Piramida Puterii Oculte Mondiale și Guvernul Mondial

http://bucovinaprofunda.files.wordpress.com/2012/10/piramidaputerii1.jpg?w=738&h=807METODA LOR:  PROBLEMĂ, REACŢIE, SOLUŢIE

Cine conduce de fapt lumea? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei. Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor. De acolo, din anonimat, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor.

Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau Illuminati. Cine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizati? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?
Sunt intrebari la care incercam sa dam un raspuns in cele ce urmeaza.

De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acesti Illuminati necunoscuti celor multi, guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei “fabrica” noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini.
Metoda lor de lucru este simpla dar eficienta si poate fi descrisa in 3 pasi: PROBLEMA, REACTIE, SOLUTIE.
1. In primul rand ei creaza o PROBLEMA (conflicte, razboaie, revolutii, dezastre, etc.) Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator. Tot ei finateaza toate partile implicate in conflict.
2. Apoi prin intermediul mass-media si a manipularii determina o REACTIE in randul populatiei, care solicita o rezolvare a PROBLEMEI aparute.
3. In final tot ei vin cu SOLUTIA care aproape intotdeauna se lasa cu efecte dure asupra populatiei (saracie, restrangerea unor drepturi si libertati, etc. – vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiara…) Ei trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.

CARE ESTE SCOPUL LOR?

Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati sa castige bani, deoarece “fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricati bani doresc. Ce isi mai poate dori cineva care are toti banii din lume? PUTERE si CONTROL  (petru subjugarea sufleteasca, impatimirea si demonizarea oamenilor – nota BP)! Acesta este scopul lor.
De ce doresc ei sa stapaneasca lumea? Pentru ca avand putere si bogatie, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face acelasi lucru daca ar avea acces la bogatie si putere.
Pentru a detine puterea absoluta si controlul intregii planete ei intentioneaza sa realizeze urmatoarele obiective:
1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age.
4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte precum si transformarea lor in “sclavi de tip modern”.
5. Reducerea masiva a populatiei globului pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si resursele planetei.
6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor rele pentru indepartarea moralei crestine.
7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.
8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.
Toate acestea se intampla chiar ACUM si intr-un ritm tot mai accelerat. 

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin. Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv retele de tip mafiot.
De mentionat faptul ca integrarea europeana si “cedarea de suveranitate” a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.

CUM SUNT ORGANIZATI SI CUM CONTROLEAZA LUMEA?

Organizarea lor si modul prin care controleaza lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeste Piramida Puterii (Pyramid of Power) si este descris mai jos:

Dupa cum se observa in varful piramidei se gaseste OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati si reprezinta Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida si ochiul apare si pe dolarul american).
Oculta Mondiala (de pe nivelele 1, 2 si 3 ale piramidei) se considera supusii Satanei si i se inchina. De aceea ei incearca sa controleze nivelele inferioare ale piramidei ca sa le aduca sub conducerea Ochiului Satanei.
Pare absurd in zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atat de bogati si de influenti sa creada in puterile Satanei si sa i se inchine, dar va asigur ca exact asa stau lucrurile. Este foarte greu sa iti faci o imagine de ansamblu asupra intregului mecanism (care se desfasoara de la cele mai inalte nivele pana la noi, oamenii de rand, poporul lui Boc si al lui Basescu), dar voi incerca sa lamuresc cateva aspecte esentiale.

NIVELELE PIRAMIDEI

0. Nivelul 0 – Forta superioara reprezentata prin Ochiul Care Vede Tot.

Foarte Important : Intelegerea Fortei (satanice – notaBP) din varful Piramidei Puterii iti da posibilitatea sa “spargi” piramida si sa te sustragi controlului ei.
Ca sa poti intelege cu adevarat forta care se afla in varfului piramidei, trebuie in primul rand sa te intelegi pe tine insuti. Trebuie sa intelegi de unde vi, de unde ai aparut si incotro te indrepti, unde vei dispare. Raspunsurile la aceste intrebari sunt in interiorul tau, iar cheile de descifrare se gasesc peste tot in jurul tau, inclusiv in lumea materiala, palpabila. Din pacate indiciile pe care le gasesti in diverse surse de informare sunt amestecate cu o multime de minciuni. Ca sa afli raspuns la aceste intrebari trebuie sa iti urmezi nu inima si nici creierul ci pe amandoua in egala masura.
Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre suflet si ratiune, fara separare intre ele. Cine e ghidat doar de sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa ratiune e usor sa se insele. Dar e foarte greu sa inseli pe cineva care are un perfect echilibru intre cele doua.
Pentru a intelege ce este in varful piramidei trebuie sa vezi realitatea din exterior, sa intelegi natura realitatii imediate. Numai asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta. Si tine minte: Daca nu faci parte din SOLUTIE, vei face mereu parte din PROBLEMA.

1. Nivelul 1 – Familiile regale

In varful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale europene care toate sunt inrudite intre ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu totii rude de sange, tragandu-se din familia Windsor. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.
Aici poate fi menţionat faptul că si în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.
Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situeaza un grup de oameni extrem de influenti, dar a caror identitate nu se cunoaste.

2. Nivelul 2 – Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se afla asa numita Aristocratie Neagra compusa din 13 familii, cele mai bogate din lume.
David Icke scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[…] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt (in ordine alfabetica):
1. Dinastia Astor
  2. Dinastia Bundy
  3. Dinastia Collins
  4. Dinastia DuPont
  5. Dinastia Freeman
  6. Dinastia Kennedy
  7. Dinastia Li
  8. Dinastia Onassis
  9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass media controlata aproape in intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.
De fapt acesti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumatate din averea totala a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranita si imbracata TOATA populatia globului.

Familia Rothschild,500 de trilioane avere!

Familia Rothschild 500 de trilioane avere – YouTube
 

3. Nivelul 3 – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiti si Olimpienii) a fost fondat in 1727 de catre aristocratia britanica si este compus din cele mai puternice “sub-familii”.
Acest comitet coordoneaza direct o multime de institutii si organizatii majore din intreaga lume, printre care: Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotunda, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universala, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presa, Societatea Regala Britanica, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crima si Justitie, MIT, NATO, Crucea Rosie Internationala, Universitatea Priceton, Banca Mondiala, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.
Lista este prea lunga pentru a fi prezentata aici, dar cine doreste sa afle toate detaliile cunoscute despre Comitetul celor 300 poate descarca acest document intocmit de Dr. John Coleman,  fost ofiter al serviciului de spionaj britanic:

THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300.

(Important: Faceti download la acest document caci nu se stie cat timp va mai fi disponibil pe internet…SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale)

4. Nivelul 4 – Centrul de comanda

Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de comanda la nivel global:
– Comisia Trilaterala,
– Consiliul Relatiilor Externe (CFR),
– Grupul Bilderberg,
– Clubul de la Roma,
– Organizatia Natiunilor Unite
– Institutul Regal pentru Afaceri Internationale
Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.
Masa Rotunda, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: “Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege“.
Comisia Trilaterala este o “asociatie particulara” infiintata in 1973 din initiativa lui David Rockefeller cu scopul de a “intari cooperarea economica si politica intre continentele american, european si asiatic”. De aceea se numeste Trilaterala. In componenta acestei comisii intra directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care si fosti presedinti ai Statelor Unite), economisti, etc. – in general cei mai influenti oameni din America de Nord, Europa si Asia. Practic aceasta organizatie privata in care se intra doar cu invitatie speciala pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizatiei le transmit guvernelor, iar acestea le aplica la nivelul fiecarui stat. Toate natiunile lumii sunt conduse de aceasta entitate suprastatala. In fiecare an Comisia Trilaterala are o intrunire in plenul ei si cate o intrunire zonala. In perioada 15-17 octombrie 2010 intrunirea sectiei europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti, intr-o discretie aproape totala. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la Bucuresti si presa abia a semnalat acest lucru. Totusi exista o inregistrare Antena 3 pe care daca o vizualizati, veti intelege ce putere imensa are aceasta Comisie.(n.a. Intre timp inregistrarea Antena 3 a fost stearsa de pe site-ul lor, insa puteti vedea un fragment din ea in clipul Noua Ordine Mondiala – Declaratii fatise):

Noua Ordine MondialaDeclaratii fatise – YouTube
 Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) (din engleză Council on Foreign Relations) a fost fondată în 1921 si este o organizație americană non-profit nepartizană specializată în politică externă a Statelor Unite și afaceri internaționale. “Consiliul pentru Relatii Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea “Elita puterii” – un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate în spatele scenei.” declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.

3. Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită.
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată.
Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.

Clubul de la Roma, a fost infiintat in aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de stiinta şi afacerist italian şi Alexander King, un om de stiinta scotian. Doctrina clubului se bazeaza in special pe raportul Limitele Cresterii (The Limits to Growth) publicat in 1972. Conform acestui raport orice crestere are o limita care trebuie prevazuta si preintampinata. Cresterea economica este limitata, resursele sunt limitate si la fel, cresterea populatiei globului are o limita. De aceea trebuie luate masuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. In acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi o masura necesara. De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare in spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficiala).

 Organizatia Naţiunilor Unite reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire şi au în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud. Din reţeaua ONU face parte si Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elveţian. Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei – reacţie – soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică şi psihică a miliarde de oameni.

 Institutul Regal pentru Afaceri Internationale, cunoscut si sub numele de Chatham House este unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie in materie de afaceri internationale, din lume, ocupând locul întâi în clasamentul „Non-US Think Tank” al Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sănătate. Una din regulile clubului este ca membri trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile.

Consiliul Relatiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape sută la sută opinia publică.Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de televiziune, ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică au în poziţii de conducere membrii acestor organizaţii.
Daca pe primele 3 nivele se gasesc doar cei care sunt inruditi cu familiile si sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum si la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces si oameni care nu sunt rude de sange cu familiile si sub-familiile conducatoare de la nivelele 1, 2 si 3.
Chiar si politicieni/demnitari romani pot fi gasiti in structurile de comanda de pe nivelul 4. De exemplu in Comisia Trilaterala tara noastra are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isarescu (Guvernatorul BNR) si Mihai Tanasescu (reprezentantul Romaniei la FMI).
In acelasi timp, Mugur Isarescu este si presedintele ARCOR, filiala romana a Clubului de la Roma.
Din ARCOR fac parte printre altii: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Calin Georgescu, Daniel Daianu, Mircea Malita, Sergiu Celac. (vezi lista completa).
Asa ca putem dormi linistiti:  prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent si in tara noastra.
Centrul de Comanda de la nivelul 4, controleaza intreaga populatie a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.

5. Nivelul 5 – Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controleaza financiar populatia globului, se gasesc pe acest nivel. Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor Internationale, Bancile Centrale precum si mecanismele de impozitare a populatiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodata. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste si Ochiul Dracului? “Dati-mi pe mana moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile in acea tara” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau presedinte, ci este condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective. Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile si ce legi face, caci oricum se aplica numai directivele FMI.

6. Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situeaza marile corporatii internationale care urmaresc controlul populatiei prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pamant sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fata pamantului.
Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care ii corup pe politicieni sa reglementeze cultivarea si comercializarea produselor.
Intentia este de a-i distruge pe mici producatori sau de ai scoate in ilegalitate, ceea ce inseamna ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea sa cultive nimic in gradina proprie fara aprobarea guvernului.
Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.com.

7. Nivelul 7 – Controlul populatiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populatia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populatiei prin aceste 4 componente: Religie, Invatamant, Guverne si Media. Practic stapanii lumii se ascund in spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-si indeplini planurile. Populatia este indoctrinata prin religie, indobitocita prin sisteme de invatamant care nu sunt decat o fabrica de produs oameni pe care statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta in frau de catre institutiile guvernamentale si prostita de catre massmedia.
Rezultatul este o populatie lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabila sa isi dea seama ce se intampla cu ea, astfle incat orice banda politica se poate face stapanul ei.

8. Nivelul 8 – Populatia globului sau unitatile de munca

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi populatia globului, oamenii de rand, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost indoctrinati ca trebuie sa facem: ne nastem, facem scoala, muncim pentru stapanii nostrii, le platim taxe si impozite si apoi iesim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea sa dispara din acest ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.

Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, sa faca parte din institutiile guvernului, sa ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI sau chiar pe nivelul 4 in Clubul de la Roma. Dar cand ei devin inutili pentru stapani, sunt aruncati din nou in turma de jos.

De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri si cele mai mari presiuni asupra populatiei. Este atacata siguranta financiara si alimentara a fiecaruia dintre noi, este atacat sistemul de sanatate public, invatamantul, religia, cultura, identitatea nationala.

In fata acestor forte colosale care domina planeta, guvernul nostru si conducatorii nostri “alesi de popor” nu au practic nici o sansa. Ei trebuie sa execute intocmai ordinele pe care le primesc si sa puna tara la dispozitia celor ce conduc lumea. Singura problema este ca acesti conducatori ai nostri pe langa faptul ca fura, sunt si incompetenti si nu stiu sa negocieze mai dur conditii avantajoase pentru poporul roman. Este clar ca Romania nu se poate izola si dezvolta separat in afara contextului regional si global. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, si daca intreaga lume se indreapta intr-o directie, noi nu avem cum sa mergem in directie opusa. Pozitia pe care o vom avea in acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.

sursa: inforomania.org via revista LUMEA, Nr.10 (235)/2012, pp.60

* Note:

Pozitia noastra geopolitica, ca stat, depinde de guvernanti si de slugarnicia lor fata de oculta mondiala. Satanismul manifestat cultic prin talmudismul masonic este firul rosu ce influenteaza si strabate aceaste structuri de putere. Astfel putem afirma ca astazi erezia cea mai influienta la nivel mondial este erezia iudaica a talmudismului luciferic, a sionismului mistic satanist. Propaganda prozelita a acestor erezii cuprinde intreaga lume, atacul este unul la nivelul mintii oamenilor, a mentalitatilor, in incercarea lor de a realiza o iudaizare talmudica a lumii.

Cei patru calareti ai… sistemului bancar. Astazi, despre JP Morgan Chasehttps://i2.wp.com/img1.imagesbn.com/p/9780674073036_p0_v1_s260x420.JPG Cei patru călăreţi ai… sistemului bancar (Bank of America, JP Morgan Chase, Citigroup şi Wells Fargo) detin cei patru calareti ai petrolului (Exxon Mobil, Royal Dutch/ Shell, BP şi Chevron Texaco), în tandem cu Deutsche Bank, BNP, Barclays şi alti vechi europeni. Dar monopolul lor asupra economiei mondiale nu se margineste la petrol. Cei patru sunt in top 10 al actionarilor din Fortune  500 corporation.

Un depozit important pentru averea oligarhiei globale care detine aceste holdinguri bancare este de US Trust Corporation – fondat în 1853 şi în prezent deţinut de Bank of America. Director onorific şi mandatar a fost recent Walter Rothschild. Alţi directori – Daniel Davison de la JP Morgan Chase, Richard Tucker de la Exxon Mobil, Daniel Roberts de la Citigroup şi Schwartz Marshall de la Morgan Stanley.
J. W. McCallister, un cunoscator al industriei petroliere si avand legaturi cu familia regala din Arabia Saudita, a scris că, din informaţiile pe care le are de la bancheri arabi, 80% din New York Federal Reserve Bank, de departe cea mai puternica sucursala Fed – este detinuta de doar opt familii, dintre care patru rezidente în Statele Unite. Ele sunt Goldman Sachs, Rockefeller, Lehmans şi Loebs Kuhn de New York; Rothschild de la Paris şi Londra; Warburgs de Hamburg; Lazard de la Paris; şi Israel Moise Seif de la Roma.
Thomas D. Schauf, purtatorul de cuvant al Notarilor Certificati Public,  confirmă spusele lui McCallister, adăugând că zece banci controleaza toate cele dousprezece filiale ale Federal Reserve Bank. NM Rothschild din Londra, Banca Rothschild din Berlin, Warburg Bank din Hamburg, Warburg Bank of Amsterdam, Lehman Brothers din New York, Lazard Brothers din Paris, Kuhn Loeb Bank dinf New York, Israel Moses Seif Bank din Italia, Goldman Sachs din New York si JP Morgan Chase Bank din New York. Schauf i-a numit pe William Rockefeller, Paul Warburg, Jacob Schiff şi James Stillman drept cei care detin care detin un numar mare de actiuni ale Fed.
In cartea “Secretele rezervelor federale”, Eustace Mullins a ajuns la aceeasi concluzie.
Controlul pe care aceste familii bancare il exercita asupra economiei mondiale nu poate fi negat şi este invaluit in secret. Bratul lor corporatist din mass-media discrediteaza rapid orice informaţii despre acest cartel privat bancar, spunand ca este vorba doar de “teoria conspiraţiei”.

Casa de Morgan
Federal Reserve Bank a luat fiinta în 1913, acelaşi an in care un alt vlastar bancar SUA,  J. Pierpont Morgan, a murit şi in care aparea Fundaţia Rockefeller. Casa de Morgan prezida finanţele americane de la coltul Wall Street cu Broad, în calitate de cvasi-bancă centrală a SUA din 1838, când George Peabody o fonda în Londra.
Peabody a fost un partener de afaceri al familiei Rothschild. În 1952, istoricul Eustace Mullins venea cu presupunerea că Morgan-ii au fost doar agenţi ai Rothschild. Mullins a scris că familia Rothschild a “preferat să opereze anonim în SUA în spatele fatadei JP Morgan & Company”.
Autorul Gabriel Kolko scria ca  în 1895-1896 activitatea Morgen în SUA era vânzarea de obligaţiuni de aur in Europa in alianţă cu Casa de Rothschild.
Morgan s-a extins rapid. Morgan Grenfell a operat în Londra. Morgan et Ce, la Paris. Verii lui Rothschild, Lambert, au  înfiinţat Drexel Company  in Philadelphia.
Casa de Morgan era furnizor de servicii pentru familiile Astor, DuPont, Guggenheim, Vanderbilt şi Rockefeller. A finanţat lansarea AT & T, General Motors, General Electric şi DuPont. Asemeni bancilor Rothschild si Barings, cu sediul la Londra, Morgan a devenit parte a structurii de putere în multe ţări.
Pana in 1890 Casa de Morgan a credutat bănca centrala din Egipt, a finanţat căilor ferate din Rusia, obligaţiunile de stat din provinciile braziliene şi a finanţat proiecte de lucrări publice in Argentina. Recesiunea din 1893 i-a conferit o putere sporita. În acel an Morgan a salvat guvernul SUA de o panica financiara, formând un sindicat pentru a sprijini rezervelor de stat, cu un transport de 62 milioane dolari în valoare de aur Rothschild.
Morgan a fost forţa motrice din spatele expansiunii occidentale în SUA, finanţand şi controland obligatiunile cailor ferate. În 1879,  finanţatorul New York Central Railroad,  Cornelius Vanderbilt de la Morgan, a acordat tarife preferenţiale de transport maritim companiei Srandard Oil a lui John D. Rockefeller cimentand astfel relatia Rockefeller-Morgan.
Casa de Morgan a ajuns sub controlul familiilor Rothschild şi Rockefeller.
În 1903 opt familii aveau sa infiinteze Banker Trust. Benjamin Strong de la Banker Trust a fost primul guvernator Federal Reserve Bank. Crearea in 1913 a Fed a unit puterea celor opt familii cu cea militara şi diplomatica a guvernului SUA. Morgan, Chase si Citibank au format un sindicat de împrumut internaţional.
Casa de Morgan a fost in relatii bune cea de Windsor din Marea Britanie şi cu cea italiană de Savoy. Kuhn Loebs, Warburgs, Lehmans, Lazards, Israel Moise Seifs şi Goldman Sachs au avut, de asemenea, legături strânse cu membrii familiilor regale europene. În 1895 Morgan controla fluxul de aur în interiorul şi în afara SUA. Primul val de fuziuni americane a fost promovat de către bancheri. În 1897 au existat şaizeci şi nouă de fuziuni industriale. Pana in 1899 erau 1200. În 1904 John Moody – fondator al Moody’s Investor Services – declara că e imposibil sa separi  interesele Rockefeller de cele ale Morgan ca separate.
Neîncrederea publică s-a raspandit. Mulţi le-au considerat tradatori care lucrau in favoarea banilor europeni. Standard Oil al celor de la Rockefeller, US Steel al lui Andrew Carnegie şi căile ferate ale lui Edward Harriman au fost toate finanţate de către bancherul Jacob Schiff de la Kuhn Loeb, care lucra îndeaproape cu familia Rothschild.
Mai multe state occidentale au interzis bancherii. Predicatorul William Jennings Bryan a fost de trei ori nominalizat din partea democratilor la funcţia de preşedinte, din 1896  pana in 1908. Tema centrală a campaniei sale anti-imperialiste a fost că America cade  în capcana “servitutii financiare fata de capitala Marii Britanii”. Teddy Roosevelt l-a învins pe Bryan în 1908, dar a fost forţat de această răspândire wildfire populiste să adopte legea anti-trust.
În 1912 au avut loc audierile Pujo, ce au abordat concentrărea de putere de pe Wall Street. (Ramas in istorie ca audierile Pujo, un subcomitet al Congresului SUA s-a format între mai 1912 şi ianuarie 1913 pentru a investiga aşa-numitele “trusturi de bani”, o comunitate de bancheri si finantatori de pe Wall Street care exercitat un control puternic asupra finanţelor naţiunii. După o rezoluţie introdusa de congresmanul Charles Lindbergh Sr., Arsène Pujo din Louisiana a obţinut autorizaţia de a forma o subcomisie a Comisiei pentru Casa bancara şi valutara.) In acelaşi an, doamna Edward Harriman a vândut acţiunile ei substanţiale detinute  la New York Guaranty Trust Bank catre JP Morgan, creând Morgan Guaranty Trust. Judecătorul Louis Brandeis l-a convins pe preşedintele Woodrow Wilson să puna capat centralizarii directorateloe. In 1914 Legea anti-trust a lui Clayton a fost adoptată.
Replica lui Jack Morgan – fiul lui J. Pierpont şi succesorul lui – a fost sa-i cheme pe clientii Morgan,  Remington şi Winchester, sa mareasca producţia de armament. El a argumentat că Statele Unite trebuie sa intre in Primul Razboi Mondial. Imboldit de Fundaţia Carnegie şi de alte fronturi oligarhice, Wilson a acceptat ideea. Asa cum a scris Charles Tansill  în “America Goes to War”, “chiar înainte de ciocnirea armelor, firma franceza Freres a lui Rothschild telegrafia la Morgan & Company în New York, sugerând un împrumut de 100 milioane dolari, din care o parte substanţială SUA urma să plătească pentru achiziţiile franceze de bunuri americane”.
Casa de Morgan a finanţat jumătate din efortul de război al Statelor Unite, în timp ce primea comisioane pentru furnizori ca GE, Du Pont, US Steel, Kennecott şi ASARCO. Toti au fost clientii Morgan. Morgan a finanţat, de asemenea, războiul dus de britanici impotriva burilor dîn Africa de Sud şi războiul franco-prusac. Conferinţa de Pace de la Paris din 1919 a fost prezidata de Morgan, care a condus atât eforturile germane de reconstrucţie, cat si ale aliatilor.

