VOYO.RO SI PROTV SUNT OPERA OCULTEI MONDIALE

https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2013/09/9836c-176914_489321844433901_874190033_o.jpg  De cateva luni de zile, trustul de presa Media Pro a declarat razboi total site-urile care ofera seriale si filme online gratuite. Ei spun ca noi, utilizatorii de internet, trebuie sa platim nu numai internetul, dar si ceea ce gasim pe internet ca si format electronic. De aceea ei au pornit o campanie de eliminare a concurentei pe care o infrunta site-ul Voyo.ro,acolo unde trebuie sa platesti vreo 25 de lei lunar ca sa vizionezi ceea ce s-a putut viziona free pana acum.Evident ca o asemnea initiatia imbecila a inceput sa fie contestata rapid de catre oameni, fiind semnate petitii peste petitii.
Dar haideti sa aflam de unde vine si cui apartine aceasta lacomie !? Cui apartine de fapt aceasta initiativa, care pana la urma rapeste din libertatea cetatenilor romani utilizatori ai internetului ?
Pai in primul rand, aproape toata lumea stie ca Voyo.ro apartine de ProTv. ProTv-ul insa cui apartine? Infiintata de Adrian Sarbu, fostul sef de cabinet al lui Petre Roman, televiziunea apartine in prezent grupului Central European Media Enterprises (CME). CME, prin canalele sale aflate in Romania, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Bulgaria si Ucraina, acopera o piata de 97 de milioane de telespectatori si se afla in proprietatea miliardarului Ronald S. Lauder. Lauder este si presedintele Congresului Mondial Evreiesc. Ahaaa! Deja incepe sa se faca lumina! Dar cine este Ronald S. Lauder?
Ronald Lauder este acţionarul majoritar al grupului CME, magnat american cu origini evreiesti, şi preşedinte al Congresului Mondial Evreiesc din anul 2007, dar şi apropiat al renumiţilor fraţi Rockefeller, aflaţi la vârful ierarhiei internaţionale secrete.(Foto)
Mai este nevoie sa spunem cine sunt cei din familia Rockefeller? Retineti doar ca sunt a doua cea mai puternica familie din lume, dupa Rothschild.Adica cativa din acei Illuminati despre care ati mai auzit… Si atunci, nu putem trage concluzia ca aceasta ingradire a libertatilor noastre intitiata de Voyo.ro si Media Pro, nu este decat un proiect fabricat in laboratoarele Ocultei, destinat romanilor? Punem aceasta intrebare pentru ca Secretele Sistemului a remarcat o activitate destul de ciudata a postului protv si a siteurilor acestuia in ultima vreme.
Putem sublinia aici faptul ca protv.ro este cel care a difuzat cele mai multe stiri legate de asa-zise descoperiri a unor manuscrise care arata ca Iisus a fost casatorit sau ca a avut copii sau ca a fost gay sau mai stiu eu ce alte aberatii..Ori se stie ca unul din principalele obiective ale Ocultei este distrugerea religiilor, in special a Crestinismului. Un al doilea aspect este cel legat de emisiunea Dansez pentru tine(care realizeaza varianta romaneasca a emisiunii DANCING with the STARS ,adica Dansand cu Stelele) .Putina lumea stie ca aceasta emisiune are la baza un concept MASONIC.Emisiunea presupune ca o vedeta sa danseze cu cineva care este intr-o conditie precara sau se afla intr-o situatie limita de saracie, de boala, in cazul lui sau FAMILIEI lui. El face asta pentru un premiu consistent.Subiectul este pus astfel pe aceeasi lungime de unda cu o vedeta de sex opus care este intr-o situatie opusa lui,adica opus starii de saracie sau boala.Adica cealalta parte a Fiintzei.Caci Masonii cred ca atata vreme cat cineva este celebru si bogat (in opinia lor a gasit LUMINA),undeva in lume exista o persoana care are aceeasi structura, aceleasi idealuri dar conjunctura l-a impiedicat sa aiba asemenea lucruri si a ajuns in situatie precara. Acest lucru deriva din MASONERIA ,in special in cea a TEMPLIERILOR care obliga prestarea unui juramant de umilinta.
Un lucru este cert: Initiativa voyo.ro are radacini mult mai adanci decat se crede. Natura intentiilor trustului Media Pro este cel mai probabil de ordin ocult, iar cei care accepta de buna voie tributul pe care acestia il vor impune, inseamna ca accepta jocurile ocultei internationale… http://secretele–sistemului.blogspot.ro/2012/11/voyoro-si-protv-sunt-opera-elitei.html

