIE si alti, cu tineri romani dati disparuti in romania.
Tot la REALITATEA TV s-a mentinut intr-o psihoza nationala generala cazul CAMATARII pentru ca I-ar fi furat unui cetatean evreu Shaul Peleg de mai multe bunuri (bijuterii, ceas, medicamente, 13. 000 de dolari, 20 de milioane de lei si o geanta de piele de culoare maro cu ustensile speciale pentru determinarea calitatii pietrelor pretioase).
Omul de afaceri romano-israelian Shaul Peleg talharit de locotenentii lui Sile Camataru – a fost deferit justitiei de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, dupa ce acestia au stabilit ca a pretins suma de 110 000 de dolari de la persoanele pe care le trimitea la munca in Israel, prin firma sa, unde este asociat si administrator al societatii International Constructions Bussines & Trading SRL si care are ca obiect principal de activitate plasare a fortei de munca in strainatate.
Procurorii ai Parchetului National Anticoruptie (PNA) au ajuns la concluzia ca, in perioada 2000-2003, Peleg a pretins si primit de la mai multe persoane sume cuprinse intre 2. 000-5. 000 de dolari, in schimbul carora le asigura contracte de munca in Israel.
Shaul Peleg a fost acuzat ca a incheiat cu persoanele carora le-a intermediat plecarea in strainatate o serie de contracte fictive de imprumut cu garantie imobiliara, scopul urmarit era acela de a pune mana pe casele cetatenilor romani care plecau la munca in Israel.
Pe acest Shaul Peleg escroc evreu justitia la inchis, s-au a terminat cercetarile asupra lui?
Cu siguranta, NU, intrucat EL este STAPANUL, iar cetatenii romani SCLAVII .
SORIN OVIDIU VANTU mason si satanist a furat personal banii de la FNI, GELSOR si altele, cu sacii, cu bonuri de mana semnate de EL pe care le dadea soferului de microbuz sa le prezinte la ridicarea banilor. Bani care se duceau cu saci in microbuz la el acasa pe cheiul Dimbovitei, langa Magazinul UNIREA.
SORIN OVIDIU VANTU este protejatul membrilor armatei serviciului secret sovietic -GRU, respectiv VITALIE USTROI, VITALIE DOBANDA si alti, care se afla in Romania din decembrie 1989, participanti activi la reusita LOVITURII DE STAT din decembrie 1989 impreuna cu serviciile secrete romanesti si internationale, inclusiv membrii ambasadelor straine acreditate in Romania. Membri GRU, FSB-KGB, STASI, CIA, NATO si alti sunt implicati in toate afacerile, privatizarile, restructurarile si disponibilizarile abuzive si ilegale din romania, trafic de arme, droguri, carne vie, cafea, tigari si altele, finantatori si programatori de lovituri de stat, razboaie civile, atentate, autoatentate, asasinate politice si altele.
Realitatea TV este bastionul propagandei americane si sovietice-ruse in ROMANIA pentru denigrarea statului si poporului Roman.
La Realitatea TV a aparut CAZUL RAMARU un serial regizat, preum falsa impuscare a lui Nicolae si Elena Ceausescu, care de fapt au fost rapiti si predati MOSCOVEI.
Ramaru va reapare din nou? Asa spun cei de la Realitatea TV.
UNDE si CAND? Ne poate spune REALITATEA TV, unde si cand?
Realitatea TV poate sa fac un reportaj cu copii romani disparuti si folositi la RITUALURI RELIGIOASE MASONICE SI SATANISTE in care sunt ucisi, l-i se scot organele din ei, organe care sunt arse in timpul RITUALULUI RELIGIOS.
Cazul Ramaru este gargara bolsevica- americana de doi lei, pentru DENIGRAREA statului si poporului roman pentru ca ALIATII sa sustina evreii americani (SUA-ONU) intr-un eventual conflict cu poporul Roamn care deja este catalogat, barbar si criminal de REALITATEA TV si HORIA PATAPIEVICI.
Cazul Ramaru a fost un caz de CANIBALISM care se practica la nivelul misiunilor diplomatice straine, arabe si africane. SECURITATEA si institutiile statului roman s-a ferit de un scandal diplomatic si avea nevoie de un criminal, un VINOVAT.
Cel putin o data pe luna in perioada comunista inainte de decembrie 1989, intrarile unor apartamente sau chiar cladiri ale misiunilor diplomatice straine asiatice si africane erau blocate de MILITIE pentru cercetari ale militiei si procuraturii, intrucat se gaseau femei taiate bagate in valize sau femei agatate in carlige in frigidere imense. Statul Roman in perioada respectiva a semnalat aceste fapte intrucat se produceau adevarate cataclisme la nivelul misiunilor diplomatice straine acreditate in Romania, iar daca le semnalau atunci poate nu mai avea loc lovitura de stat din decembrie 1989. Acesti criminali perfecti nu mai aveau curajul sa iasa in strada din ambasade sa lupte impotriva statului si poporului roman, asa cum l-au facut in decembrie 1989, cand ne-au impuscat pe la spate.
De CANIBALISM se face vinovat colegul lui de facultate cetatean strain pentru care institutiile statului, pastreaza TACEREA, iar intreaga familie RAMARU este distrusa in frunte cu tatal lui RAMARU, pe care securitatea il ucide, aruncandu-l dint tren.
Familia Ramaru de origine din Corabia, oras de pa malul Dunarii, o zona retrasa, izolata usor de solutionat, intrucat acei oameni simpli nu aveau relatii la nivelul institutiilor statului si se puteau fabrica date si acte impotriva lor, asa cum acum INSTITUTUL NATIONAL PENTRU CERCETAREA HOLOCAUSTULUI condus de IOAN TALPES, fabrica date si acte impotriva statului si poporului roman pentru al scoate vinovat evreilor, masonilor si satanistilor si pentru a le plati daune sute sau chiar mii de miliarde de dolari pentru ca in romania s-a produs HOLOCAUST. Holocaustul este nimic pe langa ce fac acesti CRIMINALI PERFECTI in lume. Somitati ale stiintei si culturii din ISRAEL sustin ca: IN ROMANIA NU A FOST HOLOCAUST.
Ramaru a fost arestat, interogat asa cum stia SECURITATEA sa o faca inainte de decembrie 1989. Ramaru a recunoscut ca el a ucis si ca tatal sau la invatat sa ucida si sa puna femeile in carlig.
Pardon femei in carlig s-au gasit in frigiderele misiunilor diplomatice asiatice si africane si nu la Ramaru acasa.
Multa lume nu stie, dar romancele casatorite cu arabi sau africani, dupa ce treceau granita Romaniei erau vandute pe nimic si ajungeau prostituate in tari straine, precum UNGARIA, FRANTA, ITALIA, GERMANIA si altele. De la arabi a pornit moda in romania dupa decembrie 1989 sa se rapeasca copii romani pe strada pentru ca apoi sa fie vanduti in case de prostitutie pe nimic, aici se gasesc o parte din persoanele DISPARUTE din Romania, iar cele ucise se gasesc pe casete VIDEO PORNO in tara si strainatate, s-au sunt goliti de organe care sunt vandute in SUA si renumitul OCCIDENT.
In 07 martie 2006 mass media internationala semnala faptul ca trei spitale din San Diego, SUA au folosit organe de la Biomedical Tissue Service si Fort Lee, din New Jersey, SUA. Directorul de la Biomedical Tissue Service, Angela Scioscia sustine ca organele a fost transplantate unor pacienti de la UCSD Medical Center, Tri-City Medical Center din Oceanside, SUA si Palomar Pomerado Health.
Procurorul din Brooklyn a interzis proprietarului Biomedical Tissue Service, Michael Mastromarino sa mai faca transplanturi si a eliberat o CITATIE pentru 122 de capete de acuzare.
De asemenea, dupa decembrie 1989 sunt distruse in Romania mormintele rudelor noastre in stil masonic-satanist si se practica RITUALURI RELIGIOASE MASONICE-SATANISTE in romania cu copii rapiti care sunt legati si ucisi. Le sunt taiate urechiile, le sunt scosi ochii si le sunt scoase organele din interiorul corpului, respectiv inima, ficatul, rinichii si altele carora le dau foc.
De toate acestea se stie la nivelul CSAT (institutite infiintata de ION ILIESCUdupa 1989 pentru distrugerea statului si poporului Roman), MINISTERE, INSTITUTII ale Statului Roman de 16 ani de zile, respectiv case si persoane care se ocupa cu asa ceva, dar se pastreaza TACEREA, intrucat sunt implicate foarte multe persoane sus puse, inclusiv din mediul misiunilor diplomatice straine acreditate in Romania.
Simona Balanescu avea o emisine populista pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta cetatenii romaniei. Veniti cu noi la Realitatea TV ca noi impreuna cu autoritatile statului va rezolvam problemele. In realitate a fost un sondaj AMERICAN pentru a vedea starea natiunii romane si cu ce fel de probleme se confrunta cetatenii romaniei, pentru ca ulterior sa dispara emisiunea. Acum se ocupa de o emisiune medicala ca de altfel toate televiziunile din romania a intrat pe acelasi tabloid american-bolsevic-rus care nu are nici o legatura cu problemele cetateanului roman.
Mai mult REALITATEA TV sustine UDMR-ul. In data de 15 martie 2006 in Covasna si Harghita a avut loc proclamatia Maghiarilor pentru autonomia acestor regiuni din Romania, iar REALITATEA TV A FOST IN ZONA si ne-a transmis in direct fericirea maghiara in romania, dar nu a transmis mitingul Noii Dreapte din Piata Universitatii care protesta impotriva actiunii separatiste maghiare din Transilvania.
De asemenea, trebuie facuta precizarea ca ALIANTA a inlocuit peste 1100 de agenti vamali romani cu agenti vamali straini pentru ca cetateni maghiari care au interdictie sa intre in Romania sa vana in romanaia sa organizeze mitinguri si actiuni de protest impotriva statului si poporului Roman, asa cum s-a intamplat in 15 martie 2006 si asa cum s-a procedat in decembrie 1989, cand peste 10 000 de soldati si ofiteri ai trupelor militare secrete sovietice renumitele GRU si alteii, au intrat pe teritoriul Romaniei cu acordul agentilor vamali pentru a participa la lovitura de stat din decembrie 1989.
Realitatea TV sustine MOSCOVA si creeaza emisiuni despre SOVIETICI-RUSI, respectiv MOSCOVA NU CREDE IN LENIN sau EUROPETICE in care se vorbeste numai despre scriitori sovietici-rusi, precum GOGOL si alti, dar refuza sa creeze emisiuni cu muncitori care nu isi primesc salariile, nu l-I se opereaza datele corecte in carnetul de munca si sunt aruncati in strada, pensionari care nu isi primesc pensiile conform anilor de munca si pregatiri profesinale.
Realitatea TV instiga la linsaj si crima.
Realitatea TV instiga la invazii militare in lume, vezi HUREZEANU si IRAN.

ULTIMA VERIGA A LANTULUI CRIMINALILOR PERFECTI INTERNATIONAL
JUSTITIA ROMANA.

JUSTITIA ROMANA constituie ARMA CRIMEI PERFECTE cu care evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti ucid cetatenii romaniei (vezi, mortii de la lovitura de stat din decembrie 1989, mineriade si altele, Copii lui Ceausescu solicita JUSTITIEI ROMANE sa le arate mormantul parintilor. Ceausescu a fost presedintele ROMANIEI, dar JUSTITIA ROMANA si BISERICA ORTODOXA ROMANA complice la crima impotriva statului si poporului ROMAN impreuna cu EI se opun cu inversunare pentru aflarea ADEVARULUI in Romania dupa decembrie 1989. ADEVARUL, DREPTATEA si LUMINA sunt ale lui DUMNEZEU, iar MINCIUNA, CRIMA si INTUNERICUL sunt ale SATANEI).
infometeaza si refuza sa plateasca salariile si pensiile cetatenilor romani. Dupa decembrie 1989 este FOAMETE SI SARACIE MULT MAI MARE DECAT IN PERIOADA COMUNISTA-CEAUSISTA (vezi, toate privatizarile, restructurarile si disponibilizarile abuzive si ilegale sunt peste un milion de cetateni romani care isi cer drepturile salariale si pensiile in justitie, iar JUSTITIA REFUZA SA LE ACHITE. De asemenea justitia refuza sa le opereze datele corecte in carnetul de munca cetatenilor romani),
confisca proprietatile cetatenilor romani si le face cadou tot LOR ( vezi, peste patru milioane de cetateni romani care se lupta cu justitia pentru a intra in posesia drepturilor de proprietate, iar JUSTITIA ROMANA DUPA DECEMBRIE 1989 REFUZA SA LE DEA PROPRIETATILE INAPOI).
jefuieste statul si poporul roman prin jocuri piramidale si fonduri de investiti (vezi FNI, GELSOR, SOVINVEST, SAFI si altele, vinovatii rpincipali precum SOV sunt liberi ca pasarea cerului, iar milioane de cateni romani sunt furati, aruncati in strada, fara, casa, familie si indentitate).
devalizaeza bancii in romania (vezi cazul Bancorex, Banckoop, Banca Agricola, Banca Dacia Felix si altele, banii sunt luati de EI, iar justitia distruge acte si probe si fabrica alte acte de tip SECURIST, respectiv SENTINTE si DECIZII cu care ii COMETIZEAZA, adica pot sa jefuiasca in continuare statul si poporul intrucat sunt CONSIDERATI NEVINOVATI DE CATRE JUSTITIA ROMANA).
1.COMPLOT TERORIST INTERNATIONAL

Comunisti, tortionari, mercenari, teroristi, disidenti si agenti straini organizati si protejati de guvernele SUA-ISRAEL, GERMANIA, RUSIA, ITALIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA, OLANDA si altele comploteaza de 20 de ani pentru jefuirea si distrugerea Romaniei.

http://www.youtube.com/watch?v=ru2WYa9cdVo
http://www.youtube.com/watch?v=ln-yuMhMRqA
http://www.youtube.com/watch?v=IzO9BhealkU
http://www.youtube.com/watch?v=3Phil9rp7UU
http://www.youtube.com/watch?v=QvXPsQYNI_Q
http://www.youtube.com/watch?v=9CT7sjCZ4MY
http://www.youtube.com/watch?v=BHY1eA9_0CU
http://www.youtube.com/watch?v=IIPivtX2UiY