In anii ’30, populismul a reapărut în America după ce Goldman Sachs, Banca Lehman şi alţii au profitat de recesiunea din 1929. Presedintele Comitetului Bancar,  Louis McFadden, a spus a Marea Recesiune, “nu a fost un accident. A fost un eveniment atent pus la cale. Bancherii internationali s-au gandit să aducă o stare de disperare aici, astfel încât sa poata sa ne conduca pe toti”.
Senatorul democrat Gerald Nye a condus o investigaţie privitoare la aceste aspecte în 1936. Nye a concluzionat că House of Morgan a impins SUA în Primul Război Mondial pentru a proteja împrumuturi şi pentru a crea o infloritoare industrie de armament. Nye a prezentat un document intitulat Următorul război, in care se referea la modul in care Japonia ar putea fi folosita pentru a atrage SUA în al Doilea Război Mondial.
În 1937, secretarul militar Harold Ickes a avertizat cu privire la influenţa “a 60 de familii americane”. Istoricul Ferdinand Lundberg a scris mai târziu o carte cu exact acelasi titlu. Judecatorul Curtii Supreme  William O. Douglas deplângea “influenţa Morgan … cea mai dăunătoare pentru industria şi finanţele de azi”.
Jack Morgan a răspuns impingand SUA spre cel de al Doilea Război Mondial. Morgan a avut relaţii strânse cu familiile Iwasaki şi Dan – cele mai bogate doua clanuri japoneze – care au deţinut Mitsubishi, respectiv Mitsui. Atunci când Japonia a invadat Manciuria, ucigand taranii chinezi la Nanking, Morgan a minimalizat incidentul. Morgan a avut, de asemenea, relaţii strânse cu Benito Mussolini, în vreme ce nazistul Hjalmer Schacht era om de legătură pentru Morgan Bank în timpul celui de al Doilea Război Mondial. După război, reprezentanţii Morgan s-au întâlnit cu Schacht la sediul Banii Reglementarilor Internaţionale, în Basel, Elveţia.

Sa facem un salt de la Marea Recesiune la cea de acum.

In septembrie 2008, in urma eşuării negocierilor privind planul Administraţiei Bush de salvare a pieţei financiare a SUA, cea mai gravă urmare a fost cea mai mare prăbuşire a unei bănci comerciale din istoria economiei mondiale. Washington Mutual (WaMu), cea mai mare bancă de economii din SUA, a fost închisă de autorităţi, iar activele sale au fost vândute către JPMorgan Chase, pentru 1,9 miliarde de dolari. WaMu a fost una dintre instituţiile grav afectate de criza creditelor şi de declinul pieţei locuinţ elor. Problemele cu care s-a confruntat i-au determinat pe clienţi să-şi retragă în masă banii depuşi la bancă. Începând cu 15 septembrie, circa 16,7 miliarde de dolari au fost retraşi din depozitele de la Washington Mutual, „hemoragie“ fatală pentru instituţia bancară, care în cele din urmă a intrat în criză de lichiditate. „Aflată în criză de lichidităţi, banca era o instituţie nesigură“, au motivat reprezentanţii guvernului decizia închiderii băncii.

WaMu avea active în valoare de circa 307 miliarde de dolari şi depozite de 188 miliarde de dolari.

După preluarea WaMu, JP Morgan a comunicat că în urma tranzacţiei va avea 5.410 sucursale, în 23 de state din SUA, precum şi cele mai mari operaţiuni de pe segmentul de carduri bancare. Washington Mutual deţinea 2.239 de sucursale şi puţin peste 43.000 de angajaţi. JP Morgan a mai achiziţionat in aceeasi perioada si banca de investiţii Bear Stearns. Preşedintele JP Morgan, James Dimon, începea să-şi vadă visul devenit realitate, acela de a face din banca pe care o conduce o forţă principală în SUA. „Criza ne-a oferit oportunităţi nebănuite“, declara. Devenit şeful instituţiei în 2005, „salvatorul de pe Wall Street“, cum mai este numit, este unul dintre puţinii manageri de bancă ce şi-au condus cu succes instituţia prin hăţişurile crizei financiare. Totuşi, şi JP Morgan consemna atunci pierderi de circa 6,3 miliarde de dolari.

JPMorgan a câştigat in 2009 11.7 miliarde dolari, dublandu-si profitul din 2008, şi a generat venituri record. Banca a câştigat 3.3 miliarde dolari numai în al patrulea trimestru al lui 2009.
Spre deosebire de şefii altor institutii bancare, Dimon a intrat în 2010 cu reputaţia relativ neatinsă. Este considerat pe Wall Street si la Washington un pilon al industriei.

Mai mult decât atât, JPMorgan pare sa fi profitat de criza financiară pentru a-si extinde afacerea de creditare a consumatorilor. Peste toate, banca de investitii a inregistrat un profit de 6.9 miliarde dolari in 2009, după o pierdere de 1.2 miliarde dolari în 2008.

Surse: Global Research of Globalization .

O societate secreta protejeaza interesele titanilor de pe Wall Streethttps://i0.wp.com/www.muckety.com/maps/restore/AC40606A68179F085FD17C2405D29F73.png Noua membri ai unei societati elitiste de pe Wall Street se intalnesc in secret in centrul Manhattan-ului, in a treia miercuri a fiecarei luni, pentru a proteja interesele titanilor de pe Wall Street, precum JPMorgan sau Goldman Sachs, pe piata instrumentelor financiare derivate. Derivatele sunt unele dintre cele mai profitabile si mai controversate piete din industria financiara. Cei noua impartasesc si un secret comun: detaliile intalnirilor si identitatile lor au fost pastrate in cea mai stricta confidentialitate.

Printre cele noua banci se regasesc si Morgan Stanley, Deutsche Bank, UBS, Barclays, Credit Suisse, Bank Of America si Citigroup, potrivit unor surse citate de NYT. Bancherii formeaza, astfel, o comisie foarte puternica implicata in supravegherea pietei derivatelor, in valoare de mii de miliarde de dolari, care, asemenea asigurarilor, sunt folosite pentru protejarea fata de risc.

In teorie, grupul apara integritatea pietei instrumentelor derivate. In practica, apara si dominatia pietei de catre marile banci. Institutiile din acest grup, asociat unei noi case de decontare, au luptat pentru a bloca intrarea altor banci pe piata si incearca sa blocheze si eforturile de a face disponibile informatii complete despre preturi si comisioane.

Derivatele constituie o parte importanta a afacerilor de pe Wall Street. Bancile obtin anual multe miliarde de dolari din comisioane secrete asociate acestor instrumente, iar in cazul unei concurente mai ridicate si a unor preturi transparente ar incasa, in mod cert, mai putin, noteaza NYT.

Piata instrumentelor derivate se afla sub ancheta Departamentului Justitiei din SUA, pentru posibile practici anticoncurentiale, a afirmat un purtator de cuvant al institutiei. Reprezentantii celor noua banci au refuzat sa comenteze cu privire la ancheta.

Cartelul celor opt familli care controleaza lumea. Astazi, Rockefellerhttps://i0.wp.com/www.ziarulatac.ro/static/images/Schema_Ordinul_Iezuit.jpg Bank for International Settlements (BIS) este cea mai puternica banca din lume, o bancă centrală globală pentru cele opt familii care controleaza băncile centrale private din aproape toate naţiunile occidentale şi în curs de dezvoltare, conform Centrului de Cercetare aspura Globalizarii. Primul preşedinte al BIS a fost bancherul Rockefeller, Gates McGarrah – un oficial de la Chase Manhattan şi Rezerva Federală. McGarrah a fost bunicul fostului director al CIA Richard Helms. Rockefeller-ii – asemeni celor din familia Morgan – au avut legături strânse cu Londra. David Icke scrie în “Copiii din Matrix”, ca familiile Rockefeller si Morgan au fost doar “interfata” europenilor Rothschild.
BIS este deţinuta de Federal Reserve, Banca Angliei, Banca Italiei, Bank of Canada, Banca Naţională a Elvetiei, Banca Olandei, Bundesbank şi Banca Franţei.
Istoricul Carroll Quigley a scris în cartea sa “Tragedie si speranta” că BIS a fost parte a unui plan “de a crea un sistem mondial privat de control financiar, capabil sa domine sistemul politic din fiecare ţară şi economia lumii ca  întreg. …Să fie controlata într-o manieră feudală prin băncile centrale ale lumii ce actioneaza in mod concertat prin acorduri secrete”.

Crearea FMI si a Bancii Mondiale

Guvernul american a avut o neîncredere istorică in BIS, facand fără succes lobby pentru desfiintarea ei in 1944, la conferinta Bretton Woods de dupa cel de-al Doilea Război Mondial. În schimb, puterea celor opt familii a fost exacerbată, o data cu crearea FMI şi a Băncii Mondiale. Federal Reserve a primit acţiuni la BRI abia în septembrie 1994.
BIS deţine cel puţin 10% din rezervele monetare a peste 80 de bănci centrale din lume, FMI şi a altor instituţii. Acesta serveşte ca agent financiar pentru acordurile internaţionale, colectează informaţii cu privire la economia globală şi imprumuta bani pentru a preveni prăbuşirea financiară mondială.
BIS promovează o agendă a monopolului capitalist. A dat un împrumut Ungariei în 1990 pentru a se asigura ca economia din această ţară va fi privatizata. Mulţi cercetători afirmă că BIS este punctul cel mai de jos al retelei de spălare a banilor din droguri.
Nu este o coincidenţă faptul că BIS are sediul central în Elveţia, ascunzătoarea preferata pentru averile aristocraţiei globale. Alte instituţii pe care cele opt familii le controleaza sunt Forumul Economic Mondial, Conferinţa Monetara Internaţionala şi Organizaţia Mondială a Comerţului.
Bretton Woods a adus avantaje celor opt familii. FMI şi Banca Mondială au fost in mijlocul aceastei “noi ordini mondiale”. În 1944, primele obligaţiunile ale Băncii Mondiale au fost propuse de către Morgan Stanley şi First Boston. Familia franceza Lazard a devenit mai implicata în afacerile Casei Morgan. Lazard Freres – cea mai mare banca de investitii din Franta – este detinuta de Lazard şi vechile vlăstare ale David-Weill – genovezii reprezentati de Michelle Davive. Preşedinte şi CEO al Citigroup a fost pana de curand Sanford Weill.
In 1968 Morgan Guaranty lansat Euro-Clear, o banca cu sediul la Bruxelles pentru compensarea titlurilor de valoare eurodolar. Bruxelles serveşte ca sediu pentru noua Banca Central Europeană şi pentru NATO. În 1973, oficialii Morgan s-au întâlnit în secret în Insulele Bermude pentru a învia ilegal vechea Casa de Morgan, cu douăzeci de ani înainte ca Legea lui Glass Steagal sa fie abrogată. Morgan şi Rockefeller au sprijinit financiar Merrill Lynch, care este acum parte a Bank of America.