Cine este cu adevărat patronul trustului Media Pro,protv,profm,acasatv,voyo,mtv Romania,PRO CINEMA,DANCE FM,SPORT.RO,MUSIC FM,MEDIAFAX,INCONT.RO https://i0.wp.com/www1.pictures.zimbio.com/gi/Ronald+Lauder+Rabbi+Ordination+Leipzig+Synagogue+JcLv_TesfyHl.jpg MILIARDARUL EVREU RONALD LAUDER a cumparat de la fostul sef de cabinet al lui Petre Roman, subalternul sau, Adrian Sarbu, ce mai ramasese din Pro TV! GARDIANUL: Tranzactie de 97,6 milioane de dolari. Media Pro vinde Media Pro Entertainment către CME

Adrian Sârbu a semnat un acord prin care va transfera grupului american CME, care deţine compania PRO TV SA, toate operaţiunile de entertainment deţinute de MediaPro, într-o tranzacţie complexă estimată la 97,6 milioane de dolari de către banca americană Merrill Lynch.

CME, care deţine deja 8,75% din Media Pro Entertainment (MPE), îi va plăti lui Sârbu 10 milioane de dolari cash, îi va oferi 2,2 milioane de acţiuni CME (cu o valoare actuală de 44 milioane de dolari) şi îi va da posibilitatea de a cumpăra încă 850.000 de acţiuni CME în viitor la preţul de astăzi. De asemenea, CME va prelua datorii de 36,5 milioane dolari ale MPE şi îi va da înapoi lui Sârbu 8,75 % din celelalte afaceri care fac parte din MediaPro Management (Publimedia – companie de publishing, Coprint – tipografii, Mediafax – cel mai mare furnizor de informaţie generala şi de business din România, Media Pro Interactiv – internet, Indoor Media – publicitate indoor şi MediaSat – telecom).Ronald Lauder: “Diversificam centrele de venit”
MediaPro Entertainment include Media Pro Pictures, Media Pro Studios, Media Pro Distribution, Pro Video, Media Pro Music & Entertainment, Cinema Pro, Hollywood Multiplex, pachetul majoritar din Domino – companie de producţie de spoturi şi Media Pro Pictures sro – operaţiunile de film din Cehia.
“În ultimii 20 de ani, Adrian Sârbu a construit şi a adus MediaPro Entertainment în topul studiourilor şi producătorilor de film din Europa Centrală şi de Est. Această achiziţie oferă canalelor noastre de televiziune o sursă importantă de conţinut şi ne permite să ne diversificăm centrele de venit”, a comentat, referitor la această tranzacţie, Ronald Lauder, fondatorul şi preşedintele non-executiv al CME.La rândul lui, Adrian Sârbu a afirmat că principalul avantaj al CME este conţinutul, iar integrarea tuturor activelor de acest gen va duce la optimizarea costurilor, va îmbunătăţi calitatea produselor oferite şi va multiplica talentul resurselor locale, creând o nouă sursă de venituri pentru CME. “Cu investiţia Time Warner şi integrarea MediaPro Entertainment am făcut progrese importante în strategia CME de a deveni o companie de media integrată şi un player major în Europa”, a spus Sârbu.
CME îşi crează prin această achiziţie o divizie de conţinut, formată din unităţi de producţie, servicii şi distribuţie în toate teritoriile în care activează.
Merrill Lynch a fost angajată de boardul CME să ofere o opinie independentă acestei tranzacţii, având în vedere că Adrian Sârbu este presedinte şi director executiv (Chief Executive Officer) al grupului american listat pe piaţa bursieră americană Nasdaq, poziţie pe care a preluat-o începând de marţi, după ce, din octombrie 2007, a fost directorul operaţional (Chef Operating Officer) şi preşedinte de la 1 ianuarie 2009.Sârbu, numit în cea mai înaltă funcţie executivă la CME
Adrian Sârbu este, începând de marţi, românul care ocupă cea mai înaltă poziţie executivă într-o companie multinaţională, el deţinând funcţiile de preşedinte şi director executiv al Central European Media Enterprise (CME).”CME este o organizaţie tânără şi energică. Strategia mea este să fac CME una dintre cele mai mari şi respectate companii de media din Europa şi să arăt că oamenii din regiune sunt competitivi în industria de entertainment, care părea până acum un club select destinat profesioniştilor din America”, a declarat Adrian Sârbu. “Adrian este cel mai talentat executiv cu care am lucrat şi sunt onorat să anunţ numirea lui în funcţia de director executiv al companiei. El este un activ indispensabil pentru CME, iar experienţa lui va continua să fie o resursă valoroasă pentru companie”, a declarat Ronald Lauder, fondatorul şi Chairman non-executiv al CME, o companie care operează 18 posturi de televiziune în şapte ţări foste comuniste din Europa Centrală şi de Est – România, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Bulgaria şi Ucraina.CME acoperă o piaţă de 97 de milioane de telespectatori
CME a avut anul trecut venituri de aproximativ un miliard de dolari şi un profit operaţional (EBITDA) de 340 milioane de dolari, fiind una dintre cele mai profitabile companii de televiziune de lume. Compania este listată pe piaţa bursieră americană Nasdaq şi la Bursa din Praga. Ronald Lauder este cel care controlează CME prin drepturile de vot deţinute, dar acţionarul principal (31%) este cel mai mare grup de media din lume Time Warner.