2.SIONISMUL MONDIAL ATACA ROMANIA

In 1989 Romania a fost in atentia organizatiilor sioniste criminale si teroriste internationale Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg conduse de Donald Rumsfeld, George Shultz, Richard Holbrocke, Keith Alexander, David Rockefeller, Albert Rotschild, Henry Kissinger si alti.

http://www.youtube.com/watch?v=3f-i2h8YZtU
http://www.youtube.com/watch?v=QZKDMZGIQLg
http://www.youtube.com/watch?v=2RnK3SQmg5Y
http://www.youtube.com/watch?v=GpxtjZXAVc0
http://www.youtube.com/watch?v=dExS4VFGLII
http://www.youtube.com/watch?v=1WzF9VJiVKM
http://www.youtube.com/watch?v=bc1e_-1UmLI
http://www.youtube.com/watch?v=09QBu4SH23Y 3. ATAC MILITAR TERORIST INTERNATIONAL IMPOTRIVA ROMANIEI
International terrorist military attack against Romania
In decembrie 1989 ROMANIA a fost atacata de SUA, RUSIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA si altele la ORDINUL GRUPULUI BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI INROBIREA FINANCIARA A ROMANIEI.
Acuzam SUA, ISRAEL, RUSIA, MAREA BRITANIE, OLANDA, BELGIA, JAPONIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, CANADA, ISLANDA, NORVEGIA, GRECIA, SPANIA, UNGARIA pentru atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman.
http://www.disclose.tv/action/viewvideo … Romania_I/
http://www.disclose.tv/members/viewvide … omania_II/
http://www.disclose.tv/members/viewvide … mania_III/
http://www.disclose.tv/members/viewvide … omania_IV/
4. TERORISM DE STAT INTERNATIONAL
State terrorism INTERNATIONAL
TERORISM DE STAT INTERNATIONAL este planificat, organizat si finantat de GRUPUL MASONIC BILDERBERG SI SUSTINUT MILITAR, MEDIATIC SI FINATAT DE STATELE MEMBRE NATO PENTRU A ATACA STATE SI POPOARE PENTRU JEFUIREA, DISTRUGEREA SI INROBIREA LOR, PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA
http://www.disclose.tv/members/viewvide … ATIONAL_I/
http://www.disclose.tv/members/viewvide … TIONAL_II/
http://www.disclose.tv/members/viewvide … IONAL_III/
http://www.disclose.tv/members/viewvide … IONAL__IV/
5. RAZBOI IMPOTRIVA FIINTEI UMANE
WAR AGAINST HUMAN BEINGS
O SECTA SATANISTA MASONICA EVREIASCA CONDUCE PLANETA ORGANIZEAZA, FINANTEAZA SI INARMEAZA GRUPURI EXTREMISTE SI SEPARATISTE PLANETARE PENTRU ATACURI MILITARE TERORISTE INTERNATIONALE PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA

http://www.disclose.tv/action/viewvideo … BEINGS__I/
http://www.disclose.tv/action/viewvideo … BEINGS_II/
http://www.disclose.tv/action/viewvideo … INGS__III/
http://www.disclose.tv/action/viewvideo … EINGS__IV/ http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=1909

Regionalizare? Federalizare? “Mai multă Europă”? “Deloc Românie”? http://ceicunoi.wordpress.com/2013/01/17/adevarul-despre-modificarea-constitutiei-si-reorganizarea-teritoriala-a-romaniei-dorite-de-puterile-oculte/#more-4122

LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 – APEL INTERNATIONAL PENTRU ATACAREA ROMANIEI   http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/01/13/lovitura-de-stat-din-decembrie-1989-apel-international-pentru-atacarea-romaniei-date-si-documente-oficiale-si-beneficiarii-disidenti-agenti-straini/

Imagine

Masoneria, evreii şi “Lojile NATO”. Într-un capitol anterior am arătat acţiunile sionismului mondial, menite a-şi subordona şi controla masoneria. Acesta fapt a ajuns să fie recunoscut făţiş chiar de către masoni. Ritul masonic “scoţian”, rit practicat şi de către sioniştii de la B’nai B’rith, şi de către majoritatea lojilor masonice româneşti de astăzi, nici nu respectă numărarea anilor de la Iisus Hristos, ci a adoptat calendarul ebraic, anul nou îl celebrează la 17 septembrie, iar lunile anului poartă nume evreieşti. În prezent lojile masonice din România numără circa 2.500 membri. Dintre cei mai cunoscuţi politicieni “fraţi” masoni români pot fi enumeraţi Victor Babiuc, Viorel Cataramă, Adrian Năstase, Radu Vasile, Petre Roman, Nicolae Alexandru, Dan Ioan Popescu, Corneliu Ruse ş.a., apartenenţa celor mai mulţi rămânând secretă.

 

Cei mai reputaţi istorici ai activităţii masoneriei în România, Radu Comănescu şi Emilian M. Dobrescu, consideră că anii 1945-1948 reprezintă epoca intensei colaborări dintre masoneria româna şi regimul comunist, cea mai agreată de masoni fiind conducătoarea comunistă evreică Ana Paucker. Un număr masiv de comunişti sunt iniţiaţi atunci în masonerie, iar masoni de mare prestanţă (Mihail Sadoveanu, Horia Hulubei, Mihai Ralea, N.D. Cocea, Victor Eftimiu şi alţii) colaborează activ cu noul regim politic.

 

Istoricii masoni susţin astăzi ideea că odată cu instalarea regimului comunist în România, în anul 1948, activitatea masonică a fost obstrucţionată, astfel încât, în luna iunie, din proprie iniţiativă, masoneria intră în adormire, încetându-şi activitatea Supremul Consiliu de 33 din România, Marea Lojă Naţională şi Ordinul Masonic Român. Masoneria română şi-a continuat apoi activitatea în occident chiar din 1948. O reprezentanţă a Marii Loji Naţionale Române a funcţionat la Paris sub obedienţa Marii Loji din Franţa, sub forma a două ateliere: România Unită (condusă de evreul Jean Pangal, care nu recunoştea autoritatea lui Mihail Sadoveanu) şi La Chaine d’Union (creată de Vintilă Petală). La rândul lor s-au reorganizat în exil Supremul Consiliu de 33 din România şi Ordinul Masonic Român (a cărei conducere a fost preluată de evreul Marcel Shapira), împreună cu câteva loji româneşti.

 

În realitate, aşa cum arată cei doi autori mai sus citaţi: “în iunie 1948 fraţii masoni sunt întrebaţi când iau concediu ca să poată participa la munca patriotică de reconstrucţie a ţării. Perspectiva i-a speriat şi o parte din ei pleacă in străinătate, cu documente şi arhive… Nici o măsură punitivă nu a fost luată de autorităţi contra francmasonilor”.

În perioada 1948-1989, se crede ca a existat un moment când masoneria a fost iarăşi la loc de cinste în România. Istoricii susţin că Nicolae Ceauşescu a încurajat masoneria până în 1971 şi a tolerat-o până în 1980. Termenul de “epocă de aur” a fost pentru prima dată aplicat domniei lui Ceauşescu de un istoric mason, D.G. Şerbănescu, în volumul III din Histoire de la Franc-Maçonnerie Universelle, încă din 1966.

 

D.G. Şerbănescu, care l-ar fi sedus pe Nicolae Ceauşescu la cauza masonică, era membru al unei loji româneşti “din emigraţia” de la Paris după 1948, alături de Ion Adlerberg şi alţi româno-evrei conduşi de Marcel Shapira. Aceeaşi autori repetă informaţia lansată de francezul Pierre Cârpit conform cărei Nicolae Ceauşescu ar fi fost membru al lojei masonice “ultrasecretă” Propaganda Due (celebra P2, ce a făcut obiectul anchetei procuraturii italiene). Afirmaţia s-a bazat pe declaraţiile şi însemnările lui Licio Gelli, venerabilul lojii P2, dar a fost ulterior dezminţită de alte loji (!) masonice, precum Marele Orient al Franţei. “Căderea” lojii P2 s-a datorat afilierii cu mafia italiană şi implicării în deturnări de fonduri soldate cu falimentul uneia dintre cele mai mari bănci italiene, dar nu numai. O anchetă a revistei italiene L’Europeo (continuată de anchetele de presă din România) relata că P2 a fost implicată prin anii 70 într-o tentativă de lovitură de stat în Italia, împreună cu membri ai serviciilor secrete italiene. “Condusă de Lucio Gelli, loja a făcut prozeliţi şi în România. Atunci când serviciile secrete italiene au oferit Securităţii, pentru 160.000 de dolari, dosarele a 16 importanţi membrii de partid care aparţineau P2, Elena Ceauşescu s-a opus. Motivul: Elena şi Nicolae Ceauşescu erau membri ai P2.”

 

Dincolo de mărturia lui Lucio Gelli, nimic nu mai poate demonstra astăzi faptul că Nicolae Ceauşescu a fost sau nu membru al lojei masonice P2 (Propaganda Due), dar putem considera ca fiind un document probatoriu lucrarea de “istorie” elaborată de lojile din Paris în 1966, loji conduse de Marcel Shapira, lucrare care a declanşat practic ideologia dictaturii ceauşiste, a cultului personalităţii, demarând prin conceptul mason al “epocii de aur”. Ceauşescu avea ulterior să introducă felurite obiecte rituale în cadrul organizării statale a României, aşa cum a fost sceptrul, posibilă inspiraţie masonică. Faptul că în 1966 a existat sprijinul masonic extern pentru Nicolae Ceauşescu, prelungit până în 1971, face să fie mai mult decât probabil ca Ceauşescu să fie avut şi contacte personale cu Marcel Shapira, liderul masoneriei române din “exil”. Având în vedere valoarea de ipoteză a teoriei lansate de un autor bizar (Marcel Fandarat, Francmasoneria şi clasa politică), care ba laudă, ba condamnă masoneria, suntem nevoiţi să o prezentăm: “Când şi cum a fost exclus Ceauşescu din această loja (P2), nu se poate şti, cert este că el a fost împuşcat în ziua de Crăciun, moartea sa fiind de fapt una simbolică… în timpul pseudo-procesului de la Târgovişte, înainte cu câteva momente de a fi executat, Ceauşescu s-a adresat Elenei Ceauşescu astfel: «Ai văzut ce ne-a făcut Marcel?» În ultimele clipe ale vieţii, Ceauşescu realizase că masoneria îi hotărâse soarta: execuţia capitală, numele de cod al masoneriei fiind Marcel, nume pe care îl bănuim a avea legătură cu Marcel Shapira, cel care, la Paris, a fost şeful masoneriei române în exil. Această referire a lui Ceauşescu, prin acest nume de cod, se poate regăsi pe caseta video a asasinării lui la Târgovişte, hotărâtă de acel Tribunal Masonic în data de 25.12.1989.” Acelaşi autor consideră ca pe o dovadă certă a complotului masonic în asasinarea cuplului Ceauşescu, prezenţa “revoluţionarului” Gelu Voican-Voiculescu ca reprezentant al noii puteri şi membru al tribunalului ad-hoc care i-a judecat şi ucis pe cei doi, devenit mai apoi vice prim-ministru al României (adjunct al prim-ministrului evreu Petre Roman). Voican-Voiculescu fiind la acea dată mason iniţiat în gradul 33 al ritului scoţian antic şi acceptat. Acelaşi Gelu Voican-Voiculescu s-a ocupat personal şi de ritualul înhumării şi înmormântării celor doi “dictatori”. Presa a semnalat şi după aceste evenimente că Voican-Voiculescu a continuat să îşi desăvârşească cariera masonică. Astfel, Petre Roman a trimis o scrisoare de recomandare la Cairo, prin care îl autoriza pe ambasadorul României Ion Angelescu să-l asiste pe Gelu Voican-Voiculescu la ceremonia afilierii în loja ritului Memphis-Mishraim din Egipt.

 

În primăvara anului 1990, în presa românească au fost publicate mai multe articole ale “Grupului de la Paris”, reprezentând 19 masoni din afara obedienţei Supremului Consiliu al Ordinului Masonic Român condus de evreul Shapira, iar în toamnă a fost înfiinţată la Bucureşti loja Concordia, sub obedienţa Marelui Orient al Italiei.

 

Prima acţiune importantă a avut loc în octombrie 1990, când, prin hotărârea adunării generale a lojilor masonice române “în exil” şi a lojilor de grade superioare (dependente de Supremul Consiliu de 33 al Ordinului Masonic Român) se constituie la Paris Marea Loja Naţională Română, compusă din trei loji de bază: Steaua Dunării, România Unită (România Liberă) şi Solidaritatea (Pax in Deo), mare maestru fiind ales Alexandru Paleologu. În mai 1991 Marele Oriental Franţei a înfiinţat la Bucureşti loja Humanitas.

 

Soarta masonică (şi nu numai) a României avea să se decidă însă de către evreul Marcel Shapira în perioada 16-21 mai 1992 la Istanbul (Turcia), cu ocazia Conferinţei Internaţionale a Marilor Comandori ai Supremelor Consilii de Rit Scoţian Antic şi Acceptat din Europa, S.U.A. (ambele jurisdicţii: Nord-Washington şi Sud-Boston), Canada, Australia şi Israel. Numit şi “american” (sau “masonerie neagră”), Ritul Scoţian Antic şi Accepta este considerat cel mai puternic pe plan mondial, fiind adoptat, aşa cum am arătat mai sus, şi de puternicul ordin evreiesc sionist B’nai B’rith. Membrii “delegaţiei române” la Istanbul, adică Marcel Shapira şi Al. Chiriceanu au prezentat situaţia din România şi “nevoile ţării după 45 de ani de devastare comunistă”. Cu acest prilej a avut loc importanta întâlnire privată dintre Marcel Shapira şi Marele Comandor al Jurisdicţiei Sud din S.U.A. (Washington), C. Fred Kleinkneght şi ceilalţi mari comandori masoni americani. Este de înţeles că ce avea să se întâmple la Bucureşti cu începere din luna ianuarie a anului următor, sub prezidiul aceluiaşi mare comandor american Kleinkneght, a fost aranjat chiar atunci de către masonul Marcel Shapira. (Ca şi Marcel Shapira, procurorul general al Israelului, şi mai apoi ministru al Justiţiei, Joseph Shapira, celebru pentru deplasarea forţată a palestinienilor şi răpirea teritoriilor acestora, este evreu originar din România.)