John D. Rockefeller si-a folosit averea facuta din petrol ca sa cumpere Equitable Trust, care, pana in 1920, avea sa inghita mai multe bănci mari şi corporaţii. Marea Eecesiune a contribuit la consolidarea puterii lui Rockefeller. Chase Bank a fuzionat cu Manhattan Bank a lui Kuhn Loeb pentru a forma Chase Manhattan, cimentand astfel o relaţie de familie pe termen lung. Kuhn-Loeb a finanţat – împreună cu Rothschild –  încercarea lui Rockefeller’ de a deveni rege al campurilor de petrol. National City Bank din Cleveland i-a dat lui John D. banii necesari să se lanseze în monopolizarea industriei de petrol a SUA. Banca a fost identificata în audieri din cadrul Congresului, ca fiind una din cele trei banci detinute de Rothschild in Statele Unite in anii 1870, când Rockefeller încorpora Standard Oil din Ohio.
Unul dintre partenerii lui Rockefeller in Standard Oil a fost Edward Harkness, a cărui familie controla Chemical Bank. Un altul a fost James Stillman, a cărui familie controlată Trustu Producatorilor din Hanover. Ambele banci au fuzionat sub umbrela JP Morgan Chase. Două dintre fiicele lui James Stillman s-au căsătorit cu fiii lui William Rockefeller. Cele două familii controleaza o mare parte din Citigroup, de asemenea.

Industria asigurarilor

In ceea ce priveste industria asigurarilor, Rockefellerii controleaza Metropolitan Life, Equitable Life, Prudential si New York Life. Băncile Rockefeller detin 25% din totalul activelor celor mai mari 50 de bănci comerciale din SUA şi 30% din totalul activelor celor mai mari 50 de companii de asigurări. Companiile de asigurari – prima din SUA a fost lansată de către francmasoni prin intermediul lor Woodman – joacă un rol-cheie în spalarea banilor proveniti din droguri in Bermude.
Companiile aflate sub control Rockefeller sunt Exxon Mobil, Chevron Texaco, BP Amoco, Marathon Oil, Freeport McMoRan, Quaker Oats, ASARCO, United, Delta, Northwest, ITT, International Harvester, Xerox, Boeing, Westinghouse, Hewlett-Packard, Honeywell, International Paper, Pfizer, Motorola, Monsanto, Union Carbide şi General Foods.

Familia detine si Rockefeller Plaza, unde este amplasat pomul de Crăciun în fiecare an, şi Rockefeller Center. David Rockefeller a avut un rol esenţial în construcţia turnurilor World Trade Center. Principala resedinta a familiei Rockefeller este un complex din nordul statului New York, cunoscut sub numele de Pocantico Hills. Ei deţin, de asemenea, un duplex cu 32 de camere pe 5th Avenue din Manhattan, un conac în Washington, DC, ferma Monte Sacro în Venezuela, plantaţii de cafea in Ecuador, mai multe ferme in Brazilia, o proprietate la Seal Harbor, Maine, si statiuni in Caraibe, Hawaii şi Puerto Rico.
Familiile Dulle şi Rockefeller sunt veri. Allen Dulles a creat CIA.
Fratele lui, John Foster Dulles, a prezidat trustul Goldman Sachs pana la prabusirea pe Bursa din 1929 si l-a ajutat pe fratele său la răsturnarea guvernelor din Iran şi Guatemala.
Rockefeller-ii au avut un rol în formarea Clubului de la Roma, la mosia familiei lor din Bellagio, Italia. La Pocantico Hills s-a nascut Comisia Trilaterala. Familia este un finanţator major al mişcării eugenice care a dat naştere lui Hitler, al clonarii umane şi al actualei obsesii a ADN-ului dinn cercurile ştiinţifice din SUA.
John Rockefeller Jr. a condus Consiliul pentru Populatie până la moartea sa. Fiul său ce-i poarta numele este senator din West Virginia. Fratele Winthrop Rockefeller a fost guvernator al Arkansas-ului. Într-un interviu  din octombrie 1975 pentru revista Playboy, vice-preşedintele Nelson Rockefeller, care a fost, de asemenea, guvernator al New York-ului – vorbea despre viziunea familiei sale: “Eu cred în planificare – economica, sociala, politica, pl militară, a lumii intregi in general”.
Dar, dintre toate fraţii Rockefeller, fondatorul Comisiei Trilaterale (TC) şi preşedintele  Chase Manhattan, David, este cel care a organizat agenda familieie la scară globală. El l-a apărat pe sahului Iranului, regimul de apartheid din Africa de Sud şi pe Pinochet.
Nixon i-a cerut să-i fie secretar al Trezoreriei, dar Rockefeller a refuzat, ştiind ca puterea lui era mult mai mare la conducerea Chase. Autorul Gary Allen scrie în “Dosarul Rockefeller” că, în 1973, “David Rockefeller s-a întâlnit cu douăzeci şi şapte şefi de stat, inclusiv conducătorii Rusiei şi ai Chinei”.

Guvernul Mondialhttps://i2.wp.com/graphics8.nytimes.com/images/2009/01/04/weekinreview/04traub.xlarge1.jpg Cele mai mari puteri ale lumii au încercat, după Al Doilea Război Mondial, să conducă celelalte state, supunându-le economic, prin oameni de afaceri cărora nu le-au fost îngrădite sferele de influență și care au fost puternic susținuți de organizații de lobby. Liderii globali au cumpărat cele mai importante industrii ale diverselor state și au impus pe piețe alimente și alte produse internaționale în detrimentul celor autohtone, au creat legi și directive mondiale, ceea ce a condus la o puternică influență politică a conducătorilor lumii; prin companiile de lobby au influențat sau chiar dictat politicile naționale ale țărilor, iar cu ajutorul ONG-urilor au creat un anumit tip de „om nou”.
Guvernul Mondial funcționează ca un organism bazat pe o legătură ombilicală între statele membre ale Grupului celor Opt (Rusia, Germania, Franța, SUA, Italia, Marea Britanie, Canada și Japonia), instituții bancare ale acestora, organisme internaționale, organizații de lobby, politicieni, mass-media, afaceriști, servicii secrete, grupări de crimă organizată, instituții de învățământ, ONG-uri, fundații, cluburi și reprezentanți ai principalelor industrii în dezvoltarea unui stat. Guvernului Mondial, constând în țările membre ale Grupului celor Opt și relațiile dintre acestea, personalități politice reprezentative ale lor și altor state, pentru a se înțelege concret modul în care se produc dezvoltarea economică, implementarea politicilor fiscale, importanța rețelelor mafiote în creșterea bugetară a unui stat și parteneriatele dintre țări, dar și puterea de decizie pe care anumiți lideri din statele membre G8 o au dincolo de granițele țărilor, prin implicarea acestora în diverse afaceri.

Pentru a vizualiza schema completă, la rezoluție optimă, descarcă PDF

„Terapia de șoc”, susținută de Soros

Unul dintre cei utilizați este omul de afaceri George Soros care a fost un partizan înfocat al așa-numitei „terapie de șoc” susținută de fostul premier Margaret Tatcher și ex-președintele George Bush Senior, după căderea Zidului Berlinului. Fundațiile conduse oficial de George Soros au avut un rol marcant în a influența statele est-europene – precum Polonia și Rusia – să adopte politici și economii neoliberale. Bucurându-se de sprijinul fostului președinte sovietic Mikhail Gorbachov și ex-premierului Margaret Teatcher, Soros a atins apogeul influenței sale în Uniunea Sovietică, în momentul în care i s-a cerut să înființeze o echipă – din care să facă parte șeful Institutului Pământului din America, Jeffrey Sachs, și fostul președinte al Comisiei Europene, Romano Prodi – care să critice planul Shatalin, bazat pe stilul FMI de introducere a „terapiei de șoc”.

Prețul aurului, fixat în banca familiei Rotschild

George Soros a cooperat de-a lungul timpului cu familia Rotschild, în sediul unei bănci a acesteia fixeându-se zilnic prețul aurului. Mai exact, compania NM Rotschild găzduiește întâlnirile dintre reprezentanții sistemului bancar de investiții la nivel mondial: Deutsche Bank, HSBC, Scotia Mocatta și Société Générale. Președintele acestei comisii care stabilește zilnic prețul metalului prețios este desemnat prin tradiție de banca Rotschild, cu toate că instituția este, în cea mai mare parte a ei, retrasă din sistemul de tranzacționare. Originară din Germania, familia Rotschild a instituit o dinastie bancară europeană începând din secolul al XVIII-lea, ce a depășit unele dintre cele mai puternice familii bancare ale timpului, precum Baring și Berenberg. În anii 1800 afacerile familiei Rotschild au cunoscut cea mai mare dezvoltare, averea lor fiind considerată a fi una de neîntrecut în istoria lumii moderne.
James Wolfersohn este cel care face legătura dintre familia Rotschild, Banca Mondială și think tank-ul acesteia din urmă – Institutul Băncii Mondiale. Banca Mondială derulează diverse tranzacții cu Banca Asiatică de Dezvoltare, Banca Africană de Dezvoltare și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

George Bush Sr., implicat în dispariția firmei Yukos

Un alt exemplu al legăturilor puternice între conducători politici ai marilor puteri mondiale, organizații și oameni de afaceri îl reprezintă fărâmițarea celei care a fost cea mai mare companie de petrol din Rusia. George Bush Senior face parte din grupul Carlyle – una dintre principalele firme globale cu capital privat. În 2003, gruparea a organizat un dineu la care au fost invitați și doi membri ai Consiliului Director al Fundației „Deschide Rusia” – fostul secretar de stat Henry Kissinger și Mikhail Hodorkovsky (președintele firmei petroliere rusești „Yukos”). Evenimentul a reprezentat un prilej pentru Bush de a propune cumpărarea grupului Alfa (Alfa Bank – cea mai importantă bancă privată din Rusia), contra sumei de 500 de milioane de dolari. În același weekend, fostul președinte american s-a întâlnit cu Vladimir Putin, încercând să-l convingă pe acesta din urmă să vândă cel mai important producător de petrol rusesc – Yukos. Ajutorul pe care Putin i l-a acordat lui Bush a constat în încarcerarea lui Hodorkovsky, ceea ce a condus la împărțirea acțiunilor pe care acesta le deținea în Yukos între lordul Jacob Rotschild – membru al fundației „Deschide Rusia” și care face parte din familia Rotschild, prezentată anterior – și americanii din grupul Carlyle.