Vezi si o Harta a legaturilor Lauder – Rockefeller

Vezi si o alta Harta care face legatura cu CFR
http://mapper.nndb.com/maps/282/000006264/

VOYO.RO SI PROTV SUNT OPERA OCULTEI MONDIALE !! De cateva luni de zile, trustul de presa Media Pro a declarat razboi total site-urile care ofera seriale si filme online gratuite. Ei spun ca noi, utilizatorii de internet, trebuie sa platim nu numai internetul, dar si ceea ce gasim pe internet ca si format electronic. De aceea ei au pornit o campanie de eliminare a concurentei pe care o infrunta site-ul Voyo.ro,acolo unde trebuie sa platesti vreo 25 de lei lunar ca sa vizionezi ceea ce s-a putut viziona free pana acum.Evident ca o asemnea initiatia imbecila a inceput sa fie contestata rapid de catre oameni, fiind semnate petitii peste petitii.

Dar haideti sa aflam de unde vine si cui apartine aceasta lacomie !? Cui apartine de fapt aceasta initiativa, care pana la urma rapeste din libertatea cetatenilor romani utilizatori ai internetului ?
Pai in primul rand, aproape toata lumea stie ca Voyo.ro apartine de ProTv. ProTv-ul insa cui apartine?  Infiintata de Adrian Sarbu, fostul sef de cabinet al lui Petre Roman, televiziunea apartine in prezent grupului Central European Media Enterprises (CME). CME, prin canalele sale aflate in Romania, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Bulgaria si Ucraina, acopera o piata de 97 de milioane de telespectatori si se afla in proprietatea miliardarului Ronald S. Lauder. Lauder este si presedintele Congresului Mondial Evreiesc. Ahaaa! Deja incepe sa se faca lumina! Dar cine este Ronald S. Lauder?

Ronald Lauder este acţionarul majoritar al grupului CME, magnat american cu origini evreiesti, şi preşedinte al Congresului Mondial Evreiesc din anul 2007, dar şi apropiat al renumiţilor fraţi Rockefeller, aflaţi la vârful ierarhiei internaţionale secrete.(Foto)