 

Consecinţa aranjamentelor de la Istanbul a fost că cele mai active loji străine în iniţierea noii vieţi masonice din România au fost cele din S.U.A., Franţa şi Italia, care, cu sprijinul B’nai B’rith, în 1993 au organizat mai multe evenimente importante:

 

La Cercul Militar din Bucureşti, la 24 ianuarie 1993, a avut loc fastuoasa ceremonie de “reaprindere a luminilor” şi instalare în România a Marii Loji Naţionale din România. Cu ocazia redeşteptării Marii Loji Naţionale din România, în prezenţa multor masoni străini, printre care şi înalte oficialităţi occidentale, s-a stabilit ca destin al României angajarea pe drumul intrării în Alianţa militară atlantică, NATO. Aceasta a fost de fapt chiar semnificaţia desfăşurării ceremonialului, îndeplinit de americanul C. Fred Kleinkneght, la Cercul Militar din Bucureşti în cadrul Casei Centrale a Armatei, redenumită astăzi “Casa NATO”. Din partea masoneriei italiene a participat şi marele maestru Giuliano di Bernardo, dar şi adjunctul lui Kleinkneght, evreul american Arnold Hermann. Printre participanţii români s-a remarcat prezenţa lui Dan Amedeo Lăzărescu şi Nicu Filip, acesta devenind mare maestru, iar Costel Iancu mare maestru adjunct.

 

În aprilie al aceluiaşi an, 1993, aflăm despre activitatea Ordinului Masonic Român care îl avea în funcţia de mare comandor al Supremului Consiliu al Ordinului pe evreul Marcel Shapira, “aflat în exil la Paris de 45 de ani”. Marcel Shapira declara presei româneşti că “începerea activităţii, respectiv deschiderea unui sediu la Bucureşti va fi făcuta în toamna”, şi că primul mare comandor, cu caracter provizoriu, va fi domnul Dan Amedeo Lăzărescu. Înregistrarea efectivă a personalităţii juridice a Marii Loji Naţionale s-a efectuat de către Judecătoria Sectorului 3 (la 17 septembrie 1993, dosar 57/PJ/1993), la dosar aflându-se şi “avizul favorabil” (?!) al Ministerului de Externe român. Tot din presa scrisă s-a aflat că “una din Lojile Bazelor NATO şi Supremul Consiliu Mama al Jurisdicţiei de Sud al S.U.A., în 7 mai 1993 şi-au trimis mai mulţi reprezentanţi în România, la Bucureşti, printre care şi pe Fred Klienknecht, Suveranul Mare Comandor al Lumii, deplasându-se în vizită la Bucureşti, unde la Casa Armatei (azi Casa NATO), în ziua următoare, s-au făcut iniţieri şi ridicări în grad.”

 

“Senatorul mare maestru [mason] Nicolae Alexandru – scria acum câţiva ani tot cotidianul Evenimentul Zilei – va cere sprijinul masonilor din Congresul S.U.A. pentru integrarea României în NATO. Preşedintele Comisiei de Apărare a Senatului, senatorul Nicolae Alexandru, mare maestru mason, ne-a declarat că în perioada următoare va întreprinde o vizita în S.U.A. pentru a solicita masonilor din Congresul american sprijin pentru integrarea României în NATO. După cum a precizat marele maestru, ponderea acestora în politica americană este extrem de însemnată, mai ales că: «toţi preşedinţii americani, cu excepţia lui John K. Kennedy, care a fost ucis, au fost masoni».

 

Parcă în opoziţie cu preşedintele mason al Comisiei, vicepreşedintele Comisiei de Apărare a Senatului, la acea data Radu Timofte, a declarat la rândul său presei că “tendinţa masoneriei, din ce în ce mai vizibilă, de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România”.

 

Ulterior, la 17 iunie 1993, în prezenţa cancelarului supremului consiliu al Ordinului Masonic Român (Mihai Musceleanu), supremul consiliu l-a înlocuit pe Amedeo Lăzărescu, iar anul 1997 îl găseşte pe funcţia de suprem comandor al Marii Loji Naţionale pe Constantin (Costel) Iancu.

 

Planul de dezmembrare a României, ce urma mai apoi să fie încredinţat spre aplicare masoneriei din România, a fost dezvăluit într-un articol din Los Angeles Times încă de la 25 august 1992, articol semnat de William B. Wood, geograf şef al Departamentului de Stat al S.U.A., care propunea o hartă mondială cu jumătatea de nord a Transilvaniei şi cu Bucovina ca făcând parte din Ungaria, iar nordul Moldovei ca fiind parte din Ucraina. Los Angeles Times este unul dintre cele patru ziare mari ale “Stabilimentului” oligarhiei mondiale (C.F.R., Comitetul celor 300, Bilderberg), strict controlate şi cenzurate ca să publice numai linia politică a Noii Ordini Mondiale.

 

“Dorinţa de anihilare a României pe care o nutresc promotorii Noii Ordini Mondiale este spontană şi nu este răspunsul la nici un fapt sau gest comis de poporul român, ori de către conducătorii acestuia – scrie Traian Golea în Regizarea unei noi condamnări a poporului român, comentând articolul din Los Angeles Times. În primul rând România, care nu avea datorii externe în 1989, s-a îndatorat la Fondul Monetar Internaţional cu câte un miliard de dolari în fiecare an din 1989 încoace, fără ca nivelul de trai sau dezastrul industrial, agrar şi economic să-i fie ameliorate.”

 

Acţiunea ofensivă prin masoneria română, dirijată de interesele oculte din afara ţării, iese la iveală de abia în 1997. Iată cum prezenta această situaţie ziarul Evenimentul Zilei din 4.02.1997, arătând că venerabilul mason Dan Amedeo Lăzărescu este supus de peste 7 ani şicanelor permanente din partea unor persoane dubioase, ce au sprijin financiar puternic din afara graniţelor României:

 

“Andre Szakvary doreşte să fie liderul masoneriei româneşti. Sâmbătă, l februarie 1997, la CIuj-Napoca a avut loc o reuniune a separatiştilor din Marea Loja Naţională a României. Liderii acestei mişcări separatiste sunt [evreul] Ernst Schlesinger şi [maghiarul] Andre Szakvary, acesta din urma erijându-se în reprezentant al masoneriei româneşti, deşi nu cunoaşte deloc limba română. Szakvary a dat citire unui anunţ în care se afirma că el este liderul Marii Loji Naţionale a României începând cu 1 februarie 1997, cu sprijinul Supremului Consiliu al Marelui Orient al franţei. Această decizie urmează să fie supusă deciziei Conventului (un fel de conferinţă naţională a masoneriei) la reuniunea de la mijlocul lunii februarie. Lui Dan Amedeo Lăzărescu i s-a reproşat faptul că nu a reuşit, în calitatea sa de lider al masoneriei româneşti, să facă o unificare benefică a tuturor cercurilor masonice din România.”

 

Ceea ce este mai puţin cunoscut este faptul că principalul obiectiv al mişcării separatiste este crearea unui aşa-numit District Transilvania în cadrul Marii Loji Româneşti. O parte din lojile din Transilvania ale Ritului Scoţian Antic şi Acceptat au complotat împotriva caracterului naţional al masoneriei româneşti. Sub bagheta celor doi, Schlesinger şi Szakvary, forţe interesate susţinute financiar foarte puternic din exterior, doresc iniţierea unui proces de secesiune a Transilvaniei de România. Aceasta acţiune se vrea o influenţă asupra legăturilor tradiţionale ale masoneriei: adică cercurile financiare, factorii de decizie politică şi, nu în ultimul rând, serviciile secrete, pentru ca acestea să creeze premisele unei rupturi teritoriale a României.

 

Dan Amedeo Lăzărescu a declarat:

 

“Ceea ce se întâmplă de câtva timp în mişcarea masonică românească şi s-a întâmplat şi sâmbătă la Cluj-Napoca este o imensă porcărie. Câţiva parveniţi cu pretenţii de reprezentanţi ai masoneriei creează un periculos curent cu caracter antinaţional, doresc să compromită România cu orice preţ, au legături evident anticonstituţionale în exterior şi aruncă cu noroi într-o instituţie cu un rol deosebit de important în crearea Noii Românii.”

 

Mai mult, Dan Amedeo Lăzărescu a mai afirmat că liderul ofensivei asupra integrităţii naţionale a României, Marele Orient Francez (din care a făcut parte şi preşedintele Franţei, Françoise Mitterand), este creat de evreime şi că, după căderea lui Napoleon al III-lea, aceştia au înlăturat din ritualul masonic toate simbolurile creştine, fiind totodată şi membri ai Partidului Republican Francez şi ai Partidului Radical-Socialist. Pe cu totul altă poziţie s-a situat Marea Loja Naţională din Franţă, favorabilă masonilor români.

 

1999 este anul declanşării războiului în cadrul masoneriei române. Anul debutează cu vizita în aprilie a “seniorului” Alfred Koska, mare maestru al Uniunii Marilor Loji din Germania, pentru a recunoaşte oficial Marea Loja Naţională Română şi a semna o declaraţie comună, “România fiind prima ţară din cele rămase în afara Uniunii Europene şi NATO care a intrat, astfel, în marea familie europeană” s-a spus la conferinţa de presă masonică organizată cu acest prilej la Hotelul Hilton din Bucureşti. Masonii români au mulţumit public “fraţilor” germani deoarece şi-au amintit că “România există în sud-estul Europei” şi s-a concluzionat că rezultatul acestei noi “înfrăţiri” va fi “rapida integrare a României în structurile europene şi în NATO”.

 

Scandalul efectiv a fost declanşat de conferinţa de presă organizată în octombrie 1999, de către acelaşi Andre Szakvary, auto-prezentat ca Mare Comandor pentru România al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat, care, invocând şi rezoluţia Conventului de la Viena din 1997, nega astfel autoritatea lui Costel Iancu ca Suprem Comandor al Marii Loji Naţionale din România, Szakvary fiind susţinut făţiş în demersul său de lojile masonice franceze şi ungureşti. Motivul public al convocării conferinţei de presă l-a reprezentat “aniversarea a 120 de ani de la fondarea Supremului Consiliu pentru România”, ceea ce era un evident pretext, deoarece în 1879 s-a constituit un auto-intitulat “Comitet Central Masonic” (şi nu un real Suprem Consiliu Masonic), care mai era şi preponderent evreiesc sau cosmopolit: dr. Fialla, dr. Carol Davila, G. Lahovari, Edgar de Herz, dr. Steiner, dr. Blumenfeld, E. Grunwald, C. Bucşean şi alţii.

 

Intervenţia în Parlamentul României a omului politic mason Dan Amedeo Lăzărescu a adus în vizorul autorităţilor române adevăratele scopuri ale celor interesaţi de a plasa un ungur în fruntea masoneriei româneşti: dezmembrarea teritorială a ţării. De aceea, supremul comandor al Marii Loje Naţionale, Costel Iancu, a fost audiat de Comisiile de Apărare ale Camerei Deputaţilor şi ale Senatului, precum şi de Comisia parlamentară de control asupra S.I.E., unde el a confirmat intenţia unor structuri masonice străine privind federalizarea României. Concret, Costel Iancu a arătat că, la Bruxelles, reprezentanţii masoneriei europene i-au spus clar că trebuie să se producă o împărţire a României în regiuni autonome, iar Transilvania trebuie să intre sub tutela masoneriei franceze. Evident, Costel Iancu nu şi-a arătat acordul şi, de aici, dorinţa masoneriei franceze de înlocuire a sa din fruntea masoneriei române cu belgianul de origine maghiară A. Szakvary. Ne întrebăm dacă această “schismă” a fost momentul în care evreul Marcel Shapira a scăpat din mână masoneria din România, sau s-a acordat prioritate intereselor lojilor “americane” din Ritul scoţian vechi şi acceptat (care are în spate Lojile NATO şi B’nai B’rith), dar se pare că Tribunalul Masonic (nu cel instituţionalizat în România în 1996, ci cel al “Conventului de la Viena”) a decis înlăturarea lui Costel Iancu pentru vina de a fi dezvăluit organelor statului român discuţiile masonilor purtate la Bruxelles, iar “fratele” Micu Filip, primul mare maestru român după 1989, îl instalează la 13 martie 2002 în demnitatea de mare maestru al Marii Loji Naţionale din România pe maiorul Viorel Danacu, din cadrul Ministerului de Interne (absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară din Bucureşti şi al Colegiului de Apărare Naţională, seria a III-a). Este extrem de curioasă “instalarea” maiorului V. Danacu ca mare maestru mason, căci conform propriei declaraţii (în ziarul Oglinda-OTV din 20.12.2002) prima iniţiere în masonerie, deşi fusese studiat timp de câţiva ani, a avut loc cu numai o lună înainte de preluarea funcţiei supreme: “Prima întâlnire a fost în martie la recomandarea cuiva”. Este de aceea posibil ca dl. maior Danacu să fie o simplă marionetă în mâna “greilor”, a “venerabililor”, care rămân astfel în umbră.

 

Reinstalarea B’nai B’rith în România. Unul dintre cei mai cunoscuţi agenţi din România ai lojei evreieşti mondiale B’nai B’rith, a fost până recent ex-ambasadorul S.U.A., Alfred Moses.

 

Dacă ne amintim, postul oficial de televiziune român, TVR 1, îl prezenta în 1996 pe preşedintele României, Ion Iliescu, aflat în deplasare în S.U.A., însoţit de ambasadorul evreu al Americii în România, Alfred Moses, vizitând “organizaţia pentru drepturile omului B’nai B’rith” şi Muzeul Holocaustului (înfiinţat tot de B’nai B’rith). Nimic despre caracterul secret al organizaţiei în ştirea televiziunii române. În schimb, din chiar sediul B’nai B’rith, Ion Iliescu a adoptat public o atitudine ostilă şi vehementă la adresa preşedintelui partidului România Mare, ceea ce a condus în acelaşi an la ieşirea de la guvernare a celor trei secretari de stat ai partidului naţionalist.