Banca Germană, active la JP Morgan

Forumul Economic Davos – de sprijinul căruia se bucură și regina Rania a Iordanului și lordul Carey of Clifton – este organizația de lobby de care este legată Banca Germană, prin președintele Comitetului Executiv Josef Ackemann. Instituția bancară deține active la compania J.P. Morgan, cea despre care ZIUAnews a dezvăluit că a încercat să medieze datoria istorică pe care Irakul o are pentru România. Printr-o legătură ombilicală formată între instituții și reprezentanți ai acestora, numele companiei J.P. Morgan este asociat cu cel al producătorului farmaceutic GlaxoSmith Klein, cel al băncii centrale newyorkeze Federal Reserve, think tank-ului Nixon, precum și alte instituții bancare – Citigroup Inc, State Street Coorporation, Fidelity.

Liderii lumii au învățat după două războaie mondiale că cel mai ușor poți să pui în genunchi un stat nu cu AKM-ul, cu tunurile sau cu bombele nucleare, ci luându-i tot ce are, cu permisiunea doar de a supraviețui.

UE şi Rusia bat palma pentru guvernul mondial Organizații oculte ca Bilderberg și Consiliul pentru Relații Externe au planuri mari pentru Europa. G20, instrumentul perfect pentru punerea în practică a planurilor privind Noua Ordine Mondial. Bilderbergul Herman Van Rompuy cheamă în ajutor marea putere de la Răsărit.

Cu pași înceți, dar siguri, birocrații de la Bruxelles, mânați de Grupul Bilderberg, pregătesc ceea ce unii au considerat a fi doar o teorie complotistă – o guvernare mondială. La finele lui 2012, când lumea creștină se pregătea de Sărbătoarea Nașterii Domnului, la Bruxelles, liderii europeni făceau declarații care au trecut neobservate. În timpul Summit-ului UE-Rusia, desfășurat între 20 și 21 decembrie, la care a fost prezentă „crema” Uniunii Europene și reprezentanți ai Rusiei, a fost repusă pe tapet chestiunea „continuării procesului convergenței și interdependenței, care să conducă la o fuziune politică, economică și socială între statele comunitare și Rusia”. Mesajul a fost transmis chiar de președintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy, una dintre figurile marcante ale Grupului Bilderberg, care, în repetate rânduri, a invocat necesitatea unei „guvernări globale”. ZIUAnews a prezentat anul trecut planurile Bruxelles-ului privind conturarea refacerii Sfântului Imperiu Roman, în jurul Germaniei, care ar urma să își împartă sfera de influență alături de Rusia.

„Lucrând împreună, Uniunea Europeană și Rusia vor aduce o contribuție decisivă la guvernanța mondială și la rezolvarea conflictelor regionale, la guvernanța economică globală în cadrul G8 și G20, și în soluționarea unui întreg spectru de probleme ivite la nivel regional și internațional. Aș dori să îl felicit pe președintele Vladimir Putin, care va prelua președinția G20!”, a spus Van Rompuy în timpul Summit-ului UE-Rusia, ținut la Bruxelles. Termenul de „guvernanță globală” este folosit în mod intenționat în acest fel de elitele politice aflate la putere, care vor să controleze lumea, fiind mult mai vag și mai puțin amenințător decât cel de „guvern global”. Unul dintre cei mai înverșunați adepți ai „guvernanței mondiale”, Jacques Attali, fost consilier al președintelui francez Nicolas Sarkozy, recunoștea, de altfel, că acest termen este doar un eufemism pentru „guvernul mondial” și că, potrivit strategiilor de moment, Van Rompuy i-a dat lui Putin „ce e al Cezarului”.

Misiunea lui Van Rompuy

Ideea unei guvernări mondiale îi este foarte dragă președintelui Consiliului European, care a folosit acest termen încă din 2009, de la preluarea șefiei CE în cadrul UE, la propunerea Grupului Bilderberg și a Comisiei Trilaterale. „2009 este primul an al guvernării mondiale, cu instaurarea G20 în plină criză financiară”, spunea, în urmă cu patru ani, Rompuy, confirmând astfel faptul că G20 a fost creat cu scopul stabilirii unei Noi Ordini Mondiale. Discursurile liderului european nu mai surprind pe nimeni, având în vedere reputația de tehnocrat inflexibil pe care și-a câștigat-o fostul premier belgian, care ocupă în prezent o funcție creată special în contestatul Tratat de la Lisabona, document gândit în laboratoarele mondialiste. După ratificarea Tratatului de la Lisabona, s-a spus că scopul clar al lui Van Rompuy este acela de a accelera proiectul guvernării mondiale, prin crearea unui superstat federal dictatorial, ce urmărește distrugerea suveranității naționale a statelor membre.

Visul măreț al trioului Barroso-Merkel-Rompuy

Într-unul din numerele anterioare ale ziarului ZIUAnews a fost publicată o analiză mai amplă referitoare la pericolul înființării Statelor Unite ale Europei, proiect promovat de președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, și de cancelarul Angela Merkel, o formă mascată de regionalizare a statelor UE, o construcție extremistă care anihilează suveranitatea. Conceptul de Superstat european a fost lansat încă din 1943 de miniștrii naziști Joachim von Ribbentrop și Cecil von Renthe-Fink, care au propus crearea unei confederații europene care ar fi trebuit să aibă o singură monedă și să se bazeze pe principiul regional. Invocând o Europă progresistă și „o Uniune mai puternică”, Merkel, Barroso, Rompuy – iar pe listă poate fi inclus și președintele Traian Băsescu – au făcut lobby masiv pentru transformarea blocului comunitar într-un Superstat UE, în care primează criteriul etnic și unde ideea de națiune este anihilată, prin conceptul de federalizare și regionalizare.

G20, Titanicul guvernării mondiale

Pentru a domina mai eficient planeta, statele cele mai bogate s-au gândit că mai au nevoie de un instrument. Așa a luat naștere, în 1999, G20 (organism ce reunește economiile dezvoltate și marile economii emergente, adică 19 state, inclusiv Rusia, plus UE), în urma crizei financiare care a lovit economiile din Asia și Rusia, începând cu 1997. În 2008, G20 s-a transformat dintr-o reuniune a minștrilor de Finanțe și a guvernatorilor băncilor centrale, într-una a șefilor de stat sau de guverne, la care se adaugă președinții Consiliului European (Van Rompuy) și Băncii Centrale Europene. Lor li se alătură directorii unor organizații internaționale la fel de controversate, precum Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială.

Planul CFR pentru 2013

În paralel, o altă organizație ocultă, Consiliul pentru Relații Externe (The Council on Foreign Relations, CFR), asociată la Bilderberg, a organizat, la finele anului, o masă rotundă, în cadrul așa-numitului Consiliu al Consiliilor, în care tema dezbaterilor a fost „Provocări pentru un guvern global în 2013″. Inițiativa Consiliului Consiliilor a fost anunțată încă din martie 2012 și și-a propus să găsească o strategie pentru formarea unor alianțe în cazul soluționării unor probleme comune stabilite de Consiliul pentru Relații Externe, think tank care s-a autodefinit drept „independent”. Cea mai recentă conferință a Consiliului Consiliilor s-a desfășurat la Moscova, între 12 și 13 decembrie, unde s-a discutat despre „Rusia, Europa și viitorul Guvernării Globale”. Cele patru mari teme principale, așa cum reiese chiar de pe site-ul CFR, au fost „Preluarea de către Rusia a președinției G20″, „Criza din zona Euro și economia mondială”, „Siria și funcționarea Consiliului de Securitate al ONU”, „Cybersecuritatea și reformele instituționale”.

Toate conferințele și mesele rotunde ținute de CFR în anul care a trecut arată clar că agenda unei guvernanțe globale există. Iar cei care visează de ani de zile la ea vor să apese mai tare pe pedala de accelerație, pentru a pune bazele unui guvern mondial. Soluțiile enunțate la conferințele acestui think tank acoperă toate domeniile – geopolitică, știință, sănătate, economie sau comunicații – și toate reprezintă premisele unei fuziuni în cadrul unei agende globale a controlului centralizat.

Oculții care conduc lumea

CFR, considerată una dintre cele mai importante și complicate organizații din America, militează, încă de la înființarea sa, în 1929, pentru o Nouă Ordine Mondială. Consiliul numără peste 4.000 de membri – foști președinți americani, ex-secretari ai Departamentului de Stat, senatori, strategi militari sau oameni de afaceri. Din board-ul de conducere fac parte fostul șef al Trezoreriei americane și, totodată, fost președinte al Goldman Sachs, Robert Rubin, foștii secretari de stat Madeleine Albright și Colin Powell, precum și ziariștii Tom Brokaw și Fareed Zakaria.

Foștii secretari de stat Henry Kissinger, George Shultz și James Baker sunt membri pe viață, la fel ca Hillary Clinton și soțul acesteia, Bill Clinton, primarul New York-ului, Michael Bloomberg, șeful televiziunii Fox News, Roger Ailes, magnatul media Rupert Murdoch, vicepreședintele Joe Biden și foștii președinți George H.W. Bush și Jimmy Carter.

Deși mulți susțin că este doar un mit, se spune că niciun membru al administrațiilor de la Washington nu este numit în funcția respectivă dacă nu are OK-ul Consiliului. Fie că la putere s-au aflat democrații, fie republicanii, toate posturile-cheie (consilierul Securităţii Naţionale, secretarul de Stat, secretarul Apărării şi secretarul Trezoreriei) au fost și sunt în continuare încredințate celor cu apartenență la CFR.

Apariția Guvernului Mondialhttps://i2.wp.com/www.oneworldchronicle.com/wp-content/uploads/2012/12/nwo-world-government1.jpg

Oamenii lucizi și în cunoștiință de cauză observă o serie de evenimente ce s-au desfășurat în ultimul deceniu mai exact , din 11 septembrie 2001 încoace, și cu siguranță și-au pus întebarea – ce Dumnezeu se întâmplă ? Vedem o escaladare continuă a violenței, minciuni pe față, invazii, false conflicte, revolte in masă, sărăcie, ruinare și moartea a milioane de oameni…Lumea întreagă a ajuns să fie un loc periculos și demn de compătimire, și pe zi ce trece lucrurile merg din ce in ce mai prost… Ceea ce ne conduce către întrebarea cât se poate de evidentă: De ce? De ce se întâmplă tóate acestea? Putem oare s-o explicăm ca fiind Natura Ticăloasă a Omului? Ori poate nebunia și ignoranța sa? Poate doar o serie greșeli impardonabile și decizii proaste privitoare la problemele-cheie ale societății?
Majoritatea ar găsi un răspuns pregătit, colorat fără îndoială de către punctul de vedere filozofic propriu. Cei mai raționali vor spune că sunt doar niște decizii pripite luate de oameni normali intr.-un context aflat în plina dezvoltare și expansiune. Cei optimiști vor ridica din umeri acceptându-și soarta ca fiind evidentă pentru că războaie, persecuții, sărăcie și corupție au existat dintotdeauna…Pesimiștii, ca de obicei, se vor plânge că toți vom fi condamnați la autodistrugere, în special dacă se numară printre adepții teoriei „2012-căiți-vă, sfârșitul lumii se apropie”. Și atunci ce ar trebui să credem?