Mai este nevoie sa spunem cine sunt cei din familia Rockefeller? Retineti doar ca sunt a doua cea mai puternica familie din lume, dupa Rothschild.Adica cativa din acei Illuminati despre care ati mai auzit… Si atunci, nu putem trage concluzia ca aceasta ingradire a libertatilor noastre intitiata de Voyo.ro si Media Pro, nu este decat un proiect fabricat in laboratoarele Ocultei, destinat romanilor?     Punem aceasta intrebare pentru ca Secretele Sistemului a remarcat o activitate destul de ciudata a postului protv si a siteurilor acestuia in ultima vreme.
Putem sublinia aici faptul ca protv.ro este cel care a difuzat cele mai multe stiri legate de asa-zise descoperiri a unor manuscrise care arata ca Iisus a fost casatorit sau ca a avut copii sau ca a fost gay sau mai stiu eu ce alte aberatii..Ori se stie ca unul din principalele obiective ale Ocultei este distrugerea religiilor, in special a Crestinismului. Un al doilea aspect este cel legat de emisiunea Dansez pentru tine(care realizeaza varianta romaneasca a emisiunii DANCING with the STARS ,adica Dansand cu Stelele) .Putina lumea stie ca aceasta emisiune are la baza un concept MASONIC.Emisiunea presupune ca o vedeta sa danseze cu cineva care este intr-o conditie precara sau se afla intr-o situatie limita de saracie, de boala, in cazul lui sau FAMILIEI lui. El face asta pentru un premiu consistent.Subiectul este pus astfel pe aceeasi lungime de unda cu o vedeta  de sex opus care este intr-o situatie opusa lui,adica opus starii de saracie sau boala.Adica cealalta parte a Fiintzei.Caci Masonii cred ca atata vreme cat cineva este celebru si bogat (in opinia lor a gasit LUMINA),undeva in lume exista o persoana care are aceeasi structura, aceleasi idealuri dar conjunctura l-a impiedicat sa aiba asemenea lucruri si a ajuns in situatie precara. Acest lucru deriva din MASONERIA ,in special in cea a TEMPLIERILOR care obliga prestarea unui juramant de umilinta.

Un lucru este cert: Initiativa voyo.ro are radacini mult mai adanci decat se crede. Natura intentiilor trustului Media Pro este cel mai probabil de ordin ocult, iar cei care accepta de buna voie tributul pe care acestia il vor impune, inseamna ca accepta jocurile ocultei internationale…

Imbecilizarea prin MANELE

  Conform articolului Spune-mi ce asculti, ca sa-ti spun cat de destept esti, de curand, Virgil Griffith, un student al universitatii California Institute of Technology, a realizat un studiu mai mult decat interesant. Acesta pune in legatura preferintele muzicale cu rezultatele SAT-urilor elevilor americani (acele examene pe care le dau la sfarsitul liceului si cu care se lauda in toate filmele). Astfel, elevii cu cele mai joase performante scolare, cu un scor mediu de 889 (ceea ce inseamna ca doar vreo 20% dintre elevi au luat mai putin), declara plini de mandrie ca trubadurul lor preferat este Lil’ Wayne. In vecinatatea lor se mai afla si confratii ascultatori de T.I., Beyonce si tot ceea ce inseamna reggaeton. Intregul tabel in gasiti la:
   Bine ar fi ca un asemenea studiu sa-l faca si un grup de specialisti. Probabil insa ca rezultatele nu vor diferi spectaculos. Consider ca in Romania este obligatoriu realizarea unuia asemanator, insa probabil ca nu se va realiza datorita politicului corect si al unor puternice interese in promovarea manelelor. Sper totusi ca poate niste studenti entuziasti vor face un studiu precum al colegului lor american.
   Eu insa mi-am format o parere clara pe baza experientei mele de viata si pot spune ca nu am intalnit iubitori de manele capabili de o minima capacitate de analiza. Mai mult, am observat o chestiune extrem de interesanta si va propun sa experimentati si dumneavoasta: incercati, ascultand diferite fonduri musicale, inclusiv manele, sa va concentrati pe analizarea profunda a unei oarecare probleme, sa faceti exercitii de matematica sau orice activitate ce implica o inteligenta peste medie. Nu vreau sa va influentez si sa porniti de la o idee preconceputa, de aceea va las sa faceti singuri acest experiment, insa ar fi util sa comentati observatiile dumneavoastra in cazul manelelor. Sa analizam insa si alte chestiuni legate de acest tip de muzica:
   Limbajul de mahala , propriu pana nu de mult ghetoului si penitenciarelor a invadat limbajul comun o data cu explozia acestora. Muzica de petrecere mai mult sau mai putin tiganeasca se canta pe aceste meleaguri de mult timp, insa de cativa ani se petrece o actiune voita (dar neconstientizata de multi) de dezromanizare si imbecilizare a maselor (de care am mai vorbit cu alta ocazie, facand parte dintr-un proiect mai amplu, la nivel global de cimentare in material si indepartare de Dumnezeu a individului).
   Manelizarea societatii romanesti este una din cele mai distructive si eficiente actiuni de stricare a acestui neam. Acele cuvinte nu sunt tocmai goale de continut, ele reprezinta o rasturnare a valorilor reale si indeamna la razbunare, mandrie, goana dupa bani, desfranare.
   Manelizarea a inceput cand CNN, trambita politicii corecte mondiale, a criticat autoritatile romane ca tiganii nu-si pot exprima “creatiile artistice“ in mass-media de la noi. Imediat PRO TV s-a aliniat si a inceput o intensa promovare a “artistilor“ si a subculturii lor.
   CNN , a fost fondat de catre Ted Turner, cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului prin absortie ii poreclea “bozos“(prosti, incompetenti, mascarici). În 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiţi în implementarea planurilor de reducere a populaţiei la scară planetară. Intr-un interviu în Audubon Magazine, acesta spunea:
O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”