 

Aceeaşi situaţie s-a repetat în 2001, cu ocazia vizitei oficiale în S.U.A. a premierului român Adrian Năstase, vizită organizată de evreul Mark Meyer (consilier totodată al preşedintelui Iliescu şi preşedinte al firmei Herzfeld & Rubin). Momit cu cacealmaua mondială numită Muzeul Holocaustului, primul-ministru Adrian Năstase s-a jurat în faţa liderilor B’nai B’rith că, întors în România, va dărâma statuile mareşalului Mihai Antonescu şi că va distruge naţionalismul român. Lucrurile s-au întâmplat întocmai, deşi pare incredibil. Până în prezent a învins doar statuile şi ne-a impus recunoaşterea Holocaustului (distrugerea totală a evreilor în timpul celui de al doilea război mondial), orice român riscând 5 ani de închisoare dacă nu recunoaşte că neamul său e ucigaş de evrei, ignorându-se faptul că numărul evreilor ucişi de câţiva fanatici simişti şi de către ocupanţii germani a fost de câteva zeci de ori mai mic decât al evreilor refugiaţi în România (protejaţi pe cât posibil de populaţie şi autorităţi) pentru a pleca apoi în Israel. Iată textul legii: “Contestarea sau negarea în public a Holocaustului ori a efectelor acestuia se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.” (Ordonanţa de Urgenţă nr. 31/ 28.03.2002 semnată de primul-ministru Adrian Năstase). Caracterul de urgenţă al acestei ordonanţe ar fi legat de promisiunea unui rapid sprijin al B’nai B’rith şi al Comitetului Evreiesc American pentru invitarea României, în noiembrie 2002, la aderarea în Alianţă militară NATO. Preţul: participarea românilor la războaie ce nu îi privesc, despăgubiri băneşti de ordinul a miliarde de dolari din partea României către Israel, după recunoaşterea culpabilităţii şi responsabilităţii românilor faţă de moartea a sute de mii de evrei (la cât de ieftin acaparează evreii economia românească, o vor lua pe gratis, de fapt, şi vor mai fi şi răsplătiţi).

 

Rezidenţa B’nai B’rith a funcţionat neîncetat şi oficial în România până în anul 1948, când aceasta, din respect pentru evreii din fruntea regimul comunist, au considerat necesar să îşi oculteze total activitatea. Practic, toate lojile masonice din România au intrat în “adormire”, mai puţin B’nai B’rith care a activat sub totala acoperire a Federaţiei Comunităţii Evreieşti. Nenumăraţi agenţi de la centru ai B’nai B’rith au vizitat România în perioada 1848-1990 sub acoperirea unor organizaţii evreieşti. Mulţi dintre aceştia au avut chiar contacte cu oficialităţile române.

 

În primele zile ale anului 1990, la Bucureşti a luat naştere o mişcare neoficială (secretă) ce reunea cercetători în ştiinţele politice şi istorice, studenţi şi tineri “revoluţionari”, organizaţie al cărui nume nu-l putem numi, şi nici numele membrilor săi, deoarece nu vrem să le afectăm siguranţa personală. Scopul principal al acestei mişcări de rezistenţă era îngreunarea acţiunii B’nai B’rith de a menţine conducerea ţării pe care o instalase prin “revoluţia” din decembrie 1989. Grupul şi-a încetat rapid activitatea organizată datorită eşecurilor manifestaţiilor de tineret din ianuarie-februarie 1990 din Piaţa Victoriei îndreptate împotriva “confiscării revoluţiei” de către “foştii comunişti” (a se citi de către Oculta Sionistă-Mondială prin evreii Petre Roman, Voican-Voiculescu, Silviu Brucan şi acoliţii lor), ca şi datorită dispariţiei liderului grupului. Vom relata pe scurt cele cinci teze ale grupului, care beneficia de informaţii secrete:

 

– “Revoluţia” din România a fost planificată ca lovitură de stat de la Moscova, printr-un pact realizat de Gorbaciov cu forţele occidentale, concretizarea fiind pusă la punct în cadrul întâlnirilor cu reprezentanţii americani ai B’nai B’rith la începutul anului 1989; România fusese penetrată în acest scop, în decembrie 1989, cu zeci de maşini Lada (de producţie sovietică) ticsite cu “turişti ruşi”, în realitate agenţi secreţi ai K.G.B.

– Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu (mason iniţiat în Ritul Scoţian, grad 33), Victor-Athanasie Stănculescu şi Silviu Brucan făceau parte din planul B’nai B’rith şi al Grupului Bilderberg, de preluare a puterii de stat, ca: preşedinte al ţării, prim ministru, vice-preşedinte ş.a.m.d. Rolul lui Iliescu era acela de a atrage lângă sine cât mai mulţi nomenclaturişti din puterea comunistă, care să asigure succesul acţiunii, şi de a-l promova pe necunoscutul evreu Petre Roman la conducerea supremă executivă a ţării. În acest scop, rolul lui Iliescu a fost pregătit mediatic cu zece ani mai devreme de către evreii din Statele Unite, care au făcut să se publice într-o revistă de limba română din S.U.A. “prevestirea magică” sau “premoniţia” că Ion Iliescu va fi preşedintele României;

– Ura evreilor asupra României provine în primul rând de la faptul că Ceauşescu a scos ţara din datorii, România devenind astfel independentă faţă de organismele internaţionale şi băncile controlate de evrei. Rolul evreului Petre Roman era acela de a arunca ţara într-o cursă fără precedent a îndatorării României;

– Va urma distrugerea sistemului bancar românesc (mai ales băncile prin care s-au achitat datoriile României) şi aservirea economică a României intereselor B’nai B’rith.

– Odată introdusă “democraţia”, în câţiva ani România va efectua masive “retrocedări” (clădiri, terenuri etc.) sau “despăgubiri băneşti” către evreii din toată lumea.

 

Deşi B’nai B’rith-ul a fost nevoit în 1953, în cadrul unei reuniuni din S.U.A. a American Jewish Committee, să se delimiteze de comunismul din Uniunea Sovietică, datorită atmosferei generale de atunci din Statele Unite (perioadă în care s-a fost dovedit că mai mulţi evrei americani spionaseră S.U.A. în favoarea sovieticilor/ruşilor), într-un raport “confidenţial” acelaşi American Jewish Committee arăta că evreii americani nu pot nutri resentimente la adresa comunismului, deoarece acesta se pronunţă deschis împotriva antisemitismului.

 

Mai mult, după o perioadă în care relaţiile Sionismului cu Uniunea Sovietică păreau neinstituţionalizate, între 12-19 decembrie 1988 reprezentanţii B’nai B’rith, conduşi de Seymour D. Reich (preşedinte general al ordinului, ce fusese recent ales şi în fruntea Conferinţei Preşedinţilor Marilor Organizaţii ale Evreilor Americani), au avut convorbiri secrete la Moscova cu autorităţile sovietice. Pentru public aceste convorbiri s-au axat pe probleme de afaceri externe, cultură şi culte, încheindu-se anumite acorduri, ceea ce a făcut ca în exact acelaşi moment Departamentul de Stat al S.U.A. să declare că “este de acord” să se desfăsoare la Moscova Conferinţa Mondială a Drepturilor Omului. În acelaşi moment, România era acuzată cu rea voinţă că nu respectă drepturile omului în privinţa drepturilor acordate minorităţii maghiare.

 

S-a aflat ulterior că în tot cursul anului 1989 B’nai B’rith-ul a avut o activitate deosebit de febrilă la Moscova, prin filiera creată acolo, inaugurând o politică “amicală” cu Gorbaciov şi cu oamenii din jurul său. Cotidianul L’Humanite din 20 ianuarie 1989 dădea ştirea întâlnirii la Moscova dintre delegaţia Comisiei Trilaterale (braţul mai lung al Grupului Bilderberg), condusă de evreii Rockefeller şi Kissinger, şi autorităţile sovietice, reprezentate la vârf de Gorbaciov şi Primakov (Primakov s-a remarcat ca un susţinător al emigraţiei evreieşti).

 

Publicaţia Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, respectiv periodicul Realitatea Evreiască, în numărul său din martie 1998, anunţa că Forumului B’nai B’rith din România condus de evreul vienez Siegfried Schieber, şi “reînfiinţat după 50 de ani de la interzicerea sa, în totalitarism”, i se completează numele cu cel al fostului rabin-şef al României, Moses Rosen, în fapt o recunoaştere a meritelor rabinului de a fi asigurat timp de 50 de ani funcţionarea B’nai B’rith în clandestinitate.

 

În acelaşi an, 1998, prin intermediul lui Alfred Moses, Tommy Baer Percy, şeful suprem al B’nai B’rith, intră pe rând la autorităţile române pentru a le impune condiţii şi afaceri (Bell Helicopters, Hotelul Bucureşti etc.) Familia evreilor americani Baer este descendentă directă a familiei bancherilor evrei Rothschild; a se vedea rarisima lucrare a lui W. Brewitz, Familia Rothschild, publicată în germană la Berlin în 1939 şi în româneşte în 1941, în timpul regimului mareşalului Antonescu. Iată una din ştirile cotidiene ale vremii:

 

“Premierul Radu Vasile a primit, luni seara [19.03.1998], la Palatul Victoria, delegaţia organizaţiei B’nai B’rith, condusă de preşedintele internaţional al organizaţiei, Tommy Baer Percy. Pe parcursul întâlnirii au fost abordate relaţiile româno-americane şi s-au făcut referiri la apropiata vizită a preşedintelui Emil Constantinescu în S.U.A., precum şi la posibilitatea elaborării unor programe culturale româno-americane cu participarea B’nai B’rith şi colaborarea Muzeului Holocaustului din Washington în Arhivele Naţionale ale României. Tommy Baer Percy a evidenţiat bunele relaţii ale organizaţiei B’nai B’rith cu instituţiile româneşti, arătând în context că ar fi posibilă organizarea la Washington a unei expoziţii privind contribuţia evreilor la cultura română. Domnia sa a mai ridicat chestiunea restituirii proprietăţilor evreieşti, şi a făcut referire la unele manifestări rasiste, antisemite şi xenofobe din unele publicaţii…”.

 

În numărul din 24 Iunie 1998, săptămânalul Ultima Oră scria:

 

“Recent numitul Preşedinte al Curţii Supreme de Justiţie, Sorin Moisescu, a stat trei săptămâni în S.U.A., invitat de B’nai B’rithl Motivul? S-a ordonat renunţarea la ideea reabilitării grupului Mareşalului Antonescu (ceea ce s-a şi întâmplat!!!), iar Partidul România Mare, sau cel puţin senatorul Corneliu Vadim Tudor, să fie scoşi, prin orice mijloace, în afara Legii! De unde şi campania lansată împotriva acestuia, în cadrul Lojii în discuţie, Alfred Moses este unul dintre vârfuri, fiind la nivelul doi ca grad de conducere… Sub primul său mandat [de ambasador al S.U.A. în România], Alfred Moses, ca reprezentant al B’nai B’rith, l-a decorat pe Ceauşescu pentru «merite deosebite faţă de evrei!». Revenirea lui Alfred Moses ca ambasador în România după 1990, a stârnit reacţii deosebit de dure din partea unor partide.”

 

De câţiva ani, prim-miniştrii României ne fac surpriză peste surpriză, demonstrându-ne afilierea lor la diverse organizaţii mondialiste. Dacă în 2000, primul ministru Mugur Isărescu (guvernator al Băncii Naţionale a României) era prezentat public la ştirile televizate ca preşedinte pe România al Clubului de Roma (obedient al Consiliului Afacerilor Externe din S.U.A., la rândul său asociat cu B’nai B’rith), în anul 2001 presa românească ni-l înfăţişează pe cel ce îl ştiam deja membru al ordinului masonic al Cavalerilor de Malta, primul ministru Adrian Năstase, prezidând filiala din România a clubului Rotary International, club înfiinţat în 1905 la Chicago de marele mason Paul Harris la cerinţa lojei B’nai B’rith. Suntem convinşi că aşa zisa “performanţă” a premierului Năstase cu ocazia vizitei în S.U.A. se datorează mai degrabă relaţiei cu B’nai B’rith şi cu Mark Meyer, decât calităţilor sale native (aşa cum şi intrarea în politică i-o datorează nevestei, fiica unui fost ministru ceauşist).

 

După cum am mai arătat, în februarie 1997, titlurile din presa cotidiană românească anunţau: “Masonii români afirmă ca au intrat în lojile masonice ale bazelor NATO, încă din 1993!”. Trebuie arătat că această afirmaţie nu se poate baza decât pe faptul că blocul NATO (care reuneşte în general statele capitaliste de tip occidental) este format din două structuri: una strict militară şi alta politică, cea politică fiind coordonată din loji masonice cu obedienţă faţă de B’nai B’rith, legătura dintre cele două realizându-se prin înalţii ofiţeri americani, masoni cu toţii, aşa cum au fost şi generalii întemeietori ai NATO (a se vedea capitolul B’nai B’rith). Legăturile directe ale B’nai B’rith cu Lojile Bazelor NATO, sunt evidenţiate de faptul că baza militară NATO din Frankfurt găzduieşte sediul central al Lojilor europeane ale B’nai B’rith. Agenţii acestor loji din Frankfurt au avut dese întâlniri secrete în perioada 1990-1993 în România, acestea fiind găzduite de Cercul Militar din cadrul Casei Centrale a Armatei de la Bucureşti (numită azi Casa NATO), într-o perioadă când prim-miniştri ai României au fost un evreu, Petre Roman, şi recrutul ocultei financiare mondiale, Theodor Stolojan. Faptul că oraşul german Frankfurt se configurează ca o nouă capitală a “Statelor Unite ale Europei”, ideal masonic, este dovedit nu numai de faptul că iudeo-masoneria l-a ales ca sediu central al B’nai B’rith pe Europa, ca sediu al bazelor militare NATO, dar recent este şi sediul Băncii Centrale de Emisie Europeană, ce controlează noua monedă a “comunităţii europene”, Euro.

 

În privinţa lui Adrian Năstase, concomitent prim-ministru al României şi preşedinte al unei organizaţii obediente faţă de B’nai B’rith, este remarcabilă “gafa” intenţionată ce a făcut-o cu ocazia vizitei oficiale din 2001 în Israel. El a cerut sprijinul pentru acceptarea ca membru în NATO a României, iar acest sprijin a fost cerut… “Confederaţiei Rabinilor”, practic B’nai B’rith-ului. Mulţi analişti politici români, neiniţiaţi, au considerat penibil gestul premierului Năstase: cum să ceri sprijinul unor popi evrei pentru a intra într-o Alianţa militară!? Noi credem că premierul Năstase ştia foarte bine ce face. Mai mult, pentru a-şi cumpăra favorul solicitat, a promovat ideea unor noi afaceri în domeniul militar cu firmele israeliene, în primul rând cu firma românească Romaero de la Băneasa, unde tocmai instalase ca director general un intim de al său, Francisc Tobă, fost ofiţer în serviciile secrete româneşti.