Pentru început, ceva despre cuvântul Conspirații…

Dacă cumva vă numărați printre cei care nu dau doi bani pe explicațiile de mai sus, și simțiți că toate dezastrele în care a ajuns lumea sunt orchestrate cu intenții dubioase – că undeva există un grup de oameni ce controlează cursul evenimentelor la scară mondială, atunci – mare atenție: riscați să fiți etichetați drept niște ciudați paranoici pradă halucinațiilor, delirând despre teoria conspirației. Dar nu este cazul să vă îngrijorați prea tare, pentru că cei care resping a priori, ca fiind simple „teorii ale conspirației ” , toate încercările de a construi un model alternativ privitor la felul în care ar trebui să funcționeze puterea globală sunt fie:

a)săraci cu duhul și cred într-o „lume după chipul și asemănarea celei prezentate de CNN și Fox News”;

b) miopi, care nu percep importanța proceselor geo-politice pe termen lung; sau

c) cei care disimulează în mod intenționat, care servesc pe ascuns anumite interese, protejând astfel Elita Puterii Mondiale, și care întotdeauna devin neliniștiți atunci când cineva îi ia în colimator.

Mă voi ocupa direct doar de cei din ultima categorie. Nici măcar nu este atât de greu să respingi aceste acuzații de „teorii ale conspirației”, pentru că ceea ce se stigmatizează prin ele nu reprezintă altceva decât un comportament omenesc perfect normal. Sau poate ar trebui să strigăm cu toții „Săriți, Conspirație!” ori de câte ori doi sau mai mulți inși cu interese și scopuri comune se întâlnesc ca să-și planifice activitățile si să se pună de acord în privința lor, unindu-și eforturile pentru a-și atinge țelurile și obiectivele mai ușor și mai sigur? Vedem că acest mecanism funcționează în viața de zi cu zi in comunitate,la școală, chiar și în familie. Un asemenea comportament absolut normal este atât de generalizat încât nimeni nu-și mai bate capul cu el – dar numai până în momentul în care cineva scoate în evidență și punctează faptul că eșaloanele superioare ale puterii mondiale procedează exact la fel. De fiecare dată când cineva afirmă că unele entități și persoane foarte puternice și influente se angajează în mod deloc surprinzător în acțiuni comune, planuri și înțelegeri, urmărind atingerea unor țeluri comune, cuvântul acela cu „C” lovește cu toată forța gata să anihileze instantaneu orice idee sau investigație de acest fel.

Cum de îndrăzniți să spuneți că bancherii mondiali complotează să manipuleze banii și finanțele ca mai apoi să poată controla economiile naționale, piețele de capital, guvernele și mass-media! Cum de îndrăzniți să îndrăzniți să insinuați faptul că cei puternici și bogați înființează organizații precum Consiliul pentru Relații Internaționale (in original: Council on Foreign Relations-CFR) sau a Comisiei Trilaterale (în original: Trilateral Commision) ca să-și realizeze mega-planurile geo-politice sprijinind pe termen lung interesele Elitei Puterii Mondiale menite să impună un Guvern Mondial pentru toată Omenirea! Cum poți fi atât de paranoic încât doar să sugerezi faptul că Puterea Banilor este folosită precum o mână grea în a-și plasa „oamenii lor” către Casa Albă, Parlament, Strada Downing (cunoscută drept – cartierul general al guvernului majestății sale), Casa Rosada (reședință prezidențială – Argentina) șamd. și în birourile Editoriale ale liderilor mass-media (ex. CNN, Fox News, MSNBC, New York Times etc.) ?

Aceasta este reacția majoritară diseminată de trusturile de presă când ne trezim vorbind de bancheri, magnați ai petrolului, contractori pe sisteme de apărare, politicieni și jurnaliști împreună cu corporațiile aferente, organizații, bănci, lobbies (un fel de mită politică-nota traducătorului), loje, forțe armate – toate făcând parte dintr-un sistem clar bazat pe interese și obiective comune – coalizând și folosind vaste resurse financiare pentru a-și exercita precum o mână de fier controlul asupra societății. Toate acestea sunt atât de relevante încât doar oamenii foarte naivi (sau acei insolenți „analiști” aflați pe statul de plată al Elitei!) concluzionează altfel. Ceea ce este considerat naiv este ca și cum ai afirma că George Soros „nu și-ar bate capul” nici măcar să ridice receptorul telefonului și să răspundă apelului făcut de către Sir Henry Kissinger sau Christine Lagarde pentru a discuta ceva legat de niște planuri tacite; sau că David Rockefeller nu servește sau nu a servit niciodată cina împreună cu frățiile sale din familiile Rothchild, Morgan sau Warburg.

Nu fiți surprinși încă de acest cuvânt cu litera „C”. Cei ce-l uzitează sunt tocmai acei oameni care-i reduc la tăcere pe cei lucizi și treziți, deoarece nimic nu reprezintă ceva mai periculos pentru ei decât… oamenii care dau dovadă de luciditate și se află în cunoștiință de cauză!Acum, hai să aruncăm o privire la cum funcționează lumea, spune-i „conspirație” sau cum vrei.

Guvernul Mondial

Visul ridicării unui guvern mondial controlat de un grup relativ mic, minoritar dar eluziv a început acum câteva secole bune în urmă. Rădăcinile sale fiind înfipte nu numai pe scena politică, dar deasemenea în sferele sociale, culturale și religioase, folosind deseori tonalități simbolistice cu caracter ocult.
Revenind la timpurile noastre toate acestea sunt descrise sub o altă formă ascunsă vederii prin termeni precum o „Nouă Ordine Mondială” , „ O Singură Lume” , „ Deasupra-Lumii” și mai recent termenul de „Globalizare”. Gândiți-o sau denumiți-o cum credeți de cuviință, însă adevărul constă în fapte reale ce se desfășoară acum chiar sub spectrul nostru de înțelegere, lucruri precum suveranitatea națională, drept conferit Oamenilor să se reprezinte și să se organizeze în jurul statelor-națiuni, situație în care nici o autoritate externă nu are putere politică sau juridică într-un stat ( în caz că ați uitat definiția suveranității) liberi să decidă împreuna soarta sa ca stat și națiune, concept care acum este atât de erodat și difuz încât nimeni nu ar îndrăzni să definească ce mai înseamnă Suveranitate, sau ce definim prin ea.

Toate acestea poate ar fi acceptate, doar dacă suveranitatea națională s-ar reduce către problemele globale pentru o eventuală cooperare și găsirea unor soluții împreună pentru Umanitate ca întreg – pentru Binele Comun – dar iată din păcate că problemele actuale pe care le împărtășim sunt creșterea săraciei, foametei, bolilor, contaminărilor și nu în ultimul rând al războaielor, ceea ce ne prezintă o imagine cu totul altfel decât acel bine comun. Vă întrebați probabil, de ce? Ce motiv, și ce scop are acest Guvern Mondial care nu se afiliază în jurul acelor instituții robuste ale statului de drept sau ale unor alte instituții globale care dețin (sau mai bine zis ar trebui să dețină) acel Bine Public Comun al Oamenirii pe prim plan, dar care mai degrabă reprezintă și se afiliază cu acele organizații private ce dețin un sector profitabil și interesele lor mai presus de toate. De fapt, acest Guvern Mondial pe care-l vedem deja desfășurându-se sub privirea noastră, posedă acea cheie, foarte caracteristică, dar rar menționată, este privat.

Puterea Privată

Să începem de la elementele de bază: ce conduce lumea astăzi nu este nici justiția, nici căutarea acelui numitor comun pentru binele umanității, nici măcar legile internaționale nu se iau în considerare, nici sistemul de valori etice ar avea vreun efect, ce să mai vorbim de democrație. Ceea ce guvernează lumea este Puterea, și acea Putere din zilele noastre s-a comasat și a căzut în mâinile unei minorități uzurpatoare. Ce și cum definim acest cuvânt „Putere”?

Mai întâi de toate, Puterea se definește ca fiind abilitatea concretă de a plănui, promova, organiza, și a acționa ferm, obținând astfel o serie de rezultate care invariabil vor conduce spre obiective specifice și dorite într-un țel bine definit, fie de scurtă, medie sau de lungă durată. Puterea este capacitatea și tenacitatea cu care s-ar realiza acele lucruri indiferent de împrejurări, obstacole, sau rezistență, și în același timp blocând sau îndepărtând indiferent de forța de rezistență opusă ei, și dacă este necesar – fie chiar și prin război.

Această definiție se întinde de la un capăt la altul în politic, economic, industrial, mediul de afaceri, tehnologic, cultural, psihologic și (de obicei ca ultimă instanță) pe scena militară de acțiune – intervenție armată. Toate aceste războaie ale Puterii se exercită și sunt puse în practică în ziua de azi, necesitând o coordonare și folosire inteligentă ale resurselor aflate la îndemână, fie ele din belșug sau deficitare, reale sau virtuale – însă cu o perspectivă clară și concisă privind atingerea obiectivelor și țelurilor propuse.
În al doilea rând trebuie să subliniem faptul că este necesar să diferențiem Puterea Formală de Puterea Reală. Ceea ce ne arată mass-media sunt cele mai de top rezultate vizibile, rezultate care prezintă acțiunile exercitate de către structuri ale Puterii Formale, adică, guvernele naționale, piețele financiare și mediatice etc., și nimic mai mult. Cu toate acestea, pârghiile Puterii Reale care declanșează o serie de lucruri, sunt mult mai puțin vizibile. Ele plănuiesc ce se întâmplă în lume, când se întâmplă, unde, și cine trebuie să facă acestea. Simetriile dintre Puterea Reală și cea Formală ne ajută sa explicăm cum funcționează acest sistem global. Să recapitulăm:
– Puterea Reală este centrată pe structuri proactive discrete și organizații ce conduc concret și efectiv procesele politice, economice și sociale ale unei națiuni, regiuni, clasă socială, instituții publice sau private, sau o combinație dintre acestea. Eficiența ei derivă din continuitatea sa de-a lungul timpului care-i permite să crească și să poată înclina balanța în favoarea sa dezvoltând capacitatea de a domina întreaga lume. Structurile Puterii Reale generează niște cauze care, deși nu sunt vizibile, au rezultate foarte vizibile.
–  Puterea Formală în schimb este centrată pe structuri care în mare parte sunt executori reactivi ai strategiilor și deciziilor emanate din structurile Puterii Reale. Acestea includ structuri la nivel înalt ca marile corporații multinaționale, bănci transnaționale, monopoluri multimedia, universități cheie și eșaloane de top guvenamental din toate țările (președinți, membri ai guvernului, parlamentari, judecători) . Structurile Puterii Formale sunt direct răspunzătoare de efectele evidente din top ce își trag rădăcinile din cele mai puțin vizibile emanate de structura Puterii Reale.
–  Acapararea și uzul puterii seamănă în multe privințe cu sportul numit – surfing (navigare pe valuri cu ajutorul unei plăci aqvadinamice denumită surf-board): în care simți și esti conștient de pericol, dar îți păstrezi echilibrul, și rămâi pe placă, menținerea flexibilă a controlului asupra vitezei de deplasare, direcției și a înălțimii valurilor. „Surferii” buni „încalecă valul” și-l mențin sub ei, sau cum a spus filozoful de origine italiană Julius Evola care recomanda să învătăm cum „să călărim tigrul…”. Dacă stau să mă gândesc bine, puterea ar fi precum o felină ce ne vânează, abilă și gata de atac, aflată în continuă căutare a hranei folosindu-și toate tacticile necesare prinderii ei.
–   Aceasta ne conduce către necesitatea aprofundării „Legii Puterii” indiferent cât de brutală ni se prezintă. Cei ce dețin Puterea o folosesc tocmai pentru a-și promova și conduce obiectivele și interesele proprii; pe de altă parte cei care NU o dețin sunt nevoiți să suporte consecințele acțiunilor celor care dețin Puterea și le conduc astfel obiectivele și interesele comunitare.
Tocmai aici se înrădăcinează situația dramatică în care se regăsesc marea majoritate a țărilor pentru că puterea nu se mai află în mâinile popoarelor și organizațiilor aferente conlucrând către acel Bine Comun.