   Ca o paranteza, tot de numele lui se leaga indobitocirea prin anumite desene animate a copiilor. Nu intru in detalii, dar cred ca toti ati observat cam ce promoveaza ele … Ma refer la cele marca Cartoon Network.
   Cat despre PRO TV, sa vedem cine ii este stapanul:
   Ronald Steven Lauder (1944-), evreu, controleaza Central European Media Enterprises (ce include si Pro TV) si Israeli TV. In 1987, Lauder a intemeiat Ronald S. Lauder Foundation, ce se dedica reconstructiei comunitatilor evreiesti din centrul si estul Europei. De asemenea, numele sau este legat de numeroase organizatii civice:
   Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations
   Jewish National Fund
   World Jewish Congress
   American Jewish Joint Distribution Committee,
   Anti-Defamation League ( chestiuni de defaimare si discriminare ale evreilor )
   Jewish Theological Seminary ( unul dintre centrele academice si spirtituale ale iudaismului conservator )
   Brandeis University
   Abraham Fund
   Membru Council on Foreign Relations
   FAMILIA LAUDER
   Lauder este fiul cuplului Estée Lauder si Joseph Lauder. De asemenea, este fratele mai mic al altui domn deosebit, Leonard Lauder. Putem face referire si la fiica sa, d-na Jane, maritata cu d-nul Kevin Warsh.
   Valorosul tanar domn Kevin Warsh este membru al consiliului de conducere al guvernatorilor Federal Reserve, nominalizat fiind de catre George W. Bush.
 
   In plus, extinderea la nivelul populatiilor majoritare a metehnelor si traditiilor tiganesti negative are avantajul crearii unui ghiveci imbecilizator. Mai mult, generalizarea conceptiei “traieste clipa” (in care exceleaza aceasta etnie) are darul de a-i face pe oameni sa traiasca intr-o transa ce-i impiedica sa-si puna prea multe intrebari despre cine ii stapaneste. Si nu in ultimul rand, este vorba despre ceea ce dr. Mandelstein spunea la Zionist International Congress, 1897:
   „ Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala „

Personalitati si organizatii : familia LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV! RONALD Steven LAUDER   Ronald Steven Lauder ( 1944 – ), evreu, controleaza Central European Media Enterprises ( ce include si Pro TV ) si Israeli TV. In 1987, Lauder a intemeiat Ronald S. Lauder Foundation , ce se dedica reconstructiei comunitatilor evreiesti din centrul si estul Europei . De asemenea , numele sau este legat de numeroase organizatii civice :

Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations

Jewish National Fund

World Jewish Congress

American Jewish Joint Distribution Committee,

Anti-Defamation League ( chestiuni de defaimare si discriminare ale evreilor )

Jewish Theological Seminary ( unul dintre centrele academice si spirtituale ale iudaismului conservator )

Brandeis University

Abraham Fund

Membru Council on Foreign Relations

FAMILIA LAUDER

Lauder este fiul cuplului Estée Lauder si Joseph Lauder . De asemenea , este fratele mai mic al altui domn deosebit , Leonard Lauder . Putem face referire si la fiica sa , d-na Jane , maritata cu d-nul Kevin Warsh .

Geniala d-na Estée Lauder , a fost fondatoarea , impreuna cu sotul sau , al gigantului in cosmetice Estee LAUDER Companies ( le tot vedeti reclama la tv ) . D-nul Leonard Lauder , este seful megacompaniei mamei sale.

Valorosul tanar domn Kevin Warsh este membru al consiliului de conducere al guvernatorilor Federal Reserve, nominalizat fiind de catre George W. Bush .

Articole preluate

Lasă un comentariu