 

Românii, “cei mai mari asasini ai evreilor”. Evreul american Norman G. Finkelstein, în lucrarea sa Industria Holocaustului, demonstrează că evreii sionişti au dezvoltat mitologia decimării evreilor de către popoarele europene în timpul celui de-al doilea război mondial (“Holocaustul”), în scopul precis de a stoarce mari sume statelor europene culpabilizate, astfel încât să fie finanţată cauza sionistă. Dacă ar fi scris în România de azi aceste pagini, Finkelstein risca 5 ani de închisoare (conform Ordonanţei “de Urgenţă” emisă de guvernul Adrian Năstase, după întoarcerea acestuia din S.U.A.), deoarece el pare să nege amploarea sau chiar existenţa Holocaustului, arătând că avem de a face cu o veritabilă “industrie” sionistă de fabricare a unei istorii rentabile, în ceea ce ne priveşte, el spune:

 

“Zguduirea Elveţiei şi a Germaniei a reprezentat doar preludiul finalului grandios: zguduirea Europei de Est. O dată cu prăbuşirea blocului sovietic, în fostul leagăn al evreimii europene s-au deschis perspective ispititoare. Inveşmântându-se cu evlavie prefăcută în mantia «victimelor nevoiaşe ale Holocaustului», industria Holocaustului a încercat să stoarcă miliarde de dolari de la aceste ţări deja sărăcite. Promovându-şi ţelul cu insolenţă, neîndurător, a devenit principala instigatoare a antisemitismului din Europa… Folosindu-se de acest «mandat», industria Holocaustului a cerut ţărilor din fostul bloc sovietic să predea toate proprietăţile deţinute de evrei înainte de război sau să ofere compensaţii pecuniare. Totuşi, spre deosebire de cazurile Elveţiei şi Germaniei, a adresat aceste solicitări departe de ochii presei. Până acum, opinia publică nu s-a opus şantajării bancherilor şi industriaşilor germani, dar s-ar putea să fie mai puţin îngăduitoare faţă de şantajarea ţăranilor polonezi înfometaţi”.

 

În anul 2002, în prezenţa preşedintelui României, Ion Iliescu, după ce a fost decorat, înfocatul sionist Elie Wiesel, în plenul Academiei Române, în rândurile cărei era primit ca doctor, lansează afirmaţia: «România a participat la Holocaust. România a ucis, a ucis, a ucis. România trebuie să răspundă pentru faptele sale». Wiesel fusese primit de oficialităţile române cu toate onorurile, cu protocol la nivel de grad I. Şi asta după ce, la Muzeul satului din Sighetul Marmaţiei, Wiesel a încins o învârtită împreună cu preşedintele Ion Iliescu, cu ambasadorul S.U.A., M. Guest, şi cu ministrul apărării, Ioan Mircea Paşcu.

 

Invocând Holocaustul din timpul Germaniei hitleriste, la începutul anului 1951, Israelul s-a adresat celor patru aliaţi, în frunte cu S.U.A., pentru a obţine sprijinul în vederea obţinerii de despăgubiri de la Germania (de vest şi de est) de 1,5 miliarde USD. Suma a fost obţinută în proporţie de 75%. “Nu ştiu care ar fi fost soarta Israelului în anumit momente critice ale economiei sale, dacă Germania nu şi-ar fi ţinut angajamentele. Căile ferate, telefoanele, instalaţiile portuare, sistemele de irigaţie, ramuri întregi ale industriei şi ale agriculturii nu ar fi fost în starea lor actuală fără despăgubirile germane”, scria în memoriile sale Nahum Goldman, negociatorul guvernului israelian. A urmat rândul Austriei să fie stoarsă de fonduri, ceea ce s-a şi întâmplat. Apoi al Elveţiei, mai recent, în prezent, la rând vine România!

 

Demersul lui Wiesel & Comp nu este întâmplător şi nici singular. El face parte dintr-un plan pragmatic evreiesc. Astfel, la începutul anilor ’90, rabinul-şef din România, Moses Rosen, minţind ca un escroc ordinar, a declarat că cei 400.000 de evrei în minus în România anului 1945, faţă de România antebelică, ar fi fost omorâţi de statul român. În realitate, din cei 800.000 de evrei, câţi avea România înainte de război, 161.200 de evrei din Transilvania au fost deportaţi în lagărele germane de către ungurii hortyşti, după ce în 1940 Transilvania a revenit Ungariei, iar alţi circa 250.000 de evrei au fost desprinşi de România, odată cu cotropirea Basarabiei şi Bucovinei de Nord de către Uniunea Sovietică. Evrei au murit în război, ca şi români, sau ruşi sau germani, mai ales că se străduiau din răsputeri să se implice în acest război, în defavoarea românilor.

 

Miza jocului lui Moses Rosen a ieşit curând la ivelă. Banii! În iunie 1991, în Kneset, parlamentul israelian, s-a propus să se ceară României câte 50.000 de dolari despăgubiri pentru fiecare din cei 400.000 de evrei “omorâţi” de către România. “Din acel moment – arată Petre Ţurlea – o întreagă campanie s-a dus pentru a implanta în conştiinţa lumii, şi a românilor, ideea participării la Holocaust”. In planul sionist, compensaţiile ce urmează să fie plătite de România vor fi, de fapt, foarte mari. O demonstrează “Memorandumul Intern” al Ministerului Afacerilor Externe, înregistrat cu nr. A5406 din 26.06.1995, ce se referă la întâlnirile dintre diplomaţii români şi oficiali ai statului Israel din ziua de 26 iunie 1995. Pe acest document ministrul de externe Meleşcanu a scris «Rog discreţie». Iată conţinutul Memorandumului:

 

“La ultima reuniune (de la Madrid) s-a constituit Organizaţia Mondială a Evreilor pentru Restituirea Averilor. Din această organizaţie fac parte: reprezentanţi ai Congresului Mondial Evreiesc, ai Agenţiei Evreieşti pentru Israel, ai Organizaţiei Claims Conference (ce s-a ocupat de problema despăgubirilor plătite de Germania evreilor), ai organizaţiilor reprezentative ale evreilor originari din fiecare ţară a fostului bloc comunist. Obiectivele principale ale acestei organizaţii sunt: identificarea averilor şi întocmirea dosarelor respective; exercitarea de influenţe şi presiuni din exterior, pentru ca parlamentele statelor vizate să adopte cadrul legislativ necesar recuperării averilor de către toţi evreii, indiferent dacă trăiesc sau nu în ţările respective, ori dacă mai sunt sau nu cetăţeni ai statului respectiv… în 1992 s-a constituit în Israel, sub lozinca «timpul acţiunii a sosit», Comitetul de iniţiativă al organizaţiei Uniunea Evreilor din România, care are ca obiectiv «recuperarea drepturilor şi bunurilor evreilor originari din România, dobândite ilegal şi confiscate abuziv de autorităţile româneşti de la instalarea guvernului Goga-Cuza până în prezent». Se publică numeroase materiale de prezentare a problemei, iar în Israel au apărut birouri de avocatura care se ocupă de strângerea de documente pentru a fi folosite ca probe, inclusiv în Justiţie, pentru recuperarea averilor din România. Avocatul Paul Feher are un astfel de birou în funcţiune în Israel şi a mai înfiinţat asemenea birouri de avocatură la Paris, Bonn şi Budapesta, dar are intenţia să deschidă unul şi la Bucureşti. Se estimează că vor fi cea 50.000-80.000 de cazuri… Este vorba de o acţiune de amploare, care se desfăşoară la scară mondială; s-a creat un mecanism care dispune de mijloacele necesare (organizatoric, financiar, presă ş.a.) şi este sprijinit în modul cel mai evident de S.U.A. şi de cercurile influente, în aceste condiţii, statele avute în vedere nu vor putea rezista multă vreme presiunilor de tot delul la care vor fi supuse şi vor trebui să dea urmare cererilor”. Documentul este semnat de ambasadorul român Ion Maxim şi de directorul Dumitru Ceauşu (şeful Direcţiei Juridice şi a Tratatelor din cadrul M.A.E., la acea dată).

 

Curând după primirea Memorandumului, la 10 august 1995, secretarul de stat al Ministerul Afacerilor Externe îl primeşte în audienţă pe Avshalom Meghidon, ambasadorul Israelului la Bucureşti. Acesta prezintă dimensiunea revendicărilor evreilor din Israel asupra României: 400.000 de proprietăţi imobiliare, revendicare ce face curând obiectul notei “Problema bunurilor evreieşti din România” vizată de directorul general Mircea Geoană şi adresată ministrului de externe de la acea dată, Teodor Meleşcanu.

 

În tot acest timp, omul politic Teodor Meleşcanu era intens curtat şi susţinut financiar de evreul parizian Adrian Costea, care, ulterior, i-a înfiinţat şi un partid, Alianţa pentru România. În ciuda acestei campanii, se pare că evreii au fost deja despăgubiţi încă din anul 1946, printr-o lege emisă de ministrul justiţiei de atunci, Lucreţiu Pătrăşcanu (căsătorit cu o evreică) şi promulgată de regele Mihai I.

 

Faţă de ofensiva sionistă a lui Wiesel din 2002, ziarul Adevărul, prin vocea redactorului-şef Cristian Tudor Popescu, reacţionează la 3 august:

 

“Acuzaţi de crimă sunt toţi românii, foşti şi viitori. A făcut-o acum laureatul Nobel pentru Pace, Elie Wiesel: «România a ucis, a ucis, a ucis»… Dar acelaşi lucru l-a spus cu o lună în urmă ambasadorul S.U.A., Michael Guest, care nu e bătrân, nu e evreu şi reprezintă poziţia politică a Americii: «România a participat la Holocaust nu doar prin deciziile şi acţiunile lui Antonescu şi Gărzii de Fier, ci şi prin cetăţenii care au sprijinit acele evenimente în mod deschis, sau prin tăcerea lor». Oare intrarea în NATO înseamnă să trăim şi cu ochii în pământ şi noi, şi copiii noştri? Se pare că nu. America ne pune în genunchi şi cu fruntea în ţărână. Alaltăieri, România a semnat cu S.U.A. un tratat prin care militarii americani aflaţi pe teritoriul românesc sunt scoşi de sub jurisdicţia Curţii Penale Internaţionale. Prin urmare, dacă un militar american din trupele deplasate în România îşi pierde controlul şi porneşte cu tancul prin Ţăndărei, trăgând în stânga şi în dreapta, România nu va face apel la C.P.I. fără acordul S.U.A.. Americanii au încercat să impună acest tratat Uniunii Europene şi au fost refuzaţi, chiar şi de aliaţii tradiţionali… Un astfel de tratat consfinţeşte, de fapt, punerea militarului american deasupra tuturor celorlalte fiinţe omeneşti de pe continentul european. S.U.A. fac astfel dovadă unei mentalităţi de ocupant imperial, binecunoscută de-a lungul veacurilor: justiţii locale şi internaţionale. America poate să acuze o ţară întreagă, România, de crime de război, dar nici ultimul soldat american nu poate fi judecat de comunitatea internaţioanală…”.

 

Pentru că trebuie să fim îndoctrinaţi cu ideea Holocaustului, istoricii români trebuie opriţi a spune adevărul, prin ameninţarea cu închisoarea. Iată ce se publica în anul 2001 pentru publicul român de către editura Hasefer, editură subvenţionată de către statul român:

 

“Austriecii au fost mai răi decât germanii. Rolul pe care l-au jucat în Holocaust a depăşit orice proporţii raportat la numărul populaţiei… Românii, cu deosebire militarii ajunşi dincolo de Prut şi Nistru, nu s-au dovedit mai buni decât austriecii; chiar mai răi în anumite privinţe… Au avut loc pogromuri… Românii au jucat un rol major în invadarea Rusiei care, pentru ei, era deasemenea un război împotriva evreilor. În Basarabia şi Ucraina au omorât 200.000 evrei. Evreii erau îngrămădiţi în camioane pentru vite, fără mâncare sau apă şi erau mutaţi dintr-un loc în altul, fără vreo destinaţie anume… După Germania şi Austria, românii au fost, în Transilvania şi Ucraina, cei mai mari ucigaşi de evrei. Erau mai degrabă înclinaţi să folosească bătaia şi tortura, sau să violeze, ofiţerii fiind mai cumpliţi decât bărbaţii simpli, ei alegându-le pe cele mai drăguţe evreice tinere pentru orgii”

 

Minciuna este la ea acasă. Teritoriul României în timpul celui de-al doilea război mondial nu conţinea Transilvania, ea aparţinând din 1940 Ungariei hortiste. Războiul României împotriva Rusiei nu era unul împotriva evreilor, ci avea ca miză deţinerea Basarabiei, răpită de către ruşi tot în 1940, iar deportările evreieşti din Ucraina vizau o populaţie ostilă armatei şi administraţiei româneşti. Nu vom insista asupra acestei conspiraţii sioniste de culpabilizare a poporului român, vrem însă să amintim că principalul substrat al acesteia are două filoane centrale: ura evreiască tradiţională împotriva românilor (care au încercat să se opună dominaţiei economice şi sociale) şi revendicarea de despăgubiri băneşti sau imobiliare.

Sub semnul curcubeului. Intrarea în NATO a României

 

22 NOIEMBRIE 2002 a însemnat pentru România data angajării totale pe drumul politic şi militar al S.U.A. Vizita preşedintelui american la Bucureşti, George W. Bush (junior) a însemnat, de aceea, mai mult decât alăturarea României de Alianţa americană a NATO. Prezenţa sa a însemnat predarea necondiţionată a României către politica sionistă a Statelor Unite ale Americii.