Piramida

Ne-ar ajuta poate să analizăm Puterea din punctul de vedere al corporațiilor. La urma urmei, corporația de tip modern s-a dezvoltat, a înflorit și a supraviețuit de-a lungul a câtorva secole devenind astfel un instrument cheie în schimbarea evolutivă care în cele din urmă s-a transformat într-un proces de privatizare a puterii, preluând frâiele de control de la instituțiile politice publice către structuri economice de rang înalt articulate în trei nivele ierarhice vertical:
–  1) Acționarii, cei care sunt proprietarii de drept și care dețin controlul asupra Corporației, chiar dacă rareori ajung să se implice în mod direct în procesele operaționale sau administrative, acționarii sunt concentrați doar pe finanțele ei și nu pe producția în sine.
–  2) Consiliul Director, cei ce reprezintă acționarii și interesele lor, supraveghind și controlând desfășurarea corectă, eficientă și ordonată a operațiunilor Corporației în deplină concordanță cu interesele acționarilor. Ei sunt direct răspunzători de creșterea maximă a valorii acțiunilor bazate pe cheltuieli minime fie atât în prezent cât și în perspectivă, în acest fel făcând din corporație de tip capitalist un agent intrinsec anti social.
–  3) Managerii, reprezintă acea pătură a angajaților foarte bine remunerați responsabili direct cu desfășurarea activităților de zi cu zi ale Corporației. În general ei sunt oameni cu o înaltă pregătire profesională, specialiști dedicați ce adaugă acea plus valoare Corporației prin talentul, abilități organizatorice și disciplină.

La ora actuală există deja o supertructură a unui veritabil Guvern Mondial, dar în mare parte nu poate fi recunoscută ca atare din cauza faptului că paradigmele asociate conceptului de „guvern” nu se lasă prea ușor descoperite. Mai curând din moment ce puterea a încăput pe mâna domeniului privat, Guvernul mondial de astăzi are mai multe în comun cu structurile puterii private de tip tradițional descrise mai sus(corporație). Aceast fapt constitue însăși temelia „globalizării”, unde puterea este de tip privat, iar democrația reprezintă sistemul politic preferabil prin care structurile puterii private controlează guvernele prin intermediul banului.
De aceea puterea poporului – „guvernul” – din aproape toate țările nu pot ocupa decât pozițiile inferioare la nivel decizional (Președinte, Prim Ministru, Congres, Parlament etc.). Pozițiile medii și superioare la nivel decizional se află în totalitate mai presus de sau în afara sferei de influență a guvernelor sau statelor, așadar poporul nu are acces sau control asupra lor, în ciuda faptului că ne afectează în mod direct pe toți.

Functionarea Guvernului Mondial

Hai să vedem în continuare mai în detaliu cum funcționează practic această ierarhie a dominației globale:

Decizii la Nivel Înalt (adică Cei ce Dețin Lumea) – Scopul Geopolitic

În lumea corporațiilor private, deciziile la nivel înalt se iau de către acționari. În sistemul de Guvernare Mondială acestea se iau de către Elita Puterii Globale. Cu excepția țărilor mari precum Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Federația Rusă, China și Franța, guvernele naționale ale altor state au acces decizional restrâns sau nu-l au deloc la acest nivel superior unde „Stăpânii Lumii” au monopolul Puterii Absolute. Toate acestea sunt coordonate și grupate în jurul următoarelor axe principale care au de a face cu aspectul geopolitic:

Think Tanks – Organizație compactă, ierarhică, perfect consistentă și coerentă cu legături puternice în rețeaua globală de centre pe probleme geostrategice și planificare – așa numitele „think tanks” – mai concret exemple ca : Consiliul pe Relații Internaționale (CFR), Comisia Trilaterală (TC), Grupul Bilderberg, Institutul Regal pentru Relații Internaționale („Chatham House”), Forumul Economic Mondial, Proiectul pentru Un Nou Secol American (PNAC), printre altele. Atribuțiile lor sunt de a planifica dezvoltarea pe termen lung procese complexe legate de sfera politică, economică, financiară, tehnologică, militară și culturală, integrându-le intr-un complex consistent și sustenabil de modele geopolitice, echipat să atingă pe termen lung o dominare națională, regională și mai apoi globală in continuă creștere.
Dinastii de Familii Financiare deținătoare ale unor imense puteri economice, financiare si sfere de influență socială bazate pe averi acumulate de-a lungul câtorva generații, sau chiar timp de câteva secole și aici s-ar enumera următoarele familii: Rothschild, Rockefeller, Morgan, Mellon, Bin-Laden, Bush, Buffet și alții.
Dinastii Regale și Familii cu descendență Nobiliară ce au deținut puterea de-a lungul secolelor fie economică, financiară, socială sau religioasă, și intre acestea sunt de menționat familile nobiliare conducătoare ale Marii Britanii, Olandei, Spaniei, Belgiei precum și acele neîncoronatedar foarte influente ale Franței, Germaniei, Austriei, Italiei și Portugaliei. Toate aceste familii sunt într-o directă legătură cu echivalențele lor din lumea Islamică, șeici și regalități, sau nobilitățile financiare așa zise „patriciene” din SUA.
Organizațiile Religioase – Structuri politice bazate pe cultele principale religioase, notabil ar fi Vatican, Biserica Anglicană, Biserica Luterană, Biserica Calvinistă, Sinedriul Evreiesc, Biserica Evanghelică și Biserica Penticostală cu organizațiile aferente, multe dintre ele cu afinitate spre pro-Zionism;
Structuri Politice Supranaționale – Masoneria, Zionism, Social Democrația Internațională, Creștin Democrația Internațională, precum și alte ONG-uri și acele „lobbies”( lobby se referă la influențarea legitimă a deciziilor politice, prin activități de comunicare profesionist realizate, care implică expertiză legislativă, tehnici discursive si abilități strategice). În aceste structuri găsim eșaloanele cele mai înalte aflate în vârful piramidei puterii globale care împreună conduc și decid soarta lumii. Fără îndoială, orice s-ar afla în spatele acestor „Iluminați” tradiția se respectă, dăinuie și se continuă și acum: o grupare compactă aflată în jurul unei Mese Rotunde formată din așa ziși „Bătrâni Înțelepți” ce reprezintă puterea banilor, familii Dinastice, Regi, Regine, Șeici, Cardinali din Vatican, Rabini, clerici din Bisericile Luterane și Anglicane,precum și liniile directe de sânge din care se trage și va apare viitorul „Rege al Lumii”. Responsabilitatea nu trece de acest punct terminal.
Crima Organizată – Nu este surprinzător faptul că crima organizată interacționează cu aceste structuri „legitime” ale puterii și care au fost create chiar de ei sub pretextul de „ convenții operaționale”. Toate acestea se desfășoară sub acoperire; diferite Mafii, vânzători de armament, carteluri de droguri, spălători de bani, plus cei ce se ocupă de finanțele acestor organizații. Limtele lor de acțiune nu sunt trasate concret de sistem și aceasta se întâmplă din cauză că s-au infiltrat firm în organizații „legitime” incluse sunt CIA (Agenția Centrală de Inteligență), MI6 (Serviciile Secrete Britanice), Mossad (Serviciul Secret Israelian), DEA Agenția pentru Controlul Traficului de Droguri), FBI (Biroul Federal de Investigații), SEC (Comisia de Securizări și Schimburi), diferite instituții financiare, piața bursieră, precum și forțe armate și securitate. Această structură a puterii Noii Ordini Mondiale conține pacturi și înțelegeri tacite contopite cu organizațiile criminale de acest gen care sunt dispuse să respecte și să se supună acestor principii directive nescrise precum și regulilor de luptă.

Scop Strategic

În lumea corporatistă privată, toate acestea cad în mâna Consiliului Director. În Guvernul Mondial aceasta face referință la un set de jucători de top cum ar fi: corporațiile multinaționale, instituțiile financiare transnaționale, monopolurile de media, universități de prestigiu, și acele notabile sectoare de activitate din toate guvernele naționale, de menționat fiind cele ce se ocupă cu relații și afaceri externe, economie și apărare.
Toate acestea împreună coordonează și operează resurse uriașe, canalizându-le spre finanțarea campaniilor politice care promovează partidele politice, precum și candidații care în prealabil au fost atent selecționați, cercetați, stabiliți și aprobați partidele de ei, menținând astfel o balanță credibilă și o imagine bună pentru a se asigura că electoratul păstrează în permanență impresia – deși falsă – că „poporul îi alege pe acei care-l conduc”: hai să-i spunem acestei sintagme „jocul de-a democrația”.
Monopolurile de multi media, în schimb, execută campanii scurte dar intense cunoscute sub numele de PsyOps(operațiuni de război psihologic), chiar înainte de alegeri, în timp ce sistemul de educație(analiști politici etc.) execută presiuni psihologice pe termen mediu și lung, ca să se asigure de faptul că majoritatea polulației crede, acceptă, îmbrățișează și joacă „jocul de-a democrația” fără să-și pună prea multe întrebări, sau chiar deloc.