 

Iată cum relata preşedintele român, Ion Iliescu, acea zi: “Pe 22 noiembrie, ne-am întors la Bucureşti [de la „Summit-ul” de la Praga – n.n.]. A doua zi, capitala ţării primeşte vizita preşedintelui S.U.A., George W. Bush. Este o zi ploioasă, aşa cum se prognozase. «Nu ne sperie ploaia, venim!», declara preşedintele Bush, la Praga, în convorbirea pe care am avut-o. Un curcubeu care a răsărit peste capitală în timpul mitingului şi pe care înaltul oaspete l-a semnalat ca pe un veritabil simbol… a făcut ca ploaia şi rafalele de vânt să fie mai puţin luate în seamă. Am deschis mitingul din Piaţa Revoluţiei, spunând: «Domnule Preşedinte, nu am reuşit să influenţăm natura şi să evităm ploaia… Românii şi-au dorit să fie partenerii Americii. Astăzi li se împlineşte un vis şi un ideal, graţie şi dumneavoastră, domnule preşedinte Bush.»

 

Faptul că nu numai preşedintele Bush a acordat o valoare simbolică curcubeului ce apăruse în timpul ploii şi vântului deasupra mitingului de la Bucureşti, ci şi preşedintele român Iliescu, o dovedeşte chiar lucrarea din care am citat (Ion Iliescu, Integrare şi Globalizare. Viziune Românească, Bucureşti 2003), a cărei copertă plasează globul pământesc peste un curcubeu cosmic. Cert este că, în numai câteva luni, România a intrat în război împotriva Irakului, alături de S.U.A. şi Marea Britanic, fără a fi membră NATO, fără ca acest război să fie unul al Alianţei militare Atlantice, împotriva voinţei Europei şi a Organizaţiei Naţiunilor Unite, care nu au aprobat războiul.

 

Vom încerca să descoperim ce “valoare simbolică” poate avea curcubeul, atât în lume, cât şi la români, dar mai întâi trebuie să ştim mai multe despre miza războaielor din Golful Persic (şi Irakul) şi despre faţa nevăzută a preşedintelui Bush.

 

Pentru aflarea mizei reale a războaielor repetate din Golf, cei mai buni analişti s-au dovedit a fi cei francezi. Iată ce arăta Le Figaro (din 5 noiembrie 1990, sub semnătura lui Alain Peyrefitte), privind declanşarea în 1991 a războiului împotriva Irakului:

 

“Două puternice grupuri de presiune au împins Statele Unite la declanşarea conflictului:

– Lobby-ul evreiesc, deoarece eliminarea lui Sadam Hussein înlătură ameninţarea celei mai puternice ţări arabe… Evreii americani joacă în sistemul mediatic de dincolo de Atlantic un rol esenţial. Compromisul permanent între Preşedinte şi Congres conduce Casa Albă să ţină seama foarte mult de insistenţele lor.

– Lobby-ul afacerilor… a ajuns să creadă că războiul putea relansa economia. Al doilea război mondial şi enormele comenzi pe care le-a adus Statelor Unite, nu a pus el oare capăt crizei din 1929 din care nu ieşiseră cu adevărat? Războiul din Coreea nu a provocat el un nou boom? Blagoslovitul război care ar readuce prosperitatea în America…”

 

Că Israelul, în interesul său geo-strategic, se străduie de mulţi ani să implice statele lumii, în primul rând S.U.A. (primul stat sionist al lumii), într-un război de distrugere a Irakului, este dovedit de adoptarea “Planurilor Strategice ale Israelului pentru anii ’80″ de către Organizaţia Mondială Sionistă, în care se regăseşte următorul pasaj:

 

“Bogat în petrol şi dat pradă luptelor intestine, Irakul este pe linia de ţintă israeliană. Distrugerea sa ar fi, pentru noi, mai importantă decât cea a Siriei, căci el este cel care reprezintă, pe termen scurt, cea mai serioasă ameninţare pentru Israel” (după periodicul israelian Kivounim, Ierusalim, nr.14, februarie 1982).

 

“Nu lipsesc exemplele când lobby-ul israeliano-sionist a reuşit să impună Statelor Unite o atitudine contrară intereselor americane, dar utilă politicii Israelului” – scria la rândul său Roger Garauday. Iată câteva exemple. Preşedintele Comisiei de Politică Externă a Senatului S.U.A., senatorul Fullbright, a decis să-i aducă pe principalii conducători sionişti în faţa unui comitet care a scos la lumina zilei activităţile lor subterane. El a rezumat rezultatele anchetei într-un interviu… «Israelienii controlează politica Congresului şi Senatului»… La alegerile următoare, Fullbright avea să-şi piardă locul de senator…

 

În cartea sa, They dare to speak out, Paul Findley, care a fost, timp de 22 de ani, deputat în Congresul S.U.A., descrie modul actual de funcţionare al lobby-ului sionist şi puterea sa. Această adevărată «sucursală a guvernului israelian» controlează Congresul şi Senatul, Preşedinţia, Departamentul de Stat şi Pentagonul, ca şi mijloacele mas-media, şi îşi exercită influenţa în Universităţi, ca şi în sânul Bisericilor…

 

În fiecare an, oricare ar fi restricţiile pentru toate celelalte capitole ale bugetului, creditele pentru Israel sunt tot mai mari. Spionajul funcţionează de aşa manieră încât dosarele cele mai secrete sunt în mâinile guvernului israelian…

 

Adlai Stevenson [fost candidat la preşedinţia S.U.A.], reamintind că 43% din ajutorul extern american este destinat Israelului (3 milioane de locuitori), în detrimentul a 3 miliarde de locuitori înfometaţi ai globului, concluziona: «Primul ministru al Israelului are mai multă influenţă asupra politicii externe a S.U.A. în Orientul mijlociu decât are în propria sa ţară»

 

Toate mijloacele sunt bune pentru lobby-ul sionist [în S.U.A.]. De la presiunea financiară la şantajul moral, trecând prin boicotul mijloacelor media şi al editorilor şi prin ameninţarea cu moartea. Congresmanul Paul Finley concluziona:

 

«Oricine critică politica Israelului trebuie să se aştepte la dureroase şi neîncetate represalii şi chiar la pierderea mijloacelor sale de existenţă, prin presiunile lobby-ului israelian. Preşedintele se teme de el. Congresul cedează tuturor exigenţelor sale. Cele mai prestigioase universităţi au grijă să îndepărteze din programele lor tot ceea ce i se opune…»

 

Anticipând genial ceea ce avea să se întâmple în anul 2003, când două puternice state europene, Germania şi Franţa, s-au opus implicării militare a NATO (ale cărei membre erau) în noul război asupra Irakului, francezul Michel Bugnon-Mordant publica în Elveţia, în anul 1997, următoarea analiză:

 

În ianuarie 1994 Statele Unite ale Americii au făcut să fie acceptată ideea unei lărgiri a NATO către ţările Europei de Est, inclusiv România. Strategia era impusă de necesitatea ca S.U.A. să îşi găsească noi sateliţi militari cu care eventual să poată contracara o centrifugare a altor puteri militare (europene) de către centrul militar american sionist. Primul pas fusese făcut după primul război din Golf, din 1990. Astfel, Reuniunea NATO a Consiliului ministerial din decembrie 1992, redefineşte Alianţa Atlantică ca pe “un instrument pentru schimbarea Europei în ansamblu”. Planul fusese pus în mişcare – după cum arată Bugnon-Mordant – de către strategii americani evrei, amiralul Jeremia şi sionistul Paul Wolfowitz (actualmente adjunct al şefului Pentagonului), care au dorit “excluderea cu orice preţ a apariţiei unei puteri susceptibile de a rivaliza cu unica superputere actuală. De aceea s-a prevăzut crearea unei «forţe de reacţie rapidă» ale cărei structuri să permită un grad mai mare de integrare decât însăşi NATO… Schimbările cruciale ce au intervenit de la prăbuşirea lagărului comunist i-au incitat pe americani să-şi continue avantajul. Adaptarea efortului de apărare la contextul astfel creat, menţinerea supremaţiei lor politice şi militare în lume constituie două priorităţi. Războiul rece fiind încheiat, este potrivit să se păstreze un dezechilibru vizând să împiedice naşterea unei puteri rivale. Rapoartele prezentate preşedintelui Bush [tatăl actualului preşedinte] de Pentagon în 1992, cel al lui Paul Wolfowitz [evreu sionist] şi ce al amiralului Jeremia sunt perfect explicite în ceea ce priveşte obiectivul vizat: extinderea hegemoniei Statelor Unite asupra întregului glob prin toate mijloacele militare, culturale, politice şi economice necesare.

A doua miză a războiului asupra Irakului este evident petrolul. În acest sens, M. Bugnon-Mordant, arăta că între 1953-1990, toţi secretarii de stat americani au fost, direct sau indirect, legaţi de marile societăţi petroliere (reproducem numai câteva exemple: J.F. Dulles – Standard Oil şi Fundaţia Rockefeller, evreul Henry Kissinger – Council of Foreign Relations Rockefeller Brothers Fund; Cyrus Vance – Rockefeller Foundation şi Comisia Trilaterală; Alexander Haig – director la Chase Manhattan Bank; George Schultz -Berchtel Corporation şi Gulf Oil; James Baker – Exxon, Mobil Oil şi Standard Oil), “înainte de toate, ofensiva anti-irakiană trebuie plasată în perspectiva mai largă a luptei pentru păstrarea dreptului occidental – în esenţă american – asupra acestei materii prime, care este petrolul. Unul dintre mijloacele cele mai eficiente de spoliere a lumii a treia este ilustrat de această acaparare a materiilor sale prime…

Pe 6 octombrie 1973, Siria şi Egiptul lansează o ofensivă generală împotriva Israelului, iar a doua zi, Irakul naţionalizează Exxon şi Mobil Oil, companii americane implantate pe teritoriul său. S.U.A. răspund printr-un embargou împotriva Irakului la care Franţa refuză să se alăture. În faţa ţărilor arabe care din acel moment înclină spre orbita americană (Egiptul, Siria) şi în faţa agresivităţii Israelului, Irakul alege “fuga înainte” care îl conduce la o formă de izolaţionism, între timp, dependenţa Statelor Unite de petrolul din Golf le împinge să vrea să domine mai ferm regiunea…

 

[Legat de primul război asupra Irakului, din 1990,] fostul preşedinte Richard Nixon [marioneta politică a evreului Henry Kissinger] preciza:

 

“Nu mergem acolo să apărăm democraţia fiindcă Kuweitul nu este o ţară democratică şi nici nu se află aşa ceva în regiune. Nu mergem acolo ca să răsturnăm o dictatură, fiindcă în acest caz n-am mai fi aliaţi cu Siria. Nu mergem acolo pentru a apăra legalitatea internaţională. Mergem acolo, şi trebuie să mergem, fiindcă nu permitem să fie atinse interesele noastre vitale”.

 

Legat de obiectivul geostrategic al războiului împotriva Irakului, Bugnon-Mordant arăta că Irakul, care a naţionalizat companiile petroliere americane, întărit din punct de vedere militar şi politic de războiul împotriva Iranului, ameninţa să devină o mare putere regională, principal pericol la adresa Israelului:

 

“Faţă de apariţia unei noi ordini mondiale desemnate de Washington, independenţa irakiană era percepută ca intolerabilă. Ocupaţi cu reinstaurarea unei ordini coloniale altădată dirijată de britanici, Statele Unite s-au trezit confruntate cu o naţiune capabilă să strice jocurile…

În sfârşit, permiţând Israelului să-şi întărească poziţia hegemonică în zonă, Statele Unite făceau rău Europei, deteriorând relaţiile dintre aceasta şi ţările arabe. Ele dădeau o dublă lovitură, strivind din faşă noua veleitate a lumii arabe de a-şi realiza unitatea, murdărind în acelaşi timp în mod durabil imaginea Europei, în special a Franţei, în ochii ţărilor arabe.

De fapt, nu numai că ţările europene au fost trimise acasă după război fără a obţine cel mai mic avantaj, dar au mai şi fost excluse de la toate tranzacţiile ce aveau să urmeze. Noua ordine mondială apărută din războiul din Golf [după 1991] a fost instaurată sub conducerea exclusivă a Statelor Unite, fără ca ţările europene să aibă vreun cuvânt de spus. A fost restaurată vechea ordine colonială.”

 

*

 

Prezentând “Războiul din Golf şi manipularea spiritelor” (prin mass-media, Michel Bugnon-Mordant arată că Irakul revendicase Kuweitul încă din anii treizeci, căci graniţele statelor arabe din secolul XX au fost fixate în funcţie de interesele particulare ale Statelor Unite şi ale Marii Britanii. Apoi, “atât petrolul, cât şi voinţă Israelului au jucat un rol primordial în decizia administraţiei Bush de a declanşa un conflict. Mai mult decât atât, creşterea puterii în regiune a Irakului, capabilă virtual să contracareze planurile americano-israeliene în acest loc al lumii, a apărut insuportabilă Washingtonului. De unde şi campaniile de presă incendiare atât în Statele Unite, cât şi în Israel, reluate şi susţinute de toate marile mijloace mass-media europene…

 

Nu s-a precizat nimic despre cererile presante prezentate Kuweitului de către Irak, cereri respinse de fiecare dată ca fiind nefondate… în realitate, Statele Unite au vrut acest război şi l-au provocat. Cum se explică altfel intransigenţa nejustificată de care a dat dovadă George Bush (tatăl) faţă de cererile lui Saddam Hussein din august 1990 până în februarie 1991? Bagdadul a emis nu mai puţin de şase propuneri de pace, toate admiţând retragerea irakiană din Kuweit… În fine, la 26 februarie 1991, Irakul accepta să se retragă necondiţionat din Kuweit. La fiecare dintre aceste cereri, preşedintele Bush a răspuns printr-un refuz categoric.

 

Minciunile, falsificările, manipulările de fapte operate de presa scrisă, televiziunea şi radioul de dincolo de Atlantic în timpul conflictului – sprijinite fără restricţii de presa oligarhică mondială – sunt nenumărate. Avem cu toţii încă în minte invenţiile referitoare la “extraordinara” putere a artileriei irakiene, la Irak ca “a patra armată din lume”, la “mărturiile spontane” despre jafurile soldaţilor irakieni în Kuweit, dintre care cea mai emoţionantă a fost cea a unei fete din popor ce s-a dovedit ulterior a fi fiica ambasadorului Kuweitului la Washington. Să mai adăugăm un alt fapt deosebit de grav şi de sinistru augur: reportajul televizat arătând cum soldaţii irakieni deconectau incubatoarele dintr-o maternitate din Kuweit, provocând moartea tuturor noilor născuţi urma să se dovedească a nu fi altceva decât un “produs” comandat de autorităţile kuweitiene şi fabricat de o societate de comunicaţii americană, în vederea condiţionării opiniei internaţionale.

 

Referitor la lobby-ul sionist ce este determinant asupra factorilor de decizie ai S.U.A. se impune a fi relevată radiografia rezultată din emisiunea “Arena” din 23 martie 2003 de la BBC. Elementul religios reprezintă discursul preponderent al camarilei de la Casa Albă, îndeosebi al preşedintele George W. Bush (junior), iar direcţia aceasta a fost impusă de către Carl Rove, actualul său consilier politic. Acesta este comparat cu ideologul propagandei naziste (“un Goebbels al Americii”) şi este considerat, de unii, “creierul” administraţiei Bush.

 

“Probabil că n-a mai existat niciodată până acum la Casa Albă un consilier prezidenţial atât de important şi de influent precum Carl Rove -scria Times. Rove a fost şeful campaniei electorale a preşedintelui Bush şi a avut intuiţia de a aduna, într-un singur electorat, pe credincioşii fervenţi ai diverselor biserici evanghelice şi pe reprezentanţii marilor firme texane din domeniul exploatării petrolului”.

Rove şi Bush sunt conectaţi prin mii de fire la aceste cercuri creştine “fundamentaliste” ce au o expresie politică în “Cristian Coalition” în cadrul cărei acţionează cu maximă eficienţă comunitatea creştinilor sionişti. Afirmând că respectă litera Scripturii, ei consideră că Israelul este poporul ales de Dumnezeu. Concluzia imediată este ca Israelul trebuie sprijinit de creştinii din întreaga lume, acum şi întotdeauna. Un exponent al acestui curent este postul de radio american Prietenii Israelului, extrem de activ şi audiat.

Cu câţiva ani înainte de a veni la putere alături de preşedintele Bush, Wolfowitz a creat un aşa-zis “Grup de analiză militară” (numit Project for New American Century) împreună cu actualul vicepreşedinte Dick Cheney şi cu un fost subsecretar de stat din Ministerul Apărării, Richard Pearl. În anul 2000 acest Grup de puternică culoare sionistă redacta o analiză în care spunea că S.U.A. trebuie să se asigure că, în secolul XXI, deţine supremaţia militară în lume, dar că pentru aceasta ar fi fost nevoie de un “eveniment catalizator, de o catastrofa de proporţiile actului de la Pearl Harbor, ce a decis intrarea Americii în cel de-al II-lea război mondial”. Evenimentul s-a produs, ca prin minune, la 11 septembrie 2001 prin atacul terorist din S.U.A. Apare curios că Mossad-ul ştia despre atentat, iar aproape toţi cei circa 6000 de evrei americani care lucrau la World Trade Center (zgârie-norii Gemeni) au întârziat în acea zi la serviciu, scăpând astfel nevătămaţi.

 

Francezul Thierry Meyssan, în lucrarea sa, 11 Septembrie 2001-Terifianta Impostură, demonstrează că adevărata miză a “atentatului” a fost cea mai puternică lovitură bursieră din istoria S.U.A., iar că beneficiarii acestei lovituri sunt cu totul alţii decât cei ce au fost ulterior acuzaţi (lumea musulmană în general). Mai mult, Paul Wolfowitz personal a fost cel ce a coordonat cu duritate activitatea serviciilor secrete americane pentru a ascunde o serie de fapte opiniei publice şi pentru a putea prezenta ca real fabricatul oficial privind “actul terorist” de la 11 septembrie. Astfel, F.B.I. a impus companiilor aeriene să nu comunice cu presa, ascunzându-se astfel că teroriştii anunţaţi de oficiali nici nu s-au aflat în avioanele prăbuşite. Tot F.B.I.-ui a confiscat ziariştilor ore întregi de peliculă video ce au înregistrat evenimentele, conţinutul acestora rămânând secret.

 

“Urmarea atentatului – concluziona postul B.B.C. – a fost că America a atacat Afganistanul, apoi Irakul. Nu se ştie cui îi vine rândul şi când”. A început instalarea efectivă a Noii Ordini Mondiale, la cârma acesteia aflându-se în faţă S.U.A., iar în spate evreii sionişti, precum Wolfowitz şi echipa sa (D. Rumsfeld, R. Pearl şi alţi). Chiar şi administraţia militară a Irakului, după război, a fost stabilită tot de către “strategul” evreu de la Pentagon. Secondat de foşti şefi de la C.I.A. sau de consilieri evrei americani (circa 30 de “ofiţeri în rezervă, funcţionari şi experţi”), şeful noii administraţii a Irakului (reprezentanţă a Pentagonului numită ipocrit Oficiul pentru Reconstrucţie şi Asistentă Umanitară) a fost favoritul lui Wolfowitz, respectiv generalul scos de la naftalină Jay Garner, ale cărui nume şi prenume îl indică a fi tot evreu (Jay este un nume răspândit printre evreii americani; a se vedea Jay Pritzker, evreul care a vrut să preia în 1997 Hotelul Bucureşti, împreună cu israelianul Sammy Ofer). Ţinta lui Garner: petrolul irakian. La scurt timp, Garner a fost înlocuit de evreul sionist Paul Brener, prezent de la început în oculta Rumsfeld-Wolfowitz.

 

Ocuparea Irakului i-au adus administraţiei americane, controlul asupra unor uriaşe rezerve petroliere, situate pe locul doi ca mărime în lume. României, coparticipantă alături de S.U.A., nu i-a adus nimic, deşi în momentul angajării ţării, premierul Năstase afirma că trebuie să luptăm împotriva Irakului pentru a recupera datoria acestuia de 1,7 miliarde de dolari faţă de România. Cacialmaua s-a dovedit curând, căci administraţia americană a Irakului, interesată în profitul personal la resurselor acestuia, a hotărât anularea datoriilor externe irakiene. Oricum, în curând, deşi războiul s-a încheiat, în România vor fi amplasate numeroase trupe americane, dislocate din alte părţi ale lumii. Aceşti soldaţi americani sunt disculpaţi, prin acordul semnat de premierul Adrian Năstase, de orice răspundere, până şi în faţa Curţii Penale Internaţionale, pentru fapte ce le-ar putea comite pe teritoriul românesc: crime, jafuri, molestări, violuri. Evreii de la Washington doresc, însă, să ne mai târască într-un război. “Mossadul avertizează: Urmează Siria”, “Ari Fleischer: «Siria este un stat terorist», titra Ziua din aprilie 2003. La propunerea lui Paul Wolfowitz de atacare a Siriei, Congresul S.U.A. a răspuns însă: NU. Rezultatul mondial al acestei aventuri militare în Irak: relansarea cursei înarmării nucleare. Corea de Nord a denunţat recent tratatul semnat cu Corea de Sud, afirmând că experienţa Irakiană o obligă să îşi la măsuri de apărare. Alte state o vor face pe ascuns, pregătind o conflagraţie mondială, în care României i s-a ales soarta de ţintă.

 

*

 

Curcubeul invocat de preşedinţii S.U.A şi României în 22 noiembrie 2002 ca fiind un simbol de bun augur, a condus la situaţia certă a intrării României în războiul împotriva Irakului, alături de S.U.A., şi la instalarea de trupe străine pe teritoriul românesc. Dacă ne amintim, acelaşi Paul Wolfowitz, în 1991-1992, pe vremea mandatului lui George Bush tatăl, a demarat proiectul creării unei “forţe rapide de intervenţie” care obliga la atragerea României de partea S.U.A. în cadrul Alianţei militare a NATO. Dacă Alianţa sionisto-americană avea nevoie de România, de ce a mai fost nevoie şi de umilinţa condiţionării noastre de către americani, în vederea concesionării de întreprinderi româneşti, la schimbul primirii în echipă?
Vremea rea de la Bucureşti din 22 noiembrie 2002 punea sub semnul întrebării succcesul vizitei preşedintelui Bush, fapt ce preocupa oficialii români, după cum o demonstrează declaraţia preşedintelui Iliescu: “Nu am reuşit să influenţăm natura şi să evităm ploaia!”. Au reuşit însă, probabil, să creeze cu tehnica din dotare un curcubeu artificial, care s-a suprapus în centrul Bucureştiului peste ploaia măruntă însoţită de vânt.

 

Curcubeul reprezintă în simbolistica societăţilor secrete mondialiste spiritul Noii Ordini Mondiale. El este, în principal, simbolul mişcării New Age” (Noua Vârstă), mişcare sincretică religioasă încurajată în statele occidentale ca o adevărată nouă religie a lumii noi. Prin extensie el este preluat de către întreaga mişcare mondialistă. Preşedintele român Ion Iliescu îl reproduce pe coperta lucrării sale Integrare şi Globalizare (Viziunea Românească). Simbolistica arhaică şi universală a curcubeului, de pod spre trecerea , într-o altă lume (de regulă subterană, cum este cea căutată , – de masoni prin formula V.I.T.R.I.O.L – Vista Interiora Tera etc. -), l-a făcut să reprezinte, pentru adepţii Noii Ordini Mondiale, trecerea spre aceasta. Serge Monaste, ziarist canadian asasinat, dezvăluind planul celor mai mari 6 bănci mondiale şi al consorţiilor energerice de pe planetă, prin “Protocoalele” ce pleacă de la reuniunile secrete organizate cu M. D. Rothschild începând din 1956 (şi care conspiră la controlul tuturor organismelor internaţionale) aminteşte de “Clasificarea Curcubeu a Noii Ordinii Mondiale”. Cele şapte culori ale curcubeului mai corespund şi celor şapte trepte ale scării masonice.

 

http://bisericasecreta.wordpress.com/2007/09/09/romania-tinta-sionista/

COMISIA TRILATERALA FRANCMASONICA

In deceniile anilor 1950 si 60, cu tot secretul conspirator al CFR-ului, publicul, care era mai putin timp decât acum, dupa treizeci de ani de continua spalare a creierului, începuse sa ridice întrebari cu privire la activitatile CFR-ului. In special, începuse sa observe ca producatorul american sufera din punct de vedere economic. Ca un mijloc de diversiune, David Rockefeller a înfiintat în 23 si 24 iulie 1972 Comisia Trilaterala – în care francmasonul Bill Clinton este si el membru. Cei opt delegati din partea Statelor Unite care au participat la sedinta de înfiintare a Comisiei Trilaterale în castelul lui Rockefeller sunt membri ai CFR-ului. Scopul declarat al acestei comisii este, dupa spusele ei, „cooperarea trilaterala strânsa pentru a mentine pacea, a administra economia globului, a promova renovarea economica, a diminua saracia mondiala, permitând astfel evolutia pasnica si linistita a sistemului mondial global” (dupa RE, p. 232). Cele trei „laturi” sunt America, Europa Occidentala si Japonia. Prin aceasta comisie de „dezvoltare economica si comerciala” s-a urmarit ca mare parte din averea poporului american sa treaca în mâinile bogatasilor japonezi si arabi si aceasta fara sa se ascunda nationalitatea noilor stapâni ai pamântului si bogatiilor Americii, astfel încât, daca muncitorul american se vede pauperizat, sa dea vina pe seicul arab sau pe magnatul japonez si nu pe bancheri ca Rockefeller si stapânii lor din umbra. Arabii, care nu s-au putut niciodata întelege între ei în trecut, în ciuda religiei lor comune, dintr-odata au cazut de acord în 1973 când au impus embargoul petrolului, pe care companiile americane îl extrageau si rafinau din teritoriul tarilor arabe. Printii si seicii nu aveau nimic de facut decât sa împarta venitul cu Rockefeller si asociatii lui pentru ca sa se îmbogateasca. Cea mai mare parte din venit s-a întors în America, unde câtiva seici arabi au devenit vicepresedinti ai megabancilor americane si europene. Apoi, tot aceasta criza petrolifera creata artificial a sporit bogatia Japoniei, ale carei masini, laudate în cor de mass-media pentru ca consuma putin, au alungat de pe piata americana masinile americane, distrugând industria grea americana si facând someri milioane de americani. O mare parte din acest profit din nou s-a reîntors în America (si în Europa) unde magnatii japonezi au cumparat suprafete mari de pamânt si industrii întregi. Astfel, embargoul petrolului arab a servit de minune planurilor de a saraci creatorii si purtatorii civilizatiei crestine occidentale si a instaura guvernul francmasonic mondial, pregatit prin conceptul de „interdependenta economica mondiala” de catre Comisia Trilaterala (GHK, pp.44-45). In realitate, petrolul arab nu este nici pe departe atât de necesar cum este facut cetateanul de rând sa creada, caci în Statele Unite se afla zacaminte mari de petrol. Guvernul american interzice însa exploatarea lor pe motiv ca „s-ar distruge mediul înconjurator”. Când scopul este ruinarea si aservirea muncitorului american, mediul înconjurator este protejat cu strasnicie de catre guvern; când scopul este ruinarea si aservirea fermierului american, mediul înconjurator este distrus cu mare zel de catre acelasi guvern, care impune folosirea celor mai nocive si mortale insecticide si îngrasaminte chimice, a caror toxicitate este asa de grava încât efectul lor distrugator va dura multe secole. Dar ce conteaza ca frumoasa natura a Americii va fi transformata în desert mort – câta vreme elita francmasonica bancara internationala îsi va vedea visul cu ochii; nu vor mai exista decât ei si imensa gloata de sclavi din imensele cazarmi urbane asemeni acelor pe care le construia Nicolae Ceausescu pe vremea când darâma satele României.
  Cel care a scris Carta Comisiei Trilaterale si care a fost primul director al acestei comisii (1973 – 1976) a fost Zbigniev Brzezinski, Consilierul presedintelui Carter în ceea ce priveste problemele de securitate nationala. Ca si colaboratorii lui de la Clubul de la Roma, si el doreste sa construiasca societatea dupa principiile lui Karl Marx. Brzezinski recunoaste cu candoare ca pentru a realiza Noua Ordine Mondiala, poporul american va trebui sa accepte scaderea nivelului de trai. Cele trei „laturi” ale Comisiei Trilaterale, si anume Statele Unite, Europa Occidentala si Japonia, sunt regiunile (cu denumirea originala de „regate”) 1, 2 si 3 pe harta Clubului de la Roma. Comisia Trilaterala francmasonica are 325 membri: 98 din America, 146 din Europa si 81 din Japonia. Fiecare mare corporatie din Japonia este reprezentata cu cel putin un director. Aproape toti reprezentantii francezi sunt masoni în loja Grand Orient. Metodele de lucru ale Comisiei Trilaterale, ca si ale francmasoneriei în general, includ printre alte mijloace satanice, asasinatul politic sau macelul în masa, daca le este util. Dar asasinatul reprezentantului Larry McDonald (deghizat prin lovirea „accidentala” a unui avion întreg), care, în ciuda conspiratiei francmasonice guvernamentale si a conspiratiei tacerii în mass-media, începuse sa dezvaluie în public activitatea Comisiei Trilaterale între 1981 si 1983, a provocat o reactie de indignare in rândul populatiei. La 15 decembrie 1987 senatorul Jesse Helms a facut o trecere în revista a situatiei politice din Statele Unite ale Americii, si a încheiat cu urmatoarele cuvinte: „…aceste organizatii oculte lucreaza de comun acord cu stapânii din Kremlin ca sa creeze ceea ce ei numesc „Noua Ordine Mondiala”. Organizatii particulare precum: Consiliul pentru Relatii Externe, Institutul Regal de Afaceri Internationale, Comisia Trilaterala, Conferinta de la Darmouth, Institutul Aspen pentru Studii Umanistice, Institutul Atlantic si grupul francmasonic Bilderberg disemineaza si coordoneaza planurile pentru aceasta noua ordine mondiala în cercuri puternice comerciale, financiare, academice si oficiale… acest amalgam amorf de bogatie si legaturi sociale a caror putere rezida în faptul ca ei (francmasonii) au pus stapânire pe sistemul nostru financiar si pe o mare parte din sectorul industrial. Principalul lor instrument de control asupra economiei si finantelor americane este Federal Reserve System… Oricine poate vedea cum (bancherii de pe) Wall Street controleaza Departamentul de Stat si Agentia Centrala de Investigatii… Punctul de vedere al puterii instaurate de francmasoni se cheama azi globalism… Dupa punctul de vedere globalist, statele nationale si granitele nationale nu au nici o valoare. Filozofia si principiile politice sunt pur si simplu relative. Chiar constitutiile sunt doar vorbe goale în fata celor care au puterea. Libertatea sau tirania nu sunt nici bune, nici rele în sine si nu sunt luate în considerare. Conform acestui punct de vedere, activitatea fortelor internationale financiare si industriale trebuie orientata spre realizarea acestei unice lumi globale, având ca punct principal contopirea Uniunii Sovietice cu Statele Unite ale Americii… Tot ceea ce conteaza în ochii lor este sa stoarca profituri maxime printr-o practica descrisa ca fiind capitalism financiar, un sistem care se bazeaza pe doua lucruri: îndatorare si monopol. Acesta nu este un adevarat capitalism. E calea concentrarii economice si a sclaviei politice”. (GHK, pp.48-49) .