Scop Operațional

În lumea corporatistă privată, acestea sunt puse în mâinile Managerilor. În Guvernul Mondial, ele cad în slujba Autorităților, de exemplu: guvernele naționale(parlament, etc), instituțiile de menținere și respectare a legilor (poliție, instituțiile judiciare, jandarmerie etc.), armate și forțe de securitate națională, departamente de control și supraveghere, și altele. În această categorie este inclus și Președintele statului sau Primul Ministru în calitate de șef al Executivului, Parlamentarii (sau Congresmenii) în Legislativ și Judecătorii în Justiție.
Un președinte sau prim ministru al unei națiuni este, astfel, limitat la simpla execuție a deciziilor executive pe termen scurt pe durata scurtului lor mandat (de obicei trei sau patru ani și, eventual, cu un nou mandat la realegere: evident, o perioadă mult prea scurtă pentru a consolida continuitatea puterii). Ei pot fi considerați un fel de „directori executivi” (CEO) ai țărilor, dar cu „aripile tăiate” și combătuți permanent de un grup la fel de controlat de candidați preselectați ai „opoziției”, la rândul lor modelați, scanați și aprobați de către aceiași „Directori” și „Acționari” ai Elitei Puterii Mondiale, care controlează întregul joc democratic, finanțând campanii electorale costisitoare și campanii psihologice în mass-media.

Dinamica
O altă cauză majoră a escaladării violenței și stărilor conflictive din zilele noastre este faptul că procesele financiare, economice și sociale au o dinamică foarte diferită unul față de celălalt și au ceea ce am putea numi proprii lor factori „temporali”:
Finanțe (Schimbare Rapidă) – Tehnologia modernă permite domeniului financiar să se miște instantaneu, deoarece operatorii financiari și jucătorii din piața bursieră din lumea întreagă speculează, investesc, retrag bani din piață, migrează de pe o piață pe alta, de la o valută la alta, folosind rețele de telecomunicații, software și computere extrem de performante cu viteza luminii, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
Dinamica: „Timpul” în Finanțe se măsoară în secunde și minute și a devenit puternic automatizat. Acest avantaj uriaș explică în linii mari de ce în prezent Finanțele au o dominație absolută asupra noastră.

Economia (Schimbare Moderată) – Procesele economice se derulează într-un ritm mult mai lent, deoarece producerea de autovehicule, avioane și mașini, fabricarea de dulciuri și îmbrăcăminte, construcția de fabrici și uzine, instruirea și recrutarea de personal – toate necesită planificare, cunoaștere, timp și efort.
Dinamica: „Timpul” în Economie se măsoară în zile, săptămâni, luni, ba chiar și ani. Economia Reală operează, deci, cu o viteză mai mică decât cea a Finanțelor Virtuale, cărora li se subordonează în mod cu totul nefiresc.

Societate (Schimbare Lentă) – Procesele colective ce guvernează schimbările în paradigmele mentale, valorile morale, moravurile sociale, obiceiurile sau moda etc. sunt și mai lente. În zilele noastre asistăm la o „reorganizare” socială și culturală globală fără precedent. Cele două instrumente fundamentale care produc Schimbarea Socială sunt:
Sistemul de Învățământ – Educația privind chestiunile sociale, culturale, economice și politice a devenit distorsionată, contaminată, deconstruită, erodată, golită de conținut și cu susul în jos în toate problemele ce presupun aculturarea și alinierea în scopul de a susține și promova profilul mental impus de Elita Puterii Mondiale.

Mass-Media – Pe lângă faptul că distorsionează prin presă perspectiva globală asupra realității, media se folosește de „entertainment” și „show business” pentru a promova conținuturi demoralizatoare, distructive, uneori perverse, inspirate din metoda străveche de „tâmpire” în masă de pe vremea declinului Imperiului Roman – panem et circenses, „pâine și circ” – plus „valoarea adăugată” a tehnologiei actuale.
Dinamica: Schimbarea socială și culturală se produce extrem de încet. „Timpul” său se măsoară în decenii, generații sau chiar veacuri.

„Roata” Puterii Mondiale

Arhitectura puterii geopolitice globale din zilele noastre ar arăta cam așa:
– Corporații Industiale Multinaționale – Top 500 al Averilor din industrie, servicii, comerț, petrol, energie, industrie minieră, cercetare și dezvoltare, apărare, spațiu aerian, alimentație, agricultură, industrie chimică, construcții, transporturi, consultanță.
– Instituții Financiare Private – Bănci internaționale și transnaționale, consultanți financiari, agenții de calcul al riscului, burse, administratori de fonduri, companii de asigurări și reasigurări, fonduri de pensii și investiții etc.
– Instituții Multilaterale Naționale și Supranaționale – Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Banca Inter-Americană pentru Dezvoltare (IADB), Banca de Reglementări Internaționale, toate băncile centrale naționale, mai ales Banca Rezervei Federale a Statelor Unite și Banca Centrală Europeană, Organizația Națiunilor Unite ș.a.
– Universitățile și Mediul Academic – În ceea ce privește științele politice, relații internaționale și administrație publică, studii economice (în speță Harvard, MIT, Columbia, Princeton, Yale, Johns Hopkins, Chicago, Stanford, Georgetown, Oxford, Cambridge, London School of Economics).
– Trusturi Multimedia – The New York Times, Washington Post, Newsweek, CNN-Time Warner, CBS, MSNBC, Fox, BBC, The Economist, Der Spiegel, Foreign Affairs, Reuters.
– Instituțiile de Guvernământ – Politici-cheie interne și internaționale, poziții economice, financiare și monetare.
Pentru a servi scopurilor și intereselor Noii Ordini Mondiale, această „Roată a Puterii” trebuie să se învârtă într-o direcție specifică, dirijată printr-o osie controlată de către o rețea discretă, nu neapărat secretă, de instituții de dezvoltare („think-tanks”) și centre de planificare geopolitică ce acționează flexibil, pas cu pas și consecvent. Această rețea scrie „partiturile” pentru fiecare dintre axele principale ale puterii, care le vor interpreta de așa manieră, încât, la momentul potrivit, fiecare din ele să-și facă treaba în cadrul unui plan mult mai larg, care cuprinde viitorul întregii lumi pe o durată de câteva decenii.

Aceasta este o schemă piramidală extrem de bine ierarhizată și disciplinată și, pe măsură ce coborâm în josul piramidei, constatăm că operatorii și actanții devin din ce în ce mai numeroși, dar mai puțin conștienți de „imaginea de ansamblu”. Așa cum se întâmplă în lumea spionajului, fiecare actant operează după principiul „atât trebuie să știi”, și doar persoana sau persoanele de la vârf pot avea o imagine de perspectivă asupra a ceea ce se petrece și asupra moduluiîn care totul se leagă perfect într-un Plan Fundamental. Pentru amatorii de simboluri, aceasta este semnificația Ochiului Atoatevăzător de pe bancnota de un dolar american…

Puterea Banilor

Puterea dobândită cu ajutorul banului este total antidemocratică. Întotdeauna m-a surprins felul în care politicienii, media „intelectualii”, universitarii sau liderii de opinie declamă lozinci despre „democrație”, insistând asupra necesității de a o impune tuturor și pretutindeni, însă nu auzim niciodată nimic despre nevoia stringentă de a democratiza finanțele și economia. Există un adevărat tabu în legătură cu această idee, deși se vede cu ochiul liber că finanțele și economia sunt guvernate printr-un despotism strict, cu un puternic iz nedemocratic. Cu toate acestea, nimeni dintre cei care ar trebui să atragă atenția opiniei publice asupra acestui fapt – jurnaliști, analiști, politicieni – nu îndrăznește să o facă.
„Poderoso Señor es Don Dinero” – „Domnul Ban e un Stăpân Puternic” – scria poetul spaniol Don Francisco de Quevedo y Villegas cu patru veauri în urmă. Și ne trezește la realitate modul în care acest gentilom, „Măria-Sa Banul”, domină din ce în ce mai covârșitor cumplitul nostru secol XXI.

Guvernul Mondial este deja deasupra tuturor. Timp de multe decenii a funcționat ca un soi de „guvern-fantomă”, care se pregătea să facă saltul și să devină un „Guvern Mondial” oficial, cu pretenții „legitime”. El impune lumii un sistem de gândire în care „democrația” și capitalismul au valoare intrinsecă, ceea ce înseamnă că, pentru a putea să devenim parte a acestora, trebuie să acceptăm respectivele valori, inclusiv valorile transcendentale privitoare la chestiuni precum dreptatea, fericirea și altele asemenea. Așadar, cetățenii trebuie să-și încredințeze propriile minți Sistemului, care nu este unul nici politic, nici economic, ci, mai curând, unul al conștiinței.

Democrația și capitalismul sunt sisteme de conștiință. Oamenii nu-și dau seama, dar mințile lor sunt modelate de către aceste sisteme. Așa se explică de ce democrația și capitalismul reprezintă un regim totalitar. Totalitarismul înseamnă controlul total al societății… și niciodată n-a existat un totalitarism mai puternic ca cel de azi. Totalitarismul sistemelor democratic și capitalist este atât de sofisticat, încât până și dorințele noastre ne sunt determinate de Sistem. Ne dorim exact ceea ce societatea vrea ca noi să ne dorim.

Trebuie s-o strigăm în gura mare. Dacă adevărata democrație înseamnă guvernarea cu și pentru Noi, Poporul, în scopul de a apăra și susține Binele Comun, iar „jocul democrației” pe care suntem siliți să-l jucăm astăzi este complet aservit și subordonat puterii Nedemocratice a banului, atunci concluzia este că NU există nicăieri nicio democrație. Dacă nu înțelegem asta, atunci nu înțelegem cum funcționează realmente sistemul puterii mondiale, ceea ce înseamnă, în plus, că nu putem ajunge la un diagnostic corect privind motivul pentru care treburile merg prost în lumea aceasta. Și dacă nu găsim diagnosticul corect, atunci nu vom putea niciodată vindeca această situație bolnavă în care ne aflăm. A sosit clipa să ne deschidem mințile și ochii!

UE si-a adjudecat „ministerul” incalzirii globale in guvernul mondial Imagine„O viata decenta pentru toata lumea” este documentul prin care Comisia Europeana isi aroga „un rol de conducere” in ceea ce priveste politicile „incalzirii globale” in guvernanta mondiala.

Lumea se schimba, elita ba!

„Cadrul global” se citeste, evident, guvernanta mondiala. Documentul specifica: „Lumea trece prin schimbari enorme,  schimbari majore in economia globala si in echilibrul politic, cresterea comertului la nivel global, schimbarea climei si scaderea resurselor naturale, crize financiare, preturi volatile la alimente si energie, violente si conflicte armate…” Si etc! „UE se angajeaza deplin in viitorul proces international, sub coordonarea ONU si a altor foruri relevante, pentru stabilirea unei abordari comune in UE a etapelor de urmat!”.

„One Planet Economy in Europe”

Si daca tot se schimba lumea, dar elita ba, ramane cu aceeasi pofta de acaparare, „toate resursele trebuie sa fie gestionate eficient, iar tarile sa adopte o abordare cuprinzatoare a acestor resurse, si politici adecvate”. Mai pe scurt, UE se angajeaza sa implementeze Agenda 21 a elitei mondiale, sa croiasca „legile-cadru” prin care populatia europeana va servi drept cobai pentru noile taxe pe carbon. In plus, europenilor li se vor baga pe gat si norme energetice „eficiente”, adica tehnologii gata create de corporatisti. Ca „bonus”, natiunilor li „se permite” sa-si lase resursele pe mana globalistilor.  Scenariul a fost scris in 2012 si se numea „One Planet Economy in Europe”!

Surse: Bucovina Profunda wordpress,Ziua online si news , Gandeste.org si enational

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s