Comisia Trilaterala a fost cel mai bine descrisa de Senatorul Barry Goldwater: „Ceea ce intentioneaza trilateralistii sa faca în realitate este crearea unei supraputeri economice mondiale deasupra guvernelor politice ale statelor nationale afectate. Ca administratori si creatori ai sistemului, ei vor stapâni lumea”. Cine-si închipuie ca vorbele despre stapânirea lumii sunt vorbe goale, se înseala. Stapânirea lumii de catre un grup dedicat puterii banului, lipsit de nationalitate si loial doar lui însusi înseamna pentru ceilalti lagare de concentrare, viata de mizerie, degradare fizica si psihica si genocid dupa bunul plac al elitei. Comisia Trilaterala cuprinde Statele Unite, Europa si Japonia pentru ca acestea produc doua treimi din productia mondiala de bunuri si pot absorbi restul lumii în sferele lor. Fondul Monetar International si Banca Mondiala sunt brate ale acestei comisii, care formuleaza planuri pe 20-30 de ani înainte. In 1972, planul Comisiei Trilaterale era de a scadea nivelul de trai al claselor de jos si de mijloc, de a spori autoritatea presedintelui, de a consolida cooperarea dintre guvern si sectorul particular, faurind planuri economice, un control guvernamental mai sever asupra presei si dezarmarea muncitorilor. Henry Kissinger a devenit în 1977 membru în Comitetul Executiv al Comisiei Trilaterale si sef al Consiliului International al Bancii Chase-Manhattan a lui Rockefeller, pe a carui mosie a fost fondata Comisia Trilaterala în 1972. Fondurile pentru salariatii si activitatile Comisiei Trilaterale au fost donate de cei care profita de pe urma activitatilor ei: Rockefeller si cumnatul sau Franklin (director la CFR între 1953-1971), David Packard de la Hewlett Packard, si o serie de megaindustrii si fundatii ca Ford, Lilly, Kettering, fratii Rockefeller, Thyssen, General Motors, Sears, Caterpillar, Deere, Exxon, Texas Instruments, Coca-cola, Times (publicatii), CBS (televiziune), Wells-Fargo (banci). Senatorul Barry Goldwater numeste Comisia Trilaterala „noua cabala internationala a lui Rockefeller”, caci este internationala (din ea fac parte directorii bancilor Chase-Manhattan din America, Mitsubishi din Japonia, Dresdner Bank din Germania, Swiss Bank Corporation – Banca Elvetiana, Amsterdam Rotterdam Bank din Olanda, Bank of Montréal din Canada, Crédit Agricole din Franta, si altii); dar Rockefellerii sunt, credem noi, subordonati casei Rothschild. In 1991, la una din conferintele secrete ale grupului Bilderberg din Germania, David Rockefeller a multumit ziarelor de larga circulatie din Statele Unite, Washington Post, The New York Times, si Time ca timp de 40 de ani au pastrat secretul asupra a ceea ce face aceasta organizatie. David Rockefeller a fost un foarte activ agent al Comisiei Trilaterale în ultimii 40 de ani. In 1964 s-a întâlnit cu Nikita Hrusciov si dupa 4 luni acesta a fost schimbat. In 1973 s-a întrunit cu 27 sefi de stat inclusiv ai Uniunii Sovietice si Chinei comuniste. In 1974 l-a vizitat Papa Paul VI, dupa care enciclica papala chema la amalgamarea popoarelor. In 1976, premierul australian Malcolm Fraser a venit sa se întâlneasca cu presedintele Statelor Unite, dar înainte de aceasta s-a întâlnit cu David Rockefeller. In 1989 acesta l-a vizitat pe Gorbaciov si a oferit Uniunii Sovietice intrarea în Fondul Monetar International (International Monetary Fund, IMF) si în Banca Mondiala; apoi s-a dus în Polonia. Dar împrumuturile acordate oricarui guvern de catre Fondul Monetar International sunt garantate de avutul natiunii: de munti, râuri, lacuri, câmpii si dealuri, de pamântul tarii, de baza existentei locuitorilor. Jesse Helms le-a vorbit americanilor, dar cuvintele lui se adreseaza tuturor natiunilor. Este sfâsietor sa vezi cum se grabesc românii sa se vânda puterilor distrugatoare si dusmane ale bancherilor internationali, care sub pretextul „ajutorului economic”, „împrumutului necesar pentru reconstruirea industriei” le vor rapi suveranitatea nationala, stapânirea asupra pamântului României si, în cele din urma, statutul de om liber. Caci grabindu-se sa se îndatoreze la bancherii internationali, românii îsi pun drept garantie („colateral”) – nimic altceva decât pamântul stramosesc, teritoriul României si dreptul de a fi cetatean român. Caci scopul declarat al guvernului francmasonic mondial, al Noii Ordini Mondiale, este „sa treaca pamântul în proprietatea altora” („to change the tenure of the land.”) Dintre realizarile Comisiei Trilaterale francmasonice se pot cita:

1) Tradarea si exilarea sahului Iranului, care reusise sa aduca prosperitate si stabilitate în Iran astfel încât, daca petrolul iranian s-ar fi epuizat în decurs de un secol, Iranul ar fi putut continua sa prospere cu o economie echilibrata în granitele proprii. Eliminarea sahului a lasat portile deschise agentilor sovietici si fanaticilor dementi si setosi de sânge, ayatollah-ilor. Sahul a fost convins sa-si investeasca banii în banca lui Rockefeller, Chase Manhattan; si Carter l-a trimis pe generalul american Robert E. Huyser, comandant adjunct al fortelor din Europa, sa le ceara generalilor iranieni sa nu se opuna loviturii de stat a lui Khomeini. Dupa câteva ore, generalii iranieni au fost împuscati. Mai mult, când primul ministru iranian Amir Hoveida a cautat sa arate în parlament ca Ayatollah Khomeini, care a preluat puterea, era un impostor care se dadea drept Ayatollah Khomeini, a fost târât afara din parlament si împuscat pe loc (adevaratul Ayatollah avea un deget mijlociu lipsa; impostorul nu avea nici un deget lipsa). Michael Goloniewski, expert polonez, afirma ca impostorul care a trecut drept Ayatollah Khomeini a fost un agent sovietic (RE, pp. 237-242).

2) Exacerbarea terorismului comunist în Africa de Sud, unde ambasada americana a devenit cartierul general al criminalitatii si a terorismului armat împotriva populatiei pasnice.

3) Predarea Canalului Panama unui dictator marxist. Numai dobânda pentru datoriile dictatorului panamian Torrijos fata de bancile americane Chase Manhattan, First National City Bank, Bank of America, Banker’s Trust, First National Bank of Chicago, Republic National Bank of Dallas, si Marine Midland Bank (a lui Sol Linowitz, care a conceput tratatul de cedare al canalului) însuma 39% din bugetul sau national. Cedând Canalul Panama lui Torrijos, acesta îsi putea plati datoriile fata de aceste banci din taxele ridicate de la vapoarele care-l folosesc. Ce a pierdut poporul american au câstigat bancile sus-numite; caci în tratatul de cedare al Canalului Panama catre Torrijos, guvernul Statelor Unite s-a obligat sa plateasca lui Torrijos milioane de dolari pentru ca a acceptat sa primeasca Canalul. Jumatate din bancile care i-au dat bani cu împrumut falitului Torrijos aveau cel putin un membru al Comisiei Trilaterale în comitetul de directie. Dintre cei 16 senatori americani care erau la ora aceea membri în CFR, 15 au votat sa i se dea canalul lui Torrijos.

4) Tradarea Nicaraguei. Somoza, presedintele ales al Nicaraguei si izgonit de conspiratia sandinista, a vazut cu uimire ca „exista o conspiratie care planuieste în mod intentionat sa distruga forma de guvernare republicana si s-o înlocuiasca cu dictatura totalitara (Anastasio Somoza, „Nicaragua Betrayed – Nicaragua Tradata”, p.291). Pentru ca a cautat sa avertizeze publicul american de felul în care guvernul american introduce treptat dictatura totalitara, Somoza a fost asasinat la câteva saptamâni dupa aparitia cartii sale. „In 9 luni comunistii au facut mai mult rau în Nicaragua decât a facut Somoza în 10 ani”, scrie un fost conducator sandinist. Circa 12.000 de oponenti politici au fost aruncati în închisoare, sute de oameni pur si simplu au disparut. Comunistii dicteaza toate amanuntele vietii în Nicaragua. In fiecare zi junta acapareaza mai multa avere. Au confiscat peste un milion de acri de pamânt arabil, dar mai putin de a cincea parte din pamânt e cultivata azi. Peste doua luni vom muri de foame” (The Review of the News, 30 iulie 1980, dupa RE). Principala preocupare a sandinistilor, în afara de jaf si asasinat, pare sa fie exportul de revolutie în El Salvador, Honduras, Guatemala, si Costa Rica. Totusi, declarându-se satisfacut ca „regimul marxist din Nicaragua nu ajuta gherilele comuniste din El Salvador si Guatemala”, Carter le-a dat sandinistilor 75 milioane de dolari în 1980 (ibidem, 24 septembrie 1980).

Dar în 1980 Comisia Trilaterala francmasonica a hotarât ca nu mai este util Carter ca presedinte. Lui Ronald Reagan, ne-membru al Comisiei Trilaterale, i s-a permis sa câstige în mod spectacular alegerile, desi declarase ca „interesele (Comisiei Trilaterale) sunt angajate de partea bancherilor internationali si-a companiilor multinationale” si nu e de parere ca se cuvine ca un anumit grup de interese sa ocupe posturile cheie în stat – deci nu va numi membrii Comisiei Trilaterale în posturi cheie. Dar pe cine-a recomandat Reagan în posturile cheie dupa alegeri? Dintre cele 59 de numiri ale lui Reagan, 28 erau membri în CFR, 10 în grupul Bilderberg si 10 în Comisia Trilaterala, iar vicepresedintele pe care si l-a ales, George Bush, ulterior presedinte, este membru atât în CFR cât si în Comisia Trilaterala. In administratia Reagan au înflorit 64 de membri ai CFR-ului, 6 ai Comisiei Trilaterale, 6 ai ambelor si 5 fosti trilateristi (RE,pp.246-248; AW,pp.40-66).

  La alegerile din 1992, poporului american i s-a permis sa vada trei candidati la presedintie: democratul francmason Bill Clinton, republicanul George Bush si independentul Ross Perot. Despre Ross Perot nu se stie sa fie membru în vreunul din aceste grupuri; a fost recomandat pentru CFR de catre George Bush, dar nu apare pe lista membrilor; poate n-a acceptat el, poate nu l-au acceptat ei. Bush apare pe lista CFR-ului ca fost membru. Clinton însa este membru si în CFR, si în Comisia Trilaterala, si în grupul Bilderberg si este si bursier Rhodes, si francmason. http://www.dezvaluiri.go.ro/comisia.htm Articole preluate

1991 – Președintele George Bush Sr., salută Noua Ordine Mondială într-un mesaj adresat națiunii: „Acesta nu este doar o țară mică, dar o idee mare: o nouă ordine mondială, în care diferite țări” fiecare parte, sunt unite într-un efort comun pentru a atinge un scop universal omenirii – See more at: http://ro.apocalisselaica.net/varie/miti-misteri-e-poteri-occulti/nuovo-ordine-mondiale-nwo-la-sua-storia-e-spiegazione#sthash.fnHUsrJR.dpuf

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s